Wat zou jij doen als je wist dat je niet kon falen?

4850 views | 169 reacties |
shares

Denk eens na  over deze levensveranderende vraag:

Wat zou jij doen…
als je wist dat je niet kon falen?

In je hoofd denk je wellicht, “Waar is dit voor nodig!?”, “Dit is niet realistisch!” of “Ik heb geen tijd voor spelletjes”…

Waar het nou juist om gaat, is het hebben van een droom… naar je innerlijk te kijken. Om uit te vinden wat werkelijk waardevol is voor je. Om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is in het leven. .

Jouw antwoord op deze vraag geeft je een idee van de elementen waarmee je je leven kunt vullen.

Wellicht kom je erachter dat sommige van de dingen waar jij van droomt, niets kosten.
Bijvoorbeeld een wandeling in het park, tijd doorbrengen met vrienden, samenzijn met familie, bloemen in huis, lekker eten, bewegen, spelen…
Ik wil je niets aanpraten. Ga je gang, durf te dromen!

Om te kunnen krijgen wat je wilt, moet je eerst weten wat je wilt.

Vragen als deze helpen je om je leven, carriere en relaties te maken zoals jij die wilt.
Stel jezelf deze vraag over elk aspect in je leven, zonder beperkingen of verplichtingen en kijke wat er voor je opkomt.

Ik beloof je dat je verborgen kracht, talenten en waarden zult ontdekken. Waarden die je kunt gebruiken om je leven vorm te geven.

Een paar maanden geleden werd ik midden in de nacht wakker met de vraag “Wat zou ik doen op professioneel gebied, als ik wist dat ik niet kon falen”. Voordat ik er echt over kon nadenken, diende het antwoord zich al luid en duidelijk aan: “Ik wil mijn boodschap delen, staand op een rond podium in het midden van de Amsterdam Arena, met 40.000 ondernemers, zodat ook zij succesvol zijn.”

Onnodig te zeggen dat ik die nacht niet meer sliep. Ik was bang en opgewonden tegelijk.
Het kostte me een paar dagen om aan het idee te wennen en ik een plan durfde te maken.
Stap 1 was om van 100-200 mensen per training over te stappen op grotere groepen van rond de 1.000 deelnemers.
Een paar maanden en twee succesvolle Business Bootcamps later, ben ik klaar voor de volgende stap…
Volgend jaar gaan we voor 5.000 mensen in de zaal…

En zo leef ik stap voor stap mijn droom.

Het is werkelijk mogelijk om het leven waarvan je droomt te leven.
Maar eerst moet je weten wat je wilt.
Deze vraag te beantwoorden is het begin.

Dus,

Wat zou jij doen als je wist dat je niet kon falen?

Deel je antwoord hieronder met ons…

En deel dit artikel met je:

  • - Facebook-vrienden
  • - Twitter-volgers
  • - LinkedIn connecties
  • en bloglezers...

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

169 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Slavica
Slavica
12 years ago

Als ik wist dat ik niet zou falen dan zou ik:
-een boek uitgeven,
-een groot herenhuis kopen en als een soort inloophuis voor vrouwen met honderden boeken aankleden,
-een eigen praktijkruimte openen met als doel door coaching en heeling mensen te ondersteunen.

Baukje Westerlaken
12 years ago

Ik zou beginnen met mijn droom om een centrum voor relatie en scheiding op te zetten. Ik geloof dat als mensen leren om 100% verantwoordelijkheid te nemen in hun relaties, dat ze gezondere en veel fijnere relaties zullen hebben. In die relaties wordt veel meer aan hun wensen voldaan. Ook denk dat ik dat als mensen 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun wens om te willen scheiden, dat ze dan geen vechtscheiding hoeven te hebben, maar dat ze op een manier uit elkaar kunnen gaan die gezond is voor alle betrokkenen. In dat centrum werken coaches, bemiddelaars, advocaten, makelaars, etc samen om deze doelen te bereiken.

Ria
Ria
12 years ago

Mijn droom is dat ik aan het hoofd zal staan van een groot bemiddelingsbureau voor secretaresses en dat de hele dag de telefoon zal rinkelen van opdrachtgevers die graag met mij zaken zouden willen doen omdat ik door goede service te bieden inmiddels bekend sta als een gerenommeerd bureau. Ik zal een deel van mijn omzet besteden aan goede doelen.

yvon salié
yvon salié
12 years ago

ik zou een zeer goed lopend guesthouse hebben in afrika. met de opbrengst zou ik alle huizen verbeteren van de inwoners van abene/senegal. ik zou een extra stuk grond kopen omdat er zoveel vraag is naar dit soort bijzondere vakanties. ik zou mijn huis in nederland aan kunnen houden omdat de inkomsten overweldigend zijn.

Maartens
12 years ago

ik wist dat ik niet kon falen?

Dan maakte ik een tuin zo groot dat je er in kon verdwalen. Er zouden heel bijzondere planten in staan en iedereen mocht stekkies en zaad kopen. Prijzen zou ik winnen met het ontwerp. Bij die tuin zou ik een cottage hebben met zoveel ruimte dat er een fotostudio in paste waar ik de foto’s van mijn tuin zelf ontwikkelde en overal publiceerde. Achter in de tuin zou een prachtig bouwsel staan met een veranda waar koren konden repeteren inclusief mijn eigen koor-in-oprichting-Fluent. En waar ik hele dagen schrijven kon, uitkijkend over de landerijen waar het hele jaar groente en fruit zou staan genoeg voor alle voedselbanken en groenteboeren in de omgeving. Ik zou er mijn columns maken en boeken ‘ontwerpen’. Kookboeken, tuinboeken, zingboeken, coachingsboeken. En alles met mijn eigen foto’s. Ik zou er alle collegae van nu coachen en trainen.

Als ik wist dat ik niet kon falen zou ik doen wat ik leuk vind en gelukkig zijn.

Michel Peels
Michel Peels
12 years ago

Als ik niet kon falen heb ik een eigen reclameburo met grote accounts wat op volle toeren zou draaien!

Ine oerlemans
Ine oerlemans
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen dan zou ik vanaf nu alleen maar bezig zijn met het maken van mijn kunst ( etsen en experimentele grafiek) en die verkopen, zodat zoveel mogelijk mensen er van kunnen genieten .

Brigitte Verbauwen
Brigitte Verbauwen
12 years ago

Als ik niet kan falen ben ik ook niet bang om los te laten en uit mijn comfortzone te stappen…

of beter gezegd:

Durf ik los te laten en stap ik uit mijn comfortzone!!

Wim
Wim
12 years ago

I would build my business solid and strong by showing people, how to duplicate that. Than I would use my
leverage income to help building a clinic in Surinam.

Wendy
Wendy
12 years ago

Ik zou direct een keten van horeca gelegenheden starten, zodat mijn werk verder gaat ook als ik hier niet meer bij kan zijn.

Joke
Joke
12 years ago

Ik ga er vanuit dat wij niet falen want onlangs is onze organisatie verhuist naar een prachtige lokatie waar we meer ruimte en mogelijkheden hebben. Telefonische acquistie is onze core business, nu kunnen we voor onze opdrachtgevers de telefoon beantwoorden tijdens de overflow en voor degene die geen gebruik willen maken van een voice mail, tevens bieden we secretariële ondersteuning aan. Ik wil dat wij, Top- Teleservice, deze werkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers verrichten en dat wij vanaf het eind van 2010 een goede bezetting op kantoor hebben zowel op het gebied van kennis als op het social e vlak.

Ruud van Corler
Ruud van Corler
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen, dan zou ik de wereld, die we nu geschapen hebben wat kleurrijker en organischer maken. Af van de strakke lijnen en de grauwe kleuren. Meer gebouwen en meubels zoals die van Hundertwasser, Gaudi en Roger Dean

Jos van Baarsen
Jos van Baarsen
12 years ago

Als ik niet kon falen, dat is mijn coaching en advies onderneming voor medewerkers in de ouderenzorg, waar o.a. motivatie en succes aan bod komt een succes en wordt ik door grote en kleine instellingen in verpeeg- en verzorgingshuizen, gehandicapten zorg en GGZ uitgenodigd om mijn trainingen te geven. Ook op spiritueel niveau staat men open voor reiki, healing en readings. Mijn bijdrage aan de verbetering van kwaliteit van leven begint bij de kwaliteit van de motivatie van de medewerkers. And I love it. What ever it takes !!
Jos van Baarsen

Warenka van der Heijden

Als ik niet zou kunnen falen dan zou ik heel graag een mooie lokatie willen beheren in Amsterdam die zich voornamelijk richt op trouwerijen en daarnaast relatie events en private dining. Geliefden de mooiste dag van hun leven bezorgen zonder dat bij het woord trouwerij alles 2 keer zo duur wordt. Dat is waar ik voor wil gaan. Samen werken met leuke mensen om echt iets bijzonders neer te zetten.Het vinden van een mooie en geschikte lokatie waar je niet zelf nog eens ontzettend veel geld in moet investeren dat wordt de uitdaging!

Senz
Senz
12 years ago

Als ik niet kon falen zou ik een centrum opzetten, zoals Oibibio. Een groot spiritiueel centrum, waar je even langs kunt komen voor advies, voor een coaching, voor een bijeenkomst, voor een leuke verdiepingsmiddag. Je kunt kiezen uit allerlei vormen. Het bestaat uit een groot netwerk van mensen met verschillende disciplines.
Het toverwoord is: laagdrempelig!

Deborah Smulders
Deborah Smulders
12 years ago

Als ik niet zou kunnen falen zou ik geen gesprekken hebben met mijn man over het mogelijke gebrek aan inkomsten, maar zou ik een centrum hebben waar ik zowel getraumatiseerde paarden als mensen kan opvangen om hen te helpen weer de juiste weg te vinden.

Callista
Callista
12 years ago

Als ik niet kan falen, creeër ik een academie waar mensen en organisaties kunnen leren en ervaren zichzelf in te zetten om de beste versie van zichzelf te worden.

Een groot herenhuis in de natuur, waar door verschillende trainers, coaches, adviseurs e.d. trainingen en workshops gegeven worden. Waar ook een grote bibiliotheek is om rustig te kunnen lezen, waar ruimte is om buiten te zijn, te genieten en/of lekker in de aarde te wroeten. Een soort wellnesscentrum nieuwe stijl, waar je niet alleen tot rust komt, maar ook nieuwe inspiratie opdoet om een volgende stap te zetten in wat jij wilt of wat je met jouw organisatie voorstaat.

Annie
Annie
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen dan zou ik mijn bedrijf verder uitbreiden met levenscoaching. En zou ik overal lezingen en workshops geven en zou ik mijn boek beginnen te schrijven.
En zou ik met andere mensen een spiritueel centrum beginnen met veel activiteiten buiten in de natuur.

Erik Janssen
Erik Janssen
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen zou ik een centrum voor bewustzijn ontwikkeling en zelfvoorzienend leven opstarten.

Vanuit die locatie een online community bouwen voor het transformeren van de huidige samenleving in een nieuwe samenleving van verbondenheid, vrede, gezondheid, bewust ZIJN, overvloed, vitaliteit, eenheid, duurzaamheid, onvoorwaardelijke liefde.

Het centrum staat op een krachtige en zuivere energetische plek in Europa en heeft voorzieningen voor ondernemers die hun workshops en andere expertise kunnen delen in verschillende ruimtes. Het gehele centrum en onze eigen woonruimte is zelfvoorzienend. Mijn gezin woont in een Earth Ship.

Als dit centrum succesvol draait dan zet ik in ieder land in Europa op dezelfde wijze een zelfvoorzienend centrum op.

Chris Brussel
Chris Brussel
12 years ago

Als ik niet zou kunnen falen dan zou ik elke dag alleen nog maar met kunst bezig zijn. En dan niet alleen mijn eigen glaskunst maar tevens als stimulant voor andere kunstenaars. Want zeg nu zelf, waar zouden we zijn zonder kunst om ons heen?

Endless Beauty
Endless Beauty
12 years ago

Als ik niet kon falen , dan zou ik makkelijker de telefoon pakken om mensen te bellen en hun mijn diensten/producten aanbieden. Door mijn denkwijze beperk ik de groei van mijn zaak. Toch gaat het steeds beter en pak ik sneller de telefoon, des te vaker ik dit doe des te makkelijker wordt het.

Hans Schoenmaker
Hans Schoenmaker
12 years ago

Dan zou ik een huisje aan het water kopen, surfen / zeilen of duiken als het weer gunstig was met al mijn vrienden!

En Mr. Zimmerman mag ook komen!
Ik weet dat je liever surft dan het logo van Cola Cola zou restylen!

Liesbeth ter Horst
Liesbeth ter Horst
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen, dan ging ik op zoek naar sponsoren om mij te helpen mijn praktijk goed op te zetten in een goede betaalbare ruimte, samen met gelijk gestemde mensen en ging ik af en toe naar Afrika om aids wezen te proberen te helpen.

Minique Fischer
Minique Fischer
12 years ago

Ik zou morgen beginnen met het schrijven van een boek, geen rekening houden met mijn dyslexie, alle creatieviteit de loop laten. Het wordt een werkboek met veel plaatjes dat er voor zorgt dat mensen meer gaan doen waar hun geluksfactor ligt. Hoe vind je die geluksfactor en wat doe je er vervolgens mee… Leuk, gezellig, praktisch, uniek en beeldend.

Fidess
Fidess
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen zou ik mijn onzekerheid kunnen loslaten. Ik zou me krachtig voelen en niet twijfelen aan mijn ideeen.

Ben Daenen
12 years ago

Als ik niet kon falen, dan zou ik willen gaan voor het grote geld. Niet bang zijn om nee te krijgen. Zorgen dat ik zo snel mogelijk financieel onafhankelijk wordt.
En als ik dan Financieel Onafhankelijk ben en genoeg heb, dan kan ik ook weer veel weggeven aan zaken, waarmee ik verbonden ben. En ik zal dan alleen die dingen nog maar doen, die IK leuk vindt. Over de wereld reizen en mijn bijdrage daar persoonlijk brengen!!

Kortom: Genieten

Dennis Happé
Dennis Happé
12 years ago

Geven, geven, geven, geven, geven…

Connie In der Maur
Connie In der Maur
12 years ago

Mijn werk als coach combineren met portretfotografie en hiermee de perfectie combi maken tussen anderen begeleiden en ondersteunen + mijn creativiteit en zin voor kunst tot uitdrukking brengen. In wezen ben ik op zoek naar authenticiteit en ben optimistisch dat als mensen daar naar kunnen leven, de wereld er een stuk beter uit zou kunnen zien.

Angelique Jochems
Angelique Jochems
12 years ago

Met 10 mensen praten per dag. zorgen dat ze succesvol worden en samen zorgen dat nog meer kinderen dagelijks voedibng, onderdak en scholing krijgen

Ansjeliena Vogels
Ansjeliena Vogels
12 years ago

Ik heb nu al het gevoel dat ik niet kan falen en ben druk bezig met het laten uitkomen van mijn droom.
Zorgen dat niemand (en zeker geen kinderen) het slachtoffer worden van stress.

Petra
Petra
12 years ago

Boeiende masterclasses en workshops geven over hoe bedrijven zich kunnen transformeren tot innovatieve organisaties met veel lef en moed. Samen met hen op zoek gaan naar onontgonnen marktruimten waar de concurrentie nog geen rol speelt.

Han
Han
12 years ago

elke dag stralende ogen om mij heen maken

Mariëlle van Berkom
Mariëlle van Berkom
12 years ago

Ik wil een succesvol bedrijf neerzetten, waarbij de missie is:
kwetsbare tienermeiden en jonge vrouwen inspireren om in zichzelf te geloven. Zodat ook zij hun eigen droom succesvol kunnen maken!

az coacht
az coacht
12 years ago

Am working on reshaping my business. Found a new motto (am still thinking about it): Get the life you want! Your article really helped me to keep building my confidence.

Fiorella Martijnse Visser

Wat ik zou doen als ik niet kon falen :
Doorgaan met wat ik doe, en dan nog veel beter. De meest efficiente korte taalcursussen denkbaar, waar mensen leren communiceren met anderen en dan een werkelijk begrip voor hun gesprekspartner (leren) hebben, omdat ze de taal- en denkcultuur van de ander in de contekst kunnen plaatsen. Taal en cultuur in de breedste zin van het woord. Het begrippenveld van ieder die zo’n cursus doet op een hoger plan plaatsen, omdat hij de volle betekenis begrijpt en ook zijn eigen intenties genuanceerd kan uitdrukken en daarmee de ander werkelijk bereikt en begrijpt.
Iedereen weet van deze taal- en cultuurtrainingen en hoe succesvol ze zijn; Ook de reclame is efficient en doeltreffend. De locatie wordt uitgebreid met een hotel, zodat er ook geheel intern trainingen verzorgd kunnen worden. Er is veel werk voor veel taaltrainers van veel verschilende talen en culturen.. Iedereen doet wat hij graag wil doen. Dat laatste geldt al voor de meeste taaltrainers., maar meer zijn altijd welkom.. Als communicatietrainers werken we altijd uitstekend samen. Het geheel is (nog) meer dan de delen.

Adrienne Zoontjens
Adrienne Zoontjens
12 years ago

I forgot to put my name in the previous message!
Want to expand my business and am working on reshaping it. Get the life you want! could be a new motto!!

Brigitte Tops
Brigitte Tops
12 years ago

If I would know upfront I wouldn’t fail…I would buy factory space with all the necessary tool to manufacture our products – such as good printers, materials, machines- and hire suitable people to make the best quality products. At the same time I would look around for a good team – finance, sales, marketing – to work with Promote the product and start widening our interests.

More independent, better quality, less delivery time, more sales, more satisfied customers!

More profit, meaning to be able to give more to children in need.

Andrea
Andrea
12 years ago

Oh ja, en ik zou met álle wereldleiders in gesprek gaan om voor eens en altijd vrede te creëren. Geen oorlog, haat en nijd om andere ideeën, wensen, geloven, mensen, maar de wil en kunde om elkaar te helpen en te leren van elkaar.

Dat zou wat wezen…

Edwin Glaser
12 years ago
Reply to  Andrea

Andrea, I agree with you. Wouldn’t it be lovely that all violence is gone from this beautifull piece of rock and we could al live in harmony. Maybe they should start altering our DNA to accomplish this because for real humans are just like animals smart perhaps but just as leathal ( or worse ).

Regards,

Edwin

Sherina Ghafoerkhan
12 years ago

Ik zou inspirerende workshops/seminars geven over spirituele onderwerpen. Daarmee wil ik een bijdrage leveren aan een betere wereld. We zijn hier allemaal om ons zieledoel te leven. Voor iedereen is dat iets anders. We zijn allemaal een schakel in het geheel. Ook ik heb de wereld iets te geven, vanuit mijn kracht en passie. En dat wil ik delen met zoveel mogelijk anderen.
Sherina – spiritueel coach voor vrouwen

Angelique
Angelique
12 years ago

Wat ik zou doen als ik niet kon falen?
Ik zou mijn baan opzeggen en me alleen nog storten op het schrijven van kinderboeken. Niet om er van rond te kunnen komen (dat zou extra leuk zijn).
Maar ik zou het doen, omdat dat hetgeen is, wat ik het liefste doe

Rudi
Rudi
12 years ago

Als ik niet kan falen wil ik veel mensen en bedrijven meegeven dat ze op elk moment van de dag een keuze hebben om in hun perceptie en performance succesvol te zijn. Het paradigma van het nieuwe werken zakelijk succesvol vorm te geven en uit te bouwen.

Linsy
12 years ago
Reply to  Rudi

Rudy, klinkt goed. Doe je dit nu ook al? Hoe heet je bedrijf?

Ronald Dingerdis
10 years ago

Wat een enorme hoeveelheid reacties, wat een dromen staan er nu op papier en wat een empowerment ervaren mensen bij zo’n vraag wat als je niet kon falen.

De emotie maakt dat de herinnering aan wat mensen dromen niet alleen goed wordt opgeslagen maar tevens een label krijgt van goed wat de herinnering goed vindbaar maakt voor later gebruik.

De hersenen van vrouwen zijn in grote mate emotie gedreven en het merendeel van de reacties is vrouw.
Wat is er met de mannen gebeurt, uit onderzoek blijkt dat ze 20% achterstand hebben op invoelend vermogen ten opzichte van vrouwen………. Zullen we dan toch ook achter lopen met dromen?

Wat zou je doen als je wist dat je niet kon falen? Ok, ik sta op en zeg het eerste wat in me opkomt:
Minder bang zijn om te falen, minder angst hebben om fouten te maken…. fouten te mogen maken en daar voor betaald worden.

Ik merk dat wij mensen zo opgegroeid zijn in een systeem waar ouders ons op de fouten wijzen, docenten ons wijzen op onze fouten en dat fouten maken gestraft werd met onvoldoendes of straf. Niet zo gek dat opgroeiende kinderen manieren proberen te vinden om fouten niet te laten zien.

Helaas hebben de meeste volwassenen dat vandaag de dag nog en gaan ze liever in de verdediging en schuiven de schuld graag door naar een ander………… maar, dan blijft het een droom.

Vandaag de dag geef ik veel trainingen en vertel mensen welke fouten ik heb gemaakt en wat niet handig is. Dat levert niet alleen veel leuke lachmomenten op maar ook leerzame momenten. En dat we niet de enige zijn die wel fouten maken, dat geeft hoop aan anderen. En weet u wat, mijn droom is uitgekomen, ik verdien er nu geld mee want naast fouten maken weet ik ook hoe het beter kan.

Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn gemaakte fouten, waar was ik nu zo bang voor?

Ronald Dingerdis

Joshua van Vuure
Joshua van Vuure
12 years ago

Op werkgebied: Dokter willen zijn en daarmee veel bejaarde mensen in staat willen stellen kwalitatief beter te kunnen genieten van hun laatste levensfase.

Misschien een beetje een ouderwetse droom op persoonlijk vlak: maar als ik niet kon falen zou ik een liefhebbende, succesvolle, passievolle echtgenoot van mijn vrouw willen zijn.

En zo’n vader willen zijn voor mijn kinderen waar je altijd terecht kan voor een portie wijsheid, raad en steun. En ze bovenal lief hebben.

En balletdanser zijn en dan de hoofdrol hebben in een voorstelling voor 1000 mensen.

Martine Verweij
8 years ago

Ik zou mijn bedrijf Plantenliefde uitbouwen tot een onderneming die zonder mij kan. In iedere provincie in Nederland en op een plek in België zou ik een tuin van Plantenliefde realiseren. Ook ga ik met mijn bedrijf internationaal. Ik ben al bezig om deze doelen te realiseren. In mijn checklist staan ruim 400 stappen die me dichter bij mijn doel brengen.

Fiorella Martijnse
12 years ago

Ik zou mijn bedrijf verkopen voor een goede prijs. Ik zou de schuur verbouwen tot een bed en breakfest. Ik zou zou alle B&B’s in de regio verenigen in een keten. Elkaar vaak zien en inspriratie putten uit elkaar: hoe “verkopen” we onze streek. Wat kunnen we laten zien van onze schitterende provincie. Daarbij evenementen en tochten organiseren en heel veel mensen ontvangen.
Als dat niet kan , zou ik alle eenpitters in mijn huidige branche landelijk willen verenigen en iets vergelijkbaars doen.
Ik zou “een universele taal willen spreken” en iedereen bereiken.

Linda Verdiesen
Linda Verdiesen
12 years ago

Ik zou de aqcuisitie voor het trainingsconcept dat ik heb uitbreiden en en ook grotere opdrachten aannemen. Op deze manier zou ik meer mensen de leerzame ervaring kunnen laten delen van het spiegelen met paarden.

Orit Sabsay
Orit Sabsay
12 years ago

positief blijven
in mij zelf blijven geloven.
mijn doelen op een rij zetten,
goede plannen maken voor de toekomst,
lekker voor mij zelf beginnen en voor mijn gezien zorgen en samen zo veel van het leven geniten,
blijven dromen en geloven.

Corien Rodenburg
Corien Rodenburg
12 years ago

Als ik niet zou kunnen falen zou ik meer aanpakken, niet langer aarzelen!

Alexandra Brandes
Alexandra Brandes
12 years ago

Mijn praktijk voor spirituele hulpverlening is een goed lopende praktijk met de juiste ontwikkelingen voor client en medewerkers.

En dat alles omdat ik wat ik moet doen als ik wist dat ik niet kon falen.

Ine oerlemans
Ine oerlemans
12 years ago

Als ik wist dat ik niet kon falen zou ik vanaf nu alleen maar bezig zijn met het maken van kunst ( etsen en experimentele grafiek) en ik zou mijn atelier delen met andere kunstenaars die geen atelier hebben.