Wat is jouw grootste uitdaging in je business?
De tijd begint op te schieten… nog even en dan is het zover!

In de Business Bootcamp ga je aan de slag met jouw business, met de bedoeling meer succes te creëren – in de vorm van meer klanten, betere klanten, meer inkomen, meer opdrachten, meer vrije tijd en meer plezier in je werk – om maar een paar voorbeelden te noemen…

Je gaat aan de slag om als het ware de zwakste schakel uit jouw business te identificeren en deze sterker te maken.
De totale kracht van je business is ten slotte zo sterk als je zwakste schakel.

En dus ben ik benieuwd naar wat jouw zwakste schakel is, oftewel jouw grootste uitdaging in het runnen van je business.

Laat me weten wat jouw grootste uitdaging is – ik ben nu bezig met de voorbereidingen voor de training en dus kan ik kijken of ik je van dienst kan zijn in de Business Bootcamp door jouw uitdaging te behandelen!

Laat jouw grootste uitdaging achter in het commentaarveld hieronder.
En kom nog eens terug om de comments van anderen te lezen!

Vergeet ook niet jezelf en je business alvast voor te stellen aan je mede-Business Bootcamp-gangers!
Een mooie kans om alvast contacten te leggen die je in de Business Bootcamp kunt voortzetten.

En om goed beslagen ten ijs te komen kun je de praktische details nog eens doorlezen

Vergeet niet om hieronder jouw grootste uitdaging in het runnen van je business te plaatsen!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frederique Wolsky
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn startende bedrijf een succes te maken in deze moeilijke en competitieve markt. Ik netwerk me helemaal suf, ben lid geworden van 2 ondernemersclubs, ga naar bijeenkomsten, congressen etc. etc. Mijn creativiteit als ondernemer neemt nog steeds toe, ik vind steeds weer nieuwe (kleine) ingangen/mogelijkheden om mezelf op de kaart te zetten door de mensen die ik ontmoet en die pak ik ook op.
Maar ik ontwijk directe acquisitie omdat ik dit vervelend en lastig vind en omdat ik het vervelend vind om anderen om hulp te vragen (door mij voor te stellen aan iemand via LinkedIn bijvoorbeeld). Hoe ga ik hiermee om en zijn er nog andere creatieve manieren om mijzelf op de kaart te zetten zonder dat ik (onbekende) mensen moet gaan bellen? Ik denk namelijk niet dat dit in deze tijd werkt, ze moeten me zien en met me praten om me in te willen huren!

Mariska van Gennep
9 years ago

Mijn grootste uitdaging voor het Business Bootcamp weekend is: van mijn hobby schrijven mijn beroep maken. Mijn debuutdichtbundel is al verkrijgbaar (PUUR) via een internetuitgeverij. Hoe kan ik meer exemplaren verkopen van deze dichtbundel en meer tijd vrijmaken om mijn roman (af) te maken?

Marijke van der Pluijm

Mijn grootste uitdaging is het vinden van klanten.

In mijn ogen zijn er heel veel ondernemers die een Virtueel Assistent nodig hebben, of heel erg goed kunnen gebruiken. Maar een heel groot deel van de ondernemers neemt geen actie of durft geen actie hierop te ondernemen. Of weet gewoonweg niet dat het bestaat.

Ik ben nog maar kort voor mezelf bezig en heb geen groot netwerk om op terug te vallen.

Please Nisandeh help me!!

Leni Minderhoud
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is een dagelijkse routine vinden waarbij ik veel werk verzet en me niet laat afleiden. Daarnaast wil ik de snelheid van implementatie opvoeren waardoor ik meer gedaan krijg in kortere tijd.

Koenraad Vanhoutte
Koenraad Vanhoutte
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is het bekendmaken van mijn business en zodoende meer klanten aantrekken. Hoe maak ik best gebruik van sociale media, die ik tot nu steeds heb gemeden, …

Mijn business is in de IT. Met mijn concept kan ik kleine bedrijven laten genieten van een IT-infrastructuur die functioneert op enterprise niveau en financieel perfect haalbaar is.

Koenraad.

Mirjam Lamark
9 years ago

Ik zou graag horen hoe andere ondernemers hun dienst/verkoop product verkopen. Ik zit in de HR-wereld en in deze ondersteunende rol breng ik niet direct geld op voor een onderneming (wel indirect, vaak beter te meten op langere termijn). Maar hoe vertaal je dit overtuigend? Bovendien ben ik nieuwsgierig wat ondernemers met personeel verwachten van een HR-professional.

Marjorie Tijmstra
Marjorie Tijmstra
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is te beginnen met een eigen praktijk als voetreflexplus therapeut. De plus in dit lange woord staat voor de TCG de Traditionele Chinese Geneeskunde die ik naast de westerse geneeskunde studeer.
Hiervoor zit ik nog in opleiding.
Ik zou graag in de vibe willen komen en ideeen op willen doen hoe ik het beste kan starten, naast baan, kinderen en studie.

Pieter Cok
8 years ago

Hoi….ik was aan het rond kijken voor deze bootcamp en kwam je naam tegen…..hoewel ik niet weet of het past…maar goed ben ik erg benieuwd hoe het gaat met de ideeën en plannen. gr
Pieter

Mariëtte van Drunen
9 years ago

Mijn grote uitdaging is om altijd tijd te vinden al mijn ideeën en kansen te onderzoeken en te benutten. Het is al regelmatig voorgekomen dat ik leads niet goed kon opvolgen omdat ik het tijdelijk heel druk had en dat ik vervolgens na het einde van een opdracht niet snel een vervolgopdracht had.

In die lacunes heb ik nu vaak stapels nog onbeantwoorde e-mails weg te werken, waarvan een aantal kansen dan inmiddels uiteraard vervlogen is.

Het gaat al beter, maar ik heb vaak ook nog eens schroom om de telefoon op te pakken en mezelf voor te stellen, of om een eerdere e-mail op te volgen.

Jean Van der Biest
9 years ago

My biggest challenge is:
being a consultant in conflict handling and treatment, what do I tell – on my website, newsletter, and other communication channels like LinkedIn, articles, publications and even folders – to expose my competence and create and increase the Know-Like-Trust factor without giving it all away and having nothing left to sell, to make a profit and a living?

This is for me the hugest question I ever struggled with since the answer is so arbitrary.

Petra Esmeralda Beekers Romme

Time management: hoe zorg ik dat ik de afspraken die ik met mezelf maak ook nakom. Er zijn zoveel zaken die ik aan wil pakken: beginnen met Facebook, bijwerken LinkedIn, helemaal aanpakken website, structureel mijn aanbod vrouwen inspiratie aanbieden, hoe bereik ik de vrouwen van mijn doelgroep, en daarvoor hoe definieer ik deze doelgroep nog scherper.
Oftewel, ik ben een kei in mijn vak van vrouwen naar hun authentieke Stralende kern begeleiden; maar ondernemer zijn is een ander vak ;-).

Caroline Schenk
Caroline Schenk
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is netwerken. Ik ben goed in het onderhouden van relaties omdat ik bepaalde personen interessant/leuk/aardig vind en niet omdat ik daar wellicht in een later stadium iets aan heb, maar nu ik voor mezelf ga beginnen moet/ wil ik het breder trekken en ben ik terughoudend in het benaderen van mensen die ik al een tijd niet gesproken/ gezien heb of zelfs volledig voor mij nieuwe mensen (dus koude acquisitie). Dus business genereren via nieuwe paden (enerzijds voor meer opdrachtmogelijkheden anderzijds ook omdat ik het leuk vindt om mijn eigen kennis te verbreden door niet alleen soortgelijke events (voor soortgelijke organisatie) te organiseren.

Stephen de Boer
9 years ago

Mijn grootste uitdaging voor dit weekend is:
Opnieuw geïnspireerd worden door dit event.
Zoveel mogelijk nieuwe zakelijke contacten opbouwen.
Leren, leren, leren.
Genieten, lachen ………….
Stephen

Hein Reusken
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is een mix te vinden tussen 3 productieve dagen en 2 creatieve dagen waarbij ik de 2 creatieve dagen weer kan omzetten in productiviteit en weer ruimte krijg voor nieuwe creativiteit. En dat alles binnen het kader waar ik denk/weet waar ik goed in ben (vastgoed gerelateerd). Ik zie (te) veel kansen die echter uiteindelijk in schoonheid sterven.

Monique Bal
Monique Bal
9 years ago

Feedback vanuit mijn klantenkring heeft mij geleerd dat ik veel geef. Met een nadruk op veel. Bijvoorbeeld: na het volgen van een workshop of cursus is men blij vanwege het gevoel veel te hebben geleerd. Dat is prachtig… Alleen hoe komen zij bij mij terug voor meer? Heb ik niet al “alles weggegeven”? Daar kan ik nog wel wat creativiteit in mijn denkwijze gebruiken…

An Geuens
An Geuens
9 years ago

Ik overweeg om op korte termijn een eigen onderneming op te richten als ‘Life Coach’ met de bedoeling om mensen te begeleiden die ‘vast zitten’ in hun loopbaan of op persoonlijk vlak. Ik wil mensen helpen hun leven weer op het – voor hen- juiste spoor te krijgen.
Een nieuwe materie voor mij want ik kom uit 18 jaar Sales & Marketing waar ik ook wel heel wat people management heb gedaan, maar toch…
Mijn grootste uitdaging: hoe start ik mijn onderneming – welke doelgroep spreek ik aan en waar vind ik mijn klanten?

Loek Willemen
9 years ago

Wat ik graag wil leren tijdens het eerste weekend van oktober:

Hoe kan ik mij het beste profileren zonder ‘opdringerig’ te zijn?
Hoe kan ik op een efficiënte en effectieve manier netwerken?
Hoe weet ik waar ik moet netwerken?
Hoe maak ik gebruik van de moderne social media om mij te profileren bij potentiële opdrachtgevers?
Hoe maak ik optimaal gebruik van LinkedIn?
Kortom, hoe maak ik potentiële opdrachtgevers duidelijk dat ze profiteren van mijn dienstverlening, in een markt (gezondheidszorg) die ernstig aan het korten is op ‘overhead uitgaven’.

Joost Boers
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is ondernemers in binnen- en buitenland in staat te stellen een optimaal bedrijf te bouwen waarbij ze de controle over hun doelen in hun handen krijgen.

En verdergaand: via het steunen van goede doelen, direct of indirect, voor een betere maatschappij te realiseren. Als dat nodig is: zorgen voor een omslag of doorbreken van bestaande patronen. Want hoewel verandering iets is waar veel mensen en ondernemers tegenopzien, is het vaak noodzakelijk en kunnen de resultaten ervan lonend zijn. De grootste uitdaging in operationeel opzicht is daarmee het laten zien van de mogelijkheden die er liggen als ondernemers veranderen. Welke ondernemers staan er open om iets echt nieuws aan te pakken?

Marjolijn Desmet
9 years ago

@Petra, ik probeerde je op LinkedIn te linken om je wat gerichter advies te kunnen geven, maar als ik de juiste gevonden heb kan ik je al een tip geven; zorg voor een (professionele) foto. Dit is de (re)presentatie van jezelf en zorgt meteen voor meer verbinding met degene die op je profiel klikt. Bij een gezicht krijg je een gevoel en als ik zo leest wat je doet, schuilt daar juist hele veel kracht. De zaken die je noemt, vallen en staan met het stellen van prioriteiten en een goede planning. Nu ligt mijn expertise toevallig in de hoeken waar jij moeite mee hebt, dus ik zou je daar graag wat gerichter mee willen helpen.

Ik heb je een uitnodiging via LinkedIn gestuurd!

@Marjorie, voor jou geldt eigenlijk precies hetzelfde. Probeer voor jezelf helder te krijgen hoeveel tijd je nu en in de toekomst kunt besteden aan je praktijk. En dan niet alleen het behandelen, maar ook de tijd aan zaken als administratie, marketing/pr, organisatie, studies, netwerken, etc. Zodra je dat duidelijker hebt, weet je ook wat je eruit gaat halen financieel, of het in deze constructie haalbaar/rendabel is of dat je in de huidige leven aanpassingen moet doen. En wat als je groeit? Wanneer zou je het punt bereiken dat je dingen moet veranderen in je huidige verhouding tussen werk & privé? Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken. Er staat hier op dit blog een leuk item over plannen waar je een prioriteiten-planlijst kunt maken voor je komende activiteiten.

Ik ben zelf ook recent gestart, dus mocht je hier nog vragen over hebben help ik je graag. Succes! Je eigen bedrijf starten is iets heerlijks!

Mochten jullie ook op het Business Bootcamp zijn volgend weekend, misschien spreken we elkaar daar wel 🙂

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is toch wel om een focus te vinden voor de dienstverlening die ik klanten aan wil bieden en die zij ook willen ontvangen. Het zit ergens in de hoek van paradigma verschuiving.
Ben er nog niet helemaal uit.

Jolieke Ripping
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijzelf meer zichtbaar te maken bij scholen en bij huisartsen en los te komen van mijn angst om te vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten en kennis en mijzelf als goed en ‘de beste’ te zien.

Ik zou willen dat ‘gewoon doen’ mij moeitelozer af zou gaan.

Mijn wens is om te integreren op scholen en bij huisartsen als kinder/matrixcoach.

Hartelijke groet, Jolieke

Lucienne de Swart
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is het vinden van klanten en dan met name het vinden van klanten waar ik meer uren werk van kan krijgen of langdurige opdrachten. Nu heb ik vooral eenmalige opdrachten of wel vast maar dan slechts voor enkele uren per maand.

De theorie van je nichemarkt zoeken en die gaan bewerken ken ik maar HOE doe je dat dan. Hoe weet je dat er in de nichemarkt die jij op het oog hebt, geld zit. Hoe kom je daar achter?

@Marijke, misschien moeten wij eens ervaringen uitwisselen. Ik ben ook een virtual assistant.:-)

Marja Davids
9 years ago

Ik ben 20 jaar zelfstandig ondernemer.
De kern van mijn business is kleinere ondernemers begeleiden/coachen.
Coachen is te algemeen begrip. Ik wil me meer en duidelijker onderscheiden. Hoekan ik dat goed doen.
Bezig met boekje maken. Wat maakt dat mensen het lezen. En oprichten van powercircle.

Anita De Loy Vermeulen
Anita De Loy Vermeulen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om effectief te starten.
Telkens ik bij mijn grote passie, enthousiasme en eigen grootsheid kom om werkelijk mijn missie neer te zetten, kom ik tezelfdertijd zo in een verlammende angst terecht dat ik er tot nog toe nog niet toe gekomen ben om effectief de stap te zetten om mijn business op te starten.
Ik heb tot nog toe niet de hulp gevonden om me hierover te helpen.
Kan deze Business Bootcamp mij nu deze hulp bieden?

Marjolijn Desmet
9 years ago

Hallo Nisandeh en mede-bootcampers,

Mijn grootse uitdaging is om met mijn nieuwe advieskantoor in marketing, sales en customer relations de markt te bereiken en daarmee de (potentiële) klanten aan te trekken. Ik ben sinds vanochtend pas live op het web, dus ik sta letterlijk aan de startlijn om mezelf aan het publiek te presenteren. De ambitie is groot, nu hard werken aan de realisatie hiervan!

Vriendelijke groeten,
Marjolijn Desmet

Resi van de Klundert
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om zoveel mogelijk mijn werk te kunnen doen want daar ligt mijn passie en zomin mogelijk bezig te hoeven zijn met alles er omheen.
En tegelijkertijd is de uitdaging om alles er omheen met plezier te doen waardoor het niet de beruchte berg is 😉

Marielle Schipperen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is, kiezen waar ik mij zakelijk op wil focussen en daar dan vol voor gaan. Daarbij is als energie houden/voldoening behalen belangrijk maar ook realistische inkomsten krijgen.

En ook herken ik me in het punt van Jolieke Ripping.

Leon van de Werve
9 years ago

Een nieuw product in een voor mij nieuwe markt plaatsen, dat is mijn grootste uitdaging.

De afgelopen twee en een half jaar ben ik bezig geweest met de ontwikleling van een nieuwe invalidenlift die volledig of vrijwel volledig verlamde mensen uit hu rolstoel in iedere willekeurige auto, op ieder willekeurig moment en op iedere willekeurige plaats kan zetten.

Het product is klaar. Gecertificeerd en al, De productie is vormgegeven en inmiddels aangelopen. Nu de klanten vinden in binnen en buitenland. Dàt is mijn uitdaging.

Manuela van Prooijen
9 years ago

Mijn uitdaging blijft het behouden van een gezonde balans tussen mijn loondienstbaan, eigen bedrijf, gezin, vrienden en hobbies…

Een vol – en toch niet stressvol – leven leiden. Met uitdaging, zorg, waardering en liefde.

Marianne van de Heuvel
Marianne van de Heuvel
9 years ago

MIjn DOEL is om in dit seizoen mijn downloadbare audio pilatesles op alle niveau’s bij mijn doelgroep te krijgen (werkende/drukke vrouwen). Hiervoor ben ik nu bezig de lessen op te nemen en aan mijn site toe te voegen. In de komende maand moet dit klaar zijn zodat ik tijdens de komende bootcamp hiermee aan de slag kan.
Mijn grootste UITDAGING is waar ik de tijd vandaan haal om te bloggen, dit op social media te verspreiden, me te ontwikkelen, les te blijven geven en hiernaast het laatste jaar van mijn orkestbaan te vertolken.
De juiste mindset doet wonderen. Soms heb ik hem en dan schiet ik vooruit. Helaas heb ik hem niet altijd.