Leuk om je alvast te ontmoeten!
… maar… wie ben jij eigenlijk?

Binnenkort ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers aan de Business Bootcamp van 6 en 7 oktober 2012.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp!
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

En mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Dan nog iets anders… ons vriendschapsprogramma

Ken jij ondernemers in je omgeving die ook een boost in hun business kunnen gebruiken?
Mensen die je de ervaring van de Business Bootcamp van harte toewenst, voor zichzelf en voor hun business?
Neem ze mee naar de komende Business Bootcamp en win zelf waardevolle prijzen!

Gebruik hiervoor de vriendenlink die je elke dinsdag in onze e-mail aan jou aantreft. Stuur deze link naar jouw contacten en laat je contacten zich aanmelden via deze link. Dan kunnen wij bijhouden wie er via jou zijn aangemeld en kunnen we jou je prijs geven.

Wat die waardevolle prijzen zijn en hoe ons vriendschapsprogramma precies werkt, lees je hier

Kortom:

  • Introduceer jezelf in het commentaarveld hieronder.
  • Stuur jouw vriendenlink naar je contacten om zich aan te melden voor de Business Bootcamp.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 6 en 7 oktober 2012 (tijden, locatie, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Ga naar Business Bootcamp voorbereiding voor alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

134 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rick Strijbos
10 years ago

Beste allemaal,

Leuk om elkaar straks te ontmoeten op de Business Bootcamp. Ik ben directeur/eigenaar van Vanveen informatica bv, een middelgrote (40 medewerkers) ICT dienstverlener (zie voor meer info vanveen.nl). Ik kom op 6 en 7 oktober met Hella en John, twee medewerkers die samen met mij het meeste commerciële klantcontact hebben. We willen ons laten inspireren om nog meer out of the box te denken en ons leven en onze business een extra boost te geven. Ook kijken we graag met jullie hoe we elkaars business verder kunnen versterken…

Hartelijke groet,

Rick

Hanny Verheijden
9 years ago

Sinds 2000 heb ik mijn bureau Feng Shui Visie.
Ik werk voor particulieren en bedrijven. en mijn doel is een ondersteunende omgeving te creeren die vitaliteit, harmonie en succes bevordert. Na een consult kom jij en je bedrijf weer in de flow. Ik kijk uit naar het weekend want ik ben leergierig en ben graag omringt door ondernemende en inspirerende mensen.

Claudia Broeke
10 years ago

Een jaar geleden Business Bootcamp gedaan en daarna twee vervolgopleidingen om mijn bedrijf droomproductie te ontwikkelen (organisaties in verandering helpen om dat succesvol te doen). Veel waardevolle tips gehad.
Nu weer een Business Bootcamp, samen met mijn vriend (en 1198 anderen…). We zijn zwem- en triatlontrainers en helpen mensen om beter borstcrawl te zwemmen en begeleiden triatleten in hun training. Daar zijn we goed in, alleen aan de bedrijfsvoering hebben we nog te weinig aandacht besteed. Ons doel is om in twee dagen Business Bootcamp inspiratie op te doen om zwemanalyse professioneler te maken.

Petra Smit-Wattez
9 years ago

Hallo allemaal,
Ik kijk erg uit naar het komend weekend. Naar een Amerikaanse ervaring op Nederlandse bodem. Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp!

Ik ben Petra Smit, 45 jaar, getrouwd en heb 2 zoons. Sinds 1999 ben ik de trotse eigenaresse van het telemarketingbedrijf All Telemarketing.

Ik heb een enorme interesse in menselijk gedrag. Wat de mens beweegt heeft mij altijd gefascineerd. Deze nieuwsgierigheid is de laatste jaren erg toegenomen. Dit heeft geleid tot mijn huidige deeltijd studie psychologie.

Ik raak geïnspireerd door allerlei nieuwe mogelijkheden. Sinds afgelopen jaar ben ik internationaal gecertificeerd voor de MPA Mindsonar. Een tool die wordt ingezet bij het meten van iemand z’n denkstijl.

Bijzondere aandacht heb ik voor neuromarketing en commerciële psychologie. Hoe kan ik mijn (tele) marketing activiteiten effectiever inzetten en nóg beter aan laten sluiten bij mijn klanten en relaties. Het stuk maatschappelijke verantwoording wil ik hierbij niet uit het oog verliezen.

De komende dagen hoop ik een hoop nieuwe contacten te maken, inzichten te krijgen en geïnspireerd te raken door ideeën en enthousiasme van andere zelfstandig ondernemers.
Tot morgen!
Petra Smit

Michiel van den Broek
9 years ago

Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp. Ik heb nog geen eigen bedrijf, maar ben me aan het oriënteren. Ik wil mensen helpen meer te halen uit hun (zakelijke) leven, wat voor mij een combinatie is van doelgerichtheid en productiviteit. Ben benieuwd wat ik komend weekend ga leren om hier eindelijk eens knopen in door te hakken. 🙂

Marloes de Bruijn
Marloes de Bruijn
10 years ago

Aziatisch Koken & Wijn.
Op dit moment ben ik bezig met de oprichting van Kruid & Druif. Dit is een winkel in Den Haag waar het thema Aziatisch Koken & Wijn is. We verkopen verse kookpakketten van meer dan 50 Aziatische gerechten. Bij elke gerecht wordt een wijn aanbevolen. De wijnspijs combinatie in de Aziatische keuken is interessant, verrassend en heeft een andere benadering nodig dan de klassieke wijnleer.
We streven er naar om 1 december a.s. open te zijn. Wat een mooi moment om voor het eerst de Business Bootcamp mee te gaan maken.
Ik verwacht mensen te ontmoeten die mij inspireren en ik hoop dat mensen die inspiratie ook uit mij halen. Ik denk dat ik geprikkeld ga worden om anders te denken, nieuwe wegen in te slaan en dat ik vol energie zondag de Business Bootcamp verlaat.

Corine van Zoelen
10 years ago

Mijn naam is Corine van Zoelen ik ben leerkracht op een basisschool bij kleuters en geef yogalessen aan kinderen, tieners en volwassenen bij de Yogaboerderij in Lelystad. Ik kom nav enthousiaste verhalen naar de Business bootcamp. Dit omdat ik graag meer inspirerende zzp’ers wil ontmoeten, mijn website wil blijven verbeteren, wil leren hoe ik social media kan inzetten en meer mensen kan bereiken. Ik wil mijn mogelijkheden verder uitbreiden en kijken wat ik bij de Yogaboerderij nog meer kan doen om mijn omzet te verhogen. Ik hoop mensen te ontmoeten die in dezelfde branche zitten om ervaringen en ideeën uit te wisselen en eventueel gastlessen bij elkaar te kunnen geven.
Ik heb er zin in, graag tot dan!

Theo Rooijackers
10 years ago

Goede dag.

Ik ben Theo Rooijackers, eigenaar van Distri Culinair een groothandel in streekproducten en specialiteiten. En eigenaar van Buitenkans Advies, ondersteuning voor boerderijwinkels en speciaalzaken.

Ik ben wel benieuwd naar deze Bootcamp.

Het lijkt mij een hele ervaring om een weekend bezig te zijn om je bedrijfsvoering te verbeteren je te laten inspireren voor de toekomst en andere inzichten te geven in kansen.

Werken moeten we allemaal, maar plezier en uitdaging in ons werk is ook zeer belangrijk.

De groetjes en tot dan.

Theo

Elmer Kruys
9 years ago

Hallo,
Aanstaande zaterdag zal ik aan mijn eerste Business Bootcamp deelnemen. Even wat over mijzelf: auto fanaat in hart en nieren. Expert in Online Marketing. Ben 4 dagen geleden een nieuwe dienst begonnen: Elmer’s Auto Zoek Service. Ben vooral luisteraar, denker en doener, geen prater. Maar, nooit te oud om te leren, ik moet wel mijn business goed kunnen promoten. Het begin is er en hoop de stijgende lijn door te kunnen zetten door aankomend weekend. Tot dan!

Groeten,
Elmer

Tineke van den Tillaart

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tineke van den Tillaart en ik ben kortgeleden gestart als budgetcoach in Nieuwegein.
Als budgetcoach kan ik cliënten thuis helpen om inzicht te krijgen in hun financiële situatie en bij het ontwikkelen van een verantwoord uitgavenpatroon.
Het geeft mij energie als ik samen met hen kan zoeken naar besparingsmogelijkheden/extra inkomsten om de situatie te verbeteren.
Iemand attendeerde mij op de Business Bootcamp. Na het lezen van de informatie werd ik enthousiast en heb ik me opgegeven.
Als startend ondernemer kan ik wel wat tools gebruiken om mezelf goed te profileren, zodat ik klanten naar mij toe kan trekken.

Ik hoop mensen te ontmoeten die mij energie en inspiratie kunnen geven!

Groet,
Tineke

Ivo Heuts
10 years ago

Dag allemaal,

Hooggespannen verwachtingen voor de Business Bootcamp, hoor om me heen dat het goed en leuk is.

Naast de inhoud vind ik het vooral ook leuk om mensen te ontmoeten die net als ik ondernemer zijn en altijd willen leren als er iets te leren valt.

Mijn naam is Ivo Heuts en vanuit mijn eigen bedrijf Averox Consulting helpen wij bedrijven en instellingen (nog) beter te worden in wat ze doen. We leggen samen met de klant de vinger op de juiste plek om van daaruit een veranderstrategie en de interventie(s) te ontwikkelen. Waar nodig zetten we specialisten in.

Tot snel allemaal!

Folkert Helmus
9 years ago

Iedere dag nieuwe kansen!

Wij weten wat werkt en organiseren daarom effectieve en inspirerende programma’s over geluk, succes, ‘liefhouden’ en werkplezier.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en verhalen!

Met groet,
Folkert

Marielle Schipperen
10 years ago

In oktober ga ik voor de eerste keer naar de Business Bootcamp. Hoor dat het je heel veel energie en inspiratie oplevert voor het verbeteren van je bedrijf. Als startende ondernemer ben ik nog zoekende en na de Business Bootcamp wil ik mijn bedrijf beter kunnen omschrijven en presenteren.

Vanuit Healthworx werk ik op twee manier aan gezond leven.

Als projectleider in de zorg draag ik mijn steentje bij aan projecten om mensen gezonder te kunnen laten leven of de zorg te verbeteren. Ik werk voor GGD’en, zorginstellingen en eerstelijnszorgverleners. (Healthworx Consultancy)

Vanuit Massagepraktijk Healthworx bied ik mensen een moment van ontspanning. Voor mij is het geven van een massage als het geven va een cadeautje. Particulieren kunnen bij mij thuis komen en bedrijven kunnen mij inhuren als stoelmasseur.

Deze combinatie zorgt ook voor afwisseling en balans in mijn leven.

Jos Leunissen
9 years ago

Hallo Marielle,

Je bent collega-masseur/ondernemer. Op je website zie ik dat Nijkerk te thuisbasis is. Ik woon/werk in Amersfoort en zou het leuk vinden om kennis met je te maken tijdens de Business Bootcamp en ervaring uit te wisselen over het runnen van je massage praktijk.

Hartelijke groet, Jos

Mathilde Bosker
10 years ago

Vriendinnen/collega ondernemers hebben me verteld hoe nuttig en interessant de Business Bootcamp is. Ik ben erg benieuwd! Sinds 5 jaar ben ik zelfstandig HR manager. Met veel plezier en succes zet ik me in om de dienstverlening van HRM bij diverse bedrijven te verbeteren en/of resultaten en doelstellingen te bereiken. Mijn uitdaging voor de komende jaren is, blijf ik op deze manier werken of kan ik meer uit mezelf halen.

Ik ga naar de Business Bootcamp om andere ondernemers/leuke mensen te ontmoeten en samen inspiratie en pep op te doen!

Ivan Mikulic
9 years ago

Hoi, ik ben Ivan producent en regisseur van allerlei mooie films voor het web en tv. Wat mijn films bijzonder maakt is dat ze vaak grappig en persoonlijk zijn.

Ik hoop op de Business Bootcamp te leren hoe ik internet kan inzetten om mijn klanten nog beter te bereiken en ik hoop op de dag zelf inspirerende mensen te ontmoeten met wie ik ooit mooie films zal gaan maken.

Dus wil je je dienst misschien ruilen voor een leuke korte film of zoek je iemand voor een professionele videoproductie, kijk gerust op mijn site 2film.nl of spreek me aan op de dag zelf!

tot ziens

Ivan

Meta Groot Antink
10 years ago

Ik ben tekstschrijver en help vooral kleine ondernemers om van hun site een wervende website te maken. Niet alleen commercieel, maar ook en vooral omdat ik een tekst schrijf die qua stijl en inhoud bij hen past.

Na de Business Bootcamp hoop ik beter uit te kunnen leggen aan klanten waarom de teksten die ik voor hen schrijf, ook beter voor hen zullen werken.

Natuurlijk ga ik òòk naar de Business Bootcamp om me te laten inspireren. Door de sprekers, en door andere deelnemers die ondernemen vanuit een creatief idee of leuke aanpak. Trouwens, twijfel je zelf over je webtekst of weet je niet hoe je dingen zult verwoorden? Schiet me gerust even aan. Soms kan ik je mensen al op weg helpen met een paar simpele tips. En anders maak ik de klus toch gewoon voor je af?! Maar dan wel na de Business Bootcamp!

Frans Uytterhoeven
9 years ago

Boeiend jullie te ontmoeten op het Business Bootcamp.
Even voorstellen. Frans Uytterhoeven, inspirator, trainer, adviseur bij Schoonderwoerd & Partners en in eigen bedrijf Balans en Kracht, Training & Advies. Mijn expertise ligt op het terrein van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Mijn aanpak maakt mij bijzonder. Ik gebruik veel uit oosterse krijgskunsten, filosofie, principes en technieken gericht op het welbevinden en op persoonlijke effectiviteit van medewerkers en leidinggevenden. Inmiddels duizenden mensen in het karatepak gekregen met altijd een grensverleggende afsluiting met blijvend effect.
Mijn motto is “staan als een huis en bewegen als de wolken”.
Tot zaterdag, Frans.

Mariëtte van Drunen
10 years ago

Hallo,

Ik ben de eigenaresse van MVD translations en ik help klanten een groter publiek te bereiken of hun bestaande publiek beter aan te spreken door teksten te vertalen of te reviseren.

Ik ontmoet altijd graag bedrijven die wel eens op zoek zijn naar vertalers of tekstrevisors, maar vooral ook gewoon leuke mensen met wie ik een goede klik heb. Je weet nooit hoe je elkaar kunt helpen, tenslotte.

Ik hoop bij de Business Bootcamp te leren hoe ik op effectieve en duurzame manier klanten kan werven en binden.

Anne Buiskool
10 years ago

Mij heb je binnen!
In de nabije toekomst (begin volgend jaar), zoek ik iemand die een engelse vertaling maakt van een deel van mijn website.
I keep you posted……
tot zaterdag

Maaike Frankena
9 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

mijn broer is vertaler: translations@frankena-translations.nl
Hij heet Matthijs:-)

ik begin er zo langzamerhand wel ene beetje de pé in te krijgen dat ik er niet bij kan zijn dit weekend. Ik geef zelf les de hele zondag.
Veel plezier!!!

Boukje Canaan
9 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Geesha, is bij de Master Entrepreneur en Breakthrough to Success ook geweest, niet ontmoet? info@globallyspoken.nl Zij doet dit heel snel en goed!
x Boukje

Gonny de Wit
10 years ago

Mariëtte leuk dat je er ook bent. In juli ben ik voor het eerst naar het Business Bootcamp geweest en kwam helemaal hyper thuis met een koffer vol implementaties/acties/tips. Heel veel nieuwe enthousiaste mensen ontmoet en mentoren/maatjes gevonden. Ook door de Breakthrough To Success heeft mijn entrepreneur en persoonlijke mindset veranderd. Samenrijden?

Ik heb een bedrijf : uw Virtueel Assistent; uw Online Secretaresse Brabant (met telefoonservice), die meer dan 103 dingen voor uw business kan doen zodat uw bedrijf kan groeien, u meer effektieve tijd heeft voor uw creatieve proces.

Ik durf te zeggen dat ik een zeer goede netwerker ben en zal je zometeen een lead doorsturen van een potentiële klant voor je.

Maya Schiffers
9 years ago

Beste collega-ondernemers en mede-deelnemers,

Mijn naam is Maya Schiffers; ik kijk, luister en visualiseer… ik ben grafisch vormgever en werk nu bijna 12 jaar als zzp-er/free-lancer onder de naam YASCHI Vormgeving.
De meeste opdrachtgevers komen via mond-tot-mond reclame bij mij terecht, maar ik weet dat er meer uit te halen is. Ik verwacht dat ik na dit weekend met nieuwe ideeën en energie verder kan werken aan het versterken van mijn bedrijf.

Als zzp-er zit je (ik in ieder geval) toch veel te ‘navelstaren’. Ik ben daarom erg benieuwd naar ondernemers uit allerlei werkvelden en jullie ervaringen. Wie weet komen we elkaar tegen voor leuk, leerzaam, inspirerend of gewoon een gezellig gesprek, wie weet vinden we een stukje samenwerking, wie weet heb jij mij iets te bieden of ik jou.

Ik zie er erg naar uit…
Tot zaterdag!

groeten, Maya

Jolanda Vonhout
10 years ago

Welkom!

Mijn naam is Jolanda Vonhout van Horeca-Impuls.

Ik ben gastvrijheidstrainer voor de horeca en help de horeca-ondernemer aan meer gastvrijheid en meer gasten.

Hoe ik dat doe? Door het geven van passievolle en praktische gastvrijheidstrainingen aan zowel de teambuilders als de teamleden van de horeca. Hiervoor gebruiken we de G.A.S.T.-methode die inzicht geeft in en zelfreflectie biedt voor een aantal speerpunten van de horeca.

Niewsgierig geworden? Kijk alsvast op horeca-impuls.nl voor meer info.

Is zie jullie op het Business Bootcamp weekend!

PS: Wie heeft er zin om te carpoolen vanuit de omgeving van Goirle (bij Tilburg)?

Annelies ten Have
10 years ago

Beste allemaal,
Het is mijn eerste keer Business Bootcamp. Ik kijk er naar uit. Ben benieuwd wat het me kan brengen.Wanneer ik alle enthousiaste reacties lees krijg ik er zin in.
tot volgende week
Annelies ten Have

Jos Leunissen
9 years ago

Masseren is mijn ding en dat doe ik in Amersfoort (BergMassage). Komende weekeinde wil ik veel ervaring uitwisselen over het runnen van een eigen bedrijf. Met collega-masseurs en met andere zelfstandigen. Vol verwachting klopt mijn hart.

Monique Wilmink-Groeneveld

Hallo, graag stel ik mij aan jullie voor.
Sinds 2005 werk ik zelfstandig als tuin- en landschapsontwerper en beplantingsspecialist.
Naast particuliere tuinen ontwerp ik alles wat met de groene buitenruimte te maken heeft.

Groen maakt mensen gelukkiger, gezonder en socialer! Dit is dan ook mijn motivatie om met dit mooie vak bezig te zijn.

Graag kom ik in contact met (interieur-)architecten voor eventuele samenwerking. Daarnaast zoek ik ingangen bij ondermeer verzorgingstehuizen en scholen. Groen kan hier veel meerwaarde brengen.

Ik verwacht tijdens de BusinessBootcamp veel inspiratie op te doen en met een duidelijke focus huiswaarts te keren.

Tot ziens op 6 en 7 oktober,
Monique Wilmink-Groeneveld, Jardin de Fleurs

Anneke Hemmen
10 years ago

Ik word al enthousiast door alle introducties…het is mijn eerste keer dat ik deelneem aan de Business Bootcamp op advies van een ex-collega die de Bootcamp begin dit jaar heeft gevolgd.

Mijn naam is Anneke Hemmen en sinds juni ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Ik zet mezelf in de markt als Mobiliteitsstylist met een visie op werkervaring. Het is mijn missie om organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling van menselijk kapitaal en individuen te ondersteunen bij het efficiënt behalen van hun loopbaandoelen.

In Nederland is er de laatste jaren een wijdverbreid inzicht gegroeid dat iedereen zijn ontwikkeling vast zou moeten leggen in een portfolio. Daarvoor is inmiddels een standaard ontwikkeld, e-Portfolio. Dit e-Portfolio is veelal het startpunt bij mijn advieswerk.

Ik hoop veel inspiratie op te doen, maar ook vooral handvatten te krijgen om me te blijven focussen op het binnen halen van opdrachten. Ik zie overal kansen, mogelijkheden en uitdagingen…..vaak te veel waardoor ik niet efficiënt en effectief ben.

In ieder geval tot 6 oktober, ik heb er nu al zin in!

Annelies ten Have
10 years ago

Sinds een jaar werk ik als zelfstandig ondernemer. Daarvoor heb ik lange tijd gewerkt als manager, adviseur en gz-psycholoog in het onderwijs. Mijn kracht ligt in het voeren van gesprekken met mensen die ergens tegenaan lopen en er niet zelf uitkomen. Na de gesprekken weten klanten weer waar hun kracht ligt, wat hun valkuilen zijn en hoe ze het gaan aanpakken. Ik maak gebruik van oplossingsgericht werken.
Ik wil graag ondernemers ontmoeten die in staat zijn hun kwaliteiten moeiteloos te verkopen.
Mijn uitdaging is om een basisinkomen te genereren met opdrachten waarvoor acquisitie minder tijd kost waarna ik tijd overhoud om te experimenteren in nieuwe opdrachten en werkvelden.

Arnoud Wildschut
10 years ago

Hallo allen,

Zelf al eens nagedacht wat een drive-in bbq kan zijn?

Zomaar een concept idee… maar wat doe je ermee en hoe?

De Business Bootcamp zal mijn eerste Bootcamp zijn. Ik heb al wel een dergelijk event eerder ergens anders gehad, maar ik heb hier enorm veel zin in. Is het niet voor de vernieuwende informatie dan is het met name om weer even de focus te leggen en te sparren met andere ondernemers.

Veel creativiteit en ideeën zorgen vaak ook voor veel focus-spreiding. En die 2 gaan niet goed samen;-)

Binnen mijn jonge bedrijf hebben we 1 grote aandachtstrekker om me enigszins te onderscheiden van andere bureau’s en daar wil ik graag meer uit halen. Vandaar ook dat ik de sportpromotiebus.nl als website heb benoemd. Echter is dat alleen een klein onderdeel van wat de awayeventcompany.nl moet worden. Maar hoe, met welke focus en met welke contacten.

Ik ben afgelopen jaar zelf gestart, eigen bv, inmiddels 38 jaar en gestart omdat ik daar al jaren mee zat en de keus steeds makkelijker werd door veranderende omstandigheden in markt, bedrijf en privé.

Tot op heden nog geen moment spijt, maar wel geleerd dat soms een extra boost en inspiratie danwel ‘back to basic’ even nodig is.

Tot oktober allemaal!

Arnoud Wildschut

Hanneke Schmeets
9 years ago

Leuk om jullie te ontmoeten dit weekend!

Dit wordt mijn tweede Business Bootcamp. Ik verwacht weer een flinke stoot positieve energie te krijgen en veel leuke, interessante en enthousiaste mensen te ontmoeten.

Wat ik doe? Ik schrijf levensverhalen voor ouderen (65+), oftewel, ik maak een uniek boek over hun leven: van jeugd tot nu. Op die manier zorg ik ervoor dat hun herinneringen bewaard blijven voor hun kinderen en kleinkinderen.

De zaken gaan goed, maar kunnen natuurlijk altijd beter, vandaar dat ik nog een keer naar de Business Bootcamp kom.

Veel plezier allemaal dit weekend en wie weet tot ziens!

Hanneke Schmeets

Leon van de Werve
10 years ago

Dag,

Ik ben Leon en dit wordt mijn eerste Business Bootcamp. En die komt op een heel spannend moment. Ik ben al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer als interim manager maar ga nu voor de echte uitdaging: het introduceren van een eigen, geheel nieuw ontwikkeld product.

Op Evrew-Ednav.nl staat de EC-lift, een lift die vrijwel volledig verlamde mensen in een gewone, niet aangepaste auto kan zetten en draagbaar is. Na 3 jaar ontwikkeling gaat nu de productie en verkoop starten en enige hulp kan ik natuurlijk wel gebruiken. Dus wie weet komt de Business Bootcamp precies op het juiste moment!

Ik kijk er naar uit…

Anne Buiskool
10 years ago

Hallo Leon
Wauw en zo specifiek! Daar ben je in ieder geval al goed in! Ik ga je introduceren bij iemand die ik goed ken en die zich bezighoudt met de inclusieve samenleving.
Zij werkt op topniveau aan een samenleving waar mensen met een handicap meer deel kunnen gaan nemen aan die samenleving en daar past dit super goed in….en zij kunnen het ook weer verder vertellen.dus…stuur me een mail en ik introduceer je bij haar. (klik op mijn naam/foto voor mijn informatie)
Harte groet en tot zaterdag

Ad van Haperen
Ad van Haperen
10 years ago

Hallo
In oktober ga ik voor de eerste keer deelnemen aan de Business Bootcamp. Het lijkt mij leuk om mee te doen en waarschijnlijk zie ik veel enthousiaste deelnemers.

Mag ik me kort voorstellen.
Ik ben Ad van Haperen, woon in Wagenberg (nabij Breda), gehuwd en vader van twee zoons.

Vanuit mijn bedrijf van Haperen Cijfers en Inzicht verstrek ik management informatie aan de directie, zodat er inzicht ontstaat. Infomatie van het heden en zicht op de toekomst. Dit doe ik voor kleine tot middelgrote ondernemingen in het zuiden van het land.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast mijn linkedinprofiel nl.linkedin.com/in/advanhaperen

Ik spreek jullie graag op het bootcampweekend en succes!

Ad van Haperen

Pieter Vogelaar
10 years ago

Veel gehoord over de Business Bootcamp en nieuwsgierig geworden. Ik ben benieuwd.

Joyce Boerkoel
10 years ago

Hoi Pieter,
Wat leuk dat je naar de Business Bootcamp gaat! Ik ga ook.
Tot zaterdag, Joyce Boerkoel

Lois van den Goorbergh
Lois van den Goorbergh
10 years ago

Na ongeveer even lang in de personeelsbemiddeling als in het onderwijs te hebben gewerkt heb ik mijn post HBO- professioneel begeleider/ coach diploma gehaald. Bij Open Circles hoop ik een extra boost te krijgen voor het opzetten van mijn eigen business.

Graag wil ik in contact komen met andere coaches of trainers.

Tot snel op de bootcamp!

Groet,
Lois

Sabriye Dubrie
9 years ago

Ik kom dit weekend ook en heb er heel veel zin. Heel veel bekende blijken allemaal bij deze Business Bootcamp aanwezig te zijn, dus naast interessant wordt het ook leuk om elkaar weer eens IRL te zien.

Ik help ondernemers zakelijk succesvol te zijn op het internet met de Your Key to Succes diensten en producten. Zelf ben ik in 2010 als alleenstaande bijstandsmoeder op het internet begonnen en heb mijzelf door online marketing (Marketing optimized webdesign) binnen 13 maanden uit de bijstand gekregen.

Na de sleutel tot zakelijk succes online te hebben gevonden voor mijzelf deel ik deze nu met de Your Key to Succes klanten, maar ook specifiek met vrouwelijke ondernemers.

Ik ben namelijk samen met Petra de Ree en Marieke Anthonisse betrokken bij het project ZakenMAM.nl waar wij vrouwelijke ondernemers helpen om hun bedrijf over de ton jaaromzet grens te tillen. Het blijkt namelijk dat 70% van de vrouwelijke ondernemers in Nederland minder dan 100.000,- euro per jaar omzet.

Wil je meer weten over wat ik doe en hoe ik jou kan helpen zakelijk succesvol te zijn online, kom dan naar mij toe tijdens het Business Bootcamp. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Ad-Just Bouwman
9 years ago

Wat leuk om te zien en te merken hoe bruisend hier op de website al is. Kijk ook uit naar morgen!

Doel: Ik zoek middelgrote en grote bedrijven die de uitdaging aandurven om samen met humor & theater op een nieuwe manier naar problemen of pluspunten binnen hun organisatie .
Dit in de vorm van A. interactief entertainment of B. Trajecten waarbij werknemers/deelnemers zelf getriggered worden om door middel van humor op een andere manier naar zaken te kijken.

Op zoek naar: (staat boven eigenlijk al beschreven)
En verder eigenlijk vooral op zoek naar inspirerende mensen met passie voor hun vak of bedrijf.

Hoogachtende Buiging: Ad-Just Bouwman

Christine Roos
9 years ago

Hallo,
dit zal mijn eerste Business Bootcamp zijn en ik verheug me erg! Enkele manden geleden had ik en foto van het event op the website von Open Circles Academy gezien en spontaan gezegd: Daar wil ik ook deelnemen.

Ik ben trainer, coach en consultant, uit Berlijn, en bijzonder geinteresseerd in Leadership, communicatie en matrix management. Ik werk voor Microsoft, Siemens etc, meestal door trainer networks and ben van plan mijn eigen cliënten basis op te bouwen. Omdat ik heel veel van Nederland hou, zou ik ook graag in Nederland willen gaan werken. En ik hoop er veel interessante en sympathische mensen te ontmoeten 🙂

tot zaterdag
groetjes,
Christine

Bettina Vrielink
9 years ago

Eerste keer Business Bootcamp voor mij.
Ben al helemaal enthousiast naar alle positieve verhalen die ik van anderen heb gehoord en gelezen. Zelf ben ik begin dit jaar begonnen als Professional Organizer en heb ik in de afgelopen maanden al een paar hele mooie opdrachten gehad, nu wil ik groeien. Hoe kan ik mijn dienst nog beter in de markt zetten? Hoe kan ik mijn potentiële klant beter bereiken? Wat gaat goed en wat kan beter.

Wat ik doe? Ik help mensen en afdelingen meer structuur en overzicht te krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden zodat de focus weer gericht wordt op de kernactiviteiten.

Hoe ik dat doe? Heel praktisch, samen met de werknemer of afdeling gaan we een goede structuur opzetten, zoals een goede werkplanning (time management), doorlopen van de werkprocessen. Wat gaat goed? Wat kan beter? en het aanreiken van een methodiek waarbij de grote digitale informatie stroom op een goede wijze wordt verwerkt, daarbij rekening houdend met de werkplanning van de werknemer.

Hoe? door echt naast de werknemer te gaan zitten en het in praktijk te brengen.

Het resultaat? Overzicht, structuur, betere vindbaarheid van informatie, werk wordt 1 een klap overdraagbaar, betere onderlinge communicatie, tijdsbesparing, rust, ruimte en nog meer werkplezier!

Is dat echt mogelijk? Ja, SMART Organized laat je graag zien hoe.

Wat ik hoop te vinden op de Business Bootcamp?
Inspirerende verhalen en mensen, tools om met bovenstaande vragen aan de slag te gaan, mensen waar mijn dienst een aanvulling voor kan zijn zoals HR-medewerkers, verander-managers maar ook bedrijven die Trainingen en opleidingen voor hun bedrijf verzorgen. Bedrijven waar een kapitaal goed, de mens, van belang is!!!

Tot morgen

Diana Lo-A-Njoe
9 years ago

Spannend! Zoveel focus, zoveel te halen en zoveel te brengen. Zo ontzettend veel mensen hier die me aanspreken, als ondernemers onder elkaar. Eigenwijze dan-doe-ik-het-toch-zelvers 😉 die in deze onwaarschijnlijke tijden onomstotelijk blijven geloven in wat we te bieden hebben.

Waar ik erg veel zin in heb in de Business Bootcamp is om nu volledig gaan voor mijn internationale kunsthandel, waar ik sinds eind 2010 mee bezig ben.

Ik wil er nog meer plezier in hebben door makkelijker te verkopen. Wat daarvoor nodig is, krijg ik graag helder in de Business Bootcamp. Betere verkoopskills? Meer focus? Meer tijd eraan besteden? Minder schroom om naar buiten te treden als mezelf? We gaan het meemaken.

Mijn bedrijf in het kort: in Latijns-Amerika koop ik schilderwerken die ik vervolgens verkoop in Nederland. Ik ben daarbij – naast de kwaliteit van de kunstwerken – vooral ook geïnteresseerd in het verhaal van de kunstenaar achter het werk.

Zo komt voor mij het beste bij elkaar: gerichte creativiteit in ondernemerschap & kunst, fascinerende mensen, schrijven, reizen. Kan het leven nog beter..

Ik ontmoet graag mensen die geïnteresseerd zijn in samenwerkingen, die onze beider verkoop gemakkelijker maakt. Je hoeft niet perse met kunst te maken te hebben. Als je bijvoorbeeld met woninginrichting werkt, kunnen we elkaar ook verder helpen. Of misschien kom je uit een heel andere branche die een onverwacht vruchtbare samenwerking afwerpt.

Voor wat uitgebreider info, nodig me gerust op LinkedIn: linkedin.com/profile/view?id=23309900&trk=tab_pro Voor meer actie: met dit filmpje deed ik een bescheiden gooi naar een dag Richard Branson’s personal assistant zijn: youtube.com/watch?v=mAd05GpLK-8&feature=g-upl

Tot zaterdag!

Hartelijke groeten,
Diana

Pauline Vos -de Tombe
9 years ago

Goedemorgen beste mensen! Morgen word mijn eerste Business Bootcamp en heb er zin in.

Ik ben ontwerper / uitgever van kinder(leer)spellen om kinderen emotioneel en sociaal te laten groeien en samen met een volwassenen b.v. afspraken te maken. Op dit moment richt ik me op preventie (obesitas / alcohol en roken) vanuit mijn bedrijf octogames.nl. Mijn missie is ontstaan vanuit mijn ervaring als uitgever / ontwikkelaar van (paper-made) managementgames en ervaring scholen / zorg als ouder.

Doel deelname:
– inzichten met als doel (commercieel) businessmodel te verbeteren.
– netwerken (kom graag in contact met mensen die werken met kinderen bovenbouw basisschool / ouders / commercieel en social media begaafden)
– energie!

Ook denk ik graag mee met anderen!

Vriendelijke groet, Pauline

Ramon Hubert
Ramon Hubert
9 years ago

Hallo allemaal, voor mij is het de 2e keer dat ik dit initiatief bijwoon. De eerste keer was 2 jaar geleden. Toen wilde ik voor mezelf beginnen, nu gaat het ook daadwerkelijk gebeuren!.

Ik wil me als interim-manager of adviseur gaan richten op het rendabeler maken van organisaties door een combinatie van de focus op de mensen (people management, draagvlak creëren door o.m. gebruik te maken van de kennis en ervaring op de werkvloer, moriveren) en op het effectiever en efficienter laten verlopen van de ketens binnen en tussen organisaties. Het stellen van heldere doelen, een goede vertaling van de strategie en een juiste betrokkenheid zijn wat mij betreft kernpunten hierin.

Omdat ik nu pas voor mezelf aan de slag ga, beschik ik nog niet over een website.

De redenen dat ik het evenement bezoek zijn divers:
– om te netwerken
– om enthousiaste en geinspireerde mensen te leren kennen
– om mogelijke partners te ontmoeten met wie ik een bedrijf kan opstarten
– om mensen te ontmoeten die mogelijk goede tips voor mij hebben
– maar zeker ook: om anderen van dienst te zijn. joost mag weten wat ik voor wie kan betekenen. Het is me een genoegen!

Ik kijk er naar uit jullie te gaan ontmoeten!

Grt,
Ramon Hubert

Ruud Wildschut
Ruud Wildschut
10 years ago

Voor mij is het de 2de keer dat ik ga. De 1ste keer was ik nog niet van plan een eigen bedrijf te starten. Na het volgen van de Business Bootcamp heb ik zoveel enrgie gekregen dat ik heb besloten mijn eigen bedrijf te beginnen.

Mijn expertise en ervaring ligt op het vlak van marketing & sales in combinatie met verandermanagement. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar intensief samengewerkt met het verzekeringsintermediair.

Mijn training, coach en advies bereau richt zich op het herstellen en versterken van klantrelaties en daarmee het herstellen van het vertrouwen.

Ik verwacht veel informatie en energie. Wil graag mensen ontmoeten die ik kan helpen en ondersteunen. Dat geldt natuurlijk ook andersom.

tot 6 & 7 oktober

Maarten Gillich
10 years ago

Hallo,

Sinds januari 2007 ben ik zelfstandig ondernemer.

Ik zorg dat klanten (organisaties) grip krijgen op hun communicatieprocessen en samenwerking. Ik ben een bruggenbouwer en begeleid veranderingstrajecten binnen organisaties (mg-consultancy.com).

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij essentieel. Op dit moment ben ik NLP Master Practioner en NLP trainers opleiding aan het volgen om mijn dienstverlening intensiever en breder te kunnen inzetten.

Ik wil graag ondernemers leren kennen tijdens de Business Bootcamp die mij verder kunnen brengen.

Ik woon in Goor (twente) en heb als hobby reizen. Gezonde voeding heeft mij zeer veel gebracht en mede daardoor ondersteun mijn vrouw met haar eigen bedrijf met Herbalife.

Zie jullie graag op de Business Bootcamp.

Ramon Hubert
Ramon Hubert
9 years ago

Hallo Maarten, ik hoop je te ontmoeten komend weekend. Ik zie overeenkomsten tussen wat jij doet en wat ik van plan ben en ben benieuwd naar je ervaringen.
Grt,
Ramon Hubert

Romy Quint
9 years ago

Zelfs op de grootst mogelijke afstand; in Nieuw Zeeland drongen berichten over Business Bootcamp door, en aldaar besloot ik – Romy Quint – me op te geven. Ik ben erg benieuwd!

In een tijd die volop in het teken staat van anderen inspireren, laat ik me ook graag inspireren.

Ik ben in Nieuw Zeeland mijn eigen praktijk voor coaching & training gestart, Quintessential Coaching. Bij Quintessential Coaching werken we, naast HeartMath Stress Management, voornamelijk met de Demartini Methode, met als doel het doorbreken van blokkades die je afhouden van het ervaren van je ware essentie.

Waar ik inspiratie in Nieuw Zeeland vooral uit de natuur haalde, zijn het in Nederland juist mensen die me inspireren. Om jou, en alle interessante mensen die ik dit weekend zal ontmoeten, ben ik terug gekomen naar Nederland.

Tot zaterdag!

Met HARTelijke groet,
Romy

Martijn van Osch
9 years ago

Dag allemaal,

Ik help ondernemende mensen en organisaties bij het ontdekken, maken en delen van hun inspirerende verhaal.

Wat is jouw verhaal?

En is dat een inspirerend verhaal?

Ben benieuwd naar je antwoord!

Misschien dat we tijdens de Business Bootcamp kennis kunnen maken.

Grtz!

Martijn van Osch

Vincent van den Brink
9 years ago

Ik ben Vincent van den Brink en minderjarige ondernemer.

Ik help sinds Februari veel bedrijven om zich op internet te profileren.

Ik hoop veel inspiratie te krijgen dit weekend, en natuurlijk waardevolle contacten.

Tot Overmorgen.

Marja Macville
10 years ago

Ik ben interieurarchitect en werk meer dan 18 jaar zelfstandig onder het motto “Ik maak je gelukkig met je interieur”. Voor jou als ondernemer of particulier zet ik mij graag in werk- of woonruimte te verbeteren of te creëren.
Verbouwen, renoveren, (her)inrichten, (her)stofferen, andere materiaal- of kleurkeuzes, goede verlichting? Neem contact op via 030 27 226 17 of info@macville.nl.

Ik ben erg benieuwd wat ons dit weekend gaat brengen! Ik ontmoet altijd al graag medeondernemers, maar dit weekend specifiek ook bouwkundigen en architecten uit regio Utrecht, voor mogelijke samenwerking.
Tot zaterdag!

Marleen Dingen
10 years ago

Hallo allemaal,

Ik heb ontzettend veel zin in de Business Bootcamp van oktober. Het wordt voor mij de eerste keer dat ik deelneem.

2 jaar geleden ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen en ik ging het helemaal maken. Goed ondernemersplan, alles in orde… Dacht ik! Nu 2 jaar later ben ik nog steeds verder aan het sukkelen en elke maand moet ik weer de eindjes aan elkaar knopen. En dat terwijl ik weet dat ik het gewoon kan. Het is heel moeilijk om de moed erin te houden, maar we gaan ervoor 😉

Ik verwacht van de Bootcamp dat ik een aantal handvatten krijg om goede, blijvende klanten te werven, mijn website in orde te houden en hoe ik het beste social media kan toepassen. En dat ik uiteraard weer een bonk energie krijg om ervoor te gaan. Verder hoop ik interessante mensen te ontmoeten voor een eventuele samenwerking of zelfs een vriendschap.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal in levende lijve te ontmoeten. Wil je nu al verder kennismaken? Voeg me gerust toe op Facebook. (Marleen Dingen MD Beauty-Lifestyle)

Groetjes Marleen Dingen
Schoonheidssalon MD Beauty & Lifestyle in Veldhoven

Jolanda Damsma
10 years ago

Dit wordt ook mijn eerste keer op de Business Bootcamp. En ook ik heb er goede verhalen over gehoord. Ik ben heel benieuwd.

Ik ben in Juli gestart met mijn bedrijf LandJeTekst.nl
Ik help ondernemers om rendement uit hun website te halen. Veel ondernemers zijn online te vinden maar meer als folder dan als verkoopmedewerker. Een website is meer dan een folder, het is juist een goede tool om business binnen te halen. Een ander woordje of een andere knop kan al meer conversie opleveren.

Ik denk met ondernemers mee en zorg voor goede content die ook goed vindbaar is. Een absolute waarde voor elke onderneming. Daar ben ik van overtuigd.

Ik wil leren om ook jou daarvan te overtuigen.

Tot dan! Ik heb er zin in!

Jordis Jakubczick
9 years ago

I am excited to come to the Buisness Bootcamp tomorrow!

– What I need is someone who can help me with Mail Chimp

– I also would love someone who can help me with my WordPress website. I took a course but it takes me an awful a lot of time to figure out how it works.

What I can offer is exchange is a consult in my natural health practise. Lets say a delightful re-energizing bodywork session to get your kidney energy balanced again.

Or how about a a boost for your immunesystem with a prof lymphatic massage!

Or tailored to your needs … Your body knoows what it needs, and usually cells start talking to me… your body does not lie.

Looking forward to hear from you!

Wilko van der Ploeg
9 years ago

@Jordis
Hello Jordis… intriguing last name btw, it looks Polish to me, but the ck at the end doesn’t at all… curious about the origin of your name…

But with regards to the questions in your comment: I help entrepreneurs with listbuilding and WordPress, so I might have the knowledge you’re looking for…

Looking forward to meet you tomorrow

Best regards
Wilko

Manuella Slof - Keijzer

Vanuit mijn bedrijf StudioMOOON help ik zzp’ers en andere kleine ondernemers naar meer klanten en omzet. Dat doe ik door hen helder te laten communiceren met hun doelgroep. Zo leren zo om mensen echt te raken en te interesseren. Zo hoeven ze voortaan geen klant meer te missen.

Ik start altijd met een gratis en vrijblijvend communicatieadviesgesprek, om de ondernemer en zijn of haar bedrijf goed te leren kennen.

Ik ben bezig met een aantal leuke nieuwe dingen. Ik ben heel benieuwd of ik daarmee een goede weg insla. Hopelijk zal dit programma me veel mooie inzichten gaan geven.

Op mijn website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief met handige gratis communicatietips voor kleine ondernemers.

Manuella Slof – Keijzer

Anne-Marie Reimert
9 years ago

Hallo Manuella,

Ik wil meer klanten en omzet en waarschijnlijk alle deelnemers aan de Business Bootcamp dus dat gaat alvast goed. Zou het leuk vinden je komend weekend te treffen. ter info: als ik de link naar jouw website volg, kom ik bij de website van Nisandeh uit.

Veel plezier en succes komend weekend, Anne-Marie

Wlhelmus J. Hoekstra
9 years ago

Beste mede-Business-Bootcampers,

Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp en ik heb er heel veel zin in!

Na 10 jaar parttime clownen heb ik mijn veilige HBO baan opgegeven en ben per 1-1-12 met de nodige pijn in mijn buik overgestapt op 100% fulltime artiest/clown

Ik heb mij de afgelopen 9 maanden volledig op de pr en marketing gestort en dat begint nu duidelijk zijn vruchten af te werpen. Optreden vind ik ontzettend leuk en ik begin er ondanks de recessie ook zakelijk steeds meer vertrouwen in te krijgen.

Ik heb sinds kort naast Clown Snørre ook een nieuw personage tot leven gebracht nl. “De Oranje Man”.

Door alle enthousiaste verhalen die ik heb gehoord en gezien op internet hoop ik op de Business Bootcamp inspirerende verhalen te horen en heel veel nieuwe inzichten te ontdekken waar ik de komende tijd weer vol enthousiasme mee aan de slag kan gaan.

Graag tot ziens!

Wilhelmus J. Hoekstra

Clown Snørre
Graag help ik u bij het realiseren van een onvergetelijk kinderfeest!
De tijd vliegt voorbij met een lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma met goochel & clownerieacts geschikt voor de hele familie vol enthousiasme live begeleid op gitaar.

Voor verdere info zie mijn site met foto’s filmpjes en recensies.

De Oranje Man – Wilhelmus J. Hoekstra
Als “De Oranje Man” help ik u graag bij het realiseren van een onvergetelijk evenement!

Als presentator / entertainer / liedjeszanger in Oranje maatkostuum zorg ik op een kleurrijke & stijlvolle wijze voor het contact en verbinding met uw publiek.

Bedrijfsevenement, open dag, prijsuitreiking, produktpresentatie, feestavond, koopzondag, familiedag, iemand in het zonnetje zetten, jong of oud, groot of klein?

Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Wilhelmus J. Hoekstra

Alexander van Dijl
10 years ago

Ik ben al 5 keer bij Business Bootcamp geweest en zal er ook de volgende keer weer bij zijn!

Business Bootcamp is een fantastische boost een energie en geeft je zo gigantisch veel kennis! Ik heb er zin in!

Wat betreft mij, ik ben Alexander van Dijl, trainer op het gebied van Sociale Media en oprichter van de website VraagAlex.nl. Wil je meer over mij weten? Spreek me gerust aan tijdens de Business Bootcamp!

Tot dan!