Business Bootcamp Cadeau Tickets

Je hebt in het verleden (recentelijk of wat langer geleden) deelgenomen aan de Business Bootcamp en ik hoop dat je de mindset die we daar hebben gepresenteerd hebt overgenomen én dat je een paar van de strategiën die je hebt geleerd, hebt weten te implementeren. Als dat zo is, dan zou je veranderingen in je business moeten zien.

En ongetwijfeld ken je andere ZZP’ers die kunnen profiteren van deze tweedaagse ervaring.

Graag willen we jou helpen om deze mensen attent te maken op het bestaan van de Business Bootcamp en daar zelf ook van te profiteren.

Als je deze pagina leest, dan heb je van ons een envelop gekregen met daarin 25 Cadeau Tickets om uit te delen aan mensen die kunnen profiteren van de Business Bootcamp. 

Wanneer iemand zich aanmeldt voor de Business Bootcamp en gebruik maakt van de promotiecode op het ticket, dan krijgt hij of zij 50 euro korting op deelname aan de Business Bootcamp (de kosten bedragen dan nog slechts 47 euro voor maaltijden en drankjes in plaats van 97 euro).

Elk ticket heeft een unieke promotiecode.
De tickets die jij hebt ontvangen staan op jouw naam.

Voor elke 5 mensen die jouw tickets (of jouw persoonlijke referral link) hebben gebruikt om zich aan te melden én die ook daadwerkelijk aanwezig zijn in de Business Bootcamp – ontvang jij een waardebon van 200 euro die je kunt gebruiken voor onze programma’s.

En wanneer je 25 mensen in dezelfde Business Bootcamp brengt – dan doe ik een Business Makeover met jou en je business. Dit is een weekend in België in een vijfsterrenhotel, met jou, mij en 11 andere ondernemers… aan het werk om jouw business te transformeren. Helemaal GRATIS – alle kosten zijn voor mij.

Wees wijs in het uitdelen van deze tickets.
Het is een geweldig cadeau dat je kunt geven aan vrienden of collega-ondernemers.
Maar geef alleen een ticket aan iemand die echt geïnteresseerd is in de Business Bootcamp en aan wie je erover hebt verteld.

Deze tickets zijn niet bedoeld om op een tafel in een netwerkevenement achter te blijven – om uiteindelijk te worden weggegooid. Elk ticket is tenslotte 50 euro waard… De tickets zijn bedoeld als een persoonlijk cadeau aan iemand met interesse.

Tevens, aangezien elk ticket een unieke promotiecode heeft, kan elk ticket slechts één keer worden gebruikt. Plaats dus de promotiecodes niet online (op je website, Twitter of Facebook en dergelijke).
Je kunt je netwerk laten weten dat je Cadeau Tickets voor ze hebt, maar laat geïnteresseerden persoonlijk contact met je opnemen voor een ticket met promotiecode.

 Op jouw persoonlijke pagina op onze Open Circles site kun je zien welke tickets op jouw naam staan en wie van jouw tickets gebruik heeft gemaakt.
Ga hiervoor naar http://opencircles.nl , log in (rechtsboven op de pagina) en ga op jouw pagina naar “Mijn verwijzingen”.

Dus, zorg dat je jouw tickets bij je hebt wanneer je naar een netwerkmeeting of zakelijke bijeenkomst gaat en geef ze aan die mensen die profijt kunnen hebben van 2 dagen inzichten, kennis, netwerkmomenten en heel veel energie en plezier, kortom de Business Bootcamp.

Ik kijk ernaar uit jou en je contacten in de komende Business Bootcamp te mogen begroeten.

Op jouw succes,

Nisandeh