Frequently Asked Questions


Heb je een vraag over de Business Bootcamp, Open Circles Academy of onze trainingen?

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Kies een onderwerp:

Business Bootcamp | Vervolgtrainingen | Facturen | Comments | Jouw gegevens | Overig

.

Over Business Bootcamp

Waarom zijn er twee verschillende Bootcamps?
Om zo goed mogelijk aan de verschillende behoeften te voldoen zijn er 2 Bootcamps. In de Business Bootcamp krijgen gevorderde entrepreneurs (langer dan 1 jaar actief) het juiste materiaal aangereikt, terwijl de starters beter aan hun trekken komen in de Starter Bootcamp. Zo profiteren beide soorten entrepreneurs optimaal van het materiaal en netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde sparringpartners.

Ik twijfel of ik naar de Business Bootcamp of naar de Starter Bootcamp moet gaan. Hoe weet ik welke juist is voor mij?
Als je langer dan 1 jaar actief bent als ZZP’er of ondernemer en voor je inkomen afhankelijk van je business, dan is de Business Bootcamp voor jou. Als je nog denkt aan beginnen of net bent begonnen met je business (en nog afhankelijk van een baan voor je inkomen), kies dan voor het Starter Bootcamp. Maak de juiste keuze op deze pagina

De Business Bootcamp is gratis. Waar zit het addertje onder het gras?
De Business Bootcamp is gratis omdat we jou kennis willen laten maken met ons en onze manier van werken. Je ervaart of  het aangereikte materiaal en de manier van werken wel of niet bij je past. Pas dan neem je een weloverwogen beslissing om deel te nemen aan vervolgtrainingen.

Waarom moet ik wel 47 euro betalen, terwijl jullie zeggen dat het gratis is?
Het organiseren van een groot 2-daags evenement brengt hoge kosten met zich mee: De locatie, materiaal, promotie, catering, AV apparatuur, etc. Aan jou vragen we een de vergoeding van 47 euro voor de lunches en koffie/thee, de rest van de kosten nemen wij voor ons rekening.

Waarom duurt de Business Bootcamp twee dagen? Kunnen jullie de training niet in één dag doen?
De Business Bootcamp is één van de beste seminars voor businessgroei. In 2 dagen krijg je zoveel waardevolle informatie en ervaring die direct een positieve impact op jouw business hebben. Een korter programma zou minder effect hebben. We zijn ons bewust dat je een drukke agenda hebt en dat een weekend belangrijk is voor je ontspanning. Maar als jij na de Business Bootcamp slimmer gaat werken in plaats van harder – dan zijn deze twee dagen de beste investering die je kunt maken voor je business en je vrije tijd.

Kan ik toch één van de twee dagen komen? En binnenkomen en weggaan wanneer ik wil?
De Business Bootcamp is geen inloopevenement. Elk programmaonderdeel leidt naar het volgende. We hebben een krachtig, effectief en transformationeel programma ontwikkeld dat je in staat stelt om je business sneller en gemakkelijker te laten groeien terwijl je minder tijd aan werken besteedt. Als je hiervan wilt profiteren – dan volg je het complete programma van 10 tot 19 uur op beide dagen.

Ik kan onmogelijk op de datum van de eerstvolgende Business Bootcamp, zijn er andere datums gepland?
We raden je aan onze wekelijkse nieuwsbrief in de gaten te houden voor de aankondiging van een nieuwe Business Bootcamp. Of kijk op www.businessbootcamp.nl. Als je wilt dat we je op de hoogte brengen zodra de volgende datum bekend is – email ons dan via deze link

Ik heb al verschillende seminars bij jullie gedaan zoals Business IQ en/of Master Networker. Heeft het zin om naar de Business Bootcamp te komen?
Sommige processen of informatie worden ook behandeld in andere seminars. Toch is de Business Bootcamp is een unieke mix van tools, technieken, systemen en oefeningen die je helpen de zwakste schakels in je business te versterken. Zodat je meer resultaat kunt behalen met minder wrijving, moeite en tijd. En je gaat na de Business Bootcamp niet alleen met inzichten en strategieën naar huis gaat, maar ook met contacten die je direct kunnen helpen om je business te laten groeien.

Kunnen de 2 dagen van de Business Bootcamp mijn leven veranderen?
Geen training, boek, coaching of persoon kan jouw leven (of business) veranderen. Lees hier wat de Business Bootcamp wel voor jou kan doen De Business Bootcamp kan wel een aanleiding zijn tot een belangrijke verandering. Maar uiteindelijk ben jij degene die jouw leven verandert, als jij dingen anders gaat doen. Slimmer werken bijvoorbeeld, in plaats van harder. 

Terug naar boven

.

Over Vervolgtrainingen

Wat zijn de definitieve data van de cursussen die ik gekocht heb afgelopen weekend?
De data staan op het contract dat je meegekregen hebt. Je kunt het ook nakijken via jouw student login op opencircles.nl

Wat zijn de tijden van de Master Entrepreneur training?
Op vrijdag en zaterdag van 10-23 uur en op zondag van 10-19 uur (aanmelden op zaterdag vanaf 8:30 uur)

Wat zijn de tijden van de Breakthrough to Success training?
Op vrijdag en zaterdag van 10-23 uur en op zondag van 10-24 uur (aanmelden op zaterdag vanaf 8:30 uur)

Wat zijn de tijden van de Financial Freedom training?
Op vrijdag en zaterdag van 10-23 uur en op zondag van 10-19 uur (aanmelden op zaterdag vanaf 8:30 uur)

De datum van de Master Entrepreneur training komt mij niet uit. Kan ik mijn deelname verschuiven naar volgend jaar?
Neem hiervoor contact met ons op via office@opencircles.nl. Wanneer we dit uiterlijk 3 weken voor aanvang van de training weten kan dit eenmalig kosteloos. Anders zijn de kosten voor verplaatsing van deelname € 250,- per persoon per training.

Kan ik mijn partner voor € 500,- naar alle vervolgtrainingen meenemen?
Dit aanbod geldt alleen voor de Breakthrough to Success training en de Financial Freedom training.

Ik wil samen met mijn business partner de trainingen doen. Mag zij deze ook doen voor € 500,- per training?
Het partner-aanbod van € 500 is alleen bestemd voor levenspartners of jouw kinderen.

Ik wil graag deelnemen aan de Write Your Book in 28 Days training. Wat zijn de kosten en hoe kan ik me aanmelden?
Deze training wordt 1 keer per jaar gegeven. Houd onze nieuwsbrief en deze pagina in de gaten voor datums en rechtstreeks aanmelden.

Terug naar boven

.

Over Facturen

Waarom lukt het me niet mijn factuur van de Business Bootcamp te downloaden?
Nadat je je aangemeld hebt, krijg je van ons een e-mail ter bevestiging met daarin je factuur als bijlage.

Klopt het dat er geen BTW op jullie facturen staat?
Ja, als opleidingsinstituut zij wij aangemeld bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom vrijgesteld van BTW.

Ik mis een factuur. / Waar kan ik mijn facturen zien?
Je kunt je facturen altijd vinden via je student login op opencircles.nl

Terug naar boven

.

Over Comments

Wanneer krijg ik een extra ster voor mijn comments?
Je krijgt 1 ster bij 25 comments, 2 sterren=75 comments, 3 sterren=150 comments, 4 sterren=250 comments, 5 sterren= 375 comments of meer… Zie ook onderaan dit artikel

Hoe krijg ik mijn foto geplaatst bij mijn comment?
Ga naar de site www.gravatar.com gaat. Daar kies je ‘krijg je gravatar vandaag’. Wanneer je daar je e-mailadres opgeeft, krijg je een link van Gravatar naar je e-mailadres gestuurd. Met die link kun je dan een account aanmaken en je foto downloaden. Er staat ook een instructiefilmpje op de homepage.

Terug naar boven

.

Over Jouw gegevens

Kunnen jullie mijn e-mailadres van jullie mailinglijst verwijderen?
In alle e-mails, heb je onderaan de mogelijkheid om op ‘unsubscribe’ te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar een site waarop je kiest welke e-mails je niet meer van ons wilt ontvangen.

Met welke gegevens ben ik in jullie systeem opgenomen?
Je kunt al jouw gegevens bekijken via je Open Circles student login op http://opencircles.nl
Als je alleen e-mails van ons ontvangt, dan hebben we alleen je naam en e-mail adres

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat nu?
Vul je e-mail adres in op my.opencircles.nl , klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten? Klik hier’ Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Ik heb een aantal mensen enthousiast gemaakt voor de Business Bootcamp. Hoe werkt het met die vriendschapspunten?
In onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief vind je een zogenoemde ‘vriendenlink’. Wanneer je mensen uit jouw netwerk uitnodigt om zich via deze link aan te melden, wordt in ons systeem geregistreerd dat ze dat via jou gedaan hebben. Klik hier voor meer informatie over vriendschapsprogramma en de beloningen die daarbij horen. Je vriendschapspunten worden verzilverd als degenen die zich via jouw vriendenlink hebben aangemeld ook inderdaad bij de Business Bootcamp aanwezig zijn.

Hoe plaats ik mijn vriendschapslink op Linkedin?
Plaats jouw persoonlijke link (voobeeld: www.businessbootcamp.nl/vriend.php?id=ronald@opencircles.nl) in een groep of als algemeen door de link als PLATTE TEKST te plaatsen in het witte vlak. Let op, de link is dan niet ‘actief’ (niet klikbaar). Vermeld er daarom bij dat de mensen de complete link moeten kopiëren en plakken in de adresbalk van hun browser. Plaats de vriendenlink NIET als ‘attachment’ op LinkedIn. De link wordt dan afgebroken door LinkedIn en werkt niet meer als ‘vrienden-link’.

Ik heb een vriend die zich NIET via mijn vriendenlink heeft aangemeld voor de Business Bootcamp. Is het mogelijk dat ik toch een vriendschapspunt krijg voor zijn aanmelding?
Vriendschapspunten kunnen alleen worden geregistreerd als de procedure met de vriendenlink is gevolgd. Dit proces is geautomatiseerd en wij hebben geen mogelijkheid dit handmatig in ons systeem aan te passen.

Terug naar boven

.

Overige vragen en antwoorden

Kan ik met iemand meerijden naar de training?
Ongeveer een week voor de training krijg je van ons een e-mail met alle informatie, inclusief een link naar een carpool-pagina waarbij je kunt aangeven dat je met iemand mee wilt rijden of dat je in jouw eigen auto plaats hebt voor meerijders.

Terug naar boven

Is jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.