Over Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates

Business Boost DayAls jouw “Bullshit Radar” ging piepen bij het lezen van mijn uitnodiging voor de Business Boost Day van 16 november dan ben ik daar blij om, want…

… dat geeft mij de kans om uit te leggen hoe het zit.

Om te beginnen, heb ik een vraag voor je:

Wil JIJ graag goed verkopen… aan je ideale klanten… maar niet ten koste van alles?

Of, in andere woorden…

Wil JIJ een goed inkomen én voldoende tijd voor jezelf, je gezin…OMDAT je ideale klanten hebt die goed betalen? En wil je systemen die het runnen van jouw business veel gemakkelijker en plezieriger maken?

Het is mijn doel om jou te laten zien hoe je dit kunt bereiken. En de woorden die nu je leest zijn onderdeel van mijn strategie om jou succesvol te laten zijn.

Terwijl ik precies zeg hoe het zit, noemen sommige mensen dit…VERKOPEN.

En die mensen hebben GELIJK.

Dit heeft alles met verkopen te maken: de WAARDE leveren waar je klant om zit te springen, in ruil voor geld. Helaas belemmert het taboe op verkopen sommige mensen het succes te bereiken waar ze van dromen. Om twee redenen:

  • Ze zijn bang om goed geld te vragen voor hun eigen product of dienst
  • Ze zijn bang om te investeren in wat hen gegarandeerd succes gaat brengen

Het is een cirkel. Wil JIJ voor een dubbeltje op de eerste rang? Dan krijg JIJ ook zulke klanten.

Wat ik NU aan het doen ben – ik laat je weten hoe het zit – is mijn ideale klanten kwalificeren. En dat is best eng – ik ben ook niet van steen – want ik ga een aantal mensen verliezen…

De Business Boost Day is niet gratis. De dubbeltjes haken af. Ik krijg op 16 november alleen entrepreneurs die 275 euro willen betalen voor materiaal dat op zich al duizenden euro’s waard is en na implementatie het 10-, 20-, 50-voudige gaat opleveren.

Het zijn entrepreneurs die snappen dat ze profiteren als ze investeren… en bovendien hun 275 euro terugkrijgen als ze de unieke deal voor de Business University of Life Skills University grijpen.


.

Welk materiaal uit de Business University kun je verwachten in de Business Boost Day?

  • Je ontdekt hoe je in één weekend een eBook schrijft (van materiaal uit de Write Your Book in 28 Days module). Je kunt jouw eBook als front-end gebruiken, opt-in voor je e-mail lijst, als een bonus, etc.
  • Uit de Master Presenter module van de Business University: Overwin je angst voor het podium en spreken in het openbaar. Hoe zou het zijn als je nooit meer zenuwachtig hoefde te zijn, van tevoren of tijdens? Je krijgt de technieken die Vered en ik toepassen op het podium.
  • De beste verkoopstrategie ooit, uit de Master Influencer module – Reken af met het verkooptaboe, want verkopen is cruciaal als jij je business serieus wilt laten groeien.

En ik wil je nog meer materiaal laten ervaren uit het programma van de Life Skills University. We zullen zien hoeveel tijd we overhouden en in welke mate je bereid bent UIT je comfort zone te stappen en IN je succes-zone.

En natuurlijk – waar het velen om te doen zal zijn – je krijgt die unieke aanbieding voor zowel de laatste Business University als de laatste Life Skills University. Als Open Circles Academy een winkel was, is dit de uitverkoop waar je op hebt gewacht!

Oh, en om een misverstand uit de weg te helpen. Om precies te zeggen hoe het zit, wil niet zeggen dat ik je nu alles moet vertellen. De deal is pas voor jouw oren bestemd als jij je kwalificeert door deel te nemen aan de Business Boost Day op 16 november.

Schrijf je dus NU in voor de Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates.

Meld_je_nu_aan_blue

Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates
Datum: zaterdag 16 november 2013, 10-17 uur
Locatie: Nieuwegein Business Centre
Prijs: 275 euro (inclusief lunch, koffie/thee)

Tot 16 november!

Op jouw succes, Nisandeh