Netwerken in de Business Bootcamp – juli 2012

Jij wilt meer succes creëren met je business, nietwaar?
Daarom heb je je tenslotte ingeschreven voor de Business Bootcamp.
En daar krijg je tijdens de Business Bootcamp praktische, direct inzetbare tools voor aangereikt.

Dat is één kant van de zaak.

De Business Bootcamp biedt je ook de gelegenheid om heel veel nieuwe contacten te leggen.

De Business Bootcamp is het grootste netwerkevenement voor ondernemers en ZZP’ers in Nederland!

Deelnemers aan eerder Bootcamps maakten kennis met potentiële zakenpartners, klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Sommigen maakten afspraken of deals ter plekke!
Als ‘bijwerking’ ontstonden er ook nieuwe vriendschappen en werden er zelfs romantische afspraakjes gemaakt, zo is ons ter ore gekomen…

In ieder geval is netwerken dus belangrijk in de Business Bootcamp!

Netwerken is tegenwoordig ‘hot’ – iedereen netwerkt.

Maar hoe doe je dat eigenlijk, efficiënt netwerken?

Hoe zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit dit evenement en nieuwe waardevolle contacten opdoet?

Drie tips om je op gang te helpen:

 1. Heb een doel voor ogen wat je wilt bereiken
  Netwerken voor de gezelligheid is gezellig, maar levert weinig op.
  Als je weet wat je wilt, is je kans groot dat je het ook krijgt.
 2. Stap op mensen af
  Als je zelf een beetje verlegen bent, stap op mensen af die er ook verlegen uitzien.
  Zij zijn je eeuwig dankbaar dat jij het initiatief neemt, dus je maakt een vliegende start met het contact!
 3. Wees geïnteresseerd in de ander
  Luister en wees opmerkzaam op wat de ander communiceert. Wellicht ben jij diegene die hem of haar kan helpen, of ken je iemand die kan helpen. Zo gaat het balletje rollen.

En nu jij!

 • Wat is het doel dat jij wilt bereiken met het netwerken in de Business Bootcamp?
 • En naar wie ben jij op zoek?
Plaats jouw antwoorden op deze twee vragen in het commentaarveld hieronder.
Zo begin je meteen met netwerken met de overige deelnemers in de Business Bootcamp!

Overigens, als je vragen hebt over het netwerken in de Business Bootcamp, die zijn natuurlijk ook welkom op deze pagina!
Gebruik hiervoor ook het commentaarveld hieronder.

Op jouw succes!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Nouwen
Peter Nouwen
9 years ago

Ik ben technisch administrateur en structuurcoach.

Het deel technisch administrateur leg ik op de bijeenkomst aan je uit, maar opruimen en het aanbrengen structuur dient iedereen vanaf het begin af aan.

Zit je met je handen in het haar en lijkt het of je huis/kantoor net is getroffen door een tornado of orkaan? Er zijn een paar eenvoudige tools die je op weg helpen helderheid en overzicht te scheppen en ruimte te maken voor creativiteit.

Ryan de kom
9 years ago

Mijn doel is om in contact te komen met de volgende mensen:

1 (Horeca)Ondernemers die een betaalbaar en verleidelijk interieur willen. Verleiden=verkopen

2 Binnenshuis(architecten) om samen grote interieurprojecten te doen

3 Particulieren die een betaalbaar droominterieur willen

4 Ondernemers werkzaam in de HR branch die mij kunnen helpen aan een pt recruitment ( 20-24) baan

Evert Kruijt
9 years ago

Als masseur wist ik altijd al dat ik meer los maakte dan spieren. Vandaar dat ik mijn praktijk uitgebreid heb met complementaire zorg in de vorm poly energetische therapie. Hierdoor kan ik mensen een breder pakket bieden aan lichamelijke en geestelijke zorg. Poly energetische therapie is een alternatieve vorm van psychotherapie, waar met een groot aantal moderne psychotherapeutische technieken het beste in mensen naar boven gehaald wordt, door hen los te maken vanovertuigingen en trauma’s uit het verleden. De massage kan nu bij deze technieken geïntegreerd worden.
Technieken waar ik mee werk:
NLP
EMDR
EFT
TFH
Hypnotherapie
Regressietherapie
Creatieve therapie
Lichaamstherapie
Holistic pulsing

Omdat psychotherapie door de eigen bijdrage voor veel mensen te duur is geworden ben ik op zoek naar:
Medici, paramedici, maatschappelijk werkers, psychotherapeuten, welke mensen naar mij door zouden kunnen verwijzen. Of… heb je nu een buurvrouw, zoon, dochter, vader, moeder, die omhoog zit met zichzelf… Zijn ze bij mij in professionele handen!

Voor het massage gedeelte zoek ik hotels, pensions, hostels waar ik mijn diensten aan zou kunnen bieden,of, die mensen door willen sturen naar mijn praktijk in Den Haag en Culemborg. Tegen brandstofvergoeding kan ik bij mensen thuis, of in uw hotel masseren. In mijn praktijk in Den Haag zijn dou massages ook mogelijk,zodathet voor partners een heerlijk ontspannen avond uit kan worden. In Culemborg zijn zelfs drie mensen tegelijkertijd welkom! Hotelliers en pension houders in Culemborg… neem contact met me op zodat we verder kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor alle Dames. Samen met mijn collega in Culemborg gaan we vrouwen verwen zondagen organiseren. Een stukje Wellness met heerlijke massages. Verder een leuke workshop in muziek, holistic pulsing, massage, of verhalen vertellen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op praktijkvrij.com
Of spreek me zaterdag en zondag gewoon aan. (Groot, breed, en een lekker glimmend koppie. Een soort groot formaat knuffelbeer zeg maar. Tot dan!
Groetjes, Evert!

Mieke Groen
9 years ago

Ik “ontzorg” graag en ben op zoek naar ondernemers die op secretarieel gebied een steuntje kunnen gebruiken. Door mijn jarenlange ervaring als directie secretaresse ben ik breed inzetbaar.

Tatiana van Gaasbeek
9 years ago

Hoi mede Bootcampers,

graag ontmoet ik andere ZZP’ers om mee te sparren/brainstormen hoe ik mijn dienst de WOW-factor mee kan geven en hoe ik het beste mijn doelgroep kan bepalen en in welke niche ik het beste kan gaan zitten.

Natuurlijk heb ik al wel ideeën, maar ik zwem nog teveel vrij rond als ‘t ware. Ik mis een bepaalde focus.

Ik heb begin dit jaar een coachingspraktijk opgezet waarmee ik in zeer korte tijd op natuurlijke wijze mensen van een psychisch probleem afhelp.

Tot morgen! 😉

Marijke van der Pluijm

Ik kijk al weken uit om naar de Business Bootcamp te komen. Mijn zus is vorig jaar geweest en was er zo enthousiast over dat ze mij heeft aangeraden om ook zeker te gaan.

Ik ben op zoek naar mensen die ik kan helpen om meer tijd over te houden voor het werk dat ze echt leuk vinden. Ik kan als virtueel assistent ze namelijk heel veel werk uit handen nemen. Ik zoek dus ondernemers die tijd te kort komen door allerlei administratieve werkzaamheden die gedaan moeten worden en waar ze zelf geen zin en geen tijd voor hebben. Ik wil hun secretaresse op afstand worden.

De eerste opzet van mijn website is net in de lucht dus je kan alvast een voorproefje nemen door naar vamarijke.nl toe te gaan.

Marja Wanner
9 years ago

Ik kom naar de Business Bootcamp omdat ik van 2 personen enthousiaste verhalen heb gehoord. Ik ben vanaf eind april de trotse eigenaar van Relax and Heal in Voorburg. Ik geef massages en Reiki met persoonlijke aandacht.
Mijn doel voor dit weekend is inspirerende mensen ontmoeten om tips en ervaringen met elkaar te delen. Ik hoop met een boost aan enthousiastme, inspiratie, leuke contacten en nieuwe ideeën op gebied van werving en behouden van klanten op zondag weer naar huis te rijden!

Sigrid Witzenburg
Sigrid Witzenburg
9 years ago

Mijn verwachtingen over het netwerken:
– door ervaringen van anderen zelf weer op ideeën worden gebracht
– gesprekspartners waar mogelijk helpen aan info of contacten die voor hen nuttig zijn.
– en andersom 🙂

Ik zoek positieve, spontane mensen die oplossingsgericht denken.
Dat zijn plezierige gesprekspartners en daarmee is het goed sparren.

Martijn Engler
9 years ago

Mijn eerste en voornaamste doel is toch om gewoon leuke, ondernemende mensen te leren kennen.

Binnenkort ga ik enkele digitale producten lanceren. Het lijkt me goed iemand te spreken die me kan adviseren over de marketing van deze launch.

Mark Nieuwpoort
9 years ago

Mijn doel op de Business Bootcamp is het tot mij nemen en later uitvoeren van de handige tips die ik krijg aangereikt.
Het doel dat ik wil bereiken met het netwerken tijdens de Business Bootcamp is mijn klantenkring vergroten.
Wij (mijn vriendin en ik) hebben hier in Nederland een champagnebedrijf (Champagne Lamoureux). Het bijzondere aan onze champagne is dat mijn schoonvader zelf de champagne maakt in Frankrijk. Van de wijngaard tot het eindproduct, de champagne komt bij hem vandaan. Hij heeft ons gevraagd de Nederlandse markt op te gaan. Hier hebben wij natuurlijk direct gehoor aan gegeven. Alleen hoe doe je dat?

Lamoureux staat voor (de verliefde). Dit is ook de achternaam van mijn vriendin. Wat is nu mooier om in de bruidsbranche te beginnen. Wij zijn op zoek naar ondernemers die iets in ons heerlijke product zien. Of het nu gaat om een bruiloft of om relatiegeschenken wij willen u graag van dienst zijn.

Marijke Minten
9 years ago

Ik ben benieuwd wat deze twee inspirerende dagen gaan brengen.

Als ordeningscoach heb ik me deze keer voorbereid en mijn cadeautje is bijna klaar. Ik ben dus benieuwd of jij meer geld wilt overhouden door jezelf en je omgeving slim te ordenen.

Mijn doelgroep is werkende vrouwen en moeders en ik wil dolgraag in contact komen met mensen die ook deze doelgroep hebben. Zoek me op zou ik zeggen, ik wil je graag spreken. Zoek naar ongeveer de langste vrouw in het geheel en je komt bij mij uit. Ik zie je graag tegemoet.

Komende week heb ik grotendeels vrij gehouden om contacten te kunnen leggen met mensen die ik ontmoet heb en anderzijds het geleerde te implementeren.

1. Ik wil heel graag leren hoe ik een sterke band opbouw met mijn publiek, zonder dwingend over te komen.
2. Ik heb de neiging tot overtuigen en hier wil ik vanaf. Het moet vanuit de klant zelf komen, dat hij of zij inziet dat slim organiseren van jezelf, je gezin en huishouden echt bijdraagt aan relaxter leven.
3. Mijn wordpress site dient helemaal samen te gaan werken met facebook en ander sociale media en ik ben zo slecht in plugin’s en alles wat erbij komt kijken. Hopelijk leer ik hier ook nog in.

In ieder geval is er nog veel te leren.

Organisatie van de Business Bootcamp, alvast bedankt . Ik weet dat het een inspirerend weekend gaat worden.

Linda Hollander
9 years ago
Reply to  Marijke Minten

Hoi Marijke,

Het lijkt me leuk om elkaar te vinden dit weekend! Allereerst is ordenen de grootste uitdaging in mijn leven, theoretisch weet ik hoe het moet, maarja…

Ik herken je punten om overtuigend en niet-dwingend over te komen en te denken vanuit de klant. Onlangs kreeg ik van een niet-zo-enthousiasteling te horen: ‘Dus jij komt mij wel even vertellen hoe ik mijn kinderen op moet voeden want blijkbaar doe ik het verkeerd’. Niet mijn insteek natuurlijk! Daar kunnen we vast wel samen over brainstormen.

Daarnaast ben ik enigszins bedreven in WordPress en ik denk dat ik je wel kan helpen bij het toepassen van de juiste plugins.

Ook ik steek qua lengte wel boven de meeste mensen uit, maar anders herken je me wel aan mijn rozerode tule rok en turquoise top. Tot later!

Hein de Vries Robles
9 years ago

Mijn doel :

Ik ben op zoek naar multidisciplinaire en complexe projecten in de aanvangsfase en/of als ze in problemen zijn geraakt.

Netwerken doe ik om te leren….
Iedereen die ik ontmoet heeft iets te vertellen.

Hoe diverser mijn netwerk is, des te creatiever ik word in het ongebruikelijke (betere) oplossingen bedenken.

Tot zaterdag

Hein ;-))

Bart Vink
9 years ago

Doel: leren hoe marketing te doen voor mijn Werving & Selectie bureau in ICT, Finance, Sales, Marketing, HR en Techniek

Met wie:
iedereen die nieuwe medewerkers (hbo+) zoekt. En iedereen actief op HR vlak.

Martine Zwarthoed
9 years ago

Mijn naam is Martine Zwarthoed, sinds ruim 1 jaar vertegenwoordig ik mijn eigen acteurs en presentatoren. Sommige acteurs zijn bekend en sommigen minder bekend. Mijn wens is om voor hen meer werk te genereren, daarvoor ben ik op zoek naar diverse dingen:
– mensen die (regelmatig) bedrijfs of open evenementen organiseren en daarvoor een presentator(ice), zanger(es) of beide voor nodig heeft.
– mensen die een studio hebben en in ruil voor het vullen van hun stemmenbestand een stemdemo voor onze acteurs op te nemen.
– mensen die de marketing voor een bepaald merk of product doen en daarvoor een gezicht zoeken.
– mensen die leuke ideeën hebben waarvoor ze een acteur, presentator, zanger of stemacteur nodig hebben.
– mensen die een magazine bezitten of werken voor een uitgeverij die geïnteresseerd zijn in interviews met acteurs die hun werkzaamheden op deze manier kunnen promoten.

Kortom, er zijn vele mogelijkheden!

Op mijn beurt kan ik een gerichte service bieden en denk ik mee over hoe een eind doel het beste kan worden bereikt.

Ik heb er zin in, tot zaterdag!

Hartelijke groeten,

Martine Zwarthoed

English:
My name is Martine Zwarthoed and since approximately 1 year I’m representing my own actors and hosts (presenters) and singers. Some are well known, others less.
My wish is to generate more work for my clients and therefor I’m looking for several things:
– people who organise events regularly and need hosts, singers or both for that;
– people with their own professional studio who can offer free demo’s for voice actors in exchange for updating their client base;
– people who work at the sales department of certain brands, labels or products and who are looking for a person (face) to help sell their product/brand;
– people with great ideas and in need for actors or hosts;
– people who own a magazine or work for one and are in need of actors for interviews to fill their magazine.

In short, lot’s of opportunities!

In return, I can offer you a good and fast service and I’m always thinking ahead to offer you the best person suitable for the job.

I’m looking forward to the Business Bootcamp, see you Saturday!

Best regards,

Martine Zwarthoed

Fleur Klinkers
9 years ago

Hallo Martine,

Leuke uitdaging en heel divers werk.
Als ontwerpster van mijn eigen bruidssieraden lijn ontwerp ik ook exclusieve sieraden in het hogere segment. Mijn uitdaging is de barokvormige zoetwater parel. Het lijkt me leuk om met jou hierover te brainstormen en kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
Hoe zouden we elkaar kunnen ontmoeten in Nieuwegein?

Een stralende parelgroet,

Fleur Klinkers

Marieke Blezer
9 years ago

Ik wil graag in contact komen met projectontwikkelaars, bouwbegeleiders, makelaars en andere mensen uit de vastgoedwereld. Maar ook particulieren die hun huis te koop hebben staan of dit binnenkort gaan doen. Ik houd mij bezig met het goed presenteren van te koop staand vastgoed. Ik hoop komend weekend met jullie de hand te kunnen schudden.

Luc Mastelinck
Luc Mastelinck
9 years ago

Hallo iedereen. Aftellen naar iets is altijd een beetje spannend, niet? Aftellen naar het Business Bootcamp en ook aftellen naar mijn passie: blad-veer (we walk the talk). Over 3 maanden is het zover: als één van de eerste personen in België kan ik mensen begeleiden op weg naar hun passie. Hoe? Letterlijk door op weg te gaan, te gaan wandelen in de prachtige omgeving van Kluisbergen. Iedereen die ooit eens naar de Ronde van Vlaanderen gekeken heeft, kent die omgeving. De natuur als begeleider, de coach als medereiziger. PS: kunnen jullie mij helpen? Ik zou graag een frisser woord vinden dan “wandelcoach”. De essentie klopt maar ik ben er zeker van dat er een krachtigere en passievollere omschrijving moet bestaan. Tot morgen, dan hoor ik graag wat jullie ervan gemaakt hebben. (of tot straks), Luc.

Yvonne Hinrichs
Yvonne Hinrichs
9 years ago

WEL VOOR JE AUTO EEN APK KEURING EN NIET VOOR JEZELF??

Mijn doel is mensen enthousiast te maken om voor zichzelf 1 a 2 keer per jaar een week te plannen voor een onderhoudsbeurt voor je eigen lichaam.
Dit tijdens 1 week in de vorm van een detoxkuur en fitnessprogramma .zowel in het buitenland als in Nederland.Dus gezonde voeding, sporten en massages.
Echt bijtanken en relaxen, zodat je er fit en vitaal weer tegen aan kan.

Eigenlijk is het te gek dat je voor je auto beter zorgt en meer geld over hebt om hem goed te laten rijden dan je eigen lichaam!!!

GUN HET JE ZELF, WEES ZUINIG OP JE LICHAAM, VERZORG HET GOED.

Voor mijn onderneming ben ik op zoek naar

– website designer
– mensen met hotel of bed and breakfast contacten/ adressen
– studenten voor een sport / massage stage
– bedrijven met colonhydrotherapie

Tot ziens op de Business Bootcamp kijk er naar uit jullie te ontmoeten,
Yvonne Hinrichs

Ans Cornel
Ans Cornel
9 years ago

Hoi Yvonne,

Ik zag net in je comment dat je op zoek bent naar bedrijven met hydrocolontherapie.
Ayurvedisch centrum Jade in Houten is zo’n bedrijf. Heb er net zelf o.a. een aantal spoelingen op zitten. Fijne atmosfeer, goede mensen.
Hopelijk heb je er iets aan!

Succes en tot komend weekend,

Groeten, Ans

Anutosh van Varik
9 years ago

Wij zijn bezig een time-out/tune-in programma te ontwikkelen.
Wij hebben de ruimten waarover je spreekt. Zie de website van Vlierhof.

Marijke Minten
9 years ago

Hoi Yvonne, mijn zus heeft een mooie bed and breakfast De kamphoeve in Beringe en een gastenverblijf in Sevenum ‘De Bussellaar’. Ik ben er zaterdag, dus als je meer wilt weten, zoek me maar op. Ik ben een van de langste vrouwen.

Succes Marijke

Mirjam Kuster
9 years ago

Hallo Yvonne,

Klinkt goed en ik ben het helemaal met je eens, ik zou het leuk vinden je zaterdag of zondag te ontmoeten.
Ik werk zelf met kinesiologie en wij noemen dat ook de APK voor het lichaam! Wat jij noemt sluit hier prachtig bij aan en ondersteunt het ook, leuk om van het weekend eens verder ideëen uit te wisselen.

Groet, Mirjam

Els Groot
9 years ago

Via FasoFair importeer ik met een compagnon sinds kort (fair trade) kunst en ambachtelijke producten uit Burkina Faso. Ik wil contact leggen met bedrijven en voor hen maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten en relatiegeschenken verzorgen. Ik wil in contact komen met bijvoorbeeld galeriehouders die de bronzen beelden willen exposeren of winkels die de tassen van gerecycled plastic willen (ver-) kopen.

Mike van den Broek
9 years ago

Ik kijk er echt al weken naar uit om naar de Business Bootcamp te gaan! Dit gaat mijn vaste seminar worden, dat weet ik nu al..

Mijn grootste doel van de Business Bootcamp is toch wel het vergaren van waardevolle informatie. Daar zal het ongetwijfeld niet aan ontbreken aankomend weekend.

Op dit moment ben ik op zoek naar een “Business Angel” die kan helpen een nieuwe dienst op de markt te brengen. Wat ik in deze persoon zoek is naast het financiële gedeelte een partner die ruime ervaring heeft in de IT markt en een sparring partner is (twee weten d’r meer dan één).

Ken jij mensen of ben je wellicht zelf deze persoon? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen via mijn website! Ik kom graag in contact.

Aukje Veldhuis
Aukje Veldhuis
9 years ago

Ik zoek mensen, die Natuur producten willen afnemen, hierdoor mijn klantenkring kan uitbreiden.

Verder geef ik hier een maandelijkse reading voor productinformatie en trainingen die ik door middel van de Business Bootcamp wil verbeteren.

Ik wil de omzet van mijn producten vergroten. En graag tips krijg hoe dit anders te doen waarbij ik meer leads/klanten kan krijgen.

Ik ben zeer benieuwd wat dit seminar mij dit weekend brengt.

Tot morgen en op naar succes waar je hoger op de ladder komt…

Georgine Mol
9 years ago

Goedemorgen,
Mijn naam is Georgine Mol en ik heb een natuurgeneeskundige praktijk voor dier en mens. Ik kijk uit naar de Business Bootcamp, omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis te vergaren en inspiratie op te doen.
Ik ben altijd op zoek naar mensen die mijn passie delen. En mijn passie is: het helpen van dieren en mensen op een natuurlijke manier. Ik zoek onder andere samenwerkingsverbanden. Zo ben ik bijvoorbeeld op zoek naar iemand die net als ik reikimaster is en die mee wil helpen aan een drieluik voor vrouwen: Woman in spirit.
Samen met een businesscoach en imago- en presentatiedeskundige bieden we dit drieluik aan. Het bestaat uit 2 uur businesscoaching, 2 uur reiki + oefeningen op het gebied van ontspannen, ademhalen en aarden en 2 uur je eigen presentatie verbeteren. Een en ander vindt plaats in een gezondheidscentrum in Rijswijk (Zuid-Holland). Heb je belangstelling of ken je iemand die wellicht belangstelling heeft: zoek me zaterdag of zondag even op, ik vertel je er graag meer over.
Hartelijke groet!

André Sterk
9 years ago

Aan tafel komen bij je potentiële klanten, daar een goed gesprek voeren en natuurlijk een opdracht krijgen, dat is toch wat je wilt!
De meeste ondernemers vinden dat vreselijk moeilijk.
Je hebt er veel over gehoord en gelezen, maar het dan ook zelf doen …. je moet er niet aan denken, het is een rot klus en het lukt je niet.

Ik laat je zien hoe je aan tafel komt. We doen het samen of ik help je daarbij. Ik help je bij het (verkoop) gesprek. Samen halen we jouw klant binnen!

Geen mooie verhalen of vage beloftes, RESULTAAT dat is wat je wilt!

Bel of mail me gerust.

Anna Sofia van Hooijdonk

Ik wil graag mensen ontmoeten die een leuk cadeau willen ontvangen.

Margaret Rekers
9 years ago

Dag Anna Sofia,

Wat een leuk doel voor de Business Bootcamp. Je volgt het voorbeeld van Nisandeh hiermee goed op: eerst geven.
Het prikkelt in ieder geval bij mij mijn nieuwsgierigheid en fantasie.
Wie weet komen we elkaar tegen.

Tot zaterdag, Margaret Rekers

Robin van Hattum
9 years ago

Hi, ik ben Robin, 48 en al 10 jaar zelfstandig coach/trainer. Samen met vrouw Monique hebben we 2 bedrijven en werken we vanuit huis rondom onze 3 kids.
Sinds kort hebben wij een nieuwe klantenkaart voor consument en ondernemer. Deze geeft geld terug bij iedere aankoop en zorgt voor extra passief inkomen onder de streep.
Ik help consumenten om voordeliger te tanken, shoppen en vakantie te vieren en leer ondernemers hoe eerst het inkomen te verhogen en daarna de omzet.
Ik zoek prettige mensen met ervaring in social media om samen dit goed en op een nette manier in de markt te zetten.
Sleutelwoorden: serieus, samen, fun, fun en fun.

Bartel van Bogaert
9 years ago

? Wie me kan helpen aan die TOP connectie, heeft van mij iets te goed …

Vanuit mijn roots als architect & met passie voor business management, help ik namelijk ambitieuze bedrijven om uitdagende projecten succesvol te realiseren.

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat zich situeert in de “ruime bouwwereld” in België.
– Mogelijke sectoren: productie, distributie, design, constructie of maintenance/facility.
– Om volgende rol uit te oefenen: (senior) project manager, operations manager of algemeen bedrijfsmanager.

Je weet me vast wel te vinden, of anders tot zaterdag.

Alvast bedankt, Bartel Van Bogaert

Fleur Klinkers
9 years ago

Als ontwerpster van mijn eigen bruidssieraden en exclusieve parel collectie ben ik op zoek naar ondernemers in de exclusieve bruidswereld die mijn collectie willen vertegenwoordigen. Alsook naar enthousiaste ondernemers die mijn collecties in de markt willen zetten om samen bekendheid te genereren.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Coen Tuerlings
9 years ago

Ik ben benieuwd welke ondernemende mensen ik ga ontmoeten.

Op dit moment zoek ik mensen die onze Soundfulness methode in klankontspanning, klankmassage en klankbehandeling een echte kans willen geven. Misschien ben je zelf wel nieuwsgierig?

Ondersteuning bij ontspanning en acceptatie voor cliënten en bewoners.

Deze nieuwe methode kan worden ingezet bij wellness, revalidatie, preventieve zorg, chronische zorg, palliatieve zorg en bij mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. ( zie soundfulness.com )

Heb je interesse of ideeën? Spreek me aan tijdens de Business Bootcamp

Anne Kewitsch
9 years ago

Beste mensen,

Netwerken voor het netwerken werkt voor mij niet. Tijdens een workshop mensen ontmoeten door iets samen te doen werkt voor mij beter.

Mijn doelen zijn:
Ideeën delen hoe je je bedrijf beter en gerichter kunt promoten.
Door middel van social media ben ik tot nu toe vooral indirect in contact met mensen. Dit weekeinde wil ik hier mensen te ontmoeten en direct contacten leggen. Mijn doel is hierin handiger worden.
Doe je zaken in Duitstalige landen en wil je Duits leren? Dan zou ik graag kennis met je willen maken.

Tot morgen!

Alec Signer
Alec Signer
9 years ago

Wat ik hoop te bereiken is geinteresseerden voor op maat gemaakte meubels en interrieur verbouwingen en een netwerk in de zorg. Ik ben namenlijk naast meubelmaker ook aankomend creatief therapeut.

Ik ben op zoek naar mensen die het de moeite waard vinden om een handgemaakt meubel in huis of bedrijf te hebben. En of binnenshuis e.e.a. verbouwd willlen hebben.
Daarnaast ben ik opzoek naar een netwerk in de zorg. Potentiele doorverwijzers zeg maar.

Wat ik onderandere te bieden heb, is een enorme creativiteit op uiteenlopende vlakken, maar vooral ook op zakelijk en commercieel gebied.

Christel De Buyser
9 years ago

Mijn clientèle is zeer uiteenlopend. Bij voorbeeld het kleine jongetje dat niet geaccepteerd wordt in de klas, de vrouw die wil afvallen, de man die uit het leven wil stappen, de buitenlandse vrouw die het moeilijk vindt om zich aan te passen aan onze cultuur, de travestie die niet begrepen wordt en zelfs de man die zich heeft laten opereren tot vrouw, etc.

Als ambassadeur van de antipestdiploma’s begeleid ik kinderen die op school gepest worden. Maar ook pesterijen op het werk, regressie, trauma’s, fobieën, angsten, depressie, burnouts, onverwerkt verdriet, tinitus, stervensbegeleiding, rouwverwerking en alle mogelijke gevoelens waar iemand mee te maken heeft of krijgt.

Iedereen kan bij mij aankloppen voor hulp. Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier en dat zal ik altijd respecteren. Naast therapeut ben ik ook het perfecte luisterende oor.

Ik ben ook steeds op zoek naar freelance-opdrachten. Wellicht zijn er mogelijkheden om bij uw bedrijf ingezet te worden ter ondersteuning van uw personeel of zelfs uw klanten. Aarzel niet om mij hierover te berichten.

Daniëla Postma
9 years ago

Oeps, ik ben – geloof ik – achterstevoren begonnen met grasduinen en reageren. Zo leuk om alle berichten van anderen door te lezen, al is het niet te doen om iedereen nog even persoonlijk veel inspiratie toe te wensen! (Bij deze! 🙂

Mijn eigen “huiswerk” voor netwerken:

Doelen
1) Ik wil zoveel mogelijk te weten komen over hoe je optimaal aan tweerichtingsverkeer kunt doen met de mensen voor wie je wilt gaan werken. Bootcamp lijkt me heel geschikt om je weer even op scherp te zetten voor wie je het allemaal doet (los van alle plezier dat je aan je werk kunt beleven.)

2) Ik werk vanuit een bepaald idealisme, maar ik wil ook gewoon geld verdienen. Voorlopig lukt dat prima, en ik wil dat graag zo houden. Ben heel benieuwd hoe anderen dat doen.

Wie wil ik graag ontmoeten?
Net als veel anderen vind ik het al super om mensen met passie voor hun werk te gaan zien.

Maar een gedeelde passie op het gebied van tekst, beeld en intensief met mensen optrekken die zich vaak kwetsbaar tegenover jou opstellen (want vertrouwelijke informatie met jou delen)…. nou, een paar mensen ontmoeten die zich hierin herkennen, lijkt me heel leuk!

Voor wie mijn andere berichtjes niet heeft gelezen: ik help mensen bij het (her)schrijven en vormgeven van levensverhalen. Dat is grotendeels praktisch werk, maar er ontstaan als vanzelf bijzondere contacten die dieper gaan dan koetjes en kalfjes.

Dus wie weet…. Tot ziens?
Daniëla Postma (Levenstekst)

Marja Botha van Doorn
Marja Botha van Doorn
9 years ago

Ik ben nu een jaar in Nederland. Ik kan nog niet zo goed Nederlands schrijven, maar ik kan het wel heel goed lezen en begrijpen.
Ik wil dus nu wel verder in het Engels omdat ik het makkelijker vind om te schrijven. 🙂

My main objective with networking is to listen to people’s challenges (with their business, their own performance or that of their employees) and figure out if I can help them solve it or connect them with other people in my network that can solve it.

I’m also looking for high performers to connect with. I’ve been in business for 4 years. Then we relocated to the Netherlands and I’ve taken a sort of a sabbatical from my business for the first year that I have been here. But now I’m ready to expand again and I want to surround myself with the right people to share and brainstorm ideas. I’m looking to create win-win situations. Mastermind groups.

And I LOVE people, so I would just be so thrilled to meet you all. It energizes me.

Looking forward to it!

Warmly

Soes Sagoenie
9 years ago

Ik kijk al maanden uit naar de Business Bootcamp.
Ik wil graag heel veel mensen helpen om van hun astma en bronchitis af te komen door mijn krachtige massage-olie en wil in contact komen met groothandels om mijn product te verkopen voor de verkoop en/of andere ondernemers die mij verder kunnen helpen..

Maarten Almekinders
9 years ago

Doel?
Nieuwe invalshoeken ontdekken om ook buiten de film- en televisiesector producten op het gebied van storytelling te ontwikkelen.

Met wie?
Mensen met andere expertise, voor wie storytelling weer de aanvulling is om bij grotere klanten binnen te komen.

Caroline Schippers
9 years ago

Mijn doelen om naar de Business Bootcamp te gaan zijn:
• tips en tools te krijgen voor het verder professionaliseren van mijn bedrijf,
• interessante en leuke mensen te ontmoeten die graag weer en / of meer de held in hun eigen levensverhaal willen worden en
• te inspireren en geïnspireerd te worden.

Een aantal jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, o.a. als uitgever en als office manager. Daarna heb ik en acteeropleiding gedaan. Zo kon ik in mijn werk als trainingsactrice mijn kennis van zowel het bedrijfsleven als acteren combineren.
Sinds een half jaar werk ik als coach en procesbegeleider. Ik geniet ervan om zowel individuen als groepen te begeleiden om meer en / of weer in hun kracht te gaan staan zodat ze hun volledige potentieel waar kunnen maken.

Heel graag tot morgen!

Mirjam Kuster
9 years ago

Grappig, ik zat vandaag net te denken… met welk doel zal ik naar de Business Bootcamp gaan? En dan deze mail:

Mijn doelen:
* Meer nog focussen, wat ik echt wil met mijn bedrijf en dat zo efficient mogelijk bereiken op een manier die bij me past. Praktische tips opdoen wat wel en niet te doen en daarin niet te verdwalen. Hoe win ik tijd? Daarin keuzes maken.
* Inspirerende mensen ontmoeten met een revolutionaire visie op een nieuwe gezondheidszorg, in eerste instantie voor jezelf (dus ook preventief) maar ook voor elkaar en met betrekking tot je werk.
* In contact komen met mensen die werken in de HRM en reintegratie/outplacement die op een vernieuwende creatieve manier willen werken om het optimale uit de mens te halen

Linda Hollander
9 years ago

Op zondagavond wil ik graag naar huis rijden met een concrete productenlijst voor milabrera.nl

Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit de belangrijkste eigenschap is die we onze kinderen kunnen meegeven. Door uit te proberen, te ontdekken, te mislukken en een ‘plan B’ te verzinnen leren kinderen hoe ze flexibel met kunnen gaan met uitdagingen. Zelf afkomstig uit de jeugdzorg merkte ik keer op keer dat het idee van creativiteit vaak bestond uit ‘gezellig samen knutselen’. Of er hing een zwaar therapeutisch label aan. Of ouders en collega’s beweerden dat ze helemaal niet creatief waren. Daarbij hebben wij zelf een zoon met autisme. Creatief denken en doen hebben we hem vanuit een absoluut nulpunt moeten aanleren.

Op mijn site milabrera.nl staat achtergrondinformatie, maar natuurlijk ook foto’s en beschrijvingen van activiteiten die je samen met je kind kunt doen om samen te ontdekken en proberen. En omdat ik – net als Cesar Milan – geloof dat de opvoeding grotendeels bij de roedelleider moet gebeuren natuurlijk ook oefeningen en eerlijke situatieschetsen voor ouders die er net als ik mee prutsen.

Het idee is voor mij helder, alleen: hoe maak ik hier een florerend bedrijf van? Ik hoop deze twee dagen veel mensen te ontmoeten die me in de juiste richting van vermarkting kunnen leiden. Ideeën genoeg (workshops, boeken, pakketten, inloopatelier) maar nul budget en waar begin ik?

Margaret Rekers
9 years ago

In mei ging ik de Business Bootcamp beleven. Is prima gelukt.
Door er niet met doelen heen te gaan, heb ik ook geen doelen voor mijn bedrijf bereikt.
Goed dat dit artikel me dit nog in herinnering brengt.

Bij de Business Bootcamp stel ik me drie doelen:

– in de flow voor verandering te komen en vanaf maandag echt het geleerde in mijn bedrijf te implementeren. (in mijn agenda heb ik er nu rekening mee gehouden);
– minstens vijf nieuwe inspirerende vrienden krijgen;
– een geslaagde en succesvolle mentor en een sparring- of samenwerkingspartner vinden voor nieuw op te zetten diensten.

Tot zaterdag, Margaret

Els Koopman
9 years ago

Ik zoek mensen die mij kunnen helpen met het vinden van opdrachtgevers voor een klein callcenter.
Geen koud bellen maar het maken van telefonische afspraken, backoffice. Eventueel ook eenmalige belopdrachten.
Het callcenter bestaat momenteel uit 7 vrouwen die via VOIP telefonie thuis werkzaamheden verrichten.
Zij doen dit heel goed en gemotiveerd en ik wil nog meer leuk werk voor hen genereren.

Ik zie het voor mij. Ben jij de persoon die mij daarbij gaat helpen?!
See you at the Business Bootcamp.

Anutosh van Varik
9 years ago

Mijn doel is om in contact te komen met een ondernemer die van een prachtig verbouwde boerderij met groepsruimten, gasten kamers, sauna, zwemvijver en met veel land, een healing centrum creëert.

Sylvia Schipper
9 years ago

Ik ben nieuwsgierig naar wat komen gaat.
Ik breng enthousiasme en een luisterend oor mee.
Ik haal graag contacten die interesse hebben in een training op het gebied van talent management, professioneel communiceren of pedagogische tact.

Matthijs Brandsma
9 years ago

Hallo! Ik ben Matthijs Brandsma uit Amersfoort.
Ik heb twee bedrijfjes:
met “hulpindetuin.NU” werk ik als tuinman in Amersfoort en omgeving. Voor dit bedrijf ben ik vooral op zoek naar klanten en naar mensen die goede idëen hebben over de vormgeving van mijn bedrijf.

Verder werk is als verhalenverteller bij “Verteltheater de VliegendeVogel”.
Puur als verhalenverteller werken doe ik niet meer. Ik ga nu een proces richting improvisatietheater.
Het lijkt me leuk om samen met iemand een voorstelling te maken.
Een voorstelling met humor én diepgang. Om mensen te raken en vertrouwen te geven. Om het gevoel van “Samen” te versterken….

Ik ben erg benieuwd naar dit weekeind!
Hartelijke groet,
Matthijs

Cathy Faber-Corlett
Cathy Faber-Corlett
9 years ago

Met mijn bedrijf LOUD “N CLEAR bied ik vertalingen, diverse soorten Engelse lessen en wat voor andere ZZPers misschien het meest interessant is: het nakijken van Engelse teksten.

Men kan ook bij Loud ‘n Clear terecht voor intercuturele training, bv. als men plannen heeft om naar het buitenland te verhuizen of pas in Nederland woont en met de Nederlands cultuur worstelt. In beide gevallen kan Loud ‘n Clear helpen om te integreren.

Ik hoop met dit Business Bootcamp vooral ideen op te doen wat marketing betreft. Ook hoop ik op informatie wat mij helpt een betere focus te hebben op mijn andere werk. Een vriendin richt samen met mij een bedrijf op wat interculturele training combineert reizen (dit is vooral interessant voor scholen) en bedrijfsuitjes.

Kristel Starke
9 years ago

Even voorstellen..Mijn naam is Kristel Starke, 30 jaar en als ik ga vertellen wat ik doe, kom ik direct op mijn eerste doel voor dit weekend, namelijk meer focus aanbrengen in wat ik doe!
Ik ben psycholoog, maar door bedrijven soms liever coach of consultant genoemd. Ik werk in de arbeidsre-integratie als franchisenemer en voer behandelingen uit in de eerste en tweede lijn en revalidatie.
Mijn grote droom maar ook doel is om mijn passie voor paarden te combineren met het werken met mensen. Ik geef coaching en behandeling aan cliënten, gezinnen, teams, etc met paarden als co-therapeut. Ik zou dit graag groter op gaan zetten, mogelijk met een week intern (in het buitenland?).

Ik zou graag in contact komen met:
* Mensen met wie ik kan samenwerken om bovenstaande doelen te bereiken
* Mensen die werken als o.a. bedrijfsarts, verzuimadviseur, HR-adviseur, maar ook leidinggevenden etc die geïnteresseerd zijn in een mooi, effectief, intensief product met betrekking tot preventief of curatief verzuim.
* Iemand die mijn website een make-over kan geven om mijn plannen en producten wereldkundig te maken
* Mensen die verstand hebben van multi-disciplinaire behandeling van obesitas.

Ik kan bieden:
Een vrijblijvende kennismaking met Equine Assisted Coaching/ coaching met behulp van paarden waardoor je zeker enthousiast wordt!

Esther Nijdam
9 years ago

Heb jij:
– een ervaren DJ nodig die je een swingende avond bezorgt waar je met veel plezier aan terugdenkt. Muziek: Rock ‘n’ summer vibes
– kinderen en weet je dat ze op school/de opvang/kunstencentrum een leraar beeldende vakken/handvaardigheid en/of tekenen zoeken of mensen zoeken die kunstprojecten willen begeleiden
– kinderen die bijna jarig zijn en het leuk vinden om op hun feestje hun eigen knuffel te ontwerpen
– contacten bij een MBO of HBO design- of stylingopleiding en weet je dat ze docenten/projectbegeleiders zoeken
– rugklachten en/of RSI en ben je geïnteresseerd hoe Critical Alignment Yoga je daar vanaf kan helpen
– AD(H)D of werk je met deze doelgroep en vind je het leuk om over je ervaringen te praten en ideeën uit te wisselen

… dan lijkt het me leuk je te ontmoeten dit weekend!

Groetjes,
Esther

‘Lost alles op, van rugklachten tot ontwerpproblemen’