Succesverhalen

In zes maanden mijn schulden weggewerkt en de lijn stijgt alleen maar!

Tijdens mijn eerste Business Bootcamp had ik flinke zakelijke en privé schulden en mijn grootste klant was net failliet gegaan (uiteindelijk een strop van bijna EUR 30.000,-).

Precies de reden dat ik dat weekend ook ben gegaan: ik was toe aan een flinke dosis advies/recap en een flinke mangel om mijn ego even met de voeten op de aarde te zetten na 6 jaar ondernemen/ ploeteren.

Nu (een half jaar later) ben ik zakelijk en prive volledig uit de schulden (terwijl ik nog twee jaar had om af te lossen), heb ik mijn omzet verdubbeld, mijn hypotheek overgesloten op 3,9% (na een stevige onderhandeling “Master Entrepeneur Style” met een plaatselijke Rabobank Directeur).

Tevens heb ik een fantastische business partner gevonden waar ik een uniek en remarkable initiatief mee aan het ontwikkelen ben. De relatie met mijn vrouw is een factor 1000 verbeterd en ik heb 4x zoveel vrije tijd voor mijn gezin, vrienden en kennissen en er is altijd genoeg geld voor vakanties, opleidingen, onverwachte uitgaven, goede doelen en om ‘zomaar weg te blazen’. Dat is mij in 15 jaar niet gelukt en nu in een half jaar dus wel!

Daarnaast heb ik veel waardevolle en dierbare vriendschappen opgedaan tijdens de Business Bootcamp en de vervolgtrainingen.

De lijn stijgt alleen maar, dit is nu al mijn beste jaar ooit!

Merijn Kegel
www.webalist.eu


Eerst verdiende ik niets, vier maanden later heb ik inkomen!

Gedreven door passie, de overtuiging van een geweldig ‘product’ en gewapend met de inzichten van de Business Bootcamp, de Financial Freedom Intensive en de Master Entrepreneur van Open Circles Academy, had ik alles in huis om de juiste dingen te doen, om mijn bedrijf op te zetten en te laten draaien.

Wat is daarvan het concrete resultaat?

 • In de 1e maand 5 cliënten en een omzet van 450 euro.
 • In de 2e maand 10 cliënten en een omzet van 650 euro.
 • In de 3e maand 16 cliënten, omzet 1150 euro.
 • In de 4e maand 20, cliënten, omzet 1650 euro.

Dat is van de afgelopen maand februari 2011.Voor veel ondernemers zal 1650 euro een laag bedrag lijken, maar dan moet je weten dat mijn inkomen al 4 jaar lang 0,00 was. Een bedrijf starten en in 4 maanden van 0,0 naar 1650,- gaan. Geloof me, dat voelt goed!

Carmen Snip


Inkomsten groeien en opdrachtgevers komen als vanzelf naar me toe

Het afgelopen jaar heeft mij heel veel gebracht en de Business Bootcamp en alle andere trainingen hebben mij op die weg geholpen.

 • Ik heb heel veel ideeën (echt heel veel, ongelooflijk veel).
 • Ik breng de ideeën in de praktijk.
 • Ik laat me niet meer van de wijs brengen door belemmerende gedachten.
 • Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen acties.
 • Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven. Als IK iets wil, moet IK het doen.

Dit alles zie ik terug in mijn bedrijf. Het draait beter, de inkomsten groeien en de opdrachtgevers komen als vanzelf naar mij toe.
Ik ben succesvol, ik straal het uit en mensen willen nu eenmaal bij succesvolle mensen in de buurt zijn. In dit geval ben ik dat. WOW! Wat een fantastisch gevoel.

Esther Molenaar
www.esthermolenaar.nl


Ik koos mijn doelgroep – gevolg: nieuwe workshops inclusief vervolgstappen!

Afgelopen weekend, 27 en 28 november, was ik voor de tweede keer bij een Business Bootcamp van Open Circles. Ook in september ben ik geweest. Aan het weekend in september heb ik een heel goed groepje in Wageningen overgehouden waar ik elke twee weken mee spar. En ik kwam thuis met heel veel ideeën hoe en wat ik met mijn bedrijf anders, leuker en beter kan doen.

Ik geef vergadertraining en ik coach vergadergroepen. Eén van mijn problemen daarbij is dat ik een enorm grote doelgroep heb. Na september ben ik die in gaan delen in verschillende groepen en daar ben ik korte workshops voor gaan maken.

De laatste maanden heb ik Effectief vergaderen voor vrijwilligers en Effectief vergaderen voor de overheid ontwikkeld en gegeven. Ik kreeg enorm enthousiaste reacties. Nu ben ik naast deze workshops bezig met de vervolgstappen. Want waar vragen mijn deelnemers nog meer naar? Naar een korte workshop voor voorzitters. Die ga ik in januari geven. Naar een workshop voor nieuwe besturen, daar ga ik er in januari twee in opdracht van geven. Nu ben ik aan het denken hoe ik een heel traject op kan zetten met trainingen en workshops rond vergaderen.

Afgelopen weekend ging ik vooral naar het Business Bootcamp om te kijken hoe Nisandeh Neta traint en wat ik daar van kan leren en hoe ik dat voor mijn stijl van trainen kan gebruiken.Ik ben weer heel enthousiast. Ook omdat er grote stukken nieuw waren in het seminar. Dus ik heb weer nieuwe handvatten voor mijn bedrijf gekregen. …

Carla van den Bos
www.vergaderendoejezo.nl


De kwaliteit van mijn leven – zakelijk en privé – is ongelooflijk omhoog gegaan

Ik raad iedere ondernemer en zzp-er aan om naar de Business Bootcamp te komen. Ik heb zelf een aantal trainingen bij Nisandeh en Vered gedaan. Sindsdien is de kwaliteit van mijn leven, zakelijk en privé, ongelooflijk omhoog gegaan.

Ik kan in alle openheid nu met volle overtuiging zeggen dat ik gelukkig ben en vanuit overvloed leef. Ik had in mijn stoutste dromen niet gedacht dat ik dit kon. Je krijgt in het Business Bootcamp een spiegel voorgehouden die je duidelijk gaat maken wat jou tegen houdt om verder te groeien.

Bovendien krijg je zeer goed werkbare gereedschappen mee om ook werkelijk jouw doelen te behalen. Voor iedereen die succesvol wil zijn: ga naar Business Bootcamp!

Baukje Westerlaken
www.mental-coach-amsterdam.nu


De maand is net begonnen en ik heb al 3 nieuwe klanten erbij!

Dank je wel Open Circles voor jullie geweldige inzet om mij een onvergetelijke Business Bootcamp te geven. Het heeft mij vleugels gegeven en ik ben zeer geinspireerd aan de slag gegaan met zoveel dingen die ik in slechts 2 dagen geleerd heb.

Wat ik heb gedaan om mijn voetreflex-praktijk meer leven in te blazen is de behandelingen voor een weggeefprijs aanbieden.

En dat werkt! Iedereen vindt korting leuk! De meeste mensen zijn nieuwsgierig naar voetreflexologie! Zo heb ik uit mijn kortingsactie die slechts in de maand Maart geldig is, nu al 3 nieuwe betalende klanten gegenereerd, en de maand is net begonnen!!

Wendy Koopman


Een kort gesprek = een nieuwe opdracht!

Op 4 en 5 september 2010 deed ik mee aan de super inspirerende Business Bootcamp. Ik had de e-mails rondom dit evenement zo’n half jaar gevolgd en vroeg me af of het betrouwbaar was. En het leek me ook wel heel Amerikaans.

Drie bekenden van mij waren naar het Bootcamp geweest. Bij navraag bleken ze heel enthousiast. Ik moest ook en ging. Het was super inspirerend.  (…)

Ik ging er naar toe met een opgave voor mezelf: ik wilde namelijk met mensen in contact komen waardoor ik weer verder zou komen met mijn business. Zo geschiedde.

Op een bepaald moment zat ik naast een man. Wat voor werk ik deed, vroeg hij. Op mijn antwoord dat ik zwangere vrouwen en ouders coach, zei hij ‘waarom dan?’ Ik had ergens uit opgemaakt dat hij kinderen had en zei ‘weet je het niet meer; de gebroken nachten, emotionele toestanden, gedoe met je partner over taakverdeling?!’. ‘Oh ja, oh ja, oh ja!’, antwoordde hij. Het kwam weer boven. We lachten.

Een kwartier later zei hij dat hij me in contact ging brengen met een organisatie. Dat heeft hij meteen die maandag na het Bootcamp gedaan. Ik ben op gesprek geweest en ze gaan met me in zee! Ik ben na de Bootcamp actief bezig gegaan met het vergroten van de zichtbaarheid van mijn bedrijf en het creëren van een gezonde ‘mindset’.
Een proces van vallen en opstaan, met goede resultaten!

Sella van de Griend


Mijn inkomen verdrievoudigd in een half jaar

Bij “toeval” werd ik door een zakelijk contact geattendeerd op de komende Business Bootcamp onder de bezielende leiding van  Nisandeh Neta.  Ik had nog nooit van Open Circles, laat staan van de man in kwestie zelf gehoord. Ik heb mezelf ingeschreven, want de kosten voor een 2-daags seminar, bedragen slechts 47 euro inclusief de lunch. Ik bedacht dat ik me daar geen buil aan zou kunnen vallen! Dat laatste heb ik dan ook zeker niet gedaan, kan ik een ieder verzekeren!  (…)

Wat vooral van belang is: het levert je veel meer op dan dat het je uiteindelijk kost!!  Als ondernemer leer je, o.a. dat het netwerk achter je bestaande netwerken nog interessanter zijn! Met het oog op dit netwerk zet Nisandeh ook hele interessante “oefeningen”in, waaruit je direct bruikbare contacten kan verkrijgen.

Op vele momenten tijdens de 2- daagse training heb ik eyeopeners gekregen. Zowel als mens maar ook als ondernememer! Toen ik thuis kwam na dit bootcamp was ik vol goede moed en energie om deze eye-openers in de praktijk te brengen. Dit heeft geresulteerd in het verdrievoudigen van mijn omzet tussen april en september!!

Mijn vrijblijvende advies is wel: be serious en dedicated, als je naar de Bootcamp komt en probeer de waardevolle verkregen informatie ook serieus te bekijken, want het levert je echt iet op! …

Loes van der Veen-Hollander
www.conwenna.nl


Ik doe minder, maar doe tegelijkertijd meer!

In april van 2010 heb ik op aanraden van een collega de Business Bootcamp bezocht. Eerst was ik nogal sceptisch (“Is dit niet te Amerikaans?” en “Zal dit wel iets zijn voor slechts € 47,-?”), maar gaandeweg was ik blij verrast.

Als startend ondernemer heb ik op de Business Bootcamp een aantal belangrijke dingen geleerd. Het belangrijkste leermoment was wel het vaststellen van m’n werkdoel: voor wie en voor wat ben ik aan het werk en wat wil ik bereiken?

Ik merkte dat ik zonder duidelijk doel m’n dagen aan het vullen was. Met het werkdoel voor ogen is het nu makkelijker om te bepalen hoe ik dit doel wil gaan bereiken en wat ik daarvoor nodig heb.Belangrijk daarbij was, dat ik kon bepalen wie m’n doelgroep precies is en hoe ik die doelgroep het beste kan bereiken. Dus op welke groep mensen richt ik m’n inspanningen? Het leren om te focussen was een echte eye-opener. Door te focussen op een doelgroep, wordt het werk overzichtelijker en komt er een bepaalde structuur in de dagtaak. Door mezelf ook te focussen op bepaalde taken per dag of per week voelt het werk minder belastend en voelt het ook minder aan als werk. Ik richt me nu op een beperkt aantal taken per dag.

Ik doe minder, maar doe tegelijkertijd meer!  De dingen die ik doe, doe ik goed.

Bijzaken kan ik veel beter onderscheiden. Mail en telefoon zet ik uit en ik check slechts 2x per dag de mail en de telefoon; dat bespaart me dagelijks ontzettend veel tijd. Al met al heb ik dus geleerd om efficienter met tijd om te gaan. En dat is handig in een tijd waarin steeds minder mensen echt tijd lijken te hebben…

Suzan Jong
www.praktijk-jong.nl


Groter netwerk en verdubbeling van aantal klanten

Begin september 2010 heb ik de volle twee dagen Business Bootcamp mogen meemaken voor slechts € 47,-…..”wat is het addertje?” hoor ik je denken. Om half 10 ‘s ochtends gingen we van start.

Nisandeh en zijn team hadden direct mijn aandacht door hun overweldigende energie en activiteit. Als je naar een informatiedag wilt gaan, waar je lekker kunt luisteren terwijl je af en toe een smsje stuurt en naar het toilet gaat, ga dan niet naar een seminar van Open Circles!
Bij binnenkomst wordt direct aan je duidelijk gemaakt: dit is niet het type seminar / presentatie / workshop / training dat je gewend bent in Nederland! Dansen op je stoel, je buurman een high-five geven en je voordoen als een werkbij hoort allemaal bij deze seminar! “Ok, fijn…als ik een workout wil, ga ik wel naar de sportschool”.

Mijn ervaring was dat deze manieren van fysieke betrokkenheid het leerproces leuker maken en dat het vele malen beter opgenomen wordt.

Tijdens het weekend leerde ik onder andere de volgende dingen:

 • mijn doelgroep nóg beter te specificeren
 • hoe mij te ontwikkelen tot expert op mijn vakgebied
 • hoe ik mijn omzet kan verhogen door waarde aan mijn product toe te voegen
 • hoe ik mij kan onderscheiden van collega’s/concurrenten
 • hoe leuk en effectief netwerken is
 • hoe belangrijk social media is

En eerlijk gezegd kan ik nog wel even doorgaan. Na het Business Bootcamp heb ik mij ingeschreven voor de Master Entrepreneur training, waarin je leert je omzet te verdubbelen binnen een jaar. Ook heb ik een gratis training Elements of Succes gewonnen, waar ik inmiddels aan het deelgenomen.

De resultaten die het mij nu al heeft opgeleverd:

 • Uitbreiding van mijn netwerk
 • Effectievere bedrijfsstrategie
 • Vier klanten per maand in plaats van één tot twee
 • Meer passie in mijn manier van ondernemen

Ik raad iedere ondernemer aan dit seminar te volgen. Wat heb je te verliezen?

Pim de Rooij

 

 

Share Button