Leuk om je alvast te ontmoeten!


… maar… wie ben jij eigenlijk?

Over een maand ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers aan de Business Bootcamp van 7 en 8 juli 2012.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp!
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

En mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Dan nog iets anders… ons vriendschapsprogramma

Ken jij ondernemers in je omgeving die ook een boost in hun business kunnen gebruiken?
Mensen die je de ervaring van de Business Bootcamp van harte toewenst, voor zichzelf en voor hun business?
Neem ze mee naar de komende Business Bootcamp en win zelf waardevolle prijzen!

Gebruik hiervoor de vriendenlink die je elke dinsdag in onze e-mail aan jou aantreft. Stuur deze link naar jouw contacten en laat je contacten zich aanmelden via deze link. Dan kunnen wij bijhouden wie er via jou zijn aangemeld en kunnen we jou je prijs geven.

Wat die waardevolle prijzen zijn en hoe ons vriendschapsprogramma precies werkt, lees je hier

Kortom:

  • Introduceer jezelf in het commentaarveld hieronder.
  • Stuur jouw vriendenlink naar je contacten om zich aan te melden voor de Business Bootcamp.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 7 en 8 juli 2012 (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

142
Leave a Reply

avatar
110 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
110 Comment authors
John HarmsMargaret RekersLulu WeltherAns CornelMarjolein Kamstra Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Christa Wiersma
Gast

Mijn expertise bestaat uit verschillende gebieden, die prachtig op elkaar aansluiten. Samen met mijn echtgenoot heb ik een trainingslocatie, waar groepen komen voor trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en levenskunst. Daarnaast leid ik mensen op tot kindercoach, heb een eigen praktijk voor coaching en begeleiding van stress en trauma en samen met co-creatoren heb ik De Vuurloopschool opgericht. Bewustmakende workshops en trainingen voor kinderen, jongeren en ouders met als onderdeel de vuurloop. Ik ontmoet graag mede-ondernemers die vanuit gezonde visie stappen willen zetten en uitvinden wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met mijn deelname aan de Business… Lees verder »

Georgine Mol
Gast

Goedemorgen, Mijn naam is Georgine Mol en ik heb een natuurgeneeskundige praktijk voor dier en mens. Ik help dieren onder andere met pijn, ongewenst gedrag in de ogen van de baasjes en angst. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld rughernia’s die niet geopereerd kunnen worden, niet meer stoppen met blaffen na succesvol een inbreker verjaagd te hebben, angst voor de auto of vuurwerkangst. Dit doe ik door met dieren te communiceren, ze energetisch te behandelen of door een Bachbloesemremedie op maat te maken. Als ik dieren behandel ga ik meestal naar de dieren toe, zodat ze geen stress hebben van het reizen… Lees verder »

Margaret Rekers
Gast

Hoi Georgina,

Leuk om te lezen dat jij ook naar de Business Bootcamp gaat. Ben benieuwd naar je blogervaringen en naar wat jij bij de Business Bootcamp wilt bereiken.
We komen elkaar daar zeker tegen. Tot dan, Margaret

Helena van Arkel
Gast

Mijn naam is Helena van Arkel.
Ik werk met kinderen die leerproblemen hebben, vooral op de lagere school. Ik leer ze een methode die bij hen past, waardoor leren ineens makkelijker gaat.
Daarnaast kan ik de oorzaak onderzoeken, bijvoorbeeld bij de ogen of de hersenen. Een natuurlijke behandeling is dan mogelijk.
Ook werk ik met kinderen én volwassenen die last hebben van voedselintoleranties, allergie of problemen in de buik.

Alida Lucia Wolters
Gast

Ik heb Alida Luica Wolters, fysiotherapeut, runningtherapeut en bovenal ondernemer. Mijn expertise is naast fysiotherapie het (mee)helpen opzetten van bedrijven, het schrijven van marketingplannen, het opzetten van inovatieve projecten en het aanvragen van subsidies. Op de Business Bootcamp hoop ik ondernemers te ontmoeten met dezelfde passie voor ondernemen dan ik zelf heb. Ik heb er zin in!

Stefan Hogendoorn
Gast

Ik ben Stefan en heb de volgende expertise:

Het introduceren van nieuwe innovatieve en creative processen om maximaal rendement uit de mens, de samenwerking en product- en/of dienstontwikkeling te halen

Mijn doel voor de Business Bootcamp en het soort ondernemers welke ik hoop te ontmoeten:

Inzichten krijgen om nieuwe wegen naar succes helder te krijgen en mensen ontmoeten welke mij wellicht een zet in de goede richting kunnen geven dit te realiseren.

Tot snel!

Monique Journée
Gast

Mijn naam is Monique Journée, ik ben 48 jaar en ik studeer aan de Academie voor Psychodynamica tot psychodynamisch therapeut. Na 27 jaar belastingdienst heb ik de mogelijkheid gekregen om met een vergoeding ontslag te nemen en mijn passie te volgen. Ik ben een eigen praktijk aan het opstarten, waarin ik mij naast psychodynamische coaching en therapie mij vooral wil gaan richten op zingeving, daarbij als leidraad ‘de innerlijke burcht’ van Teresa van Avila en ‘de donkere nachten van de ziel’ van Johannes van het Kruis. Ik neem deel aan de Business Bootcamp om te netwerken, maar ook om te… Lees verder »

Maarten Almekinders
Gast

We helpen scenaristen, regisseurs en producenten bij het ontwikkelen van een verhaalidee tot een film of televisieserie. Die expertise zetten we steeds vaker in bij transmediale projecten, ofwel: ‘platform-neutraal’ verhalen ontwikkelen.
Na 5 jaar hebben we een aardige positie in de sector, maar die is enorm in beweging. Daarom wil ik graag eens vanuit een breder perspectief kijken naar wat we doen, en welke kant het de volgende 5 jaar op moet.

Annet van Prooijen
Gast

Eindelijk de carriere switch gemaakt van kinderopvang naar kindercoach, life coach en relatiecoach. Ik coach mensen die inzicht nodig hebben in hun leven en hun doelen willen bereiken. Heeft u inzicht nodig het kan gaan van opvoedingsproblematiek tot het vinden van een nieuwe baan dan bent u bij mij aan het goede adres.

Weerzicht geeft weer zicht op het leven.

Martijn Plooij
Gast

To refer to your questions ? Who I am : My Name is Martijn Plooij, I’m 48 years old (born in 1964) I grew up in a “health care” family. I have 2 more younger brothers (45, 46) My father (’32) was a doktor and my mother (’39) fysiotherapist. Both were strongly influenced by WW II. Around my 17’th birthday I left home, and wandered around in Holland/Europe without a specific goal, other than fulfill my basic needs of plessure in every layer of existense, with all the shadows included (Depressions. Knife-stab in my belly, what allmost killed me, but… Lees verder »

Joost Boers
Gast

Hi Martijn,

it will be interesting to meet you during the Business Bootcamp as you have a heart for people and that definitely is an asset, also when doing business.

Looking forward speaking with you – Joost

Martine Sollie
Gast

Hallo mede deelnemers! Ik ben Martine Sollie, fotografisch ontwerper. Ik ben gek op beeld en alles wat daarmee te maken heeft, maar mijn focus ligt op portretfotografie en de bewerking daarvan. Ik vind het heerlijk om mensen te zien stralen bij het resultaat, daar doe ik het voor!

Ook ben ik bezig met het opzetten van de workshop: ‘basis fotobewerking met Adobe Photoshop’. Hierin leer je in 1 middag of avond de basis van fotobewerking; onder andere draaien, knippen, selecteren, werken met lagen etc.

Ik ben benieuwd naar jullie en kom graag in gesprek!
Groet, Martine

Peter Overmeijer
Gast

Hallo, mijn naam is Peter Overmeijer. Ik heb een spirituele praktijk waarin ik mensen op vele vlakken begeleid, onder andere arbeids belemmerende situaties, misbruik, trauma’s, relatie problemen. Zowel bij psychische als fysieke belemmering. Verder ligt mijn hart bij het vinden van de oorzaken van problemen bij kinderen die soms in hun eentje een heel gezin plat kunnen leggen. Ik help gezinnen met kinderen, die doordat hun kinderen niet door durven te slapen al jaren onderbroken nachten hebben. Kinderen die gewelddadig zijn, stemmen in hun hoofd horen en ernstige concentratie problemen zowel op school als daarbuiten ervaren. Doordat ik voornamelijk met… Lees verder »

Marije van der Togt
Gast

Hallo, Ik ben Marije en eigenaar van AppyBook. Wij maken apps van kinderboeken. Die publiceren we in een kinderboeken kiosk op de iPad. Ik werk daarvoor samen met uitgeverijen. Daarnaast maken we apps in opdracht voor bedrijven die met kinderen willen communiceren. Ik ben op zoek naar mensen die in hun netwerk organisaties hebben die een app willen ontwikkelen. Mag voor kinderen zijn, maar educatief of informerend past ook prima bij mijn propositie. Wij onderscheiden ons door naast bouwen ook inhoudelijk bij te dragen aan een concept. Zo kunnen we schrijven, illustreren, interactie toevoegen en concepten helpen ontwikkelen. Ik hoop… Lees verder »

Coen Tuerings
Gast

Hallo mede-deelnemers, Mijn naam is Coen Tuerlings en train zorgverleners in het het aanbieden van ontspanning en acceptatie bij hun cliënten via klankontspanning, klankmassage en klankbehandeling. Deze nieuwe methode heet Soundfulness en kan worden ingezet bij wellness, revalidatie, preventieve zorg, chronische zorg, palliatieve zorg en bij mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (zie soundfulness.com) Tijdens de Business Bootcamp ontmoet ik graag ondernemende mensen die de durf hebben om deze nieuwe methode in body awareness, mindful awareness en therapeutic resonance in te zetten om tot werkelijk resultaat te komen. Ontspanning voor lichaam en geest, een weldadige ondersteuning tijdens een genezingsproces.… Lees verder »

Jannie Maasdam
Gast
Jannie Maasdam

Hoi Coen, ik zie net dat jij volgende week ook van de partij bent! Ans en ik gaan ook. Leuk om je daar te zien!
Tot dan, liefs Jannie

Sharon van de Water-Demei
Gast

Mijn naam is Sharon van de water, Mensen die last hebben van spanning of stress, of lichamelijk onbalans ervaren, kunnen bij mij terecht om de balans weer te hervinden, door bewustwording en door aanspraak te maken op het zelfgenezende vermogen van het lichaam, zodat interne hulpbronnen gemakkelijk geraadpleegd kunnen worden. Ik maak gebruik van verschillende therapievormen, zoals reflexzonetherapie, NLP en Hypnotherapie. In mijn praktijk staan geestelijk en lichamelijk welbevinden van mijn cliënten centraal, waarbij ik een holistische visie hanteer. Ik hoop op de Business Bootcamp te leren hoe ik mij zakelijk zou kunnen opstellen en tóch met passie en plezier… Lees verder »

Hans Hekkenberg
Gast
Hans Hekkenberg

Microfinanciering en risico management : dat is het terrein waar ik me op heb gericht. Risico management helpt organisaties risico’s te identificeren, te meten, te monitoren en te reduceren tot een acceptable niveau. Microfinancierings instellingen in ontwikkelingslanden kunnen te maken hebben met specifieke risico’s, zoals het risico van overfinanciering, frauderisico, kredietrisico, liquiditeitsrisico en continuiteitsrisico (bijv a.g.v. natuurrampen). Ik verzorg trainingen en workshops risico management. In deze workshops worden de belangrijkste risico’s geïdentificieerd, resulterend in concreet aktieplan. De aanpak is praktisch en sterk participatief. Op deze manier wordt bereikt dat de deelnemers zich bewust worden van risico’s en dat ze zich… Lees verder »

Luc Mastelinck
Gast
Luc Mastelinck

Hallo iedereen! Ik ben al meer dan 20 jaar een enthousiasteling in mensen, fun, natuur en authenticiteit en ik gebruik die principes in mijn werksituatie dagelijks. Meer nog, ik probeer die zaken te integreren in mijn werk en bij mijn relaties. En toch, ik heb nog een extra passie: mensen helpen in hun keuzes (welke job past bij mij? Waarom? Wat na een eerste jobervaring? Zit ik goed? En vooral: VOELT dit goed?) Ik kan hierbij terugvallen op mijn 20 jaar ervaring in langetermijnverkoop. Immers, zo’n manier van verkopen vergt psychologie, een zeer hoog gehalte aan menselijk inzicht en een… Lees verder »

Yvette van Kessel
Gast

Ik ben Yvette van Kessel en vind mijn passie in mijn vak als vrij kunstenaar, docent en individual coach. Binnen mijn bedrijf verkoop ik mijn eigen werk, bied ik coaching aan waarin ik een werkvorm van creatieve therapie kan toepassen, geef ik allerlei creatieve workshops en werk ik in opdracht aan toegepaste kunst. Mensen die tegen het maken van keuzes aanlopen, hun passie willen ontdekken, uitstelgedrag hebben e.d. coach ik om zichzelf in hun eigen kracht te zetten, hun doelen te behalen en hun performance te upgraden, zodat zij voortaan zelf gefocust en probleemoplossend aan de slag kunnen. De ondernemers… Lees verder »

Sandra Janse
Gast

Mijn naam is Sandra Janse en ik bied allround ondersteuning aan ZZP’ers en het MKB. Ik zorg ervoor dat de ondernemer zich kan concentreren op zijn/haar core business. Dit doe ik niet als standaard secretaresse; ik denk mee, neem over en laat de ander scoren.
Ik laat mij verrassen tijdens de Business Bootcamp, ben benieuwd!

Groeten,
Sandra

Else van der SLoot
Gast

Hallo allemaal, Mijn naam is Else van der. Sloot, en ik ben kunstenaar. Mijn specialiteiten zijn portret mensen en dieren, paarden en naakten. Fotografie speelt een belangrijke rol in mijn werk, al is het aleen maar om naar de kunnen studeren. Maar zelf fotografeer ik ook in toenemende mate, het is meer dan een verslavende hobby geworden. Naast het werken in opdracht en mijn eigen werk geef ik les aan meestal volwassenen. Feitelijk heb ik een privé-academie. Sinds een jaar of 3 heb ik mijn atelier in een klooster, en heb het daar enorm naar mijn zin. Op de Business… Lees verder »

Frank Janssen
Gast

Hallo allemaal,

leuk om op deze manier alvast met jullie kennis te kunnen maken. Mijn naam is Frank Janssen en mijn expertise is investeren in onroerend goed in de VS en internet marketing.

Ik zou graag mensen willen ontmoeten die het boek “Psycho Cybernetics” hebben gelezen van maxwell Maltz. Verder iedereen die het maximale uit zichzelf en uit zijn/haar business wilt halen.

Ik kom met open vizier. Mijn doel is om mijn systemen te verbeteren.

Tot snel. MVG Frank

Cees van Driel
Gast

Naast mijn baan als projectleider help ik mijn vrouw met haar bedrijf in voedingsupplementen, Herbalife. Door de wat onzekere situatie op mijn werk wil ik de samenwerking verbeteren en een grotere bijdrage kunnen leveren in haar bedrijf. Mogelijk zelfs van partime naar fultime.

Tot ziens Cees

Anne Woolfitt Scholten
Gast
Anne Woolfitt Scholten

•Wie ben ik? Anne Woolfitt-Scholten / TAALkameleon •Wat is mijn expertise? Taaltrainster Nederlands voor anderstaligen. Ik ben op veel plekken op deze aarbol geweest en ondanks de fantastische tijd die ik heb gehad, heb ik me ook vaak alleen en miserabel gevoeld. Ik voelde me niet thuis en ik hoorde er niet bij! Ik – Kende de taal niet (goed) – Kende geen mensen – Kende de omgeving niet Ik weet hoe het is om: – je af te vragen ‘wat doe ik hier in godsnaam?’ – belangrijke informatie te missen omdat je de taal niet of maar een beetje… Lees verder »

Lisette Timmermans
Gast

Hallo mede deelnemers,

Ik ben Lisette Timmermans en heb een natuurgeneeskundige praktijk waarbij het reinigen van het lichaam centraal staat. Daarnaast heb ik een opleiding voor colonhydrotherapie en ben bezig met een webwinkel in kruiden. Het reinigen van het lichaam en kruiden zijn mijn passie.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik duidelijk te krijgen hoe ik mijn opleiding duidelijker kan neerzetten en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken.

Tot volgende maand!

Yvonne Bouman
Gast
Yvonne Bouman

Hallo Lisette, leuk je hier te ontmoeten,

Ik ben bezig om reizen te organiseren met sapvasten/detoxen, dit in combinatie met hydrocolontherapie.

Zou het leuk vinden met je te brainstormen, mijn bedoeling was eerst om zelf de opleiding te gaan doen, maar bedacht dat het ook in combinatie kan met anderen die dit al als bedrijf hebben en zich willen uitbreiden met reizen. Heb al veel over je gehoord maar vind het erg leuk je hier misschien te treffen.

Met vriendelijke groeten,
Yvonne Bouman

Remco Koffijberg
Gast

Mijn nieuwe plan is om veel meer op te treden met improvisatietheater. Dus scenes spelen zonder script. Samen met een andere acteur heb ik een vorm ontwikkeld waarin we ter plekke een speelfilm verzinnen en spelen. De input van het publiek bepaalt waar het over gaat. Het is allemaal heel grappig en ook zo bedoeld. (=; Voor bedrijven is dit best goed te ‘verkopen’, maar wij willen juist ook meer in theaters en op festivals spelen. Voor cabaret en stand-up comedy zijn inmiddels veel ‘routes’ naar succes (festivals, wedstrijden, boekingsbureaus etc) maar voor improvisatie bestaat dat niet. Ik ben op… Lees verder »

Michal van Dantzig
Gast

Mijn eerste Business Bootcamp was in februari 2010. Daarna meerdere keren meegedaan en trainingen gevolgd.

In september 2011 ben ik van start gegaan met WinWinWerkt Werving & Selectie & Uitzendbureau.
Ik bemiddel 3 groepen werkzoekenden; ervaren werknemers 40plus & 40min, zzp-interimmers en 65+ uitzendkrachten.

Ik werk vanuit Amstelveen in de wijde regio. Ondanks de arbeidsmarktoverschot en de moordende concurrentie in W&S branche gaat het heel voorspoedig. Veel zaaien en een beetje oogsten is het op dit moment. Wat ik bij Open Circles leer helpt mij hierbij.

Joost Boers
Gast

Je bent bezig met een interessante niche – in feite door je te concentreren op de ‘moeilijke’ groepen in de markt! En het feit dat ze ouder zijn of een niet-alledaagse achtergrond hebben hoeft niet te betekenen dat deze mensen worden afgeschreven van het economische verkeer!
Ik zou het leuk vinden je tijdens het Business Bootcamp te ontmoeten en te spreken.

Groet – Joost

Margaret Rekers
Gast

Hallo mede-Bootcampers, Mijn naam zie je hierboven naast mijn foto. Mijn bedrijf heet Uniek in verbinden. Mijn klanten hebben na mijn begeleiding meer plezier en energie, slapen rustiger en ze hebben meer succes in hun werk en privé. Dit komt omdat we samen hun keuzekwesties hebben aanpakt en hun besluiten zijn verbeterd. Ik werk vooral met goed opgeleide professionals tussen de 25 en 50 jaar (individueel, in teamverband). Professionals die vaak in complexe situaties (zowel in werk als privé) snel goede keuzes moeten maken, besluiten moeten nemen en de goede acties moeten uitvoeren. Ik heb deelgenomen aan de vorige Business… Lees verder »

Petra Noordhuis
Gast

Hee Margaret,

Leuk je hier ook te ontmoeten! (Je weet wel, bloggen bij Stan Lenssen).

Tot ziens en groetjes,
Petra

Margaret Rekers
Gast

Hi Petra,

Echt leuk. Ik ben benieuwd hoe het met jou, je bedrijf en het bloggen gaat. En wat bij de Business Bootcamp wilt vinden of leren.

See you in Nieuwegein,

Margaret

Marian Oort
Gast

Mijn naam is Marian, ik werk in de zakelijke dienstverlening specifiek de financiële administraties, salarisadministraties en een stukje coaching en begeleiding van starters (dit wel op mijn eigen terrein) Sinds 1994 deed ik al wel wat in een eigen bedrijf maar dan meer naast een bestaande full-time functie, medio 2000-2010 kwam daar ook interim werk bij als ZZP´er maar op een gegevens moment toch weer een aanbod geaccepteerd voor een loondienstverband. Tja en als zovelen kreeg dat bedrijf last van een tegenvallende markt, minder orders, langere betaaltermijnen etc. met als gevolg een forse reorganisatie en toen maar besloten zelfstandig verder… Lees verder »

Wendy Broersen
Gast

Mijn naam is Wendy Broersen en ik heb een full service reclamebureau, al meer dan 8 jaar. Logo, huisstijl, reclamecampagne (TV radio, print en online) en natuurlijk marketing en communicatie-advies inclusief social media.

Ik heb gelukkig helemaal geen last van de recessie maar meerdere van mijn klanten zijn op Business Bootcamp geweest en ik wil het ook graag eens meemaken. Het enthousiasme schijnt heel aanstekelijk te zijn.Ik ben erg benieuwd!

Petra Noordhuis
Gast

Ik heet Petra en ik werk als tekstschrijver (van bijvoorbeeld brochures, webteksten, flyers en persberichten). Daarnaast organiseer ik alles wat daarbij kan komen kijken, zoals het regelen van fotografen, vormgevers en websitebouwers. Ook hou ik me bezig met communicatie, bijvoorbeeld bij bouw- en renovatieprojecten.
Tijdens Business Bootcamp hoop ik te leren hoe ik met dezelfde omzet meer vrije tijd kan overhouden. Met andere woorden: hoe verdien ik mijn geld in minder tijd?

Graag tot ziens!

Margaret Rekers
Gast

Hoi Petra,

Ik was net te snel met reageren. Nu lees ik wat je wilt bereiken.
Het is zeker mooi als je hier de tools vindt om meer vrije tijd te krijgen met minstens gelijkblijvende inkomsten.

Succes en veel plezier!

Bastiaan Schellekens
Gast

Bewegingstechnoloog, ergonomisch adviseur, hardlooptrainer. Dat zijn mijn zakelijke rollen. Daarnaast ben ik man van Eveline en papa van Lieke en Sara. Het motto van de Zitwinkel is: Uw zitting in beweging! Mijn expertise is het in beweging brengen van mensen die stil zitten. Door de workshop Ergorobics en de stoelen van Varier maak ik mijn klanten bewust van hoe zij zitten. Daarmee kunnen zij zelf hun manier van zitten veranderen en ervoor zorgen dat zij fysieke klachten voorkomen. Tijdens de Business Bootcamp ontmoet ik graag andere ondernemende mensen, die bezig zijn met het in beweging brengen van mensen. Zowel mensen… Lees verder »

Loes Bakker
Gast

Vanuit ‘Zelf-coaching’, met een veelheid aan kennis en kunde: klassieke homeopathie, loopbaancoaching, practitioner helende reizen, thema- en organisatieopstellingen, ondersteund door de Indigo, een intelligent quantum biofeedbackapparaat, en een biotensor, + jarenlange ervaring, coach ik mensen uiteindelijk om zichzelf te coachen. Mijn motto is: Zelf-ontwikkeling door emotionele vrijheid. Met mijn man samen het boek ‘Samenwerken met Jezelf’ geschreven, verschijnt volgens de uitgever waarschijnlijk januari 2013. In het Business Bootcamp hoop ik op bruikbare tools voor bekendheid en uitbreiding om dit alles nog meer te mogen delen. Ik hoop ook veel mensen te ontmoeten die voor Zelf-ontwikkeling gaan. Ik kijk ernaar uit… Lees verder »

Marja Duin
Gast

Hallo allemaal, Leuk om alvast een voorproefje te krijgen van de Business Bootcamp. Mijn naam is Marja Duin, ik ben vier maanden geleden gestart met mijn schrijfadvies- en redactiebureau. Het werken als redacteur bij zowel tijdschrift- als boekenuitgeverijen heeft me veel voldoening gegeven, maar de laatste jaren voelde ik in toenemende mate dat de balans tussen werk en privé te veel doorsloeg naar het eerste. Toen bij een reorganisatie mijn baan kwam te vervallen was de keuze dan ook snel gemaakt. De eerste vier maanden van mijn nieuwe bedrijf zijn goed verlopen, maar ik wil graag ondersteuning bij het focussen… Lees verder »

Jos Huijgens
Gast

Ik ben Jos Huijgens, ben 53 jaar, en heb sinds mei 2010 een administratie kantoor in Zeeuws Vlaanderen. Mijn expertise zit hem vooral in mijn vermogen ondernemers te laten ervaren wat ze met de cijfers van hun bedrijf kunnen doen. Als een ondernemer het voordeel van administratie ziet, gaat die daar vanzelf beter mee om, en ziet dit niet alleen meer als een noodzakelijk kwaad. Ik ontmoet graag alle soorten ondernemers, maar vooral zij die hun administratie nog als een last ervaren. Mijn doel van de Business Bootcamp is beter te leren hoe ik mijn bedrijf in de markt kan… Lees verder »

Sunny Lapré
Gast

Goedendag. Ik ben Sunny Lapré en ik representeer IVET GIA welke de afkorting is voor Instituut Voor Empowerment Tegen Geweld, Intimidatie en Agressie. Het doel van IVET GIA is om 1) Iedereen die met agressie te maken heeft hier mentaal en fysiek weerbaar tegen te maken. 2) Agressie te voorkomen. 3) Curatief: agressie een plaats te geven in je leven en constructief hiermee om te gaan. Onze expertise ligt in het feit dat wij dit via communicatie benaderen. (Gedrag = verbale taal, lichaamstaal en parataal) Wij verzorgen trainingen voor 1) kinderen die slachtoffer zijn van pesten. 2) volwassenen die slachtoffer… Lees verder »

Joost Boers
Gast

Hallo! Het wordt mijn tweede Business Bootcamp omdat het eerste voorbij vloog! Een schitterende ervaring – waarbij ook duidelijker werd hoe je de focus op de activiteiten van jezelf – en daarmee van jouw bedrijf – kunt vergroten. Mijn ervaring is dat hoewel we wereldwijd een e-commerce business opbouwen er niets gaat boven menselijk contact. Juist die connectie is erg belangrijk – en daarbij uitgaan van jouw doelen in het leven! Denk er gewoon aan dat er meer is dan business én dat je zelf meer bent dan wat je doet. Hoe kun je die grenzen verleggen en optimaal benutten?… Lees verder »

Mathieu Westerweele
Gast

Hallo allemaal. Mijn naam is Mathieu Westerweele (39) en ik heb zo’n 7 jaar geleden samen met Jan Laurens het bedrijf Mobatec opgericht. Afgelopen jaar zijn we gegroeid en we zijn nu met z’n vieren. Ondanks dat het goed gaat met Mobatec, kom ik toch naar de Business Bootcamp omdat ik zeker weet dat er veel meer uit ons bedrijf te halen is dan we nu doen. Ik voel me wel een beetje vreemde eend in de bijt, omdat we oplossingen aanbieden aan bedrijven (en niet aan particulieren, zoals nagenoeg de meeste ZZP’ers op de Business Bootcamp). Maar bij die… Lees verder »

Christel de Buyser
Gast

Wat u van mij zou weten als u mij kent dat is dat ik gecertificeerd Master Hypnotist en NLP Master ben met een secretarieel en marketing verleden. Mijn doel is om iedereen te helpen om zijn eigen doelen te stellen en het leven zoveel makkelijker te ervaren dan eenieder zichzelf aanpraat wat betekent dat men zijn schouders weer onder zijn kostbare leventje kan zetten en met trots omkijkt en zonder schroom en met een gelukszalig gevoel weer verder gaat. Mijn clientèle is zeer uiteenlopend. Bij voorbeeld het kleine jongetje dat niet geaccepteerd wordt in de klas, de vrouw die wil… Lees verder »

Ankelien Barkman
Gast

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik sta voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast geef ik digibordtrainingen aan leerkrachten. Ik leer ze niet wat de knopjes allemaal kunnen maar wat je met die knopjes kunt doen. Zelf doen is de beste manier om het te leren. Daarvoor heb ik een hulpkaartenboekje ontwikkeld waarmee iedere leerkracht op z’n eigen niveau kan werken. Ik wil in de toekomst ook iets gaan doen met Ipads/computers in de klas. Daarvoor zoek ik zoek ik nog een compagnon die vooral technisch is onderlegd en veel weet van computers. Liefst iemand uit het onderwijs. Naast dit… Lees verder »

Miriam Duijvestijn
Gast
Miriam Duijvestijn

Hallo Allemaal, Mijn naam is Miriam Duijvestijn. Dit wordt mijn 2e Business Bootcamp. Vorig jaar heb ik hele leuke ideeën opgedaan tijdens de 1e Business Bootcamp, daarnaast heb ik diverse vervolgtrainingen gedaan, super leuk. Mijn expertise ligt op het gebied van huidverzorging en pedicure, daarnaast ben ik werkzaam als Secretaresse voor een Raad van Bestuur. Op dit moment ben ik een schoonheids- en pedicuresalon aan het opzetten die zich richt op de hele mens. Ik onderscheid mij van andere vakgenoten door met een unieke methode te werken met invloeden van de chineese traditionele geneeskunde. De producten waar ik mee werk… Lees verder »

Ad Meeuwsen
Gast

Ad Meeuwsen ben ik, help bedrijven met leadgeneratie. Social _Media is hiervoor het moderne digitale gereedschap; de old school is mij niet vreemd.. Structureel ondersteun ik mensen en hun bedrijven met bijv Twitter en SEO. Mijn netwerk zet ik in daar waar nodig zodat er een brede HULPbasis is ontstaan. Verwachting : Geholpen worden door een kijkje in mijn spiegel en natuurlijk interessante mensen ontmoeten.

Jannie Maasdam
Gast
Jannie Maasdam

Hallo mede deelnemers! Mijn naam is Jannie Maasdam en ik ben onlangs een praktijk gestart voor stem-klank- en lichaamswerk in Werkhoven (dichtbij Utrecht). Mijn opleidingen deed ik o.a. bij Soundfulness in Tilburg en de Sacred Sound School in de USA. Vickie Dodd, een van mijn teachers zei onlangs: “We sound to get quiet”. Een uitspraak die ik graag gebruik om de kern van mijn werk te omschrijven. Tijdens de Business Bootcamp dagen ontmoet ik graag inspirerende en creatieve mensen die harmonie, balans en verbinding net als ik kernbegrippen vinden in hun bedrijf. Wie weet kunnen we samenwerken of heb je… Lees verder »

Wilko van der Ploeg
Gast

Ik ben Wilko… en heb al menig Business Bootcamp meegemaakt… En omdat ik weet, dat tientallen mensen mij zullen vragen waarom mensen in vredesnaam terugkomen: – Het is heerlijk een hoop bekenden terug te zien en een hoop nieuwe gezichten te ontmoeten – Het is een ideale gelegenheid om te netwerken – En hoeveel ik ook al weet en denk te weten, ieder Business Bootcamp kom je tot nieuwe inzichten… of omdat je dingen op een nieuwe manier ‘hoort’, of omdat er dingen nieuw verteld worden – Het is een ideale gelegenheid om te netwerken – De energie die je… Lees verder »

Ans Cornel
Gast

Hallo allemaal! Ik ben Ans Cornel, leerkracht, verpleegkundige en psycholoog. De afgelopen 30 jaar heb ik hierdoor veel ervaring en deskundigheid verkregen in het ondersteunen van mensen met een beperking. De laatste tien jaar doe ik dat met veel plezier vanuit mijn eigen bedrijf. Door middel van verschillende scholingstrajecten heb ik geleerd om mijn helderziende- en helderhorende kwaliteiten de ruimte te geven en vanuit een ander perspectief een licht te laten schijnen op vragen die mensen bezig houden. Ik wil actief aan de slag om deze manier van werken, voor zowel mensen met- en zonder beperking vorm te geven binnen… Lees verder »

Ingrid Segers
Gast

Ik ben Ingrid Segers en sinds een half jaar de trotse eigenaar van Tekstwerkplus. Met Tekstwerkplus help ik jou je boodschap in heldere en bondige tekst te verwoorden om jouw doelgroep te bereiken. Of je nu een administratiekantoor hebt, webdesigner bent of grafisch vormgever, of je nu onderneemt in de kinderopvang of eigenaar bent van een trainingscentrum, drukkerij, fysiotherapiepraktijk of machinebedrijf. ‘We’ communiceren allemaal met onze omgeving en het is uiteraard belangrijk om dat goed te doen. Hoe je dat doet? Dat weet ik! Het ondernemerschap vind ik één groot en inspirerend avontuur waar ik blij van word! Ik heb… Lees verder »

Jan Gunneweg
Gast

Ik ben Jan Gunneweg en ben een gelukkige ontwerper. Op dit moment vooral bekent van de houten fietsen (de Bough Bikes). Daarnaast ontwerp ik interieurs voor onder andere winkels, kantoren en particulieren. Ik verzorg niet alleen het ontwerp maar ook het realiseren van de inrichtingen zodat ik zeker weet dat het precies is wat ik bedoel. Ik heb een voorliefde voor het materiaal hout! Niet alleen omdat ik van jongs af aan al boomhutten aan het bouwen was, maar ook vanwege de kracht, flexibiliteit en warmte van hout! Ik wil als ontwerper mens en natuur dichter bij elkaar brengen en… Lees verder »

Mieke Groen
Gast

Ik ben Mieke Groen, na jarenlang als directiesecretaresse bij diverse bedrijven werkzaam te zijn geweest , ben ik sinds kort als ZZP’er gestart met een bedrijf in secretariële ondersteuning, SIcto.
Ik werk bij bedrijven op locatie of vanaf mijn eigen werkplek, flexibel en overtuigend!
Op de Business Bootcamp hoop ik mensen te ontmoeten die mij inspireren en waardoor ik een “boost” krijg er weer keihard tegenaan te gaan! Ik zie er naar uit!

Britta van Arman
Gast
Britta van Arman

Hallo allemaal, ik ben Britta van Arman, 44 jaar, en zeker al zo’n 20 jaar bezig met planning en organisatie van evenementen en ontwikkeling van ledenservices. In mijn vrije tijd ben ik de laatste jaren dan meer creatieve en spirituele opleidingen gevolgd (Binnenarchitectuur en Feng Shui). In het najaar ga ik mijn Feng Shui opleiding afronden en wil dan mijn eigen bedrijf starten. Nou, vele mensen vragen me ‘Wat is eigenlijk Feng Shui’ en ik vind het zelfs ook nog steeds ingewikkeld een korte maar duidelijke antwoord te geven die iedereen begrijpt. Ik heb verzocht dat op mijn website livingchi.nl… Lees verder »

Lulu Welther
Gast

Hi, ben Lulu Welther, restaurator schilderijen, sinds 30 jaar, sinds 20 jaar zelfstandig in eigen bedrijf: Atelier Welther in Amsterdam. k was altijd overtuigd, als ik maar heel goede kwaliteit lever, spreekt dat voor zichzelf en bovendien rond. Dat heeft lang en goed gefunctioneerd. Na vette tijden word voor mijn gevoel restauratie in de laatste tijd als overbodige luxe gezien en het lukt me nog niet juist die mensen te vinden, die dat niet zo zien. Ben urgent aan nieuwe inzichten toe. In het bijzonder over een structureel betere website (- afgezien van de nodige up-date). Of ik krijg mijn… Lees verder »

Melanie Hartog
Gast
Melanie Hartog

Ik ben Melanie en ben mindfulness trainer en coach en heb de droom om mijn eigen praktijk op te richten. Dat is ook de reden om de Business Bootcamp bij te wonen zodat ik straks een vliegende start heb. Zie er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Groeten Melanie

Alberto Gutierrez
Gast

Hallo allemaal, mijn naam is Alberto Gutierrez en ben ik met een nieuwe bedrijf begonnen als zzp’er, de site is chinelux.nl en mijn doel is bedrijven te helpen bezuinigen met de energieverbruik, ik bied industriële spaarlampen aan bedrijven waar ze de conventionele gasontladingslampen mee kunnen vervangen, dit kan tot een besparing opleveren van € 300 per lamp per jaar. Ik hoop met de Business Bootcamp dat ik een goede boost en ideeën krijg om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en mijn product bij bedrijven bekender te maken.