Wat als je dagen zijn geteld?

4812 views | 53 reacties |
shares


Twee jaar geleden stopte mijn vader – na 55 jaar – eindelijk met roken.

En een paar maanden geleden, tijdens een routine controle, ontdekten de doctoren een tumor in zijn long, een vroeg stadium van longkanker.

4 weken later is hij geopereerd waarbij een derde van zijn rechterlong werd verwijderd.

Voor de eerste keer in mijn leven drong het echt bij me binnen… mijn dagen op aarde zijn eindig.

Dit besef schudde me wakker en ik besloot een paar dingen in mijn leven te VERANDEREN…

  • Ik ging dingen weggeven, bezittingen die ik niet meer of nauwelijks gebruikte; van boeken, dvd’s en muziek cd’s tot kleren, meubels en elektronische apparatuur
  • Ik begon met dagelijks mijn dankbaarheid te uiten naar alle mensen in mijn leven (uit heden en verleden)
  • Ik vierde mijn verjaardag op een ongebruikelijke manier.
    Wil je weten hoe? Klik hier voor de video

Maar wat waarschijnlijk de meeste impact heeft op JOU, is het besluit dat ik communiceerde in ‘Jouw dag van de waarheid’ – het blogartikel van vorige week

Je moet begrijpen dat ik een korte tijd heb om te doen waarvoor ik hier (op aarde) gekomen ben. En ik heb nog zoveel werk voor me liggen.

Dus maakte ik de moeilijke keuze om mijn inspanningen, tijd en resources te richten op de mensen die klaar zijn voor ‘de sprong in het duister’. De mensen die bereid zijn om te doen wat nodig is en het pad te bewandelen dat  van de wereld een betere plek maakt. Ik noem dit het pad van de Bewuste Miljonair (Conscious Millionaire)

Als je ‘Jouw dag van de waarheid’ hebt gelezen – het artikel waarin ik onze studenten verdeelde in de 30% die bereid is dit pad te bewandelen en de 70% die er (nog) niet klaar voor is – dan heb ik je mogelijk razend enthousiast gemaakt of… heb ik je zwaar op de tenen getrapt.

Mijn bedoeling was alleen om je de waarheid te vertellen…

Bekijk deze korte video voor een belangrijk bericht dat je – volgens mij – moet horen…


.
Weet je, je hoeft je er niet rot om te voelen als je er nog niet klaar voor bent om jezelf volledig te storten op het groeien van je onderneming om op die manier een groter verschil te maken in de wereld. (We onderzoeken andere manieren waarmee we je kunnen ondersteunen totdat je klaar bent om 100% gas te geven… houd ons blog en onze site dus in de gaten!)

Maar, ik geloof dat het een uitzonderlijk voorrecht is om de sprong te wagen en deel te gaan uitmaken van een groep 100% toegewijde en toegeruste entrepreneurs (inclusief Vered en mijzelf) die je helpen met het waarmaken van het volle potentieel van je business en daarmee JOUW positieve impact in de wereld.

Ik wil dat je begrijpt dat het ons dáár om te doen is. Noem het hoogdravend, maar het is onze missie om je daarbij te helpen. De situatie met mijn vader heeft me dit nog sterker doen beseffen.

Stel je doelen en ambities hoog. Laat je niet afschrikken door het woord ‘Miljonair” in de term ‘Bewuste Miljonair’. De wereld is ermee gediend als JIJ groot durft te denken en groot durft te doen.

ALS jij dit begrijpt en als je deel wilt uitmaken van deze groep, dan is de NIEUWE Business Bootcamp van juli DE volgende stap op jouw pad van het waarmaken van het volle potentieel van jouw business.

Brian Tracy en Annemarie van Gaal behoren tot deze groep en zij zijn samen met mij 100% committed om jou en de selecte groep toegewijde entrepreneurs verder te helpen op het pad van jouw groei, onafhankelijkheid, welvaart en… bijdrage aan de wereld.

Klik hier en reserveer nu jouw plek in de Business Bootcamp
(en maak gebruik van de 50% korting die nog beperkte tijd geldig is)

En nu een belangrijke vraag aan jou:

Als jij alle mensen in jouw professionele netwerk naloopt (via LinkedIn of je adresboek). Wie heeft er volgens jou ‘Conscious Millionaire potential’ en is bereid het pad in te slaan?

Laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder:

  • hoeveel mensen je hebt gevonden (geen namen noemen, anders kunnen we je comment niet plaatsen)
  • welke eigenschappen deze mensen volgens jou gemeen hebben
  • met hoeveel van deze mensen je dit artikel gaat delen (en maak direct voor hen al een verschil).

Ik ben heel benieuwd!

Tot snel ziens – op ons blog en in de NIEUWE Business Bootcamp.

Ik kan haast niet wachten om verder met je te werken en te groeien.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

53 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gonny de Wit
8 years ago

Als het noodlot toeslaat ga je relativeren: wat en wie belangrijk is word je duidelijk. Dit verandert je focus. Je gaat andere keuzes maken op het persoonlijk en zakelijk vlak. Aangezien ik veel heb meegemaakt en verloren begrijp ik dat heel goed Nisandeh.

Hoeveel mensen ken ik: dat zijn veel de mensen met wie ik samen diverse trainingen heb gedaan.

Welke eigenschappen deze toekomstige Conscious Millionaires gemeen hebben zijn:

aangenaam
creatief
eigenwijs
doorzettend
hulpvaardig
imponerend
innemend
kalm
krachtig
leergierig
leerzaam
leidinggevend
liefdevol
moedig
mooi
nieuwsgierig
praktisch
samenwerkend
scherpzinnig
slim
sportief
standvastig
sympathiek
volhoudend
zelfbewust
zelfstandig
zelfvertrouwend
zelfzeker

Alle mensen die op mijn lijstje staan, staan al op je mailinglijst.

Ludka Vloemans
8 years ago

Beste Nisandeh en het team,

Ik snap het helemaal, wat je zegt. En waarom je zo besloten hebt. Ik ben personal trainer en weet, wat het betekent mensen te begeleiden, die “dan maar” komen. Het kost veel energie en er is weinig resultaat. Ik heb ook besloten om alleen te werken met mensen, die echt willen veranderen, die echt voor willen gaan, echt willen werken.

Ook ik heb de ervaring om 1x in de laatste rij te komen zitten tijden de Business Bootcamp – ohhh, wat een verschil tussen de eerste drie.

Ik ken zeker 1 iemand die heeft Conscious Millionaire potential. Hij is al op de Business Bootcamp geweest en was onder de indruk. En ik weet op dit moment nog 1 iemand wie ik jouw blog ga delen.

Succes met het creëren van de groep die jij op het oog hebt.

Hele fijne dag voor iedereen,
Ludka

Japke Dogger-Englebert

Ik merk dat ik kleine sprongen maak en leer zwemmen voordat ik in het diepe spring. Mijn vader is recent overleden na kanker dus ik begrijp wat je voelt.

Iedereen heeft zijn eigen weg en op dit moment zoek ik de mijne als ondernemer. Een term die voor mij steeds meer gaat betekenen dan alleen maar geld verdienen. Het is je hart volgen, er ZIJN begrippen die ik nog niet met ondernemerschap in verband had gebracht.

Vorige week in de trein vroeg iemand geld ik dacht niets bij mij te hebben en gaf niets bij het uitstappen zag ik dat ik toch een euro had en sprak de man op het perron aan en gaf hem alsnog de euro.

De glimlach die ik kreeg is miljoenen waard. Dit heeft voor mij het begrip concious miljonair versterkt. Ik werk intensief met het leef lekker boek en dat geeft resultaten.Ik geniet van mijn familie want geen enkel bezit staat in verhouding voor wat zij voor mij betekenen en sta steeds dankbaarder in het leven.

Bij deze Nisandeh en alle anderen die zich inzetten bij Open Circles bedankt voor alle inzichten die ik tot nu toe van jullie gekregen heb. Ik ga door met implementeren.

Harte groet Japke

Robert Benninga
8 years ago

Hey Nisandeh, Buddy.
Great, Clear, Spot-On, Way to Go, Grow & Flow!
I salute you and all those joining for thinking and acting from a longer term vision and mission (5 to 10 years) and use it as a magnet to be pulled towards to. Open Circles is a great ‘Third Entity’ that most people need in order to manifest their dreams.

In gratitude and connectivity to make all this happen,
I wish all of us Happy and Healthy Easter and Pesach!

Hugs, Robert

Faye Wessels
8 years ago

Ja, het kwam er misschien wat bot uit vorige week, maar dat heb je soms gewoon nodig.

Ik heb die blog globaal gelezen. De mensen die zich op de tenen getrapt voelen zijn juist de mensen die de sfeer tijdens de Business Bootcamp behoorlijk kunnen verpesten. Zij zitten altijd zo ver mogelijk achterin. Als ik bij een Business Bootcamp ben ga ik daarom zo ver mogelijk voorin zitten, anders VREET het energie bij mij.

Ik durf te beweren dat de aller enthousiaste mensen hier allemaal voorin-zitters zijn!

Zo’n kritische noot is bij mij vaak inspirerend. Het dwingt je na te denken over wie je bent en wat je wil bereiken. Als het gevoelens oproept heeft dat een oorzaak en gevolg, goed om daar eens bij stil te staan.

Belangrijke levensgebeurtenissen zijn goede momenten om het leven te overdenken. Ik herken wat je zegt, Nisandeh. Mijn vader overleed op 7 juli 2011, op 58-jarige leeftijd. Dit heeft mij op het pad van ondernemerschap gezet, want ik wilde ineens veel meer! Mijn 1e Business Bootcamp was dan ook in september 2011.

Shit happens, het hoort bij het leven. Maar laat je het je verlammen of motiveren?

Anja Leinders
8 years ago
Reply to  Faye Wessels

Mooi gezegd Faye; shit hapens… maar het is ieder van ons de keuze wat je ermee doet.

Dieuke Feenstra
Dieuke Feenstra
8 years ago

Dear Nisandeh,

I understand it.

Esther Molenaar
8 years ago

Als ik mijn netwerk langs loop, zie ik alleen maar mensen die tegenkom bij jouw trainingen Nisandeh.

Ze zitten al op het pad of staan op het punt het pad in te slaan.

Dé eigenschap die ze gemeen hebben is dat ze open stan voor een nieuwe/ andere benadering van ondernemen.

Desalniettemin ga ik het artikel delen op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+.

5&6 juli ben ik erbij.

I am ready to be OPEN!

Krista Steenbergen
8 years ago

Ook ik vind voornamelijk mensen die al bij Open Circles betrokken zijn. En nog wel een paar..

De eigenschappen die ze gemeen hebben zijn: doorzettingsvermogen, missie op nummer 1, hard werken en hard plezier maken, passie voor hun werk, veel kennis en expertise, lef om zichzelf te positioneren als expert en bereidheid om te leren.

Monique Vee
Monique Vee
8 years ago

Characteristics

– They have already achieved alot in their life, before they succeed in business.
– Financially they are abundant, but still keep working
– They are very Social & Caring people, they are people people
– They have alot of experience and they have a lot of energy and and are full of ideas, they just can not stop otherwise they will become crazy people, sitting in a mental institution or in a jail, because they are real entrepreneurs
– They felt this way even when they were very small as kids, they have plenty of ideas and are as kids already energetic human beings

– They are very curious people and embrace knowledge
– They have less fears and are action takers and do-ers
– They are stubborn, going against the mainstream and are able to connect and build large organizations because of their social skills;
– They are NOT shy and they do believe in the power of money
– They can not sit still or they just fall asleep
– They have good rolmodels in their life and they receive alot of support from one or another, because you can not do this alone.

– They trust their intuition , even when they do not talk about this.
– They are the same, everywhere in the world, I see them. But just different in their characters temperament background and skills or looks.
– They know when they make mistakes, and DO try to correct this ON TIME.
– They work really really hard.
– When you get to know them, you really are NOT surprised by the reasons why they have become so successful. They have a strong partner behind them.
– They have more then an average level of intelligence in combination with a strong personality for not being afraid to fail or getting rejected or ashamed about the person that they are, even when they can be weird sometimes.

– And then they have figured out early on in age then the most of us, that they are actually having the talent and the skills to DO something and they just blindly follow the cues and keep going , never give up when things become hopeless, they still see a vision in front of them that keep them hope.

– They are really rolmodels to me. They are good and fast adapters.
– They were difficult to handle for their parents when they were young.

Hans Duiker
8 years ago

Jammer dat ik dit filmpje niet eerder heb gezien, dan had ik me wel aangemeld voor de Buisiness Bootcamp.

Ik ben juist op zoek naar mensen met dezelfde instelling.
Ik ken zoveel ondernemers die niet open staan voor een andere aanpak of geloven dat het niet anders kan werken.

Daarom werk ik graag met Open Circles mensen die dezelfde weg zijn in geslagen op hun vakgebied, met hetzelfde doel voor ogen.

Coen Tuerlings
8 years ago

Ik wil een bijdrage leveren door mensen centraal te stellen en te inspireren om meer te communiceren vanuit je hart. Laten zien dat passie en potentie een enorme vernieuwing in onze samenleving brengt.

We zitten in een sluipende revolutie waarin onze samenleving kantelt. Een duurzame wijziging en een onomkeerbare proces.

Er ontstaan nieuwe verbanden, nieuwe organisaties met fysieke en sociale netwerken. De sturing gaat niet meer top-down maar bottom -up.

Er liggen heel veel kansen om een essentiële bijdrage te leveren.

Waar spring jij erin om de regie te nemen?

Niet door af te wachten, maar door te ondernemen en te implementeren.
What ever it takes to make a difference…

Helmy Kleinlugtenbeld
8 years ago

Vorige week dacht ik YES!!! Hier gaat mijn bloed sneller van stromen. Dit is waar ik voor gekomen ben en waar ik voor onderneem.

Dankjewel voor de vraag Nisandeh!

In mijn netwerk zit een klein aantal ondernemers die op dit moment het pad van de bewuste miljonair kiezen. Een mooie bewustwording, zeker omdat ik zie dat dat de mensen zijn waar ik een steeds betere connectie mee heb.

Wat ze gemeen hebben is…
vooruit kijken
groot denken
doelen stellen
dankbaarheid
genieten
kennis delen
eigenheid
open zijn
en…

klaar voor groei!!

Kees van der Stel
8 years ago

Dag Nisandeh,

Je schrijft hierboven:
‘Mijn bedoeling was alleen om je de waarheid te vertellen’.

Ik begrijp dat, maar het is wel zo dat het jouw (!) waarheid is die voortkomt uit jouw beeld van de wereld. Mijn waarheid en behoefte is een andere en mijn wereldbeeld ook en daarom loopt mijn ‘transpersoonlijke’ ontwikkelingspad voor een groot deel niet synchroon met hetgeen jij mij kan bieden.

Dankbaar ben ik jou voor het deel waar het wel synchroon heeft gelopen, omdat je me goed hebt geholpen.

Be the change you want to be and implement the change you want to reach. Kees

PS. Ik heb de gift na de Business IQ niet aangetroffen in mijn inbox. Klopt dat?

Leo van Veenendaal
8 years ago

Beste Cees,

De Transpersoonlijke richting en de visie van Open Circles hoeven niet zozeer uitelkaar te lopen. Ogenschijnlijk zijn deze richtingen tegenstrijdig, maar elke tegenstrijdigheid zit soms dichter bij je waarheid.

Ik heb beide stromingen doorlopen, maar hoe tegenstrijdiger verschijnselen ogen, hoe dichter deze zaken bij jouw waarheid komt. Eenduidigheid is vaak vlak en heel rationeel.

Ook in de transpersoonlijke richting is het een kwestie van loslaten van je oude overtuigingen, open staan voor nieuwe ervaringen en risico’s gaan nemen om nieuwe zaken in je leven te implementeren.
Misschien heb je hier iets aan, succes verder.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
8 years ago

Thank you Nisandeh, this is empowering and the right clarification! Well I know a few people, at least five…. I will send this blog to them.
What they have in common is Getting a dream come true, a drive to take action and above all, making a difference.

Emily Nijhuis
8 years ago

Ik ben nog volop bezig met het veranderen van mijn eigen mindset: Ik moet hard werken voor mijn brood, tevreden zijn met wat ik krijg en heel veel geld hebben is niet ethisch….

Zo, doe t daar maar eens mee. Ik weet dat ik mij gezelschap bevind van veel andere mensen met ook zo’n soort mindset. En ik weet dat zij net als ik hard werken om die te veranderen. En of ik mij/ons daarmee bij de 30 % of de 70 % moet scharen, zal mij een worst wezen.

I’m going strong.

Tot ziens op 5 en 6 juli.

Robert Rosier
8 years ago

Aanvankelijk was ik bijzonder sceptisch, maar ondertussen behoor ik tot de ‘ambassadeurs’ oftewel regelmatig raad ik mensen aan een training te volgen bij Open Circles.

Degenen die het advies opvolgen zijn doorgaans actiemensen die open staan om te leren.
Er komen nog steeds mensen bij die hun baan verliezen en voor zichzelf beginnen. Die wijs ik steevast op de Business Bootcamp en andere mogelijkheden bij Open Circles.

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
8 years ago

Het blijft ongelooflijk moeilijk om precies te duiden waar succes door komt. Er moet een enorme drijfveer binnen in een persoon zitten om dat te bereiken! Bereid zijn ervoor te doen wat nodig is. Ook, een geactiveerd kind (video Nisandeh kadootjes uit delen) in ons, zodat we met open blik de wereld in kijken om de kansen langs zien te komen om de droom waar te maken Een beetje geluk maar dit ook durven grijpen zonder wantrouwen en schaamte. Business durven laten groeien.

Sandra van den Heuvel-Banse

Van Harte beterschap met je vader, Nisandeh. Ook mijn vader kreeg deze ziekte en ook op mij maakte het diepe indruk.
Mijn hele beeld van het leven veranderde. Het leven in het nu werd belangrijk. Stilstaan bij de kleine dingen in het leven. Inmiddels merk ik dat het zetten van doelen, dus gericht op de toekomst ook belangrijk is om je dromen te verwezenlijken. En ik heb nog genoeg dromen te realiseren.

Terwijl ik mijn contacten naliep, viel het me op dat er een aantal mensen zijn die al hier bij Open Circles een of meerdere Business Bootcamp(s) hebben gevolgd. Sommigen zijn bezig met het vervolgtraject.
Een handje vol mensen uit mijn omgeving heb ik inmiddels al aangesproken en geadviseerd om een Business Bootcamp mee te maken.
Wat zij volgens mij met elkaar gemeen hebben, ze zijn:
Doelgericht
Enthousiast
Zetten zich in voor hun eigen ontwikkeling en hun werk
Passie
Ze krijgen energie door te werken
Ze hebben een ideaal of droom voor ogen.
Creatief in het zoeken naar oplossingen

Vandaag nog iemand getipt om bij Open Circles website te kijken en wie weet?

Warme groet,
Sandra

Elske van de Fliert
8 years ago

Het zijn in mijn ogen de mensen die constant willen verbeteren, die altijd kijken: hoe kan het anders, wat kan ik leren?

Ik heb het artikel aan twee mensen doorgestuurd die ik al had uitgenodigd, ik denk dat het hen enthousiast zal maken.

Ik werd er in ieder geval enthousiast van, want het geeft aan mij aan dat er veel meer mensen komen die echt met hun bedrijf bezig willen zijn. En dat soort gelijkgestemden vind ik belangrijk!

Mariska van Gennep
8 years ago

Allereerst: veel sterkte met je vader. Ken een vergelijkbare situatie. In mijn kringen zijn een aantal bewuste miljonairs, allemaal Open Circles mensen. Mensen uit mijn omgeving, staan er nog niet voor open merk ik iedere keer weer. Jammer voor hen, ze volgen wel als ik verder ben op mijn pad.
Omdat ik een andere volgorde in jullie trainingen heb (eerst Vered’s programma WDBD) en daarna de Starterbootcamp, ben ik er niet bij 5 en 6 juli. Ik ben nog druk aan het implementeren ;-). Najaar of begin volgend jaar wil ik ZEKER verder met jullie prachtige opleidingen!
lieve groet, Mariska

Judith van den Dool
8 years ago

Thank you Nisandeh!

This was just what I needed right now! 🙂
It takes a while till we have the Business Bootcamp, and till that time I will work hard on implementing more and more of what you say in your videos!

To our succes! 😉

Pim Janszen
8 years ago

Wat een sterk filmpje. Ik ben onder de indruk.

Kwalificatie is een krachtig middel. Kies de klanten waarvan je WEET dat je ze kunt helpen en werk alleen met hen samen. Zo krijgen beide partijen betere resultaten.

Een mooie les!

Daarnaast, Nisandeh, wat rot om te horen van je vader. Ik wens hem alle sterkte en beterschap toe!

Arnoud Kas
8 years ago

In my Linked in Network I counted (only) 9 people from 4 different networks who I consider to be a conscious millionaire. It makes me reflect on who I hang out with. This is actual at the moment and became even clearer on the Master Presenter. Some times in my life I left groups and people, because they didnot support me anymore on my life path. Some decisions in this field are about to take place right now.

These people are:
interested,
open,
willing to learn,
normal people 🙂
positive
looking for possibilities
polite
friendly
determined

Anyway I shared the link in my total Linked In Network, for I might have missed someone

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
8 years ago

I stopped counting after 50. I believe most of my connections are able to make tremendous successful and fulfilling businesses if they would want to.

What do they have in common:

– they take part of seminars and educate themselves
– they work for themselves – mostly – but not obligatory & are willing to improve their business
– they BELIEVE in themselves and in success
– they WANT to be successful

I can go on but this is what pops up for me.

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
8 years ago

Another important one:

– They are also confident & special people, who pop out because they believe in themselves and are seeking for which special thing they can deliver!

Els van der Velden
8 years ago

Kijkend naar mijn doelen en wat ik wil bereiken voor mijzelf en anderen dan wil ik geen minuut verliezen.

Ik wil me dan ook alleen omgeven met mensen die er echt voor gaan en bereid zijn iets toe te voegen wat van waarde is. Ik ben te vaak met mensen in zee gegaan die “Het wel goed vonden” soort van “Goed is goed genoeg” Dit terwijl mijn standaard anders was.

Vreemd genoeg blijven er dan niet veel mensen over maar nog steeds voldoende om samen mee te werken en iets moois en goeds te creëren. Deze mensen weten van de Business Bootcamp en ik zal het zeker nog eens onder hun aandacht brengen.

Ellen van der Hall
Ellen van der Hall
8 years ago

Hello Nisandeh and all others,

What I have learnt from this and last weeks blog is: when you are clear about a change in your target audience : communicate it in a positive way. You, Nisandeh, have discovered that your target audience needs to be more specified. Communicate that and leave out any comment on the past target audience. People will understand themselves that you focus on a specific group and your price will also give an indication.

When I heard from a colleague about your Business Bootcamp last year I went to the Leef Lekker event in order to find out whether I would like to spend a whole weekend with Open Circles. The Business Bootcamp gave me a further insight in the way you work and although not having any money I decided to go for the packagemaker of three, although Knowing I would probably struggling to pay the montly amount of money. And although still struggling I am almost on the level of doubling my income this year.

My colleague who introduced me has a family and can’t take the risk of that jump. She has done three Business Bootcamps now, it keeps her going and sure the moment will come she will jump. So sometimes seeds are planted , only the time has not come yet to grow.

I think your new price for the Business Bootcamp is a good one. The leef lekker day might be a way to still spread seeds. I see around me how many entrepreneurs still think that their way is good, inspite of their results, but recently found two who will join your next Business Bootcamp great. I will be joining the e-team then, also a conscious contribution.

To everybody’s conscious contribution to this world

Ellen

Mirjam van Bree
8 years ago

Dan luister ik naar Marco Borsato.

En ik zie dan een vogeltje op de schuur zitten bij de buren en ik weet weer waar ik voor leef (ook al zijn er velen mijn ontvallen).

Ierdereen wil Miljonair zijn natuurlijk dat is de wens voor iedereen, maar is het ook voor iedereen weg gelegd ook al wil je zo graag en zoek je alles af omdat te behalen, natuurlijk wil iedereen rijk zijn en groot worden, en voor vele van ons is het ook weg gelegd.

Aleen is de vraag ben je dan gelukkig of word je er dan gelukkig van, ik weet ook dat je verteld hebt dat je met een bepaald inkomen goed kan rond komen en leuke dingen van kan doen.

Maar wat is dan belangrijker ………….Miljonair zijn en nergens meer van kunnen genieten……….. of een goed inkomen hebben en overal van kunnen genieten, natuurlijk zou ik graag de wereld overgaan en alle dingen willen zien die in de wereld zijn, en geloof me het zijn er veel…………… maar naar de vraag van Miljonair zijn of worden daar kan ik je geen antwoord op geven, ik denk dat het je overkomt omdat je er naar leeft, maar ik denk zelf dat mensen of klanten naar je toekomen omdat ze je vertrouwen, en je het gevoel geven van vertrouwen dan denk ik ja jij kan Miljonair worden.

Grtz Mirjam

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
8 years ago

Een van mijn favoriete boeken (nou ja, het is maar een klein boekje) gaat hier over. Het zijn in feite vijf vragen die als kern hebben waarom jouw leven niet een volledig succes is geweest, terwijl je je voorstelt dat je op je sterfbed ligt en terugkijkt op je leven.
Wow, de informatie die je dan krijgt over wat je zou willen bereiken, die is fantastisch! En je hebt nu nog de tijd om je wensen waar te maken, omdat je nog niet op je sterfbed ligt (hoop ik).
Helaas kun je het boekje bijna niet meer krijgen. Ik heb er al heel wat gekocht en weggegeven, het liefst zou ik ik iedereen die ik ontmoet een exemplaar geven….
5 wishes van Gay Hendricks

Annet van Prooijen
8 years ago

Ten eerste geschenken uitdelen is super! Ik heb vandaag een kinderverhaal geschreven over iemand die nog niet goed kan zwemmen en toch zo graag zijn zwemdiploma wil halen. Deze heb ik gegeven aan de persoon die het treft. Leuk om te geven. Ik wil steeds meer weg geven. Hoe veel mensen ik al ken die naar jou toe gaan het worden er steeds meer. En dat is fantastisch.

Jan Everts
8 years ago

Hi Nisandeh,

Thank you for the wake up call.

I admit I was one of the 70%. Is was just not the moment for me to implement. Why? I don’t know. Sometimes things are as they are.

But things have changed and now I’m willing to make the difference. I want to create a better business and say bye bye to my current employer and become a real business owner.

I’m there in july.

In my network I see a few. One of them is an example for me. You know him.

Thanks again, This was value for me.

Simone Snel
8 years ago

Beste Nisandeh,

Heel veel sterkte met de situatie m.b.t. je vader. Wat moet dat een moeilijke tijd zijn voor jullie.

Dank je wel voor je boodschap(pen) in deze blog. Vorige week kwam het er wat rottig uit 😉 maar ik wist zeker dat het uit een goed hart kwam 🙂

Morgen ga ik naar de Remarkable Product training, daar kijk ik erg naar uit. De Business Bootcamp in januari en de daarop volgende Implementation dag hebben me veel opgeleverd. Ik heb gezien dat het werkt en ik barst van de ideeën.

En ik ben tot het inzicht gekomen waarom ik momenteel niet vol gas geef. Ik begin namelijk te twijfelen over m’n product, Of daar m’n passie wel ligt. Momenteel moeilijk voor me om daar een opening in te zien. Draaien in gesloten cirkeltjes. Dat moeten misschien open cirkeltjes worden 🙂

Tot morgen in Utrecht!
Simone

Marjolijn de Rooy
8 years ago

Ook ik ben opgevoed met de boodschap, je moet hard werken om een goede boterham te verdienen. Wel weet ik ondertussen dat een andere mindset je meer helpt. Ben on the right track! Wel nog een heel traject af te leggen.

In juni doe ik 2 3-daagse trainingen, dus 5-6 juli laat ik aan mij voorbij gaan. Moet ook tijd creeren om te implementeren :). Komt bij dat ik Annemarie van Gaal al meerdere keren heb horen praten en Brian Tracey mij regelmatig begeleidt op autoritten.

Merk dat ik steeds meer mensen in mijn omgeving krijg die het pad aan het bewandelen zijn. Dat geeft me een heel goed gevoel. Samen gaat het sneller en ben je absoluut sterker.

Rose Marie Van Wijnsberghe

Straks ben ik 63 jaar en ja al heel wat van de mensen waar ik vroeger mee heb samengewerkt of familie zijn er vandaag niet meer. En ja meer dan ooit besef ik dat het leven niet eeuwig is, de tijd loop heel snel en uiteraard weet ik niet hoeveel tijd mij rest. Wat ik wel weet is dat ik van iedere dag die nog overblijft intensief wil genieten. Genieten is ook werken. Als je doet wat je graag doet is dat genieten. Genieten is voor mij niet niets doen. Eventjes stil staan bij wat je van de rest van je leven wil maken is super. En het is een toffe manier van je verjaardag te vieren.

Nog heel veel succes

Dennis van Diepen
8 years ago

The birthday video was really inspiring!

I know a lot of entrepreneurs, but not a lot with the potential of being a conscious millionaire. Most of them lack real vision which blocks them from thinking outside the boundaries of their current activities. They don’t “grow” anymore and just repeat what they are doing.

To my opinion, you need a real vision in order to keep our enterprise focused and to prevent getting stuck along the way. I’ve just started in 2011, so I have a long way to go. Every day I realize what is important for my company and every time I feel that my activities don’t contribute to my plan to achieve my vision, I take a step back and start over. This learning process keeps me sharp.

Sanne Miltenburg
8 years ago

Ik ken nog niet veel mensen met de ‘conscious millionaire mentaliteit’, maar… het aantal is wel groeiende aangezien ik er sinds de Business Bootcamp nu actief mijn ogen en oren voor open houd! Hun eigenschappen? Ze zijn trots op wat ze bereikt hebben, maar blijven daarnaast ook openstaan voor feedback om te leren van hun fouten of te begrijpen hoe ze iets nog succesvoller kunnen maken. Ze werken hard en houden zich aan hun afspraken, hoe moeilijk dat soms ook is.

Het is wel een lastig evenwicht om zakelijk veel te bereiken en daarnaast genoeg tijd te houden voor plezier en ontspanning. Ik heb zelf nogal de neiging me te enthousiast op mijn werk te storten. Ik hoop dat ik de komende trainingen daar wat meer handvaten voor krijg.

Willy Valk
8 years ago

Ik begrijp helemaal wat je bedoeld Nisandeh.

Tijdens een van de Business Bootcamp(s), heb ik een keer onbedoeld achterin in plaats van op de eerste rijen gezeten. De mensen achterin zaten vaker onderuit gezakt en de energie was lager dan vooraan. De mensen die ik sprak waren er om ‘een keer te kijken’ en de opdrachten die ik toen deed waren minder geslaagd.
Dus weer snel naar voren waar ik meer gemotiveerde mensen tref.

Als ik door mijn LinkedIn contact loop zie ik een tiental potentiële conscious miljonairs en dat zijn allemaal mensen uit de Open Circles kringen. Wat zij overeen hebben is het ondernemerschap en een gedrevenheid en openheid die hierboven ook wordt genoemd.

Groet Willy
ps veel beterschap voor je vader!

Carlijn Dolmans-Hermans

Hi Nisandeh,

Wat een mooi en inspirerend filmpje! Sinds januari dit jaar ben ik in aanraking gekomen met de Business Bootcamp en ik geniet er dagelijks van. Dat weekend heb ik me meteen opgegeven voor de 3 trainingen en vervolgens heb ik nog kunnen genieten van de implementatiedag, de Business Bootcamp in maart en de Business IQ.

Nu kijk ik uit naar de twee dagen van Brian Tracy en de Master Entrpreneur. Als of het zo moet zijn kom ik sinds januari allerlei mensen tegen die van hun hobby een zaak willen maken en we bundelen de krachten samen! Ik ben bezig met de implementatie en kijk naar jouw DVD’s. In mijn netwerk kom ik nu nog geen potentiële conscious milionaire tegen. Dat gaat vast komen! Succes met de Business Bootcamp in juli en beterschap voor je vader gewenst!

Martine Verweij
8 years ago

YES YES YES YES YES!!!!
Ik ben die ondernemer!
Ik heb grote doelen voor mijn bedrijf!
Ik ben vastberaden en gefocust en bereid om ALLES te doen wat nodig is om het te bereiken!

Ik heb twee mensen overtuigd om naar de Business Bootcamp te gaan!

Helaas ontmoet ik in mijn omgeving / netwerk nog geen mensen die net zo vastberaden en gemotiveerd zijn als ik en die ook grote doelen hebben voor hunzelf, hun bedrijf en de wereld!

Marjolein Kalter
8 years ago

Op dit moment ben ik vanuit Turkije aan het werk. Youtube is (nog) afgesloten, dus het filmpje kan ik niet zien.
De vraag wie ik zie als consious miljonair vind ik lastig te beantwoorden. Misschien wel omdat ik zelf nog geen lid ben van de club.

Er zijn wel veel mensen bij wie ik het potentieel zie en meen te herkennen. Maar of het er ook uit gaan komen? Als we eindeloos tijd van leven zouden hebben dan is het voor iedereen mogelijk. Maar hebben we die?

Ik merk zelf ook mijn verandering in denken van de afgelopen jaren. Dat proces van transformatie voelt aan als een lange bocht. Het leren van een taal die ik nog niet kende.
Daarmee zit ik zeker op het pad van een consious millionair en meer en meer kom ik de mensen tegen op dat pad met wie ik samen optrek.

Ik ben heel benieuwd hoeveel consious miljonairs inmiddels zijn ontstaan die gestart zijn bij de trainingen van Open Circles.
Hoeveel zie jij er Nisandeh? Mensen die een levend bewijs uit de visie van Open Circles zijn geworden?

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
8 years ago

Ja, Nisandeh, dat is een echte wake-up call! Als je ouders ouder worden, word je je echt bewust van je eindigheid. Dat begin ik ook te merken. De een is nog volop van het leven aan het genieten, heel sportief en gezond, met zijn Franse vriendin in la Douce France. De ander begint behoorlijk krakkemikkig te worden en dat doet iets met jezelf als kind.

Ik ken al heel lang een conscious millionaire die het financieel helemaal voor elkaar heeft en ook erg ingesteld staat op geven. Een prachtige combinatie van zakelijkheid en menselijkheid die hem en anderen veel hebben opgeleverd. Voor de rest moet ik het toch vooral in de Open Circles-sfeer zoeken. Ik kan niet echt aantallen noemen, omdat ik van maar heel weinig mensen echt weet dat ze zo genoemd kunnen worden.

Ik ken heel veel mensen met Conscious Millionaires-eigenschappen, maar dan ontbreekt er ook een aantal waardoor het plaatje niet compleet is. Tijdens seminars van Open Circles hoorde ik dingen over financiën die mijn vriend ook zo aanpakt, toch is ook hij geen Conscious Millionaire omdat hij een aantal kenmerken mist (of niet toepast), vooral dingen die ik dan weer heb. Samen zouden we misschien een mooie Conscious Millionaire kunnen zijn 🙂

Elfriede Krauth
8 years ago

Anouk,

Wat een mooie insteek: samen conscious millionair zijn. Want je doet het niet alleen, he?

Bedankt voor de herinnering,
Elfriede

Hugo Bakker
8 years ago

Hi Nisandeh,

Only a few comments on this blog. I find that interesting.
A higher percentage speaking directly to you, in English, I find that interesting too.

Only a few consious millionairs in my network.
I am going to change that because I want to hang out more with people who are:
ambitious
willing to take a risk
using there potential
doing that extra step
coachable
implementing (of course…)
a role model
just normal people…like me…

and so become more like them and become a consious millionair myself.

I signed up for the training with Brian Tracy and for the Business Bootcamp and to be honest; I am glad that you chose to shift the group of people that you want to work with.

I just finished my blog in which I describe my own process regarding my pricing and why I am doubling my prices.

Thanks for sharing your process and taking action upon it.

grtz Hugo

Faye Wessels
8 years ago

You know, I’m looking at all these other responses that are coming in.. And I realise people must be either heros or saints in the eyes of some people, to be able to be conscious millionaires. I think all that really matters is for them to have big enough reasons, everything else is just side-effects. I think everyone will be able to be a conscious millionaire once they find their reason(s).

Marco C. de Bruin
8 years ago

Hallo Nisandeh,

Al tijden heb ik niet meer je blog gelezen en begrijp ik waarom. Het was te veel gericht op ‘beginners’ en met mijn business ben ik verder. En ik wil verder, mijn doelen reiken veel verder dan een goede boterham op tafel.

Ik ben blij met deze nieuw ingeslagen weg en ik ben er bij!

Met plezier, Marco

Cindy Groeneveld
8 years ago

Hi Nisandeh

Thank you for this blog. All the best to your father!!

I’ve looked into my connections. As far as I can be a judge of this, I count 7 potential conscious millionaires:
– eager to keep learning, don’t know it all and they know this
– have goals
– do whatever it takes to reach their goals
– never give up
– share with all others
– care for all others

I will send them this blog, 2 of them already received the VIP invitation for next Business Bootcamp!

See you soon, take care

Cindy

Monique Vee
Monique Vee
8 years ago

I think Faye Wessels has been sleeping. This is the message what Nisandeh has been saying it for a long time and he keeps repeating it.

Even in these words he explains the reason why, but apparently she is not getting this. He is NOT going to invest in everyone, although he is willing to stay helping US, but you just can not be part of the new model of his training.

And of course he is right about his decision, because the guy has been doing his research and his homework.
But Faye Wessels did not pay attention at all or reading his blogs. She thinks even for Nisandeh it must be very easy to even conscious millionaires.

Of course people like Brian Tracy and Annemarie are different trainers then Nisandeh speaking at his own Business Bootcamp event. Look at his face when he is sending the message.

Faye Wessels
8 years ago
Reply to  Monique Vee

I’m sorry Monique, I think you may have misunderstood my response. I’m not saying everyone is a conscious millionaire right now. I’m saying you’ll need to have is a big enough reason to be and then all you’ll need to become one will follow. I think of it as a matter of “het kip of het ei”.

I did not intent to attack anyone personally.

Dorien van der Velden
8 years ago

Wat als je dagen geteld zijn? Dan kom je inderdaad tijd tekort voor alles wat je had willen doen, maar niet gedaan hebt.

Dit geldt ook voor het bekwamen van je jezelf. Dat is nl wat de Business Bootcamp doet. Je kijkt in je eigen spiegel! Je doet er iets mee, óf je doet er niets mee. Maar als je werkelijk een commitment met jezelf aangaat…. whow dan krijg je een boost!

Ook als je dagen geteld zijn, kun je gewoon kennis vergaren, creatief zijn, werken, bijdragen én de Business Bootcamp bijwonen.
Je weet niet exact wanneer het stopt. Maar alle kennis en inzichten uit dit leven nemen we mee naar een volgend leven.

LIfe is great, let us live life!

Alex van Dam
8 years ago

Ja, het leven is eindig.
Reden te meer om dit nuttig in te vullen.
Dingen weggeven valt ook in de context dat je begrijpt dat het leven zoals je nu leeft eindig is. “Weggeven”..mag ik dat in de context plaatsen van “geen bezittingen” nastreven? Dit is wat een man ongeveer 2000 jaar geleden ook voor ogen stond. Met de phrase de eerste zullen de laatste zijn, werd ook nog eens de nadruk gelegd op het feit dat alles circulair is. Goh, wat is het dan toch voor de hand liggend dat we op dit moment streven naar een circulaire economie.

Het enige wat ik aan hulp wil is dat de mensen een begrip hebben voor het feit van circulair denken en doen. Recycling is slechts één aspect en dan ook nog het minst goede voorbeeld. Websites als marktplaats en e-bay laten goed zien dat er materialen voor andere nog waarde hebben.
Gebruik wat voor handen is, en verbruik niet grondstoffen. Als je al vindt dat alles duurder wordt, dan is er een besef dat de mensheid nu meer grondstoffen verbruikt dan dat de aarde kan produceren.

De trainingen van Open Circles zijn belicht vanuit een commercieel oogpunt met een spirituele achtergrond. Daarmee hoop ik dat besef wordt gekweekt dat je in dit leven de zaken goed voorelkaar kan krijgen. Doe waar je goed in bent en geef de planeet door aan jezelf, doe je circulaire ding.

Klaas van Oosterhout
7 years ago

3, waaronder ikzelf. Wat we gemeen hebben is dat we passie en drive hebben voor wat we doen. Verjaardags video is echt helemaal super!