Leuk je nu al te ontmoeten!


… maar… wie ben jij eigenlijk?

Begin volgend jaar ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers die zich ook in de afgelopen weken hebben aangemeld voor de Business Bootcamp van 14 en 15 januari 2012.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp.
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Een paar vragen die je een idee geven van wat je zou kunnen schrijven, zijn bijvoorbeeld:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom regelmatig terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

Oh… mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik hoop van je te horen!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 14 en 15 januari 2012 (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
260 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eline Streekhuis
10 years ago

Hoi allemaal, ik doe morgen mee aan de Business Bootcamp omdat ik meer economie in mijn werk wil brengen. Het gaat om regionale plattelandsontwikkeling voor en door de streek, de mensen en lokale organisaties zelf. Ondernemers op het platteland ondersteunen om allround bij te dragen aan een groene omgeving, die ook goed is voor hun imago en omzet. Ook sociaal kapitaal mobiliseren is een aspect. Ik zou graag ondernemers ontmoeten die interesse hebben in het platteland en mn Kromme Rijnstreek. Denk aan recreatie, verbrede landbouw, cultureel ondernemen etc.

Arna van der Sloot
10 years ago

Hallo mijn naam is Arna van der Sloot. Ik heb een paar jaar geleden al mijn “bedrijfje”, Arna’s Productie Huis, opgestart. Sinds vorig jaar ben ik er ook echt meer voor gaan doen.
Mijn bedrijf biedt stem, acteer en filmwerkzaamheden aan aan derden. Om uiteindelijk mijn eigen voorstellingen en korte filmpjes, documentaires of mocumentary’s te kunnen gaan maken. Ik wil graag veel mensen vanuit diverse bedrijfstakken ontmoeten, niet om allemaal als potentiele klant te zien, maar om te leren, te ervaren en uit te wisselen. Van daaruit kan er altijd naar “werk” gekeken worden.
Ik heb er iig zin in!

Suseela Gorter
10 years ago

Hallo Arna,

Ik heb je site bekeken, erg leuk. Ondanks dat je in een heel ander vakgebied zit, lijkt het me leuk en goed om elkaar te ontmoeten komend weekend. Heb sowieso denk ik een goed contact voor je. Groet! ~ Suseela

Arna van der Sloot
10 years ago
Reply to  Suseela Gorter

Ha Suseela (wat een mooie naam overigens),

bedankt voor je bericht. Het lijkt me leuk om elkaar te ontmoeten…wellicht ken ik weer mensen die jou kunnen helpen. We zien wel of het gaat lukken…heb jij ook een website? Kan ik een beetje rondneuzen wat jij zoal doet….
Tot van het weekend

Groet
Arna

René Huele
10 years ago

Mijn naam is René Huele. Ik heb in februari 2010 het opleidingsbedrijf Humare opgericht. Het bedijf is gevestigd in Hoorn te Noord Holland.

Ik heb voorheen voor diverse opleidingsbedrijven mogen werken, van groot tot klein.
Ik ben een enthousiaste opleidingsprofessional met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van trainen, ontwikkelen en coachen. Mijn expertise ligt op het gebied van bedrijfsopleidingen inzake het aanleren van commerciële en communicatieve vaardigheden met de focus op verandering van houding en gedrag.
Ik heb opleidingstrajecten verzorgd voor (grote) financiële instellingen.

Mijn twee persoonlijke motto’s zijn:

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

“Verkopen begint pas als de klant nee zegt”

Aerts Chantal
Aerts Chantal
10 years ago

ik ben Aerts Chantal bezig mijn eigen coachingbedrijf op te starten.. Het beste uit jezelf halen, daar ga ik voor. Dit door middel van coaching en bepaalde technieken, zo dat mensen met zichzelf aan de slag kunnen. Dit is mijn eerste bootcamp, ik ben benieuwd!
Chantal

Anne Buiskool
10 years ago
Reply to  Aerts Chantal

Ja, visie delen in het anders denken. dat spreekt me aan en ja vertrouwen in het individu deel ik met je.

Je laatste zin raakt me: bevestiging ontvangen voor de taak die mij te wachten staat. Mooi geformuleerd
Ja dat kunnen we doen als we elkaar ontmoeten en niet als we ieder in ons eigen huisje blijven. Lang leven de netwerk mogelijkheden en het besef dat we het zelf moeten doen, maar dat we het niet alleen hoeven doen.
Anne

Heidi van de Vrugt
Heidi van de Vrugt
10 years ago

Hallo beste mensen, ik ben Heidi van de Vrugt en ik heb de praktijk Heel het Hart waarin ik mensen help anders beter te worden. Via zeer geavanceerde computersoftware laat ik het lichaam spreken, zodat bij ziekte en ongemak aan de oorzaak gewerkt kan worden ipv de symptomen te bestrijden.
Ik doe mee omdat ik me bekend wil maken en wil leren over hoe ik dat het best kan aanpakken.
Tot 14 &15 januari

Jiska Rodenburg
10 years ago

Doen wat je kan of doen wat je leuk vindt? Dat is de uitdaging die ik mijzelf en andere steeds geef. Wat maakt jou blij in je werk en leven? En hoe kun je dit integreren?

Als Consultant en vrouw in het leven mag je van mij doorzettingsvermogen, energie en daadkracht verwachten. Ik ben inspirerend door mijn inzichten en voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën voor enerzijds meer rust en leven in het hier en nu en anderzijds ongekende successen.

Ik ontmoet je graag om elkaar in te helpen in het verwezenlijken van ambities

Tamara Maerschalck
10 years ago

dag Jiska,

dan wil ik je graag ontmoeten op de Business Bootcamp. Ik hou van de kracht in je korte tekst. Vrouwen met daadkracht spreken me wel aan. Hopelijk tot zaterdag.

Alexander Buskermolen
10 years ago

Beste allemaal,

In de aanloop naar de Business Bootcamp van januari ben ik erg benieuwd wie er allemaal mee gaan doen. Ook leuk dat er de gelegenheid is mijzelf alvast voor te stellen.

Mijn naam is Alexander Buskermolen en ik ben 26 jaar. Ik ben in juli 2011 afgestudeerd als klassiek pianist en heb na 6 jaar intensieve studie mijn Master diploma op zak. Per 1 juli heb ik ook mijn eigen productiebedrijf, Lexo Music Productions, opgericht.

Binnen Lexo Music Productions werk ik als uitvoerend musicus, docent, freelance beleidsonderzoeker, columnist/muziekjournalist en last but not least als cultureel ondernemer. Ik beleef enorm veel plezier aan een gevarieerde werkomgeving, met (klassieke) muziek als rode draad. Ik draag graag kennis over op iedereen die geïnteresseerd is in klassieke muziek, en die piano wil leren spelen. In het schrijven voor verschillende magazines en forums kan ik weer een ander stukje creativiteit kwijt.

Op de Business Bootcamp hoop ik veel te leren over het inrichten van mijn bedrijf, over acquisitie, uitstraling en nog veel meer. Met een doos vol ideeën voor nieuwe ondernemingen binnen de muziek hoop ik alle tools in handen te krijgen om er in ieder geval één tot een groot succes te maken.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Muzikale groet!

Alexander

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago

Hoi Alexander,

Leuk een collega te ontmoeten.
Mijn naam is Karin van Toor en ik heb gestudeerd bij j. de Tiege in Tilburg en bij M. Davidson in Rotterdam. Al enige tijd heb ik een goed lopende praktijk in Stellendam. Sinds de vorige Business Bootcamp ben ik mij aan het professionaliseren en aan het ontwikkelen.
Uiteraard ben ik dan ook zeer benieuwd naar jouw doos vol ideeën, misschien dat ik wat voor je kan betekenen.
Ik kan je verzekeren dat je het beste een tweede doos mee kan nemen om alle tools in te stoppen die je deze dagen aangereikt krijgt.

Met een muzikale groet,
Karin

George Begemann
10 years ago

Beste Lex

Wat schrijf jij lekker. Leest vlot en enthousiasmerend.
Lig jij ooit ergens wakker van?

Groet, George Begemann

Nicole van den Bos
10 years ago

Sinds begin 2009 werk ik als projectleider en interim manager. De core business waar ik me op richt zijn projecten en opdrachten op het snijvlak onderwijs en bedrijfsleven. Je moet daarbij denken aan bedrijfsopleidingsprogramma’s, en ook aan opleidingsbedrijven in de technische bedrijfstakken. In de afgelopen jaren heb ik telkens voldoende werk gehouden. Daar ben ik heel gelukkig mee. Ik stel hoge eisen aan mezelf en daarmee aan het werk wat ik aflever. Bovendien voorkom ik zoveel als mogelijk dat ik werk doe wat niet bij me past en wat ook niet passend te maken is.
Momenteel ben ik me aan het voorbereiden op het starten, dan wel aankopen van een bedrijf in een volledig andere sector: de uitvaartbranche. De reden hiervoor is gelegen in het gegeven ik, meer dan nu, zorg en zakelijkheid met elkaar wil combineren in mijn werk.

Alice Scholtes
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben niet zo handig met ICT, dus kan iemand mij vertellen hoe ik mijn foto bij de commentaren kan krijgen. Heb mij inmiddels aangemeld via gravatar. Maar heb geen idee hoe nu verder

gr Alice Scholtes

Alice Scholtes
10 years ago
Reply to  Alice Scholtes

Gelukt zoals jullie zien bijzonder!

Twan van Asseldonk
10 years ago
Reply to  Alice Scholtes

Jij komt er wel Alice,

Gewoon beginnen en dan blijkt alles minder ingewikkeld dan het lijkt.

Ellen Roubos
10 years ago

Gesteund door mijn jarenlange ervaring in de branche en mijn achtergrond in de sector, ben ik als zelfstandige gestart met het bedrijf Agropeople.

Agropeople is een werving en selectie bureau voor HBO en WO opgeleiden in de tuinbouw en agribusiness. Ons uitgangspunt is dat de juiste combi het succes maakt!

Momenteel zit de arbeidsmarkt in een roerig vaarwater. Dat zal ook nog wel een tijdje zo blijven. Ik heb me opgegeven voor de Business Bootcamp omdat ik het belangrijk vind om de focus te blijven behouden. Ik hoop dan ook veel te leren, waardoor ik in deze moeilijk tijd mijn hoofd boven water zal blijven houden.

Ingrid La Haye
Ingrid La Haye
10 years ago

Ten eerste nog een heel mooi en goed 2012 gewenst voor iedereen!

Hierbij wil ik mezelf graag introduceren en zie uit naar komend weekend. Er zijn twee hoofd pijlers waarin ik werkzaam ben. Als eerste ben ik eigenaar van het Haags Mozaiek en Zilver Atelier Wapiti, wapiti.nl. gevestigd in het dynamische valkenboskwartier in Den Haag. Er worden eenmalige korte dagworkshops gegeven en langer doorlopende cursussen in Zilver en Mozaiek en ook andere creatieve thema workshops. Ik heb mijn opleiding genoten aan de Koninklijk academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

Wapiti verzorgt naast workshops voor particulieren ook bedrijfsfeesten en evenementen en organiseren we creatieve vakanties, o.a. 2x dit jaar “Zilver in Griekenland” Ik ben graag een inspirerende gids in de wereld van kleur en vorm.
Tevens ben ik werkzaam als vrij kunstenaar en werk ik ook in opdracht.

Ten tweede geef ik samen met mijn partner Wouter Mijnders workshops in hartcoherentie/hartfocus. “De weg van het hart” genaamd. Meer info vind je hier over op het weblog : dewegvanhethart.blogspot.com. Voor particulieren en bedrijven. De workshops met live begeleiding op cello, geven verbluffende resultaten. Je ervaart wat het is om echt emotioneel en fysiek in balans te zijn. Je beschikt om over alle tools om hierna thuis mee aan de slag te gaan.

Daarnaast ben ik moeder van een heerlijke dochter van 10, geniet ik een rijk sociaal leven.

Mijn vraag gaat ook wel uit naar time management. De balans te houden tussen werk en prive. Prioriteiten stellen, focus. Ook ben ik op zoek naar meer heldere, duidelijke info over het gebruik van Social Media.
Ik denk dat ik in dit weekend wel antwoord op mijn vragen zal vinden.
Graag tot ziens!

Ingrid La Haye

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Ingrid La Haye

Ha Ingrid,
Ex buurtgenoot (ik ben net verhuisd, vandaar). Ik ken jullie werk wel, dat hangt ook in Montessorischool Valkenbos (gemaakt met de kinders) toch?
Zeg, ik vroeg me af, behalve elkaar daar ontmoeten, heb je zin om te carpoolen? Ben wel verhuisd, maar woon nog steeds redelijk in de buurt.
Ik hoor het wel.

Groet,
Nathaliette

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Ingrid La Haye

Hoi Ingrid,

Creativiteit en emotioneel en fysiek in balans zijn, dat zijn zaken die mij ook bezig houden, maar dan op een andere manier. Muziek maken en hiervoor emotioneel vrij te geraken om optimaal te kunnen musiceren en he optimaal te kunnen ontwikkelen.
Graag wil ik jouw ervaringen delen.

Met een muzikale groet,
Karin

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Ingrid La Haye

En wat je vragen betreft: ben ik precies ook zo mee bezig en geweest. Blijft een proces, maar lijk daar toch al redelijk mijn weg in gevonden te hebben. Ik deel graag mijn ervaringen op dat gebied, misschien heb je er wat aan. En een uurtje in de auto klets je zo weg…;-)

Mariette Jansen
10 years ago

Ik ben Mariette Jansen. Dit jaar gestart met mijn eigen onderneming InterProjets. Ik ben freelance online marketeer.

Ondernemers kunnen mij inschakelen voor allerlei Internet Projecten zoals bijvoorbeeld SEO optimalisatie, Adwords Beheer, Marketing projecten, Online marketing.

Ik heb mij ingeschreven voor de Business Bootcamp om andere ondernemers te ontmoeten maar ook om ideëen op te doen hoe ik als startende ondernemer mij kan onderscheiden in de markt.

Niels Versteegh
Niels Versteegh
10 years ago

In 2010 als ZZp’er begonnen. Het was vrij logisch om wat met mn grooot rijbewijs te doen dus zit ik voornamelijk op de vrachtwagen.
Dit kan ik jaren volhouden alleen zou het een verspilling zijn van mn kwaliteiten.
Heb plannen genoeg en inmiddels ook de financiele middellen om wat van de grond te krijgen.
Doen waar ik blij van word en werk niet meer als werk zien. Geloof dat in dat geval de financiele middelen mee zullen groeien met mijn tevredenheid en voldoeninig.
Een goede business boost voor het nieuwe jaar is erg welkom.

Groeten Niels Versteegh

Ron Scheerder
10 years ago

Niels,

Tijdens deze Business Bootcamp zal je zeker aan je trekken komen en zoveel energie krijgen dat je niet kan wachten om je eigen onderneming te starten en inderdaad bezig te zijn met je passie.

Tot 14-15 jan.

Groeten,
Ron

Nathaliette Blok
10 years ago

Ha Niels,

Spannend, echt beginnen! Van je passie je werk maken.
Waar ik dan echt nieuwsgierig naar ben: wat is je passie dan? Wat zijn je plannen? Hoe ga je het aanpakken? Lijkt me leuk om dat allemaal van je te horen. Gewoon omdat ik nieuwsgierig van aard ben, denk ik.
Zie je zaterdag?

Marco Kruijshaar
10 years ago

Ik ben Marco Kruijshaar. Als psycholoog, trainer en gezichtlezer laat ik mensen kennismaken met zichzelf.

Er komen vaak dingen naar boven die nieuwe persoonlijke uitdagingen in gang kunnen zetten.
Het mooie is dat we er beiden van leren, want we zijn pas uitgeleerd als we er niet meer zijn.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen en heb een aantal tools te delen waarmee je jezelf, je bedrijf of je product kunt uitdragen.

Tot in januari.

Jitte Huitema
10 years ago

Hallo collega Business Bootcampers,

Mijn naam is Jitte Huitema. Dit hele weekend verruil ik het prachtige bosrijke Bakkeveen voor het iets minder pittoreske Nieuwegein. Mijn broer en een goede vriend vertelden me onlangs, onafhankelijk van elkaar, van hun geweldige ervaringen met het Business Bootcamp van Open Circles.

Kort geleden heb ik definitief de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen. Het Business Bootcamp komt ongetwijfeld daarom nu precies op mijn pad. Ik verheug me op de zakelijke inspiratie die ik ga opdoen, en de nieuwe contacten met collega enthousiastelingen.

Ik ben in loondienst ruim 20 jaar actief geweest in verschillende commerciële management functies, en die bak ervaring leek me zo onderhand vol genoeg als springplank om het echt zelf te gaan doen.

Mijn eigen bedrijf heet Dzjit, en daarmee richt ik me op ondernemingen die hun zichtbaarheid willen vergroten, of hun verkoopresultaten verbeteren. Daartoe ben ik nu een aantal diensten aan het uitwerken, om het in concrete brokjes te kunnen aanbieden. Het portfolio gaat in elk geval bevatten:
• een Social Media Service voor organisaties die te klein zijn om er zelf voldoende aandacht aan te schenken
• implementatie van CRM (Customer Relationship Management) tooling en processen
• toetsing en verbetering van bestaande offerteprocessen
• toetsing en verbetering van website content
• schrijven van teksten voor on-line en off-line brochures en websites

Daarbij denk ik dat ik een goede sparringpartner ben voor mensen met een commerciële taak (o.a. ondernemers, verkoopmanagers en marketing managers).

Hiernaast ben ik met 2 compagnons het bedrijf i123D.nl gestart (op z’n Engels, I want to 3D). We leveren bedrijven een 3D visitekaartje in Google Earth en Google Maps. Voor de deelnemers aan het Business Bootcamp hebben we een speciale pilot actie uitgewerkt; voor een speciaal Business Bootcamp tarief maken we een 3D model van je bedrijfspand, en plaatsen dat inclusief de gewenste bedrijfsinformatie in Google Earth.

Ik kijk uit naar een gezellig en kansrijk weekend. Tot morgen!

Groet,
Jitte

Caroline van Wijk
10 years ago

Ik ben Caroline van Wijk en ik werk op het snijvlak van organisatieadvies (verandermanagement), projectmanagement en schrijven. Wil je jouw boodschap overbrengen aan jouw doelgroep, dan schrijf ik zakelijke stukken en verleidende verhalen.

Met een verleidend verhaal trek je de doelgroep in jouw visie. Het is de ‘human interest story’ die de boodschap levend, urgent en invoelbaar maakt.

Door mijn achtergrond van organisatieadvies en projectmanagement heb ik mij verdiept in de menselijke geest en drijfveren. Ik schrijf projectplannen die compleet én lekker leesbaar zijn.

Met daarbij een technische opleiding (TU Delft) en ervaring in veel bedrijven en de overheid kan ik mij inleven in verschillende vakgebieden en schrijf zelfs ambtelijke nota’s (ook als ‘notadokter’).

Met ruim tien jaar schrijfervaring geef ik cursussen voor zakelijk schrijven en werk ik elk verhaal om tot een scherp stuk.

Op het bootcamp hoop ik jullie te ontmoeten, omdat ik benieuwd ben naar jullie drijfveren en om ervaringen uit te wisselen.

Caroline van Wijk
10 years ago

In het bijzonder ben ik geïnteresseerd in mensen die organisaties adviseren bij kleine of grote veranderingen.

Gert Jan Bos
Gert Jan Bos
10 years ago

Hoi Caroline,

Als je nog geen persoonlijke foto bij je comment hebt staan – dan nodig ik je van harte uit om dit te doen op http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in.

Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst en worden we ‘echte mensen die een echte discussie voeren’.

Met vriendelijke groet,
Gert Jan Bos
Open Circles Academy

Dieske Weiman
Dieske Weiman
10 years ago

Mijn naam is Dieske Weiman en ik ben gespecialiseerd in kindertherapie, relatie- en gezinstherapie. Mijn praktijk zit in Amersfoort.

Ik kom om anderen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Een van mijn speerpunten is om een training samen met iemand anders te geven. Of… meer richting het bedrijfsleven te gaan. Hier zou ik meer vorm aan willen geven.

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Dieske Weiman

Wauw Dieske
Wat heb jij een inspirerende en duidelijke website.

Ik heb dezelfde wensen als jij; ik kom om anderen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Ik wil ook trainingen samen met iemand anders geven en meer richting het bedrijfsleven gaan.

Ik help moeders met postnatale depressie snel herstellen door hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren met een zelfzorgplan op maat.

Na de Business Bootcamp in september 2011 heb ik besloten van mijn bedrijf een internet business te maken en ben inmiddels vergevorderd in de voorbereidingen. Er komen dit jaar een aantal producten op de markt, zeer spannend.

Postnatale klachten hebben een paar triggers pijlers w.o. relatie en jeugd waar ik een samenwerking voor zoek maar zeer zeker ook , zo niet de belangrijkste, de fysieke component.

Bij de vorige Business Bootcamp heb ik een aantal leuke mensen ‘gemist’ dus is het erg handig (prive) 06 nummers uit te wisselen om daar ter plekke af te spreken, als je belangstelling hebt. Ik woon in Veenendaal.

gr anita

Ron Scheerder
10 years ago

Hallo,
Ik verheug me op de Business Bootcamp. In September ben ik ook al geweest en sindsdien heb ik als diverse trainingen bij Open Circles Academy gevolgd.
Het gevolg van de Business Bootcamp en de vervolgtrainingen was dat ik mijn business plan volledig heb omgegooid. Ik was op veel te veel fronten bezig en ik heb geleerd te convergeren. Ik zie mijzelf niet langer als ZZP’er maar als een Zelfstandig Professional en de volgende stap zal die naar Business Owner worden 🙂

Geheel Vitaal helpt mensen vitaler te worden en te blijven. Hoe doen we dat. Door het geven van Vitaliteitstrainingen (Stoppen met roken, Afvallen zonder lijnen, Omgaan met Stress)
Omdat in mijn optiek het fysieke aspect een cruciaal element is geven we ook Tai Chi workshops en Personal Tai Chi training.

Ik ben wederom van de partij bij de Business Bootcamp omdat ik er zoveel energie van krijg, weer nieuwe dingen zal leren en weer veel nieuwe boeiende en mooie mensen zal ontmoeten.
Helaas heb ik zaterdag tot 16u andere verplichtingen en kan ik pas later aanwezig zijn 🙁

Ik hoop jullie daar te zien. 1,2,3….Yeah!!!

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Ron Scheerder

Hoi Ron

We hebben elkaar nog niet echt ontmoet maar ik heb ongeveer dezelfde weg afgelegd als jij met Open Circles en qua ontwikkeling

Ik zou je graag spreken omdat ik ook het belang van de fysieke component in combinatie met de mentale in mijn diensten belangrijk vind en ik zou graag weten hoe je dit vormgegeven hebt

gr anita

Ron Scheerder
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Anita,

Laten we elkaar opzoeken tijdens de Business Bootcamp. Dan kunnen we info uitwisselen. Ik ben er pas zaterdag ca 17u.

Tot dan,
Ron

Peter van Soest
10 years ago

Tsja, en dan hier een “voorstelling” van een last-minute boeker…

Nog geen week geleden heb ik besloten dat in 2012 het marketingroer helemaal om moet. Geïnspireerd door “Laat de klant naar je toekomen” van Erno Hannink en “Verleiden op Internet” van Aart Jan van Erkel ben ik begonnen een blog op te zetten, gericht op mijn “ideale klant”. In een paar dagen tijd heb ik nu net een beetje de layout voor elkaar, de inhoud moet nu volgen.

Wat ik doe?
Ik help particulieren en ZZP’ers met een “Financiële Röntgenfoto” inzicht te krijgen in hun inkomenssituatie bij alle denkbare scenario’s:
* pensionering
* arbeidsongeschiktheid
* overlijden
* werkloosheid.

Met zo’n ‘foto’ zien mensen in één oogopslag waar er evt. tekorten ontstaan en of er aanvullende maatregelen/verzekeringen nodig zijn.

Daarnaast verzorg ik -voor dezelfde doelgroep- zo’n 180 belastingaangiftes per jaar. Je kunt er maar druk mee zijn 🙂

Specialisatie “van het huis” is E.H.B.E.: Eerste Hulp Bij Echtscheiding. Klanten die gaan scheiden laat ik zien hoe ze er financieel voorstaan na een scheiding, hoeveel recht (of plicht) er op alimentatie is,welke belastingkortingen er zijn (bijvoorbeeld voor de moeder met kinderen die nu alleenstaande ouder wordt) en hoe de echtscheidingsprocedure in zijn werk gaat.

Wat verwacht ik van het Business Bootcamp?
Ik ga naar de Business Bootcamp om tools te krijgen/ontdekken hoe ik het beste kan focussen op mijn ideale klant en hoe ik die kan bereiken.

Groet, Peter

Simone Freriksen
Simone Freriksen
10 years ago

Hoi Peter,
Lijkt me leuk om je te ontmoeten en eens met jouw van gedachte te wisselen over wat ik als budgetcoach kan betekenen voor mensen die gescheiden zijn.

Suseela Gorter
10 years ago

Mijn naam is Suseela Gorter en werk sinds 14 jaar als zelfstandig ontwerper aan super leuke opdrachten. Mijn kracht ligt bij concept en fotografie. Zo bedenk en maak ik o.a. voor verschillende bedrijven (meer dan 30 meter lange) fotowanden, geef ik heel uiteenlopende organisaties een gezicht, ontwerp ik huisstijlen, boekomslagen, bijzondere relatiegeschenken etc. etc. Mijn hart ligt bij concept. Dus zit je om ideeën of inspiratie verlegen; bel me gerust. Een klein deel van mijn portfolio is te zien op suseela.nl

Maar ik bezoek de Business Bootcamp om iets veel spannenders dan dit!

Sinds 6 jaar werk ik ook als zelfproducerend ontwerper.
Een voorbeeld van een van mijn ontwerpen / produkten zijn de Flat Flowers.
Dit zijn raamstickers met een foto van een vaas bloemen. Hiermee is het net alsof je altijd een vrolijke bos in je vensterbank hebt staan. De Flat Flowers heb ik 6 jaar geleden bedacht en ontworpen en ze zijn een groot succes. Inmiddels heb ik een goed distributienetwerk opgebouwd van bijzondere kado/design winkels in NL, Japan en USA.

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een produktlabel waaronder zowel de Flat Flowers als mijn nieuwe interieurprodukten komen te hangen.

Ik ben op zoek naar inpirerende marketing- en communicatiehelden die mij kunnen ondersteunen bij het opzetten van dit label en bij het op de markt zetten van mijn nieuwe produkten.

Misschien is ‘ondersteunen’ in eerste instantie wat veel gevraagd. Ik zou het ook al heel fijn vinden om eens met iemand uit de marketing/communicatie wereld te praten, te horen hoe jij tegen het vak aankijkt en een paar vragen van je te krijgen waarmee ik weer verder kan.

Dus ben jij een marketing of communicatieheld en zou je het leuk vinden om eens kennis te maken? Ik hoor heel graag van je!

Hartelijke groet,
Suseela Gorter

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Suseela Gorter

Hoi Suseela,

Je verhaal klinkt heel inspirerend en duidelijk. ik wens je veel succes en ook heel veel plezier op de Business Bootcamp.

Ik ben op dit vlak niet diegene die je zoekt maar je zult ze zeker ontmoeten.

wellicht tot dan.

Gr Anita

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Suseela Gorter

HA Suseela! Wat ben jij lekker bezig! Lijkt me heerlijk om je te ontmoeten zaterdag. Inspirerend en enthousiast, lekker! Gewoon even horen hoe het ervoor staat en waar je bent. Ik ben geen commerciele held, integendeel, maar ik vind je product en je inzet zo mooi.
Tot zaterdag?

Ellen Bakker
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben vocal coach en workshopleider met 20 jaar ervaring en geef naast zangles en koorworkshops ook uitdagende en inspirerende zangworkshops aan bedrijven.

Zingen maakt bij mensen veel los en kan in bedrijven zorgen voor nieuwe energie en een nieuwe, frisse blik op collega’s en werk. Ik doe het Business Bootcamp om zelf weer nieuwe energie en inspiratie op te doen en natuurlijk om mensen te ontmoeten uit allerlei verschillende bedrijfstakken.

Wat leuk, trouwens, om helemaal bovenaan de lijst een oud-leerling tegen te komen. Dag Arna!

Met vrolijke groet,
Ellen

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Ellen Bakker

Hoi Ellen,

Nieuwe energie en inspiratie zal je hier zeker opdoen.
Graag wil ik met jou kennis maken daar ik net zoals jou in de muziek zit en elke dag weer die geweldige kracht van muziek mag ontvangen. Mijn vakgebied is piano, maar ik heb ook vooropleiding zang gedaan en ervaren hoeveel dit met je kan doen.

Met een muzikale groet,
Karin

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Ellen Bakker

Hoi Ellen,

Ik zou je graag willen ontmoeten om ervaringen te delen over hoe je als coach aan klanten komt.
Zie je zaterdag?

Ceciel Winters
10 years ago

Mijn naam is Ceciel Winters, grafisch ontwerper. Juli 2011 ben ik voor mezelf begonnen, na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende ontwerpbureau’s.

Wat is belangrijk vind is dat het ontwerp moet altijd een toegevoegde waarde moet geven. Mijn doel is dat de klant (of de doelgroep van de klant) uiteindelijk een uiting krijgt waar hij trots op is. Waarmee hij kan laten zien: Kijk, dit is mijn bedrijf, mijn project, mijn idee.

Ik zou tijdens de Business Bootcamp graag ondernemers willen ontmoeten die mij kunnen laten groeien op het digitale vlak, om door een samenwerking een nog completer beeld voor de klanten te kunnen maken.

Enne… ondernemers die op zoek zijn naar een eigen huisstijl kunnen natuurlijk bij mij terecht ;-))
Tot morgen! Groeten, Ceciel

Nils Meijer
10 years ago

Beste iedereen,

Web Oppep is een internetmarketing bureau met een focus op resultaat. Web Oppep realiseert meer klanten, betere klanten, of helpt ondernemers met het ontwikkelen van een online strategie en visie.

Ik zou het leuk vinden om ondernemers te ontmoeten die zich ook hebben gespecialiseerd in takken van internetmarketing, en ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij het vinden van klanten.

Ik hoop in ieder geval dat mijn sales skills worden aangescherpt, heb er veel zin in.

Laerke Nissen
10 years ago
Reply to  Nils Meijer

Geweldige naam Web Oppep !

Ik ben Laerke, ik werk als freelance cameravrouw, voor onder andere Nisandeh – met veel plezier ! en ik zou het leuk vinden om jullie allemaal te ontmoeten dit weekend.

Ik hoop met Business Bootcamp nieuwe mensen te leren kennen, waar ik mooie projecten mee kan opzetten en waarin we elkaar kunnen ondersteunen.

ik ben bezig met het maken van een video cursus speciaal voor kleine ondernemers, hoe ze het beste video kunnen inzetten als promotie van zichzelf en hun onderneming.
Dus als je hier meer over wil weten – spreek me gerust aan dit weekend !

Nils – Ik hoop jou zeker tegen te komen, want ik denk dat ik met jou zeker leuke ideen kan uitwisselen, en ik ben heel beniuwd naar jouw ervaringen met internet marketing.

Tot zaterdag !
Laerke Nissen

Nils Meijer
10 years ago
Reply to  Laerke Nissen

Hai Laerke,

Zou het inderdaad leuk én interessant vinden om je te spreken. Ik vind video namelijk ook een zeer belangrijke internet marketing tool.

Wellicht kunnen we zaterdag of zondag even bellen. Mijn nummer is in ieder geval 06 52 09 48 30.

Tot dit weekend!!

Laerke Nissen
10 years ago
Reply to  Nils Meijer

Hi Nils,
– doen we – mijn nummer is 06 24 35 64 42

Groetjes, en tot morgen,
Laerke

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Laerke Nissen

Hoi Laerke

Hoop je weer te zien de 14e

gr anita

Laerke Nissen
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Hi Anita !

Zeker weten !
– Tot morgen.

Groet,
Laerke

Jacqueline Perelaer
Jacqueline Perelaer
10 years ago

Hallo allemaal, mijn naam is Jacqueline. Een paar maanden geleden heb ik mijn master SEN Remedial Teacher gehaald met de bedoeling om op school kinderen met leerproblemen te helpen. Naast mijn werkzaakmheden als leerkracht. Door de bezuinigingen is daar helaas geen geld meer voor. Dan maar voor mij zelf beginnen? Maar hoe? Waar? Moet ik mijn vaste baan opzeggen? Ik heb een heleboel vragen waar ik bij de Business Bootcamp antwoord op hoop te krijgen. Een betere plek is er denk ik niet.
Dus tot 14 januari!

Anita Brinkman
10 years ago

Hoi Jacqueline

Zeker voor jezelf beginnen zou ik zeggen en maak desnoods van jezelf de rijdende RT

ik heb te maken met mijn kinderen met v/p omgekeerde kloof (en ikzelf ook geloof ik) maar dat is dus steeds niet duidelijk en zo en school heeft geen antwoord idd

weet niet wat te doen soms

en zo zijn er nog veel meer kinderen

hoop je op de Business Bootcamp te zien

gr anita

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Hoi Anita,

Wat bedoel je met een omgekeerde kloof, performaal hoger dan verbaal? Heel veel kinderen en volwassenen worstelen hiermee en over het algemeen kan ‘school’ hier niets mee.
Maar, wat ik ervan begrepen heb, kan hier tegenwoordig wel veel aan gedaan worden door neurotraining en training van specifieke vaardigheden. Het is ongelofelijk kortzichtig om een RT’er die dus kwaliteits- en maatwerk levert weg te bezuinigen.
Zo kan iedere RT’er zich wel mooi specialiseren, focussen en zeker op weg gaan naar zijn ideale klanten.

Met een muzikale groet,
Karin

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Karin van Toor

He Karin

Ja een P/v kloof dus eigenlijk en dat komt beduidend minder voor dan V/p

zeker lijkt me dat een mooie kans voor RT’ers oid om zelfstandig te worden want wat bedoel je precies met neurotraining ? ‘wie’ zijn dat?

enne… zie ik je binnekort nog bij Open Circles Academy?

gr Anita

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Hoi Anita,

Door middel van neuro feedback en veel onderzoek naar ‘het brein’ is er tegenwoordig veel mogelijk. Volgens mij komt er deze Business Bootcamp ook iemand die daar verstand van heeft.
Iets eerder staat dat ook ik er nu zal zijn an dat ik jou graag even in mijn armen wil sluiten.

Big hug,
Karin

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Karin van Toor

gaan we zeker doen!
tot zaterdag

gr anita

Marie-Louise Magis
10 years ago

Hoi, sinds afgelopen april heb ik mijn eigen praktijk: Mindfulness Laarbeek. Naast vragen over mindfulness trainingen aan kinderen en volwassenen komen ook steeds meer vragen over individuele begeleiding. Met name van kinderen met AD(H)D.
Vraag me af of ik een keuze moet maken tussen kinderen en volwassenen.

Moet ik ook een andere naam gaan gebruiken voor de individuele begeleiding in verband met de vergoeding van de zorgverzekeraars?
Ik hoop door de Business Bootcamp beter tot de kern te komen van wat mijn sterkste punt is. Is dat ook waar mijn hart het meeste ligt???
Doe ik nu wat ik echt het leukste vind, of laat ik me toch weer afleiden door bijzaken?

groetjes, en tot de 14e,

Marie-Louise

Mark Wemmers
10 years ago

Hallo iedereen,

Ik ben Mark Wemmers, ik help zzp-ers en kleine ondernemers met orde en rust op financieel en administratief gebied. Ik ben afgelopen januari eindelijk voor mijzelf begonnen. Ik hoop tijdens de Business Bootcamp veel zzp-ers en starters te ontmoeten uit Noord-Holland, ik zoek namelijk nog nieuwe relaties. Ik hoop jullie op 14 en 15 januari te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Mark

Marisha Maas
10 years ago

Hai allen! Op de valreep nog een snelle introductie van mijzelf: Marisha, opereer sinds februari vorig jaar een fairtrade webwinkel in handgeweven mode- en woningaccessoires uit Guatemala (yabal-shop.com). Deze producten worden ontwikkeld en gemaakt binnen het project Y’abal Handicrafts dat ik inmiddels zo’n 4 jaar geleden samen met een andere Nederlandse ter plaatse (Xela, Guatemala) opzette. Toen ik die 4 jaar geleden naar Guatemala vertrok, had ik overigens geen flauw benul dat ik nu dit hier zou schrijven – ik ging daar eigenlijk heen om “gewoon even weg te zijn” van waar ik al geruime tijd mee bezig was – het schrijven van mijn proefschrift (overigens leuk detail: over Filippijnse ondernemers in Nederland!). Maar liep onverwacht dus tegen mijn nieuwe “roeping” aan – en de dag na mijn promoveren lanceerde ik mijn webwinkel. Zonder achtergrond in ondernemen is het afgelopen jaar één grote leerschool geweest – en dat zal het ongetwijfeld nog wel een flinke poos blijven. Hoop op de Business Bootcamp praktische tools te krijgen om mijn nog altijd wat stuurloze bedrijfsvoering in “strakkere banen” te leiden (ben razend druk hiermee, en dolenthousiast over mijn nieuwe loopbaan – maar mis nog wel focus cq “beleid”). En daarnaast hoop ik – verwacht ik- een hoop interessante mensen te ontmoeten en met hun ervaringen en ideeen uit te wisselen – wie weet zelfs mbt mogelijke samenwerking! Tot morgen, ik heb er zin in!

Sjoerd de Waal
10 years ago

Hallo mede-Bootcampers,

Ik ben Sjoerd de Waal, eigenaar van Trainnovation. Als Trainnovator is het mijn passie mensen, teams en organisaties te ontwikkelen.

Ik ben ervan overtuigd dat er vaak veel meer talent in mensen en organisaties zit dan dat eruit komt. Het is genieten wanneer deze talenten naar boven komen en de eigenaars van de talenten opbloeien. Trainingen mogen wat mij betreft nooit saai zijn!

Ik geef mijn trainingen en coaching voornamelijk aan de zakelijke markt en overheid en heb dat als volgt onderverdeeld:

Trainingen:
1. Korte trainingen/ workshops (bijvoorbeeld “LinkedIn, maar dan goed”)
2. Meerdaagse trainingen (effectief en efficiënt werken, presenteren, cursussen e.d.)
3. Trainingen voortkomend uit coachingstrajecten
4. Trainingen welke bij u nog “op de plank liggen”, maar waarvoor u (nog) geen trainer heeft.

Coaching:
1. 1 op 1 coaching (managers, nieuwe of onervaren leidinggevenden, etc.)
2. Teamcoaching (de mens in veranderprocessen, hoe ga je daar mee om?)
3. Organisatiecoaching (Business Model Generatie, hoe ziet het huidige model eruit? Voldoet dat nog? Wat moet er veranderd worden? Hoe gaan we dat doen?)

Ik werk vaak zelfstandig, maar waar nodig werk ik ook samen met collega trainers en coaches. Hierbij is het voor mij erg belangrijk dat er synergie ontstaat en we samen sterker zijn dan ieder apart.

Geïnteresseerd geraakt? Schroom niet contact op te nemen of een comment achter te laten.

Tot ziens op de Business Bootcamp!

Sjoerd de Waal

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Sjoerd de Waal

Ha Sjoerd,

Met mijn bedrijfje Serious Arts sluit ik voor een groot deel aan op jouw vakgebied. Ik ben een starter, jij komt mij over als een ervaren iemand. Ik zou graag in jouw wijsheid willen delen. Mag dat?

Nils Meijer
10 years ago

Web Oppep is een internet marketing bureau.

Wij zijn bijvoorbeeld uw zoekmachine specialist of social media bureau.

Nog slechts enkele dagen, maar heb erg zin in de Business Bootcamp.

Zou ook erg graag mensen ontmoeten die bezig zijn met Internet Marketing of content voor websites.

Tot aanstaand weekend!

Nils Meijer – Web Oppep

Arna van der Sloot
10 years ago
Reply to  Nils Meijer

Ha Nils,

uit een aantal reacties op andere begreep ik dat je geinteresseerd bent voor video / filmopname….visualisatie.
Naast acteren en stemacteren maak ik vanaf 1 januari ook dicerse bedrijfsfilms, instructie films, reportage films of promotiefilms (met uiteindelijk mijn eigen mocumentary, documentaire of korte films maken). Mocht je ideeen hebben dan zou ik het leuk vinden om daar dit weekend eens over te brainstormen. Je kan evt al wat kleine dingen zien op arnasproductiehuis.nl

Tot in het weekend wellicht
Arna van der Sloot

Karin Derks
10 years ago

Dag allemaal,
Ik ben Karin Derks, van huis uit logopedist-stottertherapeut. In het verlengde daarvan ben ik intuitief coach en counsellor i.o. Ben mijn eigen bedrijf gestart: InTouch. Mijn kracht ligt in het verbinden van hoofd, hart en lichaam. Praktisch gezien: als onze gedachten overeenkomen met de signalen die ons hart en lichaam ons geven, functioneren we als mens het best, in welke setting dan ook! In dit kader geef ik o.a. trainingen in ‘beginnend bewustzijn’, bedoeld voor mensen die door levensomstandigheden uitgedaagd worden hun eerste stappen op dit vlak te zetten. Ik kom naar de Business Bootcamp om mijn precieze (zakelijke) doelgroep te leren vaststellen en praktische handvaten op te doen voor concretere stappen, in de verdere opbouw van InTouch. Ik zoek op de Business Bootcamp graag contact met ondernemers, die zich, net als ik, bewegen op de grens van (instellingen binnen) gezondheidszorg en onderwijs. Ondernemers die wellicht getriggerd worden door de zin: wat kan de combinatie hoofd-hart-lichaam voor onze mensen en onze instelling als geheel betekenen? Van nature ben ik heel nieuwsgierig ingesteld, dus aarzel niet om contact te zoeken als je ook maar ergens denkt dat we een raakvlak hebben!
Hartelijke groet,
Karin

Naomi Albrechts
10 years ago

Hallo allemaal,

ik ben Naomi Albrechts, counsellor, coach, trainer en EMDR therapeut. samen met mijn zus hebben we een eigen praktijk in Zaandam.
Mijn zus is Holistisch Integra therapeute.
Door ons combinatie zijn we uniek. Mijn zus is meer op het lichamelijke vlak bezig en ik mentaal.
Wij zeggen dan ook altijd lichaam en geest kan je niet los zien.

Ik heb mij ingeschreven voor Business Bootcamp om tips te krijgen om mijn praktijk te verstevigen, daarbij nieuwe contacten te kunnen aangaan om te kijken of er een samenwerking kan plaats vinden.
(samen sta je sterker)

Met vriendelijke groeten en hoop je te mogen ontmoeten in januari.

Naomi

Eric Oving
10 years ago

Hallo beste Business Bootcamp gangers,
Ik ben Eric Oving (37) en sinds mei 2011 zelfstandig ondernemer. Ik heb in mijn werkzame leven altijd met en voor ondernemers gewerkt en mijn passie is dit ook te blijven doen. Ik ben afgestudeerd bedrijfseconoom. Klanten noemen mij gedreven, enthousiast, empathisch, sociaal, professioneel en integer.

Advero International en Business Boost International zijn zakelijk partner voor MKB en familiebedrijven op het gebied van:
• advisering, begeleiding en uitvoering bij het betreden van opkomende markten (Centraal- en Oost-Europa en India). Specifieke doelgroep zijn bedrijven actief in de food sector of daaraan gerelateerd. Het betreft enerzijds het herkennen van de mogelijkheden voor een bedrijf in deze markten (productieverplaatsing of nieuwe afzetmarkten) en anderzijds het verkleinen of wegnemen van risico’s bij de uitvoering van een marktentreestrategie.
Speciaal hiervoor is een internationalisatiescan ontwikkeld die u helpt bij vragen als:
“Hoe vind ik betrouwbare buitenlandse partners”
“Wat zijn voor mij de voor- en nadelen van het uitbesteden van productie? En hoe bepaal ik dan welk deel ik uitbesteed? En welke regio is dan het meest geschikt?”
“Ik wil groeien, maar in West-Europa is de markt voor mijn product/dienst aan het verzadigen. Welke markt is voor mij nu het meest geschikt om als eerste te bewerken. Hoe pak ik dat dan succesvol aan”.
“Is mijn organisatie er eigenlijk wel klaar voor en wat komt er verder allemaal nog bij kijken?”
“Ga ik dit zelf doen of laat ik me bijstaan door iemand die internationaliseren als specialisme heeft?”

Ook daarna kunnen wij u ondersteunen van strategiebepaling tot en met de praktische uitvoering met diverse modules (klaar maken bedrijf voor internationalisatie, marktonderzoek, marktentreeplan opstellen + begeleiden +uitvoeren, partner search, structurering samenwerking, financiering, coördinatie bij juridische of fiscale vraagstukken).

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik potentiële opdrachtgevers en ambassadeurs te ontmoeten, maar ook mede-ondernemers over het ondernemen gedachten uit te wisselen en leveranciers van bijv sociale media advisering en uitvoering. Met name zoek ik open mensen die het uitwisselen van kennis en ervaring als tweede natuur hebben.

Mijn doel van deelname is het ontmoeten van inspirerende mensen om nieuwe ideeën op te doen en de focus van mijn eigen bedrijf en plan verder aan te scherpen.

De grootste uitdaging waar ik nu voor sta is hoe ik mijn doelgroep ga benaderen en hoe ik zorg dat ik ze aan mijn bedrijf ga binden.

Jantina van der Waal
10 years ago

Ik zoek een lift naar Heerenveen op zondagavond!!!

En verder wordt het weer gezellig. En leerzaam. Anderhalf jaar na mijn eerste Business Bootcamp, een anderhalf jaar waarin ik grote stappen heb gezet, is het tijd om weer even bij te tanken. De inspiratie hoog te houden. Te werken aan de moeilijke puntjes. Om mijn praktijk voor natuurgeneeskunde nog beter te laten lopen.

Marisha Maas
10 years ago

En ‘t is, zoals ik net ook aan de organisatie emailde, alsof de duuvel ermee speelt – vanmiddag stelde ik mij juist nog voor, en nu moet ik mij om priveredenen terugtrekken van t kamp. Erg spijtig wel, had graag deze ervaring meegemaakt en een hoop andere ondernemers ontmoet, maar is niet anders. Ik wens jullie allen in ieder geval een heel vruchtbaar weekend, en een zonnige zakelijke toekomst!

Paul Westeneng
10 years ago

Dit wordt mijn eerste kennismaking met de Business Bootcamp. Met learn2grow ondersteun ik opleidingsorganisaties en bedrijven bij het inrichten van online leerprogramma’s. Vaak zijn dit onderdelen van programma’s die ook klassikaal plaatsvinden. Een recent voorbeeld is filosfieinbeeld.nl waarmee we filosofielessen op middelbare scholen inrichten in een combinatie van online, klassikaal en een stripboek.

Ik ben niet zo’n voet-tussen-de-deur sales, maar wel goed in mijn vak en het houden en onderhouden van klantrelaties. Ik ben dus heel benieuwd wat de business bootcamp me brengt, zowel qua vernieuwend aanpak als nieuwe klant- en samenwerkngsrelaties.
Tot zaterdag!

Tineke van der Vorst
10 years ago

Ik ben Tineke van der Vorst. 22 jaar geleden begon ik voor mezelf met VORST-IMPULS Training & Coaching, na 15 jaar werken als trainer bij een multinational. Nooit heb ik spijt gehad van deze stap, dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat ik uit een ondernemersgezin kom. Werken vanuit mijn passie om met hart en ziel mensen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling , naast het blijvend bezig zijn met mijn eigen ontwikkeling zijn kenmerkend voor mij. De mens is voor mij het meest boeiende wezen wat er is en mijn vak verveelt dus nooit. Ik begeleid, naast mensen uit grote en kleine bedrijven, ook veel ondernemers. Daarnaast ben ik bestuurslid van Het Ondernemershuys Hilversum en heb per 1 januari De Gooische Ondernemers Academie opgericht met als doel zowel startende als ook ervaren ondernemers te ondersteunen bij hun persoonlijke- en ondernemersontwikkeling om vanuit passie succesvol te worden, te zijn of te blijven in de 21e eeuw. Hiervoor bieden wij workshops, lezingen, tips en binnenkort een intensief programma De Ondernemers Challenge. Persoonlijke intensieve begeleiding met diepgang, aansluitend op individuele behoeftes en wensen staan bij ons centraal.

Wie wil ik ontmoeten? Ik sta open voor alle nieuwe contacten, soms is een blik of een woord al genoeg om tot een nieuw inzicht te komen of geinspireerd te worden. Daar ga ik voor en dat heb ik ook te bieden. Ik vind het mooi om ondernemers te ontmoeten uit de regio ‘t Gooi, waar ik iets voor kan betekenen of die mogelijk interesse hebben in onze activiteiten.

Ik kom naar de Business Bootcamp om tijd voor mezelf te nemen, mijn persoonlijke doelstellingen nog verder te focussen en weer met nieuwe inzichten naar huis te gaan. We zijn nooit te oud om te leren, en hebben allemaal onze valkuilen, dus is het voor mij belangrijk om regelmatig tijd te nemen om nieuwe inspiratie op te doen en tijd voor reflectie te nemen.

Ik kijk uit naar morgen.

Sanneke Bos
Sanneke Bos
10 years ago

Hallo!

Ik ben Sanneke Bos en ik werk als acteur/trainer.

Dat betekent dat ik in mijn trainingen altijd met (spel) oefeningen of theater werk. De laatste jaren concentreer ik me ik me steeds meer op professionals die met kinderen werken. Met name trainingen in gespreksvoering bij verdenking van kindermishandeling. Maar ik begeleid ook symposia over samenwerken in de hulpverlening of de zorg of interactieve avonden over opvoeden.Op deze bootcamp wil ik mij en mijn werkzaamheden helder formuleren, zodat mensen me kunnen vinden!

Ik heb er veel zin in.

Groeten en tot dan!

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Sanneke Bos

Ha Sanneke,
Ben ook nog eens een blauwe maandag trainingsacteur geweest. Heerlijk was dat. Gebruik dat nu ook als basis in mijn Serious Arts. Lijkt me leuk met je te praten over het helder formuleren van wie en wat je nou bent. Kan ik over het algemeen beter voor anderen dan voor mezelf…;-)
Zie je zaterdag?

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
10 years ago

Hallo allemaal,

Als je nog geen persoonlijke foto bij je comment hebt staan – dan nodig ik je van harte uit om dit te doen op http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in.

Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst en worden we ‘echte mensen die een echte discussie voeren’.

Op jouw succes, Nisandeh

Liselotte Visser
10 years ago

Mijn naam is Liselotte Visser en ik heb wat met relaties… Ik zet me vooral in voor diegenen die anderen op een professionele wijze ondersteunen in het vinden en houden van een levenspartner (adviseurs, coaches, consulenten, mediators). Zodat relatiegeluk voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar wordt.

Ik ben psycholoog, docent en coach. Ongeveer twee dagen per week hou ik me met mijn vak als gz-psycholoog bezig en zo’n drie dagen per week ben ik werkzaam als adviseur van de adviseurs, trainer van de trainers en coach van de coaches. En werk ik samen met zelfstandige relatiecoaches over heel Nederland (zie relatiebalans.nl), waarbij ik niet alleen als supervisor fungeer, maar ook praktische steun geef door als gz-psycholoog diagnoses te stellen, behandelplannen te schrijven en persoonlijke werkboeken uit te werken voor hun cliënten.

Dit is mijn tweede business bootcamp. Ik heb in december Financial Freedom gedaan, ben al bezig met de uitvoering van mijn plannen uit de eerste Business Bootcamp en kom nu “op herhaling” samen met mijn vriendin/collega, voor nieuwe inspiratie en omdat het gewoon wel heel veel is om alles in een keer te onthouden. Dus gewoon nog eens in de herhaling voor de puntjes op de i en om te toetsen of ik in de uitvoering het goed opgepakt heb.

Ik verheug me er ontzettend op, want de vorige weekenden waren leuk, motiverend en inspirerend. Ook al vanwege de vele leuke mensen die ik ontmoet heb. Tot zaterdag!

Linda de Vries
10 years ago

Hallo,

Mijn naam is Linda de Vries en ik ben ruim een jaar geleden voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver. Met de Business Bootcamp hoop ik geïnspireerd te raken door verhalen van anderen. Maar ook tips hoe je zaken juist niet aan moet pakken, zijn welkom. Ik hoop wat meer te leren over hoe je op een leuke, succesvolle manier kunt netwerken, zonder opdringerig of vervelend over te komen.

Tot de 14e en de 15e. Ik heb er zin in!

Vriendelijke groeten, Linda

Anita Brinkman
10 years ago
Reply to  Linda de Vries

Hoi Linda

je zult zeker inspiratie en ideeen opdoen
Ik ben in sept 2011 voor het eerst bij de Business Bootcamp geweest en loop sindsdien over van ideeen omdat ik ben gaan zien dat wat ik weet en doe, alle moeders moeten weten

Binnenkort zal er meer tekst en diepgang op mijn website gewenst/te zien zijn en staan er eigen producten op zoals eCoaching, super tof en spannend
Wellicht dat ik binnenkort een tekstschrijver nodig heb ….

Klik maar op mijn naam voor meer info
Ik wens je veel plezier en ervaring vooral

gr Anita

Bert Stas
Bert Stas
10 years ago

Hallo,

Mijn naam is Bert Stas en ik ben zaakvoerder en Storycoach van TellWell . Om me voor te stellen vertel ik jullie graag een persoonlijk verhaal.

Het verhaal van de jonge cowboy.
“Mijmerend kijkt de jonge cowboy voor zich uit. Zijn blik gaat op en neer, op het ritme van de zachte tred van zijn paard. Hij geniet van het uitzicht over de prairie, de prairie badend in de gloed van de ondergaande zon. Zijn gedachten dwalen af en een gevoel van trots overvalt hem. Trots op zijn jonge leven. Trots op de moeilijkheden die hij overwon. Trots op de heldendaden die hij verrichtte. Trots op de avonturen die hij beleefde. Hij wou dat dit gevoel nooit over zou gaan. Maar net op dat moment beseft hij dat het voorbij is. Droefheid overvalt hem, want voorbij zijn de avonturen en voorbij zijn de verhalen. De jonge cowboy is niet meer, ingehaald door de jaren.”

Dit is mijn verhaal. Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Ik had als kind heel veel fantasie, ik speelde veel en beleefde de wildste avonturen. Ik was een heldhaftige cowboy en de rug van de zetel was – tot grote ergernis van mijn moeder – de rug van mijn paard. Het was in de zomer van 1976 dat ik, op dit paard gezeten, besefte dat het voorbij was. In september van dat jaar startte ik de richting Latijn aan het Sint-Jan Berchmanscollege op de Meir in Antwerpen. Fantasie moest plaats maken voor theorie, verhalen voor leerboeken en spel voor ernst.

De jaren van jeugdig onbezorgd spelen en genieten komen misschien nooit meer terug. Maar het is wel dit verhaal dat mij inspireerde om mijn leven een nieuwe wending te geven en mijn eigen verhaal te schrijven. Het was het gevoel van droefheid van de jonge cowboy dat me deed beslissen om te gaan voor mijn eigen passie, terug mijn eigen verhaal te schrijven en op zoek te gaan naar de verhalen van mensen in organisaties. Het verhaal van wat zij dagelijks meemaken in hun contacten met mekaar, met hun leidinggevende, met klanten en met leveranciers. Zo maak je van medewerkers ambassadeurs en van klanten fans. Want, iedereen is een bron van verhalen.

Erik Biemond
Erik Biemond
10 years ago

Mijn naam is Erik Biemond en ik ben anderhalf jaar geleden gestart met mijn onderneming Biemond Hulpverlening.

Ik bied training, begeleiding en behandeling in de verstandelijk gehandicaptenzorg, de GGZ en de verslavingszorg. Ik ben opgeleid als begeleider, maatschappelijk werker en psychomotrisch therapeut en geniet volop van mijn werk in de zorg.

Ik heb mij opgegeven voor de Business Bootcamp, omdat ik door het ontmoeten van andere ondernemers altijd veel energie en ideeën op doe. Ik hoop dan ook ondernemers in de zorg te ontmoeten om zo mijn netwerk te vergroten en ervaringen uit te wisselen over het vak.

Met vriendelijke groet,

Erik Biemond

Anne Buiskool
10 years ago

Hello Business Bootcampers, hier Anne Buiskool

Hou van het leven met alles wat er bij hoort. Zit op het puntje van mijn stoel en blijf leren.
Met meer dan 20 jaar gemeenschapsleven en aangegane levenservaring heb ik me vorig jaar als sparring partner gevestigd. Ik ben iemand bij wie mensen in zeer korte tijd (15 – minuten weer weten wat de volgende stap is. (langer kan natuurlijk ook) Of het nu gaat om werksituaties, mannen – vrouwen thema’s, opvoeding, seks en intimiteit, mensen komen kort bij me langs, via skype of life. Hoogopgeleiden aan de top van een bedrijf, studenten die net zijn begonnen met studeren, iedereen die serieus bereid is om een verschil te maken met medeneming van de ongemakkelijke gedachten en gevoelens waarmee dat nu eenmaal vaak gepaard gaat. Verder ben ik Procesbegeleider bij gemeenschap vorming en andere samenwerkingsprojecten en mediator. Ook ben ik buurtbemiddelaar en vertrouwenspersoon op een school.

Tijdens becoming financialy free afgelopen december ben ik me bewust geworden van mijn financiële IQ!
Die is nu een behoorlijk eind omhoog! Daar ben ik zoooo blij mee! Dank aan ieder die er aan bijdroeg.

Wie ik in de Business Bootcamp wil ontmoeten?

Ik wil graag mensen ontmoeten die me in contact brengen met potentiele klanten.
Ik wil graag mensen ontmoeten die me op ideeën brengen en die ik op ideeën breng ten aanzien van ondernemen.
Ik wil graag mensen ontmoeten die me helpen mijn financiële IQ nog meer te verhogen.
Ik wil graag mensen ontmoeten die ik kan inspireren om ook op het puntje van hun stoel te gaan zitten
Ik wil graag meer van Nisandeh en Vered en andere ondernemers leren waar ik me op kan focussen in mijn bedrijf.
Ik wil graag, veel en met plezier netwerken
Ik wil naast mijn bedrijf mijn passief inkomen verhogen door te vertellen wat ik doe met gezonde rauwe chocola en wat anderen daar ook mee kunnen doen.
Ik wil graag mensen ontmoeten die me kunnen helpen om mijn website te verbeteren en teksten helpen schrijven voor diverse doelen.
Ik wil graag mensen ontmoeten aan wie ik mijn wijsheid door mag geven.
Ik wil graag praten over het kinderboek wat ik aan het schrijven ben en waar ik nog een illustrator voor zoek.
Ik wil graag weten waar ik aan moet denken met een nog prille eigen onderneming.

Mijn doel is focussen, netwerken, weten wie mijn klanten zijn en waar ik mijn klanten kan vinden.
Mijn doel is leren, ont-moeten, acties uitzetten.

De zwaktste schakel in mijn bedrijf is discalculie en het nemen van de volle verantwoordelijkheid voor de financiële kant van mijn bedrijf.
Al lezende wat jullie allemaal schreven wil ik op heel veel verhalen reageren. Zo leuk en inspirerend. Dat lukt nu niet, maar ga ik tussen nu en de Business Bootcamp nog doen. Tot later

Ron Scheerder
10 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

Je krijgt het nog druk met alle dingen die je graag wilt tijdens de Business Bootcamp, maar ik denk dat je veel van je doelstellingen zal realiseren.

Rauwe chocolade, heerlijk!! Ben je een rawfoodie?
Ik ben wel benieuwd wat jouw ideeën zijn om je passief inkomen te vergroten door rauwe chocolade.

groeten,
Ron

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Ha Anne,
Netwerken doe ik ook graag, en zeker met inspirerende mensen zoals jij. Ik deel graag jouw wijsheid, als je die over mij uit wil storten en ik denk dat ik ook wat van mijn eigen wijsheid bij jou wel kwijt kan, want ik ben ook pril aan het ondernemen en heb al een en ander aan paden bestormd, soms afgedropen, vaker gewoon op een kruising weer eens goed rondgekeken en het volgende pad ingeslagen.

Maar wat ik in ieder geval voor je kan betekenen, is dat ik leuke illustraties kan maken voor je kinderboek. Ik heb het er graag met je over. Ben heel benieuwd!

Tot zaterdag!

Gert Jan Bos
Gert Jan Bos
10 years ago

Kirsten,

Foto staat erbij. Dank voor het toevoegen.

Voor alle anderen die nog zonder foto in de lijst staan:

Als je nog geen persoonlijke foto bij je comment hebt staan – dan nodig ik je van harte uit om dit te doen op http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in. Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst en worden we ‘echte mensen die een echte discussie voeren.

Groet,
Gert Jan
Open Circles Academy

Margreet Kooistra
Margreet Kooistra
10 years ago
Reply to  Gert Jan Bos

foto gedownload via gravatar maar staat nog niet bij mijn tekstje, enige suggesties? veel dank!

Gert Jan Bos
Gert Jan Bos
10 years ago

Margreet,

Misschien voldoet de foto die je nu gebruikt niet aan de eisen van gravatar. Volg de stappen op http://nl.gravatar.com/ en het zou moeten lukken.

Succes,
Gert Jan Bos
Open Circles Academy

Luc Reefman
10 years ago

Ik ben Luc Reefman, sinds 1994 heb ik een bureau Zwartbont-vormgeversgroep. Specialisme is de ontwikkeling van Corporate Identity projecten. Ik ben een ontwerper in de breedste zin van het woord. De laatste jaren maak ik ook films over diverse onderwerpen.

Ik hoop ondernemers te ontmoeten die de visie delen van het ‘anders denken’. Die vertrouwen hebben in de kracht van een individu die processen kan aansturen en partijen kan motiveren binnen design projecten.

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Luc Reefman

Ha Luc,
Nou, dan ben je op zoek naar mij! Spreek je zaterdag!

Rob Wijnolts
Rob Wijnolts
10 years ago

Hallo ,

Mijn naam is Rob Wijnolts. Ben bezig in twee heel verschillende takken van sport.
De eerste is mijn eigen ( kleine ) bedrijfje , genaamd Gelati Delft.
Gelati Delft doet in kwalitatief hoogwaardig Italiaans ijs op onder andere evenementen, feesten etc.
Ik ben op zoek naar meer business. Dus als er mensen aanwezig zijn die wat te maken hebben met de organisatie van evenementen etc…..ik zou graag even praten.

Daarnaast hou ik me bezig met een product ten behoeve van de gezondheid. Samen een sterk tream bouwen met goede en integere mensen .

Groet,
Rob

Alice Hartgers
10 years ago

Hallo allemaal, overmorgen is het al zover en ga ik ondervinden hoe ik mijn bedrijf nog meer in de markt kan zetten. Naast “De Stempel”, praktijk voor N.E.I. organiseer ik schilderworkshops. En die schilderworkshops, daar wil ik me op focussen in het weekend. Hoe bereik ik mijn doelgroep en wat ik naast website, folders, krantenberichten, twitter nog meer of anders doen om mensen enthousiast te maken voor abstract schilderen. Iedereen kan. Lekker los te gaan met verf, kwasten, schildersmessen, sponzen etc. Mijn motto: je kunt meer dan je denkt. Als cursisten dit ook daadwerkelijk ontdekken en de lol van het schilderen ontdekken is mijn doel bereikt.

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Alice Hartgers

Hoi Alice,

Lijkt me geweldig om jou in ‘t weekend te ontmoeten, daar ik op zoek ben naar mensen die een workshop kunnen geven om helemaal los te gaan zodat ze beseffen dat ze meer kunnen dan ze dachten.

Met een vriendelijke, muzikale groet,
Karin

Bert Janssen
10 years ago

Als coach richt ik mij op werkend Nederland. Nadat ik zelf heb gevoeld wat het is om uit te vallen op je werk, heb ik ook ervaren wat coaching voor je kan betekenen. Het heeft mij geholpen om weer de juiste richting te vinden. Kortom ervaringsdeskundig.

Gepassioneerd begeleid ik medewerkers om te herontdekken waar ze goed in zijn en waar ontwikkelmogelijkheden zijn. Het succes van het individu bepaald het succes van het bedrijf. Na jaren hard werken en successen halen ontdekken we steeds vaker dat we van ons zelf zijn vervreemd. Ga opzoek naar de juiste balans.

Ik ben op zoek naar ondernemers waarmee ik de juiste synergie kan bereiken. Wie durft het aan?

Tijdens deze Business Bootcamp wil ik ontdekken hoe ik mijn ondernemersvaardigheden kan verbeteren. Ik wil een ondernemer zijn die op authentieke wijze succesvol kan zijn.

Haks Walburgh Schmidt
10 years ago

Ik ben Haks Walburgh Schmidt en ik ben tekstschrijver/communicatieadviseur. Ik werk voor verschillende bedrijfs- en vakbladen en diverse organisaties.

Ik kijk op de Business Bootcamp uit naar nieuwe vaardigheden die je maar moeilijk uit boeken haalt. Ook hoop ik op ontmoetingen met andere ondernemers om elkaars’ netwerken te laten bruisen en kennis en ervaring met elkaar te delen. Met ideeën en in plezierige samenwerking wil ik verschil maken.

Ik hoop niet alleen van de voordrachten, maar ook van collega-ondernemers te leren en om anderen iets aan te kunnen reiken. Zowel op communicatiegebied, qua enthousiasme als bij ondernemerschap. En dat in een open, uitnodigende sfeer.

Het bouwen van bruggen is mijn doel. Bruggen naar vakgenoten, maar ook naar andere ondernemers, die met mijn kennis weer een nieuwe stap kunnen maken in hun onderneming. Uiteindelijk gaart het mij om bruggen slaan naar ontwikkeling.

Miro Peters
10 years ago

Hallo, ik ben tekstschrijver Miro. Ik neem mijn werk heel serieus. Daarom voel ik nu zo’n druk, omdat ik het idee heb dat je heel goed oplet wat en hoe ik schrijf. En ik moet ook nog op Submit Comment drukken.

Eerder bewandelde ik het pad van tennistrainer, systeemanalist, projectmanager, stand-up comedian, assessor en business consultant. Zelfs de titel ‘jongleerinstructeur’ prijkt op mijn CV. Ik houd namelijk van speels en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Als meedenkend tekstschrijver weet ik ook mijn propedeuse Luchtvaart – en Ruimtevaarttechniek goed te benutten. Als ik zeg: ‘Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn,’ dan weet ik waar ik het over heb.

Ik hoop op het Business Bootcamp veel leuke en inspirerende mensen te ontmoeten en zelf ook te inspireren. Sowieso is het voor mij geslaagd als ik minstens een keer zo hard moet lachen dat er een traantje over mijn wang biggelt. De verwachtingen zijn dus hooggespannen!

Peter Visser
10 years ago
Reply to  Miro Peters

Hoi Miro,

leuk om je introductie te lezen. Wat me vooral opviel is de combinatie ‘meedenkend tekstschrijver’ en ‘propedeuse Lucht- en ruimtevaart’. Interessant omdat ik zelf in de vliegsimulatie zit met een bedrijf op het oude vliegveld Ypenburg.
Ik hoop je even te kunnen spreken tijdens de komende Business Bootcamp vooral als jou dat ook een goed idee lijkt.

Met vriendelijke groeten,
Peter Visser

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Miro Peters

Zo Miro! Zeker hooggespannen verwachtingen! En wat nou als die niet helemaal uitkomen? Weet je wat, dan help ik je met je hooggespannen teleurstelling op te dweilen en help jij me met mijn eigen verhaal onder woorden brengen.. Deal? 😉

Maar even serieus: lijkt me leuk een geanimeerd iemand zoals jij overkomt te ontmoeten. Dus please, please, PLEASE, ga zeker NIET die 10 km hardlopen. Neem al je energie maar lekker mee. Als anderen die niet kunnen handelen, wil ik er altijd nog wel een graantje van meepikken!

Hé, ik kijk uit naar jouw hooggespannen aanwezigheid zaterdag!

Miro Peters
10 years ago

Deal Nathaliette. Ik heb je advies ter harte genomen, maar ik ben daarin wel een beetje doorgeslagen. Ik heb de afgelopen weken zowaar elke dag niet 10 km hardgelopen. Goed voor jou, want nu heb ik alle energie over om jouw verhaal onder woorden te brengen. Tot zaterdag. Miro

Nathaliette Blok
10 years ago
Reply to  Miro Peters

Top! Zie je morgen! 🙂

Maria van Rosmalen
10 years ago
Reply to  Miro Peters

Hoi Miro,

Bij mij heb je in elk geval een traantje van het lachen teweeg gebracht. Het lijkt me erg leuk om met je kennis te maken.

Tip:
Ga voor aanvang van de Business Bootcamp eerst 10 km hard lopen zodat je wat van die overvloed aan energie kwijt bent. 😉

Zie je graag in januari,

Warme groet,
Maria