Event Team Dag – feb 2013

Wil jij helpen om levens te veranderen?

We zijn op zoek naar service-georiënteerde mensen die ons willen helpen de Business Bootcamps en de overige trainingen van Open Circles Academy neer te zetten.

Als jij dacht dat je een geweldige tijd had tijdens de laatste Open Circles Training, bereid je dan voor op een totaal nieuwe beleving wanneer je een Open Circles Event Teamlid wordt!

Als jij het heerlijk vindt om de sprong te wagen en andere mensen te helpen, en ervan geniet om deel uit te maken van ongebreideld plezier en energie, word dan deel van de club die al deze dingen in zich heeft: het Open Circles Event Team!

Dit opmerkelijke gezelschap van mensen biedt je niet alleen de kans om de krachtige lezingen en oefeningen uit de trainingen nog eens te horen en te ervaren, je beleeft ook het genoegen om anderen aan te mogen moedigen en toe te juichen wanneer zij door transformationele processen gaan.

Als blijk van waardering voor je tijd, energie en deelname ontvang je als Open Circles Event teamlid:

  • Een ongeëvenaarde kans om de Open Circles energie weer te beleven!
  • Een geweldige gelegenheid nieuwe contacten te leggen en bestaande banden aan te halen
  • De gelegenheid om te werken aan jouw business en leven
  • Een limited-edition Open Circles Event team Polo-shirt
  • 75 euro per dag Open Circles Cadeaubon

Vereisten

  • Je bent enthousiast om bij te dragen aan het succes van deelnemende ondernemers
  • Je hebt deelgenomen aan de Master Entrepreneur training en/of de Financial Freedom Intensive training
  • Je hebt deelgenomen aan de Open Circles Team Dag.

De Open Circles Team Dag is een training van een dag, waarin je waardevolle professionele tools krijgt aangereikt die je kunt inzetten tijdens de training en die je kunt implementeren in je eigen business en leven.

Tevens is deze dag bedoeld om je kennis te laten maken met de werkwijzen binnen het E-team, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of je deel van het team wilt uitmaken of niet.

Tijdens de Open Circles Team Dag zullen we direct spijkers met koppen slaan en afspraken maken over wie in welke training deel zal uitmaken van het team in 2013.

Klik hier om je aan te melden voor de kosteloze Event Team dag!

Tot dan!

Rani Goederee en Open Circles teamHoe E-teamleden het ervaren…


Emile Daalmeijer


Ilse van der Put

Klik hier om je aan te melden voor de kosteloze Event Team dag!

Ontvangen door middel van geven
“Door lid te zijn van het E-team ervaar je de kracht die van mensen- en groepswerk uitgaat. Je leert (nieuwe) mensen kennen die jou iets te leren hebben. Je komt in de gelegenheid om door middel van geven te ontvangen.

En het is iedere keer weer een feestje om erbij te zijn…”.
Jos ZwartHeel bijzondere ontmoetingen
“Voor mezelf wilde ik ervaren hoe het is om deel uit te maken van een team dat altijd lacht, altijd service gericht mensen helpt, zoals ik zelf graag geholpen wil worden. Hoe komt dat, hoe werkt dat?

Het is geen trucje, het gaat vanzelf; doordat je als team bergen verzet, doordat je samenwerkt, doordat je elkaar steunt om de energie hoog te houden, doordat er ook aandacht is voor jouw eigen leerproces. Iedereen pakt zijn taak serieus op en probeert dit als beste te doen. En het publiek merkt dit en voelt dit. En dat krijg je terug in hele bijzondere ontmoetingen“.
Caroline Hoogerwerf De onovertroffen sfeer    
“De reden dat ik zo graag E-teamlid ben, is dat ik zo kan genieten van de onovertroffen sfeer die daar heerst. Die unieke en ongeëvenaarde saamhorigheid. De ‘on purpose’, de clearing, enz. Het voelt iedere keer weer bijzonder. Wat er in die groep gebeurt, heb ik elders in het bedrijfsleven of privé nog nooit meegemaakt.

Wat ik er voor mijzelf uithaal is, naast het plezier en de voldoening, ook iedere keer weer het leren. Iedere keer toch weer wat nieuwe (of herhaalde) inzichten en ideeën. Inspiratie en een boost om verder te gaan met mijn eigen ontwikkeling. Sommige belemmerende trekjes zijn hardnekkig… Herhaling is heel nuttig, bovenop de intentie”.
Peter van Goor


Klik hier om je aan te melden voor de kosteloze Event Team dag!