Wat is jouw grootste uitdaging in je business?

De tijd begint op te schieten… nog drie weken en dan is het zover!

In de Business Bootcamp ga je aan de slag met jouw business, met de bedoeling meer succes te creëren – in de vorm van meer klanten, betere klanten, meer inkomen, meer opdrachten, meer vrije tijd en meer plezier in je werk – om maar een paar voorbeelden te noemen…

Je gaat aan de slag om als het ware de zwakste schakel uit jouw business te identificeren en deze sterker te maken.
De totale kracht van je business is ten slotte zo sterk als je zwakste schakel.

En dus ben ik benieuwd naar wat jouw zwakste schakel is, oftewel jouw grootste uitdaging in het runnen van je business.

Laat me weten wat jouw grootste uitdaging is – ik ben nu bezig met de voorbereidingen voor de training en dus kan ik kijken of ik je van dienst kan zijn in de Business Bootcamp door jouw uitdaging te behandelen!

Laat jouw grootste uitdaging achter in het commentaarveld hieronder.
En kom nog eens terug om de comments van anderen te lezen!

Vergeet ook niet jezelf en je business alvast voor te stellen aan je mede-Business Bootcamp-gangers!
Een mooie kans om alvast contacten te leggen die je in de Business Bootcamp kunt voortzetten.

En om goed beslagen ten ijs te komen kun je de praktische details nog eens doorlezen

Vergeet niet om hieronder jouw grootste uitdaging in het runnen van je business te plaatsen!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
58 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rosalie de Jonge
10 years ago

Beste allen,

Ik: enthousiast, doelgericht, ambitieus en diepgang zoek nieuwe opdrachten als coach, projectleider, management en organisatieadviseur. Heb ervaring in publieke sector,

Wat ik een geweldig project vind is een academie oprichten binnen de overheid of een organisatie. Via de academie kunnen medewerkers zichzelf ontwikkelen en van elkaar leren. Op basis van vraag zorgt de academie voor passende activiteiten op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wie kan mij verbinden?

Joep Vesters
10 years ago

De slogan van mijn bedrijf is “Benut de talenten van jezelf en van anderen”. Met passie, structuur en discipline.
Dat zie ik als mijn grootste uitdaging voor, tijdens en na de Business Bootcamp.

Mariecke Bobbe
Mariecke Bobbe
10 years ago

Mijn naam is Mariecke Bobbe, 35 jaar oud. Mijn grootste uitdaging is om tijdens mijn eerste Business Bootcamp contact te leggen met de juiste mensen. Mensen met de volgende eigenschappen; positief denken, energiek, coachend vermogen, interesse in gezondheid, zelfstandig (in team verband) willen werken, een droom hebben, van chocola houden, doorzetters. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit! Tot 19 Mei..

Lize Bakker
10 years ago

Hoi,
ik heb me eerder al voorgesteld; Lize Bakker, ik ben benieuwd of hetzelde duiveltje bij me blijft, ha ha.

Maar goed mijn leerdoel is de marketing via de sociaal media, ben al op Facebook, LinkedIn en Twitter, maar hoe en wat doe ik dit om aandacht voor ons bedrijf te krijgen. En eigenlijk het liefst zelf, dan dat ik het een ander moet vragen hoe en wat ik het wil doen. Wij willen onze kwaliteiten wel wat spreiden over de verschillende branches. Wij zijn best wel lekker bezig op dit moment, maar nu via een hele andere ingang. Wij gaan namelijk verhuizen en er komen soms mensen op je pad, tja.
maar wel heel leuk natuurlijk.

Marleen Crabbe
10 years ago

Ik ben Marleen en ben sinds begin dit jaar aan de slag als zelfstandige. Ik geef yogalessen aan kinderen, families, volwassenen en privé yoga sessies. Voor de privé-sessies werk ik voornamelijk met therapeuten en psychologen. Mijn uitdagingen zijn: het evenwicht vinden tussen werk en ontspanning (dat is altijd een probleem geweest ook toen ik in een bedrijf werkte), hoe kan ik mij beter profileren bij bedrijven om bedrijfsyoga sessies te geven, hoe mij nog beter profileren naar de psychologen, dokters, enz. toe, hoe moet ik een workshop in elkaar steken en bekend maken, hoeveel tijd op voorhand moet je de workshop aankondigen, welke zijn de beste dagen en uren voor groepslessen/workshops, hoe of wat kan ik doen opdat de mensen zouden zien dat yoga ook therapeutisch kan zijn? Dank u.

Ana Branco
10 years ago

Ik ben Ana Branco, en mijn grootste uitdaging is als zelfstandige ondernemer aan de slag te gaan en mijzelf te durven profileren in de arbeidsmarkt.
als stervenbegeleider wil ik mensen rust en menswaardig afscheid mogelijk maken.
Ik ben ook zingevingstherapeute en klankmasseuse.

Annemarie Dohmen
10 years ago

Mijn naam is Annemarie Dohmen. Ik heb een gezin met 2 kinderen en werk vanuit huis als welzijnscoach, waarbij ik mensen persoonlijk begeleid en in groepsverband. Ik werk vanuit huis sinds 1 september 2011. Mijn grootste uitdaging is om gefocused te blijven, mijn tijd zo efficient mogelijk in te delen en hoe zo veel mogelijk mensen te bereiken zonder dat daar mijn grootste tijd in gaat. Het werk geeft veel voldoening gezien de resultaten die mijn klanten behalen, alleen haal ik er nog niet het optimale voor mijzelf uit. Werkwijze, te bereiken doelen, bekendheid en financieel is het nog geen “volwassen” business. Ik kijk er naar uit om te leren hoe daar in te groeien!
Tot 14 mei.

Marjolein Boer
10 years ago

Hi Nisandeh,
Mijn uitdaging is om niet te veel werken! Ik geniet van mijn zzp-werk, heb hartstikke veel opdrachten die ook nog eens ontzettend leuk zijn. En voor je het weet zit je werk altijd in je hoofd omdat er altijd nog wel iets is om te onthouden, om op te pakken of nog even weg te werken.
Kortom: mijn uitdaging is het inkaderen van mijn eigen enthousiasme. Het zou goed zijn om af en toe mijn business gewoon eens even NIET te ‘runnen’.
Groet, Marjolein

Cesar Lopes
10 years ago

Ik wil leren meer geld te verdienen met minder moeite!

Leni Minderhoud
10 years ago

Fijn om hier bekende gezichten te zien uit de social media en elkaar nu snel te ontmoeten!

Mijn grootste uitdaging is weer terug focus aanbrengen. Ik vind veel dingen leuk om te doen, wil overal in duiken en dan is het voor de buitenwereld niet precies duidelijk wat je doet. Ben weer terug naar mijn focus 45plus coaching van professionals, maar nu ook meer counselling erin, zingeving en sparringpartner zijn voor werk en prive issues en ontwikkeling. Daarnaast wil ik dat boek schrijven, muziek maken, reizen, netwerken maar dat kan allemaal buiten de focus ook gebeuren en staat er ten dienste van.

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
10 years ago

Ik vind het fijn al deze persoonlijke verhalen en doelstellingen te lezen, maar het zou zoveel effectiever zijn als ik wist waar jullie zitten.
Ik zit in de omgeving van Nijmegen. Het maakt voor mij nogal wat uit om over iemand te lezen die ook vanuit de regio Nijmegen werkt.
Mjn verzoek: Zouden jullie hier rekening mee willen houden?

Tot ziens a.s. Zaterdag

Irma van Eijkelenborg
Irma van Eijkelenborg
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om al mijn vaardigheden, kwaliteiten en alles wat ik geleerd heb in diverse opleidingen samen te voegen tot een concept en dit te verbinden met Biodanza Vital Development. Kortom: de puzzelstukjes vallen samen en er ontstaat iets moois dat aansluit bij ouder en kind.

Margaret Rekers
10 years ago

Hallo mede-Bootcampers,

Even voorstellen: Margaret Rekers van Uniek in verbinden en Ontslag … en nu?

Wat ik voor mijn klanten oplever?
‘s Nachts ongestoord slapen, uitgerust wakker worden,
in een goed haalbaar tempo alle afspraken en beloftes nakomen,
een goed gevoel bij tijdsindeling zowel in werk als privé,
eigen grenzen en mogelijkheden goed kennen en aangeven aan anderen,
rust, energie, evenwicht en succes in het leven.

Hoe ik dat doe? Ik vertel het je graag tijdens de Business Bootcamp. Leuk om dan echt kennis te maken en ook te horen wat jouw meerwaarde is voor jouw klanten.

Mijn uitdaging bij de Business Bootcamp:
Vrienden maken én
hoe houd ik mijn focus gericht op mijn missie, visie en doelen en hoe stel ik de juiste prioriteiten om binnen vijf jaar een geslaagd en succesvol ondernemer te zijn.

Marthin Mandemaker
10 years ago

Mijn grote uitdaging is om het jonge bedrijf wat ik dit jaar ben gestart op een nog meer efficiente en doeltreffende manier onder de aandacht te brengen. Ik boek al bescheiden resultaten op Twitter en op de website, maar ben nog niet tevreden. Hoort bij ondernemerschap: niet gauw tevreden zijn. Ik krijg wel exposure op mijn enthousiasme en gedrevenheid en trigger andere ondernemingen om mee te doen. Samenwerkende ondernemers denken mee en komen ook met opdrachten of promotie doeleinden. Dat is mooi. Mijn grote uitdaging is om bedrijven en particulieren in mijn bedrijf dermate te laten interesseren dat ze van mijn kwaliteiten betaald wilen gaan genieten. Onderscheid je in de kwaliteit die alleen jij wilt en kunt bieden.

Geraldine Witteveen
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten op dezelfde manier te behandelen, zodat ze zich belangrijk, gewaardeerd en gesteund blijven voelen.

Hans Manshoven
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is mijn doelgroep precies te gaan definiëren en vervolgens die doelgroep durven te benaderen. Voor het eerste moet je keuzes maken, voor het tweede lef om de telefoon te nemen en te bellen.

Mark Vercammen
10 years ago

Mijn grootste uitdaging zal zijn om enerzijds om mijn eigen koers te herdefiniëren, nl ga ik mij verder richten op design of ga ik mij meer en meer heroriënteren naar Usability/UX en anderzijds om de zaken extra aan te zwengelen.

Kim van der Leer
10 years ago

Ik kan mijn werk vooral doen bij grotere bedrijven. Deze beschikken meestal over een inkoopafdeling, waarvoor mijn vakgebied (audit en risico management) een nichegebied is dat ze niet kennen. Dus kopen ze in op prijs. Dat is niet waarop ik me wil onderscheiden. Hoe kom ik in contact met de juiste personen en overtuig ik hen in hele korte tijd van mijn kwaliteiten? Het gaat er me niet eens om meteen een opdracht te krijgen, wel om op het netvlies te staan en herinnerd te worden als ze me zouden kunnen gebruiken voor een klus.

Saskia van Velzen
10 years ago

Op dit moment ben ik zo druk met het geven van (lach) workshops dat ik geen tijd heb, of denk te hebben, voor het plannen, werven, netwerken en opzetten van een grotere vorm. De workshops zijn eigenlijk niet het doel, maar het middel om mensen naar de uitgebreide cursus te krijgen. Er zit hierin duidelijk een uitdaging in structureren, ordenen, plannen en vooral visie helder krijgen en houden.

Noor Peels
10 years ago

Mijn grootste uitdaging als Virtuele Assistent is het begrip VA bekend maken en zakelijk onderhandelen; een goed uurtarief vragen en niet teveel ‘vrijwilligerswerk’ doen.

Ellen de Moor
Ellen de Moor
10 years ago

Ik heb nu ruim 2 jaar een eigen kinderyogapraktijk.
Sinds afgelopen september geef ik ook tieneryoga en begeleid ik kinderen en tieners met leer- en/of emotionele problemen.
Mijn grootste uitdaging is om mijn praktijk onder de aandacht te brengen en voldoende klanten te krijgen zodat ik kan doen wat ik het liefst doe en daarmee voldoende verdien.

Helene van Harten
10 years ago

Ik heb een nieuw product ontworpen en laten maken en start binnenkort met de verkoop via internet. Mijn grootste uitdaging is hoe ga ik na de start mijn marketing verzorgen?

Linda Riel
Linda Riel
10 years ago

Bij de vorige Business Bootcamp wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen en hoe ik het in het vat ging gieten. Sindsdien ben ik daar een stuk verder mee gekomen.

Ik wil kleine touroperators en kleine zelfstandigen helpen met hun online marketing, externe communicatie en hun product management.

Mijn probleem hierbij is de twijfel over wat de beste manier van contact leggen met deze doelgroep is. Wat kun je het beste inzetten als eerste contactmoment als persoonlijk geen optie is en je veel mensen tegelijk wilt bereiken?

Elly Alewijn
10 years ago

Hoop meer inspiratie op te kunnen doen en klanten te genereren en mensen te ontmoeten die ook in de branche werken om te kunnen meenemen in mijn volgende stappen.
Tot zaterdag!!

Esther Soselisa
10 years ago

Mijn uitdaging is contacten te leggen, met andere energetisch therapeuten, de start van het organiseren van beurzen, dus het vinden van goede locaties en inzichten hiervoor.
Natuurlijk ben ik bekend met organiseren, maar nu voor mezelf is toch anders.

Hieronder meer over wat ik doe, en waarom.
Door middel van creativiteit inzicht geven, maar ook door middel van goede gesprekken, door mijn gave als medium ben ik in staat mensen te adviseren over zowel persoonlijke als zakelijke raakvlakken.
Door magnetiseren en shamballa kan ik mensen energetisch helpen beter te worden, en heb daar dan ook al opmerkelijk resultaten mee bereikt. Ja, ik was zelf verbaasd.

Voor mij staat voorop dat ik alles wat ik doorgeef aan advies het met liefde gebeurd.

De workshops, lezingen en lessen zijn numerologie, encaustic, wenscollages in groepen, symboliek en psychometrie.

Ik geef op mijn locatie workshops etc., bij mensen thuis, of elders. Ik ben ook te vinden op diverse beurzen en evenementen.

Daphne Tjalma
10 years ago

Ik ben Daphne Tjalma, trots op mijn bedrijf; SOETH ontwerp en Advies op gebied van maatwerk en styling van interieur.

Mijn grootste uitdaging is om gefocust te blijven. Er komt heel veel op mijn pad, zowel werk gerelateerd als privé. Vind zoveel leuk en denk en pak heel veel aan. Dit geeft maar kost ook energie, deze wil ik juist gedoseerd gaan besteden aan zowel mijn bedrijf SOETH alswel privé aan mijn gezin.

Martin Thomas
Martin Thomas
10 years ago

Ik begin net met het opzetten van een coachpraktijk.
Mijn missie: jonge mannen (25-35) ondersteunen bij het vinden van betekenis, doel en richting in hun leven door het vrij maken en ontwikkelen van de daarvoor benodigde capaciteiten.
Mijn grootste uitdaging op dit moment is het vinden en contact leggen met potentiële clienten.

Aaron Jansen
Aaron Jansen
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om binnen 6maanden omzet te genereren zodat ik fulltime als zelfstandige kan blijven opereren om business verder te kunnen uitbouwen en te continueren.
Onderzoek – ondernemingsplan – interessante businesspartners alles gereed, echter zal ik een relatief korte periode het product/dienst eigen moeten maken om het goed te kunnen vermarkten, hierbij in acht nemen dat ik daarnaast de gehele salesfunnel moet opzetten… dus relatief korte periode voor een behoorlijke uitdaging.

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is wegen en technieken te leren waardoor ik mijn kwaliteiten , mensen beter en daardoor vrijer te leren zingen en musiceren, gemakkelijker publiekelijk kan maken. Ik heb het altijd enorm moeilijk gevonden voor mijn werkzaamheden reclame te maken, niet omdat ik dat niet nodig vind, maar omdat ik het moeilijk vind mijzelf op te hemelen terwijl ik wel van mening ben dat ik goed werk aflever.

Hans van Woerkom
10 years ago

Mijn beroep is verhalenverteller. Mijn grote passie is het geven van vertelvoorstellingen en workshops. Voor het eerst in jaren heb ik weinig opdrachten. Dat geeft me tijd om te werken aan mijn grootste uitdaging: het creëren van een informatieproduct.

Het is een verhalenbox om leerkrachten in het basisonderwijs te helpen een verhaal sneller en beter voor te bereiden en te vertellen. De box bestaat uit een boek met vele verhalen en tips, twee DVD’s en een CD.
Het vordert gestaag, maar nog veel te doen. Ik kom o.a. naar de Business Bootcamp voor ideeën om het goed in de markt te zetten zodat het zijn weg vindt naar de scholen. En dat het passief inkomen genereert en het geven van workshops en voorstellingen.

Elly Alewijn
10 years ago

Ik zoek wegen om met mijn skills toch meer omzet te genereren. Heb een massageopleiding gedaan en heb een praktijk. Loopt aardig. Werk ook met kinderen en zwangeren. Lichaamswerk heeft ook mijn passie. Zoek ingangen om meer te doen want nu werk ik ook nog part-time in de detailhandel.

Finica van Esch
Finica van Esch
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is de stap zetten van werknemer naar zelfstandige.
A big jump into the abyss!

Mariette Schouten
10 years ago

Mijn grootste uitdaging bij ondernemen is het vinden van de juiste business partners. De projecten aan de juiste mensen uit te besteden.
Daarbij is geduldig zijn een uitdaging voor mij. Ik wil graag snel gaan. Uiteindelijk lukt het me om te gaan voor kwaliteit en niet voor snelheid.

Karin van Noort
Karin van Noort
10 years ago

Beste Mariette, Misschien kan ik je helpen bij het kiezen van de juiste businesspartners.

Mijn kracht is om talenten en drijfveren van mensen snel te zien en boven water te halen. Dat geeft goed inzicht in de manier waarop mensen in het leven staan en zich willen-kunnen verbinden met anderen.
Ben je benieuwd? Ik kijk uit naar een ontmoeting met je!

warme groet

Karin van Noort
De Mensenzaak
06 53798683

Joost van der Speld
10 years ago

Ik ben Joost van der Speld en ik help ondernemers meer potentiële klanten te bereiken met hun website. Dit komt concreet neer op adviseren, het bouwen van WordPress Websites en het verbeteren van bestaande Websites.

Het wordt mijn eerste Business Bootcamp en heb er erg veel zin in.

FOCUS! Ik heb een heldere visie waar ik naar toe werk. Echter heb ik vaak nieuwe ideeën. Ik wil graag nog beter leren focussen zodat ik op het pad blijf wat ik voor ogen heb.

Op ONS succes!

Rob Jansen
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om klanten te vinden.
Ik vind alles aan mijn werk leuk behalve het aanprijzen.

Vincent A. Somoredjo
Vincent A. Somoredjo
10 years ago

Hallo mijn naam is Vincent en heb meer dan 15 jaar ervaring in Corporate en IT.

Ik ben een klant- en servicegerichte project manager, I(C)T en Business Consultant op zoek naar een nieuwe opdracht.

Doordat ik een early implementer ben van nieuwe technologische ontwikkelingen en direct inspeel op nieuwe trends is mijn grootste uitdaging op dit moment is om contact te leggen met de decision makers bij bedrijven die een beslissing willen en kunnen nemen om de nieuwe technieken en trends te implementeren.

Daphne Veldman
Daphne Veldman
10 years ago

Mijn opdrachten bestaan uit projecten binnen de evenementenbranche. Soms bezorgt dit een paar maanden werk voor één project. Ik merk dat ik het lastig vind goede offertes te maken met redelijke prijzen. Bij kleine opdrachten werk ik met een vast uurtarief, maar grote projecten worden te kostbaar als ik me daar aan vasthoud.

Ik zou graag een leidraad hebben die ik kan gebruiken voor elk project waar ik een offerte voor moet maken.

Geesha Alaran-Williams
10 years ago

Hallo,
Ik zet me met plezier in om de lingua franca, Engels, soepel te laten verlopen. Dit doe ik dmv workshops, het ontwikkelen van les-en toetsmateriaal, het redigeren/vertalen van teksten, assessments af te nemen,…

Mijn grootste uitdaging als taalexpert Engels is om mijn bedrijf te profileren. Ik heb sinds het begin (nu precies 1 jaar) altijd 2 grote opdrachtgevers gehad maar wat nou als ik ze ineens niet meer heb? Moet uit dat ‘warm badje’ en bedrijven/scholen/particulieren benaderen. Ik vind dat het een lastige markt is voor onderwijs/trainingsdiensten hoewel ik geen moeite hebt gehad om 2 grote opdrachten binnen te krijgen.

Henk Bal
Henk Bal
10 years ago

Doelstelling is om meer rendement te halen uit de business om zodoende eerder te kunnen stoppen bij huidige werkgever op basis van full/deeltijdpensioen.

Peter Willekens
Peter Willekens
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is de stap zetten van werknemer naar zelfstandige en mijn eigen succes beginnen definiëren. Die stap zetten is bijzonder beangstigend.

Justin Junier
10 years ago

De grootste uitdaging is en blijft Focus creëren en houden. Zoveel ideeën, en zo snel er ook weer op uitgekeken. Hoe zorg ik ervoor dat het boeiend blijft? En dat ik actief blijf focussen op 1 onderwerp.

Steven van Vulpen
10 years ago

Ik heb 2 grote uitdagingen:
1. Ik ben breed georiënteerd en daardoor kan ik ondernemingen helpen processen te stroomlijnen. Mijzelf specialiseren wil ik niet, omdat ik bang ben dan juist mijn sterke integrale blik kwijt te raken. Aan de andere kant maakt dit het lastig mijzelf te onderscheiden.
2. Ik ben op zoek naar een manier waarop ik langetermijn inkomen en ook passief inkomen kan genereren. Op dit moment leef ik erg van klus naar klus.

Lisa Postma
10 years ago

Ik wil graag van suc6volle mensen leren en dit direct in de praktijk inzetten. Inzichten. Dit voor mijn persoonlijk groei en daardoor zakelijke groei. Zowel operationeel als strategisch. Ja, ik heb er heel veel zin in….YES!

Gert IJszenga
Gert IJszenga
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is om er achter te komen hoe het kan dat ik als fotograaf veel investeer in zichtbaarheid van mijn business, sociale media, etc. terwijl het zich niet terugvertaald in concrete opdrachten.

Rolanda Bonte
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is de mindset om zetten van werknemer naar zelfstandige. Er verandert weinig qua inhoud van het werk maar wel de randvoorwaarden.
Waar haal ik alle kennis? Wat is slim en hoe kunnen zaken efficienter?
Waar begin ik met acquisitie? En hoe bouw ik het uit? Ik sta open voor alle tips en mogelijke trucs.

Robert van der Wulp
10 years ago

Hallo allemaal,
Ik ben personal coach en help mensen met betere sportprestaties, afslanken, aankomen en een gezonde leefstijl. Ik werk 100% zelfstandig. Mijn grootste uitdaging is: iedere dag die dingen te doen die op de lange termijn mijn doelen verwezenlijkt.
Ik weet precies wat ik wil bereiken. Ik weet ook in welke stappen maar er zijn iedere dag zoveel kleine ver/afleidingen dat ik veel minder effectief ben als dat ik zou willen.
Ook heb ik een uitdaging met de arbeid rust verhouding. Omdat ik toch het werk af wil krijgen ben ik vaak aan het werk op momenten dat ik liever vrij ben. Als ik dan terug kijk denk ik vaak: dat had niet nodig geweest. Vaak gaat het een week goed en daarna is het weer hetzelfde liedje.
Ik ben benieuwd wat jullie mij daarin kunnen leren. Ik sta er nu al open voor!
Tot binnenkort en veel plezier vandaag, Robert

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
10 years ago

Mijn grootste uitdaging op dit moment is om met online marketing mensen te vinden die vinden dat ze niet goed bezig zijn, vastgelopen zijn, willen onthaasten, kortom mensen die meer uit hun leven willen halen.

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
10 years ago

Sinds ik mijn grootste uitdaging de kosmos heb ingestuurd wil ik deze wat bijsturen:
** Mensen zoeken die denken te zijn vastgelopen en ons ook nog kunnen betalen;
en en andere grootste uitdaging toevoegen:
** Het vinden van mijn opvolger.

Frans van Heel
Frans van Heel
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is het bereiken van mijn doelgroep; het creëren van naamsbekendheid en mij te onderscheiden van concollega’s die in dezelfde vijver vissen.

Rene van Esch
10 years ago

Hallo, mijn naam is Rene van Esch en ik heb een zeer goed lopend schildersbedrijf met als specialisatie het spuiten van latex en wandafwerking.
Mijn doel is om meer vrije tijd te hebben en een passief inkomen te creëren . Groet en tot de 19e

Rene van Esch

Joost Boers
10 years ago

Mijn grootste uitdaging is het brengen van een positieve verandering in het leven van mensen, zodat ze hun dromen kunnen waarmaken en hun leven in balans brengen – en dat aan anderen doorgeven.

Erik van den Berg
10 years ago

Mijn uitdaging is om focus aan te brengen in mijn dienstverlening, hieraan uiting geven en vooral nieuwe manieren leren om aan meer nieuwe klanten en omzet te komen. Daarnaast wil ik graag mijn netwerk uitbreiden om kennis te delen en elkaar te versterken.

Ik richt me op coaching, loopbaanadvies, mobiliteit, employability,
outplacement, (2e spoor) re-integratie.