Koplopers zijn bekend!

1942 views | 77 reacties |
shares

De tweede editie van het boek Koplopers is in de maak en de ondernemers die erin gaan schitteren zijn bekend.

Koplopers is het boek dat we jaarlijks uitgeven met de verhalen van ondernemers die de tools en strategieën uit de Open Circles programma’s hebben geïmplementeerd en daarmee succes hebben geboekt.

Het raakt mij elke keer diep wanneer ik hoor dat de trainingen van Open Circles een verschil hebben gemaakt in het zakelijke en persoonlijke succes van anderen.

Een goed voorbeeld doet volgen en ik wens dat de verhalen van deze 12 Koplopers jou inspireren en motiveren om het volle potentieel van jouw business waar te maken.

Nu, niet langer getreuzeld… hieronder komen ze, tromgeroffel…

De Koplopers 2014

 

Hugo Bakker

“Onbewust ontdekte ik mijn passie – internet marketing! Daarnaast heb ik mijn weerstand voor het doen van aanbiedingen in een training overwonnen en pas het nu toe op een manier die bij mij past.”

Hugo Bakker helpt trainers en coaches om binnen 1 jaar een expertstatus te bereiken zodat ze door klanten worden gevraagd  in plaats van dat ze zelf actief acquisitie moeten plegen. Hugo deelt zijn kennis op 101werkvormen.nl

In 2013 volgde Hugo de Business Bootcamp, de Master Entrepreneur, de Financial Freedom en een aantal 1-daagse seminars.

In 2013 had Hugo meer nieuwe klanten dan het totaal van de 6 jaren daarvoor. Nu heeft hij aan 1 mail aan zijn mailinglijst genoeg om zijn workshop vol te boeken. Zijn omzet is bijna verdubbeld en zijn nieuwe online producten zorgen voor meer dan 10% van zijn omzet.

In Koplopers 2014 ontdek je de waardevolle lessen die Hugo leerde en hoe hij uit zijn comfortzone en het uurtje-factuurtje systeem wist te stappen.

 

Marijke Slieker

“Het resultaat van waar we nu zijn met Profundum Instituut zou niet mogelijk zijn zonder het intensieve jaar bij Open Circles!”

Met haar ProFundum Instituut helpt Marijke  mensen een betere kwaliteit van leven te bereiken door hen te helpen bij bekken- en/of bekkenbodem problemen, en ze bewust te maken van de rol van dit belangrijke lichaamsdeel op de totale gezondheid.

Ze is begonnen met de Business Bootcamp in januari 2013 en heeft direct doorgepakt met alle Master Classes, de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success en Financial Freedom.

Nu blogt ze iedere week en genereert veel traffic naar haar site. Ze heeft een zogenoemd front-end product beschikbaar gemaakt, de app ‘bekkenbodem’ ontwikkeld en een CD-rom met oefentherapie is in de maak. Haar site bekkenbodemonline.nl heeft inmiddels meer dan 800 nieuwe bezoekers per dag en het aantal trainingen is gegroeid van 1 naar minimaal 15 per jaar.

Marijke heeft haar omzet meer dan verdubbeld, is gegroeid van ZZP’er naar business owner met 8 man personeel verdeeld over 3 locaties. Ze is nu op zoek naar een 6e bekkenfysiotherapeut en de verzoeken tot uitbreiding stromen binnen.

In Koplopers 2014 lees je alles over de passie van Marijke, hoe ze haar resultaten heeft bereikt en hoe ze haar vleugels ook internationaal uitspreidt.

 

Katrin van de Water

“Dankzij mijn verdubbelde vrije tijd en mijn geweldige team, leef ik nu mijn droom in Spanje.”

In 2006 startte carrièrecoach Katrin haar bedrijf Passion for Work. Ze helpt hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan om via Personal Branding hun carrièredoelen te verhelderen en te bereiken.

In 2010 was Katrin de eerste Vlaamse deelneemster tijdens de 2e Business Bootcamp. Daarna volgde ze de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom en de Life Skills University.

Katrins omzet is meer dan verdubbeld, terwijl ze 2 keer zo veel vrije tijd heeft gekregen. Haar mailinglijst is gegroeid naar 9.500 abonnees en haar eerste boek is in de maak.

Dankzij de inzet van haar nieuwe team werkt ze meer aan haar business dan in haar business. Dit maakte het voor haar mogelijk om grotendeels in Spanje te wonen en haar droom te leven.

Lees in Koplopers 2014 alles over de weg die Katrin aflegde naar haar succes, de impact van de Life Skills University en hoe ze vanuit Spanje haar droom leeft.

 

Kemal Wesenhagen

“Vorig jaar was mijn best year ever op zakelijk gebied. Bijna 200 nieuwe klanten hebben dankzij mij nu de tools in handen om op hun beurt 200 klanten binnen te halen.”

Met E-mail marketing strategieën en – (technische) tools helpt Kemal ondernemers hun ideeën effectief te communiceren via internet aan hun potentiële doelgroep. Door klanten deze zorg uit handen te nemen, kunnen zij zich meer richten op hun eigen passie, datgene waar ze écht goed in zijn.

Kemal volgde bij Open Circles de Business Bootcamp, de Leef Lekker training, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success, Train the Trainer en hij volgt nu de Lifeskills University.

In 2013 behaalde Kemal met zijn bedrijf Email Marketing Support meer dan tien keer zoveel omzet als het jaar daarvoor. Het aandeel passief inkomen steeg tot boven de € 1000 euro per maand.

Kemal dankt dit succes onder andere aan het inzicht hoe hij de kracht van anderen kan gebruiken. Met een team bouwde hij zijn bedrijf uit en het aantal klanten groeide explosief.

Lees in Koplopers 2014 over de 2 belangrijke keuzes die Kemal moest maken en hoe hij zijn succes heel systematisch wist uit te bouwen.

 

Nadja Benschop

“Zorg dat je zo veel mogelijk systemen inbouwt in wat je doet”

Met haar eigen praktijk helpt Nadja mensen om voluit te leven met behulp van diepgaand ademwerk en natuurlijk genezen. Ze is ook de enige Transformational Breath opleider in Nederland. Ze bied de online training PowerThinking waarmee je leert hoe jij je leven onherkenbaar verandert naar hoe jij het wilt.

Nadja volgde de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Write Your Book in 28 Days, Passive Business Income en Women Do Business Differently.

Haar omzet groeide van een paar duizend euros per jaar naar 70.000 euro. Haar klantenbestand steeg van 20 naar 700 klanten die Nadja persoonlijk kennen en systematisch helpen met de promotie van haar product.

In Koplopers 2014 ontdek je lessen die Nadja leerde tijdens haar reis naar succes in het ‘alternatieve circuit’, hoe ze de expert werd op haar vakgebied, haar kennis leerde verkopen en haar netwerk met maar liefst 1000% liet groeien.

 

Oscar Bulthuis

“Zet jezelf op de kaart. Ontwikkel een lange termijnvisie en werk daar gedisciplineerd aan. Alles wat je doet, moet in het teken van je visie staan.”

Met zijn bedrijf Kompas MRC help Oscar ondernemers om betere ondernemers te worden. Hij richt zich met name op startende ondernemers. Vorig jaar is zijn boek Ondernemen is net reizen gepubliceerd.

Oscar volgde de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success, Business University en Life Skills University.

Twee jaar geleden begon hij zonder inkomen (behalve ww) en zonder noemenswaardig netwerk aan zijn ondernemersavontuur. Inmiddels heeft hij een zeer groot, kwalitatief hoog netwerk, klanten die meer upmarket zijn en het aantal klanten is maar liefst verviervoudigd. Zijn inkomen is in 2013 meer dan verdubbeld ten opzichte van 2012.

In Koplopers 2014 ontdek je de krachtige lessen die Oscar leerde in korte tijd en welke rol zijn boek speelde bij het bereiken van zijn succes.

 

Jeannette Bal

“Ik ben marketing specialist op het gebied van magneet massages. Vóór Open Circles zou ik gezegd hebben: ‘ik geef magneet massage workshops’.”

Jeannette van magneetmassage.nl helpt masseurs met pijnlijke handen om weer met plezier te masseren. Hiervoor heeft ze een massagemethode ontwikkeld met magneten. Jeannette denkt graag groot. Met internet marketing, aanwezigheid op vakbeurzen in binnen- en buitenland en publicaties in vakbladen, laat ze zo veel mogelijk mensen kennismaken met de voordelen van magneetmassage.

Jeannette volgde de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success en was actief lid van het E(vent)-team.

Haar mailinglijst groeit gestaag door haar opt-in met autoresponder. Van 100 eenmalige klanten ging ze naar 885 terugkerende klanten. Haar inkomen is verdubbeld, beter voorspelbaar en de online verkopen groeien mee. Klanten kloppen aan de deur en vragen om nieuwe diensten of producten.

Lees meer in Koplopers 2014 over deze ‘vrouw met een magnetische missie’ en ontdek hoe – ondanks een ingrijpend sterfgeval in de familie – Jeannette ‘s business toch kon groeien met minimale inspanning.

 

Dirk Okhuijsen

“De tijden zijn veranderd. Wat vroeger werkte, werkt nu niet meer. Maar na de Business Bootcamp is mijn leven drastisch veranderd en zie ik bijna iedere dag de resultaten.”

Dirk Okhuijsen is de eigenaar van Funfoodcatering.nl en verzorgt snacks en hapjes op feesten, evenementen en festivals voor bedrijven en particulieren.

Dirk heeft een ondernemers achtergrond van 34 jaar. Maar door de crisis was hij medio mei 2013 als ambachtelijke mobiele poffertjesbakker maar liefst 80% van zijn omzet kwijtgeraakt.

In oktober 2013 volgde hij de Business Bootcamp en daarna de Financial Freedom en de Social Media Master Class. De Master Entrepreneur staat binnenkort op het programma.

In de tweede helft van 2013 heeft Dirk zijn omzet verdrievoudigd. Hij heeft weer (part time) personeel en voert meer producten in zijn assortiment. Van bijna niets groeide het aantal aanvragen tot 5 nieuwe boekingen per week.

Lees in Koplopers 2014 de ins en outs van Dirks’ nieuwe aanpak, hoe hij nieuwe services ontwikkelde en serieus aan de slag ging met de online video’s van Nisandeh.

 

Eelko Vooijs

“Mooi als je zelf enthousiast bent over je product of dienst, maar het gaat niet om jou. Leer andersom te denken vanuit je doelgroep.”

Eelko is eigenaar van Eviont, een trainings- en coachingsorganisatie die leidinggevenden ondersteunt bij het aansturen van hun team. Hiervoor ontwikkelden ze hun speciale TAP-methode.

Eelko volgde de Business Bootcamp en de Business Boost Day als voorbereiding op de Master Entrepreneur. Daarnaast profiteerde hij van diverse DVD’s zoals ‘Social Media Secrets’, ‘Joint Venture Secrets’ en ‘Make up your mind!’ Een aantal van zijn collega’s (zijn franchisenemers) hebben ook de Business Bootcamp gevolgd.

Zijn bedrijf ziet er nu heel anders uit dan 2 jaar geleden. Eelko nam afscheid van klanten die niet meer bij hem pasten en hij verwelkomde meer ideale klanten. De omzet in 2014 zal met de huidige opdrachten alleen al 250% hoger zijn dan in 2013. Eviont is gegroeid van 4 naar 7 mensen en klanten bellen hen nu in plaats van andersom.

In Koplopers 2014 lees je hoe Eelko werk maakte van implementatie, hoe dit steeds makkelijker werd en hoe zijn resultaten als gevolg daarvan groeiden en groeiden.

 

Boele Ytsma

“Tijdens die 2 dagen Business Bootcamp vielen mij de schellen van de ogen: dit was een manier van ondernemen die ik snap en die bij mij past.”

Boele Ytsma heeft zijn bedrijf De Planteneter in 6 weken tijd opgezet met de kennis en ervaring uit de Business Bootcamp. Met De Planteneter leert hij je hoe je gezond en sterk kunt worden door een 100% plantaardig eetpatroon.

Boele volgde de Business Bootcamp van oktober 2012 en januari 2013 en nam deel aan de Master Entrepreneur, de Breakthrough to Success en de Financial Freedom.

2013 werd een overrompelend jaar voor Boele. In september 2013 presenteerde hij zijn boek ‘Ik ben een planteneter. Net als jij‘. Zijn omzet groeide elke maand, zijn mailinglijst steeg richting de 10.000 abonnees en zijn video’s werden door honderdduizenden mensen bekeken. Hij had zijn omzetdoel voor 2013 (80.000 euro) ruimschoots overtroffen, het werd maar liefst 100.000 euro.

In Koplopers 2014 ontdek hoe Boele van ‘De Planteneter’ een begrip maakte in het land van voeding en gezondheid en welke lessen hij leerde en toepaste om zijn succes te bereiken.

 

Collin Leijenaar

“De zin: ‘Succes is ALWAYS outside your comfort zone‘ echoot dagelijks na in mijn hoofd. Hierdoor durf ik telkens weer nieuwe stappen te zetten.”

Collin is directeur en eigenaar van Novae Popschool Ede. Vanuit zijn bedrijf Novae Productions – een muzikaal productiebedrijf – werkt hij als live- en studiodrummer, producer, live-sound-engineer en (studio) mix-engineer. En als cultureel ondernemer helpt hij muzikanten, bands, muziekdocenten, creatievelingen en ZZPers bij het opzetten en/of verbeteren van hun eigen onderneming door 1-op-1 coaching, lezingen en workshops & cursussen.

Collin volgde onder andere de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom, Write Your Book in 28 Days, Social Media Master Class en het Networking Intensive Seminar.

Nadat hij zijn aanpak drastisch veranderde, heeft hij zijn werk in zijn ondernemingen kunnen reduceren van 70+ uur tot 24 uur per week. In de vrijgekomen tijd werkt hij aan zijn ondernemingen. Zijn popschool is uitgebreid met meerdere vestigingen en het aantal leerlingen zal aan het eind van dit jaar zijn verdubbeld. Collins team groeide van 15 naar 25 personen. In een wereld waar de ene na de andere muziekschool failliet gaat of stopt, weet Collin de groei in klanten, in vestigingen en impact op de community te vergroten.

In Koplopers 2014 lees je alles over Colins werk in de progressieve rock en progressieve metal scene, over zijn persoonlijke groei en hoe deze tred houdt met de groei van zijn bedrijven.

 

Michiel Prins

“Er is gewoon geen excuus om niet te implementeren. Soms gaat het makkelijk, soms gaat het moeilijk of lukt het niet. Maar als je niet begint, krijg je het nooit af.”

Met zijn bedrijf BizQIT Managed Services helpt Michiel Prins groeiende organisaties in de sectoren reizen, groothandel, educatie en mode om de juiste keuzes te implementeren op het gebied van ICT. Michiel runde het bedrijf al sinds 1996 met een vriend maar niet echt als een onderneming, meer als ‘bij toeval’, zonder strategie of visie.

Tijdens de trainingen van Open Circles ontdekte Michiel dat hij ondernemer moest worden en hoe hij het moest aanpakken. Hij volgde onder andere diverse Business Bootcamps, Master Classes, de Financial Freedom, Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, de Business University en is nu deelnemer aan de Life Skills University.

Michiel gebruikt ‘het ‘netwerkprincipe’ – hij helpt contacten waar hij kan met hun grootste uitdagingen. Een half jaar na het implementeren van deze strategie belt er elke week een nieuwe klant. Hij ontwikkelde speciale laagdrempelige, risicoloze front end producten (o.a. quickscan en gratis consultancy) die de verkoop van back end producten veel gemakkelijker maakt. In 2013 behaalde Michiel 30% meer winst per omzet dan het jaar daarvoor.

Lees in Koplopers 2014 hoe Michiel transformeerde van technicus naar ondernemer en ontdek hoe hij met cold calling naar een specifieke doelgroep een score (afspraak gemaakt) van maar liefst 98% haalde.

Ik hoop dat je geïnspireerd en gemotiveerd bent voor je eigen succes door de sneak previews van de verhalen van deze kanjer-ondernemers.

En heb je een bericht, vraag of felicitatie? Laat het ons en hen weten in een commentaarveld onderaan deze pagina.

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

77 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dirk Huyers
8 years ago

Proficiat aan de nieuwe lichting koplopers en in het bijzonder aan Katrin ! Leuk om te vernemen dat jij geselecteerd bent uit de vele successen die gerealiseerd worden door Open Circles deelnemers.

Finica van Esch
Finica van Esch
8 years ago

Gefeliciteerd !
Super!
Ik ben benieuwd naar de uitgebreide verhalen in het boek!

Maurice Kok
Maurice Kok
8 years ago

Gefeliciteerd Koplopers van 2014
Ik kijk uit naar de verhalen en ga hier weer positieve energie uit te halen 🙂

Anne Buiskool
8 years ago

Van harte gefeliciteerd allemaal.
LOF!

En dank jullie wel dat jullie je kop boven het maaiveld uitgestoken hebben. Met ieder een prachtige niche en veel doorzettingsvermogen.

Ik ga voor het volgende koplopers-boek…heb ik gezegd tijdens één van de trainingen en daar sta ik nog steeds achter. Dus jullie zijn mijn grote voorbeelden!
Heel veel succes met alles wat er voortkomt uit deze plek die jullie ingenomen en gekregen hebben!

Ik zie er naar uit om ook dit tweede koplopers-boek weer in grote getale uit te delen aan mensen in mijn omgeving die ik zie worstelen met hun hobby/bedrijf, die mooie dingen te bieden hebben, maar die niet of langzaam verder komen.

Nogmaals alle lof en geniet er van!

Coen Tuerlings
8 years ago

Gefeliciteerd Hugo Bakker, Marijke Slieker, Katrin van de Water, Kemal Wesenhagen, Nadja Benschop, Oscar Bulthuis, Jeannette Bal, Dirk Okhuijsen, Eelko Vooijs, Boele Ytsma, Collin Leijenaar, Michiel Prins.

Wel verdient en geniet met volle teugen van alle aandacht die jullie ontvangen. Neem deze opportunity met beide handen aan ‘it wil boost your business’

Ik had graag aan jullie zijde gestaan, een mooi stel kanjers…

Harte groet,

Coen Tuerlings
(koploper 2015 ;-))

Oscar Bulthuis
8 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Beste Coen,
Dank je en jazeker, het lijkt mij ook dat jij in 2015 in het boek komt! Keep up the good work!
Oscar

Oscar Bulthuis
8 years ago

Beste allemaal,
Dank voor jullie geweldige reacties. Medekoplopers: gefelicteerd! Koplopers 2013: dank voor jullie inspiratie!
Maak er een prachtige zomer van!
Oscar Bulthuis

Jacqueline ter Haar
8 years ago

Wauw! Van harte gefeliciteerd allemaal! Ik kijk nu al uit naar de nieuwe editie van Koplopers om jullie volledige verhalen te lezen! inspiring!

Helena van Dijk
8 years ago

Gefeliciteerd allemaal! Super gedaan!

Anja Leinders
8 years ago

Hartelijk gefeliciteerd allemaal!

Bene Bailleul
8 years ago

Waouw proficiat aan alle winnaars.
Jullie zijn allen het levende bewijs dat het kan.
Wat een inspiratie voor mij.
En nu ga ik verder implementeren, aan de slag, op weg naar nog meer succes en geluk.
Nogmaals proficiat en warme hug.
En vooral … geniet er ook van.
En tot binnenkort, Bene. 😉

Hugo Bakker
8 years ago

Iedereen bedankt voor de felicitaties! Voor mij was het koploperschap al 2 maanden bekend en werd steeds benieuwder wie de anderen waren:
Marijke, Katrin, Kemal, Nadja, Oscar, Jeannette, Dirk, Eelko, Boele, Collin en Michiel, allemaal gefeliciteerd; ik hoop jullie snel te ontmoeten en te spreken.

Alle anderen die dit blog of straks het boek lezen:

ALS IK HET KAN, KUN JIJ HET OOK!
groeten en tot bij Brian Tracy en de Business Bootcamp in juli, Hugo

PS: van mijn dorpsgenoot Jeannette wist ik het stiekem al en ik ben extra trots dat zij Koploper is geworden, omdat ik haar geholpen heb bij de implementatie. Jeannette heeft een missie en dit succes zal haar zeker helpen!

Michaëla Wierdsma
8 years ago
Reply to  Hugo Bakker

Wat leuk Hugo, een koploper gesteund door een koploper. Dubbel gefeliciteerd.
Geniet er dubbel van. Ik zie je in juli bij de Business Bootcamp.

Fijne dag,
Michaëla

Bettina Vrielink
8 years ago

Wat mooi om te lezen hoe iedereen nieuwe inzichten heeft gekregen en een echte business mindset. Mooie inspirerende verhalen, Top! Iedereen van harte gefeliciteerd!!

Agnes Hoogendoorn
Agnes Hoogendoorn
8 years ago

Alle koplopers 2014: Van harte gefeliciteerd!!

Gonny de Wit
8 years ago

Super gefeliciteerd allemaal dat jullie Koploper 2014 zijn geworden.

Ik ben erg benieuwd naar jullie inspirerende verhalen – is de inhoud van het boek op dezelfde manier aangepakt ?
Wat is nieuw ? Wat is anders ?

Enkele van jullie ken ik al en alle anderen hoop ik binnenkort te ontmoeten in levende lijve. Tijdens een special koplopers Event ?

Janet Kunst
8 years ago

Gefeliciteerd, Koplopers van 2014! Het doet me plezier om te lezen dat jullie bijna allemaal een andere achtergrond hebben en ook in de ‘alternatieve’ wereld werkzaam zijn. Veel succes!

Marijke Slieker
8 years ago

Iedereen veel dank voor de felicitaties. Ik denk dat alle koplopers erg trots zijn en om met Hugo te spreken: als wij het kunnen, kunnen jullie het zeker ook!
Ik hoop jullie gauw weer te ontmoeten en te horen hoe het met iedereen gaat.

Dank ook aan al mijn mede studenten van de trainingen. Het is zo inspirerend om dit met jullie te doen.

hartelijke groet
Marijke Slieker

Ellen Loopstra
8 years ago

Marijke,

Natuurlijk felicitaties aan alle Koplopers! Loon naar hard werken.

Aan jouw Koploperspositie kleeft aan speciaal gevoel gezien de schijnbare toevalligheden die onze paden en/of karma op verschillende onafhankelijke manieren van elkaar lieten kruisen en de steun en feedback die we voor elkaar hadden.

Geniet ervan en verwacht snel te volgen. Waarschijnlijk -al dan niet “toevallig”- tot gauw!

Groetjes Ellen

Ron den Dikken
Ron den Dikken
8 years ago

Van harte 🙂
Ik draag met zeeeer veel genoegen het stokje aan jullie over !!!

Tjitske de Boer
8 years ago

Van harte gefeliciteerd allemaal! Geweldig!

Leni Minderhoud
8 years ago

Alle koplopers, van harte gefeliciteerd! Het gaat jullie veel brengen. Keep up the good work!

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Van harte gefeliciteerd allemaal. Hoe leuk is dit toch. Hard werken, nieuwe ideeën en als voorlopige kroon in de Koplopers komen. Heel veel succes met jullie ondernemingen. Ik kijk uit naar het nieuwe boek. Top.

Fijne dag,
Michaëla Wierdsma
Verander Gedrag.Nu

Hugo Bakker
8 years ago

Ja, dat vonden wij allebei wel heel erg leuk en bijzonder!

Katrin Van de Water
8 years ago

Dank voor al die felicitaties! Erg fijn om omringd te zijn met enthousiaste collega-ondernemers!
Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten bij de boekvoorstelling!

Enne… leef je droom! Er is zoveel mogelijk als je gelooft in jezelf!

Marnie van Dinther
8 years ago

Alle Koplopers,

Van harte met jullie succes! Heerlijk om door jullie geïnspireerd te worden!

Heel benieuwd naar de success stories!

Marnie

Jolanda Schoorl
Jolanda Schoorl
8 years ago

Lieve nieuwe Koplopers, allemaal enorm gefeliciteerd met deze supermooie kans op nog meer exposure. Zo verdiend!

Anouk Plantinga
8 years ago

Wow gefeliciteerd allemaal! Wat een mooie verhalen vertellen jullie. Ik kijk uit naar de nieuwe Koplopers! Volgend jaar sta ik er hopelijk in. Helaas Jeannette, niet samen, maar ik ben blij voor jou.

Gwen Dudok van Heel
8 years ago

Gefeliciteerd allemaal!
Jullie zijn vanaf dit moment een voorbeeld voor velen!

Anita Regout
8 years ago

Hugo, Kemal, Oscar, Michiel en de andere toppers,
Goed gedaan, mooi resultaat, proficiat!!
Ik ga van jullie verhalen genieten in het boek.
Keep up the good work,
Anita

Daphne Bal
Daphne Bal
8 years ago

Hartelijke felicitaties voor alle nieuwe koplopers, maar vooral aan mijn persoonlijke voorbeeld: Jeannette Bal! Een welverdiende prestatie voor een intelligente, ambitieuze vrouw én moeder. Groeten van een trotse dochter uit Malta.

Jeannette Bal
8 years ago
Reply to  Daphne Bal

Bedankt voor de felicitaties. Vooral voor die uit Malta.
Dan weet je weer dat je het toch goed gedaan hebt 🙂

Marijke, Katrin, Kemal, Nadja, Oscar, Dirk, Eelko, Boele, Collin, Michiel en Hugo gefeliciteerd en super trots om met zulke succesvolle en inspirerende mensen in het boek te mogen staan.

Hugo ook bedankt dat je me door een moeilijke tijd gesleept hebt en me hebt geholpen al het geleerde van Open Circles te implementeren.

Alle anderen zie ik hopelijk bij de Business Bootcamp met Brian Tracy en Annemarie van Gaal.

Brigitte Klijn
8 years ago

Mooi om jullie verhalen hier in het kort te lezen. Kijk uit naar de lange versies. Proficiat en bovenal geniet van deze aandacht.

Hartelijke groet, Brigitte

Laura Bouwmeester
8 years ago

Wat een prachtige succesverhalen. Gefeliciteerd en dank voor het delen. Ik kijk nu nog meer uit naar de Master Entrepreneur die eind deze maand plaatsvindt.

Delphine Ghekiere
Delphine Ghekiere
8 years ago

Geweldig! Gefeliciteerd!!! Ik kijk ernaar uit jullie verhalen te lezen in het boek.

Wat doen jullie om het te vieren??

Hartelijke groeten,
Delphine

Hugo Bakker
8 years ago

Hoi Delphine, dankjewel en ik hoorde het 2 maanden geleden hoorde ik het als eerste, het stond gewoon in het dinsdagochtend blog. Ik ben toen heerlijk gaan joggen, naar mijn favoriete strandje en heb daar mijn succes in mijn eentje gevierd met een YES gil!

Ik had me gefocused op een doel, om in dat boek te staan, en dat stond symbool voor succesvol zijn in wat ik doe. Dat bereiken was een enorm succes voor mij!

groeten Hugo

Anouk Beekman
8 years ago

Wauw wat een kanjers!!!

Gefeliciteerd allemaal, ik ben razend benieuwd naar jullie verhalen. Ik laat me graag inspireren om mezelf klaar te stomen voor de volgende editie als een van de Koplopers 😉

Franca Nijman
7 years ago

Fantastisch en inspirerend!! Dank weer voor deze boost

Edgar Nijdam
8 years ago

Geweldig! Chapeau voor de 12 nieuwe trotse Koplopers! Ik wens jullie alle successen toe die jullie verdienen!

Angelique van Cleef
8 years ago

Wat een mooie en inspirerende verhalen!!! Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie plek in in Koplopers 2014 boek! Ik kijk er al naar uit om alle verhalen te lezen. 🙂

Hartelijke groet,
Angelique van Cleef

René Borghouts
8 years ago

Proficiat allemaal! Jullie lopen aan kop naar de top!

Ryan de Kom
8 years ago

Ik wil alle koplopers van harte feliciteren! Wat een fantastisch resultaat. In het bijzonder my man Collin Lijenaar. Fantastisch, I’m proud of you!!

Wouter Siteur
8 years ago

Zo te lezen allemaal terechte koplopers. Gefeliciteerd!

Het inspireert mij om door te gaan op mijn weg.

Riet de Vlieger
8 years ago

Gefeliciteerd, collega ondernemers.

Inspirerend om te zien hoe jullie de toepassingen hebben uitgewerkt in je bedrijf, in veel verschillende branches. Jullie hebben doorgezet en volgehouden te staan voor hetgeen je wilde bereiken. Dank voor de inspiratie!

Niels Kaan
8 years ago

Gefeliciteerd allemaal!

Martine Verweij
8 years ago

Wow! Wat een inspirerende verhalen!
Dat is veelbelovend voor mijn bedrijf.

Als zij het kunnen, kan ik het ook!

Bedankt alle koplopers voor het delen van jullie succesverhaal!

Robert Benninga
8 years ago

Beste Koplopers 2014, MEGA PROFICIAT. Bravi, Bravo, Bravissimo!

Geweldig is dat er twee Koplopers zijn uit de LSU 2013 (Life Skill University), waar ik zelf ook zo van heb mogen genieten vorig jaar, enorme aanrader voor iedereen!

Way to Go, Grow and Flow dear Katrin en Oscar. Let’s make Magic en dat we vele mensen en ons zelf verder mogen helpen. Have a Superb Summer!

Melanie Lo
8 years ago

Beste Robbert, leuk om jou te ontmoeten.
Ik vond nog een boekje
Tiger I love you!

Jij was voor mij de eerste die ons leerde op een andere manier naar ons te kijken. Maar ik was toen nog niet zo ver.

Uiteraard heb ik Jeroen de volgende dag verteld dat ik je heb ontmoet. Ik sport daar tegenwoordig weer iedere werkdag.

Jan Everts
8 years ago

Gefeliciteerd kan ik alleen maar zeggen met heel veel respect.

Als ik dezelfde drive zou kunnen ontwikkelen en keuzes maken om ook de tijd te maken zou het zomaar kunnen dat ik in de versie 2015/2016 sta.

Marie-José Huffmeijer

Beste Koplopers 2014,

Allemaal van harte gefeliciteerd!! Fijn dat jullie kunnen oogsten na de implementatie. Ik ga snel weer aan het werk…, om daar ook te komen.

Succes en geniet!

Enthousiaste groet,
Marie-José Huffmeijer

Roland Scholten
8 years ago

Geweldig, wat een toppers zijn de nieuw Koplopers 2014. Van harte gefeliciteerd!

Jullie zijn waardige opvolgers mij en mijn collega-koplopers 2013.

Veel succes en geniet er van!

Jacqueline Moleman
8 years ago

Koplopers 2014, hoera!

Geweldig om mee te maken kan ik jullie vertellen, na mijn Koploper 2013 Experience. Geniet, inspireer en draag deze mooie titel met trots. Jullie hebben het verdiend.

Een speciaal compliment en grote knuffel aan Katrin. You know why.

Katrin van de Water
8 years ago

@jacquemoleman Dag lieve Jacqueline, dank voor je felicitatie, je voorbeeldrol, je vrendschap en zoveel meer… Tot snel! Liefs, Katrin

Marjolijn de Rooy
8 years ago

Proficiat iedereen! Mooie mijlpaal in jullie ondernemrs bestaan.

Voor mij een extra stimulans om mijn bedrijf tot een succes te maken.

Eelko Vooijs
8 years ago

Dank voor de felicitaties allemaal en @collega Koplopers: van harte!
Ik ontmoet jullie snel en vind het leuk dat het nu bekend is gemaakt.

Eelko Vooijs
Eviont

Elske van de Fliert
8 years ago

Dames en heren Koplopers: van harte gefeliciteerd! Ik kijk uit naar jullie inspirerende verhalen.

Sigrid van de Marel
8 years ago

Wat geweldig om te lezen en wat grappig dat ik een paar koplopers ken! Tenminste ik ken hen wel maar zij mij nog niet.

Ik ben benieuwd naar hun volledige verhaal en het boek

Robert Rosier
Robert Rosier
8 years ago

Mooie verhalen, gefeliciteerd!