Special! Business IQ Seminar

 Business IQ – Lessons from Conscious BillionairesDenk jij dat je hyper intelligent moet zijn om een hyper succesvolle business te runnen?

Of

Denk jij dat je ultra commercieel, (-brutaal, -extrovert, -perfect, etc.) moet zijn om het gewenste succes te bereiken binnen jouw vakgebied?

Natuurlijk kan een gezond stel hersens geen kwaad, maar… wat denk je dat Bill Gates, Richard Branson of Oprah Winfrey eerder op deze vraag zou antwoorden?

Antwoord 1: “Ja, ik heb inderdaad al deze geweldige eigenschappen en ook de perfecte opvoeding genoten, anders was het me echt nooit gelukt.”

Of…

Antwoord 2: “Nee – als je de juiste aanpak volgt en volhardt in wat je doet… dan is succes onvermijdelijk.”

Iemand met een hoog Business IQ zal het 2e antwoord geven. En toch, als het op onszelf aankomt, denken we dat het anders is.

Kom dus naar het Business IQ seminar en ontdek die juiste aanpak.

Op 8 april krijg je een unieke set inzichten aangereikt. Inzichten en lessen van Richard Branson, Oprah Winfrey en Bill Gates… EN je ontdekt op deze dag HOE je deze lessen kunt implementeren in jouw business.

Ook Open Circles dankt zijn succes aan het modelleren van DE BESTE VOORBEELDEN die er zijn. Honderdduizenden euro’s hebben wij erin gestoken om experts te bezoeken, van hen te leren en ons dit materiaal eigen te maken. Dat zijn honderduizenden euro’s investering die jij niet hoeft te doen, maar waar je wel direct van kunt profiteren.

Maak jij het jezelf liever moeilijk en ga je zelf uitpluizen wat de beste mindset, strategieën, systemen en structuren zijn waarmee je je business snel op een hoger plan brengt?

Of verhoog jij je Business IQ en pak je het slimmer aan?

Een slimme ondernemer maakt het zichzelf NOOIT moeilijker dan nodig.

Natuurlijk komt het succes je niet aanwaaien en zul je ook na 8 april hard moeten werken voor je succes. Maar het werkt zo veel prettiger en effectiever met de zekerheid dat je de juiste mindset hebt en de juiste aanpak volgt.

Business IQ seminar – Lessons from Conscious Billionaires

  • Datum: 8 april 2014
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein
  • Prijs: € 495 + BTW

Speciale prijs voor deelnemers aan de afgelopen Business Bootcamp: € 1

Ja, je leest het goed: één euro
Let op: Als je niet komt opdagen zonder tijdige afmelding, betaal je een no-show fee van €150

Dus… committeer je aan deelname en grijp deze buitenkans!

Waar wacht je nog op? (Vol=vol)

aanmelden


 


Over Oprah Winfrey

Zonder miljardair mindset zou Oprah Winfrey gewoon een van de vele talkshow presentatoren zijn geweest. Maar zij IS een self-made CEO met een waarde van $ 2,7 miljard. Naar vele maatstaven is zij de grootste filantrope van Afrikaanse afkomst in de Amerikaanse geschiedenis en de meest invloedrijke vrouw ter wereld.

In 1984 kreeg ze haar droombaan: het presenteren van de show ‘AM Chicago’. Onder haar auspicien klom deze show van de laagste naar de hoogst kijkcijfers.  Twee jaar later werd haar programma van kust tot kust uitgezonden als ‘The Oprah Winfrey Show’. Toen nam Oprah een beslissing waardoor ze transformeerde van een entertainer naar een entrepreneur met een inkomen van $290 miljoen per jaar. Tijdens het Business IQ seminar zal ik haar beslissing toelichten en je vertellen hoe je Oprah’s mindset eigen kunt maken.

Over Richard Branson
De oprichter van Virgin Records en Virgin Airlines heeft het begrip ondernemen opnieuw gedefinieerd. Hij houdt ervan om te creëren en heeft in de 40+ jaar dat hij ondernemer is meer dan 100! merken ontwikkeld. Waar Branson problemen ziet in de wereld, levert hij oplossingen.

Maar miljardair Branson volgde geen standaard pad. Hij is dyslectisch, begon zijn carrière als ondernemer op 16-jarige leeftijd en hij heeft nooit op een business school gezeten. Branson geeft ook veel advies aan anderen over onderwerpen als het starten van een business, het runnen van een business en het managen- en aannemen van personeel. Op 8 april gaan wij dieper in op wat hij ondernemers adviseert. Tijdens het Business IQ seminar laat ik je zien hoe je jouw business laat profiteren van zijn mindset.

Over Bill Gates
In 1974 stopte Bill Gates voortijdig met zijn studie aan de Harvard universiteit. In 1975 co-startte hij Microsoft, het computer software bedrijf dat Bill Gates tot de meest welvarende man ter wereld maakte. En op het moment is Bill Gates nog steeds een gezonde €59 miljard waard. Hij verdiende zijn vermogen door op meesterlijke wijze de wereld kennis te laten maken met personal computers en computernetwerken.

Nu hij zijn rol als CEO van Microsoft heeft neergelegd, richt hij zich full-time op zijn filantropische missie via de Bill & Melinda Gates Foundation. Tijdens het Business IQ seminar, krijg je de top business lessen van Bill Gates.

Heb je je nog niet aangemeld?

Doe het dan nu, want vol=vol

aanmelden

Tot ziens op 8 april!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles