Business Bootcamp VIP Arrangement

De Business Bootcamp is een 2-daagse training Commerciële Vaardigheden en het unieke grootste netwerk evenement voor ZZP-ers in Nederland. Uw investering hiervoor bedraagt slechts €47 excl. btw (de kosten voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal).

Open Circles oprichter Nisandeh Neta heeft het programma samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen die u helpen om een doorbraak te bereiken als ondernemer in de schoonheidsverzorging.

Als zeer gewaardeerde Beauty Injection relatie, krijgt u het Business Bootcamp VIP arrangement cadeau wanneer u zich via deze pagina vóór 2 mei aanmeldt met uw persoonlijke BIB-VIP code.

Let op! U kunt uw code slechts één keer invoeren.

   

U vindt uw persoonlijke BIB-VIP code in het bericht met de link naar deze pagina.

Als VIP profiteert u – naast het reguliere Business Bootcamp programma – van de volgende EXTRA VIP voordelen:

Opname Rich Schefren (event t.w.v. €975)
U krijgt de unieke live-opname van een evenement met Rich Schefren, de business goeroe voor de goeroes. Rich is een befaamde online marketing expert en gaat in deze video diep in op de strategieën die van uw business een ware (online) omzetmachine maken. De deelnemers aan het seminar hebben zich suf geschreven met aantekeningen. En als VIP heeft u met 1 klik toegang tot al het materiaal uit het seminar (t.w.v. €975). Let op, die €975 was toen de prijs – de waarde die u krijgt is… onschatbaar veel hoger.

Social Media videocursus (t.w.v. €475)
Uw VIP bagage is nog niet compleet met het materiaal van Rich Schefren. Als klap op de vuurpijl krijgt u de complete opname cadeau van de Social Media Secrets Master Class. Met dit materiaal weet u precies hoe u social media moet inzetten om een ware online klantenmagneet te worden.

Exclusieve Hot Seat sessie met Nisandeh Neta (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke sessie neemt Nisandeh 1-op-1 de business van VIP deelnemers onder de loep. Hij stelt gerichte vragen en komt met heel specifieke adviezen. Hier moet u echt bij willen zijn, want een 1-op-1 met Nisandeh is zeer zeldzaam en de oplossingen die u krijgt aangereikt zijn letterlijk goud waard. En wie weet… belandt u ook in de Hot Seat bij Nisandeh op het podium.

Uw investering voor dit exclusieve Business Bootcamp VIP arrangement is normaal €990.

Maar nogmaals… via deze pagina krijgt u als Beauty Injection relatie uw VIP deelname GRATIS bij uw inschrijving voor de Business Bootcamp (€47 excl. btw)

Als u het hierboven nog niet hebt gedaan (let op! u kunt de code maar 1 keer invoeren)…

… voer dan hieronder uw persoonlijke BIB-VIP code in. U vindt uw code in het bericht met de link naar deze pagina.

   

Let op, uw code is geldig tot uiterlijk 1 mei 2015 23:59 uur.

(maar ook: vol=vol)

Maak dus snel gebruik van uw Beauty Injection voordeel.

 

Praktische informatie

Event: Business Bootcamp

Datum: 27 & 28 juni 2015

Locatie: NBC Congrescentrum in Nieuwegein.