Wat is jouw grootste uitdaging?

De tijd begint op te schieten… nog even en dan is het zover!

In de Business Bootcamp ga je aan de slag met jouw onderneming – met de bedoeling meer succes te creëren.

Je gaat aan de slag om als het ware de zwakste schakel uit jouw business te identificeren en deze sterker te maken.
De totale kracht van je business is ten slotte zo sterk als je zwakste schakel.

Dus ben ik benieuwd naar wat jouw zwakste schakel is, oftewel jouw grootste uitdaging in het runnen van je business.
Laat me weten wat het is, dan kan ik kijken of ik je van dienst kan zijn in de Business Bootcamp en jouw uitdaging kan behandelen!

Laat hiervoor jouw grootste uitdaging achter in het commentaarveld hieronder.
En kom nog eens terug om de comments van anderen te lezen!

Vergeet ook niet jezelf en je business alvast voor te stellen aan je mede-Business Bootcamp-gangers!
Een mooie kans om alvast contacten te leggen die je in de Business Bootcamp kunt voortzetten.

En om goed beslagen ten ijs te komen kun je de praktische details nog eens doorlezen.

Vergeet niet om hieronder jouw grootste uitdaging in het runnen van je business te plaatsen!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
81 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marina Welvaarts
10 years ago

Ik ben Marina Welvaarts van het kleding en stijladviesbureau Dè stijlconsulente. Dè stijlconsulente is gevestigd in Boxtel en we geven aan particulieren en bedrijven kleding en stijladvies.

“De mooiste kleuren van de wereld, zijn die waar jij mooi mee bent”

U weet wie u bent, u weet wat u wilt…….maar laat u dat ook zien?
Iedereen wil er goed uitzien maar niet iedereen vindt het even gemakkelijk om daarvoor de juiste keuzes te maken.
De uitstraling van een bedrijf houdt niet op bij de huisstijl en het gebouw.
Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf, door een kleding, kleur en stijladvies krijgt uw bedrijf een uitstekend imago en meer succes. Niet alleen diploma’s, ervaring en kennis zijn van belang, ook uitstraling en presentatie is bepalend voor het bereiken van uw doelen.
De kunst is om evenwicht te vinden tussen wat u het beste staat, U krijgt meer zelfvertrouwen en complimenten dat u er goed uitziet. U heeft geen miskopen meer, tijdbesparing met winkelen, geldbesparing, u heeft minder nodig voor meer combinatie mogelijkheden.

Dit kunnen we bereiken door informatie te geven over kleuren en stijlen die bij iemand passen, zodat zij meer zelfvertrouwen en uitstraling krijgen, waardoor ze beter functioneren binnen het bedrijf.
Meer kleur in je kast en garderobe en de goede stijl, en zekerheid met kleurgebruik.

“U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk”

Ik hoop te leren doelstellingen zetten en klanten onderhouden.
Klanten genoeg maar waar blijven ze

Cecile van Berkum
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om naast marketing en promotie van mijn prachtige producten de geïnteresseerden en enthousiasten tot koop te bewegen. Met name het op het juiste moment contacteren en de discipline om op te volgen is daarbij van belang.
Ik heb heel veel gezaaid en behoorlijk gewaterd, maar raap alleen wat van de volle bomen valt. Zou graag ook al dat rijpe fruit willen plukken.

Tot in januari!

Veerle Focke
10 years ago

Wij zijn werkzaam in de (uitvoerende tak van de) media en tot op heden maken we – tegen alle berichten over de negatieve economische tijden in – een behoorlijke groei door. Toch zijn we erg benieuwd naar het vraagstuk hoe je als bedrijf het beste kan inspelen op bestaande economische situaties.

Roland Scholten
10 years ago

Mede dankzij Business Bootcamp in 2011 heb ik mijn bedrijf een transformatie laten doormaken. Het bedrijf heeft nu een duidelijke focus een een dito naam: Vergunningmakelaar.nl

Vanuit deze sterke basis wil ik het bedrijf verder uitbouwen. Dit betekent voor mij: meer omzet met minder moeite. Kernwoorden waaraan ik verder invulling wil geven zijn passief inkomen, samenwerking, allianties.

Ik zie uit naar de energie die iedereen mij geeft tijdens de Business Bootcamp. Met daarbij de tools die worden aangereikt, moet 2012 wel een heel succesvol jaar worden.

Hartelijke groet,
Roland Scholten

Ingrid van Lith
Ingrid van Lith
10 years ago

Hallo allemaal,

Heb je nog een avatar in plaats van een persoonlijke foto? Verander deze dan gelijk.

Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst, maar ook op 14 en 15 januari in de Business Bootcamp.

Ga naar: http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je ook een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in.

Tot 14 en 15 januari!

Hartelijke groet,

Ingrid van Lith
Open Circles Academy

Bianca de Wit
10 years ago

Wat ik graag wil leren?
Hoe ik effectief kan netwerken. Hoe spreek ik mensen aan die ik niet ken? Hoe houd ik dat gesprek gaande? Hoe zorg ik ervoor dat ik geen rood hoofd krijg? Hoe zorg ik ervoor dat het gesprek niet dood valt? Hoe sluit ik het gesprek goed en effectief af?

Ik vind het moeilijk om mensen aan te spreken die ik niet ken? Maar om mezelf meer te laten zien om op die manier mijn netwerk te vergroten en zo meer opdrachten binnen te krijgen is toch wel echt nodig. Het is bij mij een grote drempel, en daar wil ik graag van af.

Groet,
Bianca

Julia Arnscheidt
10 years ago

Mijn/onze grootste uitdaging is om er zelf echt in te geloven dat we een succesvol bedrijf kunnen creëren. De ingrediënten zijn er: Een mooi eiland, een fantastisch product. Nu de regelmatige toestroom van klanten nog. We willen vooral de individuele bezinning en de dagtrainingen voor bedrijven beter in de markt zetten. En we vragen ons af of je tegenwoordig nog zonder twitter, facebook etc. een bedrijf effectief kunt runnen. En zo nee, hoe we dit het beste met onze visie van leven in plaats van geleefd worden kunt verbinden.

Jacky van Halewijn
10 years ago

Ik wil leren mijn volle potentie en kracht in te zetten en te gebruiken en zo een voorbeeld te zijn voor de vrouwen die ik als stresscoach begeleid.

Alwin van Dongen
10 years ago

Ik heb een eenmanszaak en de wens om meer succesvol te zijn. Succes afgemeten in grotere hoeveelheid tevreden klanten, met als neveneffecten: Grotere inkomsten en (indien nodig): Personeel.

2 items houden mij bezig en ik hoop dat de Business Bootcamp mij een stap verder helpt:
a) Mijn huidige business (technisch/commercieel vertegenwoordiging): Hoe kan ik deze business omvormen waardoor een groter aantal klanten bereikt/bediend kan worden en een groter aandeel passief inkomen gegenereerd kan worden? Initieel denk ik in de richting van een grote verbeteringsslag van de website.

b) Tijdelijke business-kans: Mensen helpen met hun schadeclaim van een Woekerpolis. Als gedupeerde zit ik ver in een schadeprocedure en heb ik inmiddels erg veel kennis opgedaan die ik wil delen. Het lijkt er echter op dat de meeste mensen (7 miljoen polissen!) geen actie meer willen (durven?) ondernemen om de “misleiding van toen” te herstellen. Men gooit daarmee per polis duizenden euros weg.

Jenny Kieskamp
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is hoe ik na een goed verlopen afgeronde opdracht bij de opdrachtgever in beeld blijf op een manier die bij mij past. Dus het opbouwen en onderhouden van langdurige zakelijke relaties.
En een andere vraag is: hoe maak je je meerwaarde zichtbaar als je een breed werkterrein hebt ?

Jiska Rodenburg
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is het vinden van een goede balans tussen relatiebeheer en new business. Het formuleren van een kernnetwerk en daar top of mind blijven. In de bemiddeling is het ontzettend belangrijk om waarden toe te voegen en van je doelgroept te weten of ze openstaan voor uitdagingen. Daarbinnen heb ik nog niet de juiste tool gevonden. Tijdens de Business Bootcamp hoop ik hier met andere grip op te krijgen en/of ideeën op te doen.

Annemieke Versteegh
10 years ago

Hallo Jiska, wat een mooie website. Het lijkt met leuk om meer over personal branding (en businessbranding) te weten te komen.
Ik zou je graag willen ontmoeten op de bootcamp volgende week.
Groetjes, Annemieke

Marjolein Scheepers
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn doelgroep veel specifieker te gaan bepalen en daar alle communicatie op te gaan richten zodat de doelgroep mij weet te vinden. Hoe doe ik dat?? Daarvoor kom ik over 2 weken naar de Business Bootcamp toe.

Vita Nova
10 years ago

Mijn uitdaging is om naamsbekendheid te krijgen en mijzelf met designline te profileren.

Ik weet wat ik kan en wil mijn klanten het mooiste interieur geven dat in mijn ogen mogelijk is. Een interieur waar men zich geborgen, harmonieus en thuis voelt.

Gerty Venema
10 years ago

Ik wil ook meer klanten voor in mijn kapsalon.

Marian Noorderwerf
10 years ago

Hoe maak ik dat bedrijven JA zeggen tegen mijn aanbod voor het verstevigen van persoonlijke energie en intentie via mijn paard?

Madeleine Heynens
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om vanuit mijn focus de wereld regelmatig te laten weten welke diensten ik aanbied.

Tom Boves
Tom Boves
10 years ago

Grootste uitdaging? De opdracht binnenhalen. Ik heb een heerlijk gesprek, mag een offerte uitbrengen en…

Mia Koeneman
Mia Koeneman
10 years ago

Mijn werk is: aquarellen maken, exposeren en verkopen.
Mijn werk is ook: aquarelcursussen geven in mijn atelier
Mijn werk is ook: schildervakanties aanbieden.
Mijn grootste uitdaging: hoe speel ik het klaar om méér eigen werk te verkopen?
Een 2de uitdaging is: hoe krijg ik mijn schildervakanties voller?

Vincent van den Akker
10 years ago

Mijn grootste uitdaging voor de Business Bootcamp is om eenheid te creëren naar buiten, naar mijn klanten. Mijn business bestaat uit 2 takken, te weten grafische producties en Custom made China producties, die beide nog eens ruim te bewoorden zijn qua mogelijkheden en displines wat voor verwarring kan zorgen.
Hoe moet ik mijn bedrijf neerzetten om de juiste prospects te benaderen?

Tessa Kamp
10 years ago

Mijn grootste uitdaging voor 2012? Focus bepalen en daarmee opdrachten krijgen.

Marc van Maastricht
10 years ago

Focussen op de dingen die belangrijk zijn, me niet te veel laten afleiden door details. Time-management: efficiënt gebruikt van mijn tijd en afstand van mijn werk kunnen nemen op momenten dat ik niet aan het werk ben/met mijn gezin doorbreng.

Charles de Vries
10 years ago

Als organisatieadviseur begeleid ik organisaties in de publieke sector hun creatieve en innovatieve vermogen te mobiliseren en een gemeenschappelijk gedragen toekomstvisie te ontdekken en te realiseren. Om hier inhoud aan te geven heb ik een aanpak ontwikkeld om betrokkenheid van alle belanghebbende partijen te verkrijgen en veranderingen in gang te zetten. Hier ben ik succesvol in.

De publieke sector heeft de laatste jaren drempels opgeworpen om zelfstandigen in te huren: mantelcontracten en Europese aanbestedingen waar vooral grote bureaus voor in aanmerking komen. Daarnaast wordt de vraag naar generalisten verruild door de vraag naar specialisten. En ik ben een generalist.

Ik wil mijn markt vergroten richting bedrijfsleven. Daar heb ik echter geen ervaring en ik weet niet waar te beginnen.

José van Gijn
10 years ago

Hallo,

ik heb een praktijk als gewichtsconsulent opgestart. Ik ben op zoek naar manieren om naamsbekendheid te krijgen en zo meer klanten te werven.
Ik wil graag mensen helpen naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Dit is belangrijk om de kans op welvaartsziektes te verkleinen en je prettig te voelen in je eigen lijf.

Groetjes,

José

Tessa van Mourik
Tessa van Mourik
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om het leuk te houden voor mezelf. In mijn werk houd ik me continu bezig met de ontwikkeling van anderen in hun werk. Om dat te blijven doen op een manier waarop ik zelf ook blijf groeien is een pittige opgave.

Mark Wemmers
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om nieuwe klanten te werven.

Linda de Vries
10 years ago

Hallo,

ik zou graag willen leren hoe je op een leuke, klantvriendelijke manier acquisitie kunt plegen. Daarnaast kan ik nog wel een lesje onderhandelen gebruiken. Tot de 14e en de 15e!

Jolanda van der Horst
10 years ago

Hai mijn naam is Jolanda van der Horst. Ik ben bezig met het uitbouwen van mijn coaching/trainingwerkzaamheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bedrijfsleven met name gericht op managementondersteuners en hun managers en verder op particulieren.
Mijn grootste uitdaging is om gefocust te blijven op datgene wat ik wil bereiken, ook al krijg ik nog niet genoeg cliënten om financiëel rond te komen. En natuurlijk is dan de bijkomende vraag: hoe vind ik die cliënten.

Stephanie Waasdorp
10 years ago

Ik heb moeite met het maken van een concreet actieplan om online klanten te werven.

Angela Becker
10 years ago

Iedereen streeft naar geluk… Ik geef de cursus Gelukscoaching aan Vrouwen. Voor vrouwen omdat in het algemeen vrouwen ontevredener zijn (met zichzelf). In de cursus leer je alles over geluk en hoe je duurzaam gelukkig kunt worden. Het is super goed materiaal en nu nog voldoende klanten. Mijn uitdaging is dus voldoende klanten te vinden.

Nicole van den Bos
10 years ago

Mijn grootste uitdaging voor 2012:
1. Het verdragen van een onzeker overgangsperiode naar een nieuw beroep.
2. Het leren mijn eigen twijfels functioneel te maken. Hiermee bedoel ik dat ik ervaar ik mezelf verlam doordat ik onvoldoende waardering ervaar voor hetgeen ik doe.

Peter Paas
10 years ago

Wat ik graag uit de Business Bootcamp wil halen , is:

-Veel klanten aantrekken optimaal gebruik makend van de mogelijkheden van het internet & Social Media
-Ontdekken hoe ik Dream Center (Loopbaanadvies & Begeleiding) kan inzetten voor passief inkomen creatie.

Ik ben benieuwd!

Groeten van Peter

Jan Groot
10 years ago

Mezelf verkopen en mijn produkten
Klanten binnenhalen

Onno van Dijk
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is ovandi.nl serieus op de kaart te zetten als het betaalbare administratiekantoor van Midden Nederland. Binnen mijn bestaande netwerk lukt het wel om contacten te leggen en klanten te behouden maar het aanboren van nieuwe kanalen is lastig.

Sandra de Milliano
10 years ago

Meer omzet met minder moeite en meer ideale klanten.

Arna van der Sloot
10 years ago

Het klinkt zo cliche, maar mijn grootste uitdaging ligt toch bij het werven van potentiele opdrachtgevers. Hoe presenteer ik me dusdanig (zakelijk) dat ik een bepaalde indruk achterlaat waar opdrachtgevers nieuwsgierig van worden. Dit zit zowel in film, stem en theater….

Selma Guiking
Selma Guiking
10 years ago

Alhoewel ik al eerder een commentaar heb achtergelaten, ben ik vergeten mijzelf en mijn bedrijf voor te stellen.

Met mijn bedrijf SELSA richt ik me op de verbetering van de fysieke gezondheid van mensen. Ik geef/organiseer groepslessen en ik geef personal training aan huis. Ik besta nu 2 jaar.

Ik realiseerde me dat focus misschien niet eens mijn grootste uitdaging is. Focus komt volgens mij vanzelf als je genoeg zelfvertrouwen in jezelf hebt en daarmee het lef om keuzes te maken. Gebrek aan focus is in mijn geval misschien wel een gebrek aan (zelf)vertrouwen dat de gekozen richting de juiste is. Resultaat is tenslotte nooit in 1 dag zichtbaar. Mijn grootste uitdaging wordt hiermee: het ontwikkelen van een rotsvast vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Gerard Petersen
10 years ago

Mijn uitdaging is om uit te zoeken of er in de markt ruimte is voor mijn (nieuwe) producten. Voor welke doelgroep ik kies en hoe deze te bereiken.

En hoe spreek je de juiste taal om over te brengen dat je met iedereen (je klanten) het beste voor hebt.

Sanneke Bos
Sanneke Bos
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is mijzelf aan anderen helder te profileren zodat mensen weten waar ze me voor kunnen inzetten.
Ik ben van vele markten thuis: (NLP)trainer, acteur, trainingsacteur, dagvoorzitter, coach.
Ik specialiseer mij nu in coach/trainer voor professionals die met kinderen werken. En dan met name de gespreksvoering daarbinnen. Maar hoe vinden goed betalende opdrachtgevers mij??

Dat ga ik in 2012 helder formuleren voor mezelf en uitdragen aan anderen.

Willy Tiepel
10 years ago

Sinds een jaar of 6 heb ik een eigen dansschool voor kinderen vanaf 4 jaar, jeugd en volwassenen. Mijn uitdaging ligt in:
Hoe ik mijn doelgroepen beter kan bereiken en zodoende meer ‘klanten ‘ krijg. Meer zakelijk inzicht krijgen in het algemeen. Daarnaast zoek ik een eigen accommodatie om eventueel met anderen een dans/welzijn/sport centrum op te zetten.

Annemieke Versteegh
10 years ago
Reply to  Willy Tiepel

Hoi Willy, ik weet niet of je mij nog kent? Ik jou wel van de KNGB cursus aerobics instructeur, lang geleden. Lijkt me leuk je te spreken als je er volgend weekend ook bent. Groetjes, Annemieke

Etienne Verlaat
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is het vinden van klanten. Ik heb inmiddels een mooie website en mooie producten (1 hour coaching: coaching en training dmv succesvol creëren). Nu komt de volgende stap: K L A N T E N!!

Jordi Geijselaers
Jordi Geijselaers
10 years ago

Mijn grootste uitdaging als mental coach is:

1. Hoe bereik ik de grote groep(top)sporters?
2. Hoe kan ik topsporters overtuigen dat ik topsporters kan begeleiden naar topprestaties en dat ze met mij in zee gaan

Ingrid La Haye
Ingrid La Haye
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is time management. En ook ben ik benieuwd naar goed en handig gebruik van social media!

En voor nu hoe verander ik de gravatar in mijn eigen foto? Is me niet duidelijk.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
10 years ago
Reply to  Ingrid La Haye

Hoi Ingrid,

Als je nog geen persoonlijke foto bij je comment hebt staan – dan nodig ik je van harte uit om dit te doen op http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in.

Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst en worden we ‘echte mensen die een echte discussie voeren’.

Op jouw succes, Nisandeh

Simone Schreiber
Simone Schreiber
10 years ago

Ik ben Simone Schreiber, lifecoach bij CoSi Life waar ik vanuit mijn eigen grootste uitdaging vrouwen coach die wat van hun leven willen maken nadat hun kids zijn uitgevlogen: ” En Nu Ik!”

Mijn grootste uitdaging nu is om goed te focussen; structuur aan te brengen in al mijn ideeen, hoe bereik ik mijn klanten zodat het voor mij goed voelt? Hoe maak ik een goede start?

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!

Ilse Verhoef
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn prijzen te verhogen zonder dat mijn klanten weglopen! Er moet een manier zijn om de verdiensten meer in lijn te laten lopen met de geinvesteerde tijd, en de kwaliteit van het werk. Ik heb een kapsalon en ben ooit in mij eentje begonnen. Toen was het een semi hobbyproject waar ik mn eigen salaris uit moest halen. Nu ben ik inmiddels ondernemer met twee man personeel. Maar er moeten nog wel wat dingen naar een hoger niveau worden getrokken. Hoe?? Daar heb ik nu even geen zicht op, en dit hoop ik in de Business Bootcamp helder te krijgen.

Annet van Prooijen
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is focus.
Risico’s durven nemen en toch voldoende verdienen om alles te betalen.

Uitdaging is 2012 en zorgen dat ik voldoende verdien om 2012 door te komen zonder van mijn spaarrekening te nemen.

Mensen leren kennen waar ik mee kan sparren. Durven investeren in tijd en geld.

Marian Noorderwerf
10 years ago

Wat maakt dat bedrijven en particulieren ja zeggen op mijn aanbod van workshops?

Bert Stas
Bert Stas
10 years ago

Ik zou graag opgebeld worden door potentiële klanten voor die zaken die ik het liefst doe, het best kan én waarvoor ik goed betaald word. Hierdoor ben ik niet alleen professioneel gelukkig, maar kan ik ook privé een mooi evenwicht vinden. Mijn grootste uitdaging is: vertalen wat mijn dienst de klant bottom-line opbrengt of kan doen besparen. Niet makkelijk wanneer je met de ‘soft skills’ van medewerkers aan de slag gaat …

Rolf Stroebel
10 years ago

Ik ga er in slagen om mijn lunchcateringbedrijf dit jaar echt te laten doorstarten.
Na een jaar van financiële perikelen ga ik er in slagen om mijn bedrijf- ‘t Westlands Broodhuis – in het WESTLAND te laten slagen. De meeste omzet komt van buiten het Westland en dit is natuurlijk absurd aangezien er genoeg klanten om me heen zitten.

Erik van Weert
10 years ago

Grootste uitdaging voor 2012 is de eerste opdracht door kunnen vertalen naar nieuwe opdrachten, netwerk uitbreiden, klanten werven, aanbod scherp kunnen neerzetten, focus houden. Het Business Bootcamp zie ik als een mooie mogelijkheid om mijn zwakke schakel te versterken. Klanten actief benaderen en echt ondernemer worden.

Erik van Weert

Irene Hooijer-Otten
10 years ago

Mijn naam is Irene Hooijer en ik heb samen met mijn man een melkveehouderij met daarnaast een neventak in de recreatie.
In de zomer ontvangen wij op de boerderij gasten die van een gezellig familie-uitje of personeelsfeestje komen genieten.
Sinds 2 jaar staat er een groepsaccommodatie/gastenverblijf op ons erf. Hier ontvangen wij het gehele jaar door gasten die een weekend komen logeren en doordeweeks onvangen wij veel bedrijven die net even anders willen vergaderen. Voor een meerdaagse heidesessie, training of ander soort meeting het juiste adres. Vergaderen in huiskamerstijl op een magnifieke locatie volop privacy, rust en ruimte.
Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Mijn uitdaging? Onze vasten gasten blijven tricken en ons bedrijf net even anders profileren. Meer boekingen binnenkrijgen en bedrijf/gezin, time-management eens onder de knie krijgen.
graag tot ziens,
Irene Hooijer
gastenverblijf De Weesper Koe