Leuk om je alvast te ontmoeten!


… maar… wie ben jij eigenlijk?

Over een maand ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers aan de Business Bootcamp van 7 en 8 juli 2012.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp!
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

En mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Dan nog iets anders… ons vriendschapsprogramma

Ken jij ondernemers in je omgeving die ook een boost in hun business kunnen gebruiken?
Mensen die je de ervaring van de Business Bootcamp van harte toewenst, voor zichzelf en voor hun business?
Neem ze mee naar de komende Business Bootcamp en win zelf waardevolle prijzen!

Gebruik hiervoor de vriendenlink die je elke dinsdag in onze e-mail aan jou aantreft. Stuur deze link naar jouw contacten en laat je contacten zich aanmelden via deze link. Dan kunnen wij bijhouden wie er via jou zijn aangemeld en kunnen we jou je prijs geven.

Wat die waardevolle prijzen zijn en hoe ons vriendschapsprogramma precies werkt, lees je hier

Kortom:

  • Introduceer jezelf in het commentaarveld hieronder.
  • Stuur jouw vriendenlink naar je contacten om zich aan te melden voor de Business Bootcamp.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 7 en 8 juli 2012 (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

142 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christel de Buyser
10 years ago

Wat u van mij zou weten als u mij kent dat is dat ik gecertificeerd Master Hypnotist en NLP Master ben met een secretarieel en marketing verleden. Mijn doel is om iedereen te helpen om zijn eigen doelen te stellen en het leven zoveel makkelijker te ervaren dan eenieder zichzelf aanpraat wat betekent dat men zijn schouders weer onder zijn kostbare leventje kan zetten en met trots omkijkt en zonder schroom en met een gelukszalig gevoel weer verder gaat.

Mijn clientèle is zeer uiteenlopend. Bij voorbeeld het kleine jongetje dat niet geaccepteerd wordt in de klas, de vrouw die wil afvallen, de man die uit het leven wil stappen, de buitenlandse vrouw die het moeilijk vindt om zich aan te passen aan onze cultuur, de travestie die niet begrepen wordt en zelfs de man die zich heeft laten opereren tot vrouw, etc.

Als ambassadeur van de antipestdiploma’s begeleid ik kinderen die op school gepest worden. Maar ook pesterijen op het werk, regressie, trauma’s, fobieen, angsten, depressie, burnouts, onverwerkt verdriet, tinitus, stervensbegeleiding, rouwverwerking en alle mogelijke gevoelens waar iemand mee te maken heeft of krijgt.

Iedereen kan bij mij aankloppen voor hulp. Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier en dat zal ik altijd respecteren. Naast therapeut ben ik ook het perfecte luisterende oor.

Ik ben ook steeds op zoek naar freelance-opdrachten. Wellicht zijn er mogelijkheden om bij uw bedrijf ingezet te worden ter ondersteuning van uw klanten?

Aarzel niet om mij hierover te berichten.

Marilva Kartoredjo
Marilva Kartoredjo
10 years ago

Hallo ondernemers,

Wil je jezelf, je bedrijf of iemand anders laten stylen, dan ben je bij Pure Your Style bij het juiste adres.

Mijn onderneming Pure Your Style, is een jong bedrijf en richt zich op een ieder, ook bedrijven die een make-over, stylingadvies, nieuw imago, personal shopper wil(len) hebben.

Heb je er al zin in, dan kom ik graag in contact met jullie.
Ik zie jullie zaterdag 7 juli.

Hartelijke groeten,
Marilva

Pure Your Style
The step into the new you!

Femke Visser
10 years ago

Samen met 2 anderen ben ik bezig met het opzetten van paardenplatform Paard Anders, voor paardenliefhebbers die anders en bewust willen omgaan met hun paard. Dit houdt in: rekening houden met de natuurlijke behoeften, positieve en respectvolle training, en het welzijn van het paard hoog in het vaandel hebben staan. Diverse paardenprofessionals delen hun kennis in de vorm van artikelen en blogposts in ons magazine. Ook willen we workshops, trainingen en infodagen gaan organiseren, voor kinderen en volwassenen. Ik hoop tijdens Business Bootcamp veel inspiratie op te doen en interessante mensen te leren kennen, om ons platform een vliegende start te geven!

Hartelijke groet, Femke Visser.

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago
Reply to  Femke Visser

Hoi Femke,

Wat een leuk initiatief, heel veel succes.
Tot morgen!

Groetjes Miriam

Ad Meeuwsen
10 years ago

Ad Meeuwsen ben ik, help bedrijven met leadgeneratie. Social _Media is hiervoor het moderne digitale gereedschap; de old school is mij niet vreemd.. Structureel ondersteun ik mensen en hun bedrijven met bijv Twitter en SEO. Mijn netwerk zet ik in daar waar nodig zodat er een brede HULPbasis is ontstaan. Verwachting : Geholpen worden door een kijkje in mijn spiegel en natuurlijk interessante mensen ontmoeten.

Sharon van de Water-Demei

Mijn naam is Sharon van de water,

Mensen die last hebben van spanning of stress, of lichamelijk onbalans ervaren, kunnen bij mij terecht om de balans weer te hervinden, door bewustwording en door aanspraak te maken op het zelfgenezende vermogen van het lichaam, zodat interne hulpbronnen gemakkelijk geraadpleegd kunnen worden. Ik maak gebruik van verschillende therapievormen, zoals reflexzonetherapie, NLP en Hypnotherapie.

In mijn praktijk staan geestelijk en lichamelijk welbevinden van mijn cliënten centraal, waarbij ik een holistische visie hanteer.

Ik hoop op de Business Bootcamp te leren hoe ik mij zakelijk zou kunnen opstellen en tóch met passie en plezier mijn werk te kunnen doen. Graag zou ik mensen willen ontmoeten, die gelijksoortig werk doen.

Mijn doel is om tijdens de Business Bootcamp handvatten te krijgen voor een goede bedrijfsvoering.

Andre Naaborg
10 years ago

Hallo, ik ben Andre Naaborg.
Ik ben een Marketing & Communicatie professional. Ik help graag bedrijven met hun strategiën, de uitvoering hiervan of om interim functies op te vullen.

Ik hoop bij Business Bootcamp extra inspiratie op te doen en goed te kunnen netwerken met mensen met wie ik kennis kan delen of met wie we zaken kunnen doen.

Ik heb er hoe dan ook veel zin in!

Han Dijk
10 years ago

Hallo Business Bootcampgangers,
Het is al vrijdagmiddag, de dag voor het begint. Ik zal dus maar niet teveel opschrijven.

Sinds enige tijd ben ik half-time predikant en half-time journalist/tekstschrijver. Ik ben daar onlangs mee begonnen.

Hoop dit weekend meer te leren over acquisitie en dus van marketingstrategieën. Hoop collega-free lance journalisten te ontmoeten. In deze reeks commentaren zag ik er weinig. Ik hoop ook mensen te ontmoeten die tekstschrijvers nodig hebben.

Ik ben sterk in analyseren, dat omzetten in werk en vervolgens daarop weer reflecteren. Mensen zijn voor mij nooit individuen alleen, maar maken deel uit van de maatschappij en hebben met economie en politiek te maken. Ik ben benieuwd of ik met neoliberale methoden vooral het anti-sociale van neoliberale politiek kan bestrijden. Ben benieuwd naar begrippen als mindset. Ik wens niet het leven te economiseren of commercialiseren.

Ben dus wat weerbarstig. Geven en elkaar helpen spreekt me echter aan. Maar er moet wel brood op de plank komen. Vooral lekkerder beleg.

Tot morgen, Han

Petra Noordhuis
10 years ago

Ik heet Petra en ik werk als tekstschrijver (van bijvoorbeeld brochures, webteksten, flyers en persberichten). Daarnaast organiseer ik alles wat daarbij kan komen kijken, zoals het regelen van fotografen, vormgevers en websitebouwers. Ook hou ik me bezig met communicatie, bijvoorbeeld bij bouw- en renovatieprojecten.
Tijdens Business Bootcamp hoop ik te leren hoe ik met dezelfde omzet meer vrije tijd kan overhouden. Met andere woorden: hoe verdien ik mijn geld in minder tijd?

Graag tot ziens!

Margaret Rekers
10 years ago

Hoi Petra,

Ik was net te snel met reageren. Nu lees ik wat je wilt bereiken.
Het is zeker mooi als je hier de tools vindt om meer vrije tijd te krijgen met minstens gelijkblijvende inkomsten.

Succes en veel plezier!

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Miriam Duijvestijn.
Dit wordt mijn 2e Business Bootcamp. Vorig jaar heb ik hele leuke ideeën opgedaan tijdens de 1e Business Bootcamp, daarnaast heb ik diverse vervolgtrainingen gedaan, super leuk.

Mijn expertise ligt op het gebied van huidverzorging en pedicure, daarnaast ben ik werkzaam als Secretaresse voor een Raad van Bestuur.

Op dit moment ben ik een schoonheids- en pedicuresalon aan het opzetten die zich richt op de hele mens. Ik onderscheid mij van andere vakgenoten door met een unieke methode te werken met invloeden van de chineese traditionele geneeskunde. De producten waar ik mee werk zijn volledig natuurlijk.

Ik hoop weer een hoop leuke mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen en vooral een hoop te leren en nieuwe inspiraties op te doen.

Mijn doel van de Business Bootcamp is om mijn ondernemersplan een mooie boost te geven en hierdoor mijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Ik ben nog opzoek naar een originele naam voor mijn bedrijf, dus heb je suggesties, dan hoor ik ze graag.

Als slogan zit ik te denken aan: de specialist die verder kijkt dan uw gezicht of de specialist die verder kijkt dan uw huid.

Tot snel allemaal

Groetjes Miriam Duijvestijn

Mathieu Westerweele
10 years ago

Hallo allemaal. Mijn naam is Mathieu Westerweele (39) en ik heb zo’n 7 jaar geleden samen met Jan Laurens het bedrijf Mobatec opgericht. Afgelopen jaar zijn we gegroeid en we zijn nu met z’n vieren. Ondanks dat het goed gaat met Mobatec, kom ik toch naar de Business Bootcamp omdat ik zeker weet dat er veel meer uit ons bedrijf te halen is dan we nu doen. Ik voel me wel een beetje vreemde eend in de bijt, omdat we oplossingen aanbieden aan bedrijven (en niet aan particulieren, zoals nagenoeg de meeste ZZP’ers op de Business Bootcamp). Maar bij die bedrijven werken uiteraard ook gewoon mensen :), dus ik neem aan dat het niet zoveel verschil zal maken.

We hebben een zeer krachtig software pakket ontwikkeld voor proces simulatie (nabootsen van fysische, chemische en/of biologische processen en fabrieken met behulp van een computer). Voor veel bedrijven in de proces industrie een erg nuttige tool, omdat ze meer inzicht kunnen krijgen in hun eigen processen. Maar gezien we een verzameling techneuten zijn, hebben nog nooit echt iets aan marketing gedaan en weten onze potentiële klanten niet eens dat we bestaan.

Ik zie er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten op de Business Bootcamp, dus tot over een paar weken !
Mvg, Mathieu.

Martine Sollie
10 years ago

Hallo mede deelnemers! Ik ben Martine Sollie, fotografisch ontwerper. Ik ben gek op beeld en alles wat daarmee te maken heeft, maar mijn focus ligt op portretfotografie en de bewerking daarvan. Ik vind het heerlijk om mensen te zien stralen bij het resultaat, daar doe ik het voor!

Ook ben ik bezig met het opzetten van de workshop: ‘basis fotobewerking met Adobe Photoshop’. Hierin leer je in 1 middag of avond de basis van fotobewerking; onder andere draaien, knippen, selecteren, werken met lagen etc.

Ik ben benieuwd naar jullie en kom graag in gesprek!
Groet, Martine

Jan van der Mast
10 years ago

Ik ben een creatief schrijver (theater, romans) Twee maanden geleden kwam mijn roman ‘De kleine Keizer’ uit bij Nieuw Amsterdam.
Het is een boek met ‘veel potentie’. Ik heb veel aandacht in de pers & media gekregen, maar merk nu dat de verkoop begint te stagneren. De roman begint ‘te verdwijnen van de tafels’ in de boekhandel.
Hoe houd je aandacht vast? Hoe kan ik met positieve energie na de zomer het boek nieuw leven inblazen? Het liefst zou ik namelijk met een nieuwe roman beginnen, maar dat is zonde van deze!

Jan

Mijn partner – schilder – was heel enthousiast over de vorige Business Bootcamp. Ik moet er nu van haar heen!

Lisette Timmermans
10 years ago

Hallo mede deelnemers,

Ik ben Lisette Timmermans en heb een natuurgeneeskundige praktijk waarbij het reinigen van het lichaam centraal staat. Daarnaast heb ik een opleiding voor colonhydrotherapie en ben bezig met een webwinkel in kruiden. Het reinigen van het lichaam en kruiden zijn mijn passie.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik duidelijk te krijgen hoe ik mijn opleiding duidelijker kan neerzetten en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken.

Tot volgende maand!

Yvonne Bouman
Yvonne Bouman
10 years ago

Hallo Lisette, leuk je hier te ontmoeten,

Ik ben bezig om reizen te organiseren met sapvasten/detoxen, dit in combinatie met hydrocolontherapie.

Zou het leuk vinden met je te brainstormen, mijn bedoeling was eerst om zelf de opleiding te gaan doen, maar bedacht dat het ook in combinatie kan met anderen die dit al als bedrijf hebben en zich willen uitbreiden met reizen. Heb al veel over je gehoord maar vind het erg leuk je hier misschien te treffen.

Met vriendelijke groeten,
Yvonne Bouman

Britta van Arman
Britta van Arman
10 years ago

Hallo allemaal,

ik ben Britta van Arman, 44 jaar, en zeker al zo’n 20 jaar bezig met planning en organisatie van evenementen en ontwikkeling van ledenservices.

In mijn vrije tijd ben ik de laatste jaren dan meer creatieve en spirituele opleidingen gevolgd (Binnenarchitectuur en Feng Shui). In het najaar ga ik mijn Feng Shui opleiding afronden en wil dan mijn eigen bedrijf starten.

Nou, vele mensen vragen me ‘Wat is eigenlijk Feng Shui’ en ik vind het zelfs ook nog steeds ingewikkeld een korte maar duidelijke antwoord te geven die iedereen begrijpt. Ik heb verzocht dat op mijn website livingchi.nl (nog in opbouw) uit te leggen.

In iedere geval hoop volgend weekend vele tips te krijgen en inspirerende mensen te ontmoeten die me met mijn doel verder kunnen helpen en/of met die ik toekomstig in cooperatie kan werken.
Ik verheug me op een spannend weekend – tot zaterdag!

Jeannette Rijks
10 years ago

Ik ben Jeannette Rijks en ik ben specialist in de aanpak van eenzaamheid.
Ik ben op zoek naar coaches en trainers die snappen dat eenzaamheid een probleem is voor een groot aantal cliënten, maar dat die nu niet worden geholpen door gebrek aan kennis bij de hulpverlening.
Ik zoek pioniers die hun expertise willen uitbreiden en in hun omgeving aandacht willen vragen voor hulp bij eenzaamheid.
Ik wil met tien mensen dit najaar aan de slag om Nederland beter te helpen bij eenzaamheid.
Meer weten? Bekijk in tien minuten waar het om gaat bij eenzaamheid. youtube.com/watch?v=m6-_hb9HUmQ&feature=player_embedded

Daniëla Postma
10 years ago

Ha Jeannette,

Een bijzondere invalshoek, maar wel heel mooi en waardevol! Ik ben benieuwd hoe en of je erin slaagt om die mensen te bereiken die je op het oog hebt èn tegelijk ook te zorgen dat er voldoende brood op de plank ligt. (Idealisme en geld verdienen kunnen soms een wat lastige combinatie zijn.)

Je filmpje(s) op internet ga ik later zeker nog bekijken, nu ontbreekt daarvoor de tijd.

Veel inspiratie gewenst!
Daniëla Postma (Levenstekst)

Caroline Schippers
10 years ago

Dag alle enthousiaste deelnemers,

Mijn doelen om naar de Business Bootcamp te gaan zijn:
tips en tools te krijgen voor het verder professionaliseren van mijn bedrijf,
interessante en leuke mensen te ontmoeten die graag weer en / of meer de held in hun eigen
levensverhaal te worden en
om te inspireren en geïnspireerd te worden.

Een aantal jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, o.a. als uitgever en als office manager. Daarna heb ik en acteeropleiding gedaan. Zo kon ik in mijn werk als trainingsactrice mijn kennis van zowel het bedrijfsleven als acteren combineren.
Sinds een half jaar werk ik als coach en procesbegeleider. Ik geniet ervan om zowel individuen als groepen te begeleiden om meer en / of weer in hun kracht te gaan staan zodat ze hun volledige potentieel waar kunnen maken.

Heel graag tot morgen!

Hartelijke groet,
Caroline

Jasmin Ariens
10 years ago

Hallo, mijn naam is Jasmin en ik ben health coach en hormoonfactor trainer. Ik help mensen naar een gezonde levensstijl en om van hun klachten af te komen. Ook heb ik een biologische en natuurlijke webwinkel gifvrijwinkelen.nl. De producten zijn uitgezocht door een natuurvoedingsspecialist.

Ook ben ik van plan om een gezondheidswinkel te gaan beginnen en er een frisse en moderne draai aan te geven. Daarnaast wil ik 2 ruimtes gaan verhuren aan therapeuten.

En een cursus/ opleiding massage gaan volgen, wat mooi aansluit met mijn andere kwaliteiten om mensen weer gezond en in balans te krijgen. Want ook de stress moet worden aangepakt.

Mijn coaching website is jasmin-ariens.nl.

Ik heb er erg veel zin in en het lijkt me hartstikke leuk om leuke mensen te gaan ontmoeten :-).

Warme groet,
Jasmin Ariens

Babette Tettero
10 years ago

Hallo, mijn naam is Babette Tettero en sinds 3 jaar heb ik een eigen goedlopende Wellness salon Bodytreats.
Hier komen mensen voor diverse Wellness massages en hand- en voetverzorging.
Mijn motto “Relax, Enjoy & Be Well”.

Ik zou het leuk vinden om andere Bootcampers te ontmoeten, om te horen hoe jullie het doen
en om geïnspireerd te raken door elkaar. Wellicht zie ik mogelijkheden om in mijn zaak dingen anders
aan te pakken, waardoor ik nog meer plezier uit mijn werk haal, daarnaast minder uren ga maken en
het mogelijk meer opbrengt.

Tot Bootcamp!

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago

Hoi Babette,

Ik ben ook schoonheidsspecialist, pedicure en masseuse en ben bezig mijn eigen salon op te zetten.
Het lijkt me leuk je te ontmoeten en misschien heb je nog mooie tips voor mij en ik voor jou.

Groetjes miriam

Fleur Klinkers
10 years ago

Ik ben ontwerpster en maker van mijn eigen bruidssieraden en exclusieve parelsieraden collectie. Mijn passie is om de vrouw nog meer in haar kracht te laten staan en stralen. Met behulp van echte materialen van moeder natuur is het iedere keer weer een uitdaging om iets moois te maken voor de persoon tegenover mij.

Tot zaterdag…

Rianne Aarts
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben sinds 2 jaar werkzaam als vertaalster (IT-NL en NL-IT) en redactrice (o.a. van scripties, blogs, wetenschappelijke artikelen en boeken).
Het vertalen en redigeren heb ik natuurlijk onder de knie, maar het ondernemen nog niet. Dit weekend hoop ik geïnspireerd te raken, mijn ondernemersinstinct wakker te schudden en vooral veel te leren.

Tot zaterdag en zondag!

Daniëla Postma
10 years ago
Reply to  Rianne Aarts

Ha Rianne,

Herkenbaar verhaal! Toen ik op mijn opleiding marketing kreeg, bestond er nog niet zoiets als social media. Al was ook toen al het leidende principe dat je moest uitgaan van hun behoefte en niet van de jouwe. Maar nu is er wederzijds contact mogelijk: het lijkt me leuk om me erin te verdiepen hoe je dat gestalte geeft!

En inderdaad is ondernemen een vak apart (al scheelt het al enorm als je alle ins & outs van drukwerk kent).

Veel inspiratie gewenst!
Daniëla Postma (Levenstekst)

Marja Duin
10 years ago

Hallo allemaal,
Leuk om alvast een voorproefje te krijgen van de Business Bootcamp. Mijn naam is Marja Duin, ik ben vier maanden geleden gestart met mijn schrijfadvies- en redactiebureau.
Het werken als redacteur bij zowel tijdschrift- als boekenuitgeverijen heeft me veel voldoening gegeven, maar de laatste jaren voelde ik in toenemende mate dat de balans tussen werk en privé te veel doorsloeg naar het eerste. Toen bij een reorganisatie mijn baan kwam te vervallen was de keuze dan ook snel gemaakt.
De eerste vier maanden van mijn nieuwe bedrijf zijn goed verlopen, maar ik wil graag ondersteuning bij het focussen op mijn doelgroep en het aanscherpen van mijn bedrijfsdoelstellingen. De balans in mijn leven is ondertussen veel beter, maar ik heb toch de indruk dat ik mijn tijdverdeling efficiënter kan maken. Ik ben nu veel meer thuis, wat voor mij, mijn man en kinderen heel prettig is, maar als ondernemer blijf je ook veel doen buiten werktijden.
Ten slotte had ik behoefte aan nieuwe impulsen. Als ondernemer doe je veel alleen en hoewel ik veel netwerkbijeenkomsten bezoek, hoop ik bij de Business Bootcamp gelijkgestemden te ontmoeten zodat we vanuit onze heel eigen vertrekpunten, elkaar kunnen inspireren en stimuleren.
Twee weken geleden heb ik het Business Blogging Secrets seminar bijgewoond, waar ik heel veel aan heb gehad. De Business Bootcamp zal weer anders zijn, maar vast net zo inspirerend.

Tot ziens in juli!

Met hartelijke groet,
Marja Duin

Ankelien Barkman
10 years ago

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik sta voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast geef ik digibordtrainingen aan leerkrachten. Ik leer ze niet wat de knopjes allemaal kunnen maar wat je met die knopjes kunt doen. Zelf doen is de beste manier om het te leren. Daarvoor heb ik een hulpkaartenboekje ontwikkeld waarmee iedere leerkracht op z’n eigen niveau kan werken. Ik wil in de toekomst ook iets gaan doen met Ipads/computers in de klas. Daarvoor zoek ik zoek ik nog een compagnon die vooral technisch is onderlegd en veel weet van computers. Liefst iemand uit het onderwijs. Naast dit alles geef ik spinning en bodybalance lessen bij de sportschool en heb twee zoontjes.

Karina Grijzen
10 years ago

Goedenavond, komend weekend ben ik erbij. Nieuwsgierig en afwachtend. Mijn business is lesgeven in Zhineng Qigong.
Hoe maak ik dit bij velen bekend? Graag geef ik workshops. Hoe kom ik aan opdrachten?
Ook ben ik psychologe, school en leerproblemen behandel ik in mijn praktijk. Tot ziens.

Marijke Minten
10 years ago

Hoi enthousiaste ondernemers,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marijke, De OrdeningsCoach.
Mijn passie is slim organiseren van jezelf, je gezin en huishouden doordat ik jaren als chaoot door het leven ben gegaan.

Gelukkig heb ik dit om kunnen zetten en is mijn zwakte mijn kracht geworden. Als ervaringsdeskundige en professional organizer motiveer en inspireer ik anderen om in actie te komen en te gaan voor meer ruimte, tijd, geld en rust. Dat doe ik met via mijn online coachingsprogramma en bij mensen thuis.

Ik wordt echt blij als mensen weet te prikkelen en zij hiermee resultaat boeken. Uit ervaring weet ik wat dat kan betekenen. Dat is eigenlijk mijn grootste drijfveer. Zo mooi hoe je iemand ziet groeien.

Tot zaterdag. Ik heb er zin in.

Warme groet,
Marijke

Coen Tuerings
10 years ago

Hallo mede-deelnemers,
Mijn naam is Coen Tuerlings en train zorgverleners in het het aanbieden van ontspanning en acceptatie bij hun cliënten via klankontspanning, klankmassage en klankbehandeling. Deze nieuwe methode heet Soundfulness en kan worden ingezet bij wellness, revalidatie, preventieve zorg, chronische zorg, palliatieve zorg en bij mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (zie soundfulness.com)

Tijdens de Business Bootcamp ontmoet ik graag ondernemende mensen die de durf hebben om deze nieuwe methode in body awareness, mindful awareness en therapeutic resonance in te zetten om tot werkelijk resultaat te komen. Ontspanning voor lichaam en geest, een weldadige ondersteuning tijdens een genezingsproces.

Mijn doel voor de Business Bootcamp is heldere inzichten te ontvangen en duidelijke praktijkvoorbeelden, waardoor ik nieuwe wegen van communicatie kan inzetten om deze methode onder de aandacht te brengen.

Jannie Maasdam
10 years ago
Reply to  Coen Tuerings

Hoi Coen, ik zie net dat jij volgende week ook van de partij bent! Ans en ik gaan ook. Leuk om je daar te zien!
Tot dan, liefs Jannie

Peter Henssen
10 years ago

Mijn naam is Peter Henssen en met mijn bedrijf PHORS [Peter Henssen ORganisatie Services] en Fastforwardcoaching help ik organisaties en [hun] medewerkers een volgende stap te maken, organisatie en processen te structuren, medewerkers in hun kracht zetten om maar eens een gangbare term te noemen. Ik gebruik daarvoor een aantal gereedschappen die een gedragsverandering stimuleren die ook helpen bij het om gaan met veranderingen. Organisaties zijn tegenwoordig continue in beweging, moeten kunnen reageren op de wispelturigheid van de markten en hoe ga je daar dan mee om.
Gereedschappen die ik onder andere gebruik zijn communicatie stijlen, feiten versus meningen, zien wat er nog meer mogelijk is enz. Ik gebruik niet alleen de gereedschappen maar geef ze ook de gereedschappen ook aan de medewerkers.

Ik zie uit naar deze Business Bootcamp om te zien en horen wat er nog meer mogelijk is maar ook om andere ondernemers te leren kennen en wellicht samenwerking te creëren.

Esther Nijdam
10 years ago

Hallo allemaal!

Ik ben Esther Nijdam en heb een paar maanden geleden mijn commerciële baan als Accessoire Designer vaarwel gezegd. 8 uren per dag achter een computer maakten me niet gelukkig.

Mensen dingen leren wel! Inmiddels heb ik al een jaar yogaopleiding achter de rug (Critical Alignment yoga). Het doel is om dit jaar te starten met lessen voor mensen met RSI en/of rugklachten.

Ook wil ik les gaan geven aan mensen met AD(H)D. Ik weet sinds kort dat ik zelf ADD heb en merk dat deze vorm van yoga een zeer positieve invloed heeft op mijn hersenen en daarmee mijn leven. Werk jij met deze doelgroep, dan zou het leuk zijn om je te spreken tijdens de Business Bootcamp en je ervaringen te horen.

In september ga ik starten met nog een opleiding: de verkorte deeltijdopleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Hiervoor zoek ik nog een kunsteducatieve baan voor min. 1,5 dag per week. Weet jij iets, dan hoor ik het graag!

Andere optie is om workshops ‘Ontwerp je eigen knuffel’ (designknuffels.nl) te gaan geven op BSO’s/NSO’s, kinderfeestjes en basisscholen, en/of een conceptueel ontwerpproject voor VO, MBO of HBO. Ook geef ik lezingen/workshops over hoe je inspiratie op kunt doen, tot een idee komt, en hoe dit idee kan worden omgezet tot een produkt.

Het uiteindelijk doel is tot nu toe om parttime yogales te geven, en parttime kunsteducatief werk te doen. Maar ben benieuwd wat dit weekend allemaal te weeg gaat brengen! Wie weet wordt ineens duidelijk wat mijn Remarkable Product is, en kan ik weer een knoopje doorhakken… Want nu zijn er wel heel veel opties!

Zou iig leuk zijn om je te ontmoeten mocht je affiniteit hebben met bovenstaande verhaal 🙂 Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Tot zaterdag!

Esther

Wilko van der Ploeg
10 years ago
Reply to  Esther Nijdam

: Wat een hoop plannen… en hoe verschillend…

Ik denk dat je met ADD juist heel erg kunt gebruiken om je te focussen… Als je nu veel van die zaken eens probeert samen te voegen om een geïntegreerde aanpak om mensen met AD(H)D te helpen te ontwikkelen ?

Ik heb zo’n idee, dat vandaag of morgen jij met het basisidee voor een prachtig product komt.

Gesuino Poddighe
10 years ago

Ik ben al sinds 2005 zelfstandig coach en adviseur voor ondernemers en zzp-ers. Sinds een half jaar focus ik meer en meer op ondernemers/zzp-ers die duurzame producten aan bieden en één van mijn doelen is het laten groeien van een Duurzaam Marketing Platform.

Ik hoop dit weekend een boost te krijgen en een richtingsgevoel voor de aanpak. En natuurlijk vele ontmoetingen met bijzondere mensen,,,,

Lisette Doesburg
10 years ago

Mijn naam is Lisette Doesburg.

Mijn motivatie om naar de Business Bootcamp te komen is om voor de Stichting Dankbaar.org nieuwe klanten te vinden. Ik kom via netwerken graag in contact met mensen die hier uitvoerbare tips voor hebben.

De Stichting Dankbaar.org bestaat uit een aantal vrijwilligers die Dankbaarheidstrengen maken en verkopen ten bate van organisaties die zich inzetten voor bewustwording van jongeren.

We hebben inmiddels ruim 2000 strengen verkocht en krijgen veel positieve reacties van de klanten die een streng gebruiken. Natuurlijk zijn er veel meer mensen die baat kunnen hebben bij het gebruik van een dankbaarheidstreng.
Motto is van 2000 naar 20.000!

Een dankbaarheidstreng is zeer geschikt als cadeau voor jezelf, om iemand te bedanken, als kerstgeschenk/eindejaarsgeschenk of als cadeau voor mensen die verlies of rouw te verwerken hebben. Kortom, voor heel veel mensen.

– Hoe ziet een gerichte PR eruit zodat verzanden in de vele mogelijkheden wordt vermeden?
– Hoe kan ik dankbaarheidstrengen zo onder de aandacht brengen bij redacties van tijdschriften dat ze er aandacht aan willen besteden (het artikel in Happinez vlak voor kerst 2011 heeft een stroom klanten op gang gebracht)?
– Wat zijn andere mogelijkheden om mensen te informeren van ons bestaan en ze in onze webwinkel te ontmoeten?
– Hoe werf ik meer vrijwilligers om een grotere klantenkring te kunnen bedienen?

Ik ben op zoek naar iemand die me kan wijzen hoe ik per telefoon en mail mensen kan enthousiasmeren over dit onbekende product.

Ik vind graag een nieuwe vrijwilliger die zich in wil zetten voor het PR werk voor de stichting.

ps hoe kan ik een profielfoto plaatsen bij dit bericht?

Ingrid van Lith
Ingrid van Lith
10 years ago

Beste Lisette,

Als je nog geen persoonlijke foto bij je comment hebt staan – dan nodig ik je van harte uit om dit te doen op http://www.gravatar.com
Het is heel eenvoudig!

Op deze website vind je een korte instructievideo over het instellen van jouw ‘gravatar’…
Volg de instructies op en stel je gravatar in.

Op deze manier ben je te herkennen wanneer je een opmerking bij het blog plaatst.

Warme groet en tot morgen,

Ingrid van Lith
Open Circles Academy

Sharon Demei
10 years ago

Hallo allemaal,
Ik ben Sharon Demei. Ik heb sinds 3 jaar een eigen praktijk aan huis voor reflexzonetherapie, NLP en Hypnotherapie, Massage en Pedicure. Mijn website is dimiso.nl
Ik help mensen op zoek te gaan naar hun eigen interne hulpbronnen om balans te creëren. zowel fysiek, mentaal als emotioneel.
Ik hoop dit weekend veel inspiratie op te doen. Ik zou graag mensen willen ontmoeten die met net zoveel enthousiasme als ikzelf hun werk uitoefenen.
Ik wil graag mensen ontmoeten waarvan ik zou kunnen leren om in deze crisis tóch voldoende cliënten aan te trekken. Ik kijk erg uit naar het komende weekend.

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago
Reply to  Sharon Demei

Hoi Sharon,

Ik ben mijn eigen salon aan het opstarten als schoonheidsspecialiste, pedicure en masseuse en heb dezelfde ideeen als jij zo te lezen.

Ik hoop je te zien enmisschien kunnen we leuke ideeen uitwisselen.

Groet Miriam

Marian Oort
10 years ago

Mijn naam is Marian, ik werk in de zakelijke dienstverlening specifiek de financiële administraties, salarisadministraties en een stukje coaching en begeleiding van starters (dit wel op mijn eigen terrein)

Sinds 1994 deed ik al wel wat in een eigen bedrijf maar dan meer naast een bestaande full-time functie, medio 2000-2010 kwam daar ook interim werk bij als ZZP´er maar op een gegevens moment toch weer een aanbod geaccepteerd voor een loondienstverband. Tja en als zovelen kreeg dat bedrijf last van een tegenvallende markt, minder orders, langere betaaltermijnen etc. met als gevolg een forse reorganisatie en toen maar besloten zelfstandig verder te gaan.

Ik ben dus heel benieuwd wat de Business Bootcamp voor mij en dan meer specifiek voor mijn bedrijf kan betekenen, ik werk deels van huis uit (Zeeland) en deels vanuit kantoor (Roosendaal)

Bene Bailleul
10 years ago

Dag Iedereen,

Ik kijk er alvast naar uit om er morgen bij te zijn, best wel spannend hé.

Ik Help Leidinggevenden Samen Met Hun Medewerkers Betere Resultaten Bereiken.

Ik hoop leidinggevenden en ondernemers te ontmoeten die ik waarde kan geven zodat ze samen met hun medewerkers betere resultaten bereiken.

Ik wil mijn omzet verdubbelen.
En zoek ondersteuning in mijn back office gebeuren.

Ik stel ook graag mijn netwerk ten dienste van anderen.
– Waar ben jij naar op zoek?
– Hoe kan mijn netwerk jou daarbij helpen?

Hopelijk ontmoeten we mekaar tijdens deze 2-daagse of nadien kan uiteraard ook

Waardevolle groeten en contacteer me gerust, Bene.

Hilde Bellemans
Hilde Bellemans
10 years ago

Hallo, ik ben Hilde Bellemans.

Een out-of-the-box thinker, une femme tout terrain, erg én divers getalenteerd.

Ik overweeg een carrièreswitch en volg intuïtief mijn gevoel van ondernemersschap.

Doel 1: kriebelt mijn buik nog meer na dit weekend?
Doel 2: mini-stages (1, 2, 3 dagen of meer) vastleggen bij zelfstandigen (periode 7-8-9/12) voor de volgende beroepen.
Mode-ontwerper (creatief proces/patroonwerk/computerprogramma’s), personal shopper (kleding- en stijladvies), aankoper luxe-artikelen, fotograaf, actrice én model, regisseur, intuïtief scenarioschrijver/kunstenaar, impressario (héél graag) projectleider/coördinator/interviewer mode/kunst/archictuurbranche, galerijhouder, antiquair.
Algemeen doel: klopt mijn inhoudelijk beeld met de realiteit van deze beroepen?

Ik hou van face-to-face opdrachten in een omgeving vol schoonheid en van hoogwaardige kwaliteit waar rust en natuur een mooie en evenwichtige rol spelen.

Mijn filosofie: u én mezelf meerwaarde bieden op een respectvolle manier en binnen win-win gedachtengang.

Doel 3: aanbod kostendelende rit met vertrek in Wilrijk om 8am.
Te contacteren op +32 (0)478/563.079.

See you at Business Bootcamp or hope to hear from you sooner.

Hartelijke groet,
Hilde.

Marianne Quax
10 years ago

Ik ben in februari gestart met mijn trainings- en coachingsbureau. Ik richt mij in eerste instantie op de implementatie van de Wet Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Deze wet verplicht organisaties in een zestal sectoren vanaf 1 januari 2013 met een meldcode te werken (zie meldcode.nl en natuurlijk op mijn eigen site quaxtraining.nl). Hier zit voldoende werk aan vast, maar hoe doe je dat zelfstandig ondernemer zijn?
Ik heb mijn hele werkzame leven (39 jaar) in loondienst gewerkt en merk dat ik het ondernemerschap nog niet echt in het bloed heb zitten.
Ik hoop dit weekend andere trainers te ontmoeten! Tot zaterdag.

Wilko van der Ploeg
10 years ago

Ik ben Wilko… en heb al menig Business Bootcamp meegemaakt… En omdat ik weet, dat tientallen mensen mij zullen vragen waarom mensen in vredesnaam terugkomen:
– Het is heerlijk een hoop bekenden terug te zien en een hoop nieuwe gezichten te ontmoeten
– Het is een ideale gelegenheid om te netwerken
– En hoeveel ik ook al weet en denk te weten, ieder Business Bootcamp kom je tot nieuwe inzichten… of omdat je dingen op een nieuwe manier ‘hoort’, of omdat er dingen nieuw verteld worden
– Het is een ideale gelegenheid om te netwerken
– De energie die je op doet bij een Business Bootcamp opdoet doe je alleen bij andere trainingen van Open Circles op
– en had ik al gezegd, dat het een ideale gelegenheid is om te netwerken ?

Allemaal graag tot ziens!

Rik Spann
10 years ago

Mijn bureau Inner Rocket Science doet aan Mental Business Coaching. En wel op twee manieren. Via The Funky Business Consultant laat ik via het live spelen en ontleden van de song Sexmachine van James Brown zien dat hij een van de meest onderschatte ondernemers van de 20e eeuw was. En in de Workshop Play The Blues In One Day sturen we na 1 dag een club mensen die nog nooit een instrument hadden bespeeld met een cd met hun eigen blues naar huis. Mijn ervaringen als musicus (Paradiso), spreker (Beurs van Berlage) en consultant (CapGemini) komen in deze vorstelijke programma’s samen.
Ik zoek open mensen met een hoog gun-gehalte, om samen te bekijken hoe we elkaar en onszelf aan een mooie business kunnen helpen.

Martijn Engler
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Martijn Engler. Met mijn bedrijf Apple Coach help ik Mac-gebruikers om slimmer te werken met hun machines zodat ze er meer plezier aan beleven en tijd besparen.

Uitgenodigd door een goede vriend en collega-ondernemer voor de Business Bootcamp. Ik heb er zin in! 🙂

– Martijn

Alexandra Kellner
Alexandra Kellner
10 years ago

Hoi allemaal!

Even voorstellen, mijn naam is Alexandra Kellner, 40 jaar jong.

Naar veel jaren in de economische sector gewerkt te hebben, ben ik in 2007/2008 de opleiding tot internationale Kundalini Yoga Docente afgerond en geef sinds 2009 met veel plezier les aan kinderen en volwassenen. (Yoga4all.eu)

Kundalini Yoga is een krachtige en effectieve vorm van Yoga, dat het lichaam snel laat opladen en genezen. Het stimuleerdt het zenuwstelsel en het immuunsysteem, terwijl het de kracht en flexibiliteit verbetert, zoals het de geest centreert en openend. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking waardoor gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost.

Op de Business Bootcamp hoop ik inspirerende mensen te ontmoeten en nog veel over het ondernemerschap of de combinatie tussen passie en business te leren.

Ik heb er zin in en verheug mij al jouw te leren kennen!

Hartelijke Groeten
Alexandra

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago

Hoi Alexandra,

Ik hoop je tepntmoeten dit weekend zodat je mij meer kan vertellen over deze vorm van yoga.

Groetjes Miriam

Nicky Beentjes
10 years ago

Hallo mede-ondernemers!

Ik wil heel graag in contact komen met ondernemers (alternatieve sector) die een goede eerste indruk willen maken op hun klanten. Die eenheid in uitstraling van logo, drukwerk, website én de inrichting van hun kantoor of praktijkruimte belangrijk vinden om meer klanten te trekken.

Ik werk vanuit Feng Shui, de 5 elementen en Chinese Astrologie om een huisstijl en inrichting te ontwerpen die én goed voelt voor jou en je klant én er aansprekend uitziet.

Dus… ga je starten en wil je graag dat sprankelende logo, een huisstijl die staat en een inrichting die bij jou en je klanten past óf ben je toe aan een restyling van je bestaande huisstijl? Dan ontmoet ik je graag dit weekend!

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago
Reply to  Nicky Beentjes

Hoi Nicky,

Ik ben mijn eigen schoonheidssalon aan het opstarten en ben nog op zoek naar een naam en een logo.

Ik hoop je te ontmoeten en wie weet wat we aan elkaar hebben

Groet Miriam

Nicky Beentjes
10 years ago

Hoi Miriam,

Leuk en spannend je eigen schoonheidssalon, je zal zeker veel hebben aan alle tips en ideeën de komende twee dagen! Ik zal naar je uitkijken.

Hartelijke groet,
Nicky

Soes Sagoenie
10 years ago

Hallo allemaal, ik ben Soes Sagoenie. Eind december 2011 ben ik met mijn bedrijf begonnen. Mijn doel is veel mensen te helpen met astmatische klachten dmv mijn krachtige massage-olie. Zou graag in contact willen komen met ondernemers die mij kunnen helpen mijn product op de markt te brengen.

Miriam Duijvestijn
Miriam Duijvestijn
10 years ago
Reply to  Soes Sagoenie

Hoi Soes,

Klinkt erg interessant, ben erg benieuwd en zou graag meer te weten komen.
Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en masseuse en wil me meer richten op de balans tussen schoonheid en gezondheid.
Ik hoop je te zien morgen

Groetjes Miriam

Annet van Prooijen
10 years ago

Eindelijk de carriere switch gemaakt van kinderopvang naar kindercoach, life coach en relatiecoach. Ik coach mensen die inzicht nodig hebben in hun leven en hun doelen willen bereiken. Heeft u inzicht nodig het kan gaan van opvoedingsproblematiek tot het vinden van een nieuwe baan dan bent u bij mij aan het goede adres.

Weerzicht geeft weer zicht op het leven.

Jeannette Knoppers
10 years ago

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk Innerlijk Helen waarin ik werk met The Journey, Creatie coaching, Reiki en Massages. Dit jaar merk ik dat het aantal clienten sterk terug loopt en wil graag weten wat ik kan doen om het ‘nieuw leven in te blazen’ en er een fulltime betrekking van te maken. Ik zie zoveel mogelijkheden met het werk.

Mirjam Hofstede
Mirjam Hofstede
10 years ago

Hallo Jeanette, Leuk dat ik je het weekend weer tref.
Lieve groeten, Mirjam

Ferdinand Hoogeweegen
10 years ago

Dag allemaal,

Mijn naam is Ferdinand Hoogeweegen en ik ben nu 1,5 jaar ZZP’er in de meubelbranche. Mijn bedrijf heet HIM DESiGN en ik ben gespecialiseerd in interieurontwerp en -bouw.
Tegelijkertijd ben ik ook bezig om een tweede bedrijf op te starten in lucht film en fotografie.

Mijn doel bij Business Bootcamp is om beter mezelf te profileren en hopelijk meer te begrijpen van verkoop.

M.v.g

Ferdinand

Melanie Hartog
Melanie Hartog
10 years ago

Ik ben Melanie en ben mindfulness trainer en coach en heb de droom om mijn eigen praktijk op te richten. Dat is ook de reden om de Business Bootcamp bij te wonen zodat ik straks een vliegende start heb. Zie er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Groeten Melanie

Piet Jansen
10 years ago

Mijn naam is Piet Jansen en ik ben Managing Partner van Level Five Quaning, een organisatie die zich bezig houdt met het begeleiden van coaches, consultants en trainers die op hun beurt weer mensen en organisaties begeleiden met de meest uiteenlopende vraagstukken. Hiertoe hebben wij een unieke methodiek ontwikkeld, Quaning genaamd. Het is geen training, geen consulting, geen coaching, maar Quaning.

Met een speciaal softwareprogramma, gebaseerd op kwantummechanica en Radionica, kunnen we onderstromen (organisaties) en onderbewustzijnsprocessen (personen) analyseren en oplossen. Hierdoor kunnen bedrijven en personen leven en werken volgens de voor hen bedoelde intentie. Ik kom zelf uit de psychometrie en ben systemisch opgeleid. Dit hulpmiddel is eigenlijk de gouden combinatie tussen reguliere en “alternatieve’ diagnostiek.

Mijn doel voor deelname aan de Business Bootcamp is om professionals te ontmoeten die zich bij ons willen aansluiten, dan wel om collega ondernemers te ontmoeten die behoefte hebben aan een sparring partner om mogelijke groeiobstakels uit de weg te ruimen.

Sacha Bouman
10 years ago
Reply to  Piet Jansen

Wat interessant, ik wil erg graag meer weten over je product/ dienst.
Tot zaterdag, groet Sacha

Marjolein Kamstra
10 years ago

Leuk om jullie te gaan zien dit weekend.
Ik hou me bezig met video-marketing. Ik maak webvideo’s, bedrijfsfilms etc. voor bedrijven in de cultureel-maatschappelijke sector.
Ik ga de komende tijd uitbreiden met het aanbieden van social media marketing. Tijdens de Business Bootcamp hoop ik te horen hoe ik mijn bedrijf het beste vorm kan geven.
Tot zaterdag!

Alida Lucia Wolters
10 years ago

Ik heb Alida Luica Wolters, fysiotherapeut, runningtherapeut en bovenal ondernemer. Mijn expertise is naast fysiotherapie het (mee)helpen opzetten van bedrijven, het schrijven van marketingplannen, het opzetten van inovatieve projecten en het aanvragen van subsidies. Op de Business Bootcamp hoop ik ondernemers te ontmoeten met dezelfde passie voor ondernemen dan ik zelf heb. Ik heb er zin in!

Wendy Broersen
10 years ago

Mijn naam is Wendy Broersen en ik heb een full service reclamebureau, al meer dan 8 jaar. Logo, huisstijl, reclamecampagne (TV radio, print en online) en natuurlijk marketing en communicatie-advies inclusief social media.

Ik heb gelukkig helemaal geen last van de recessie maar meerdere van mijn klanten zijn op Business Bootcamp geweest en ik wil het ook graag eens meemaken. Het enthousiasme schijnt heel aanstekelijk te zijn.Ik ben erg benieuwd!

Hellen van Knippenbergh
Hellen van Knippenbergh
10 years ago

Hellen van Knippenbergh is de naam.

Ik help mensen om een passief inkomen op te bouwen. Bij de Business Bootcamp hoop ik een of twee professionele, zakelijke mensen tegen te komen, die ik kan helpen om hun doelen te bereiken.
Zo dus ook mijn doel. Ik ben bij de Master Entrepeneur in juni geweest en heb daar veel geleerd. Ik ben hongerig naar meer informatie en ik merk dat er een heel groot ontwikkelingsproces in mij gaande is.

Verheug me dus zeker op dit weekend!

Sunny Lapré
10 years ago

Goedendag. Ik ben Sunny Lapré en ik representeer IVET GIA welke de afkorting is voor Instituut Voor Empowerment Tegen Geweld, Intimidatie en Agressie.
Het doel van IVET GIA is om 1) Iedereen die met agressie te maken heeft hier mentaal en fysiek weerbaar tegen te maken. 2) Agressie te voorkomen. 3) Curatief: agressie een plaats te geven in je leven en constructief hiermee om te gaan.
Onze expertise ligt in het feit dat wij dit via communicatie benaderen. (Gedrag = verbale taal, lichaamstaal en parataal)
Wij verzorgen trainingen voor 1) kinderen die slachtoffer zijn van pesten. 2) volwassenen die slachtoffer zijn van pesten en/of geweld. 3) Mensen die beroepsmatig met agressie en geweld te maken hebben. Denk hierbij aan BOA’s, docenten, hulpverleners, politie, overheidsambtenaren, etc. Trainingen worden gegeven door Docenten Gevaarsbeheersing, gedragspsycholoog en psychotherapeut.
Wij zijn op zoek naar ondernemers die hun personeel en zichzelf weerbaar willen maken tegen agressie. Tevens zoeken wij samenwerking met ondernemers die een aanvulling kunnen geven aan onze disciplines.
Het doel dat wij willen bereiken door deelname aan deze Business Bootcamp is het vergroten van ons netwerk, het aanhalen van betrekkingen met andere ondernemers en tips and tricks welke kunnen bijdragen tot het behalen van deze doelen.