Leuk je alvast te ontmoeten!


Ik ben benieuwd naar je…

Over een tijdje ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers die zich ondertussen ook hebben aangemeld voor de Business Bootcamp van 19 en 20 mei aanstaande.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp.

Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Een paar vragen die je een idee geven van wat je zou kunnen schrijven, zijn bijvoorbeeld:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder.
En kom regelmatig terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

Oh… mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik hoop van je te horen!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 19 en 20 mei aanstaande (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

243 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ernst Weerstra
10 years ago

Ik ben Ernst Weerstra, en ik geef workshops en trainingen Spreken in het openbaar en Verhalen Vertellen.
Daarnaast heb ik een impressariaat: Het Verteltheater met verteltheater, jeugdtheater, en muziektheater.

Mijn missie is mensen inspireren zich te openenen en hun authentieke verhaal te vertellen, en daarmee zichzelf en anderen te inspireren.
Ik coach mensen bij wat ze in hun werk willen creeeren, of in een voorstelling vorm willen geven.
In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier vinden om hun authentieke verhaal te vertellen.

Ik wil graag mijn business een nieuwe boost geven, ik geef nu zo’n 4x per maand workshops en trainingen, en dat wil wil ik graag verdubbelen.
Ik vind het erg mooi en fijn werk, en ik wil dat graag meer doen. Ik krijg vooral veel positieve feedback op mijn product en werk, dus het is van waarde voor anderen.

Ook het impressariaat wil ik een nieuwe boost geven, wij zijn onze marketing aan het veranderen, en producten kritisch en creatief tegen het licht aan het houden, nadat we door de bezuinigingen op cultuur, het afgelopen jaar voor het eerst omzetdaling hebben gehad.

Ik zoek nieuwe inzichten, eyeopeners, out of the box manieren van marketing en zakelijke contacten om meer business te genereren.

Ik wil graag andere trainers en coaches ontmoeten om uit te wisselen, elkaar te inspireren, kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, kunnen samenwerken etc.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten !
tot zaterdag, Ernst

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Hallo Robin,

Ik word erg nieuwsgierig naar je concept. Dus laat maar horen. Wellicht vind ik je morgen in de menigte,

heb een goed weekend
Anne-Marie

Robert Rosier
Robert Rosier
10 years ago

Acteren, schrijven, regisseren, produceren… marketing, reclame, pr… veelzijdig… maar het valt voor mij allemaal onder “communicatie”.

Het is mijn passie en mijn hobbie, maar dankzij Open Circles Academy zit het nu in een traject richting professioneel opereren.

Dat professionele niveau heeft het al. Nu de centjes leren maken. Dat lukt stap voor stap, maar kan heel goed die boost gebruiken van de Business Bootcamp.

Ik verheug me erop jullie allemaal te ontmoeten.

Tot dan!

Marnix Ruys
10 years ago

Beste Collega’s!

Mijn naam is Marnix Ruys en ik heb erg veel zin in de dynamiek van volgende week.

Wat ik doe? Ik kom bij je op je werkplek en ondersteun je om weer in je kracht te komen, zodat je weer resultaten haalt waar je blij van wordt.
Ondersteund door de CiEP methodiek niet meer afhankelijk zijn van omstandigheden, maar zelf creëren van omstandigheden.

Tot volgende week!
Marnix Ruys

Ronald Sier
10 years ago

Hallo, ik ben Ronald Sier, 35 jaar jong en ik woon al mijn hele leven in het mooie Volendam. Mijn expertise is om Mensen te Helpen de Enige Juiste Financiële Keuze te maken. En dat kan op voor U Belangrijke Momenten zijn. Hebt u bijvoorbeeld de volgende Vragen ….
…hoeveel moet mijn Bedrijf Opleveren?
…hoe kan ik op de beste manier mijn Kinderen Helpen?
…kan ik Leven van mijn Vermogen?
…hoe Bespaar ik Kosten bij het sluiten van een Hypotheek?
…hoe wikkel ik een Erfenis af?
…hoe krijg ik Inzicht in al mijn Financiële Zaken?
…kan ik Eerder met Pensioen gaan?

Ik Help U met Antwoorden op deze Lastige vragen. Door Informatie en Inzicht te geven stel ik u in staat de Enige Juiste Financiële Keuze te maken. En Help ik U met de Uitvoering van uw Keuze. Zodat u Tevreden bent en Geen Zorgen meer hebt.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik vooral beginnende ondernemers te ontmoeten die mij kunnen helpen met diverse soorten vragen over de start van een onderneming en waar ze tegenaan zijn gelopen. Mijn doel is zoveel mogelijk te leren voor zover dat mogelijk is. Ik ben nog in loondienst namelijk.
Tot snel.

groet,
Ronald Sier

Monique Schaafsmaa
Monique Schaafsmaa
10 years ago

Hallo allemaal,

Zou ik zaterdag 18 mei en/of zondag 19 mei met iemand mee kunnen rijden naar Nieuwegein? Ik kom uit de buurt van Alkmaar, dus wie weet komen er meer mensen uit deze omgeving.
Natuurlijk deel ik mee in de kosten.

Met hartelijke groet,

Monique Schaafsma

Frans Otenhoff
10 years ago

Beste Business Bootcamp-ers,

nog even en dan is het zover, ik heb er veel zin in.

Als afgestudeerd en gepromoveerd natuurkundige heb ik 10 jaar met veel plezier in de medische wetenschap gewerkt.

Daarna is het roer echter 180 graden omgegaan en ben ik de weg van het hart gaan volgen en heb ik eens goed nagedacht over wat ik werkelijk wil en blij van wordt: En dat is andere mensen een leuke dag bezorgen.

Sindsdien ben ik de eigenaar van evenementenbureau TreaT uit Maastricht. We organiseren met name bedrijfsuitjes. Inmiddels ook al weer 10 jaar.

De creatieve ideeën zijn nog lang niet uitgeput.

Voor komende periode hebben we een range aan stadsontdekkingstochten bedacht. We willen deze beschikbaar maken aan individuen en kleine groepjes. Vrienden, vriendinnen, het gezin, enzovoort.

De ontdek-de-stad producten kunnen we ontwikkelen, maar hoe weet de rest van Nederland dat ze er zijn? Ik kom graag in contact experts op gebied van promotie, marketing, aandacht trekkende campagnes.

Tot zaterdag!

Frans

Anita Smits
10 years ago
Reply to  Frans Otenhoff

Hallo Frans,

Leuk product heb je! En Maastricht is een prachtige stad om dit uit te voeren.

Mischien moeten wij eens praten met elkaar. Wellicht kunnen mijn collega en ik je helpen. Wat jij zoekt is wat wij doen. Branding, marketing, reclamecampagnes die scoren etc. Ons bedrijf heet Branding Topics.

Dus ik hoop je zaterdag te spreken. Als je van te voren al meer wilt weten dan mail me maar even: anita@brandingtopics.nl

groetjes,
Anita

Marjolein Kalter
10 years ago
Reply to  Frans Otenhoff

Dag Frans,
Wat leuk! Ik ben (dus) die vriendin waar Anne het over heeft 😉
Met kanotochtenutrecht.nl organiseer ik onder meer kanotochten door de stad Utrecht voor groepen vrienden, collega´s, familieleden en onbekenden van elkaar.

Lijkt het je wat om te zien of we elkaar kunnen promoten? Maas-trajectum en U-trajectum, 2 steden die hun naam aan de Romeinen hebben te danken.
je vindt me ook op facebook, linkedin en op de facebookpagina: facebook.com/KanotochtenInEnOmUtrecht

De 27e gids ik een historische Pinkstertocht van 10:30 tot 12:30. Er is nog plaats!

Tot morgen!
Hartelijke groet,
Marjolein Kalter

Anne Buiskool
10 years ago
Reply to  Frans Otenhoff

Wat leuk Frans, dat de weg van het hart je hier naartoe heeft gebracht. Ik kreeg toevallig deze week een mail en facebookbericht van een vriendin die eenzelfde soort move heeft gemaakt en die iets vergelijkbaars doet wat ze zelf helemaal niet verwacht had. Kanotochten door de stad en in de omgeving van utrecht. kanotochtenutrecht.nl Ook als bedrijfsuitjes, teamtrainingen. En laat ze nou ook naar dit Business Bootcamp komen.
Wie weet valt er wat te inspireren over en weer. Veel plezier en wie weet ontmoeten we elkaar.

Ingmar Nieuwold
Ingmar Nieuwold
10 years ago

Mijn naam is Ingmar Nieuwold.
Ik ben oprichter van de stichting ‘The 100th Village’ en besuurslid van Malaria No More! Nederland. Ik faciliteer integrale benaderingen voor ontwikkelingssamenwerking. Verbind wetenschappelijke disciplines, financiele experts en ondersteun communities ‘bottum up’ hun eigen situaties te verbeteren.
Ik meen dat toekomstige ontwikkelingssamenwerking niet afhankelijk moet zijn van donaties en subsidies, maar dat het een duurzame en verantwoorde vorm moet aannemen met heldere transparante terugverdienmodellen, op alle niveaus. Van NGO, tot community. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf als stichting of lid van een gemeenschap is de enige manier om eigenaar te worden van het probleem en de oplossing.

Jos Janssen
10 years ago

Boeiend Ingmar, ontwikkelingssamenwerking is mjn oorspronkeljke vak, maar nog steeds een liefde. Ik houd me nu bezig met ondernemerschapsontwikkelng, ook in de Derde Wereld als het even kan. Lijkt me leuk elkaar te ontmoeten.
Groet,
Jos

Anne Buiskool
10 years ago

Kom maar op, ik wil wel delen, ben nieuwsgierig naar je geldconcept. Ik ben in een nieuwe vorm mlm concept gestapt waar ik ook enthousiat over ben. Met gezonde rauwe chocolade!
Nice to meet you. Tot zaterdag. Anne samenwijzer.net

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
10 years ago

Dag medebootcampers. De reden waarom ik meedoe aan Business Bootcamp is omdat ik op een kruispunt sta in mijn werkzame leven, waarbij ik de keuze wil maken om als zelfstandig klassiek zanger, zangdocent en koordirigent verder te gaan na jaren in loondienst gewerkt te hebben. Ik wil minder afhankelijk zijn van de al of niet aanwezige subsidiestromen en meer mijn eigen plan trekken. Ik hoop in dit weekeinde inzicht te krijgen in de wegen die
ik kan bewandelen om dit gerealiseerd te krijgen en in contact te komen met medebootcampers .

Anne Buiskool
10 years ago

Hallo Ronald
Tijdens het Business Bootcamp van januari hebben er een aantal mensen op het podium gestaan om te vertellen hoe hun onderneming gegroeid was en wat ze allemaal gedaan en meegemaakt hadden. een daarvan was een collega van je (misschien ken je het verhaal) misschien niet. Op de site van Business Bootcamp bij succesverhalen, Marco C de Bruin vind je zijn verhaal. Componist. Ik was erg onder de indruk van hoe hij nu zonder subsidie en zeer inspirerend zijn onderneming vorm gegeven heeft. het lijkt me dat je naar zo iets op zoek bent?????
veel plezier en wie weet ontmoeten we elkaar.

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
10 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Dag Anna,

Bedankt voor je reactie, ik heb het filmpje van Marco bekeken.
Het maakt me, ondanks de aarzelingen die ik nog wel heb, in ieder geval nieuwsgierig.

Wie weet tot ziens morgen.

Ronald

Else Boerema
10 years ago

Hallo mede Business Bootcamp -ers, graag stel ik mezelf aan jullie voor.

Mijn naam is Else Boerema. Samen met mijn collega Els Deenen vormen wij de VOF ‘Something Else’

Vanuit een grote betrokkenheid bij de mensen met de handen aan het bed in de Zorg geven we trainingen met de volgende visie.

Echte cliëntgerichte zorg is eigenlijk alleen te realiseren, als de zorgverlener ook aandacht heeft voor zichzelf. Als hij of zij, tijdens de zorg voor anderen, in contact blijft met zichzelf. Om het belang hiervan te benadrukken is het beter te spreken van relatiegerichte zorgverlening dan van cliëntgerichte zorgverlening. Dan is er aandacht voor beide participanten en balans in de zorgrelatie. Aandacht voor henzelf geeft zorgverleners een basis vanwaaruit ze dienstbaar kunnen zijn aan de instelling en aan cliënten, zonder zichzelf te schaden.

Ben jij ook betrokken bij of werkzaam in de Zorg, dan kom ik je graag tegen op de volgende Business Bootcamp. Wellicht kunnen we elkaar inspireren en concreet verder helpen bij het succesvol maken van ons bedrijf.

Tot mei!

Gerard Saathof
Gerard Saathof
10 years ago

Per 1 april ben ik gestart met mijn bedrijf, Saathof & Partners. Ik coach en begeleid, op het gebied van, angsten, fobieen, stress, ptss en burn-out. Daarnaast geeft ik trainingen en coaching.
Bij politie en justitie en in de sport heb ik mijn uitgebreide expertise opgebouwd. Ik ben zelfs gelukkig op veel vlakken ervarings deskundige. Mijn kracht zit in het bewerkstelligen van verandering en beweging, anders leren denken, en interne commnicatie.
Op het gebied van marketing en acquisitie, wil ik graag meer leren. Ik verheug me op de Business Bootcamp, om met jullie kennis te maken, en te groeien als ondernemer. Tot ziens!

Bernard Winsemius
10 years ago

Een mooie dag allemaal,

Ik ben Bernard Winsemius, creative professional.
Ik verbind beelden aan woorden, denk in beelden en heb een talent om te improviseren. Een explorer, die nieuwe verbindingen zoekt, inspiratie krijgt van mensen die met passie hun leven vorm geven. Nieuwe richtingen zoekt en niet bang is fouten te maken. Mijn bedrijf heet Stone Visuals Faciliteert en bestaat sinds 1996.
En mijn favoriete slogan op dit moment is:
“Life is a mysterie and you have a purpose”

Als Visual Harvester maak ik getekende verslagen bij bijeenkomsten, vergaderingen, workshops en presentaties.
Een ‘real time’ live alternatief voor de powerpoint presentatie.
Voorbeelden staan op bernardwinsemius.com.

Als facilitator breng ik groepen in beweging. Hun creatief denken en doen, activerend. Om zo gezamelijk tot nieuwe vruchtbare perspectieven te komen. Als ‘Captain Explorer’
bevaren we de oceanen van ons creatief brein.
M’n laatst gegeven workshop “Game Design” kreeg positieve feedback van de opdrachtgever.

Soms vervang ik de beelden voor woorden en schrijf ik een stukje op mijn blogs bernardwinsemius.blogspot.com en stonevisuals.blogspot.com.

En soms brouw ik digitaal virtuele werkelijkheden in de vorm van 3D computer graphic imaging.
Vaak naar aanleiding van een brainstorm of workshop ‘creatief denken’. Dan worden de concepten in deze digitale wereld opeens heel realistisch.

Kortom,
Stone Visuals Faciliteert en Jij bent het beste idee!

Lisette Platjouw
10 years ago

Wauw Bernard wat een inspirerend bedrijf en website heb jij! Ik ben onder de indruk. Ben zelf ook een beelddenker en vind het al een feest om alleen al naar de fotos van je beelddenkbeelden te staren.

Bernard Winsemius
10 years ago

Hoi Lisette, dit is inspirerend om te lezen.
Gebruik jij je beelddenken in je dagelijks werk?
En heb je misschien al gevisualiseerd hoe deze Bootcamp er voor jouw uit kan zien? Zijn er uitdagingen die je wilt aangan?
Mijn uitdaging zal zijn om te connecten zonder oordeel.

Tom van Woerkom
10 years ago

Hallo allemaal,
Na een aantal banen in vast dienstverband heb ik 13 jaar geleden besloten zelfstandig interim manager te worden. Dat heb ik ca. 9 jaar met veel plezier gedaan. 4 jaar geleden ben ik daarmee gestopt en ben wat meer gaan reizen en dat combineer ik ook met het als “senior expert” adviseren van het MKB in ontwikkelingslanden. Sinds 2 jaar ben ik Mastercoach® en adviseur. Uit eigen ervaring weet ik dat je door het leven heen verandert en dat het belangrijk is de dingen die je doet aan die veranderingen (in jezelf) aan te passen. Soms zijn dat ook lastige beslissingen en is de verleiding groot om te blijven doen wat je altijd al deed. Maar dan krijg je niets anders dan wat je altijd al kreeg (een bekende one-liner, maar daarom niet minder waar). Zo blijf je dicht bij jezelf, ik noem dat “positief egocentrisch”. Dat maakt het leven interessant en geeft je voldoende energie, vanuit je eigen bron, om er voor anderen te zijn (ook een vorm van netwerken).
Het bezoeken van netwerkbijeenkomsten in combinatie met stimulerende inhoud vind ik boeiend omdat ik daar mensen ontmoet waarmee ik kennis/ervaring kan uitwisselen. Dat maakt mij nieuwsgierig en stemt mij iedere keer weer tot nadenken over waar ik mee bezig ben en wat er om mij heen gebeurt. Kortom: het werkt stimulerend en houdt je “beweeglijk”.
Op mijn website meer over mijzelf: tomvanwoerkom.nl
Ik vond de video’s van Nisendah Neta wel stimulerend, vandaar dat ik mij op de Business Bootcamp van mei heb ingeschreven. Ik ben dus nieuwsgierig naar jullie en naar de Business Bootcamp.

Rogier Neefe
10 years ago

Ha Tom,

Ik ga in mei voor de 2de keer de Business Bootcamp doen. Prachtige plek om te netwerken. Ik denk zo aan 2-3 mensen (die ook aanwezig zullen zijn) aan wie ik je kan voorstellen rondom MKB, ontwikkelingslanden en concreet bijdragen aan een betere wereld.

Zien we elkaar daar!

Ciao
Rogier

Harm van Wijk
10 years ago

Mijn naam is Harm van Wijk en ik help sinds 2004 beleggers geld te verdienen op de beurs met een weekblad, e-book, vermogensbeheer en een beleggingsfonds.

Ik ben op zoek naar ondernemers die mijn business naar het volgende niveau kunnen tillen.

Mijn doel voor het weekend is om aan mijn business te werken en niet in mijn business.

Daarnaast wil ik ook andere ondernemers helpen om succesvol te zijn met beleggen. Bekijk vast mijn gratis e-book 7 geheimen van succesvol beleggen op mijn website.

Tot volgend weekend!

Harm van Wijk

Helene van Harten
10 years ago

Ik ben docent en heb een nieuwe regencape ontworpen voor fietsen met voordragers en manden. Hierdoor ben ik me gaan orienteren op het ondernemerschap en op zoek gegaan naar een productiebedrijf. Ik heb materialen getest, proefmodellen genaaid en getest en deze week is de eerste partij SuperCapes binnen gekomen. Mijn webshop: supercape.nl is geopend.

Tot nog toe was het 1 groot avontuur dat ik met heel veel plezier heb doorlopen. Nu komt de marketing en dan durf ik minder op mijn gevoel te vertrouwen. Daarom ga ik naar de Business Bootcamp voor tips en ervaringen van anderen.

tot ziens horens en mails

Helene

Annelies Roon
10 years ago

Bij deze inspirerende rij sluit ik graag aan. Mijn naam is Annelies Roon en ik ben freelance tekstschrijver, schrijfdocent, ghostwriter en ‘schrijfcoach’ . Ik wil graag mensen ontmoeten die een goed verhaal hebben, maar niet het talent of zelfvertrouwen om dat verhaal zelf helder onder woorden te brengen. Ik vind het geweldig om andermans visies trefzeker neer te zetten of daarbij te helpen. Als journalistiek artikel, of als ghostwriter in de vorm van een column of essay, bijvoorbeeld. Of meelezend en-schrijvend met jouw eigen verhaal. Als dat verhaal dan ook nog een link heeft met duurzaamheid, dan ben ik helemáál in mijn element.

Mijn eerste eigen artikel publiceerde ik inmiddels alweer twintig jaar geleden en in de tussenliggende tijd heb ik een enorm gevarieerd spectrum aan opdrachtgevers gehad. Van Allerhande tot Corus; van Ballast Nedam tot Vriendin; van Twynstra Gudde Organisatieadviseurs tot Trouw en NRC Handelsblad.

Twee jaar geleden besloot ik mij vooral te richten op verhalen met een groen hart. Ik verdiepte me in kwesties rond milieu en duurzaamheid, ging bloggen onder de naam Het Groene Web en werkte de afgelopen maanden als (vervangend) redacteur bij Greenpeace.

Sinds een jaar of drie werk ik daarnaast als freelance docent Scriptie Schrijven en Wetenschappelijk Schrijven aan de VU in Amsterdam. Ik krijg er steeds meer lol in om anderen te begeleiden in hun schrijfproces. Soms zijn dat korte klussen, in opdracht van bijvoorbeeld organisatieadviseurs die hun verhaal zelf niet smeuïg genoeg voor het voetlicht weten te brengen. Soms ook langere projecten: voor een roman en een non-fictie boek over schoonheid ben ik inmiddels ‘redigerend meelezer’.

Dus: heb je een vol hoofd maar een akelig leeg scherm? Roep vooral mijn hulp in, dan helpen we elkaar verder!

Anne Buiskool
10 years ago
Reply to  Annelies Roon

Dat klinkt heel aantrekkelijk voor iemand die een volgende slag met haar website aan het maken is 🙂 en het klink alsof je helemaal gevonden hebt wat je het liefste doet.
Ben wel benieuwd welk doel je voor ogen hebt deze Business Bootcamp?
groet Anne

Leni Minderhoud
10 years ago
Reply to  Annelies Roon

Dag Annelies,
Leuk om je te ontmoeten! Er is nog veel mogelijk op gebied van schrijven volgens mij. Ikzelf ben naast mijn face to face sessies ook opgeleid online coach. (methode mindful analysis) zie mijn website. De verhalen van mensen zijn het uitgangspunt in de coaching via e-mail, dus denk ook aan inzicht en bewustwording die er tot stand komt, alleen al door het schrijven. Als je ook coach bent, kun je daar vast ook iets mee?

tot ziens in mei!
Leni

Marjolein Felius
Marjolein Felius
10 years ago

Mijn naam is Marjoleijn Felius, Vlissingse van origine en woon nu in Breda waar ik Sociaal Ondernemen studeer. Voor de zomer van 2012 wil ik een onderneming opzetten waarbij ik workshops geef aan jongeren en hen wil begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling door focus te leggen op de vaardigheden die zij hebben en willen ontwikkelen om daar te komen waar ze willen zijn.

De Business Bootcamp is voor mij en manier om in contact te komen met ondernemers zodat ik van hen kan horen/leren hoe het is om te ondernemen en waar ik zeker nog tegen aan ga lopen. Ook hoop ik daar vaardigheden en kennis op te doen die ik meteen kan inzetten voor mijn startende onderneming.

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren!

Sandra Staats
10 years ago

Ik heb mijzelf ingeschreven voor de Business Bootcamp omdat ik voor mijn gevoel meer moet ‘doorpakken’. Ik ben sinds 1,5 jaar ZZP’er en heb mijn opdrachten vanuit 1 opdrachtgever. Hoe vind ik andere opdrachtgevers en hoe krijg ik hen zover dat ze met mij willen samenwerken? Ik wacht liever af tot men op mij af komt, maar helaas… zo werkt het niet. Je moet jezelf verkopen en dat is nou net niet mijn sterkste punt!

Monique Slikkerveer
10 years ago

Ik rij zaterdag en zondag vanuit Heerenveen alleen naar Nieuwegein. Wie wil er carpoolen?

Warme groet,
Monique Slikkerveer

Elsa van der Drift
10 years ago

My Comfort Zone – A Poem
Author Unknown

I used to have a comfort zone where I knew I wouldn’t fail.
The same four walls and busy work were really more like jail.
I longed so much to do the things I’d never done before,
But stayed inside my comfort zone and paced the same old floor.

I said it didn’t matter that I wasn’t doing much.
I said I didn’t care for things like commission checks and such.
I claimed to be so busy with the things inside the zone,
But deep inside I longed for something special of my own.

I couldn’t let my life go by just watching others win.
I held my breath; I stepped outside and let the change begin.
I took a step and with new strength I’d never felt before,
I kissed my comfort zone goodbye and closed and locked the door.

If you’re in a comfort zone, afraid to venture out,
Remember that all winners were at one time filled with doubt.
A step or two and words of praise can make your dreams come true.
Reach for your future with a smile; success is there for you!

Guus Peeters
10 years ago

Hallo Elsa,

Wat sla je met dit gedicht de spijker op de kop. Ik ben echt geraakt, en ik hoop velen anderen met mij. Want dit is waar het voor veel mensen om draait, en dat in te zien brengt je vele stappen verder. Ik zie je op de Business Bootcamp.

Guus

Renée Daniëls
10 years ago

Mooi en raak!

Finica van Esch-Harbuz
Finica van Esch-Harbuz
10 years ago

Hi Elsa,

Beautiful! and sooo true!

See you in may!

Finica

Marleen Hofman
10 years ago

Mijn passie is de woestijn. Ik breng mensen van hun ‘hoofd’ naar hun ‘hart’ via inspirerende reizen. Bruisend, verfrissend, op de golven van liefde en speelsheid. Met veel warmte van de zon en de rust van de horizon. De wijsheid van de woestijn, de warmte van zijn bewoners. Een reis die harten opent, in contact met een authetieke cultuur en de overweldigende natuur.
desert-soul.com
youtu.be/1oqPR3pjtbw
Ik kijk er naar uit boeiende, inspirerende mensen te ontmoeten en mijn kennis in ondernemen te verdiepen!

Zilla Grondel
10 years ago

Beste Allemaal
Ik heb mijn bedrijf nu alweer 24 jaar. Heel veel goede tijden meegemaakt, maar ook veel slechte. Daardoor veel geleerd. Successen weten te halen en een heel mooi product weten neer te zetten.
Nu heb ik het gevoel de laatste tijd dat ik tegen de stroom aan het inzwemmen ben. Ik heb daarom ook gekozen om aan de Business Bootcamp mee te doen om nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en daardoor weer heel veel creativiteit bij mezelf te voelen opkomen.
Ik maak de mooiste creaties met zijden bloemen. Zowel voor de particulier, maar vooral voor het bedrijfsleven. Dit in de vorm van huren en natuurlijk ook koop. Huren is ideaal voor de klant. Altijd boeketten die er goed verzorgd uitzien, wisseling, en natuurlijk financieel zoveel voordeliger dan verse bloemen.
Denk aan het afstylen van interieurs, lege panden die te koop staan aankleden, evenementen/beurzen/huwelijken. Zoveel is er mogelijk. kijk ook even op setafiori.nl om een indruk te krijgen.
Ik hoop daarom ook dat ik hierdoor mensen leer kennen om weer eens heerlijk te brainstormen en die gaten durven te schieten. Ook mensen waar ik iets voor kan betekenen. Jaja ik heb er zin in.

Anita Smits
10 years ago

Hallo Business Bootcamp-ers,

Ik ben Anita Smits en heb samen met Rob Vogels, die ook van de partij is op de Business Bootcamp, het reclamebureau Branding Topics. Wij helpen jou om je communicatiepuzzel op te lossen. Hoe presenteer je je bedrijf of produkt aan de buitenwereld? Of hoe zet je een nieuw produkt in de markt? Denk aan branding, communicatieadvies, concept, content & copy, reclamecampagnes die scoren… Creativiteit is daarbij geen doel, maar een middel. Met andere woorden: Branding Topics is erop gebrand om te creëren, te verrassen en bovenal te blijven hangen bij klanten.

Ik heb erg veel zin in de Bootcamp en om jou te ontmoeten. Dus ik zie je aanstaande zaterdag!

Een vriendelijke groet,
Anita Smits

Georgina Nacken
Georgina Nacken
10 years ago
Reply to  Anita Smits

Hallo Anita,

Het lijkt me leuk om tijdens de Business Bootcamp met jou van gedachten te wisselen over branding. Zelf zit ik met mijn bedrijf/merk Rosalina Nacken in een voorbereidende fase. Ik ontwerp en verkoop exclusieve ‘hoezen’ voor tablets en smartphones voor vrouwen in het hogere segment. Met mijn producten wil ik uiteindelijk internationale markten aanboren. Ik heb veel ideeën over hoe ik mijn producten ga branden en ben erg benieuwd naar je mening hierover!

Mocht je interesse hebben dan kun je me benaderen via LinkedIn.

Gr. Georgina Nacken

Anita Smits
10 years ago

Hallo Georgina,

Leuk om je te ontmoeten zaterdag. Ik ben benieuwd naar je ideeën en ik wil er zeker met je over sparren. Je product spreekt me aan. Ik zal je linken op linkedin. Kunnen we daar eventueel nog verder erover praten.

En anders in ieder geval tot zaterdag (als we elkaar kunnen vinden in die grote massa mensen).

Groetjes,
Anita

Arjen Mol
Arjen Mol
10 years ago

Hallo allen, ik werk graag voor organisaties om medewerkers effectiever te maken, zowel in hun eigen belang als in het organisatiebelang. Als aikidoka, trainer, coach en organisatieadviseur werk ik met wat er is, zowel in teams als 1 op 1. Ik ben geschoold in NLP, systemisch werken, maskerstructuren en in het professioneel begeleiden van organisaties. Groei van mensen doet mij groeien! Graag ontmoet ik je aanstaand weekend als je met mij hierover van gedachten en contacten wilt wisselen. Groet Arjen

Joost Boers
10 years ago

Hallo Business Bootcamp-ers! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten – mensen die op zoek zijn naar nieuwe kansen jezelf verder te ontwikkelen. Mensen die vooruit willen, hun ambities vorm willen geven in de tijd dat de algemene tendens is juist de nadruk te leggen op minder, zuiniger, matigen.
Ik heb een internationaal netwerkmarketingbedrijf waarmee ik opereer in de groeimarkten wellness en e-commerce. We leren met Feeling-healthy.net ondernemende mensen een succesvol bedrijf te runnen volgens een concept dat al 19 jaar succesvol is in de wereld en belangrijker: we hebben de overhead (denk aan personeel, voorraden, huisvesting, logistiek, administratie en juridische zaken als aansprakelijkheid), traditioneel een uitdaging bij bedrijven, ondergebracht in een serviceorganisatie. De bedrijfsvorm bouwt een residueel inkomen op, dat vrijheid biedt. Nu en in de toekomst. Denk aan pensioen, inkomensverzekering en vooral de mogelijkheid om zelf keuzes te maken in het leven waar je helemaal achter kunt staan – en dromen tastbaar kunt maken.
Wil je op een andere manier naar de economie kijken? Dan ontmoet ik je graag tijdens het Business Bootcamp!

Leni Minderhoud
10 years ago

Dag Rogier,
Ik wil je graag ontmoeten as weekend. Ik word helemaal blij van je oproep en wil graag meewerken om die innovatiekracht te ontketenen. Als carrière coach & counsellor inspireer en begeleid ik 45plus professionals naar werk, ander werk of een eigen onderneming zodat ze werk gaan doen die past bij hun talenten of droom (ook mijn pitch hier even geoefend… hoe bekt ie?;-).

Ik geef ook workshops over bepaalde thema’s die ik vaak tegenkom zoals weerstand tegen netwerken, wat wil ik nou eigenlijk, van usp naar pitch, mindful analysis (een methodiek voor online coaching die uitsluitend via internet werkt), slim gebruik van social media.

De innovatie zie ik nodig in het ontwikkelen en opleiden van mensen binnen organisaties, wat jarenlang achter is gebleven en waar velen nu de lasten van ondervinden. Ook gezien veranderende arbeidsverhoudingen, meer tijdelijke contracten/projecten, flexibel werken etc.

Ook leuk om te melden is dat ik begin juli mee doe aan een co-creatie event voor de marketing/communicatiesector MCV12 (zie de website). Dit moet helemaal tot stand komen door de deelnemers, gesloten beurzen (zoveel mogelijk). Ik zie veel mooie initiatieven om mensen aan het werk te krijgen en te houden. Dus ik denk en brainstorm graag met je mee!

Hopelijk tot ziens!

Leni

Leni Minderhoud
10 years ago

Ik zie erg uit naar de Business Bootcamp waar ik zoveel over lees.
Ik zit in het derde jaar van mijn bedrijf in (loopbaan)coaching en counselling na een carriereswitch vanuit de financiele sector en een tweede HBO studie. Het gedicht hierboven is ook voor mij zeer herkenbaar..

Wat ik sindsdien meemaak is bijna niet te beschrijven. Ik moest mijn bedrijf van niets opbouwen, na mijn 50ste en ik ben als een gek gaan netwerken, bijeenkomsten, overal in het land en vooral ook online via de social media. Dat werpt nu vruchten af en kan ik het wat netwerken iets rustiger aan doen. Ik heb zoveel mooie, lieve en bijzondere mensen ontmoet de afgelopen jaren. Het is inmiddels ook een product geworden, coaching in netwerken en social media, naast carriere switches, outplacement en reintegratie .

Het verbinden van mensen onderling en met organisaties is mijn passie en Motto:

Bedenk de beste stap die je NU kunt zetten.

Voor mij is dit nu de Business Bootcamp!

Rit Willaert
10 years ago

Coachen en inspireren door kleur en Aura-Soma! Dat doen Willy en ik in ons bedrijf Avalon in België.
We werken graag met groepen omdat je dan ook de interactie hebt tussen de verschillende personen én omdat je dan ineens zoveel meer personen kan inspireren!
Coaching by Colour heeft als doel iedereen te laten zien dat kleuren belangrijk zijn en je kunnen helpen!
Check onze website en word lid van onderstaande pagina.
Je vindt ons ook op Twitter!

facebook.com/Avalonbelgium

Rogier Neefe
10 years ago

Hallo allemaal,

Nog 1 dag … Ik heb er zin in!

Dit is de tweede keer dat ik de Business Bootcamp ga beleven. Een belevenis is het zeker, met ruim 1.000 ondernemers samen richten we ons op meer business en de hogere gun-factor.

Ik wil dit weekend in contact komen met succesvolle ondernemers die samen willen werken en elkaars expertises willen combineren tot meer slagkracht. Zo gun je elkaar meer business en biedt je elkaars klanten echt meerwaarde.

Mijn achtergrond: ik ben innovatieregisseur. Mijn klanten zijn organisaties die worstelen met vraagstukken waarvoor via de gebruikelijke wegen niet 1-2-3 de oplossing kan worden gevonden.

Mijn expertise is het ontketenen van innovatiekracht. Dit doe ik door het stimuleren van ondernemerschap en uitdagen van talent, met creatief denken en innovatief organiseren. Zo creëren we nieuwe, effectievere paden van denken en doen (de olifantenpaadjes in plaats van de geplaveide wegen).

Ik ben benieuwd naar jouw expertise en achtergrond, hoe we elkaars expertise aanvullen en wat we samen meer kunnen waarmaken dan alleen bij onze klanten.

Ciao
Rogier

Anna Cohen Stuart
10 years ago

I look foreward to a inspiring two days in may. Your short introduction helped me allready to discribe the following: I help profesionals and teams who are stuck in their situation at work or personal; I help them to make their dreams come true. I am creative and have many ideas that I use to do this. Also I have a lot of expirience and worked with many groups and individuals. I am not a sales person so in order to get more profit I have to invest in my business skills. Thanks for the opportunity to present myself.
Anna Cohen Stuart

Leontine van Roosmalen
Leontine van Roosmalen
10 years ago

Hallo allemaal. Ik ben Leontine van Roosmalen en officieel nog maar net gestart met mijn (Financial) Life Planningsbedrijf.

Al jaren werk ik als adviseur in de financiële dienstverlening en ondanks dat er hard geroepen wordt dat de klant centraal staat, is het belangrijkste voor een bank of een tussenpersoon om een product te sluiten. Dit stond me al jaren tegen en ik ben dan ook mijn eigen persoonlijke weg gaan zoeken.

Ik ben hierbij uitgekomen bij het Kinder Institute of Life Planning. Hierbij staat de klant en zijn levensdoelen echt centaal en worden er geen producten verkocht. Intussen ben ik zelf gelifeplanned en heb ik de opleiding tot LifePlanner afgerond. Om nog beter te worden en officieel geregistreerd te worden, ga ik vanaf 22 juni een Mentorship van een half jaar volgen.

Intussen ben ik mijn bedrijf aan het opstarten en druk bezig om mijn eigen lifeplanning te leven.

Mijn credo is: It’s not how good you are, it’s how good you wanna be! Dare to live now!

Mijn doel voor de Business Bootcamp is om mijn niche te bepalen en mijn bedrijf sterk neer te zetten in de markt.
Tevens wil ik graag in contact komen met mensen die hun eigen lifeplanning willen laten maken door mij. Voor mijn mentorship zoek ik nog twee personen uit Brabant, die door mij, voor mijn mentorship gelifeplanned willen worden.

Zoek me op tijdens deze Bootcamp, ik vertel je graag meer hierover.

Ik heb er al heel veel zin in! Tot volgend weekend.

Aloha
Leontine van Roosmalen

Leni Minderhoud
10 years ago

Dag Leontien,
Wat leuk om dit van je te lezen en wat een goede beslissing! Ik heb dezelfde switch gemaakt vanuit Finance drie jaar geleden en mijn leven is totaal anders geworden. Creatiever, inspirerender en zoveel mooie mensen ontmoet. Ik hoop dat we elkaar ontmoeten as weekend!

Go girl!

Hartelijke groet
Leni Minderhoud

Ron Hubbers
10 years ago

Aloha!
Mooie motivatie, Leontine. Heel herkenbaar. Wens je mooie zaken!
Ron

Hannie Massuger
10 years ago

Ha Leontine,

Wat leuk om je hier weer tegen te komen! Ik zoek je op, zaterdag!

Hartelijke groet,
Hannie

Hannie van Leening
10 years ago

Hallo Ennea-naamgenoot! Toevallig om je hier te zien….en hopeijk ook “live” komend weekend!

Marjolein Kalter
10 years ago

Wie ben je?
Mijn naam is Marjolein Kalter, eigenaar van AndersZINs coaching & consultancy.

Wat is jouw expertise?
Management, projectmanager, coach, fervent kano-liefhebber en kanogids in Utrecht

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
Ondernemers, leidinggevenden met een team van 5 tot 20 mensen die bezig zijn met teamontwikkeling, die in zijn voor een teamworkshop van een dag met de kano, om het kanoën te gebruiken om een kwaliteitsstap in hun teamontwikkeling te maken.
Daarnaaast zoek ik trainers en teamcoaches die meerdaagse verandertrajecten met teams begeleiden en die een workshop teamtraining met kano in hun palet willen opnemen.

Het is me opgevallen dat een relatief onbekende activiteit als kanoën mensen in een ontspannen omgeving iets uit hun evenwicht brengt, waardoor gedrag, dat waarschijnlijk in het werk ook minder ondersteunend is, iets wordt uitvergroot. Kanoën kan dan als een ontspannen spiegel dienen voor de teamproblematiek en deze los maken en doorontwikkelen.

Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?
Van het organiseren van kanotochten als vrijetijds evenement, voor vrienden, collega´s en familie wil ik graag de slag maken naar het inzetten van kanoën als activiteit voor een team in een organisatie.

Bernard Vuijk
10 years ago

Mijn passie is om in mijn werk op een creatieve en pragmatische benadering problemen op te lossen en deze vervolgens in de organisatie uit te voeren.

Dit doe ik door bijvoorbeeld organisaties te helpen:

– bij het (her)inrichten van bedrijfs-, ICT- en bestuursprocessen. Ik help de organisatie bij het verkrijgen van inzicht in de waardeketen waarbinnen de organisatie het programma doel realiseert.

– bij het vaststellen van de capability door de Kritieke Succes Factoren (KSF) van projecten en/of programma’s te bepalen. Op basis hiervan kan snel en een gedegen advies worden gemaakt over het verhogen van de effectiviteit, efficiency en excellence factoren in projecten en programma’s.

– bij het analyseren van werkpatroon en hoe dit kan worden verbeterd en geborgd. In een aantal concrete stappen en in voor de organisatie begrijpelijke (eigen) taal wordt dit proces in een werksessie in kaart gebracht en worden acties geformuleerd om de gevonden ‘gaten’ en knelpunten aan te pakken.

Lisette Platjouw
10 years ago

Ik ben Lisette en woon sinds 2 jaar in het oosten van het land. Na mijn opleiding multimedia en 7 jaar als webdesigner te hebben gewerkt kwam voor mij de stap om een ander pad in te slaan. Met een andere wind mee te waaien. Ik heb met veel plezier de deeltijd hbo opleiding Kunstzinnige Therapie gedaan aan de Hogeschool Leiden. Tijdens mijn studie heb ik mijn vertrouwde wereldje van webdesign achter me gelaten en ben in de kinderopvang terecht gekomen.

Mijn vriend en ik wilden graag weg uit de hectische, in onze ogen, hysterische chaos van de randstad. En zo zijn wij 1 dag na mijn afstudeerpresentatie een huisje wezen bezichtigen in de Achterhoek. In dit huis, aan de rand van het bos wonen wij nu precies 2 jaar met heel veel plezier. Ook hier ben ik weer in de naschoolse opvang gaan werken. Maar de kriebels om meer te kunnen betekenen voor de kinderen dan “alleen” bso-juf waren te groot om te negeren. En zo ben ik een paar maanden geleden mijn eigen bedrijfje begonnen onder de noemer “Waar de wind waait, studio voor creativiteitsontwikkeling en kunstzinnige coaching”.
Met mijn bedrijf bied ik kunstzinnige begeleiding aan voor kinderen, jongeren en volwassenen, met en zonder hulpvraag. Van viltworkshops tot tekencursus en van faalangsttraining tot therapeutisch traject. Oja, ik doe ook nog iets met webdesign en ontwerp 🙂 Een beetje met alle winden mee dus. En daardoor misschien….. een heeeeul klein ietsje te weinig focus nog. Maar daar hoop ik nog grip op te krijgen.

Ik ben sinds kort ook aangesloten bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap Zutphen, waar ik veel leuke nieuwe contacten en inspiratie opdoe.
Ik heb heel veel zin in Business Bootcamp en vooral om leuke enthousiaste mensen te ontmoeten om samen dromen te delen en te helpen verwezenlijken. Want ik merk dat ik echt veel meer energie en inspiratie krijg als ik mijn dromen met een ander kan delen.

O, en om te leren focussen, kaft van koren onderscheiden en doen wat op DIT moment belangrijk is.

En jij? Wie ben jij?

Martin Thomas
Martin Thomas
10 years ago

Hallo Rogier,

klinkt goed wat je schrijft. een open uitnodiging die ik graag aanneem.
ben nog aan het begin met het opzetten van een eigen bedrijfje, en ook als het om marketing gaat.
zou het fijn vinden je tijdens de Business Bootcamp te ontmoeten om te ontdekken wat ons verbindt!

Joan Verdegaal
10 years ago

Ben ik dan de enige scepticus? Ik moet steeds weerstand onderdrukken bij de massaliteit van deze Business Bootcamp. Toch heb ik mezelf opgegeven en dat zal wel ergens goed voor blijken te zijn…

De meeste mails heb ik ongelezen weggegooid; tijdgebrek. Ik verbaas me over al die commentaren die ik soms tegenkom. Hoe (wanneer) doen jullie dat?

Enfin, het is mijn grootste uitdaging als coach, counselor en trainer gewone mensen een stap verder te helpen in hun ontwikkeling op het gebied van zelfvertrouwen en assertiviteit. Ik doe dat met veel plezier en zit nu midden in de viering van mijn eerste lustrum met een serie benefiet workshops.

Wie weet tot ziens in de massa, ik beloof dat ik er open in zal stappen!

Nisandeh Neta
10 years ago
Reply to  Joan Verdegaal

Hai Joan – goed om te horen dat je bereid bent om open in de Business Bootcamp te stappen.

Ik beloof je…dat je niet de enige scepticus bent.
De Business Bootcamp is anders dan alle andere evenementen die in Nederland worden gedaan.
Het is een groot evenement, met veel mensen en veel energie.
Sommige mensen noemen het “Amerikaans”…

Maar de reden dat het zo snel zo succesvol is geworden, is omdat het zo veel waarde biedt aan de deelnemers, waardoor zij het op hun beurt weer aanbevelen aan hun vrienden en bekenden.

Ik geloof dat sceptisch zijn goed is. Het is een teken van intelligentie.
Het gaat fout als het cynisme wordt.

Dus, zolang je open blijft voor nieuwe ervaringen, weet ik zeker dat je eruit komt met nieuwe inzichten, energie en contacten.

Kom in één van de pauzes even naar me toe om kennis te maken. Ik hoor dan graag van je hoe je het allemaal ervaart…

Tot zaterdag de 19e, Nisandeh

Jos Janssen
10 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Ik deel het gevoel van Joan en ben dus ook een van de sceptici komend weekend. Het geheel geeft me een groot ‘Landmark’ gevoel; de pressure cooker waar iedereen energie van krijgt. Maar wat blijft er over als je weer in de realiteit van het dagelijkse leven komt? Maar ook daar heb ik veel geleerd en ik weet zeker hier ook.

Bijkomend ‘spanningsding’ is dat ik me een beetje een wolf in schaapskleren voel; ik help zelfstandigen hun bedrijf te starten of versterken en eigenlijk is iedereen dus in feite ook een potentiele klant van me. Dat maakt me wat onrustig en is dubbel. Kom ik nou om zelf te leren, of om klanten te vinden? Ik hoop de rust te vinden mezelf te zijn dit weekend.

In ieder geval heb ik veel goede dingen gehoord en ben ik heel erg nieuwsgierig. Groet, Jos

Nisandeh Neta
10 years ago
Reply to  Jos Janssen

Hey Jos,

Zoals ik eerder heb gemeld – er is niks met sceptisch zijn. Sta alleen open voor iets nieuws… Je zult het nooit weten, als je het niet eerst hebt geprobeerd, toch…?

En voor wat betreft jouw doel, vraag je: “Kom ik nou om zelf te leren, OF om klanten te vinden?”

Wat dacht je ervan om “OF” te veranderen in “EN”.

En kom zowel om te leren als om (hopelijk) nieuwe klanten erbij te krijgen.

Kom even hallo zeggen in één van de pauzes… Ik zit op de trap bij het podium.

Joan Verdegaal
10 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Hallo Nissandeh,
I’m impressed! 🙂
Tot de 19e!
Joan

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Hallo mijn naam is Anne-Marie Reimert. Wel-zijn en schoonheid bevorderen is mijn missie. Ik help mensen meer te floreren.

Floreren is gebruik maken van positieve gevoelens om te bouwen aan betrokkenheid, positieve relaties, zingeving en succes. Uit onderzoek blijkt dat 40% van onze geluksbeleving door onszelf te beïnvloeden is.

Een pelgrimstocht is voor mij een goede manier om je eigen weg te gaan. Het onderstaande ‘gebed van de Nahavo’s’ helpt me te focussen op schoonheid:

May I see beauty before me
May I leave beauty behind
May I recognize beauty on my left
And may I recognize beauty on my right
May I receive beauty from the ‘as’ above
And may I receive beauty from the ‘so’ below
May I walk in beauty today.

Ik ben trainer, adviseur en pelgrim. Mijn doel voor de Business Bootcamp is raken, geraakt worden, inspireren en geïnspireerd worden.

Daarnaast zoek ik klanten voor mijn floreerwandelingen. Liefst in Den Haag en directe omgeving. Ik denk dat mijn doelgroep bestaat uit mensen die ‘klaar’ zijn met wat en hoe ze het niet meer willen maar nog wel wat hulp kunnen gebruiken in wat en hoe WEL. Volgens een tiener die regelmatig met mij wandelt moeten mensen met hele drukke banen die ze niet meer leuk vinden met mij mee gaan lopen. En wat ze dan krijgen is rust en advies.

Tot slot: wil iemand meerijden vanuit Den Haag rand Rijswijk? In dat geval is het handig als je me een mailtje stuurt: anne-marie@ikfloreer.nu. Tot zaterdag

May you walk in beauty!

Lisette Platjouw
10 years ago

Leuk Anne-Marie! Je inspireert en enthousiasmeert me nu al!
Wat een leuke dingen bied jij aan met je bedrijf.
Ik hoop er veel mensen met je mee zullen wandelen!

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Hallo Lisette,

Dankjewel en tot zaterdag

Anne-Marie

Saskia van Velzen
10 years ago

Hoi Anne-Marie,

Ik ga naar je op zoek zaterdag (of zondag). Het woord “floreren” triggert iets!

Vrolijke groet,
Saskia

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Hoi Saskia,

Leuk ik kijk ook naar jou uit!

Harry de Lange
10 years ago

Hallo ben Harry en heb al sinds 1998 een trainingsorganisatie en ben een specialist in het helpen van mensen in hun peroonlijke ontwikkeling , door training en door coaching en soms een conbinatie van beide.
Dat doe ik in groepen maar ook een in 1 op 1 sitiuaties.
Dit concept ga ik verder ontwikkelen.
Ik ga ervanuit dat ik veel nieuwe contacten kan leggen tijdens de Business Bootcamp. Het zou fantastisch zijn om mensen te ontmoeten die met mij eens in gesprek willen om deel te neme aan mijn bedrijf.
Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot mei.

Hartelijke trainersgroet,

Harry de Lange

Rob Vens
10 years ago

Als (zeer…) ervaren IT architect merk ik dat het nog wat anders is om als zelfstandige in een competitieve markt te opereren – een positie waarin ik mijzelf sinds enige maanden bevind. Dat zal met meer sterk inhoudelijk gedreven mensen het geval zijn: je wilt je met je werk bezighouden, en denkt te snel dat al dat netwerken en jezelf verkopen tijdverspilling is.

Mijn ervaring de laatste maanden is juist andersom: de noodzaak om vele contacten te leggen en vooral de voortdurende oefening om de behoefte van de klant te begrijpen en daar de juiste respons op te geven, heeft gemaakt dat ik ook inhoudelijk ben gegroeid.

Leren door te ontmoeten, dat verwacht ik op de Business Bootcamp ook te doen, en hopelijk in overdrive! En iets terug te geven, het is een wederzijds proces, en mijn ervaring met coachen en veranderingsprocessen in organisaties is bijvoorbeeld iets waarmee ik dat hoop te kunnen doen.

Monique Slikkerveer
10 years ago

Ik ben Monique Slikkerveer, 53 jaar en moeder van 3 kinderen waarvan er nog één thuis woont.

Tien jaar geleden vond ik dat mijn leven maar eens anders moest. Ik heb verschillende cursussen en workshops gedaan.

Inmiddels ben ik Reikimaster en geef ik Hotstone massages, NLP, Voetzonereflex, Intuitief Massages, massagepraktijkmonique.nl … en …

Ik heb de afgelopen 18 jaar in verschillende netwerkmarketing organisaties gezeten. Deze zijn allemaal op niets uitgelopen. NU heb ik de FMgroup ontdekt. Dit vind ik leuk. Dit is wat ik wil. Echter ook dit (geurenfestijn.nl) krijg ik niet van de grond, terwijl ik het mezelf en anderen zo gun hiermee te kunnen verdienen.

Ik wil graag geïnspireerd worden door mensen die met netwerken bezig zijn. Waar ik de ‘know how’ van kan leren. Die mij kunnen uitleggen hoe ik met mijn team om moet gaan en anderen kan motiveren. En hoe ik aan klanten voor mijn bedrijf kan komen.

Mijn bedrijf succesvol maken is de reden dat ik naar de Business Bootcamp kom. En zorgen dat ik de ‘RUIMTE’ ga vinden om te doen wat ik wil.

Ik ont-moet je graag!

Namasté
Monique

Ewald Verhoog
10 years ago

Vanuit de ondernemingen Canicas.eu en RaisingResults.nl helpen we commerciele en fondsenwervende organisaties meetbaar te groeien. Met marketingadvies en implementatie (denken en doen).
Mijn persoonlijke expertises zijn klantcontact-strategien, segmentatie en conversie.

Ik ga naar de Business Bootcamp voor een stappenplan om onze omzet dit jaar te verdubbelen.
Heb het idee dat onze propositie niet scherp genoeg is, en we in de uitvoering van ons eigen relatiemanagement nog heel veel stappen kunnen maken. (Het ‘bij de loodgieter lekt het-syndroom’).

Daarnaast wil ik een schop onder mijn kont om nou eindelijk een boek te gaan schrijven over mijn vakgebied.

Wilma Seinen
10 years ago

Leuk om met jullie aan de slag te gaan!

– Mijn naam is Wilma Seinen en ik woon in Naarden, ‘t-Gooi.
Ik heb in 2010 een organisatie gestart voor VITALITEIT
( voeding, beweging en stress) kortom de leefgewoonten.

– Particulieren die ik wil begeleiden zijn mensen met overgewicht, maar …gaan die naar een gewichtsconsulent…?

– Bedrijven die ik wil bereiken, zijn organisaties die vitaliteit op de agenda hebben staan, maar…hoe weet je wie dat zijn?

– Mijn aanbod:
trainingen – workshops – leefstijladvies – coaching voeding & vitaliteit

– Het lijkt me interessant om mensen te ontmoeten, die
mijn doelgroep scherp kunnen krijgen én hoe ik die het beste kan aanspreken.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Wilma Seinen

Ayse Caliskan
10 years ago

Halo allemaal,

Sinds vorig jaar ben ik mijn eigen Wellness business gestart in Turkije. Het is een booming business en ik ben op zoek naar ondernemers die zowel in Nederland als in Turkije actief willen zijn om wellness producten actief in de markt te zetten.

Jarenlang heb ik voor corporate Nederland gewerkt en veel marketing functies vervult. Sinds vorig jaar voor mezelf begonnen. Ik heb een consultancy bureau in Social Marketing en als bijverdienste doe ik ook de Wellness in Turkije.

Ik kom graag in contact met ondernemers die hierin geïnteresseerd zijn.

Maaike Helder
Maaike Helder
10 years ago
Reply to  Ayse Caliskan

Hallo Ayse Caliskan,

Ik heb meer een praktische vraag.

Mijn tante heeft een schoonheidssalon. Ze gebruikt altijd een specifieke klei uit Turkije. Za gaf laatst aan dat deze klei bijna op is en niet weet hoe ze aan nieuwe kan komen.
Zou jij haar hierbij kunnen helpen?

Groeten,
Maaike

Anne Buiskool
10 years ago
Reply to  Ayse Caliskan

Ben net terug uit Turkije, misschien heb ik een contact en een idee voor plan B verdienen. Mail me maar. Groet Anne en tot volgende week

Geraldine Witteveen
10 years ago

Hallo mede-bootcampers,

Ik ben Geraldine, alleenstaande moeder van 2 puberzonen en eigenaar van Salenzo, een salarisadministratiekantoor aan huis in het mooie en gastvrije Twente. Die Twentse gastvrijheid en nuchterheid wil ik graag in mijn dienstverlening tot uiting brengen. Zowel bij potentiële nieuwe klanten, maar zeer zeker ook bij mijn bestaande klantenkring.

Dit wordt voor mij de eerste Bunsiness Bootcamp. Ik voel me normaal gesproken niet zo thuis op dit soort massale bijeenkomsten, maar ben van plan er open in te gaan en alles over me heen te laten komen. En als ik alle verhalen mag geloven steek je er echt wat van op.

Netwerken is altijd nuttig. Nieuwe klanten werven zal voor mij zeker niet de eerste prioriteit zijn, aangezien er voornamelijk zzp-ers komen en die hebben nu eenmaal geen personeel in dienst en dus geen salarisadministratiekantoor nodig. Maar ervaringen uitwisselen op ondernemersgebied is ook zeer leerzaam en interessant. En wie weet, welke contacten je er aan overhoudt.

Mijn voornaamste doel van de Business Bootcamp is om kennis te vergaren, op wat voor gebied dan ook, zowel van Nisandeh als van mijn mede-bootcampers. Vervolgens die kennis implementeren in mijn onderneming en hopelijk daar de vruchten van gaan plukken.

Tot ziens in Nieuwegein!
Geraldine

Saskia van Velzen
10 years ago

One good laugh a day keeps the doctor away

Ik help zorgverleners en leerkrachten om de lach in te zetten in hun werk.

Cliënt blij -> zorgverlener blij
Leerling blij -> leerkracht blij

Volg de 2-daagse gecertificeerde Cursus Laughter Yoga Leader 9 en 10 juni in Wageningen. Geschikt voor iedereen die de lach als instrument wil gebruiken.

Na de vorige Business Bootcamp is mijn eigen bedrijf “Voel je Blij” in sneltreinvaart van start gegaan. Mijn omzet is verveelvoudigd, maar omdat dit nog nihil was is dit natuurlijk niet zo moeilijk 🙂 Ik lach wekelijks gemiddeld 5 keer met allerlei groepen en mijn leven wordt alleen al daardoor steeds voller, mooier en gezonder. Ik hoop bij deze Business Bootcamp me nog meer te kunnen focussen, nieuwe ideeën op te doen of oude ideeën nieuw leven in te blazen, mijn visie helder te krijgen en heel veel vrolijke contacten te leggen.

Tot lachs allemaal!

Saskia

Marné van Veenendaal
10 years ago

Hoi Saskia, ook weer van de partij? Ik hoop je te zien, kunnen we lachen 😉
Met vrolijke groet, Marné

Saskia van Velzen
10 years ago

Ik realiseer me dat het omgekeerde ook, en zelfs nog wel meer, geldt:

hulpverlener blij -> cliënt blij
leerkracht blij -> leerling blij

Pamela van Booren
10 years ago

Hallo bootcampers,

Ik ben Pamela van Booren, ik ben 40 en sinds 3 jaar bedrijfsleider van drogisterij A.J. van der Pigge in Haarlem. Wij bestaan inmiddels 163 jaar en hebben een bijzondere geschiedenis. Mijn expertise is natuurgeneeskunde, voeding en supplementen en kruiden. Ik werk inmiddels alweer 12,5 jaar bij deze drogist en heb vele cursussen en opleidingen gevolgd om mijn vakkennis te vergroten.
Ik vorm samen met 2 collega’s een managementteam en wij zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze winkel. Ik kom samen met mijn collega naar de Business Bootcamp om onze inspiratie te vergroten en om nieuwe kennis op te doen hoe wij onszelf beter kunnen maken en nog meer winst voor de zaak te kunnen creeren. Om onze doelen te kunnen verwoorden en uit te kunnen voeren door de juiste bedrijfsvoering. En voor een stukje persoonlijke en zakelijke groei. Ik verheug me erop om deze dagen met jullie mee te maken! Tot dan!

Helena van Arkel
10 years ago

Leuk je te ontmoeten. Pigge heeft ook in het midden van het land een goede naam

Mariecke Bobbe
Mariecke Bobbe
10 years ago

Mijn naam is Mariecke Bobbe.
Mijn uitdaging begon oktober 2011, ik keek op een zondagochtend naar Business programma waar een leuke dame vertelde over een uniek product. Een product waar 9 van de 10 mensen gek op is en nu dus ook te koop is in de gezonde vorm! Een zakelijke kans welke ik naast mijn huidige werk kon starten en een product welke mij, met mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste en voedingsconsulente, erg interessant leek. Ik heb contact met haar opgenomen en samen zijn we aan slag gegaan. Dit alles met het doel over 2 jaar te kunnen stoppen bij mijn baas en als zelfstandige vanuit huis te kunnen werken, waardoor ik meer tijd en aandacht heb voor mijn man, ons kind, vrienden en familie. Multi Level Marketing was voor mij helemaal nieuw en ik heb er dan ook echt aan moeten wennen. Het product is geweldig, maar waar vind je de juiste mensen? Natuurlijk zijn er mensen die de choco eten puur vanwege de gezondheid bevorderende effecten, maar waar vind ik die ondernemers, die mensen die net als ik een doel hebben.. Gelukkig wordt ik gesteund door een geweldig team en heb ik het gevoel dat ik langzaam aan mijn draai begin te vinden. Inmiddels is ook het afslankproduct van ons bedrijf in Nederland geïntroduceerd en begeleid ik mensen om gezonder te worden en te blijven. Ik hoop op de Business Bootcamp mensen te ontmoeten met ‘dezelfde’ dromen als ik en hen te kunnen helpen zoals ik geholpen ben. Tot 19 en 20 Mei!

Renée Daniëls
10 years ago

Bij mijn eerdere deelname aan het Business Bootcamp focuste ik me voornamelijk op het in- en toepassen van alle informatie in mijn toenmalige bedrijfsopzet. Dat is naar wens gelukt.

Natuurlijk ben ik niet alles vergeten, maar ik wil graag alles weer een keertje langs horen komen met oren die gericht zijn op mijn jongste bedrijfsactiviteit: het vak ‘ondernemen’ leren aan (startende) IB-ZZP’ers, zodat ze een solide basis hebben en dus meer kans hebben op een succesvol bedrijf.

Eigenlijk doe ik dat al jarenlang voor al m’n klanten, maar dan in een 1-op-1-situatie. En omdat ik ‘de boekhoudster’ ben, vind ik het moelijk aan deze extra diensten een passend verdienmodel te hangen. Vandaar dat ik het nu helemaal losgekoppeld heb.

Omdat ik nu veel meer én anderssoortige klanten nodig heb, zal ik mijn marketingactiviteiten anders moeten inrichten. Waar ik eerst afstemde op het krijgen van een langdurige en persoonlijke band, moet ik voor mijn nieuwe activiteit uitgaan van potentiële klanten waar ik een kortdurender en minder intensieve relatie mee zal hebben. Een voor mij compleet andere benadering.

Ik ben dus heel erg geïnteresseerd in alle marketinginformatie, maar ook alle andere waardevolle info kun je eigenlijk nooit vaak genoeg horen. 🙂

Tot in mei!

Jos janssen
10 years ago

Hou Renée, wij zitten min of meer in dezelfde vijver te vissen. Ik niet als boekhouder, maar als ondernemerscoach met een focus o.a. op financieel management. En ik herken je probleem met het beloont worden voor al die losse eindjes die je biedt. Iemand helpen is het probleem niet, maar er voor beloond worden is lastiger. Zullen we elkaar ontmoeten? Groet, Jos

Georgina Nacken
Georgina Nacken
10 years ago

Hallo bootcampers,

Sinds dit jaar ben ik, Georgina Nacken, een trotse en gelukkige ondernemer! Onder mijn eigen merknaam ‘Rosalina Nacken’, ontwerp en verkoop ik exclusieve hoezen/tassen voor smartphones en tablets voor vrouwen. Mijn producten kunnen ook het beste worden gekarakteriseerd als High End modeaccessoires. Naast het bieden van een tastbaar product, draait het bij Rosalina Nacken ook om het communiceren van een (luxe) lifestyle naar de doelgroep toe. De focus ligt dus op het creëren van totale merk/productbeleving en topkwaliteit. De producten zijn nog niet te koop, ik bevind me nog in een voorbereidende fase en wil in september actief de markt op. Met mijn bedrijf en merk Rosalina Nacken ga ik uiteindelijk internationale markten aanboren.

Zelf heb ik een brede achtergrond in reclame, online en offline marketing, communicatie, media en journalistiek. Mode (haute couture), fotografie, design, multimedia, internet en reizen zijn hobby’s en passies die ik nu in deze onderneming combineer met mijn sterke competenties.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp veel kennis, inspiratie en nieuwe contacten op te doen. Met name ondernemers die werkzaam zijn in de consultancy/organisatie/media/marketing/communicatie/mode/creatieve sector, zou ik graag willen ontmoeten. Tevens ben ik op zoek naar mensen die reeds met hun bedrijf opereren in het luxe, topsegment. Ik sta open voor advies, feedback en vind het erg leuk om met mensen te brainstormen en van gedachten te wisselen. Verder adviseer en help ik mensen graag bij marketing- en communicatievraagstukken indien daar behoefte naar is.

Wil jij met mij babbelen over mogelijkheden, kansen, uitdagingen of gewoon puur voor de lol? Dan zou ik het geweldig vinden om tijdens de Bootcamp met je af te spreken! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!