Leuk je te ontmoeten!


… maar wie ben jij eigenlijk?

Over anderhalve maand ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers die zich ook in de afgelopen weken hebben aangemeld voor de Business Bootcamp van 27 en 28 november.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp.
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen.

Een paar vragen die je een idee geven van wat je zou kunnen schrijven, zijn bijvoorbeeld:

  • Wie ben jij?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom regelmatig terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

Oh… mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik hoop van je te horen!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekkin tot de Business Bootcamp van 27 en 28 november (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp Voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

99 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dik Diepeveen
Dik Diepeveen
11 years ago

Hallo medebootcampers.
Ik ben sinds kort ondernemer en trainer/coach/consultant. Ik houdt mij bezig met IT Trainingen.
Dat doe ik vanuit de visie dat een goede start en juiste begeleiding van cursisten de basis is voor succesvol studeren.
Over 2 weken hoop ik adviezen te krijgen over effectiever werken en klantenbenadering. Daar heb ik zelf wat moeite mee. Daarnaast hoop ik veel leuke en inspirerende mensen te ontmoeten die ik aan mijn netwerk toe kan voegen. Gewoon om af en toe eens tegen aan te praten of naar te luisteren (en als je dan commercieel ook nog iets voor elkaar kan betekenen is dat mooi meegenomen)

Jules Rijnierse
Jules Rijnierse
11 years ago

I forgot to say that you can always contact me at info@colorwaters.com to share your ideas or ask questions.
Follow the introduction of Colorwaters® at twitter; @colorwaters.

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago

De aan mij en ons toegewezen gravatars deed mij ergens aan denken en als wij toch gaan dansen,
Bij deze,

http://www.youtube.com/watch?v=zwfCjYv7gVQ&feature=player_embedded

En nee, dit ben ik niet, maar laat wel de creativiteit zien die ik in mij heb.

Luutzen van der Zwaag
11 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Luutzen van der Zwaag en ik ben bezig om vanuit een zzp positie een electrotechnisch installatiebedrijf op te richten, met als motto ‘alles is mogelijk!’.
Ik kan dan ook bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek, op vele vlakken en gebieden.
Ik hoop zeker marketingtechnisch weer een nieuwe frisse kijk op acquisitiegebied te krijgen en ben benieuwd naar komend weekend!

PS m’n website is tijdelijk!

Simone van der Veen
11 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam staat hierboven; ik run mijn eigen trainingsbureau ‘fflow communicatie’. Ik help ondernemers en organisaties (meer) succes te halen uit hun klantcontact. Dat doe ik, kort gezegd, door trainingen en workshops te ontwikkelen en geven in beter spreken en beter schrijven.

De soort ondernemers die ik wil ontmoeten? Niet per se een bepaalde ‘soort’. Natuurlijk vind ik het erg leuk om andere trainers te ontmoeten. Goede contacten in mijn eigen beroepsgroep zijn waardevol. Daarnaast wil ik juist ook met hele andere ondernemers kennismaken. Om mezelf in te kunnen spiegelen, te horen en ervaren waar zij tegenaan lopen. En natuurlijk ook hun succesverhalen te horen. Eigenlijk sta ik open voor iedereen, wil ieders verhaal horen, vind dat iedereen iets interessants te melden heeft, waar ik wat van kan leren.

Dat raakt dan ook mijn doel voor de bootcamp: vanuit mijn enthousiasme wil ik alles. Niets missen dus! Ik zie veel kansen en grijp die dan ook, wil alles wel oppakken, vind heel veel dingen leuk. Dat houdt in dat mijn bordje vaak overvol is en ik tijd tekort kom. Ik wil dus leren keuzes te maken en mijn tijd efficiënt in te delen, zodat ik lekker kan ontspannen na een dag hard werken.

Wie weet ontmoeten we elkaar in Nieuwegein!

Hartelijke groeten,
Simone van der Veen

Ruud van Rijn
11 years ago

Ik heb samen met een compagnon een adviesbureau in duurzame energie, met name windenergie. We zijn met z’n 4-en
Ik wil zoeken naar mogelijkheden om de zaak uit te breiden, zonder dat het veel stress gaat opleveren. Meer geld in minder tijd verdienen door de juiste keuzes te maken.

Sandra Dolk
11 years ago

Hallo allemaal,

ik ben Sandra Dolk, levensgenieter en zelfstandig trainer/coach op het gebied van communicatie en persoonlijk leiderschap. De belangrijkste kwaliteit die ik in mijn werk inzet, is het zichtbaar maken van het onzichtbare.

Sinds mijn deelname aan het seminar van Open Circles, “Elements of succes” begin oktober, heb ik hardop tegen mezelf durven zeggen dat ik (al heel lang) een droom heb: de wereld op het gebied van dierenwelzijn een beetje beter maken.
Omdat ik dit het liefst zou willen integreren in mijn huidige bedrijf, maar nog niet goed weet hoe ik dit moet aanpakken, is dit mijn insteek voor de Bootcamp.

Op basis van mijn ervaringen met het eerdergenoemde seminar, heb ik er alle vertrouwen in dat dit weekend me weer een stap dichter bij mijn doel zal brengen!
En ik kijk uit naar elke nieuwe ontmoeting, omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen niet voor niets je pad kruisen.

Wie weet treffen wij elkaar eind november….

Hartelijke groeten, Sandra

Rob van Viegen
11 years ago

Mijn naam is Rob van Viegen en ik ben een onverwoestbare optimist. Vanuit mijn bureau De Gele Vogel, dat zich bezighoudt met organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en re integratie doe ik het leukste werk dat ik mij kan voorstellen en dat levert veel energie op. Ik werk het liefst intensief samen met anderen, dat genereert dubbel zoveel energie.

Ik houd van mensen en ik ben bijzonder gedreven om mensen die op één of andere manier in de knel zijn komen te zitten, de handvatten te verstrekken om er weer uit te komen. Concreet betekent het dat ik mij bezighoudt met mensen die echt zijn vastgelopen en geen idee meer hebben hoe het verder moet. Doordat ik altijd mogelijkheden zie, ontstaat er altijd een oplossingsrichting, vooral door buiten de box te denken en te handelen.

Wat wil ik leren bij de Business Bootcamp? Nog sterker naar buiten treden in de richting van opdrachtgevers dan ik nu al doe. Ik wil de situatie creëren dat opdrachtgevers mij gaan overtuigen dat zij mij nodig hebben, kortom, ik wil een soort onweerstaanbaarheid uitstralen.

En ik wil veel nieuwe mensen leren kennen, veel energie utiwisselen en veel ontdekken samen met anderen, dat mogelijk leidt tot constructieve samenwerkingen waar mogelijk

Rob de Jong
11 years ago

Hallo mede deelnemers, mijn naam is Rob de Jong en fotograaf van beroep. Dit doe ik al ruim 35 jaar maar sinds dit jaar heb ik mijn eigen bedrijf opgericht ( eenmanszaak ).
Mijn beste foto moet ik natuurlijk nog maken maar die komt vanzelf wel, waar ik meer moeite mee heb is om klanten te krijgen, klanten die ik inmiddels gefotografeerd heb blijven komen dus daar ligt niet het probleem van mij.
Ik ben gewoon slecht in marketing, ik heb wel veel reclame gemaakt in diverse bladen en vee geflyerd maar eigenlijk heeft dat niets opgeleverd.
Van diverse marketing lieden verneem ik dat ik het niet zo slecht doe maar ik hoop op de Business Bootcamp echt te leren wat ik verkeerd doe want hoe kan het anders zijn dat het niet loopt zoals ik graag zou willen.
Ik sta dus open voor alles en ik hoop op deze dagen leuke connecties te kunnen opbouwen en dat we wellicht elkaar werk kunnen geven

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago
Reply to  Rob de Jong

Hai Rob,
Wat voor soort foto’s maak je?
Reportages, product, reclame en werk je met modellen, portretten voor interviews, jaarverslagen etc. en maak je ook vrij werk?

Hans P. Koedam
11 years ago

Zoekt u ook een alternatief voor de lage spaar-rentes?

Solide Partners analyseert vanaf 2004 vastgoed- en scheepvaartbeleggingen.

Vraag een gratis second opinion voordat u investeert!

Lex
Lex
11 years ago
Reply to  Hans P. Koedam

Dit is een heel aparte manier om je voor te stellen Hans…

Femke Posthumus
Femke Posthumus
11 years ago

Hoi, ik ben Femke. Ik heb een wellnesspraktijk in oprichting in Rotterdam. Je kunt op dit moment bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. In de loop van 2011 ben je bij mij ook aan het goede adres als je jezelf een gezonde(re) leefstijl aan wil meten en dus bijvoorbeeld meer wil weten over gezonde (natuurlijke!) voeding. Als je de wens hebt om je energieker te voelen en lekker(der) in je vel te zitten, laten we dan eens verder praten!

Alexander Sanchez Baena
Alexander Sanchez Baena
11 years ago

Hallo, ik ben Alexander Sanchez Baena (34) en werk als zelfstandig projectmanager op diverse projecten op het gebied van ICT en procesmanagement. Mijn kracht ligt in de presentatie van mijn documentatie. Met een goede inhoud en een duidelijke opbouw met grafische ondersteuning zorg ik ervoor dat de informatie helder te begrijpen is.

Voortbordurend op mijn passie voor presenteren begeleid ik professionals en managers bij het presenteren van hún vraagstukken en oplossingen. Concreet houdt dat in het van A-Z ontwikkelen van een presentatie in PowerPoint of Prezi en het geven van trainingen voor het gebruik van presentatietools als Prezi.

Ilse van der Put
11 years ago

Mijn naam is Ilse van der Put
Ik zorg ervoor dat mensen frisse neuzen halen en zelf frisse oplossingen realiseren voor vragen, problemen en uitdagingen.

De frisse buitenlucht is mijn werkterrein, allerlei creatieve oplossingsgerichte werk- en gespreksvormen mijn tools.

Tegen iedereen zeg ik; “ ¡No Techo!” Geen dak, haal het dak eraf en kijk wat de frisse wereld buiten je te bieden heeft. Ik ben je gids, ik laat je een avontuur beleven waarin je je vragen tegenkomt en oplossingen vindt.

Ik geef korte workshops, coaching en advies.
Ik werk aan een boek op zakformaat. Het boek biedt een praktische handleiding waarmee iedere leidinggevende buiten, al wandelend en struinend inspirerende, oplossingsgerichte gesprekken kan voeren.

Ik heb heel veel zin in het komen weekend. De eerste sneeuw wordt verwacht. Ik hoop dat we naar buiten kunnen. Sneeuw netwerkt geweldig.

Jules Rijnierse
Jules Rijnierse
11 years ago

Ilse,

Leuke werkwijze spreekt me aan. Wellicht kunnen we even sparren dit weekend.

Groet,
Jules +31611162844

Pim Reinders
11 years ago

Ik ben Pim Reinders, ik verzamel vacatures en zet deze uit bij reïntegratiebureaus. Mijn doelstelling is door inzet van de S.T.A. en P.P.A. methodiek de juiste koppeling te maken tussen mensen zodat zowel werkgevers als werknemers zodanig tevreden zijn dat langdurige arbeidsrelaties tot stand gebracht kunnen worden. Daarnaast ondersteun ik werkgevers met adviezen en projectuitvoering. Ik hoop op de Business Bootcamp te leren om ingangen te kunnen creéren bij werkgevers zodat mijn opdrachten niet alleen via mond op mond reklame binnen komen.

Jeannette Bal
11 years ago
Reply to  Pim Reinders

Ben benieuwd wat de afkortingen betekenen?

Mark Ligthart
11 years ago

Beste mensen,

Ondanks, dankzij? Mijn enthousiasme voor de Business Bootcamp zal ik er het weekend niet zijn.

Ik schreef al dat ik mijn missie helder had. Mijn kracht en wat ik te brengen heb is me ook helder geworden. Opdrachten stromen binnen, diverse collega’s en bedrijven vragen om samenwerking. Ik bruis en ik moet nu gewoon gaan DOEN!

Na maanden van afleiding, rommelen in de marge ga ik me nu helemaal klaarmaken om van die nieuwe dingen een succes te maken.

Ik wens jullie een heel inspirerend weekend!

Warme, sprankelende groet,
Mark Ligthart – Bureau Hartebaan

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago
Reply to  Mark Ligthart

Heel veel succes,
En blijf bruisen,
Tot ziens,
Marina.

Jacqueline Hurkmans
Jacqueline Hurkmans
11 years ago

Hallo allemaal.Mijn naam is Jacqueline en ik run sinds 1 Februari een groenten/fruit speciaalwinkeltje in hartje Tilburg. Weet ook niet of de Business Bootcamp iets voor mij is, maar sta er voor open en ga! Ik zie het wel en laat me inspireren……..tot dan, groeten van mij

Foeke Wijnia
11 years ago

De afgelopen 23 jaar heb ik als bedrijfskundig adviseur gewerkt bij het bedrijfsleven en vooral bij de overheid.
Dit jaar heb ik mijn eigen onderneming gestart met als doel mensen op hun eigen kracht te laten koersen. Managers die het gevoel hebben dat er meer mogelijk moet zijn help ik door gebruik te maken van De Nederlandse Denktank. In deze denktank zitten professionals die er plezier in hebben om out-of-the-box te denken. Die niet denken in termen van discussie maar van dialoog, niet in belemmeringen maar in kansen.

Ik hoop op deze bijeenkomst veel boeiende mensen te ontmoeten waar ik van kan leren en misschien een relatie mee kan aangaan.

Mijn doelen van dit weekend zijn effectief leren klanten te benaderen en effectief communiceren in termen van marketing.

Tot morgen! Ik heb er zin in!

Quinta Ansem
11 years ago

Als jaren geleden begonnen als lobbyiste (voor uitkeringsgerechtigden in Nederland) heb ik me ontwikkeld (opgeleid) als coach, trainster en therapeute. Mijn originele werk doe ik nog als vrijwilligster voor het European Anti Poverty Network Nederland en ben regelmatig daarvoor in Brussel of andere lidstaten. Ik zou het fijn vinden om van anderen te leren, mensen te ontmoeten die mijn kruiwagen willen zijn bij diverse gemeenten of wellicht andere mogelijkheden en veel verschillende mensen te ontmoeten. Daarnaast hoop ik veel mensen te kunnen strikken zich aan te willen sluiten bij (LinkedIn) het Nederlands platform tegen armoede en sociale uitsluiting. Dus ik heb meerdere doelstelingen, Dat wordt een uitdaging!

Hans Peeters
11 years ago
Reply to  Quinta Ansem

Ik kwam door jou op de website van stg. herkansing terecht.
Ik zag daar dat jullie je ook bezig houden met jongerenparticipatie daar en ik weet dat volgend jaar in het teken staat van het Europees jaar van de vrijwilliger in het kader van jongerenparticipatie. Ik heb in 2001 in het kader van het internationale jaar van de vrijwilligers voor K2 (voorheen BSJ) hiervoor de methodiek “Open Kaart” ontwikkelt die succesvol in diverse gemeente toen gebruikt is.
Wellicht kunnen wij samen een project op zetten .
Zal best ergens subsidie ook voor zijn. Lijkt je dit iets.
Ik ben ook in het bezit van divers standwandmateriaal om allerlei materialen om bv. foto’s / posters en teksten op een standwand te presenteren tbv bv een tentoonstelling.

Groet,

Hans Peeters

Hans
11 years ago

Mijn naam is Hans Aarssen
Ik werk als trainer coach in een grote gezondheids instelling de SIZA. Ik train teams in veranderings trajecten.
Met mij vrouw Keti Ruwhof werk ik haar bedrijf Allestelt.
Wij werken met
•Hypnotherapie
•Kinder- en jeugdtherapie
•Coaching voor jongeren
En binnen organisatie’s
•Coaching
•Training
•Intervisie
Ik hoop mensen te ontmoeten, ik ben altijd nieuwsgierig naar ieders verhaal, nieuwsgierig naar de ander.
Op zoek naar mogelijkheden en kunnen we misschien meer voor elkaar betekenen. Als ik de foto’s zie , de massa mensen ben ik benieuwd hoe dit zal gaan..
tot ziens allemaal
Ik kijk er naar uit , Hans

Mark Ligthart
11 years ago

Nog bijna twee weken en dan ontmoeten we elkaar!! Het coachgehalte is inderdaad erg hoog én ja, ik ben ook een coach. Ik begeleid mensen om hun kracht, passie en missie te vinden en in de wereld neer te zetten. Daarnaast geef ik trainingen mentale weerbaarheid.
Ik wil leren mijn werk nog makkelijker te organiseren en te plannen. Mijn enthousiasme wil ik graag delen.
Tot de 27e!

Edwin Jansen
11 years ago

Hallo, Ik ben via mijn loopbaancoach op het Business Bootcamp uitgekomen. Ik zit op dit moment zonder werk als software ontwikkelaar en orienteer me voor het eerst op part time freelance werk op dat vlak na 12 jaar in loondienst gewerkt te hebben. Daarnaast ben ik beginnend coach/trainer in de vorm van mijn personal life coaching praktijk Surselva PG&C. Ik ben dus redelijk blanco als ondernemer/zzp’er en ben dus echt informatie aan het opzuigen en beelden aan het vormen. Dit alles met het doel om tot een concreet business plan te komen. Het Business Bootcamp is mij door een oud deelnemer aan een workshop van mij en via mijn loopbaancoach aangeraden. Ik verwacht veel nieuwe inzichten!

Gerda Brusse
11 years ago

Hallo mijn naam is Gerda Brussé en ik ben dit jaar begonnen als coach voor kinderen en jongvolwassenen. Ik ondersteun jongeren op emotioneel gebied die wat extra’s nodig hebben.

Ik neem deel aan de Business Bootcamp om te leren hoe ik mezelf kan profileren. En ik wil deelnemers ontmoeten om ervaringen uit te wisselen over het starten van een eigen bedrijf.

Johanna Leentvaar
11 years ago

Tot aan mijn pensioen ben ik docent Nederlands geweest. (en eigenlijk ben ik dat nog steeds in hart en nieren).Het geeft enorme voldoening om aan andere mensen jouw kennis en expertise over te dragen.
Tegenwoordig heb ik een eigen bureau: na de benodigde bijscholing ben ik nu communicatietrainer en opleidingskundige, internationaal erkend door het IBCT. De uitdaging voor mij is dat ik me nu met ‘business’ moet bemoeien, Op het Business Bootcamp krijg ik veel meer zelfvertrouwen en dat merk ik. Er beginnen nu opdrachten binnen te komen en ook nieuwe en realiseerbare ideeën dienen zich vanzelf aan.
Ik wil graag in contact komen met mensen die wel eens op een beurs staan en met werkgevers die oudere werknemers in dienst hebben. Vervolgens zoek ik contact met studenten. Ik kan hen leren effectief te studeren en hen begeleiden bij hun werkstukken en scripties.

MarJa Jansen
11 years ago

Dag allemaal, mijn naam is MarJa Jansen.

Door allerlei werkvormen, reflectie en gesprek begeleid ik mensen om in hun kracht te staan, naar hun situatie te kijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Dit doe ik in mijn eigen praktijk Gaia – waar ik kunstzinnige (beeldende) therapie en coaching geef – én als Avatar Master op nationale en internationale cursussen.

‘Laat wie je bent niet in de weg staan van wie je wilt zijn’ is een uitspraak die me aanspreekt en ook op mijn visitekaartje staat.

Op de Business Bootcamp wil ik allerlei soorten ondernemers ontmoeten om te netwerken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
Daarnaast wil ik leren hoe ik mijn onderneming succesvoller kan maken en hoe ik acquisitie leuk en uitdagend kan maken.

Katrien Lemahieu
11 years ago

Mijn naam is Katrien Lemahieu en beschrijf me graag als een energieke meid met docent-talent.
Mijn expertise ligt volledig in alles wat met de Zwembadbranche te maken heeft. Mijn unieke punt ligt bij AquaFitness, ik ben dan ook al jaren een international presenter en ontwikkel beweegprogramma’s voor water. Daarnaast weet ik veel over kinderen en het leren zwemmen.
Ik heb zin om een boost te krijgen, om nog meer uit mijn bedrijf te leren halen en om nieuwe mensen te leren kennen!
Hoe uniek mijn werk ook is, iedereen heeft iets met water! Ik ben dan ook benieuwd om te horen hoe jullie dat zien!
Tot binnenkort!

Jules Rijnierse
Jules Rijnierse
11 years ago

I am Jules Rijnierse from the Colored Company.

Driven by my passion for colors, the Colored Company will introduce colorful products, concepts and ideas. Starting soon with the introduction of Colorwaters®! It is a fact that colors are everywhere and affecting us even if we are not aware of it…

The Colored Company is working on the introduction of a new water experience; ‘Colorwaters®’. It is a down to earth approach. With passion, referring & using the essentials of life. So color your life, it is up to you! Soon to be enjoyed.

I would like to meet people with passion for colors and with colorful ideas, being able to share ideas and ambitions. I also would like to meet and learn from entrepreneurs who have experience with product production and all the challenges involved. Furthermore I would like to meet people who can share information and hand over information and ideas for funding further developments.

My objective is to listen, participate, learn, share and meet people, all this to sharpen my ideas and business plan.
Looking forward to this Business Bootcamp! CU Jules

Jacqueline Lammerts
11 years ago

Mijn naam is Jacqueline Lammerts.
Ik heb sinds 4 jaar mijn eigen counselingpraktijk.
Hierbij richt ik me met name op mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun bewustwordingsproces en dan specifiek in de reïntegratie. Hierbij kun je denken aan “processen” binnen bedrijven als wel vanuit de WW/WIA situatie.
De laatste tijd merkte ik echter dat mijn PASSIE nog meer ligt bij het bewust willen maken van ons als OUDERS.
En dan m.n. hoe wij omgaan met onze kinderen. En dat het gedrag van onze kinderen vaak geheel niet in essentie van dit kind afkomstig is, maar een reactie op hoe wij als ouders omgaan met ONSZELF. En daarmee met onze kinderen.
Mijn inziens is het dan ook niet het kind wat zozeer “moet” veranderen, als wel dat wij als ouders IN onszelf mogen gaan kijken wat er nog aan oude pijnen /overtuigingen/patronen/angsten etc. liggen die je zélf als kind hebt meegemaakt en je nu door je kind (vaak) gespiegeld terug ziet.
DUS: ik begeleid mensen naar de essentie van “hun probleem” en vandaar uit weer terug naar wie zij in essentie ZIJN.
Ik zou graag meer mensen willen ontmoeten die ook vanuit hun HART (PASSIE) leven én zo hun organisatie willen uitdragen en ook succesvol zijn.
Mijn doel voor deelname aan de Business Boodcamp is dat ik me wil laten onderdompelen in zoveel input/inspiratie en positieve energie die mij nog meer vanuit mijn passie voortstuwt in de richting waarin ik me nu al heb gepositioneerd: Leven én werken vanuit mijn hart!

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago

Evelien,

Ik heb een Twin-kamer ( 2×1 persoons bedden) geboekt in het hotel Mercure in Nieuwegein en kan er dus nog iemand de kamer delen met mij.
De kosten van de kamer zijn 69,–,
p.p. wordt het dan 35,–, excl ontbijt van 16,50 die ik waarschijnlijk niet zal nemen.
Ik ken jou niet en of het zal klikken, maar ik weet dat tijdens de Business Bootcamp een hele mooie energie vrijkomt.

Evelien Bos
11 years ago

Hoi Marina,
wat een ontzettend lieve suggestie, alleen heb ik vanmorgen al een kamer geboekt in hetzelfde hotel, omdat ik bang was dat er geen kamers meer zouden zijn… kunnen we in ieder geval samen naar het hotel toe gaan.

Groetjes, Evelien

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago
Reply to  Evelien Bos

Ja, gezellig, kunnen we nog wat napraten.

Grtjs, Marina

Anita Deijnen
11 years ago

Hallo Marina

Zou je met mij je kamer willen delen?
Ik heb nog niks geboekt en het is voor mij makkelijker om ook in Nieuwegein te blijven.
Grt Anita Deijnen

Marina van den Tweel
Marina van den Tweel
11 years ago
Reply to  Anita Deijnen

Ja, dat kan.

Bij gebrek aan foto’s, ik heb eenzijdig kort omhoog staand donkerbruin haar en aan de andere kant een lange kuif, die ik af en toe wel vastzet met een haarclip.
En ik heb een moderne bril, die ik niet altijd op mijn neus zet, behalve in de zaal en aan een kettinkje om mijn hals hang.

Tot dan,
Grtjs, Marina

Pascale Aschebrock
11 years ago

Beste bootcampers,

Mijn naam is Pascale Aschebrock en ik ben sinds 3 jaar vertegenwoordiger van Metabolic Balance® voor Nederland , een stofwisselingprogramma dat de gezondheid bevordert en het gewicht reguleert door een omschakeling naar gezonde, uitgebalanceerde voeding. Er worden persoonlijke voedingsplannen gemaakt aan de hand van bloedwaarden.

Omdat de vraag hiernaar ook in Nederland steeds groter wordt is het nodig dat ik ga uitbreiden. Ik hoop tijdens het weekeind tips te krijgen hoe ik het beste het bedrijf kan vergroten (structuur) en welke consequenties er aan de verschillende opties vastzitten. Ik verheug mij nu al op de extra tijd die ik straks heb terwijl het bedrijf alleen maar groter is geworden! Dat ik extra tijd heb om boeken te schrijven, voordrachten te houden en heerlijke vakanties te houden! Wellicht zijn er ook geïnetersseerden om begeleider te worden of om het programma te volgen.
Kortom ik verheug mij op de contacten en tips!

Dafina Tanase
Dafina Tanase
11 years ago

Beste Pascale,

Leuk dat je deze info doorgeeft.
Gezien mijn belangstelling voor de bevordering van de gezondheid in de samenleving lijkt het me erg interessant om met elkaar van gedachten te wisselen. Ik hoop je bij de Business Bootcamp te kunnen spreken.

Tot zaterdag,
Dafina

Willem van Kooi
Willem van Kooi
11 years ago

Samen met partner Meta zet ik producten in de markt voor mensen met huid- en darmklachten waar ik vroeger ook mee te kampen had. Dit doen wij sinds januari 2010 naast andere werkzaamheden.
Mijn doel is om als netwerker in de vitaliteit/gezondheid branche een grote “jongen” te worden. Ik ben nog steeds in de praktijk aan het leren maar zoek ook mensen die met ons mee willen groeien in dit segment met een concept die werklijk “the sky is the limit” is.

Douwe Bethlehem
11 years ago

Hallo, ik ben Douwe Bethlehem (47) en ik ben sinds 4 jaar zelfstandige op het terrein van de ruimtelijke ordening (R.O.).
Ik werk vooral op detacheringsbasis bij gemeentes. Ik stel adviezen op aan het gemeentebestuur, maak bestemmingsplannen en behandel bezwaarschriften.
Daarnaast wil ik mij meer toeleggen op de advisering aan particulieren en bedrijven op bovengenoemd terrein.
Ik hoop op de bootcamp te leren hoe ik meer klanten kan krijgen, beter kan netwerken etc.
Ik ben onlangs in Nijverdal al bij een bijeenkomst van Nisandeh en dat belooft veel goeds voor eind november. Ik ben nu bezig met zijn boek “Leef Lekker”.
Tot eind november.

Monique Rosier
11 years ago

Hallo allemaal, Wat leuk om jullie comments en presentatie te lezen en te constateren ook dat het coachgehalte HOOG is.
Ik ben er ook een, maar dan anders. Ik combineer coaching en counseling met de Theaterbrigade en zet acteurs in voor het begeleiden van cultuurveranderingen, communicatietrajecten in grote organisaties. Erg erg leuk om te doen, de combinatie van creativiteit en communicatieve processen en relatieverbetering op die manier in te zetten.
Tot eind november allemaal!

Lidwien Boudens
Lidwien Boudens
11 years ago
Reply to  Monique Rosier

Hallo Monique,
ju wil ik wel ontmoeten op de Business Bootcamp, de combi theater en training, counseling, coaching fietst ook regelmatig door mijn hoofd…
Lidwien Boudens

Karen Opstelten
11 years ago

Ik ben Karen Opstelten, beeldend kunstenaar. Mijn passie is de kracht van mensen zichtbaar maken. Dit doe ik in bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zo kan ik een belangrijke ondersteuning zijn in veranderingsprocessen. Fascinerend om te zien hoe verschillend mensen allemaal zijn en hoe we toch allemaal verbonden zijn met elkaar.

Mark Ligthart
11 years ago

Hallo Karen,

Dank je voor je berichtje. Leuk dat je samenwerking zoekt. Dan is het wel handig als we ook redelijk bij elkaar in de buurt zitten. Ik zit in Apeldoorn. Waar zit jij?
Zie evt ook mijn site: hartebaan.nl

Hartelijke groet, Mark Ligthart

Kiki Portman
11 years ago

Hallo allemaal, ik ben Kiki, coach, counsellor en trainer en werk sinds 2 jaar als freelancer, via mijn eigen eenmanszaak en voor opdrachtgevers. Zoals de naam van mijn bedrijf zegt, ik richt mij op de binnenkant; werken van binnen naar buiten. Een groot deel van mijn ervaring ligt op het gebied van nazorg en de zorg rondom in de verslavingszorg. Naar de business bootcamp kom ik op aanraden van diverse netwerkcontacten om inspiratie op te doen en meer ondernemerslef te krijgen. Mijn doel is om als freelancer succesvol te worden samen met en voor anderen.

Hans Peeters
11 years ago

Marina,

Wat een creatief filmpje en ook nog goede muziek erbij.
Als je zo beweeglijk bent na je klanten dan kun je alles aan.

Lotte Swart
Lotte Swart
11 years ago

Hallo mede-bootcampers!

Mijn naam is Lotte en ik ben bezig een advocatenkantoor op te richten. Ik ben nu bijna 6 jaar advocaat en ga nu zelf starten. Ik hoop op de bootcamp meer te leren over het ondernemerschap, inspiratie op te doen en natuurlijk een heleboel leuke en interessante mede-ondernemers te ontmoeten.

Tot dan!

Groeten Lotte

Arend-Jan van Essen
11 years ago

Mijn naam is Arend-Jan van Essen. Ik ben een half jaar geleden voor mijzelf begonnen.

Mijn bedrijf richt zich op bedrijfscoaching, assessment in heel veel varianten en outplacement. Korte, snelle, maar intensieve workshops om mensen te helpen meer uit hun loopbaan te halen is mijn volgende project.

Mijn passie ligt bij het zichtbaar maken en versterken van de talenten c.q.. kwaliteiten van de mensen waarmee ik werk.

Samenwerken met andere ondernemers en coöperatie met mijn opdrachtgevers (samen assessen bijvoorbeeld) doe ik graag. Ik houd van kennis delen en leren van anderen.

Hartelijke groet en tot gauw!

Rob van Viegen
11 years ago

Ha die AJ,

Toch maar even tijd genomen om ook een introdutie over mijzelf hier neer te zetten. Ik ben heel benieuwd en ga er van maken wat er van te maken is!

tot zaterdag

Karen Opstelten
11 years ago

Het zichtbaar maken van de talenten van mensen is precies wat ik ook doe, maar dan als beeldend kunstenaar. Ik ben op zoek naar mensen om hierin samen te werken.

Rob van der Lei
11 years ago

Hé leuk,

mijn plan is om in de toekomst mensen te helpen hun leven te herontdekken. En om dit te doen samen met anderen. ( de één doet dit de ander dat) Nu ben ik begonnen met workshops creatief denken om alvast iets op te bouwen en hopelijk een buzz creëren.
Misschien kunnen we op de Business Bootcamp van gedachte wisselen en misschien wat voor elkaar beteken.

Vriendelijke groet,
Rob van der Lei

Jeannette Riedijk
11 years ago

Hallo bootcampers,

Samen met mijn man run ik nu 12 jaar onze muziekwinkel Riedijk Muziek en mijn doel is om over een jaar 30% meer omzet te draaien dan dit jaar. Ik heb al veel tips gekregen via video’s die werkelijk iets opleverden. Ik hoop op de de Business Bootcamp meer tips en ideeën te krijgen om mijn toch al bruisende leven als ondernemer nieuwe impulsen te geven. Misschien deel ik mijn tijd niet goed in, of zijn er dingen die gewoon beter kunnen. Ben benieuwd…..
Jeannette Riedijk

Evelien Bos
11 years ago

Ik ben Evelien Bos en ik neem, als virtual assistant, zelfstandige coaches administratieve en secretariële taken uit handen zodat hun bedrijf kan groeien.

Ik hoop veel te leren op de Business Bootcamp, in ieder geval hoe ik beter met mijn marketing om te gaan.

Het zou leuk zijn als ik inspirerende collega-ondernemers kan ontmoeten om op die manier aan een nog leuker en gezelliger, maar ook waardevoller netwerk op te bouwen.

Ik zie jullie 27 november!

Cindy de Bruin
11 years ago

Hallo,

Mijn naam is Cindy de Bruin en ik ben in juli gestart als ZZP’er op het gebied van HR vraagstukken, interim oplossingen en projecten.

Ik heb veel enthousiaste verhalen gehoord over de Business Bootcamp en ben dan ook erg benieuwd. Ik hoop tijdens de Business Bootcamp inspirerende ondernemers tegen te komen en wellicht mensen waarbij ik kan helpen om hun HR probleem om te lossen.

Tot de 27e!

Groet,
Cindy

Lydia Scholte
11 years ago

Onder de naam ‘Kaartje van Lydia’ ontwerp en verkoop ik bijzondere geboortekaartjes.

Ik kom naar het Business Bootcamp om te leren hoe ik het beste mijn unieke produkt kan laten opvallen en verkopen. Creatievelingen zijn meestal niet de beste zakenmensen, zo ook in mijn geval;-) Verder zou ik graag de goochel truck “Hocus Focus” uitgelegd krijgen.

Als zelfstandig ondernemer kijk ik er ook erg naar uit enthousiaste mede -ondernemers te ontmoeten, informatie te geven, delen en ontvangen! Tot zaterdag!

Nicolette van Dorp
Nicolette van Dorp
11 years ago

Mijn naam is Nicolette van Dorp en ik houd mij bezig met Management Development en Outplacement. Ik ontmoet graag andere ZZP’ers om ervaringen uit te wisselen en op ideeën te komen. Mijn grootste uitdaging voor dit jaar is mijn praktijk verder op en uit te bouwen en soms ook om de verleidingen van het Vast Dienstverband (Gouden Kooi!!) te weerstaan. Ik hoop mensen te ontmoeten met wie ik kan samenwerken. Bijvoorbeeld arbeidsrechtadvocaten, organisatieadviseurs en trainers.
Ik geloof in delen van leads, business, kennis en ervaring. Zie ernaar jullie te ontmoeten.

Een hartelijke groet, Nicolette

Mark Ligthart
11 years ago

Hoi Nicolette,

Gaan we elkaar (toch nog) ontmoeten, leuk!

Hartelijke groet, Mark Ligthart – Bureau Hartebaan

William van Hoeck
11 years ago

Hey hallo Bootcampers,

Mijn naam is William van Hoeck en ben sinds 96 werkzaam in de bemiddeling van mensen die door omstandigheden werkeloos zijn. Mijn expertise is het kunnen aansluiten bij de huidige situatie van de mens, en van daaruit samen de weg naar de toekomst te plaveien. Mijn aanpak onderscheidt zich door de persoonlijke individuele aanpak anderzijds doordat het uitgangspunt de “mens” is. Daarnaast train en coach ik professionals in die zich bezigen in deze sector. Ik neem deel aan de Business Bootcamp om weer scherp te worden en om mensen te ontmoeten die willen en kunnen delen.

Groetjes en tot later,

William

Anita Deijnen
11 years ago

Hallo Business Bootcamp members
Wie ben ik: Anita Deijnen ik heb een eigen studio en geef verschillende groepslessen zoals Pilates en Zumba.

Mijn expertise is: Coaching, motiveren en persoonlijke aandacht bieden. Hierin onderscheid ik me van velen anderen.
De combinatie van actieve lessen of personal training (inspanning) en massage (ontspanning) zijn uitersten die een aanvulling zijn op elkaar.
Ik wil graag ondernemers ontmoeten tijdens de bootcamp die bij kunnen dragen in adviezen en handige tips.
Welk doel heb ik bij deelnamme BB: Een positieve inbreng ontvangen en geven.

Marc de Jong
Marc de Jong
11 years ago

Hallo Bootcampers,

ik verheug me er al op jullie te ontmoeten en te leren kennen!
Ik ben Marc de Jong, heb bijna 15 jaar met enthousiasme en gedrevenheid in diverse organisaties voor politieke educatie in Duitsland gewerkt. Na 2 jaar terug in NL te zijn, wil ik graag verder gaan als zelfstandig ondernemer en mijn eigen Centrum voor politieke educatie starten.
Ik neem deel aan het Business Bootcamp uit nieuwsgierigheid: naar wat mijn kansen zijn, naar wat ik al goed weet en kan, naar wat ik nog nodig heb en bij kan leren, naar het profiel van succesvol ondernemerschap en de mate waarin dat met mijn profiel matcht.
Verder zie ik uit naar prikkelende gesprekken met jullie, wil ik ideeen uitwisselen en nieuwe opdoen, en mijn drive voor ondernemerschap een tandje hoger schakelen…

Wens jullie allemaal spannende, succesvolle dagen en tot ziens op de 27e!

Hartelijke groet,

Marc de Jong

Abe Dijkstra
11 years ago

Hallo allemaal. Mijn naam is Abe Dijkstra en eigenaar van makelaarskantoor Abe Dijkstra Makelaardij te Oldemarkt. Ik werk in het prachtige gebied Noordwest Overijssel, Friesland en Drenthe. Ik ben gecertificeerd Register Makelaar Taxteur voor de woningmarkt maar ook voor bedrijfsmatig vastgoed. Ik hoop op het weekend van de Bootcamp niet alleen veel mensen te ontmoeten maar ook vooral veel te leren en hoop van dit weekend ook mij persoonlijk verder te kunnen onwikklen. Ik zie en ontmoet U graag.
Met vriendelijke groet,

Abe Dijkstra

Marc van der Veen
11 years ago

Hallo, Bootcampers!

Ik sta aan het begin van misschien wel één van de grootste stappen: vanaf 01 januari 2011 begin ik mijn eigen bedrijf.

Ontzorgd Verhuizen verzorgt uw complete verhuizing. Zonder extra kosten!

Wat doe ik?
Alles! Ik regel een verkopende makelaar, zorg voor een Erkende Verhuizer en maak de afspraken, ik zoek samen met u een nieuwe woonomgeving. Nieuwe vloerbedekking, nieuwe gordijnen? Een schilder voor de nieuwe woning? Ik rijd u er naar toe om op uw gemak een keuze te maken en zorg ervoor dat alles op tijd geregeld is.
Huur opzeggen, woning schoonmaken en opleveren: geen zorgen, want ik Ontzorg!

En wat denkt u van een notaris? Ook dat regel ik, samen met u.

Overschrijvingen, afschrijvingen, afmeldingen? Adreswijzigingen? Ontzorgd Verhuizen regelt het allemaal.

Hoe?
Ontzorgd Verhuizen werkt samen met gerenommeerde, betrouwbare partners. Zij ondersteunen mijn concept en hebben daar vertrouwen in. Daarom geven zij u korting. Met díe besparingen betaalt u mijn diensten. Na de verhuizing heeft u geld over. En álles is geregeld! Kortom: er is ‘tijd om thuis te komen’. Uw tijd is kostbaar, en ik geef u rust.

Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten volgende week…

Ingrid Gorter - Bode
11 years ago

Hallo Bootcampers!

Ik heb zin op jullie allemaal te ontmoeten op de 27e!

Ik ben geen coach, trainer of loopbaanbegeleider, ik verkoop prachtige (maatwerk) reizen naar Zuidelijk Afrika. Dit doe ik via mijn bedrijf GoSouthAfica.nl

Ben nu 4 jaar bezig: gedreven, enthousiast en met passie. Toch had ik na 4 jaar er financieel gezien wel wat meer uit willen halen, daarvoor ben ik tenslotte toch ook ondernemer geworden.

Gaan jullie me helpen met nieuwe ideeën, uitdagingen of andere input? Ik kan best een duwtje in de rug gebruiken om mijn doelstellingen in 2011 te gaan halen!

Wij gaan elkaar zien het weekend van de 27e!

Ingrid Gorter

Mark Ligthart
11 years ago

Hai Marina,

Gelukkig dat je haar niet bent, wat een ribbels! Wel heel beweeglijk.

Ja, wonderlijke avatars. In de mijne herken ik een goed gewortelde boom met een eigen sproeiinstallatie voor voeding en inspiratie.

Op onderstaande link vind je mijn ultieme filmpje. Een fragment uit de film “As it is in heaven”. Die film gaat over mijn missie, waar ik voor sta en wat ik wil brengen: Leven vanuit jezelf, je kracht, in verbondenheid. Mensen weer helemaal bij zichzelf brengen, bij wie ze zijn en altijd al waren.

http://www.youtube.com/watch?v=d_K9FEeHphs

Tot over 2 weken – Ik ben heel benieuwd, ook naar jullie.

Warme groet, Mark Ligthart – Bureau – Hartebaan

Evelien Bos
11 years ago

Ik weet niet zo goed waar ik anders deze vraag kan stellen…

Weet iemand of er in de buurt van het conferentiecentrum mogelijkheden zijn om voor een redelijke prijs te overnachten? Als je deelneemt aan het diner en naar huis gaat moet je bijna direct weer terug voor de andere dag en misschien is het wel gezellig… 🙂

Faciliteert Open Circles dit?

Jacqueline Lammerts
11 years ago
Reply to  Evelien Bos

Hai Evelien,

Ik kreeg deze tip op een ander gedeelte van deze site: http://www.hotelkamerveiling.nl.
Hierdoor heb ik voor 30,- euro een 2 persoonskamer met ontbijt bij Van der Valk.
En nog erg leuk ook om “het spelletje” mee te spelen.
Succes!

Evelien Bos
11 years ago

Hoi Jacqueline,
inderdaad een hele goede tip. Ik heb, omdat ik bang was dat er anders geen kamers meer zouden zijn, een hotelkamer geboekt bij Hotel Mecure.

Groetjes en tot de 27e!

Jacqueline Lammerts
11 years ago
Reply to  Evelien Bos

Hai Evelien,

Zo herkenbaar!
Ja, angst maakt dat we dingen gaan doen, die niet in verbinding zijn met ons HART.
Verlangen, Vertrouwen, Doen en Loslaten zijn daarin sleutelwoorden.
Het maakt direct dat we weer in contact komen met onze Overvloed IN onzelf en daarmee ook zichtbaar worden buiten ons Zelf.
Dit is dan ook waar ik mensen dagelijk in mag ondersteunen: Leven vanuit je Hart (vanuit Overvloed).