10 trainbare karakter eigenschappen van master entrepreneurs

3825 views | 248 reacties |
shares

Oké, jij bent dus een intelligente, gedreven, hardwerkende professional en je bent vastbesloten om een groot succes te maken van jouw bedrijf.

Klopt dit wel zo’n beetje?

Wat is dan het probleem?

Wat weerhoudt je ervan om de resultaten te bereiken die je verdient?

Weet jij welke allesbepalende factor de hoogte bepaalt van het niveau dat jij in zakendoen (en het leven) gaat halen?

Is het jouw IQ, jouw talent, het niveau van jouw kennis en vaardigheden, jouw sterke karaktereigenschappen, jouw creatieve vermogens, jouw contacten, jouw (levens)ervaringen of jouw bereidheid om 60, 80 of zelfs 100 uur per week te werken…?

Het zijn allemaal belangrijke factoren. Cruciaal zelfs.

Maar… de sleutelfactor die AL deze factoren in jouw voordeel laat werken is… een winnaarsmentaliteit. (winning mindset*)

(* in tegenstelling tot een klagersmentaliteit, de zogenoemde whining mindset)

Een WINNING MINDSET openbaart zich in jouw levenshouding en karaktereigenschappen.

En omdat JIJ de volledige controle hebt over jouw levenshouding en Blogpost winners mindset formaatkaraktereigenschappen – is het aan jou om de volgende 10 karaktereigenschappen te ontwikkelen…

Het zijn de 10 karakter eigenschappen waarmee je middelmatigheid ontstijgt en een ware master entrepreneur wordt.

De eerste is…

Be Passionate (wees gepassioneerd)

De tagline (ondertitel) van de Business Bootcamp is ‘Turn Your Passion into Profits‘.

Want in het proces waar WINST het eindresultaat is van jouw zakelijke inspanningen… daar is PASSIE jouw beginpunt.

Dus laat me jou een vraag stellen…

Op een schaal van 0 tot 10…

Hoe gepassioneerd ben jij over jouw business?

Noem direct het eerste getal wat in je opkomt. Denk er niet over na.

Als jouw intuïtieve passiescore tussen 0 en 6 ligt, stel jezelf dan de volgende vraag: “Wat doe ik in vredesnaam in deze business?”

Als jouw passiescore laag is en jouw winst ook laag is (of niet-bestaand) – dan is dit een oorzaak: er is geen passie, geen energie, geen brandstof om jouw business voort te stuwen.

En als je nu wel winst maakt met een lage passiescore, dan is het niet duurzaam, want jouw brandstoftank is zo goed als leeg.

Is jouw passiescore 9 of 10… dan is dat geweldig nieuws, gefeliciteerd.

Maar, als jouw passiescore blijft steken op 7 of 8, stel jezelf dan de volgende vraag: “Wáár ben ik precies gepassioneerd over?”

In elke business onderscheiden we namelijk 4 ‘passiegebieden’:

 • Passie voor het EINDRESULTAAT (geld, roem, onafhankelijkheid, etc.)
 • Passie voor WAT je doet (product of dienst)
 • Passie voor WIE je bedient (klanten en prospects)
 • Passie voor een positief VERSCHIL MAKEN (creating a better world)

Je scoort waarschijnlijk heel hoog op een of twee van deze gebieden (meestal op WAT je doet) maar veel minder op de andere.Blogpost Passiescore (formaat)

En dat is prima

Maar… ‘prima’ is NIET goed genoeg!

Zonder (voldoende) passie heb je onvoldoende drive, onvoldoende energie, onvoldoende enthousiasme om duurzaam succesvol te zijn met jouw business.

In de Business Bootcamp werken we daarom aan het vergroten van jouw 4 passies:

 • Je gaat inzien dat ‘doen wat je leukt vindt’, terwijl het onvoldoende geld oplevert, niet ondernemen is – maar ‘een hobby beoefenen’.
  En met de 3 financiële doelen die wij je helpen stellen, activeer je de Profit Formula voor jouw business.
 • We gaan je helpen om jouw product of dienst naar het zogenoemde ‘Remarkable Product’-niveau te tillen. (meer hierover in een volgende artikel in deze 10×10 serie)
 • Je gaat ontdekken hoe jij het Client-Centered-Company concept voor jou laat werken. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, raak je totaal bevlogen over jouw prospects en klanten. (dit is het begin van een echte, lange-termijn, duurzame bedrijfsvoering)
 • Op de tweede dag van de Business Bootcamp introduceer ik de ‘bigger reason to own a business‘ – het gaat over bijdragen en hoe je echt een positief verschil maakt in de wereld met jouw business.
  Wanneer je vanuit deze grondhouding zaken doet, dan wordt geld verdienen op eens een stuk eenvoudiger, betekenisvoller, en leuker.

Ik wil je van harte uitnodigen om tijdens de Business Bootcamp meer te leren over hoe je de 4 passiegebieden in jouw bedrijfsvoering integreert – het is nog steeds GRATIS, dus je hebt niets te verliezen en alles te winnen (over winnaarsmentaliteit gesproken…)

Klik hier en reserveer jouw plek voordat we zijn volgeboekt

En om je nog verder te ondersteunen, heb ik voor jou de volledige lijst van 10 succes karaktereigenschappen samengesteld in een aantrekkelijke 16-pagina tellende Engelse PDF: 10 Personality Traits You MUST Possess to Become a Master Entrepreneur.

Je kunt de PDF online bekijken en/of printen en in jouw werkomgeving ophangen om jezelf continu te helpen herinneren aan deze 10 belangrijke karaktereigenschappen voor JOUW succes.

Om het PDF rapport in bezit te krijgen… Beantwoord de volgende vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Waarover ben jij het meest gepassioneerd in jouw business?

Zodra jouw comment is geplaatst, sturen we jou het printklare PDF rapport: 10 Personality Traits You MUST Possess to Become a Master Entrepreneur (Engels).

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

PPS. Vergeet niet om vandaag, morgen en iedere dag tot het einde van het jaar mee te dingen naar de 5 Gratis Boeken in het kader van de 100 Days FaceBOEK Give Away actie!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
248 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

PASSIE… Eindelijk begrijp ik wat dat betekent en hoe ik dat vertaal vanuit mezelf naar de ander.
Jarenlang heb ik gehoord dat vanuit je passie werken je uiteindelijk meer oplevert, zowel als persoon en in omzet.

Afgelopen zomer ontdekte ik waar mijn passie nu echt vandaan kwam en kon ik eindelijk mijn verhaal delen met de wereld.

Ik ben het meest gepassioneerd over wat ik doe. En dat is SCHRIJVEN.
Schrijven heeft mij door verschillende moeilijke en cruciale periodes in mijn leven geholpen.
Ik geloof dat iedereen kan schrijven. Daarom help ik ondernemers hun schrijftalent in te zetten om hun expertpositie te versterken, via hun BLOG.

Daarnaast ben ik gepassioneerd voor het VERSCHIL MAKEN in deze wereld. Als ik maar zie dat ik 1 ondernemer, 1 persoon, verder help met mijn verhaal en kennis, dan ben ik een blij mens. En bij iedere training die ik geef zie ik bij ieder persoon weer kwartjes vallen en weet ik dat ik ze verder heb geholpen, zodat ook zij een verschil in deze wereld kunnen maken.

En wat die personen betreft. WOW! Wat een geweldig mensen zijn het, stuk voor stuk. Ieder met hun eigen verhaal. Heerlijk om met die mensen samen te werken.

Heb ik passie voor geld, roem en succes? Nu ik zie en merk dat ondernemers, klanten naar mij toe komen door mijn passie en mijn verhaal is dat nauw met elkaar verbonden.

Ik realiseer me nu, nu ik deze comment typ, hoe gepassioneerd ik ben voor mijn bedrijf en wat ik doe. Dat heb ik lange tijd gemist en de afgelopen maanden bijna als vanzelfsprekend ervaren.
Deze dame is dankbaar. Dankbaar dat ik heb mogen ontdekken hoe ik met mijn passie DE ANDER en DE WERELD kan dienen.

Ray Vincentie
6 years ago

Als ik door mijn toedoen mensen zie bewegen dan ben ik dicht bij mijn passie. Geweldig als er iets nieuws ontdekt wordt dat mensen kunnen ervaren. Dat brengt hen dichter bij hun eigen ik, hun eigen passie !

Wim Annerel
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd door het zelf groeien als mens en ondernemer terwijl ik anderen help groeien als mens en ondernemer door hen te coachen.

Peter Klerkx
6 years ago

Ik ben het meeste gepassioneerd om die Experience te geven aan mijn klanten waarin hun quality time & emoties volledig uitkomt in combinaties van de beleving van exposure, golf en wijn.

Saskya Wiegel
Saskya Wiegel
6 years ago

Ik doe het voor de doelgroep. Die is erg leuk om mee te werken.

Monica Scheffer
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over de gesprekken die ik heb met mensen. In deze gesprekken voel ik de verbinding met de ander en hierdoor zijn mensen in staat naar zichzelf te kijken en zich bewust te worden. Dit maakt het mogelijk om dingen anders te zien en anders te doen, waardoor de kwaliteit van hun werk en leven verbetert. Waneer dat lukt, is dat fantastisch.

Henriette Hackenberg
6 years ago

Leuk om je hier te zien Monica en wat een prachtige foto!

Die verbinding leg je ook bijzonder goed. Je kunt al in een mail heel veel duidelijk maken voor de ander. Dus bedankt voor je zorgvuldige hulp, ik begin steeds beter te begrijpen hoe het werkt. Hartelijke groet, Henriette

Margreet Ledelsy
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd voor het maken van kunst en van kunst genieten, maar hou steeds meer ook van organiseren en verbinden, faciliteren.

Richard Kok
Richard Kok
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over het feit dat ik nieuwe wegen verken van zakendoen (vanuit het hart) en duurzame energie innovaties voortbreng.

Donald fransz
6 years ago

Passie belichaamd wat je er voor over hebt om je doel te behalen en ook alles wat je moet laten staan om minder afgeleid te zijn waardoor je je doel beter behaald!

De passie die ik krijg uit mijn werk en omgeving is dat het per dag en maand verandert , het is altijd in beweging. Soms vooruit ,soms met een blik achteruit om te leren van het verleden. Dit continue bewegen vormt voor mij het hart om passie te ontwikkelen voor alles en iedereen die in beweging is en daaruit motivatie ,stimulatie en activatie beleeft.

Op jullie succes!

Janita Zoer
Janita Zoer
6 years ago

Be passionate. Prachtig woord en soms moeilijk om vast te houden na wat mindere afspraken. Ben benieuwd naar alle 10 punten.

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
6 years ago

Lang en veel heb ik gewerkt met en vanuit passie, zonder business. Het was compassie en goed. Maar nu ga ik voor punt 1 van de vier business-passiegebieden: het resultaat.

Ingeborg Hofstede
6 years ago

Mensen aanraken in hun kern, bewust maken. Ik help ze om te groeien en (her)ontdekken dat de antwoorden al in hen zelf zitten. Op een plek waar ze nog niet hadden gezocht.

Monique van Dam
6 years ago

Klanten verrassen met mooie en snelle resultaten, dat is waar mijn passie ligt. Hun website sneller en mooier opleveren, nieuwe SEO content toevoegen, pagina’s aantrekkelijker maken. En extra’s bieden, zoals het regelen van alle (voor anderen vaak) ingewikkelde Google zaken. Of Engelse vertalingen doorvoeren op hun site.

Sinds de Business Bootcamp in juni ben ik ook meer bewust van de passie voor mijn eigen resultaat daarbij en dat daar letterlijk en figuurlijk nog veel te behalen valt. Onwards and upwards!

Jan Ferenc Sabaroedin
Jan Ferenc Sabaroedin
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd en gelukkig op het moment dat cliënten tijdens een relatie counceling of (Scheidings)Mediation ervaren wie zij eigenlijk zijn en daar vrede mee hebben.

Ester Oudenijhuis
6 years ago

Het meest gepassioneerd in mijn bedrijf ben ik voor het resultaat. Ik zorg voor een verschil in de richting van een duurzamere wereld. Het maakt mijn klanten blij, omdat ze trots kunnen zijn op het resultaat en ook nog geld besparen.

Bree Both
Bree Both
6 years ago

Mijn passie is het leven an sich, mijn familie, mijn vrienden, mijn mensen(klanten)! :)))))

Paul te Lintelo
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd door een bijdrage te zijn aan duurzame geneeskunde die de tijd overleeft in het kader van integrale geneeskunde en te zien dat patiënten daar nieuwe hoop uit putten om weer te geloven in hun herstelvermogen en daarmee hun zelfvertrouwen en zelfbeschikking.

Beata Marton
Beata Marton
6 years ago

IK ben de meest gepassioneerd over gelukkige en tevreden klanten. Ik vind de mooiste moment wanneer klanten zeggen dat mijn service veel beter was dan zijn verwachtingen.

Hadewich Gerlach
6 years ago

Het meest gepassioneerd over mijn bedrijf ‘Wei zijn’ (coaching mbv een kudde paarden) ben ik in mijn liefde voor de paarden & de natuur en de wil om dat te delen met ieder die het ook zove goed zal doen!

Aafke Dijkstra
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd als ik met mijn kennis en vaardigheden cliënten weet te motiveren betere keuzes te maken in hun leven en daarmee een goed inkomen kan verdienen. ?????

Martin Meijer
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over het snel en kort kunnen helpen van mijn cliënten met behulp van de IEMT (Integral Eye Movement Therapy) en EFT (Emotional Focused Therapy). Onlangs met de IEMT iemand geholpen om de negatieve emoties, geluiden en beelden van een traumatisch ongeluk in één sessie te verhelpen. Dit was echt kicken en niet alleen voor mij. Ook de cliënte was overdonderd dat het zo snel en effectief geholpen had. Waar de reguliere hulpverlening eerst uitgebreid onderzoek doet (minimaal 3 à 4 gesprekken), doe ik de hele behandeling in 1 à 2 sessies. Met mijn aanpak maak ik echt ene verschil voor cliënt, mezelf. Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Caroline van Wijk
6 years ago

Jouw verhaal is mijn passie. Ik weet jouw verhaal uit jou te halen en zet het op schrift. Voor je website, je blog en je social media. Want het enige waar mensen in geïnteresseerd zijn, zijn verhalen. Over mensen.

Noël van Mierlo
6 years ago

Ik ontwerp groene tuinen die het verschil maken in authenticiteit en afwerking. Natuurlijk ligt mijn passie bij mijn vak, ik vind namelijk oprecht dat ik het mooiste vak ter wereld heb. Het meest gepassioneerd ben ik echter over het contact met mijn klanten. Daar doe ik het echt voor. Ik zie de verwondering en blijdschap tijdens het bouwtraject, en de vreugde tijdens de groei van de tuin, de jaren er na. Dan zie ik wat mijn werk voor uitwerking heeft op mensen. Heel bijzonder.

Esther Nijdam
6 years ago

Het feit dat ik het leven van anderen aangenamer en makkelijker mag maken door ze inzicht te geven in hun fysieke en mentale spanningspatronen.

Hen concrete, direct toepasbare oefeningen uit de Critical Alignment Yoga en Therapie mag leren, waardoor ze zélf dit soort patronen kunnen doorbreken en mij niet meer nodig hebben. Resultaat: minder nek-, rug en schouderklachten en stress, oftewel: meer bewegingsvrijheid, energie en creativiteit.

En daar heeft je omgeving ook weer baat bij!

Tini van de Wetering
6 years ago

Het meest gepassioneerd ben ik als klanten echt doen wat zij van binnen al lang weten of voelen: staan voor hun missie en doelen. Vaak door onzekerheid of laag zelfbeeld stoppen ze zichzelf weg. Ik raak gefascineerd als mensen hun ruimte innemen en creatief de wereld ‘veroveren’.

Carla Peters
6 years ago

Ik adviseer en begeleid het MKB op het gebied van arbeidsdeskundige, arbo en personeelszaken. Ik krijg er ontzettend veel voldoening van om de kleine zelfstandigen met mijn kennis en kunde bij te staan.

De dankbaarheid die ik hiervoor terug krijg is groot. Doordat ik een reële prijs vraag geeft mij dit veel voldoening.

De mond tot mond reclame werkt hierdoor goed.

Dineke van Huizen
Dineke van Huizen
6 years ago

Mijn grootste passie ligt bij het maken schilderijen; mijn product, daar moest ik even aan wennen omdat het zeer persoonlijk is. Klanten kopen of heel direct of doen er zeer lang over en soms is dat een moeizaam proces.

Peter Clausman
6 years ago

My passion score is high. Very high. And why? It is a mixture. It is about being in the moment with amazing people unlocking a great potential in them. And I love making results, running a business, marketing my products and delivering them. Whether it is on stage or one-on-one. It is like all the four passions combine in my work!

Rob d'Haen
6 years ago

Gisteren werd ik weer even vrolijk op het moment dat mijn prospect ooooh en aahaaah riep.
Mensen op inhoud kunnen overtuigen geeft veel voldoening en wekt vertrouwen.
Volgende stap is de daadwerkelijke verkoop, dat zit wel goed.

Marc Muskens
6 years ago

My passion is to design interiors for successful living.
To design a home that fit’s your lifestyle; to solve interior issues for comfort and easy living. To make the wowfactor for you!

If people call me after months, even years to tell me how happy there (still) are with their save new home. That’s why I get out of bed every day.

Evelyn Corbiere
6 years ago

In de natuur, samen met mijn paarden mensen een stapje dichter bij zichzelf brengen, dat is mijn passie. Mensen daar naartoe begeleiden waar het werkelijk over gaat: wie ben ik, wat wil ik echt, waar droom ik van …

Ilse de Graaf
6 years ago

Omdat ik een positief verschil mag maken in iemand z’n leven op het gebied van gezondheid (healthy lifestyle) en daarmee ook hun geluk!

Steven Depuydt
Steven Depuydt
6 years ago

Ik geloof sterk ik het verhaal van Simon Sinek: “Start with Why”.
Het gaat er vooral om ‘waarom je iets doet’.
Positief een verschil proberen te maken en passie voor WIE je bedient staan bij mij voorop.

Atwil Louwerse
Atwil Louwerse
6 years ago

Inspirerend artikel; nu nog de arbeid verrichten!

Susanne Cruijff
Susanne Cruijff
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over hoe gaaf het is wat je met voeding kan bereiken aan gezondheid. Er is zo veel meer mogelijk dan de meeste mensen weten, maar als je het eenmaal weet en vervolgens ook echt gaat begrijpen dan verandert je leven.

Als ik dat kwartje zie vallen en mensen open zie gaan voor de impact ervan dan geeft dat me voldoening. Om ze daarna goed te kunnen helpen en blijven motiveren in de praktische uitvoering is ook erg leuk maar als dan de resultaten komen, ja, daar doe ik het voor.

Annemiek Steur
Annemiek Steur
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd als ik met mensen praat over het product dat ik lever. Ik leef dan helemaal op, ik straal als ik mensen uitleg waar mijn boek (serie) over gaat. Daarnaast ben ik ook heel gepassioneerd in het implementeren van zaken waar mijn business van vooruit gaat.

Ik zit nu in een schrijversclub waar ik zoveel nieuwe dingen leer, dat ik gewoon al blij word van het vooruitzicht dat ik aan de slag kan om mijn boeken en business te verbeteren!

Laatst kwam ik erachter dat het er veel professioneler uitzag als ik mijn boeken uitlijnde, tja, als 17(nu 19)- jarige uitgever had ik daar helemaal niet over nagedacht! Meteen aan- en toegepast dus!

Esther te Krieken
6 years ago

Mijn passie is om mensen weer vol in hun kracht te laten staan. Vrij van trauma, diagnoses, depressies enz. Ik gun iedereen een kijkje “achter de schermen” van hun eigen leven, zodat ontstane dynamieken en patronen ontmanteld en opgelost (tenminste leefbaar) kunnen worden. Hierbij zet ik verschillende “methoden” in, waaronder systemisch, oplossingsgericht, NLP, EMDR en de crefmethode.

Maurice Leentvaar
6 years ago

Mijn passiescore is 9. Voor de passiegebieden heb ik mezelf cijfers gegeven:
Eindresultaat: 8
Wat: 10
Wie: 6
Verschil maken: 8

Bij ‘wie’ staat dus een zes maar misschien begrijp ik dat niet goed. Het maak mij namelijk niet uit wie ik help als ik maar een positief verschil maak met mijn product.

Elske van de Fliert
6 years ago

En wat nou als niemand geholpen wil worden met jouw product, als je voor niemand een positief verschil maakt? Dan wordt het product niet gebruikt en heb je ook geen eindresultaat, kun je gen verschil maken en blijf je tussen al je mooie producten zitten.

Dat is niet rot bedoeld, maar ik hoop dat het je helpt om de ‘wie’ wat helderder te krijgen? We bestaan bij de gratie van onze klanten, dat is voor wie we het, in mijn optiek, allemaal doen als ondernemers. Door hen te helpen, kan dat mooie product bijdragen aan een positief verschil en een goed eindresultaat.

Johanna Glas
6 years ago

Dat is heel simpel, ik ben heel gepassioneerd over mijn doelgroep. Kunstenaars en creatieve makers zijn de allerleukste bedreigde soort op aarde en hen op ideeën brengen om zich als ondernemer staande te houden is het liefste wat ik doe.

Jaap Nauta
6 years ago

In mijn business ben ik het meest gepassioneerd over ons ‘remarkable product’. De flipper die wij hebben ontwikkeld is zoveel mooier en beter dan wat de concurrent levert.

Nicky de Kort
Nicky de Kort
6 years ago

Mijn passie zit vooral in het wegnemen van problemen en belemmeringen waar mensen al lang op stuk lopen en die met mijn aanpak vrijwel altijd snel uit de weg worden geruimd.
Mensen in hun kracht zetten door problemen voor ze weg te nemen.

Els Bohm
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over de verbinding die ontstaat zodra ik echt contact maak met mijn cliënten. Op het moment dat de verbinding ontstaat gaat mijn product ‘coachgesprekken/trainingen’ zijn werk doen en is er zichtbaar resultaat.

Mirjam Schild
6 years ago

Ik heb verschillende passies vwb mijn bedrijf: de eerste passie is eigenlijk een missie: mijn missie is dat Nederland in 2030 stress-vrij is! En de passie die daarop volgt heeft te maken met mijn cliënten/cursisten/ : ik weet dat het voor iedereen mogelijk is.

De derde passie is dat ik mezelf blijf verbeteren qua inzet, vaardigheden, kennis zodat ik alles in huis heb om deze missie ook werkelijk te laten slagen.

Help jij mee om van Nederland een stress-vrij land te maken?

Marjolein Kalter
6 years ago
Reply to  Mirjam Schild

Hoi Mirjam,

Mooi doel om het stressvrij te maken.
Ik word heel nieuwsgierig naar de passie die daarachter ligt.

Als Nederland stressvrij is, wat is er dan? Wat kan er dan ontstaan? Of waar zijn we dan aanbeland in jouw visie?

Connie Ettema
6 years ago

Op alle 4 punten heb ik grote passie, met gemak. De wereld – mens en natuur – wordt mooier en gelukkiger van mijn groene tuinen en begeleiding.

Tina van Bochove
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over online communicatie.

Marjolein Kalter
6 years ago

In mijn bedrijf ben ik het meest gepassioneerd om het verschil in de wereld te maken.
Het verschil maken door werkzoekende mensen te helpen om te vinden wat ze het liefste willen doen en vooral, om zich daarbij af te stemmen op hun ideale klant (of werkgever)
Het raakt me wanneer mensen met veel kennis, ervaring en potentie graag willen werken, maar niet aan de bak komen omdat ze zichzelf afhankelijk maken van de wedstrijd om met 600.000 werklozen 100.000 vacatures te willen veroveren.
Word werkuitvinder van je eigen baan!
Hoe? daar help ik ze bij

Marjolein Kalter
6 years ago

Oja, en aanvullend…..
Die passie word het meest zichtbaar en voelbaar wanneer ik in contact ben met mijn ideale klant.
Als die me midden in de nacht zou bellen ben ik in no time wakker en is mijn vat met creatieve mogelijkheden van hoe wel geopend.

Stef Linsen
6 years ago

What makes me tick in mijn werk als psychiater?
(in direct patiëntcontact & met het schrijven van de boekserie voor partners van psychiatrische patiënten
(2e boek per maart 2016: Help, mijn partner heeft een psychose !) : contact met mensen en ze zelfredzamer maken.

Tanya Reitsma
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd om ruim in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien, door het begeleiden van diepgaande transformatieprocessen bij bewuste clienten.

Roelf Hut
6 years ago

Ik raak het meest gepassioneerd als ik andere mensen help om hun probleem te laten oplossen door op een andere manier te leren kijken. Als ik zie hoe mensen hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen en beseffen dat de wereld verandert als zijzelf veranderen, kan mijn dag niet meer stuk.

Als dan het beoogde doel ook nog behaald wordt, en dat gebeurt regelmatig, ben ik dankbaar dat ik daar aan mee heb kunnen werken.

Pascal Plugter
6 years ago

Mijn passie is het maken van de vertaling van de interieurwens(en) van de klant naar een tastbaar product van uitzonderlijke kwaliteit en door middel van een doordachte duurzame productiemethode.

Elske van de Fliert
6 years ago

Allereerst heb ik passie voor mijn klanten, ik word er vrolijk van hen te kunnen helpen en met ze in discussie te gaan. Ik vertel ze graag hoe ze hun problemen op kunnen lossen en bedien ze graag met structuren, ideeën en kennis.

Ik heb ook een enorme passie voor het onderwerp. Mij kun je midden in de nacht wakker maken voor een mooie (milieuvriendelijke) vrachtwagen.
Gaandeweg heb ik mijn passie voor het ondernemen ontwikkelt. Nu zou ik niet meer anders willen!

En natuurlijk wil ik er aan bijdragen dat iedereen nog lang kan blijven genieten van auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en bussen, zonder de schadelijke gevolgen, ook daar heb ik een grote passie voor!

Leni Minderhoud
6 years ago

Geweldig Elske hoe je jouw passie omschrijft. Passie voor milieuvriendelijke mobiliteit, kort samengevat? En ik weet inmiddels dat dat ook zo is, dat je jouw wakker kan maken voor een rit in een milieuvriendelijke vrachtwagen, motor of wat voor mobiel… Niet dat ik je nu ga bellen hoor 😉