Na de Business Bootcamp – de juiste mindset

Hallo Business Bootcamp-deelnemer!

Hoe gaat het met je? En met je business? Zie je al verschil, zo’n dikke twee weken na de Business Bootcamp?

Om je te helpen in de energie van de Business Bootcamp te blijven, wil ik je graag nog eens kort, bondig en snel door het materiaal van de Business Bootcamp heen loodsen. Zodat je deze kennis behoudt en het niet ongemerkt wegebt.

Daar gaat ie dan:

In de Business Bootcamp heb ik je het MG-SPI systeem (My God, Such a Powerful Idea!) aangereikt.

Vandaag nemen we nog eens een kijkje naar de M, die staat voor mindset.

En dan hebben we het natuurlijk over een ondersteunende mindset, een mindset die je als ondernemer nodig hebt om successvol te zijn. Met overtuigingen zoals:

 • Everything Is Energy – dat gold voor de training, maar dat geldt uiteraard ook voor je business en andere aspecten van je leven. Hoe meer energie je investeert, hoe meer energie het je oplevert.
 • Denk groots, buiten de kaders – weet je nog, het MLR spel, waarbij we zo veel mogelijk zinnen maakten met woorden die begonnen met M, L en R?
  De les: denk niet alleen maar binnen de kaders van wat je al weet, zoek mogelijkheden en oplossingen buiten de gebaande paden!
 • Get in line, stay in line – blijf gefocust, haak niet af, laat je niet afleiden door zaken die je niet naar je doelen leiden.
  Wanneer je afhaakt, kun je niet na verloop van tijd weer zomaar verder gaan waar je was gebleven, maar ben je weer helemaal terug bij af… onderaan de berg.
 • Succes ligt altijd buiten je comfortzone – Hup! Uit die comfortzone…! En hoe weet je dat je uit je comfortzone bent? Precies, dat voelt oncomfortabel.  Van nu af aan heb je dus reden om oncomfortabele situaties op te zoeken in plaats van ze te vermijden. Want daar ligt je succes!

Komt het weer boven? Goed!

Voor nu laat ik het hier bij voor wat betreft MG-SPI.

En dan is de beurt nu aan jou… 

 • Wat waren jouw belangrijkste inzichten over jouw mindset?
 • Welke acties ga je doen (of heb je al gedaan…) om je mindset te verbeteren?

Deel jouw antwoorden op deze vragen hieronder in het commentaarveld.
Dit houdt je scherp en biedt je de gelegenheid om om hulp of steun te vragen, wanneer je die nodig hebt. Schroom niet!

Binnenkort gaan we verder met de G van Goals.

Dan tot slot nog iets anders… ons vriendschapsprogramma

Ken jij ondernemers in je omgeving die jij de benefits van de Business Bootcamp ook gunt?
Mensen die je de ervaring van de Business Bootcamp van harte toewenst, voor zichzelf en voor hun business?
Laat hun jaar goed beginnen en stuur ze naar de eerste Business Bootcamp in het nieuwe jaar – in januari – en win zelf waardevolle prijzen!

Gebruik hiervoor de vriendenlink die je elke dinsdag in onze e-mail aan jou aantreft. Stuur deze link naar jouw contacten en laat je contacten zich aanmelden via deze link. Dan kunnen wij bijhouden wie er via jou zijn aangemeld en kunnen we jou je prijs geven.

Wat die waardevolle prijzen zijn en hoe ons vriendschapsprogramma precies werkt, lees je hier

Kortom:

 • Blijf bezig met jouw ondernemers mindset en plaats jouw inzichten en acties in het commentaarveld hieronder.
 • Stuur jouw vriendenlink naar je contacten om zich aan te melden voor de Business Bootcamp.

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eric Bansberg
Eric Bansberg
9 years ago

Nisandeh, bedankt voor de wake-up.

Get in line, stay in line dat is waar ik steeds mee worstel. Het Succes ligt altijd buiten je comfortzone geeft me wel een lekkere kick en Denk groots, buiten de kaders daar ga ik volgende week samen met iemand over brainen.

Kom maar op met de G van Goals…

Julia Dake
Julia Dake
9 years ago

Na de energierijke ervaring met de Business Bootcamp voelt iedereen, die ik op de hoogte stel van deze ervaring, deze energie zelfs nu nog.

Ik ben uit mijn comfort-zone getreden door jullie een comment te sturen. Spreek ik gemakkelijker mensen aan en lat me niet uit het veld slaan.

Ben begonnen aan een doelgerichte flyer om mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen een nieuw leven in te blazen.

En ben met het boek “Leef Lekker” aan de slag gegaan. De toekomst zie ik weer als een zonnetje. Heel hartelijk dank.

Bettina Vrielink
9 years ago

Ik vindt het geweldig wat een energie ik de afgelopen twee weken had en nog steeds heb! En wat een positieve mindset voor je kan doen. Natuurlijk geloofde ik in mijn dienst maar dankzij de bootcamp heb ik nog meer focus gekregen en ga ik nu nog directer op mijn doel af. Ik geloof zeker dat mijn positieve houding uitwerking heeft. Als vanzelf (maar dat is natuurlijk niet zo!) krijg ik telefoontjes van mensen die graag meer informatie willen over mijn dienst en dit ook daadwerkelijk omzetten in een concrete opdrachten. Alles wat ik geleerd heb bij de bootcamp ben ik aan het implementeren en het voelt heel goed om heel bewust met je business bezig te zijn. Je merkt dat de energie die je hebt en geeft zijn positieve uitwerking heeft op de mensen om je heen.

Wanda Kensdel
9 years ago

The Business Bootcamp was really GREAT; Positive Energy, a lot of ideas and tips to bring your Business to the next level!
And I’m implementing what I’ve learned!!!!

Dolinda Leliveld
9 years ago

Get in line en stay in line was voor het belangrijkste voor mijn mindset. Ik heb in de afgelopen weken mijn website afgerond, ben gaan bloggen, heb mijn acquisitiekracht verdubbeld en heb mijzelf ook als doel gesteld om 5 dagen van de week hard te lopen of chi neng te beoefenen. En I stay in line. YES! Dat geeft energie.

Daniëlle Lasschuit
Daniëlle Lasschuit
9 years ago

Wat soms mist is de energie. Ik heb gezien wat energie doet en weet nu hoe ik energie in de kamer breng. En dat het werkt. Mensen reageren erop. Belangrijk is dus, slaap voldoende, begin je dag met het stellen van doelen en werk ernaar toe. Wees energiek en zoek overal het positieve in op, want negatieve energie trekt negatieve energie aan en dat willen we nu juist niet! Ik voel de energie bruisen en daardoor voel ik dat ik straal.

Martine van Eijk
9 years ago

Alles wat je aandacht geeft groeit. Of het nu de business is of plantjes of je geld.
Dat was mijn grootste opsteker.
Kiezen wat ik dan aandacht ga geven vind ik nog lastig. Daarom heb ik besloten daar een maand lang systematisch aandacht aan te geven.
Tenslotte kun je alles een periode van 40 dagen (of zoiets) op een vaste tijd onderzoeken en uitwerken.
Ik hoop dat ik een paar vriendinnen mee kan krijgen voor de volgende Business Bootcamp, dan kunnen we samen er aan werken.

Diane Smets
9 years ago

Mijn grootste inzicht over mindset was get in line and stay in line.

Welke acties heb ik al ondernomen om met mijn mindset te werken?

Ik heb het boek Leef Lekker gelezen en ben nu net begonnen aan het 6 weekse programma dat hier in staat.

Ik heb mijn doelen helder gesteld en ben al serieus uit mijn comfortzone getreden, zowel met de doelstellingen als met de acties die ik reeds ondernomen heb .

Ik start mijn bedrijf op 1 januari en zit dank zij dit programma boordevol energie die ik moeiteloos omzet in acties die bijdragen tot mijn doel.
Ik heb een business plan gedraft, ben bezig met het onwikkelen van WOWproducten, met het opzetten van mijn website, het verder uitwerken van mijn netwerk, heb mijn eerste contract binnen…

En ik blijf investeren in mijn eigen ontwikkeling.

Tot binnenkort al weer!

Diane

Diana Lo-A-Njoe
9 years ago

MULTITASKING DOES NOT REALLY WORK was een enorme eye-opener! Bedankt daarvoor.

Leni Minderhoud
9 years ago

After two Business Bootcamps and two training weekends my main issue is still, Staying in Line. And now even more I realize that this has to become a new pattern. Because lack of focus, procrastination and seeking distractions are/were a pattern too…

This is my main insight, so steady but slowly this new pattern is settling in my system.

The other insight is that I have to make a decision to change things. Also because the ‘old’ things were a decision in the past.

Thanks again Nisandeh for the great weekend with so many inspiring and nice people!

(my blog about the Business Bootcamp is on its way…)

Tineke van den Tillaart

Heel fijn, die mails na de Business Bootcamp, het houd me scherp! Ik heb het inzicht gekregen dat ik er 100% voor moet gaan om mijn praktijk als budgetcoach van de grond te krijgen. Mezelf laten zien om beter gevonden te worden heeft nu hoge prioriteit en dat betekent dat ik ook uit de comfortzone moet durven stappen. Ik ben van plan om minder uren te gaan werken om meer energie te kunnen steken in mijn praktijk. Dat is spannend, maar betekent wel dat ik me meer kan gaan focussen.

Els Liesenborgs
9 years ago

Wel, wat me het meeste heeft geraakt is echt wel “Get in line, stay in line”.
Ik weet al geruime tijd wat ik wil realiseren, maar liet me iedere keer weer afleiden door “omstandigheden” die voor mij perfecte excuses waren om toch maar niet de uitdaging aan te gaan.

Het was al een tijdje aan het spelen maar tijdens de Business Bootcamp heb ik mezelf voorgenomen om 100% te gaan voor mijn coaching praktijk Power of Change.
Vanaf 1/11 stop ik dus met werken als bediende en ga ik helemaal voor mijn droom!

En ditmaal laat ik me niet meer afleiden door “omstandigheden”.
Get in line & stay in line!

Dank je wel voor jullie bijdrage daarin!

Stef de Beurs
9 years ago

Elke maandag heb ik telefonisch contact met m’n “buddy” en bespreken we de acties van de afgelopen week en de komende week en stimuleren elkaar daarin. Dit is een prima doorlopende stimulans m.b.t. “implementeren” van allerlei punten die ik heb meegenomen uit de Business Bootcamp.
Succes Allemaal,
Stef

Chiara Massidda
9 years ago

Wow, bedankt Nisandeh en Open Circles team! Wij krijgen steeds meer cadeautjes na de business bootcamp! Fijn dat ik nog de video’s krijg van de belangrijkste onderwerpen. Ik moet zeggen dat ik nog in de flow van twee weken geleden ben, dus, ik heb nog steeds de energie en inspiratie van de business bootcamp. Wat ik verder heel goed vond van de business bootcamp is de methode: learning by doing, dus de games en ook de tijd dat ieder keer gegeven werd voor een opdracht.
Tot januari!

Ruud Wildschut
9 years ago

Belangrijkste inzicht is Focus oftewel Get inline en stay inline. Daar blijf ik moeite mee houden, elke dag weer een uitdaging om die dingen te doen die bijdrage aan je gekozen stategie. Wat ik doe is elke dag 1 actie doen en ook afronden die veel impact heeft met maximale invloed en bijdraagt aan mijn inkomen.

Elke dag weer een uitdaging maar ik merk dat het steeds een beetje beter gaat.

Ruud