Na de Business Bootcamp – en nu verder…

MG-SPI: het proces voltooid (voor nu…)

In de afgelopen weken hebben we door middel van speciale pagina’s de elementen van MG-SPI nog eens de revue laten passeren. De bedoeling hiervan was je te helpen te focussen op de belangrijkste zaken uit MG-SPI en je te helpen bij het implementeren van de verschillende stappen.

Wij hopen natuurlijk dat je daar succesvol in bent geweest!

Maar dat weten we niet zeker… en daarom willen we je graag iets geven wat jouw kans op succes nog verder vergroot.

Het is ons een groot genoegen om je aan te bieden… : een GRATIS ticket voor het ééndaagse Communication for Success seminar (normale prijs 475 euro)!

In het Communication for Success seminar leer je succesvol communiceren met allerlei verschillende mensen. Misverstanden en geworstel behoren tot het verleden en je relaties bloeien op.

Stel je voor dat je probleemloos kunt communiceren met je familieleden, vrienden en – niet onbelangrijk – je zakelijke contacten?! Dat is precies wat je leert in het Communication for Success seminar.

Het enige wat je hoeft te doen om gratis deel te nemen aan het Communication for Success seminar is het beantwoorden van een viertal vragen. Het beantwoorden van deze vragen kost je niet langer dan 5-10 minuten van je tijd.

Hieronder volgen de vragen. Beantwoord de vier vragen eenvoudigweg in het commentaarveld hieronder. Zodra wij jouw antwoorden hebben ontvangen, sturen we je een gratis ticket voor het Communication for Success seminar.

  1. Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
  2. Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
  3. Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
  4. Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?

Wij zijn je erg dankbaar als je de vragen wilt beantwoorden!  Het helpt ons enorm bij het bepalen van wat we verder kunnen ontwikkelen om jou te helpen meer succes in je business te creëren.

Dus, alvast bedankt!

Schrijf jouw antwoorden op de vier vragen s.v.p. in het commentaarveld hieronder en wij sturen jou het gratis ticket voor het Communication for Success seminar toe.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marleen Lavrijsen
10 years ago

1. Het wekkertje zetten en dan een half uur echt bezig zijn met mijn bedrijf dan even 5 of 10 min iets anders doen en dan weer door. Het zinnetje get in line, stay in line blijft me ook erg bij, al vind ik het af en toe best lastig om gefocust te blijven.

2./3. Ik heb een account op LinkedIn maar zal hier nog actiever mee aan de slag moeten. Blijft lastig Facebook en andere social media, ben meer van het directe contact.

4. Mezelf meer laten zien aan de buitenwereld en durven te zeggen wie ik ben en dat ik wat voor mensen kan betenen, dat is goed ben in wat ik doe. Zelfvertrouwen om meer te handelen.

5. Goede verdeling tussen werk en prive en hoe ik effectiever kan werken, meer doen in minder tijd. Om me minder aan te trekken van wat mensen van me vinden en van mijn bedrijf.

Daphne Veldman
10 years ago

1. Ik ben vooral bezig geweest met een nieuwe Facebookfanpage, een handtekening in mijn mail met links naar al mijn sociale pagina’s en een plan van aanpak voor het posten op de verschillende kanallen

2. Ook probeer ik nieuwe producten en ideeën uit te denken, maar ik vind het lastig dat vorm te geven en uit te denken dit onder de doelgroep bekend te maken.

3. De eigenlijke acquisitie om anderen te vertellen waarom zij mijn product moeten afnemen.

4. Richtlijnen en een boost in het verkopen van mezelf en mijn producten. Anderen adviezen geven daarin is niet moeilijk, maar het zelf implementeren blijkt nog niet zo makkelijk.

Barbara Rijskamp
10 years ago

Tot aan de Business Bootcamp opereerde ik veelal in mijn eentje. Dacht dat ik alles zelf moest doen. Nu zoek ik steeds vaker naar samenwerking en zie dat het werkt. Zo zocht ik een tekstschrijver en een marketingdeskundige. Deze heb ik gevonden en brengen mij een stukje verder naar mijn doel.
Onlangs ben ik me meer gaan bezig houden met online netwerken. Kwam toen iemand tegen die mijn blogs meer onder de aandacht zou kunnen brengen.
Heb onlangs een aanbieding gedaan, waarbij ik waarde bied (een gratis fiscale check) en potentiële klant hapt toe. Nu is het nog zaak deze klant te werven voor structurele opdrachten. Ik kan dus wel een ticket voor het Communication for Success-seminar gebruiken!
De uitdaging waar ik nog steeds mee worstel is de juiste doelgroep te bepalen en, niet onbelangrijk, hoe deze te bereiken. Voor zakelijk netwerken heb je LinkedIn, maar hoe bereik je ouderen? Hoe weet ik wat onder hen leeft? Met welke problemen worstelen zij op fiscaal terrein? Ik heb geen idee welke discussieforums voor hen populair zijn. Bovendien zitten heel veel ouderen niet op internet of gebruiken zij dit puur om met familie en vrienden te communiceren. Dus: hoe weet ik wat onder mijn doelgroep leeft?
Het zou fijn zijn als Open Circles hier ook eens aandacht aan zou willen schenken in hun nieuwsbrief.

Kim van der Laan
10 years ago

Hoi Barbara,

Leuk om te lezen dat je al zulke stappen hebt gemaakt! Je had me tijdens de Business Bootcamp al een beetje laten weten wat je plannen waren, top dat je alles in gang hebt gezet!

Groetjes,
Kim

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
– ik ben een blog begonnen: http://ikfloreernu.wordpress.com/
– ik sta op facebook: facebook.com/ikFloreer
– mijn website is mooi: http://www.ikfloreer.nu
– nieuwsbrief gaat maandelijks
– ben net terug van een floreerretraite en het is een opmerkelijk produkt
– ik werk aan weggevertjes

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
– ik vind het doodeng om echt te gaan staan voor mijn ambitie
– als het om pc’s en internet gaat heb ik geen geduld
– verdienmodel deugd nog niet, teer nog steeds in en daarmee is het dus nog een hobby

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
– hoe social media te gebruiken
– doelgroep heel helder formuleren en gericht benaderen

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
– geld om mijn website echt interactief te maken zou leuk zijn
– meer samenwerking verbinding met anderen

ik kan wel een communicatie voor succes dagje gebruiken

Leon Maas
10 years ago

1) Veranderen van dienstgericht denken (uurtje – factuurtje) naar productgericht denken. De omslag was enorm; er is nu een duidelijke richting, een veel duidelijker klantprofiel, de doelgroepen zijn makkelijker te identificeren en targets kunnen worden gesteld en gehaald.

2) Marketing en sales zijn altijd een uitdaging en ook de prijsstelling is lastiger.

3) De lange termijn strategie is overzichtelijker geworden maar brengt ook weer andere vragen met zich mee.

4) De samenwerking met partners op specifieke vlakken gaat wel goed maar nog niet helemaal zoals ik het wil.

Janneke van den Biggelaar

1. De focus is toch wel een belangrijke vooruitgang bij mij. Verder ben ik diverse producten aan het ontwikkelen en is mijn website online!
2. Te veel tegelijk willen maar dan denk ik weer aan de focus. Verder kom ik steeds tegen en moet ik meer leren andermans hulp in te roepen maar ook daar zit zeker vooruitgang in.
3. Passieve inkomen opzetten, daar ben ik nog niet uit hoe ik dat het beste kan gaan doen. Maar, ik moet de dingen ook stap voor stap doen want anders ben ik overzicht kwijt.
4. Expertise op gebieden waar ik minder in thuis ben.

Verder gaat het steeds beter, krijg ik veel goede reacties (op mijn werk en op mij als persoon), steeds meer opdrachten en heb ONWIJS VEEL LOL in wat ik doe 🙂

Helena van Arkel
10 years ago

Beste mensen, eerst wil ik zeggen dat ik vind dat ik heel veel gehad heb aan de twee dagen Business Bootcamp. Hartelijk dank hiervoor.

Een aantal dingen heb ik inmiddels aangepakt, die voor mij het eerst nodig waren.
Ik ben vooral bezig met mijn website helemaal opnieuw te bekijken en te veranderen. Ik stel doelen. Ik heb mijn werkveld kleiner gemaakt en doelgroep specifieker. Ik ben dingen uit handen gaan geven. Ik geef kaartjes mee aan klanten. Werk zonder telefoon e.d. door aan een klus.

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
De grootste uitdaging is om te blijven kijken wat bij me past, zo heb ik echt een hekel aan de sociale media.

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken? Ik heb nog steeds heel wat liggen om aan te gaan pakken. Uiteindelijk de sociale media en nieuwsbrief. Hier zou ik ook nog steeds hulp bij kunnen gebruiken.

Ook zou ik nog meer hulp kunnen gebruiken over ideëen voor passief inkomen.

Gracia van der Heiden
10 years ago

1. Heb een business Facebook account opgestart, ik loop er nog wel tegenaan dat het goed neerzetten hiervan mij veel tijd kost.

2. Gebrek aan tijd. Heb hierdoor een top 3 gemaakt waar ik mij volledig op focus. Zodra deze punten zijn geïmplementeerd maak ik een nieuwe top 3.

3. Remarcable product, hoe ga ik dit communiceren en consequent uitrollen.

4. Technische steun m.b.t. website/blog en Social Media.

Alvast bedankt voor dit prachtige kado en ik verheug me op de seminar!

Heb een fijn weekend, vgr. Gracia

Bernard Winsemius
10 years ago

MG-SGI, wat een krachtige tool in zijn totaliteit.
De eerste tool die ik helemaal heb geïmplementeerd is “The Mindset” en met prima resultaten. Het diagram wat er op het podium heeft gestaan met de 4 kwadranten van “Vrijheid/Onafhankelijkheid”, “Geld”,”Vervulling” en “Bijdrage zijn” hebben voor mij in een klap een heleboel issues opgelost. No Doubt About That! Wat een rust heb ik hiervoor terug gekregen en welk een mooi perspectief om vanuit te communiceren met anderen.

De uitdagingen gaan vooral over ‘niet teleurgesteld raken’ door anderen.
De “Never give up” houding plus bovengenoemde hebben me gebracht, dat ik geen mening hoef te hebben over wat de ander zegt of vind.
Maar gevolg is wel dat ik vaker mensen tref die niet doen wat ze zeggen of niet doen wat ze zeggen te doen. De moeilijkheid zit hem dan hierin dat ik over hen hierover niet wil oordelen terwijl mijn ‘oude systemen’ zeggen dit wel te doen. Alles is energie! Dus gebruik ‘m zinnig.

Het deel welke gaat over community building en refferals creëren gaat voor mij nog te langzaam. Ook zijn er meerdere gebieden waar ik operationeel wil zijn en die heb ik nog niet ‘strak’ op elkaar afgestemd. Dus daar ligt nog een uitdaging.

De vormen van steun vanuit Open Circles krijg ik eigenlijk al door de cadeautjes die me recentelijk zijn gegeven door Open Circles via jullie referral systeem. En ja, ik had mij voor genomen vlak na de Business Bootcamp mijzelf een buddy uit te kiezen/uit te nodigen en dat heb ik nog gelaten.

Alvast weer erg veel dank voor deze uitnodiging en héél graag gedaan.

Warme groet,
Bernard

Carin Lucas
Carin Lucas
10 years ago

I am still trying to do less and not mutitasking so much. But it is difficult to focus on one thing.
I learn now and I am aware of this point so I am on my way to focus better.

I use a lot of things that I have learned during the Business Bootcamp and hope to continue with this process.

I still learn every day.

Karin Vosters
10 years ago

Beste Nisandeh en het Open Circles team,
Wat een mooi cadeau voor het geven van feedback! Je treft me op een dag vol flow na een dag vol drama; de golven van mijn leven deinen behoorlijk de Business Bootcamp heeft mij gesterkt in mijn koers en vertrouwen gegeven dat als ik weet wat ik wil en de moed hou om initiatief te nemen daar mooie kansen uit voortkomen. Vandaag begonnen aan een geweldige nieuwe droom opdracht en uitgenodigd om te praten over een tweede nieuwe opdracht. In de zomer vakantie gestart met het schrijven van een boek over sociocratie: verbindend organiseren met consent! Aan al deze acties en energie heeft de Business Bootcamp bijgedragen! Daarnaast heb ik een aantal hele fijne en bijzondere mensen ontmoet en met sommige heb ik nog direct of indirect contact. Zo werkt Paula met een bureau waar ik nu over twee weken een presentatie ga geven….

Tools en/of strategieën die ik heb geimplementeerd zitten vooral in de hoek van de doe-energie die ik uit de Business Bootcamp heb meegenomen. Ik heb mijn LinkedIn profiel opgefrist, een nieuwe website gemaakt, een start gemaakt met het schrijven van mijn boek, nagedacht over het schrijven van een blog en bedacht dat ik mijn energie nu vooral in live klantcontacten wil en kan steken en ben bewuster twitter gaan gebruiken. Heb ook de hobby/ ondernemer-vraag aan mijzelf gesteld en in coaching aan anderen;-)! Heel verhelderend.
Ik zou graag makkelijke potentiële klanten in beeld halen en mijn schroom en bescheidenheid overwinnen om hen direct met een vraag, flow up na een gesprek of een idee te benaderen. Ik worstel met een kernachtige beschrijving van wat ik te bieden heb (helder profiel) en misschien zelfs met de keuze daarin. Ik worstel ook met mijn tijd en energie en alle ideeën die in mij leven.
Steunend zou voor mij zijn een live klankbord voor bovengenoemde vragen; dus jullie cadeau komt als geroepen;-) ik zie geen data daarvoor en hoop dus van harte dat het lukt om het in ontvange te nemen.
Hartelijke groet, Karin

Jeannette van der Linde
Jeannette van der Linde
10 years ago

Mijn linkedin profiel bijgewerkt. Dat bleef maar liggen, net als veel andere zaken. Stap voor stap worden ze nu aangepakt. Dat geeft juist meer ruimte om nieuwe dingen op te pakken. Ook het vragen naar referenties gaat me steeds beter af.
Wat mist is het vasthouden aan plannen en organiseren. Ik laat me snel afleiden door andere zaken.
Communicatie is een item waar nu mijn focus meer op ligt. En daar kan ik nog veel over leren

Machalyn Monshouwer
10 years ago

1.Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
Oude ideeën vervangen door nieuwe die wèl werken. Een hele specifieke niche bedacht. Website meer aangepast, facebookpagina gemaakt, aangesloten bij een mastermind groep voor ondersteuning en uitwisselen van gedachten: dat werkt! Heb ideeën aan de lopende band.
2.Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Focus houden, doorpakken van bepaalde dingen, tijd, keuze, prioriteiten stellen: lastig! Nieuwe doelgroep benaderen ook.
3.Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Blogs. En iemand die af en toe vraagt (dagelijks) of ik gedaan heb wat op mijn lijstje staat.
4.Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Dit Communication for Succes komt werkelijk als geroepen!

Gerty Theeuwen
Gerty Theeuwen
10 years ago

Ben begonnen met een cursus om een eigen website te maken (die bijna klaar is)en beter leren omgaan met sociale media.
Contact gelegd met een organisatie die cliënten naar mij gaat doorsturen.
Cursus volgen om mijn medische kennis bij te spijkeren en studiepunten te halen om met de zorgverzekeraars te blijven samenwerken.
Hulp kan ik gebruiken op dit moment bij bloggen, nieuws brengen en niet meer huiverig zijn om contacten te leggen.

Monique Batenburg-Heijmans

Het is logisch dat wat Eddy, mijn partner, heeft geschreven ook voor mij opgaat gezien we hetzelfde bedrijf leiden. Maar ik zal toch een poging doen om mijn eigen bevindingen te geven.
1. uit je comfortzone komen, ik heb na de Business Bootcamp mijn parttime baan opgezegd om fulltime aan onze bedrijf te gaan werken.
2. de uitdaging is dan natuurlijk dat je geld moet gaan genereren uit het bedrijf, geen terugval meer op een salaris.
3. geduld te hebben om je als expert neer te zetten. Dat heeft tijd nodig en dat vind ik nog wel eens lastig om te hebben.
4. voor mij geldt ook hulp van mensen uit het vak die al veel ervaring hebben. Ik vind het eng om die hulp te vragen. Bang voor afwijzing en het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Niels Kaan
10 years ago

Ik ben heel erg bezig geweest met focussen, een vermoeiende bezigheid voor een zzp met 1000 leuke plannen.
Het is uiteindelijk voor een groot deel gelukt.
Ik ben nagenoeg geel gespind op m’n Lunch-spot.nl, ga af en toe nog wel eens de fout in natuurlijk,maar ben dan toch vrij snel weer “terug van weggeweest”
Wat ik verder had willen implementeren is, wat samenwerkingsverbanden. Daar heb ik aardig wat tijd in gestoken. Ik kan kennelijk niet de juiste mensen vinden, misschien wel om in te huren maar dat is niet wat ik zoek. Bijvoorbeeld zoeken naar mensen die hun website willen laten beheren en ontwikkelen door een ander en dan gezamenlijk een ontwerper in dienst te nemen om de kosten te drukken. Ik kan wat dit betreft legio voordelen verzinnen om kosten te drukken. Tot op heden wil niemand mee doen hier in de buurt, blijf wel zoeken. Mogelijk is het wat dat betreft een moeilijke hoek van Nederland, Noordoost-Groningen.
Waar ik hulp bij nodig heb is het opzetten van een Master Mind groep. Heb dit geprobeerd, het probleem is tot 3 keer toe dat men zegt dat is leuk en vervolgens achter over gaan leunen en vinden dat ik het dan maar moet regelen. Hoe doorbreek je dat????

Groetjes en dank voor je cadeau. Ik weet niet wat de datum gaat zijn maar als ik kan ga ik er zijn.

Niels

Wilma Keizer
10 years ago
Reply to  Niels Kaan

Hoi Niels,
Lees dat je goed bezig bent en wat betreft de MasterMind groep raad ik je aan de groep op te starten en neem initiatief tot bijvoorbeeld een eerste bijeenkomst. Jij bent blijkbaar iemand met veel intiatief en een snelle denker maar iemand anders is bijvoorbeeld weer goed in dingen continueren, en als de eerste keer iedereen bevalt kun je daar bijvoorbeeld taken verdelen, of vragen bij wie de volgende keer enzovoort.
Succes met alles van Wilma uit Delft.

Niels Kaan
10 years ago
Reply to  Wilma Keizer

Dank je Wilma uit Delft, het is een idee, ga ik proberen, ben overigens wel al een keer zover gegaan om afspraken proberen te maken en op zo’n plan agenda te krijgen. Dat is niet gelukt, helaas moet ik zeggen. Wat doe jij eigenlijk voor leuks?

Karin Marquering
10 years ago

1.
– een blog begonnen (haptonomiewei.blogspot.nl)
– geprobeerd een doelgroep te definieren
– financiele doelen gespecifeerd
– aan vier netwerkbijeenkomsten deelgenomen
– 1 uur in de week werken aan blog/ discussies linkedin
– LinkedIn profiel verbeterd
– Facebook pagina aangemaakt
– actiever twitteren

2.
– te veel willen doen
– focus is lastig
– niet precies de mogelijkheden weten van social media
– doelgroep specifieren lastig
– creeeren van een uitmuntende dienst/ product

3.
– gebruik social media
– focus houden

4.
– Waar moet ik me nu op focussen.
– Wat zijn de do’s en don’t van social media
– Hoe creeer ik een uitmuntende dienst/ product

Didier Dohmen
10 years ago

1.Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
LinkedIn gebruik ik inmiddels dagelijks en heb ik in sterke mate geprofessionaliseerd. Twitter en Hootsuite ben ik ook actiever gaan gebruiken

2.Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Het bereiken van een grotere doelgroep is mij niet makkelijk afgegaan. Ik krijg dagelijks wel enkele volgers via Twitter erbij, maar ik heb nog geen pay-off van mijn communicatiestrategie.

3.Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Mijn website en de mate van uniekheid van mijn dienstverlening zou verder verbeterd kunnen worden aangezien dit nog onvoldoende onderscheidend is ten opzichte van andere aanbieders.

4.Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Hulp bij het definieren van een aansprekende dienstverlening zodat de hoeveelheid business toeneemt.

Vriendelijke groet,

Didier Dohmen
InControl Management Services

Petra Esmeralda Beekers Romme

Hi Nisandeh, wat een fijn aanbod voor een gratis workshop Communication for Success, precies de ondersteuning die ik nu goed kan gebruiken.

1. Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
– Focus !
– nieuwsbrief gestart
– Aanbod aangepast, voorlopig
– Ben beter mijn doelgroep aan het definiëren, smaller
– Website opnieuw aan het bekijken/herinrichten

2. Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
– niet toch laten afleiden
– doorpakken, ideeën genoeg, nu nog de daadwerkelijke uitwerking. Ook daarbij Stay in line!
– vindt het niet gemakkelijk om duidelijk te kiezen voor versmalling in mijn doelgroep, merk dat ik daar steeds nog niet aan wil.

3. Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
– planning, time management, afspraken met mezelf zouden belangrijker moeten zijn dan ze nu zijn.
– Meer mijn plek als expert innemen, inhoudelijk ben ik heel sterk, mezelf verkopen is nog een stuk minder.
– Letterlijk mezelf meer laten zien binnen mijn vakgebied.

4. Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
– Beter / begrijpelijker definiëren wat het nu precies is waar ik zo goed in ben.
– Stappenplan website opzetten, langere termijn begeleiding.
– wervender en compacter schrijven, meer deelnemers en cliënt gericht.

Stralende groet, Petra Esmeralda

Helene van Harten
10 years ago

1.
Ik heb mijn product met een plaatje gepresenteerd, zodat gevisualiseerd wordt wat er remarkable aan is. Ik heb mijn netwerk contacten in excel gezet.

2.
Het lukt nog niet om de exel gegevens in outlook te krijgen en mail merge lijkt niet in mijn outlook te zitten. Ben ik net deze week mee bezig. Het is een uitdaging om bij een eenmalig product als een regencape iets weg te geven.

3.
Ik heb nog niet meer tijd beschikbaar daar heb ik op de Business Bootcamp ook niet veel ideeën over opgedaan. Dus ik heb de 4 maanden nodig gehad om mijn belangrijkste ideeën uit te werken. Nu moet ik na gaan denken welke volgende stappen belangrijk zijn.

4.
Ik bijna klaar met de ideeën van de Business Bootcamp en ben dan nog niet begonnen met een logboek dus ik ben nog blij met wat ik al gekregen heb.

Mariken van de Loo
10 years ago

1. Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
– Duidelijkere agenda-indeling om zo AAN mijn bedrijf te werken, in plaats van IN mijn bedrijf
– Sociale media nog beter op orde. Inmiddels een professionele fotoshoot gehad voor mooie profielfoto… ben benieuwd naar het resultaat!
– Mijn (soms lastige) toeleveranciers als partners gaan zien: nu werken ze mee aan mijn bedrijf!

2. Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
– Ik beschik over minder tijd dan ik zou willen, in verband met opvoeding van de kinderen. Het vraagt nog meer focussen en prioriteren.
– Het momentum beter benutten

3. Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Durf om op klanten af te stappen. Ben nog steeds te bescheiden. Eng om op potentiele klanten af te stappen, bang voor afwijzing, geen goed verhaal.

4. Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Uitbesteden van randvoorwaardelijke zaken als administratie en organisatie van evenementen/ trainingen zodat ik me kan focussen op groei van mijn bedrijf

Monique Vée
10 years ago

stap 1 Tools/strategie gebruikt……
Mijn mindset is duidelijk verbeterd, ik heb nu een duidelijk geformuleerd plan met stappen, die ik weet dat ik kan volgen, met een systematische volgorde.

stap 2 De uitdaging is dat de gevolgen van de stappen die je neemt, ook financiele consequenties met zich meebrengt. Elke beslissing leidt tot een geldbedrag. Probleem is gebrek aan financiën om al die stappen snel af te lopen. Heb eigenlijk, emotionele steun + financiële steun van andere partijen nodig.
Het is moeilijk om die te vinden. Samenwerking vraagt tijd vertrouwen die je moet investeren, en bereid zijn je voor in te zetten + vertrouwen aan elkaar te geven.

stap 3 Tools is tijdens de Business Bootcamp is er weinig gelegenheid om de mensen langer te mogen aanspreken. Ik denk dat het handig gebruik kunnen maken van tools + strategieën een ERVARING is die je moet opdoen. En dat kan alleen door regelmaat. Ik pas nog niet alles altijd consequent toe.

stap 4 Toch een geldschieter(s) of degelijke samenwerking met goede partijen voor een langere periode met goede afspraken & vertrouwen. De kracht van samenwerking.

Jan Olijve
Jan Olijve
10 years ago

De belangrijkste zaken die ik opgepakt heb, zijn:
1. Aanpassen linkedin. Nog eens goed doorgenomen, de header gewijzigd. Contacten opgeschoond, voor zover ik met betreffende personen niets heb.
2. Nieuwsbrief veranderd. Korter, krachtiger, gratis tips op te vragen via een mailtje, hier een uitgebreider betaald aanbod aan gekoppeld
3. Meer rust in mijn werk, zaken afmaken alvorens met iets nieuws te beginnen. Pauze nemen en dan ook echt pauzeren.
4. Ambassadeurs creëren en het voor hen makkelijker maken om naar mij te verwijzen. Ik geef mensen die ik tegenkom, klanten, mensen die bij een lezing zijn, etc. tenminste twee visitekaartjes. Eén om te bewaren, één om weg te geven.
5. Facebook bedrijfspagina gemaakt

De uitdaging blijft om gestructureerd te werken vanuit een heldere focus. De waan van de dag is en blijft een gevaarlijke tegenstrever. De tweede uitdaging is doorzetten. Ook als er weinig reacties komen op een nieuwsbrief. Steeds weer kijken waar het beter kan.

De tools vind ik op zich niet lastig. Het gaat bij mij veel meer om het hebben van een heldere strategie waarmee ik die tools inzet. Dus toch een tool: strategy.

Meer weten: social media, maar gelukkig heb ik daarvoor de DVD ontvangen als dank voor een doorverwijzing naar Business Bootcamp. Dank nog voor dit kadootje.

Marjolein Kalter
10 years ago

Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
Ik hou mezelf in line door bijna dagelijks uit te wisselen met een maatje wat ik de vorige dag gedaan heb en wat ik de komende dag ga doen in de zin van niet meer alleen doen

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Geloven dat ik iets te bieden heb wat waarde vertegenwoordigt.

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Hoe maak ik mijn product breder en zet ik het meer in in de professionele markt in plaats van een afgeleide in de particuliere markt.

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Ik zou wel eens een dag door iemand bevraagd willen worden op mijn MGSPI´s zodat ik nog gestructureerder aan de slag ga

Sandra Staats
10 years ago

Wat ik heb geïmplementeerd is meer met social media te doen. Helaas is dit ook gelijk de grootste uitdaging: waarvoor zet je dit in. Wat wil je bereiken, wie wil je bereiken.

Ik zou nog veel meer hulp kunnen gebruiken bij de implementatiefase. Ik strand hier steeds weer; ben gemotiveerd voor even en daarna zakt het allemaal weer in.
Ik denk dat ik steun zou vinden in een maatje, iemand die mij aanmoedigt en af en toe de ‘nodige schoppen’ geeft als ik weer inzak.

Bernard Vuijk
Bernard Vuijk
10 years ago

Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?

Planning, remarkable products, mindset, bedanken voor drie positieve gebeurtenissen op de dag

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
De discipline om tools/strategien consequent toe te passen, een remarkable product creeren lijkt het net of dat die niet bestaat,

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Bij het ontwikkelen van een remarkable product, slimmer plannen van mijn activiteiten

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
oefening, inzicht in het ontdekken van wat producten van elkaar onderscheid en belangrijker nog uniek maakt,
bewustwording welke drempels ik nog heb te overwinnen en welke ik dus ook niet zie (maar wel bestaan)

Gertie Boleij
10 years ago

Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?

Dag Nisandeh,,

Tools uit de Business Bootcamp:
Focus. Focus. Focus.
Plannen en structuur in agenda en daardoor in mijn dagen. Dat geeft lucht!
Mijn website opnieuw bekeken en intensief bezig met SEO en optimaliseren vindbaarheid.
Mijn prijs van product zorgvuldig bekeken en uren bijgehouden en prijs verdubbeld! Dit was een hele stap.
Netwerken en met LinkedIn aan het werk.

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Ik liep tegen slechte planning aan. Steeds kwam er iets anders tussendoor. Nu ik mijn dagen plan en taken in agenda zet gaat het veel beter.
Het besluit nemen om mijn prijs ook echt te verhogen en dit op de website te vermelden! En nu voelt het ook goed. Mijn dienst en ik zijn het waard.

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Netwerken. Gesprekken aangaan met potentiële klanten. Maar ook het zichtbaar worden. Als professional en als Gertie. Ik heb veel te bieden maar hier kan ik nog wel hulp bij gebruiken,.

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Doorzetten vanuit motivatie en klanten durven benaderen. Niet alleen een plan maar ook doen. O ja, dat bijenkorfspel was heel leuk maar heb er ook een leuk contact aan overgehouden op mijn vakgebied. Geen directe klant maar wel samenwerking. Heel leuk.

Wat een fijn aanbod om een gratis workshop Communication for Success aan te bieden: ik heb nu weer even een pas op de plaats gemaakt met een terugblik en die workshop is precies de ondersteuning die ik nu goed kan gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Gertie Boleij

Wilma keizer
10 years ago

Wat tot nu toe gedaan, bewustwording energie uitstralen, lukt heel goed, genetwerkt, was leuk en zinnig om te doen, LinkedIn account aangemaakt, inmiddels 400 contacten en door 7 mensen aangeraden. Sta veel positiever in het leven door gelukkige dag na te streven, nieuwe ideeën voor product en marketing.
Uitdagingen: Veel ideeën in goede banen leiden.
Worstelen: genoeg tijd vinden, kortom keuzes maken, focussen wat het belangrijkste is te doen. En hulp inroepen van andere vind ik nog steeds lastig.
Wat beter: beter communiceren ook met eventuele klant en binnen het gezin klinkt goed. Ik hoop nog een keer met mijn man en 2 zonen een cursus daarin te kunnen doen.

Nicole de Swart
10 years ago

1. doelgroep en producten gedefinieerd, prijs verhoogd, FEBE uitgedacht, positionering, nieuwsbrief aangepast, virtuele assistent genomen, LinkedIn-profiel aangepast, meer praktische tips in blogposts

2. doelgroep specifiek maken, er achter komen waaraan mijn doelgroep echt behoefte heeft (eerste product sloeg niet aan), het implementeren kost me veel meer tijd dan Nishandeh aangaf.

3. product opmerkelijk maken

4. persoonlijke feedback, sparringpartner die mijn vak/ business snapt.

Janneke Doornbos
10 years ago

1) ik ben vooral nog met de mindset bezig geweest. Ik heb namelijk nog geen business, maar werk nog voor een baas. Ik wil graag succesvol zijn, en succes ligt buiten de comfortzone
Persistent zijn, dus doorzetten in de lijn blijven staan. En everything in life is energy. Als ik ervoor zorg dat mijn energie hoog is ( sporten, lachen, plezier maken, contacten leggen) zit ik veel meer in the flow en geloof ik veel meer in mijzelf. ik heb nu visitekaartjes, een website geclaimd en met de inhoud ervan bezig, connecties gelegd tbv business.

2) Uitdagingen: financiële middelen die ik nu niet heb. Dus doe veel zelf en dat kost veel tijd en nadenken en uitzoeken. Ook vind ik het nog spannend hulp te vragen, omdat ik nog niet precies weet welke mensen ik nodig heb. Ook spannend om mijn ideeën naar buiten te brengen.

3) nog een keer de Business Bootcamp volgen. Ik denk dat ik de eerste stap nu aardig onder de knie heb. De rest is nog abracadabra voor mij, omdat ik helemaal aan het begin sta. Ik denk ook dat ik meer hulp kan gebruiken bij marketing. Hoe zet ik mezelf op de kaart.
De communicatie voor succes kan daar zeker bij helpen denk ik!

4) nog meer Beehive games ( een Beehive dag!! :)) verder het delen met anderen, netwerken Hulp bij vormgeven van mijn online product (de technische kant en de inhoudelijke).

Eddy Batenburg
10 years ago

1. welke tools: maken van blogs en het beter en frequenter gebruik maken van Social Media. Jezelf als de expert neerzetten.
2. de focus, je gaat vaak door het hebben van veel ideeën alle kanten op.
3. hoe kom je aan goede klanten, en een betrouwbaar en goed netwerk.
4. de steun de we wel zouden kunnen gebruiken is de kennis van andere mensen uit het vak. Maar we merken vaak dat veel mensen liever met zichzelf bezig zijn en zichzelf belangrijker vinden.

Anneke Kruis
10 years ago

1. Heb mijn prijzen verhoogd, ben meer gaan twitteren, en ga een nieuw logo ontwikkelen.
2. Nieuwe doelgroep met product benaderen,
3. Opmerkelijk product beter communiceren naar de markt
4. Facebook meer benutten en een nieuwsbrief gaan opzetten

Ik heb heel veel aan de business Bootcamp gehad en heb ontzettend veel zin om mijn bedrijf verder uit te bouwen. Ben ook voornemens om nog een boek te gaan schrijven en uitgeven, want ook dat is mijn doel!

Zie er naar uit om Nisandeh en zijn team te begroeten!

Anneke

Franka Vorotwist-van Hal

1- ik heb op verschillende terreinen dingen van de bussiness bootcamp geimplementeerd.o.a. opstarten van social media zoals facebook en twitter en meer effectieve dingen van linkedin. Misschien 9 keer een nee, niet opgeven en gaan voor die ja. Durf te netwerken door je te laten zien. En vooral het verbinden, samen met anderen IK GENIET van de laatste twee. Gesprekken ingaan met een doel.
2-Mezelf te durven laten zien en erop vertrouwen dat ik iets te bieden heb, ik kom er steeds meer achter dat ik een berg kennis heb waar ik super veel mee kan doen en dat de lat voor mezelf wel wat lager mag. Ik eis teveel van mezelf.
3-Hoe krijg ik voor mezelf duidelijk waarin ik me kan onderscheiden van het grote marktaanbod. Waar moet ik aan denken bij mogelijkheden van passive income in mijn branch.
4-Uitgebreidere informatie over de mogelijkheden van passive income en het creëren van financial freedom.

Paula Boshouwers
10 years ago

Beste Nisandeh,

Bij het einde van de Business Bootcamp heb ik je bedankt voor je mooie energie. Die energie inspireert mij to stay in line! Dank je wel voor je kans om gratis mee te doen aan Communication voor Success. Ik hen het gevoeld dat dat net is wat ik nodig heb op dit moment.

Na de Business Bootcmap ben ik begonnen om belangrijke zaken echt te agenderen en gewoon te beginnen. Ik boek wekelijks tijd in voor marketing, acquisitie. Ik heb financiële doelen gestel en mijn focus bepaald. Ik ben een blog gestart op mijn website. Ik ben begonnen met twitteren. Ik heb mijn visie en missie uitgedacht. (Dat was zo fijn!) Ik heb mijn mindset op stay in line! Ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuw & remarkable product. Ik werk samen met mijn man aan onze financiële afhankelijkheid.

Mijn uitdaging is om genoeg lef hebben om er daadwerkelijk voor te gaan en ‘to put myself out there’. Ik ben heel goed in plannen, doelen stellen, hard werken, doorzetten en buffelen maar iets minder in mezelf op de kaart zetten. Twijfel, kan ik het wel, zitten ze op mij te wachten etc.

Daar kan ik dus wel wat hulp bij gebruiken. Hoe do I Put myself out there! Hoe communiceer ik succesvol?

Ik denk dat individuele begeleiding of het samen doen met iemand mij gaat helpen. Daar werk ik aan maar nog niet goed genoeg geimplmenteerd.

Dank nogmaals. Namaste. En voor alle Business Bootcampers! Zet ‘m op!

Kim van der Laan
10 years ago

Sinds de Business Bootcamp heb ik mijn Facebook account aangepast en ben ik actiever geworden met het plaatsen van berichten.

Tevens ben ik een blog gestart op mijn website, waar ik twee-wekelijks een blog plaats. En daarnaast heb ik een gastenboek geopend op mijn website en vraag ik bestaande en oud-klanten of ze feedback over hun ervaring met mij en mijn coaching willen delen op mijn site. Ondanks dat het een drempel voor mij was om feedback te vragen, heb ik het wel gedaan en eigenlijk heb ik alleen maar ontzettend hartverwarmende reacties gekregen!

Al met al dus wel wat veranderingen, maar niet zoveel als ik zou willen. De reden daarvan is dat ik sinds de Business Bootcamp eigenlijk terug naar de basis ben gegaan en ik sindsdien bezig ben met het uitdiepen van mijn passie, visie en missie. Om zowel mezelf als mijn praktijk zo authentiek mogelijk te laten zijn.

Daarnaast vind ik het best een uitdaging om een goede balans te houden tussen werk en prive, waar ik absoluut niet de enige in zal zijn… Hoe blijf ik dichtbij mezelf en ga ik niet over mijn eigen grenzen, terwijl ik anderzijds wel bezig ben met het uitbreiden (succesvoller laten worden) van mijn eigen praktijk? Ik denk dat ‘Communication to Success’ daar heel erg mee zou kunnen helpen, zowel goede (authentieke) communicatie naar jezelf als naar de buitenwereld

Michael Schulze
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik heb de ondertussen geimplementeerd: back end, multiple diensten, ask your customer, hootsuite bulk tweets en overdelevering.

De grootste uitdaging blijft focussen op datgene waar ik mee bezig ben en me niet laten afleiden. Door de veelvoud aan ideeen en praktische zaken die allemaal te doen zijn raak ik wel eens het overzicht kwijt.

Vooral een stappenplan wat begint bij 1 en doorloopt tot x zou helpen. Dan kan ik afstrepen wat ik al heb en wat er nog te doen staat.

Een handig hulpmiddel voor mij zou zijn een praktische opzet met daarin alle stappen voor een goede marketing setup.

Ik hoop jullie binnenkort weer te zien.

Warme groet,

Michael

Wiep de Jong
10 years ago

De Business Bootcamp en vervolgens de Master Entrepreneur hebben me flink geïnspireerd. Met name het Ultimate Marketing System heb ik direct toegepast.

Antwoord op de vragen:
Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
Ik heb een tweetal front end’s gerealiseerd, zet regelmatig de kookwekker om te focussen op mijn werk en vraag mijn klanten wat ze precies willen en lever ze dat.

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Ik heb me gerealiseerd dat ik op een bepaald moment het gevoel krijg dat het niet snel genoeg gaat. Terwijl wanneer ik naar mijn objectieve doelstellingen kijk gaat het prima. Dat gevoel moet ik dus vasthouden.

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Ik zou nog wel meer informatie willen hebben over hoe het beste een succesvol verkoopgesprek te voeren.

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Ik zou wel een voorbeeld van lange checklist willen hebben die een zelfstandig professional kan gebruiken om meer klanten te krijgen en zijn bedrijf te laten groeien.

Iedereen heel veel succes met je business!

Tony Verheij
10 years ago

1: ze noemen mij niet voor niets Mr. implementation!
Ik heb diverse technieken en strategiën toegepast.
Sommigen met meer succes dan anderen.
Met name op het gebied van presentatie ben ik beduidend beter geworden dan mijn collega’s.

2: angst, angst voor het verhogen van mijn tarieven, angst dat ik mijn opdrachten niet betaald zou krijgen.

3: ik worstel nog met de afwikkeling, dus ik haal wel de aanvragen binnen, maar alle stappen aflopen, inclusief het vragen om een referentie, daarvoor wil ik nog een beter systeem.

4: een zak met geld zou wel helpen 😉 En iemand die bepaalde taken van mij kan overnemen.
Iemand die niet naar stap 4 gaat zolang stap 3 nog niet afgewikkeld is.

Leuk om je weer te zien binnenkort!

BIG bucks, Tony Verheij

Bram Borrias
10 years ago

1. De eerste tool die ik ben gaan toepassen is “Niet Multitasken”. Als ik aan het werk ga gaan mijn mail & telefoon uit. Daarnaast geef ik veel mijn visitekaartje uit als ik iemand ontmoet die mijn diensten kan gebruiken of aan mensen die iemand kennen.

2. Meer mijzelf laten zien.

3.Ik vind het nog lastig om een nieuwsbrief te maken en meer reclame voor mijzelf te maken.Daarnaast heb ik nog wel het gevoel dat het uitgeven van visitekaartjes en contact leggen nog niet genoeg oplevert.

4.Een stappenplan die ik kan volgen naast het plan dat wij al gekregen hebben.

Alvast heel erg bedankt!

Bram

Joost Boers
10 years ago

Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
– een gratis aanbod concreet gemaakt
– meer focus (kan nog altijd verbeteren), minder multitasken
– doelen uitwerken in inkomen
– beter inzetten Facebook en vooral de blog in de mix van communicatie

Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
– Die focus, afleiding is erg gemakkelijk. Lange termijndoel in de gaten houden.

Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
– Het communiceren met mensen, luisteren en hun meerwaarde vinden.

Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
– De Business Bootcamp is al een steun in de rug – door met veel mensen en uiteenlopende achtergronden te praten kom je op ideeën, vaak door andere mensen ook weer op ideeën te brengen. Dat geeft echt een meerwaarde. En wat duidelijk is: mensen staan voor veranderingen. We moeten van elkaar accepteren dat je het niet alleen hoeft te doen maar er zijn genoeg mensen die elkaar kunnen helpen!

Pieter van der Kaaij
10 years ago

Op de Business Bootcamp ben ik geweldig geïnspireerd. Wat mij het meest opviel, was welk effect afleidingen op je werk hebben. Focus is het toverwoord! Ik ben aan de slag met het geleerde, en wil daar mee doorgaan:

1. Ik ben begonnen mijn antwoordapparaat opnieuw in te spreken en nodig niet meer uit in te spreken, ik verwijs naar mijn mailadres.
Een prijsverhoging die ik voor 1 januari 2013 in de planning had ben ik al gaan doorvoeren.
Daarnaast ben ik een automatiseringspoot aan mijn bedrijf toe te voegen. Daarmee wil apps voor de smartphone ontwikkelen. Ik ben ook aan het onderzoeken of ik samen met anderen een internet applicatie kan ontwikkelen.

2. De uitdaging voor de prijsverhoging is mijn twijfel overwinnen of ik wel blijf aansluiten op mijn doelgroep: de kleine ZZP’er. De grootste uitdaging is echter het vinden van partners voor mijn idee voor een applicatie via internet.

3. Ik ben nog aan het bedenken waar ik een opleiding voor het bouwen van apps kan volgen. Ik wil hulp bij het aanboren van bronnen voor mijn ideeën.

4. De steun die ik nodig heb is een cursus apps bouwen.

Wat ik belangrijk vind is dat ik mezelf blijf ontwikkelen!

Vriendelijke groet,
Pieter van der Kaaij

Jantien van Bergen
10 years ago

1. Implementatie (de belangrijkste):
* De belangrijkste eyeopener direct na de Business Bootcamp was: “als één man de energie van 1000 man op niveau kan houden, dan kan ik toch zeker de energie van mijzelf op peil houden”.

* Door het vragen van aanbevelingen realiseerde ik mij de waarde en het effect van mijn behandelingen bij mijn cliënten en heb direct daarna mijn tarieven verhoogd. Met succes!

* Ik ben gratis informatieavonden gaan geven en communiceer meer met ‘gewezen’ klanten.

* Mijn doelgroep heeft zich (grotendeels) vernauwd tot ‘mensen die kampen met allergieën’.

* Ik geef dingen uit handen: webbouwer, tekstschrijver, ontwerper en binnenkort een hulp in de huishouding (joepie!).

* Ik heb financiële doelen gesteld en hierop een actieplan gemaakt.

De grootste veranderingen kwamen door de Financial Freedom.

* Hier besefte ik dat ‘een vrouw verdient geen inkomen’ als ondermijnende overtuiging diep in mijn systeem geworteld zat. Vanaf dat moment begon mijn praktijk financieel te lopen.

* Ook realiseerde ik mij hier dat ik over het algemeen mijn strategie (zakelijk en privé) helder heb, mijn intentie en integriteit gecheckt, maar dat ik mij vervolgens van mijn pad af laat brengen door de meningen en ideeën van anderen: never nooit meer!

* Direct na de Financial Freedom heb ik mijn moneymanagement systeem aangepaste en aangescherpt.

* Sinds de Financial Freedom is mijn financiële onafhankelijkheid in één jaar tijd toegenomen van 0 dagen naar ruim een jaar.

* Verder ben ik gestart met een prachtige en eenvoudige manier, die voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is, om een passieve inkomensstroom op gang te brengen en die nu al zijn vruchten afwerpt.

2. Uitdagingen
“Door de stront heen” oftewel “whatever it takes”. Van een grote berg hapklare brokken maken om vervolgens stap voor stap oude rommel op te ruimen.

3. Worsteling
Het vinden van balans in alle facetten van mijn leven (gaat beter). Niet alles in één keer willen.

4. Steun
Mijn enthousiasme en veelheid aan ideeën en interesses in goede banen leiden. Structuur en balans.

Nisandeh en Vered BEDANKT!

Tineke Kramer-Keizer
10 years ago

1.Welke tools en/of strategieën uit de Business Bootcamp heb je inmiddels geïmplementeerd?
Stay in line, focus, facebook meer benutten, twitteren.

2.Welke uitdagingen ben je tegengekomen bij het implementeren van deze tools/strategieën?
Om mijzelf te laten zien. (Ga vanaf september 2 dagdelen ook 2 dagdelen ergens anders praktijkruimte huren)

3.Met welke tools/strategieën worstel je nog en zou je meer hulp kunnen gebruiken?
Schrijven van stukjes en LinkedIn verbeteren.

4.Welke vormen van steun zouden jou verder helpen bij het implementeren van de tools/strategieën?
Hulp bij schrijven van stukjes en (opzetten) van een nieuwsbrief.

Warme groet,

Tineke Kramer

Judith Noordam
10 years ago

Een aantal dingen die ik heb opgepakt:

Ik ben begonnen met een blog en heb een Facebook businessaccount aangemaakt. De uitdaging hierin is vooral de tijd die het kost. In het begin moet alles nog worden uitgezocht. Na verloop van tijd krijg je hier de handigheid in. Een ander gevaar is dat ik dit eigenlijk wel leuk vind en er daardoor weer te veel tijd in stop.

Een andere uitdaging is het houden aan een planning en niet toe te geven aan storingen…

De mindset en die comfort zone! Zo verdomd angstig om die te verlaten… Ik heb het gedaan en het heeft gelijk z’n vruchten afgeworpen. Nu vertel ik mensen wat ik te bieden heb en hoe ik ze kan helpen. Aan hun de keuze als ze dit willen aanpakken. “Nee” is enkel hun mening voor nu, een momentopname. Vasthouden!

Daarnaast vind ik het lastig een systeem te creëren.

Ook vind ik het lastig de juiste mensen aan te trekken. Hoe communiceer je op de juiste manier naar anderen toe wat jij te bieden hebt. Daarvoor komt deze communicatie training voor mij als geroepen!

Alvast enorm bedankt voor de uitnodiging en ik zie uit naar de seminar!