Waarom zo duur en zo snel?

Vraag: Waarom kosten de vervolgseminars zoveel?

Vraag: Waarom moet ik ter plekke beslissen?

Open Circles Academy heeft 3 curriculums – die ontwikkeld zijn om je te helpen succesvol te worden op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied.

Het is onze visie ‘to empower people to fullfill their greatest potential’ en onze missie bestaat er onder andere uit je te helpen om bewuste miljonair te worden in de komende jaren.

Op de tweede dag van de Business Bootcamp vertellen we je over de volgende stap die je met ons kunt zetten, om dichter bij zakelijk succes, financiële vrijheid en persoonlijke kracht te komen.

De volgende stap na de Business Bootcamp bestaat uit verschillende vervolgseminars: Master Entrepreneur, Financial Freedom en Breakthrough to Success.

Dit zijn complete, driedaagse vervolgseminars en de investering in elk is 2.975 euro.

Echter, tijdens de Business Bootcamp doen we je een speciale, in-seminar aanbieding om deel te nemen aan deze drie seminars in een tijdsbestek van een jaar.

De aanbieding verandert nog wel eens, maar het is altijd een geweldige kans om mee te doen met deze programma’s tegen een belachelijk lage prijs.
De enige voorwaarde voor deze speciale deal is dat hij alleen geldig is tijdens de Business Bootcamp en zolang als er plek is.

Deze speciale aanbieding en de beperkte geldigheid qua tijd, maakt dat sommige mensen het gevoel krijgen dat we ze onder druk zetten om een overhaaste beslissing te nemen.

Ik geloof dat het nooit over druk gaat. Het gaat ook nooit over de prijs.

Het gaat over 2 eenvoudige vragen:

  1. De eerste vraag is… Heb je er vertrouwen in dat we je verder op je pad kunnen helpen, of niet?

Je hebt niet meer tijd nodig om dit te weten. Je hebt 2 dagen gehad waarin je de inhoud, onze communicatie, onze methoden en onze resultaten hebt ervaren.

Vertrouw je ons voldoende of niet?

  • Zo ja, dan maken geld of urgentie niet uit.
  • Zo nee, dan maakt het niet uit hoeveel tijd je krijgt of hoe laag de prijzen zijn… dan kies je er voor om de aanbieding niet aan te nemen.
  1. En de tweede vraag is… ben je gecommitteerd?

En dan gaat het niet om commitment aan ons of aan de seminars. Het gaat om commitment aan jezelf, aan jouw business, aan jouw succes.

Want als er commitment is, dan is geld geen issue.
Als je het niet hebt, dan creëer je het!

Dat is wat de winnaars scheidt van de worstelaars – de bereidheid om te doen wat nodig is.

Er is geen echte druk om je overhaast vast te leggen, je hebt altijd nog 3 werkdagen de tijd om van gedachten te veranderen…

En als je het echt vervelend vindt om de beslissing ter plekke te nemen… geen probleem.

Zolang er plaats is in de vervolgtrainingen ben je welkom om op een voor jou goed moment ons kantoor te bellen en je aan te melden. We kunnen je dan alleen de speciale in-seminar deal niet meer aanbieden.

Wij zijn op zoek naar die ondernemers die zichzelf, hun business, hun succes en hun bijdrage aan de wereld serieus nemen EN die bereid zijn uit hun comfortzone te stappen en hun potentieel te vervullen.

Als jij die ondernemer bent… kom dan naar de komende Business Bootcamp en ga voor de speciale aanbieding zodra die zich aandient.