70 turbo tips voor jouw beste jaar ooit

1548 views | 63 reacties |
shares

Sommige mensen zeggen dat hun trouwdag de mooiste dag was van hun leven.

Bij anderen staat de geboorte van een kind bovenaan.

En veel ondernemers hebben zo een topjaar waar ze met veel genoegen op terugkijken.

Maar… wat ik vandaag in jouw hoofd wil planten, is een mindset van voornamelijk vooruitkijken.

Afgelopen zaterdag zou Frank Sinatra 100 jaar zijn geworden.

“Nou, wat heeft dat ermee te maken Nisandeh?” (hoor ik je denken)

“Ga je me nu vertellen dat ik het “My Way” moet doen?”

Het is niet wat je denkt…

Ik noem Sinatra niet alleen omdat mijn copywriter toevallig een groot fan is.singer-63055_1280 blog

Op de grafsteen van The Voice staat namelijk een tekst die mij bijzonder aanspreekt:

The best is yet to come

De overtuiging dat “het beste moet nog komen” is precies de mindset die ik jou gun. Het maakt het leven mooi en het ondernemen tot het positieve avontuur waar je van droomt.

En met de concrete acties en strategieën die ik in dit artikel met je deel, kun jij met zo’n positieve mindset de hele wereld aan.

Dus, daag ik je graag uit om nu te beslissen om 2016 tot jouw beste jaar ooit te maken!

Denk aan meer klandizie, meer energie, meer inkomen en meer impact dan je ooit tevoren hebt gehad…

Ik leef om jou te helpen bij het groeien van jouw business, dus ben ik mezelf helemaal te buiten gegaan en heb maar liefst 70 (zeventig!) tips (in 5 categorieën) voor jou opgesomd.

Doe dus zo snel mogelijk jouw voordeel met deze…

70 turbo tips voor 2016 als jouw beste jaar ooit

Mindset

 1. Ontwikkel de karakter eigenschappen van master entrepreneurs
 2. Ontwikkel jouw ondernemers mindset
 3. Neem jouw business serieus. Het gaat veel verder dan doen wat je leuk vindt
 4. Word verliefd… op jouw klanten
 5. Wees dankbaar15-12 Mindset blog
 6. Durf te Vragen!
 7. Stop met het streven naar perfectie. Probeer liever iets beter te zijn dan gisteren.
 8. Upgrade jouw Financiële IQ – leer te denken als welvarende mensen
 9. Laat je ego lekker thuis vanaf vandaag
 10. Het leven is kort. Er schuilt veel risico in risicoloos leven en tevreden zijn met middelmatigheid.
 11. Wees niet de rijkste persoon op het kerkhof. Welvaart is welZIJN, gezondheid.
 12. Onthoud: geld is de maatstaf voor die waarde die jij brengt op de markt.
 13. De kwaliteit van jou leven wordt bepaald door de kwaliteit van jouw gedachten. Denk positief.
 14. Laat negatieve mensen los uit jouw leven
 15. Vergeet niet dat familie voorop staat
 16. Onderwijs jouw kinderen over geld (op de juiste manier…)

Doelen

 1. Stel zakelijke doelen en SCHRIJF het op!
 2. Visualiseer jouw doelen elke ochtend en avond

Strategieën

 1. Stop met uitstelgedrag
 2. Gebruik hacks om dingen sneller, beter en gemakkelijker te doen
 3. Oefen met het nemen van snelle beslissingen
 4. Kleine dagelijkse verbeteringen (Kaizen) zijn de sleutel tot spectaculaire lange termijn resultaten15-12 Strategy blog
 5. Begin met het generen van passief inkomen
 6. Geef jouw klanten en prospects iedere maand iets gratis
 7. Creëer iedere maand een video voor jouw marketing
 8. Verhoog je tarieven. Stribbel niet tegen. Doe het gewoon!
 9. Vergroot je invloed met sociaal bewijs
 10. Bouw een SYSTEEM voor mond-tot-mondreclame
 11. Focus op jouw droomklanten
 12. Word vrienden met jouw klanten
 13. Ontwikkel en communiceer jouw kernboodschap
 14. Onderneem kleine acties waarmee je de wereld beter maakt
 15. Start (of sluit je aan bij) een mastermind groep
 16. Durf persoonlijk te zijn
 17. Gebruik de Ideeën Machine en bedenk elke dag 10 nieuwe ideeën
 18. Word “als Apple” en doe er alles aan om echt een opmerkelijk product of dienst te leveren
 19. En denk eraan… neem ook af en toe even pauze
 20. Verbeter jouw website
 21. Doe jezelf niet tekort
 22. Neem een virtuele assistent
 23. Leer jouw klanten kennen. Verdiep je in hun problemen en leefwereld.
 24. Neem een expert in de hand op gebieden waar je onderpresteert
 25. Verspil niet jouw meest waardevolle uren (’s morgens) met laagwaardig werk
 26. Schrijf dankjewel brieven aan jouw klanten en leveranciers
 27. Doe meer dan waar je voor wordt betaald. Over-deliver en jouw klanten weten niet wat hen overkomt.

Plan

 1. Hak jouw doelen op in uitvoerbare acties en maak een implementatie plan
 2. Maak een lijst van dingen die je het afgelopen jaar hebt geleerd
 3. Maak een lijst van dingen die je voortaan ANDERS moet/wilt doen
 4. Maak een lijst van dingen waar je mee moet/wilt BEGINNEN
 5. Maak een lijst van dingen waar je mee moet/wilt STOPPEN
 6. Maak een lijst met nieuwe vaardigheden die je komend jaar wilt/moet leren

Implementatie

 1. IMPLEMENTEER! Onderneem iedere dag een of meer acties die je dichterbij jouw doelen brengen.
 2. Houd jouw focus laser-scherp met een Italiaanse tomaat
 3. Houd je aan je beloften aan anderen
 4. Houd je aan je beloften aan jezelf
 5. Maak een effectieve tijdsindeling
 6. Doe eerst de dingen waar je bang voor bent
 7. Doe elke dag iets spannends
 8. Stop met druk doen en nepwerken15-12 to do implement blog
 9. Faal vaker dan vorig jaar. Er is geen snellere manier om te leren.
 10. Investeer elke maand tijd in het leren van marketing
 11. Lees minimaal een boek over succes per maand
 12. Maar vergeet niet het meest belangrijke boek voor jouw zakelijk succes
 13. Kijk de film “Money Ball”
 14. Kijk de film “Kinky Boots”
 15. Stel jezelf iedere morgen de vraag: “Hoe bedien ik mijn klanten het best?”
 16. Geef jezelf iedere avond erkenning en maak een lijst van “10 goede dingen die ik vandaag heb gedaan”
 17. Vier je successen
 18. Ga naar de komende Business Bootcamp.
  Wees er snel bij, voordat we weer voortijdig zijn volgeboekt.

En de laatste…

 1. Jouw beste jaar ooit begin je zó: Maak VANDAAG jouw beste dag ooit

Duizelt het je?
Als je niet weet waar je moet beginnen of bang bent dat het niet gaat lukken, neem dan tip 7, 22, 52, 57 en 69 ter harte.

In de Business Bootcamp krijg je de mindset, de middelen en de contacten die je nodig hebt PLUS een helder, uitvoerbaar implementatieplan (46) dat jou absoluut gaat helpen om van 2016 jouw beste jaar ooit te maken

Je bent hier op de juiste plek en onthoud… the best in yet to come

Klik hier en meld je aan voor de Business Bootcamp
(het is bijna sluitingstijd)

Business Boost in 60 Minutes

Niet alleen tijdens de Business Bootcamp, maar tijdens het gehele jaar kan ik jou helpen bij het implementeren van de acties die van 2016 jouw beste jaar ooit gaan maken.

Voor een sterk gereduceerde prijs (na 1 januari betaal je het volledige tarief) kun jij je nu inschrijven voor de LIVE webinar serie Business Boost in 60 Minutes (inclusief Q&A en replays).

Als je je nog niet hebt ingeschreven, is dit een kans die je niet wilt missen.

Tot slot…

Om jou verder te stimuleren om de acties te ondernemen die van 2016 jouw beste jaar ooit gaan maken, heb ik voor jou een prikkelende vraag waarmee je de 16-pagina’s tellende PDF 10 Business Ideas to Make 2016 Your Best Year Ever (Engels) direct in bezit kunt krijgen.

Beantwoord alsjeblieft de volgende vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Welke tips (van de 70) spreken jou het meeste aan en hoe ga je deze implementeren om van 2016 jouw beste business jaar ooit te maken?

Ik ben heel benieuwd.

Zodra jouw comment is geplaatst, sturen we jou het printklare PDF rapport (Engels) en kun jij je voordeel doen met de “10 Business Ideas to Make 2016 Your Best Year Ever”.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Wist je al dat wanneer jij 2 mensen (of meer) naar de Business Bootcamp van januari brengt via jouw vriendenlink, jij een GRATIS ticket (t.w.v. €997) krijgt voor het exclusieve evenement Webinar Secrets Revealed! waarin je onder andere een LIVE uitzending meemaakt van een Business Boost in 60 Minutes webinar.
Klik snel hier voor meer informatie – de tijd dringt…

PPS. Je hebt nog een aantal dagen de kans om je voor een sterk gereduceerd tarief in te schrijven voor de Business Boost in 60 Minutes webinar serie. Ik zou het nu doen, want als je na 1 januari bestelt, betaal je het volledige tarief.

PPPS. DEEL dit artikel met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

63
Leave a Reply

avatar
54 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
Loek KnippelsRik SchefferIngrid van DijkNicole NagelgastMarij Clerx Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Esther Molenaar
Lid

Uit die 70 en ik moet kiezen….? Pffff……. Nr 62 De start is er: lees een boek. De afgelopen weken heb ik al weer een paar inspirerende boeken gelezen. En ik ga door. Nr 65 De Kerstvakantie komt er aan. Kinderen thuis, lekker samen uitrusten en ook film kijken dus Kinky Boots kijken spreekt mij ENORM aan. Nr. 31 Ontwikkel en communiceer jouw kernboodschap. Heel belangrijk als ik mezelf wil neer zetten als expert. Gelukkig heb ik die kernboodschap helder. Het komt terug op mijn website en ik communiceer het overal waar ik kan. ZICHTBAARHEID is voor iedere ondernemer belangrijk… Lees verder »

Marjolein Kalter
Gast

Ow die laatste is een goed plan Esther!
Een mooie reminder, vooral als ik even aan het zoeken ben
Grootse groet, Marjolein

Saskia Steur
Gast

Heerlijk zo’n lijst. En 2016 gaat zeker mijn jaar worden. TIP 40 is wat ik zo snel mogelijk ga doen: mijn financiële situatie (ik zit middenin een scheiding) brengen naar een punt waar ik een VA kan inzetten. Zo snel mogelijk.

Willy Valk
Gast

Heel slim Saskia en heb jij ook niet zo’n handige en ondernemende dochter?

Wim Annerel
Gast

In 2016 start ik met het genereren van passief inkomen.

Jan Andel
Gast
Jan Andel

48 – 50 zijn een goed begin!

Peter van Minnen
Gast
Peter van Minnen

23, 6 en 13
Door te vragen kom je in verbinding met je klant.
Een passief inkomen is ook continuiteit in die verbinding.
Positief denken is nodig om de “motor” aan de gang te houden.

Bert Boelens
Gast
Bert Boelens

Turbo tips voor een jaar of focus. Nieuwe ideen zijn dan ook altijd welkom!

Eduard Bosch
Gast

Allemaal TOP tips!
Vanwege de donkere dagen, ga ik eerst beginnen met nr. 64 en 65, ken ze nog niet en ben benieuwd naar de (verborgen) lessen!

Lucienne van der Werf
Gast

Er zit momenteel veel in de lift met verschillende projecten die zijn gestalte gaan krijgen komend jaar maar daar kunnen inderdaad altijd verbeteringen op aangebracht worden.

Te beginnen met de website verder optimaliseren, daaraan gekoppeld meer notie van marketing en nog beter kijken naar de financiële kant van de zaak en prive…

Elske van de Fliert
Gast

De tips die mij het meeste aanspreken: 24: Geef jouw klanten en prospects iedere maand iets gratis 41: Leer jouw klanten kennen. Verdiep je in hun problemen en leefwereld. 66: Stel jezelf iedere morgen de vraag: “Hoe bedien ik mijn klanten het best?” Ik ga deze op de volgende manier implementeren om van 2016 mijn beste business jaar ooit te maken: 24 – deze taak in mijn systeem inplannen – bedenken welke dingen dat zouden kunnen zijn (aantal x 10 dingen bedenken) – systeem van maken om die dingen te maken – minimaal 5 maken in het voren – elke… Lees verder »

Willy Valk
Gast

Dank voor dit mooie overzicht! Tip 40 heb ik afgelopen week in de praktijk gebracht door mijn dochter, die sinds een paar weken zzp’er is geworden, in te huren als VA. Tip 46 tot en met 51 staan in mijn agenda om komend weekend mee aan de gang te gaan. Ik doe dit jaarlijks en het helpt enorm om het nieuwe jaar in te gaan met een plan dat gebouwd is op successen van het jaar daarvoor. Als belangrijkste is nummer 37 op dit moment: zo nu en dan pauze nemen en gevolgd door 15: aandacht voor mijn gezin. In… Lees verder »

Marjolein Kalter
Gast

Mooi Willy!
Ik heb net een nieuwe planner aangeschaft.
Daily greatness business planner.
Heel inspirerend 🙂 Kan ik je van harte aanbevelen. Maar misschien kan ik daar volgend jaar nog meer over delen. Dan heb ik hem immers gebruikt en geleefd 🙂

Warme groet, Marjolein

Nanda van der Boom
Gast
Nanda van der Boom

Dank Marjolein voor de tip! Ik heb hem ook meteen besteld, hoop daarmee een tool te hebben voor meer focus.

Warme groet, Nanda

Geraldine Nesbitt
Gast

Wat het beste heeft gewerkt voor mij in de afgelopen jaar: Durf persoonlijk te zijn Word vrienden met je klanten Verhoog je tarieven Geef prospects iets gratis (werkt echt wel!!) – in mijn geval is dat meestal een hoofdstuk van de vertaling van een boek gratis verrichten voor een prospect. 80% ROI als het om het winnen van de opdracht gaat. Daarmee verhoog ik ook het persoonlijke aspect en bouw ik aan een zakelijke ‘vriendschap’ Waar ik aan moet werken: Doe jezelf niet tekort Neem af en toe pauze Vebeter je website En wat ik als belangrijke doelen wilt stellen… Lees verder »

Marjolein Kalter
Gast

Hoi Geraldine,
Net afgelopen week was het passive business income weekend. Heel heel waardevol. Ik kan je van harte aanbevelen om daarin te duiken.

Maar misschien is de Master Entrepeneur eerst wel aan de beurt. Dan kom je volop aan je trekken voor je remarkable product
🙂

Leni Minderhoud
Lid

19, 40, 42 en 43 ga ik volop aandacht geven, omdat dit belangrijke gevolgen kan hebben en het meest impact heeft op dit moment.
Wat een goede lijst en voor mij een wrap-up van het geleerde bij Open Circles Academy .

Het boek schrijven ga ik niet langer uitstellen. De concrete voorbereidingen zijn deze week in gang gezet en in januari een gesprek bij een uitgever. En, er popte vandaag ineens een onderwerp voor een volgend boek op….

Mo Choudry
Gast
Mo Choudry

Nummer 62 is wat ik al doe gedeeltelijk. Ik lees wel veel boeken, maar niet over succes. Wellicht een idee om daar mee te beginnen.

Marjolein Kalter
Gast

Weet je al met welk boek je zou willen beginnen Mo?
Wellicht wel met Leef Lekker……… 🙂

grootse groet, Marjolein

Hans Klanker
Gast

22 kleine dagelijkse verbeteringen: dit commentaar is er 1. Doen, doen, doen…

Walter Van Noten
Gast

“durf te vragen”

Marjolein Kalter
Gast

Wat zou je willen vragen Walter? 🙂

Anja Kruska
Gast
Anja Kruska

Ik vind nummer 58 en 68 heel belangrijk.

Marjan vd Brink
Gast
Marjan vd Brink

Op dit moment zet ik 17 en 18 even bovenaan, en houd ik de rest bij de hand om daar regelmatig aan herinnerd te worden

Marjon Ledderhof
Gast

ik kies voor 31. Bij alles wat ik doe is de onderliggende gedachte gelijk. Ik help jou te worden wie jij wilt zijn, door jou je eigen kracht te leren benutten, waardoor jij zelfstandig groeit naar jouw top.

Willy van den Brand
Gast

“I love being me”… ik zag zojuist de mooie video van Nysandeh over ‘durf persoonlijk te zijn’. Prachtige woorden!
Ik denk dat dit belangrijk is voor iedere ondernemer. Als je dit tegen jezelf kunt zeggen, maakt dit de weg vrij om echt authentiek en dus onderscheidend te zijn.

Marjolein Kalter
Gast

The best is yet to come, mooie les. Vooral als ik deze kan laten voeden uit dankbaarheid voor wat er nu is.
Wanneer ik vanuit ´niet goed genoeg´ redeneer dan is onvrede de voeding voor de toekomst.
(Dat was voor mij ook 1 van de belangrijkste dingen uit de secret. Gratitude)

Voor mij is heel relevant voor komend jaar:
Stel zakelijke doelen (en maak daar een plan voor) waar ik me aan hou. De mindset dat dit me support in plaats van dat het me beperkt in de bestraffende manier

(alvast)Mooie feestdagen en een heerlijk heelrijk 2016 allemaal lieve mensen

Tove Lise
Gast
Tove Lise

Thank you so much! There is a lot to take from this! What stands out for me is to create an effective time management, and to get to know my customers very well, to immerse in their problems and living-environment. – And of course over-deliver.

Anneke de Liefde
Gast

Voor mij, als startende ondernemer, kies ik, in eerste instantie, voor 70, 10 en 34. Het leven is idd te kort en op elke dag wil ik zonder wroeging kunnen terugkijken en weten dat ik er alles uit heb gehaald, goed of slecht, als er maar ontwikkeling is. Durf om mezelf te laten zien en in het diepe te springen (ik kan tenslotte goed zwemmen! ;-)); that’s life…….

Henri Leest
Gast
Henri Leest

Punt 7 zorgt ervoor dat ik mijn producten sneller op de markt kan zetten (in samenwerking met punt 22).

Punt 14 is een heel goed maar ook zo moeilijk.

Punt 25: gisteren hiervoor een webcam besteld!

Helmy Kleinlugtenbeld
Gast

Waaahhh, ze spreken me allemaal aan 🙂 Met deze tips ga ik aan de slag om het beste uit mijn dag te halen. Zo kom ik vanzelf op de beste week, maand en het beste jaar ooit. Een heleboel pas ik al toe en een heleboel ook nog niet. Wat ik doe is ze toevoegen aan mijn systeem. Ik ben een systeem aan het ontwikkelen waarin ik alles kwijt kan wat er in mijn leven passeert. Zo houd ik overzicht en kan ik blijven implementeren op het hoogste niveau en op de manier zoals het voor mij het beste werkt.… Lees verder »

Gerrit Middelkoop
Gast

Wat het allermeest aanspreekt is Nummer 7, stop met het streven naar perfectie. Dit is altijd mijn doel geweest en leidt tot ontevredenheid en soms zelfs tot uitstel. Ik ga dit in 2016 anders doen en schrijf een boek en verbeter mijn homepage elke maand met de tips van Nisandeh.

De tweede is nr 41, leer je klanten kennen. Mijn optreden nu is aan te geven wie ik ben, wat ik gedaan en en wat ik kan. Dat interesseert de klant niet. In 2016 ga ik me op verschillende manieren verdiepen in mijn ideale klant en leer deze kennen.

Marleen van Schaik
Gast
Marleen van Schaik

‘The best is yet to come’ vasthouden!!!!

Joke IJlst
Gast

Stuk voor stuk geweldige tips! Nog wel een klus om ze ALLEMAAL toe te passen 🙂 24 – Geef jouw klanten en prospects iedere maand iets gratis. Vandaag een gratis ebook (67 pagina’s) over astrologie software gelanceerd. Nu volhouden dus en nieuwe dingen verzinnen 🙂 25 – Creëer iedere maand een video voor jouw marketing. Ik heb net een filmcursus gedaan, dus hier ga ik actief mee aan de slag. 26 – Verhoog je tarieven. Dat werd ook echt tijd… 34 – Durf persoonlijk te zijn. Dat vind ik nog best lastig op video, maar wel nodig. Dan pas zien… Lees verder »

Stephanie van Schie
Gast

Een hele mooie lijst met bruikbare tips. Focus houden, doelen stellen en durven zijn de dingen die er op dit moment voor mij het meest uitspringen.

Marthijn Ekkelboom
Gast

punten 15,19,23,28,40,46,52 en 70

Action time!

Nelleke van der Palen
Gast

Voor mij zijn 2 ondernemers mindset ,17 stel zakelijke doelen,20 gebruik hacks, 22 kleine dagelijkse verbeteringen, 29 focus op je droomklanten, 46 hak je doelen op in uitvoerbare acties, 61, leer over marketing de belangrijkste. Maar die andere zijn ook zeker zo belangrijk.

Marieke Hidding
Gast

#29 focus op mijn droomklanten.

Nathalie Koster
Gast

23 26 46 en 52 en 68 ga ik volgend jaar aan werken.

Gert Govers
Gast

Nr 57. steekt er voor mij met kop en nek bovenuit: Doe eerst de dingen waar je bang voor bent

Leni Minderhoud
Lid

Yes! Buiten je comfortzône ligt het succes!

Joris Frederiks
Gast
Joris Frederiks

Het lastigst vind ik nummer 17: het stellen van duidelijke, zakelijke doelen.

Leni Minderhoud
Lid

Hi Joris , als je ze SMART maakt, helpt dat al enorm. Wat zou je willen als omzet doel eind volgend jaar? Wat is bijv de verdubbeling van je huidige omzet? Of misschien heb je wel het driedubbele nodig? Als je vandaar uit redeneert, kom je aan hele praktische zakelijke subdoelen.

Succesvol 2016!

José Hoeflaken
Gast

Nummer 69 kan ik alvast van mijn lijstje schrappen, dat scheelt weer 🙂

Joy Quist
Gast

Nummer 7 is eerst aan de beurt! Dat gaat me veel tijdwinst opleveren!

Anutosh van Varik
Gast

18: Ik visualiseer mijn doelen elke dag “in order to invoke the law of attraction”

Richard Kok
Gast
Richard Kok

Tip 7 en 22. Elke dag leren en beter worden!

Seranie Jeroe
Gast
Seranie Jeroe

Tip 1, 2 en 17 .
Ik ben al binnen het E-team success/rich habits aan het verzamelen. Deze zal ik onderverdelen in de 4 kwadranten New/do more/do less/ stop. Vervolgens kies ik eentje uit en ga daar 90 dagen mee aan de slag. Dit doe ik ook samen met mijn vriend.

Being is Knowing by Sharing dus ik ben er een blog artikel over aan het schrijven

Max Boom
Gast
Max Boom

19. Stop met uitstelgedrag
Stop met denken. Start met doen.

Adrienne Lijs
Gast
Adrienne Lijs

“Verspil niet jouw meest waardevolle uren (’s morgens) met laagwaardig werk” maakt absoluut onderdeel uit van mijn “PLAN”. Las net een artikel waarin wordt aangeraden dagelijks 3 doelen op een post-it te schrijven en daarvan de moeilijkste te kiezen voor mijn eerste uur van de dag. Door de onderdelen van de afgelopen trainingen te implementeren, heb ik gelukkig al wel meer focus maar sommige dingen blijf ik spannend vinden waardoor het net even langer duurt om werk te voltooien. En dan denk ik dat “Stop met het streven naar perfectie. Probeer liever iets beter te zijn dan gisteren.” ook wel… Lees verder »

Cees van de Ven
Gast
Cees van de Ven

Een prachtige lijst met een hele hoop persoonlijke hits, nodig om mijn business tot een succes te maken.
53. Houd je focus.
Alles interessant vinden en overal een zakenidee in zien is een grote valkuil. Een voor een implementeren en uitvoeren dus.
59. Stop met druk doen en nep werken.
Ondanks het feit dat ik het zelf niet zie word ik door mijn omgeving en het bovenstaande lijstje er op gewezen vaak te werken aan dingen die niet ” to the point ” zijn.
Houd je focus op waar je mee bezig bent.
31. Ontwikkel en communiceer je boodschap.

Monica Scheffer
Gast

Stop met druk doen en nepwerken, stop met uitstelgedrag en maak vandaag jouw beste dag ooit.

Stef Linsen
Gast

Do what you are afraid of (don’t procastinate) is the most powerfull. Breaking through gives confidence, hope and selftrust. Then more will follow with identified goals.

My second book will be published march 2016, with a new website. 2016 I will (learn how to ) give webinars.
A new creative way in my proferssion, in my time etc.
And a basis for pasive income.

Focus on what you (really) want, discipline and rithym in persuing those things & a regular life style are basic. It goes for all issues, work and private. Many of the tips in the list sound familiar.

Bree Both
Gast
Bree Both

Op persoonlijk vlak ga ik zeker voor nr 70! Business wise ga ik voor nrs 52 en 60 want 2016 wordt voor mij vooral het jaar van EXECUTION!!!

Danny de Leeuw
Gast

15: Nog meer ‘eye-contact-time’ met mijn gezin dit jaar.
17: Mijn zakelijke doelen zijn eenvoudiger en helderder dan tevoren.
23: Een deel van mijn verdubbelde inkomen ga ik verkrijgen met een passief inkomen.
52: In ieder geval één stap dagelijks.
63: Mijn boek schrijven gaat het belangrijkste bijdragen aan mijn succes dit jaar.

Mireille Dijkshoorn
Gast

Een virtuele assistent kan…

Ernst van Gils
Gast
Ernst van Gils

Durf te vragen -> Anderen betrekken en om hulp vragen, niet te lang zelfstandig bij stilstaan maar blijven bewegen.

Paul Landsbergen
Gast

De doelen 46 t/m 51 spreken mij het meest aan.

Marij Clerx
Gast

Nr 69 ‘Ga naar de komende Business Bootcamp’ spreekt me het meeste aan van de 70 turbo tips van Nisandeh om van 2016 het beste jaar (meer energie, meer klandizie maar zeker ook meer genieten) ooit te maken. Dit gaat komende weekend gebeuren samen met een klant / vriendin van mij waarmee ik graag samen werk en waarmee ik dit zeker een vervolg ga geven. Ik hier er heel veel zin in.