Business Bootcamp VIP – juni 2016

Als je VIP deelnemer bent van de Business Bootcamp van 25 en 26 juni 2016, krijg je niet alleen de tools, systemen en structuren aangereikt waarmee je jouw business op een hoger plan brengt, je profiteert ook van…

Deze extra VIP voordelen:

Video-opname Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie

Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Annemarie vertelt jou hoe jij jouw passie in de juist banen leidt met maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga er goed voor zitten, want ze blaast je omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden.

Implementation Ninja Seminar online

Als VIP krijg je de 2 uur durende compilatie van het unieke, éénmalige Implementation Ninja seminar. Met de lessen van Nisandeh vergroot je jouw implementatiekracht en daarmee jouw capaciteit om snel resultaten te boeken. Als jij een ondernemer bent die geen gras wil laten groeien over zijn ideeën en plannen, dan is dit seminar een absolute MUST.

Exclusieve toegang tot het ULTIEME netwerkproces

Speciaal voor VIP deelnemers brengen we het meest krachtige netwerkproces ooit terug in deze laatste Business Bootcamp ooit.  De BUZZ en de intensiteit van het proces zullen nog dagenlang, weken bij je doorwerken. Talloze contacten die je concreet kunnen helpen en naar wie je normaal gesproken maanden of zelfs jaren op zoek bent, worden (soms letterlijk!) in je schoot geworpen. Je weet niet wat je meemaakt.

Let op! Het is belangrijk dat je de volle 2 dagen deelneemt om van de VIP voordelen te profiteren.

Praktische VIP zaken:

  • Meld je voor de registratie op zaterdagochtend bij de aparte VIP balie.
  • Het Implementation Ninja Seminar Online krijg je na afloop van de Business Bootcamp per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • De live opname van Annemarie van Gaal, krijg je ook na afloop per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • Het exclusieve netwerkproces waar je als VIP aan kunt deelnemen vindt plaats op zondagochtend om 8:30 uur.

Zorg dat je OP TIJD bent voor de special VIP netwerksessie op zondagochtend. Als de uitleg van het proces eenmaal is begonnen, wordt er niemand meer binnen gelaten.

Alle andere praktische zaken gelden ook voor jou als VIP, dus klik hier om nu terug te gaan naar de algemene pagina met praktische zaken

Tot zaterdag 25 juni!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy