Business Bootcamp VIP voordelen en praktische zaken

Als je VIP deelnemer bent van de Business Bootcamp van 24 en 25 januari 2015 , krijg je niet alleen de tools, systemen en structuren aangereikt waarmee je jouw business op een hoger plan brengt, je geniet ook van…

De extra VIP voordelen:

Opname Rich Schefren (event t.w.v. € 975)
Als je deelneemt als VIP, dan krijg je de unieke live-opname van een evenement met Rich Schefren, de business goeroe voor de goeroes. Rich is een befaamde online marketing expert en gaat in deze video diep in op de strategieën die van jouw business een ware (online) omzetmachine maken. De deelnemers aan het opgenomen seminar hebben zich suf geschreven met aantekeningen. En als VIP heb je met 1 klik toegang tot al het materiaal uit het seminar (t.w.v. €975). Let op, die €975 was toen de prijs – de waarde die je krijgt is… onschatbaar veel hoger.

Social Media videocursus (t.w.v. €475)
Jouw VIP bagage is nog niet compleet met het materiaal van Rich Schefren. Als klap op de vuurpijl krijg je de complete opname cadeau van de Social Media Secrets Master Class. Met dit materiaal weet je precies hoe je social media inzet om van jouw business een ware online magneet te maken.

Exclusieve Hot Seat sessie met Nisandeh Neta (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke sessie neemt Nisandeh 1-op-1 de business van VIP deelnemers onder de loep. Hij stelt gerichte vragen en komt met een advies dat specifiek op JOUW business van toepassing is. Hier moet je echt bij willen zijn, want een 1-op-1 met Nisandeh is zeer zeldzaam en de oplossingen die je krijgt aangereikt zijn letterlijk goud waard.

Let op! Het is belangrijk dat je de volle 2 dagen deelneemt om van de voordelen te profiteren.

Bootcamp VIP

PRAKTISCHE VIP zaken:

  • De Social Media videocursus krijg je na afloop van de Bootcamp per e-mail met je inlogcode toegestuurd.
  • De live opname Meet the Experts met Rich Schefren, krijg je ook na afloop per e-mail met je inlogcode toegestuurd.
  • De VIP bijeenkomst met Nisandeh vindt plaats op zondagochtend van 8:30 – 9:30 uur.

Alle andere praktische zaken gelden ook voor jou, dus klik hier om nu terug te gaan naar de algemene voorbereidingspagina
Ontdek wie zich allemaal hebben aangemeld. En als je het nog niet gedaan hebt, introduceer je business in het commentaarveld van de voorbereidingspagina en vertel ons ook je grootste uitdaging.

Tot 24 januari 2015!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy