Cadeautijd!

4601 views | 569 reacties |
shares

De maand december is een cadeaumaand en dat geldt dit jaar dubbel en dwars voor Open Circles, want we hebben een serie van maar liefst 4 prachtige cadeaus voor jou in petto…

En we beginnen natuurlijk met Sinterklaas.

Hier is de vraag die mij bezighoudt:

“Wat vragen zelfstandige professionals dit jaar voor Sinterklaas?”

 • Meer klanten?
 • Beter betalende klanten?
 • Meer focus?
 • Een joint-venture partner?
 • Betere positionering?
 • Een krachtig systeem voor mond-tot-mondreclame?
 • Een nieuwe productiviteitstool?
 • Een effectief marketingsysteem?
 • Meer vrije tijd?
 • Een vis? of…
 • Een hengel?

Als ik Business-Sinterklaas was, dan wist ik wel wat ik jou cadeau moest geven.

Hint: Het is geen vis…

Ik geef jou het beste cadeau wat ik je kan geven.adobestock_90556564

Je krijgt van mij de eerste maand van mijn nieuwe Zero to Million programma helemaal gratis…
Zo, hup… in je schoen geworpen!

Als je mijn nieuwe programma nog niet kent… in Zero to Million ontdek je hoe ik met 2 dagen werken per week en ‘gewapend’ met slechts een iPad … een nieuw bedrijf opzet en dit in 12 maanden laat groeien van niets (geen klanten, geen product, geen mailing database, etc., en slechts $100 budget per maand) tot een miljoen dollar jaaromzet.

En ik laat jou met wekelijkse updates precies zien wat ik doe, zodat jij de strategieën, acties en tools kunt inzetten voor het groeien van jouw klandizie en inkomen.

(En maak je geen zorgen als je je al tijdens een van onze evenementen hebt ingeschreven voor het Zero to Million programma… jouw voordeel reikt véél verder dan een gratis maand)

Om jouw Sinterklaascadeau te claimen, beantwoord alsjeblieft de volgende vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Wat geef JIJ jouw klanten/prospects dit jaar cadeau?

Ik wil graag dat je hier serieus over nadenkt en iets geeft van jezelf dat MEGA waardevol is, zodat ze er daarna alleen nog maar méér van willen hebben.

(Dus geen chocoladeletters of iets dergelijks – tenzij je chocoladeletterfabrikant bent)

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je de link naar de pagina waar je jouw gratis Zero to Million maand kunt claimen.

Vergeet niet jouw voornaam en achternaam te vermelden bij jouw comment, anders kunnen wij deze niet goedkeuren.

Volgende week verras ik je graag met cadeau 2, maar voor nu… veel plezier met Sinterklaas!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel alsjeblieft met jouw netwerk, door op de Facebook, LinkedIn of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk óók hiervan kunnen profiteren!!!!!

569
Leave a Reply

avatar
521 Comment threads
48 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
514 Comment authors
Reinoud PrinsImke HoubenImke HoubenFrancis Hage parelsWillemijn de Blij Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Boris
Gast

I give them resources such as white papers, webinars, sometimes even online courses

Wim Annerel
Gast

Ik geef mijn klanten extra aandacht cadeau onder de vorm van een sms of telefoontje.

Esther van Dijk
Gast
Esther van Dijk

Goedemorgen, wat een fijn begin van de dag met zo’n cadeau! Dank je! Ik geef mijn klanten volgend jaar (mijn bedrijf start volgend jaar) de tools om focus binnen hun bedrijf te krijgen op een manier die bij hun past en die ze dagelijks toe kunnen passen. Wat ik hun hiermee eigenlijk wil geven: rust in hoofd, lijf en business.

Jet Spruit-Haasbroek
Gast

Mijn klanten en prospects krijgen een eenvoudige constructie voor ‘the council’ cadeau, op papier en filmpje, waarin ik ze motiveer om in de decembermaand de council met iemand naar keuze te DOEN.

Max van den Berge
Gast
Max van den Berge

Wij geven de bewoners van het bedrijven pand waar we inzitten een product filmpje bijna gratis we. We hopen hier mee meer bekendheid te generen, in de hoop dat ze vaker bij ons terug zullen komen.

Joyce Beckker
Gast

Wij geven nieuwe partners een maand gratis lidmaatschap als ze zich nu verbinden aan ons platform voor miskraamverwerking.

Saskia de Rooy
Gast

Beste Nisandeh,
Toe maar, en ik geloof niet eens in Sinterklaas! Toch werken de dingen die ik bij je leer, ik heb meer klanten en heb hogere prijzen en heb meer lol in mijn werk OMDAT het EINDELIJK betaalt!

Dank je wel voor je uitstekende adviezen! Ik ga stug door met implementeren. Het enige dat ik nog moet bedenken is waarover mijn boek moet gaan zodat ik financially free kan worden. Maar daar kom ik uit! 🙂

Eric Breddels
Gast

Ik geef dit jaar mijn kennis van Permanent Magneet Generatoren aan mijn klanten en prospects.

Jessica Leffers
Gast

Ik geef mijn klanten graag advies over het verbeteren van hun gezondheid en welzijn met behulp van puur natuurlijke producten als essentiele olien en voedingssupplementen. Ofwel; ik geef hen een goede gezondheid, welzijn en overvloed. Naast alle service die er gewoon bij hoort.

Anett Buytaers
Gast
Anett Buytaers

Ik geef in 2017 de beste Coaching zodat ik nog nog meer mensen naar een betere fysieke en financiele coaching kan helpen. Ik vertoon geduld, medeleven, en geef mijn passie door, waardoor mensen enthousiast worden en hetzelfde willen bereiken als ik

Ilza Keeman
Gast

Ik geef mensen die serieus op mijn blog reageren een middag cadeau waarin ze een brainstormtechniek gaan aanleren zodat ze deze zelf kunnen gaan toepassen in het ontwikkelproces.

Hoe waardevol is het om te leren hoe je ECHT brainstormt?
Thee-leuten, discussiëren, dat kunnen we allemaal, maar echt effectief brainstormen met creatieve technieken dat is toch echt wel een vak apart.

Tove Lise Skarestad
Gast
Tove Lise Skarestad

I give them aha-moments, clarity and a deep insight of what is literally blocking them in reaching their goal from the unconscious level, so when giving the New Year promise, they will be better equipped.

Vick Nieuwenhuis
Gast

Op 10 december geef ik klanten gratis een interactieve lezing voor meer zelfkennis. Zodat bezoekers zichzelf en anderen beter leren begrijpen en er meer compassie in onze wereld ontstaat.

Laura Bouwmeester
Gast

Ik ga in 2017 het eerste hoofdstuk van mijn boek weggeven.

Linda Graanoogst
Gast

Leuk, Laura! Succes 🙂 ben benieuwd!

Kirsten Nelis
Gast

Mijn (potentiële) klanten krijgen een burn-out test kado. Ze vullen de test in en zien direct waar zij staan. Een echte eye-opener voor veel mensen.

Jur Houtman
Gast
Jur Houtman

Ik geef aan mogelijk nieuwe klanten een LIVE optreden/voorstelling.

Harry Heijligers
Gast

Helaas heb ik nog niet zoveel weg te geven. Vandaar dat ik nu met mijn e-book bezig ben te ontwikkelen die ik als gratis weggever op mijn website ga plakken. Maar ja ik heb ook nog geen klanten, dus valt er ook nog niet zoveel weg te geven. Maarrrrr … Over 12 maanden heb ik ontzettend veel weg te geven, omdat ik dan ontzettend veel klanten en online producten heb. Dat is ook de reden dat ik aan het Zero to Million programma mee doe. En ik ben nu al begonnen met het programmeren van mijn mindset door iedere morgen… Lees verder »

Arvid Kuipers
Gast
Arvid Kuipers

Het zal waarschijnlijk wel zoiets worden als een eBook of een video. Of een probeer-periode.

Arvid Kuipers
Gast
Arvid Kuipers

Gaaf 🙂
Succes Harry!

Elsje Visser
Gast

Oei, wat een goeie! Alhoewel de feedback van mijn klanten en prospects zo positief is over hoe ik ze help, vind ik het steeds lastig zonder directe interactie “cold value” te geven. Ik ben niet goed in het denken in “algemeniteiten”. Maar door te denken aan een actuele klant weet ik eigenlijk wel iets waar veel mensen wat betreft interieur mee worstelen. Waarvan velen echt denken: “maar hoe; ik heb al zoveel geprobeerd, gekocht, weer weg gedaan, verschoven, tijd, geld en energie geïnvesteerd; hoe pak ik dat aan?! Ik geef een simpel stappenplan voor een altijd goede basis voor een… Lees verder »

Thea van Dijk
Gast

Een gratis e-learning module, zodat onze klanten nog beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Cynthia Brown
Gast
Cynthia Brown

Ik geef mijn klanten persoonlijke aandacht en nazorg, in een markt waar steeds meer geautomatiseerd wordt. We do care !

Marieke van der Meer
Gast
Marieke van der Meer

Tools to improve their English pronunciation skills and improve their confidence and fluency in speaking English professionally

Sofia Vercoulen
Gast

Van elke aankoop van onze plaid of deken doneren we 1 euro aan UNICEF. Onze klanten krijgen een bedankt kaartje.

Wabke Bouman
Gast

Met Zhineng Qigong kan volledige gezondheid van lichaam en geest worden gecreëerd. Het is nog work in progress, maar er gaan gratis filmpjes komen met de basisoefeningen. Zodat iedereen ermee kan werken en het heft in eigen handen kan nemen.

Amanda de Ronde
Gast

Ik geef mijn klanten inzicht in zichzelf cadeau. Doe de dingen uit liefde en de wereld gaat open.

Anne Brattinga
Gast

Hoi,

Ik geef mijn klanten, singer songwriters die een volgende stap in hun carrière willen zetten een gratis gesprek en advies over welke stappen ze nu het beste kunnen nemen. Een stappenplan op maat.

Ronald Knuit
Gast

Voor mijn opdrachtgevers zoek ik de beste werknemers die ik persoonlijk interview en waarvan ik de referenties check. En die gratis 1 dag proefdraaien en voor mijn kandidaten zoek ik de best passende werkgever ook mensen die graag aan het werk willen maar er niet tussen komen door bijvoorbeeld een “slecht” CV

Jitske Lochtenberg
Gast
Jitske Lochtenberg

Ik stuur ze een kaartje met een erkenning en dankwoord voor de fijne ontmoeting dit jaar

Erwin Janszen
Gast

Wij gaan een aantal .pdf / ebooks weggeven.

Marjan vd Brink
Gast
Marjan vd Brink

Aan waardevolle klanten geef ik een of twee workshop-deelname-kaarten die ze zelf als cadeau geven. Ze geven een prachtige workshop-ervaring cadeau aan een voor hen bijzonder iemand.

Guido Dik
Gast

Ik geef ze een digitaal werkboek van de Career Boost Camp waardoor ze het werk wat ze gedaan hebben tijdens de Career Boost Camp kunnen plannen door het jaar heen. Een behulpzame tool eigenlijk voor iedereen, nu gratis voor onze klanten.

Sterre Mense
Gast
Sterre Mense

Ik ga mijn klanten dit jaar nog rapport cadeau doen bestaande uit de eerste paar hoofdstukken van mijn ebook wat nog in de maak is.

Hanny Mommers
Gast

Ik geef mijn inschrijvers een ebook met 365+1 tips om hun trainingen en hun leven te verrijken cadeau.
En omdat een cadeau niet alleen waardevol voor je (potentiële) klanten moet zijn, maar ook zo waardevol voor jezelf dat het bijna pijn doet om het weg te geven, geef ik de geïnteresseerden daarna een maand van ons trainingsprogramma cadeau (Leuk dat we hetzelfde idee hadden, Nisandeh 🙂

Lidy van oord
Gast

Ik geef mijn klanten aandacht en nazorg. Ben nu bezig om mijn ebook over het aankopen van een huis verder vorm te geven zodat ook dat deels of helemaal als weggever komt.

Jeroen Verdonk
Gast
Jeroen Verdonk

Ik geef mijn cliënten volgend jaar de volledige verantwoordelijkheid over hun eigen leven, en ik geef hun de tools hoe dit te bereiken en vast te houden.

Wilbert Sluiter
Gast

Mijn Tijd, om hun Mobiele App nog meer hun vaste klanten en ambassadeursbooster te maken.

Ted Daamen
Gast

Ik geef mijn klanten een gratis 11 delige videoserie over Videomarketing

Stijn Bijnens
Gast

Een goodiebag voor elke klant met een kortingsbon, verzorgingsproduct, voedingssupplement, medicinale thee afgestemd op hun natuurgeneeskundig “type”.

Stijn Bijnens
Gast

Stijn Bijnens:

en goodiebag voor elke klant met een kortingsbon, verzorgingsproduct, voedingssupplement, medicinale thee afgestemd op hun natuurgeneeskundig “type”.

Henri Leest
Gast
Henri Leest

Ik ben bezig een minicursus van korte video’s te ontwikkelen. Dit wordt mijn opt-in cadeau.

Maurits van Boetzelaer
Gast

Via ons blog over geraffineerde suikers vermijden geven wij elke dag gratis waardevolle content met allerlei suikervrije recepten en interessante blogs.

Maar om onze volgers extra aan te sporen geven wij over een paar weken een gratis workshop weg waarbij we in een kookstudio hen laten zien welke heerlijke recepten zij thuis makkelijk toe kunnen passen ipv allerlei pakjes en zakjes.

Gewoon vers en puur! No added sugars. Ons heeft het in ieder geval onwijs veel opgeleverd. Hartelijke groet, Maurits (WijSuikerVrij.com)

Jurre Blaauw
Gast

Niet langer verkopen maar problemen oplossen. Ik laat je in een gratis webinar zien hoe je dat voor elkaar krijgt met je organisatie.

Marianne van Gelder
Gast
Marianne van Gelder

Een gratis webinar

Iris Maier
Gast

Ben begonnen met het weggeven van starterculturen en straks krijgen een aantal prospects gratis een ondersteuningssessie voor een gezonde leefstijl op Skype.

Irma Meinema
Gast

Wij geven één maand abonnement gratis weg op ons programma.

Ann Vermonden
Gast

Wat ik gratis ga weggeven:
– een doorbreekanalyse
– websitescan
– e-book
– enkele van mijn meest waardevolste inzichten
– een gratis online cursus
– workshop
– mijn persoonlijke klanten mijn volledige aandacht en een knuffel

Silvie van der Zee
Gast

Geen concreet cadeau, maar net zoals altijd mijn uiterste best, volledige inzet en uitstekende service.

Els Wijnoltz
Gast
Els Wijnoltz

Ik geef mijn klanten nog meer aandacht en output dan wat verwacht wordt.

Bianca Boender
Gast

Wij gaan coaching gesprekken gratis geven.

Ietsen Bakker
Gast

Als het bouwproject gereed is wordt deze opgeleverd.
Mochten er nog opleverpunten openstaan (nog aanwezige gebreken) dan zijn de begeleidingsuren om deze gebreken tot een goed einde te brengen gratis.

André Werkhoven
Gast
André Werkhoven

Voor mijn waardevolste klanten geef ik hen niet alleen een warm nest van liefde, maar ook een volledige zelf klaargemaakte Indonesische rijsttafel.

Eduard Bosch
Gast
Eduard Bosch

Gratis ebook en een gratis uur consultancy.