Dit is jouw kans

Gefeliciteerd! Het is een heel goed teken dat jij een commercieel succes wilt maken van jouw bedrijf en wilt doen wat daar voor nodig is, namelijk:

Het implementeren van de strategieën, tools en systemen die de meest succesvolle ondernemers implementeren.

En je krijgt deze aangereikt tijdens de Business Bootcamp en in de online Business IQ Master Class.

En nu ligt er een kans voor het grijpen, want…

Als jij je vóór 23 maart 12:00 uur inschrijft voor de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015 krijg je het 4,5 uur durende online Business IQ seminar CADEAU (t.w.v. €475)

.
.
.
.
dagen
uren
minuten
seconden

De Business Bootcamp vindt plaats op 27 en 28 juni 2015 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Je betaalt slechts €47 voor trainingsmateriaal, lunches en koffie/thee.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Denk je “waar zit het addertje onder het gras?”

Het is een begrijpelijke gedachte, want het is echt een waanzinnig aanbod. En je kunt blijven zoeken naar die kleine slang totdat je een ons weegt, of… je ziet de enorme waarde die nu in jouw schoot wordt geworpen.

Waarom krijg jij dit aanbod?

Als jij op onze mailinglijst staat omdat je de strategieën, tools en inzichten uit ons blog en videomateriaal waardevol vindt, dan verbaast het ons als je onze oproep om deel te nemen aan de Business Bootcamp niet ook heel serieus zou nemen.

En om jou te laten zien, hoe serieus wij zijn over onze missie om ZZP-ers en kleine zelfstandigen te helpen bij het groeien van hun business EN daarmee hun positieve impact in de wereld – krijg je ook nog deze ** eenmalige bonus ter waarde van €475**.

Is dit de kans waar je op hebt gewacht?

Ik hoop het niet voor je!

Want als je hebt gewacht, heb je nu gewoon heel veel mazzel. Maar dan heb ik ook een waarschuwing voor je:

‘Wachten op jouw kans’ is NIET de juiste strategie als je succesvol wilt zijn.

Kansen creëren en kans grijpen als ze langs komen is dit wel.

Welke strategieën, systemen, tools en netwerkcontacten jou nog meer gaan helpen, ontdek je in de Business Bootcamp en de online Business IQ Master Class.

Wacht alsjeblieft niet langer en meld je nu aan

Over de Business Bootcamp

In de Business Bootcamp ontdek je hoe je jouw passie zakelijk winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën.

  • Het 7-stappen plan “from passion to profit
  • De mindset van de succesvolle ondernemer
  • Introductie van het Ultieme Marketing Systeem
  • Hoe je Social Media inzet voor jouw bedrijf
  • En nog veel meer…

Bij Open Circles Academy laten we jou zien hoe jij jouw gewenste inkomensgroei bereikt door slimmer te werken, in plaats van harder. Met het PRAKTIJKMATERIAAL uit de Business Bootcamp ga je direct resultaten zien.

Zoals bijvoorbeeld Ruud, Marijke en Boele resultaten zien…

Ruud Weterings van Wijntraining online maakte zijn droom waar en verhuisde naar Mallorca. Hij zette die belangrijke eerste stap naar succes door deel te nemen aan de Business Bootcamp.

Marijke Slieker, directeur van het ProFundum Instituut, weet dat ze geen 4-jarige MBA nodig had om een succes te maken van haar onderneming. Onlangs verscheen haar boek Verborgen Vrouwenleed. Terwijl Marijke door puur toeval stuitte op de Business Bootcamp…

Boele Ytsma van “De Planteneter” bereikte in 1 jaar tijd een omzetgroei van €100.000. Terwijl hij 47 euro moest lenen om deel te nemen aan de Business Bootcamp.

En de boodschap van Marijke, Ruud en Boele is: “Als ik het kan, kan jij het ook.”

Bekijk recht (of onder, indien mobiel) op deze pagina meer Business Bootcamp resultaten en -ervaringen.

Klik hier om je aan te melden MET Business IQ Master Class bonus t.w.v. €475

Over de online Business IQ Master Class

Think, feel and act like a Conscious Billionaire

 Business IQ – Lessons from Conscious Billionaires

Denk jij dat je hyper intelligent moet zijn om een hyper succesvolle business te runnen?

Denk jij dat je ultra commercieel, (-brutaal, -extrovert, -perfect, etc.) moet zijn om het gewenste succes te bereiken binnen jouw vakgebied?

Natuurlijk kan een gezond stel hersens geen kwaad, maar… wat denk je dat Bill Gates, Richard Branson of Oprah Winfrey op deze vraag zou antwoorden?

Antwoord A: “Ja, ik heb inderdaad al deze geweldige eigenschappen en ook de perfecte opvoeding genoten, anders was het me echt nooit gelukt.”

Of…

Antwoord B: “Nee – als je de juiste aanpak volgt en volhardt in wat je doet… dan is succes onvermijdelijk.”

In het online Business IQ seminar krijg je de inzichten en lessen van niemand minder dan Richard Branson, Oprah Winfrey en Bill Gates… EN je ontdekt hoe je deze lessen kunt implementeren in jouw business.

Ga alsjeblieft niet zelf uitpluizen wat de beste mindset, strategieën, systemen en structuren zijn waarmee jij jouw business snel op een hoger plan brengt.

Verhoog jouw Business IQ en pak het slimmer aan.

Natuurlijk komt het succes je niet aanwaaien en zul je ook na het volgen van de Business IQ Master Class en de Business Bootcamp hard moeten werken voor jouw succes. Maar het werkt zo veel prettiger en effectiever met de zekerheid dat je de juiste mindset hebt en de juiste aanpak volgt.

Je ontvangt de Business IQ Master Class (t.w.v. €475) na jouw inschrijving als jij je vóór 23 maart 12:00 uur aanmeldt voor de Business Bootcamp van juni 2015.

Staat de teller nog niet op nul? Schrijf je dan nu in, want vol=vol.

.
.
.
.
dagen
uren
minuten
seconden

Tot ziens in de Business Bootcamp en doe alsjeblieft tot die tijd alvast jouw voordeel met het online Business IQ seminar!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

Over Oprah Winfrey
Zonder miljardair mindset zou Oprah Winfrey gewoon een van de vele talkshow presentatoren zijn geweest. Maar zij IS een self-made CEO met een waarde van $ 2,7 miljard. Naar vele maatstaven is zij de grootste filantrope van Afrikaanse afkomst in de Amerikaanse geschiedenis en de meest invloedrijke vrouw ter wereld.

In 1984 kreeg ze haar droombaan: het presenteren van de show ‘AM Chicago’. Onder haar auspicien klom deze show van de laagste naar de hoogst kijkcijfers.  Twee jaar later werd haar programma van kust tot kust uitgezonden als ‘The Oprah Winfrey Show’. Toen nam Oprah een beslissing waardoor ze transformeerde van een entertainer naar een entrepreneur met een inkomen van $290 miljoen per jaar. In de Business IQ Master Class licht ik haar beslissing toe en vertel ik je hoe je Oprah’s mindset eigen kunt maken.

Over Richard Branson
De oprichter van Virgin Records en Virgin Airlines heeft het begrip ondernemen opnieuw gedefinieerd. Hij houdt ervan om te creëren en heeft in de 40+ jaar dat hij ondernemer is meer dan 100! merken ontwikkeld. Waar Branson problemen ziet in de wereld, levert hij oplossingen.

Maar miljardair Branson volgde geen standaard pad. Hij is dyslectisch, begon zijn carrière als ondernemer op 16-jarige leeftijd en hij heeft nooit op een business school gezeten. Branson geeft ook veel advies aan anderen over onderwerpen als het starten van een business, het runnen van een business en het managen- en aannemen van personeel. In de Business IQ Master Class vertel ik je meer over wat hij ondernemers adviseert en laat ik je zien hoe je jouw business laat profiteren van zijn mindset.

Over Bill Gates
In 1974 stopte Bill Gates voortijdig met zijn studie aan de Harvard universiteit. In 1975 co-startte hij Microsoft, het computer software bedrijf dat Bill Gates tot de meest welvarende man ter wereld maakte. En op het moment is Bill Gates nog steeds een gezonde €59 miljard waard. Hij verdiende zijn vermogen door op meesterlijke wijze de wereld kennis te laten maken met personal computers en computernetwerken.

Nu hij zijn rol als CEO van Microsoft heeft neergelegd, richt hij zich full-time op zijn filantropische missie via de Bill & Melinda Gates Foundation. In het online Business IQ seminar, krijg je de top business lessen van Bill Gates.