Business Bootcamp Webinar Special

Dankjewel voor het volgen van de online training Passive Business Income van 17 november 2015.

Hiermee heb je een belangrijke stap gezet op weg naar het creeren van meer vrijheid (wanneer jouw inkomen minder afhankelijk is van jouw directe tijdsinzet).

Maar je hebt ook ontdekt dat passief inkomen geen 'gemakkelijk geld' is. Je moet er hard voor werken om een aantal zaken op orde te hebben, vóórdat je jouw continuity program kunt gaan opzetten, denk aan: 

Voldoende klanten en prospects, een mailinglijst (1000+), het juiste social media bereik, een waardevol blog, een remarkable product, om maar wat te noemen. En je moet natuurlijk de juiste strategie volgen voor het groeien van jouw klandizie en omzet. 

En dus... hebben we heel goed nieuws voor jou!

Om jou te ondersteunen bij het opzetten en vormen van jouw business, zodat het gaat voldoen aan de 'randvoorwaarden' voor het genereren van passief inkomen, bieden we een speciale business training:

De Business Bootcamp is een GRATIS 2-daagse training commerciële vaardigheden EN het grootste netwerk evenement voor zelfstandige professionals in Nederland.

En wanneer jij je inschrijft via deze pagina, krijg je een geweldig EXTRA BONUS (t.w.v. €495):

De 1-daagse Video Marketing Master Class ONLINE

In deze online master class (normale verkoopprijs €495), ontdek je hoe je effectieve video's moet maken en hoe je deze kunt inzetten om jouw business te laten groeien. Video is niet alleen belangrijk voor jouw toekomstige programma voor het generen van passief inkomen. Je kunt in de nieuwe economie niet meer om video heen wat betreft jouw online presentatie en jouw contact met klanten en prospects.

Grijp dus deze buitenkans, zodat video straks geen geheimen meer voor jou kent.

Je krijgt de Video Marketing online Master Class GRATIS na de Business Bootcamp van 16-17 januari 2016 wanneer jij een ticket boekt via onderstaande knop.

2-daagse Business Bootcamp

2-daagse training Commerciële Vaardigheden
16 en 17 januari 2016, van 10-19 uur
in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

inclusief

lifetime access

Video Marketing Master Class
Create & use video effectively to grow your business 

online seminar t.w.v. €495

Deelname aan de Business Bootcamp is gratis.
Je betaalt €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen!

Schrijf je snel in, want zodra de Business Bootcamp is volgeboekt, is ook deze deal voorbij.