Les 2 – Front End

Welkom bij deze tweede video-les in het kader van de Business Elite Coaching!

Hieronder vind je een tweetal video’s met betrekking tot het Front-End  product van jouw business – uitleg over wat het is en uitgebreide voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn voor een Front-End.

Neem de tijd om deze twee video’s te bekijken en maak aantekeningen van inzichten en acties die je gaat ondernemen.


Als je de video’s hebt bekeken en je hebt je inzichten en acties opgeschreven, maak dan een commitment voor jezelf WELKE ACTIES je daadwerkelijk gaat implementeren!

En om je te helpen je aan dit commitment te houden… plaats je commitment en de acties die je gaat doen in het commentaarveld hieronder.

En bezoek deze pagina weer eens om te lezen wat de commitments van de anderen zijn en om jouw hulp, tips en advies aan anderen te geven.

Veel succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Inge Ketels
10 years ago

Nisandeh heeft me het belang van een front end laten inzien. Ondertussen heb ik er een aantal: infosessie (is al 2e frontend), lezingen, waardevolle mp3 bij achterlaten van e-mailadres.
Het blijft interessant om nieuwe front ends te bedenken en ontwikkelen.

Nicky Beentjes
11 years ago

Goede en inspirerende informatie weer! Heb mijn eerste front-end bijna af, een Aweber account aangemaakt en uitgetest. Snap alleen niet hoe ik kan zorgen dat mjin e-book automatisch naar het door de klant ingevulde e-mail adres gaat???
Heb nu iets gemaakt waarbij mensen zich alleen kunnen inschrijven, dat werkt maar ik wil dat ze mijn front-end ontvangen!

Wie kan me hierbij helpen? (023-5320762/06-53205588)

Hetty Hanekamp
11 years ago

Hé Nicky,

Aweber biedt allerlei trainingsvideo’s en Pdf’s. Zit daar geen oplossing bij? Als ik info tegenkom zal ik je tippen. Ik ben net begonnen met Aweber.

Succes met je Front End.

Groeten, Hetty