Jouw grootste uitdaging

De tijd begint op te schieten… nog twee en een halve week en dan is het zover!

In de Business Bootcamp ga je aan de slag met jouw onderneming – met de bedoeling meer succes te creëren.

Je gaat aan de slag om als het ware de zwakste schakel uit jouw business te identificeren en deze sterker te maken.
De totale kracht van je business is ten slotte zo sterk als je zwakste schakel.

Dus ben ik benieuwd naar wat jouw zwakste schakel is, of jouw grootste uitdaging in het runnen van je business.
Laat me weten wat het is, dan kan ik kijken of ik je in de Business Bootcamp van dienst kan zijn en jouw uitdaging kan behandelen!

Laat hiervoor jouw grootste uitdaging achter in het commentaarveld hieronder.
En kom nog eens terug om de comments van anderen te lezen!

Vergeet ook niet je alvast even voor te stellen aan je mede-Business Bootcamp-gangers!
Een mooie kans om alvast contacten te leggen die je in de Business Bootcamp kunt voortzetten.

En om goed beslagen ten ijs te komen kun je de praktische details nog eens doorlezen.

Vergeet niet om hieronder jouw grootste uitdaging in het runnen van je business te plaatsen!

Op jouw succes!

Nisandeh

PS. Vertel elke ondernemer en ZZP’er die je kent over de komende Business Bootcamp en geef hen ook de kans om succesvol te zijn, zelfs (of misschien juist) in deze moeilijke economische periode.

Wanneer jij anderen door jouw toedoen zich aanmelden voor de Business Bootcamp en de kans aanpakken om meer succes te creëren voor hun business, dan is dat ook weer goed voor jou.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

59 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luigi Wajon
11 years ago

Wij hebben een zeer uitgebreid, maar heel eenvoudig te bedienen content management systeem gemaakt, erg betaalbaar en zeer geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Naast het realiseren van internetprojecten en het ontwerpen van websites ligt mijn grootste uitdaging momenteel in het aantrekken en interesseren van zoveel mogelijk klanten voor dit Easydrop content management systeem. Op die manier heb ik een basisinkomen en hoef ik niet keer op keer te scoren. Dus ik ben vooral geïnteresseerd in hoe ik mijn acquisitie moet inrichten om dit doel te bereiken. Misschien ben je al geïnteresseerd in dit CMS, klik dan op mijn naam om er meer over te lezen op mijn website.

Karin Slotman
11 years ago

Hallo allemaal,
Ik wil graag mijn netwerk uitbreiden omdat dat de basis is voor mijn succes in de toekomst. Ik weet dat ik dat kan maar ik wil het graag effectiever doen en misschien sneller! Ik heb mij dus opgegeven voor de Business Bootcamp voor inspiratie, tips en trucs.
Tot 27 november!
Hartelijke groet Karin Slotman

Karen Opstelten
11 years ago

Ik ondersteun veranderingsprocessen in bedrijven en organisaties als beeldend kunstenaar. Mijn grootste uitdaging is mezelf goed zichtbaar maken bij mijn doelgroep.

Yasmin Verschure
11 years ago

Het is mijn grootste uitdaging om in WAARheid te gaan staan voor wie ik ben – en voor mijn creaties – mijn boeken. Iets in mij houdt mij tegen om succesvol te zijn. En dat iets ga ik dit weekend bij de staart nemen.
Ik ben een enorme bron van inspiratie – en na een break wil ik een nieuw start maken. Ik wil het terrein van lezingen en worskops gaan verleggen naar scholen en de business-wereld. Het is mijn kracht om mensen te bezielen en bewust te maken van hun ZIJN…
Om Shanti,
Yasmin

Misha Benschop
11 years ago

Hallo,
mijn grootste uitdaging is om gemotiveerd te blijven om acquisitie te plegen. In combinatie met baan in loondienst en moederschap vind ik het moeilijk om te schakelen en klanten te bellen.
Als iemand daar ook mee worstelt en/of tips heeft hoor ik het graag!
Misha / InSync Expat Training & Coaching

Ien van Gemert
11 years ago

Als beeldend kunstenaar/cultureel ondernemer heb ik een eigen bedrijf.
Mijn zwakke schakel is het scherper kiezen in mijn aanbod en daar dan de meest effectieve promotie voor vinden

Anita Deijnen
11 years ago

Mijn uitdaging is succesvol te zijn en te blijven en mijn bedrijf Body Basics Well-being te blijven runnen met al mijn passie.
De wilskracht is er, het doorzettingsvermogen en het vertrouwen in Body Basics.
Nu nog de uitdaging om 100% in mezelf te geloven.
En natuurlijk bij Business Bootcamp heel veel mensen te ontmoeten.
Tot 27 november

Lydia Scholte
11 years ago

Ik maak bijzondere geboortekaartjes. Het is mijn overtuiging dat ik iets heel bijzonders in handen heb.
Mijn grootste uitdaging naast het focus houden, is hoe ik mijn produkt het beste kan doen laten opvallen tussen al die andere aanbieders van geboortekaartjes. Wat zijn de mogelijkheden en hoe kies ik de beste daarvan voor een eventuele samenwerking met een drukker/ uitgeverij etc?

Quinta Ansem
11 years ago

Mijn (onze) grootste uitdaging ligt in het feit dat we producten verkopen, die op de een of andere manier met armoedebestijding (in nederland) te maken hebben. Van trainingen van clientenraden sociale zaken, naar begeleiding (coaching) van uitkeringsgerechtigden (en hen die met hen werken) tot van armoedeconferenties om het gemeentelijk armoedebeleid en de gemeentelijke sociale cohesie positief te beinvloeden. Maar armoede is geen populair onderwerp en de beeldvorming over uitkeringsgerechtigden is negatief. Het ‘laten zien’ wat de voordelen zijn in onze aanpak is zeer lastig. Hoe hier meer grip op te krijgen, beter ons en de voordelen van onze aanpak, zichbaar te krijgen, is al jaren een ware uitdaging, ook vanwege de invloed van de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op dit gebied. Want waar het minst aan uitgegeven wordt en het eerst op bezuinigd, is juist deze doelgroep. Dus…….. hoe kan je de producten, voortkomend uit jaren ervaringsdeskundigheid, voor deze doelgroep toch verkoopbaar maken.

(daarnaast ben ik coach, trainster en therapeute en bezig een eigen praktijk als therapeute op te bouwen)

Douwe Bethlehem
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Ik werk sinds 4 jaar als zelfstandige. Ik werk op detacheringsbasis bij gemeentes, vakgebied ruimtelijke ordening. Maar nu de gemeentes moeten bezuinigen zullen ze minder externen gaan inhuren. Daarom wil ik mij ook meer richten op bedrijven en particulieren, om een schakel te zijn tussen hen en tussen de gemeente.

Martijn
11 years ago

to fill my trainings and courses about nlp hypnosis and self confidence…getting clients how want to come to my trainings…

Be well,
Martin

Iris
Iris
11 years ago

mijn grootste uitdaging ,
is dat ik binnen ons kappers brance de grootste wil worden.
dit houd in binnen alle nieuwe verpleeg cq verzorgings huizen,met onze concept wat toegankelijk is voor alles en iedereen,dat we grote bedrijven aan mogen trekken voor onse toekomst plannen ,ik wil heel graag hydro massage jeds plaatsen voor ,maar weet niet hoe ik dit moet aanpaken ??????

Martijn Stolte
Martijn Stolte
11 years ago
Reply to  Iris

Beste Iris,

Het plan/idee is goed en ik denk ook wel dat hier markt voor is maar, weet jij hoe je het gaat aanpakken? ben je al bezig in een verzorgingstehuis? Als jij bij grote organisaties binnen wil komen zal je bezoeken moeten afleggen keer op keer en de contacten blijven onderhouden en een ”nee” antwoord niet accepteren. focus op je doel en hou je daar aan vast.

De aanhouder wint!

Meino Janszen
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is:
Het softwareprogramma TalentDeveloper (een 360 graden feedbacksysteem) implementeren in het onderwijs over de hele wereld, om zodoende de kwaliteit van het onderwijs wereldwijd te verbeteren.

Anita Deijnen
11 years ago

Hallo Marina
Ik heb mijn bedrijf opgestart vanuit passie en innerlijke kracht. Door de groei van mijn bedrijf heb ik personeel nodig die ook vandaar uit werken. Dat valt vaak niet mee. Ik maak behoorlijk wat uren. Ik zou toch graag mijn tijd beter willen indelen.
Overigens kan je contact met me opnemen in verband met hotel.
Grt Anita

Michelle Gentle
Michelle Gentle
11 years ago

Hallo Nisandeh,
Ik ben bezig m’n eigen kinderkleding winkel/webshop op te zetten en wil daarin ook vraag voor speciale kleding in verwerken. Onder speciale kleding versta ik kleding voor kinderen die niet standaard maten hebben, maar ook kinderen met een handicap. Dit kan ik doen op verschillende manieren, want het is niet te koop. Daarnaast vind ik het belangrijk om een boodschap mee te geven aan de kinderen, dit wil ik o.a. in een eigen kinderkledinglijn vertalen.

Voor mij is het belangrijk om m’n tijd goed in te delen, veel doen in zo min mogelijk tijd. En niet onbelangrijk of ik alle ideeen wel in een winkel/webshop kan verwezelijken.

Hartelijke groet,
Michelle

Tamar
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijzelf te onderscheiden.
In de overload aan informatie die er te verkrijgen is in de wereld van nu, focus te houden op de juiste voor mij.
En om mijn kennis te kunnen verspreiden zonder dat het raakt aan mijn´ik ben niet goed genoeg´ stuk.
Waardoor ik mijzelf niet echt durf te laten zien.

Ik ben presentatie en communicatie coach en trainer, moeder van 2 geweldige jongens, levenspartner, dochter, vriendin en nog veel meer!

Ik ben nieuwschierig om jullie te ontmoeten.

Tamar

Itie Postma
11 years ago

Hallo allemaal,
Mijn naam is Itie Postma. Ben een soort wegwijzer/coach op iemands levenspad. Motto: leer te leven “Hier en Nu”.

In mijn “Praktijk Levenskracht” begeleid ik mensen individueel en in cursussen om meer harmonie en balans in zichzelf te vinden. Al hoeft dit nooit genoemd te worden: spiritualiteit is hierin een kernwoord. Wel met de voeten op de grond blijven!

Mijn kracht ligt in het goed kunnen luisteren en aanvoelen van de onderliggende problematiek. Ik draag geen pasklare oplossingen aan, maar laat de ander de antwoorden zelf binnenin ontdekken. “Zoekers” worden “Vinders”.
Mijn cursussen worden als licht en zeer toegankelijk ervaren.

In de Business Bootcamp wil ik:
A – ontdekken hoe ik met minder inzet (ja, ja !) makkelijker een grotere doelgroep kan aantrekken. Vind dat het mij nu teveel tijd en inzet kost.
B – Meer durf ontwikkelen om te gaan staan voor wat ik te brengen heb.
C – Mijn verlangen is ook om mensen te ontmoeten op de Business Bootcamp die op een of andere manier krachten willen bundelen om spiritualiteit (dat enge, vage) te vertalen naar het leven van elke dag.

Marja
Marja
11 years ago

Ik ben nog een groentje in het land der ondernemers. Mijn grootste uitdaging is dan ook te leren hoe ik mijn bedrijf moet opstarten en hoe ik klanten moet aantrekken. Kortom, ik wil gewoon alles weten wat een bedrijf runnen met zich meebrengt. Vertalen is een prachtig vak en ik wil me leren onderscheiden van andere vertalers in bv de manier van benadering of communicatie.
Een andere uitdaging is het leren prioriteiten stellen. Want moeder zijn en tegelijkertijd ZZP’er aan huis valt niet altijd mee.

Rob van der Lei
11 years ago

Als je een standaard product verkoopt dan kun je bijvoorbeeld makkelijk zeggen Ik verkoop hele mooie zachte toilet-rollen. Maar als je moet uitleggen ik maak en verkoop aparte dingen die gemaakt kunnen worden zoals ik denk dat u ze mooi vindt en eigenlijke een uitdrukking zijn van uw passie op de plaats die u nu nog niet weet van het materiaal dat u nu nog niet heeft beslist. Dan snappen de meeste mensen dit niet. Alleen de klanten die de gok wagen weten het inmiddels dat ze dan iets moois en speciaals krijgen. Maar hoe vertel ik dit aan de meeste kuddedieren?

Met vriendelijke groet,
Rob van der Lei.
P.S. Mocht u zich beledigd voelen dan is dit niet mijn bedoeling en verontschuldig me hierbij gelijk.

Carla van den Bos
11 years ago

hallo allemaal,
ik ben vergaderdeskundige en geef vergadertraining en coach vergaderingen.
Mijn grootste uitdaging op dit moment is om snel als deskundige op dit gebeid gezien te worden en op die manier meer klanten buiten mijn eigen netwerk aan te trekken. Een heel leuke uitdaging vind ik zelf.

Francis Gastmans
11 years ago

Mijn grootste uitdaging vandaag:
focus houden op het schrijven van een boek (bezig zijn met inhoud) én tegelijk leren klanten maken (bezig zijn met marketing).

Wil Roode
Wil Roode
11 years ago

Hallo,
Sinds 3 jaar ben ik de oprichter van Stichting Wilskracht Werkt een professionele vrijwilligersorganisatie. Wij ondersteunen evenementen, wijkfeesten en andere kleinschalige activiteiten in Rotterdam. Iedereen die iets organiseert loopt er tegenaan, dat op het laatste moment mensen afbellen, die mee zouden helpen. Dan kan je contact opnemen met Wilskracht Werkt via onze website, wij zorgen voor enthousiaste vrijwilligers die er zelf voor kiezen om mee te doen. Onze stichting loopt heel goed, maar door al die bezuinigingen moeten ook wij opzoek naar stakeholders. Ik wil leren om mij te onderscheiden van anderen en hoe ga ik met mij concurrenten om.
Wil R

Isabelle de Vries
11 years ago

Ik verzorg unieke en exclusieve relatiegeschenken op maat. Ik heb een website waar mensen direct kunnen bestellen of mij kunnen benaderen voor bestellingen op maat.
Mijn grootste uitdagingen zijn:
* Weten welke afdeling ik moet benaderen voor: DM, Afdeling Communicatie, Afdeling Marketing, secretaresses, PR- afdeling.
*Marketing.

Ronald Manasse
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is een gelijkmatige orderstroom te krijgen waardoor mijn cashflow management beter beheersbaar wordt.

Rina van Mierlo
11 years ago

Ik ben bezig met het opzetten van mijn bedrijf Ridolfi. Ik coach ouders en kinderen.
Ik coach vanuit mijn innerlijk weten en zie dat ook als de grootste uitdaging voor ouder: van uit hun innerlijk kijken naar de ontwikkeling van hun kinderen.
Mijn grootste uitdaging is geloven in mezelf en een weg vinden om klanten te trekken. Eigenlijk zou ik kunnen zeggen dat voor mij geldt “de eerste loodjes wegen het zwaarst”
Ook wil ik graag binnenkomen bij scholen en weet ik niet hoe ik dat aan kan pakken.

Jolijn Monteiro
11 years ago

Mijn naam is Jolijn Monteiro en ik werk sinds 5 jaar in mijn eigen praktijk, als psycholoog, met ouders en kinderen. Mijn doel is om ouders en kinderen (weer) meer vertrouwen te laten krijgen in zichzelf en hun manier van opvoeden.

Mijn grootste uitdaging is ervoor te zorgen dat alles wat ik tijdens de Business Bootcamp ga horen zo te filteren dat ik eruit pik wat echt bij MIJ past. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn bedrijf laat groeien in balans met mijn gezin met 3 jonge kinderen, een man, 2 studies en mijzelf!

Tot eind november!

Madelon Kramer
11 years ago

High Tea Factory en Sushi-Factory verzorgt alle mogelijke partijen, zowel zakelijk als privé, met heerlijke high tea’s, buffetten en sushi. Mijn grootste uitdaging is om meer mensen in te kunnen zetten zodat ik niet meer alles zelf hoef te doen. Dit ben ik al deels op gang aan het zetten, maar ik loop vast om verdere stappen te ondernemen. Maar dan komt de allergrootste uitdaging: Franchise opzetten! Een droom die ooit uit zal komen?

Gé Bouma
11 years ago

Ik heb twee grote uitdagingen:

A. Inhaken op het kennisniveau van de klant. Weet hij precies hoe het moet, maar wil hij alleen een klankbord. Of is het iemand die wel snapt dat er iets moet gebeuren, maar niet weet hoe te beginnen.

B. Een efficiënte tijdsbesteding. Als ondernemer vind ik veel dingen leuk en nuttig, maar voor ik het weet, verzand ik in details.

Dennis Deridder
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is mezelf aanbieden/presenteren/verkopen.

lilian berg
11 years ago

Mijn uitdaging is om een creatieve bijbaan te vinden. Want leven van de kunst is tot nu toe onmogelijk. Of een strategie ontwikkelen dat dat wel mogelijk maakt….DENK aan verhuur of en nieuwe prijsbepalingen waardoor mensen eerder geneigd zijn tot …………etc…

Pauline
11 years ago

Al heel lang koester ik de wens om een bedrijf op te zetten met een partner. Na 10 jaar in mijn eentje ondernemen, kruiwagens duwen en beslissingen nemen, is het zover.

3 januari a.s. staan Monika en ik op de stoep bij de k.v.k. om ons in te schrijven als PRezz – video PR. Boost je bedrijf met een doeltreffende video. Wij hebben de kennis en de professionals in ons productiehuis. Wij zijn nog niet officieel begonnen, maar ons netwerk is al heel uitgebreid.
Samen met mijn compagnon uitgesproken dat PRezz heel groot gaat worden. De goede start is er al.

Marcel Luntungan
11 years ago

Marsmelody Singer Songwriter bij Uitvaarten Asverstrooiingen en Herdenkingen. Grootste uitdaging is een grote hoeveelheid mensen in 1 keer een directe ervaring met mijn product te geven

Vanessa Tekelenburg
11 years ago

Hallo, mijn naam is Vanessa Tekelenburg, ik ben mede-eigenaar van Accent Interactive. Hier onder een korte beschrijving van ons bedrijf:
Accent Interactive heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webconcepten en nieuwe media concepten, voor grote en kleine opdrachtgevers. Accent Interactive ontwerpt en bouwt maatwerk websites en portals. Deze zijn voorzien van het professionele, gebruiksvriendelijke en veilige Accent Interactive content management systeem. Hiermee past u op eenvoudig wijze zelf uw site aan.

Ik wil graag leren mijn tijd effectiever in te delen. Ik ben erg benieuwd naar de bootcamp!

Nelly de Jong
11 years ago

De grootste uitdaging op dit moment voor mij en mijn bedrijf is hoe ik met minder moeite meer kan doen. Ik zit vrijwel aan het plafond van mijn kunnen. Wat zou een goede volgende stap kunnen zijn in de groei van mijn bedrijf is waar ik graag een antwoord op zou willen.

Karsten Kraan
11 years ago
Reply to  Nelly de Jong

Mijn uitdaging sluit volgens mij op die van jou aan: hoe te groeien zonder teveel in te leveren op (persoonsgebonden?) kwaliteit van dienstverlening? Zeker omdat ik al eerder van 9 personeelsleden naar 2 (en uiteindelijk geen) heb moeten gaan. Nu ik het weer alleen doe is de aanwas van “handel” dermate dat ik slechts met moeite de kwaliteit kan leveren die ik wil leveren, laat staan dat ik nieuwe initiatieven kan ontplooien.

Hans Peeters
11 years ago

Hoe bereik ik succesvol mijn klanten/mijn doelgroepen.
Succesvol is voor mij hoe overtuig ik mijn klanten dat ze gebruik maken van mijn producten en diensten. Met als gevolg dat mijn omzet en winsten gaan stijgen zodat ik de financiële vrijheid kan creëren om minder uren in loondienst te zijn en meer uren aan mijn eigen bedrijf kan spenderen en activiteiten kan doen waarvan ik gelukkiger van wordt.

Martijn Stolte
Martijn Stolte
11 years ago

Beste Nisandeh,

Sinds 4 jaar timmert machinehandel aalten al behoorlijk aan de weg. voornamelijk deed ik dit in de avond uren en in de weekenden, maar sinds 4 weken probeer ik het als een full time bedrijf op te zetten.
Ook zijn wij dealer van compact rent geworden dus verzorgen wij de verhuur van o.a. Kranen, shovels, graafmachines etc.
De grootste uitdaging voor mij is om de markt goed te leren kennen en er op in te kunnen spelen met vraag en aanbod en om nieuwe klanten binnen te halen.

Lidwien Boudens
Lidwien Boudens
11 years ago

Leren met je hart, je hoofd en je handen wordt het motto van mijn bedrijf.

Mijn grootste uitdaging in de komende maanden is het opzetten van het bedrijf (opleidingen, bij- en nascholing, voor de Kinderopvang) en daarin samen te werken met anderen zonder mijn eigenwijsheid te verliezen. Daarnaast de uitdaging om het bedrijf op de markt te brengen, werkelijk onderscheidend te zijn van andere aanbieders en dit over te brengen.

Ik ben docent, trainer, moeder en bevlogen voor mijn vak. Ik hoop andere gepassioneerde “wereldverbeteraars” te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Michelle Gentle
Michelle Gentle
11 years ago

Hallo Lidwien,
Interessant dat je ook opleidingen verzorgd. Ik ben moeder van twee jongens en ik hoor steeds meer ouders klagen dat het onderwijs te kort komt en verouderd is. Er gaan bijvoorbeeld veel kinderen naar speciaal onderwijs, omdat ze in het reguliere onderwijs niet passen. Maar vaak passen ze ook niet in het speciaal onderwijs Doe jij hier ook iets mee? Ben heel benieuwd.
Hartelijke groet,
Michelle

Jane Haridat
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is het zakelijk onderhandelen zonder buikpijn, zonder twijfels. Ik wil gaan voor de prijs die ik waard ben, maar daarvoor wil ik eerst ontdekken wat ik waard ben. Daarnaast wil ik kort en krachtig kunnen vertellen wat ik doe en meer opdrachten aantrekken.
Mijn grote droom is om een eigen talkshow te hebben. Dit is een passie die ik werkelijkheid wil laten worden. Ik heb hier twee jaar voor uitgetrokken.
In mijn talkshows wil ik gasten als Deepak Chopra uitnodigen om met hem over spiritualiteit en gezondheid te praten, wil ik met anderen kunnen uitwijden over allerlei maatschappelijke onderwerpen, over wellness, succes en blijdschap in het leven. Hiermee hoop ik een grote doelgroep te kunnen bedienen.
Dit kunnen en durven realiseren is misschien mijn grootste uitdaging op een iets langere termijn.

Luutzen van der Zwaag
11 years ago

M’n grootste uitdaging?

Ik ben op zoek naar het idee om een bestaande maar misschien wat suffe bedrijfstak nieuw leven in te blazen, door het bundelen van diverse kleine ondernemingen (zzpers?) in een cooperatie/franchise vorm waar iedereen bij wint.
Ik zoek waar te beginnen en hoe het uit te bouwen.

Gaitrie Kalpoe
11 years ago

Mijn grootste uitdaging in het runnen van mijn business is: Managers wakkerschudden dat er veel moet gebeuren in de ondersteuning binnen hun organisatie.

Sidy Bodewes
Sidy Bodewes
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is gefocust te blijven op datgene waar ik mee bezig ben. Geen dingen meer uitstellen waar ik tegenop zie. Eigenlijk meer vertrouwen in mijn eigen kunnen krijgen.

Marc de Jong
Marc de Jong
11 years ago

Hallo Nisandeh,
Bij mijn aanmelding voor de Business Bootcamp heb ik al aangegeven dat ik een business wil opstarten, t.w. het Centrum voor Politieke Educatie. Klanten zullen naar alle waarschijnlijkheid scholen voor voortgezet onderwijs, HBO-instellingen en universiteiten, alsmede het domein van volwasseneneducatie zijn.
Ik zie het als de grootste uitdaging om bij deze klanten een permanente vraag los te maken naar de dienstverlening van mijn Centrum voor politieke educatie: naar kennisverbreding en -verdieping, naar de politieke cultuur van actief burgerschap, en naar methoden van democratisch handelen. Met die vraag naar politieke educatie wil ik ook dat mijn klanten na marktintroductie een adequate prijs voor de dienstverlening betalen. Die twee dingen samen, vormen de uitdaging!
Ik ben benieuwd naar je suggesties, en naar die van medecursisten.

Hartelijke groet,

Marc de Jong

Fenno Moes
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is om in de toekomst een toonaangevende rol te spelen, in het terugdringen van agressief gedrag door klanten, clienten en patienten in diverse organisaties. Dit door middel van presentaties, advies en trainingen vanuit mijn bedrijf Durga training & advies en de Agressieacademie.

Bernard Winsemius
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is:
innoverende concepten realiseren in de meubel en interieur industrie. Duurzame kantoorinrichtingen, C2C winkelinrichtingen, meubels voor iedereen. Vanuit innoverende doelstellingen en met tomeloze passie. More for Less for More.

Manja Montagne
11 years ago

Mijn naam is Manja Montagne en ik heb een praktijk in coaching en counseling. Mijn uitdaging is dat iedereen mij kan vinden, die in zijn of haar kracht wil komen.
Dat geldt voor alle mannen en vrouwen, die op de drempel staan van een verandering in hun levensloop en-of loopbaan, waar ze even begeleiding bij nodig hebben.

Leo van Veenendaal
11 years ago

IK wil focus houden op het schrijven van een e-boek en tegelijk leren klanten maken (bezig zijn met marketing) via mijn website en flyers. Daarnaast mezelf blijven ontwikkelen in combinatie met een gezin met relatief jonge kinderen en een baan, voor een aantal dagen, in loondienst.
Wat is de prioriteit? waarop moet ik mij focussen? Wat is er voor nodig en wat moet ik laten om succesvol te worden in mijn coachingpraktijk?

Conny Oraby
11 years ago

Nisandeh I’m looking forward to see you and get trained by you again. Your company really grew big and I love to be part of it.
Tx for the opportunity.
I hope to learn to focus more and create more time for myself.
Love Conny

Baukje Westerlaken
11 years ago

Hallo,

Ik ben Baukje Westerlaken. Mijn uitdaging is om gefocust te blijven op de 20% van de activiteiten die me de grootste opbrengst gaan geven. Verder wil ik op Business Bootcamp leuke mensen ontmoeten!

Vrolijke groet!

Baukje

Herma Goris
11 years ago

Kado-unieK (Herma Goris) houdt zich bezig met maatwerk kado’s, weggevertjes en relatiegeschenken. Dus geen catalogus maar een 1-op-1 gesprek met relatie/prospect om vervolgens iets toepasseiljks aan te bieden, te regelen en te leveren. Geen groter compliment dan een vervolgopdracht.

Mijn grootste uitdaging is om 1 van onze artikelen, de kartonnen beurstrolley, op minimaal 2 beurzen per maand te laten rond schrijden door de beursgangen.

Carla Warnaar
Carla Warnaar
11 years ago

Hallo,

Mijn naam is Carla en ik kom medio januari 2011 met een nieuw concept op de Nederlandse markt is nu in ontwikkeling. En maak het even lastig om hier meer over te vertellen.

Het spreekwoord is:

je bent zo sterk als je zwakste schakel vind ik in deze erg mooi

Mijn uitdaging in deze is in mijn kracht blijven staan geloven in mezelf en voor mijn doel gaan en me daar niet vanaf laten brengen. Hoe goed ik ook weet wat ik wil en hoe ik dat ga bereiken waar ik ook niet af te brengen ben !! zo af en toe slaat de twijfel toe, nu is dat eigenlijk ook niet erg want eens twijfelen en kritisch naar jezelf en je onderneming kijken is ook goed.

Wat ik graag mee wil krijgen in deze training zijn tools hoe zaken goed voor mezelf als ondernemer op een rijtje te zetten en kijken wat van toepassing is voor mij en wat ik mee kan nemen aan kennis in deze.

Tot over 2 weken Carla