Mag ik je van dienst zijn?

Onlangs heb je je aangemeld voor de Business Bootcamp van 27 en 28 november aanstaande.

Misschien heb je over de Business Bootcamp gelezen op het internet, of misschien ben je wel aangespoord door een vriend of vriendin om de Business Bootcamp te gaan doen.

Hoe je ook tot deze beslissing bent gekomen, wij zijn blij dat je erbij bent!

Het duurt alleen nog wel een behoorlijke tijd tot het zover is.

En wij dachten dat je nu ook wellicht al wat support kunt gebruiken in je ondernemerschap.

Vandaar dat we hier de ruimte hebben gecreëerd om in gesprek te komen met ons en met andere deelnemers aan de Business Bootcamp.

Zodat je alvast tips en ideeën kunt oppikken van anderen en jouw gedachten en advies kunt delen met anderen.

Oh trouwens, heb je de video’s “10 ways to loose a deal” ontvangen?
Die geven ook al een impuls aan je manier van zakendoen, als je de tips tenminste in praktijk brengt…

Zo niet, haal de video’s hier op.

In ieder geval, kun jij niet wachten met het creëren van succes met je onderneming?
Dan ben je hier op de juiste plek!

Laten we ons licht eens laten schijnen over de vraag:

Als je opnieuw kon beginnen als ondernemer, wat zou je dan anders doen?

Een belangrijk aspect dat wij binnen Open Circles Academy lang fout hebben gedaan, is te denken dat we iedereen van dienst konden en moesten zijn, om succesvol te zijn.

Ondertussen weten we beter, en hebben we onze doelgroep helder bepaald: JIJ!
Oftewel, de eigenaren van kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers.

Sinds we ons focussen op jou en alle andere kleine bedrijfseigenaren, kunnen we onze doelgroep werkelijk van dienst zijn en jou de waarde bieden die je verdient.

Wat is jouw tip: wat zou jij anders doen, als je opnieuw kon beginnen?

Laat je comment hieronder achter.
Het is een gelegenheid om jezelf voor te stellen, jouw tips te delen en de andere deelnemers aan de komende Business Bootcamp te leren kennen.

En… kom nog eens terug om te zien of er nog briljante tips zijn gegeven, die jouw business wellicht een flinke impuls kunnen geven.

Op jouw succes en tot ziens in de Business Bootcamp,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lilian Berg
11 years ago

tja,
ik zou proberen gestructureerder te werken. Bijv. zoveel tijd daadwerkelijk in het ateiier aan de slag en zoveel tijd te besteden aan netwerken, websites, boekhouden etc.. brrrrrrrrrrr

Patrick
11 years ago

Ik zou me meer met de marketing kant hebben bezig gehouden van mijn business en meer werkzaamheden die ik niet goed kan of leuk vind voor het draaien van een bedrijf uitbesteden vanaf het begin ( zoals boekhouding 😉 )

Lex van Buuren
11 years ago

Ik zou de drie-eenheid meteen in werking laten treden:

passie – marge – grenzen stellen naar jezelf en anderen.

Ik begon vooral met passie en vergat de andere twee (vaak.)

Stephan
Stephan
11 years ago

Als ik een nieuwe start mocht maken, dan had ik me beter voorbereid op het eerste contactmoment met potentiele nieuwe opdrachtgevers.
Er is geen tweede keer voor een eerste indruk. Dus meteen weten wat jij biedt t.o.v. een concurrent. Wat is de meerwaarde voor de potentiele klant en hoe denk je die te gaan bereiken.
Als je vooraf kunt aangeven wat de winst is voor de klant, heb je meteen de aandacht.

Karen Opstelten
11 years ago

Ik heb me laten leiden door mijn introverte karakter. Als ik opnieuw kon beginnen zou ik prioriteit geven aan contacten leggen en onderhouden.

Karin Muller
11 years ago

Als ik opnieuw zou beginnen (maar dat ben ik nu eigenlijk net aan het doen), dan zou ik eerst kijken wat iets oplevert en niet alleen maar energie kost. Dus niet meer als een kip zonder kop me in het werk storten. Ik wil best hard werken, maar dan wel het juiste werk doen dat het meeste oplevert voor de langere termijn.

Emilie
11 years ago

Ik heb de fout gemaakt dat mijn (drukke, schat van een) echtgenoot mijn website zou maken. We hebben ruzie gemaakt en ik heb hem twee keer ontslagen ;). Nu, na een jaar, is er iets in de lucht…
Résumé, wees in business niet afhankelijk van geliefden en doe geen zaken met mensen uit je persoonlijke (vrienden)kring, als je ze als vriend wilt behouden!

Lex van Buuren
11 years ago
Reply to  Emilie

RE: Résumé, wees in business niet afhankelijk van geliefden en doe geen zaken met mensen uit je persoonlijke (vrienden)kring, als je ze als vriend wilt behouden!

Ben ik het niet mee eens.
Ik denk dat wat zelfonderzoek naar de kracht van je vriendschappen waardevol voor je kan zijn.

Lidewij Boggia
11 years ago

Te lang heb ik in een collectief gewerkt dat ten dele de omgeving was waarin ik kon bloeien. Een zekerheid naast mijn eigen bedrijf. Mijn eigen bedrijf is daardoor in de marge gebleven. Nu ik zestig ben is mijn onzekerheid of ik ondernemend genoeg ben nog niet opgelost. Ik weet dat ik een nieuwe start kan maken, nu nog weten hoe..

Saskia
11 years ago

Als ik het overnieuw zou mogen doen, zou ik mezelf anders in de markt zetten en veel meer persoonlijk contact houden met mijn klanten en opdrachtnemers.

Sandra Kruijt
11 years ago

Ik zou niets anders doen. Maar vanaf nu wil ik het wel anders doen. Ik wil meer contacten opbouwen met potentiele opdrachtgevers en meer netwerken. Dat vond ik het moeilijkst, maar nu ik er voorzichtig mee begonnen ben, is het best leuk!