De beste 250 euro die je ooit investeerde…

2785 views | 36 reacties |
shares

Nog even en dan… op 2 juli 2015 is de Schools for Laos crowdfunding campagne voorbij.

Waarom is dit van belang voor jou?

Het is mijn missie om jou te helpen met unieke kansen en het meest effectieve educatieve materiaal voor het groeien van jouw klandizie, inkomen en impact in de wereld.

En dit is precies wat de Schools for Laos campagne jou geeft.

Laat me uitleggen hoe en waarom...

Succesvolle ondernemers hebben een maximale impact wanneer ze hun eigen succes in dienst stellen van een hogere visie, een hoger doel. Dit geldt dus ook voor jou.

Om deze reden hebben wij een aantal jaren geleden de Open Circles Foundation opgericht om onze grote visie te helpen waarmaken: het onderwijs transformeren en iedereen in de wereld toegang geven tot noodzakelijk en levensbepalend onderwijs.

De School for Laos crowdfunding campagne is een manier om die visie te helpen waarmaken.

En daarbij hebben we JOUW hulp nodig.

Natuurlijk kun je 10, 20, 50, 150 of 249 euro doneren, maar… grijp liever de laatste en unieke kans die wij bieden om met €250 een kansarm kind één jaar lang levensbepalend onderwijs te geven TERWIJL JIJ succesbepalend educatief Open Circles materiaal (t.w.v. €3.300) in bezit krijgt.

Ga snel naar: https://www.indiegogo.com/projects/schools-for-laos

En kies het Ultimate Success Package – een betere investering voor een betere wereld, kun je niet doen.

Als je nog twijfelt…

… hier zijn 7 redenen waarom 250 euro absoluut de beste investering is die jij NU kunt maken:

1 – Omdat je hiermee een concreet verschil maakt
Met 250 euro geef jij een jaar lang levensbepalend onderwijs aan een kansarm kind in Laos. Een kind dat straks dankzij JOU kan lezen, schrijven en rekenen en met kennis over het reilen en zeilen van de wereld op zijn manier gaat bijdragen aan een betere wereld. Kun jij je een beter doel voorstellen?

2 – Omdat jij hiermee de Law of Attraction voor je in werking stelt
Waarschuwing: Dit gaat niet over visualiseren en denken dat je dan vanzelf rijk wordt. Wanneer jij geld wilt ontvangen, moet je geld geven (niet alleen maar aan geld denken).
Wanneer jij wilt leren, moet je onderwijs geven.

3 – Omdat je een belangrijke stap zet op het pad van de Conscious Millionaire
Een belangrijk onderdeel van financieel vrij worden en het waarmaken van jouw hoogste visie, is het reserveren van een percentage (5%-10%) van jouw maandelijkse inkomen voor het bijdragen aan een betere wereld.

Wanneer je NU besluit te doneren aan de Schools for Laos campagne (vóór het te laat is), zet je NU ook een stap op het pad van de Conscious Millionaire. Dit pad loopt via financiële vrijheid naar maximale voldoening en maximale bijdrage aan een betere wereld.

4 – Omdat je voor €250 deze GEWELDIGE BELONINGEN krijgt:

 • Of... een ticket voor ons nieuwe seminar The Conscious Millionaire Path - in dit éénmalige, 1-daagse seminar (op 12 november 2015), deel ik met jou mijn eigen pad, de mindset van de Conscious Millionaire, de effectieve strategieën die je moet volgen en het actieplan dat een realiteit maakt van jouw visie van wereldbewuste, welvarende ondernemer.
 • Of… het Ultimate Success Package – 8 sets DVDs/CDs thuisstudie cursussen, 3 empowerement CD’s, 2 boeken en meer… (pakket ter waarde van €3.300)

  Zelfs als jij al een andere bestemming had bedacht voor 250 euro - bijvoorbeeld jouw eigen ‘vaste’ goede doel - dan is er geen slimmere investering denkbaar en geen hogere value for your money.

  5 – Omdat je onderdeel wordt van iets GROOTS
  Ons ultieme levensdoel en visie is het transformeren van het geldende onderwijssysteem in de wereld. Met jouw donatie aan de Schools for Laos campagne maak jij voor altijd onderdeel uit van deze visie en onze inspanningen om het stap voor stap realiteit te maken.

  6 – Omdat jouw geld in één klap TWEE KEER zoveel waard wordt
  Ja, je leest het goed. Wanneer jij €250 doneert aan de Schools for Laos campagne, leggen wij er nog eens €250 bovenop. Ons doel is 4 scholen bouwen. Dus… als jij en 49 anderen €250 bijdragen, dan bouwen we er DUS weer een school bij. Doneer met deze intentie en we krijgen het voor elkaar!

  7 - Omdat je kans maakt om met ons (Vered en Nisandeh) naar Laos te gaan
  Volgend jaar bezoeken we de scholen die we hebben gefinancierd met de Schools for Laos campagne. En als we het doel van €100.000 (in totaal 4 scholen) halen, willen we graag een gelukkige donateur met ons meenemen, volledig op onze kosten. We verloten deze plek onder allen die €250 euro of meer hebben bijgedragen.

  Welke reden jou ook het meeste aanspreekt (je hebt er maar één nodig)…

  Maak VANDAAG nog het verschil.

  Ga naar https://www.indiegogo.com/projects/schools-for-laos en

  kies de PERK (het cadeau) in de rechterkolom dat het beste bij jou past.

  Ik hoop dat je inziet dat het Ultimate Success Package (t.w.v. €3.300) absoluut de beste keuze is die je nu kunt maken voor jezelf en de kansarme kinderen in Laos.

  Jouw maximale voordeel is ook HUN maximale voordeel.

  Veelgestelde vraag

  “Wat als ik niet kan betalen met PayPal of credit card?”

  Als je op de IndieGoGo pagina niet kunt betalen met PayPal of credit card, kun je jouw donatie ook direct overschrijven op de bankrekening van Open Circles Foundation:

  Ook na het sluiten van de crowdfunding campagne, is jouw bijdrage heel welkom. 

  NL42 ABNA 0603 0403 65 ten name van Stichting OC Foundation
  Onder vermelding van “Schools for Laos”
  Graag ook jouw voornaam en achternaam erbij vermelden.

  Namens de kinderen in Laos... onze dank is groot!

  Tot slot

  Ik ben eens heel benieuwd...​

  ​Wat is jouw hogere visie, grotere doel dat jij wilt bereiken met het groeien van jouw succes als zelfstandig ondernemer/professional?

  Geef ons alsjeblieft jouw visie in het commentaarveld hieronder. Jouw visie wordt hiermee reëler en je inspireert anderen tot het formuleren van hun visie voor een betere wereld.

  Op jouw succes,

  Nisandeh en Vered

  PS. Meer dan ooit is het belangrijk om dit artikel VANDAAG te verspreiden. Hoe meer mensen over de Schools for Laos campagne horen voordat het te laat is - hoe meer kinderen we kunnen helpen.

  Deel dus alsjeblieft dit artikel zo snel mogelijk met jouw netwerk via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen. Dankjewel!

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  36 Comments
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Gonny de Wit
  7 years ago

  Missie – ZZP’ers – MBO stagiaires – mijn Con-collega’s

  Ik geloof dat als ZZP’ers gaan samenwerken met een team dat ze succesvoller zullen zijn, maar dat ook de economie beter gaat draaien en meer medewerkers een baan zullen vinden.

  Ik geloof dat als stagiaires de juiste begeleiding krijgen in hun stage door toepassing van de kennis van Open Circles dat wij Gemotiveerdere medewerkers beschikbaar zullen komen.

  Ik geloof dat wij dienstverleners met als doelgroep de ZZP’er gaan samenwerken meer Joint Ventures aangaan, dat wij beter en effectiever kunnen helpen om succesvol te worden.

  Dit is de korte versie van mijn “I believe”.

  PS mijn 250 euro bijdrage heb je al ontvangen

  Anouk Plantinga
  Anouk Plantinga
  7 years ago

  Een paar weken geleden heb ik het helemaal toe durven laten, mijn grotere doel. Wereldvrede. Dat is waar ik naartoe wil. Dat iedereen in vrede met zichzelf en alle wezens op deze wereld leeft. Dat was altijd veel te veel om te behappen, te onbereikbaar, te onmogelijk.

  Maar ik zet stappen en stapjes naar vrede in mijn eigen leven, daar begint het mee. En ik ben aan het werk om anderen ermee te kunnen helpen. Doordat ik die focus heb, weet dat dat mijn ultieme doel is, weet ik nu ook waarom ik doe wat ik doe en dat is geweldig!

  Elske van de Fliert
  7 years ago

  Ik ben er zeker bij 12 november!

  Mijn grotere doel? Ik geloof dat we nog heel lang kunnen blijven genieten van auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en bussen, zonder luchtvervuiling, files en het opmaken van onze grondstoffen. Ik geloof ook dat dit niet kan als we het blijven doen zoals we het nu doen.

  Ik geloof dat bedrijven hier een belangrijke rol in spelen en met name die mensen binnen bedrijven die een uitvoerende rol hebben. De wagenparkbeheerder, KAM manager, MVO manager en noem maar op, kan hier een verschil in maken.

  Ik geloof dat we allemaal iets kunnen doen om bij te dragen en dat we het daarmee uiteindelijk voor onszelf en de wereld om ons heen beter maken.

  Huub Esten
  Huub Esten
  7 years ago

  Mooi is dat Toyota als uitdagend lange termijn doel heeft om auto’s te ontwerpen en produceren die het milieu schoner maken

  Elske van de Fliert
  7 years ago
  Reply to  Huub Esten

  Dat is zeker mooi Huub, want zonder dat soort innovaties komen we er niet.

  Tanja Haarbosch
  7 years ago

  Gelukkig! Ik kan ook zonder Paypal of Creditcard bijdragen. Had op de eerste oproep al willen doneren, maar nu gebeurd het dan toch. Fijn deze mogelijkheid om de wet van de Aantrekking op zo’n mooie manier te activeren.

  Daniël Jansen
  7 years ago

  Mijn hogere visie is wereldwijde integere ondernemingen. Hiermee is er welvaart voor iedereen.

  Huub Esten
  Huub Esten
  7 years ago

  Realizing the power and the potential of people through innovation in the way we organise companies

  Jennifer Gomperts
  7 years ago

  Ik vind dit machtig en probeer er zoveel mogelijk van te leren. Want ik geloof dat meisjes de toekomst kunnen bepalen omdat zij de opvoeders zijn. Zij kunnen het bewustzijn vergroten van een hele volk.

  Ik wil dat op mijn geboorte eiland het bewustzijn te vergroten van de meisjes zodat zij weten dat zij niet afhankelijk hoeven te zijn van externe factoren.
  Eerst klonk het voor mij als mission impossible. Vooral omdat het probleem hardnekkig is.

  Maar ik begin steeds meer en meer in te zien dat het mogelijk is.
  Het werk kan beginnen. Ik ga ervoor.

  Karin Kagenaar
  7 years ago

  KagenaarDone!

  Mijn grotere doel is meehelpen aan een betere wereld door het optimaliseren van de start van ons leven hier op aarde. Ik help daarom (a.s.) ouders om kalm, ontspannen en vanuit liefde hun zwangerschap, geboorte en de babytijd te ervaren.

  De baby’s ontwikkelen dan een kleiner stressbrein wat hen minder stressgevoelig maakt voor de rest van hun leven. Minder stress=minder angst = minder agressie = meer liefde!

  Heal the world 🙂

  Michaëla Wierdsma
  7 years ago

  Alleen door te geven kan je ontvangen. Dat geldt voor alles, ook voor scholing.

  Mijn hogere doel is meer bewustwording verspreiden over mentale bewustwording in combinatie met je lichaam én daar dan naar te handelen.

  Mijn doel is de START&GO-methode verder uit te werken zodat ook anderen daar mee gaan werken en een groter bereik in Nederland en de wereld te krijgen. Op weg naar een gezondere wereld.

  Anita Kornman
  7 years ago

  Met liefde gestort! Ik hoop dat er nog vele mensen volgen op deze laatste dag.
  Giving first is wat Ninsandeh ons leert. Dat is eigenlijk het enige wat ik niet hoef te leren. Gelukkig!

  Giving first doe ik echt al jaren, gewoon vanuit mijn hart en de overtuiging dat het belangrijk is om te delen en de ander wat te gunnen. Ik geef in geld en in vele uren die ik vrijwillig inzet voor onder andere een kinderkamp in Nederland waar kinderen die anders niet op vakantie kunnen, een vakantieweek krijgen.

  Voor mijn bedrijf heb ik nog veel te leren en geniet ik van de lessen die ik krijg van Nisandeh. Implementatie is mijn grootste valkuil. Die kuil moet ik nu eerst dichten.

  Bernd Büchele
  7 years ago

  Wij willen een stichting beginnen met het doel om straatkinderen in Zuid Afrika te helpen met onderdak (een thuis), school, medische verzorging maar vooral met veel liefde. Zorgen dat deze nu kanslosen kinderen een toekomst kunnen opbouwen.
  Pay it forward!

  Ien Kooiker
  Ien Kooiker
  7 years ago
  Reply to  Bernd Büchele

  Met jou wil ik graag in contact komen, daar ik connectie heb in Zuid-Africa en who knows we can do something for each-other…greets ien

  Marjolein Kalter
  7 years ago

  Mijn naam is Marjolein Kalter, ik help hogeropgeleide werkzoekende veertigplusser met het vinden van het werk dat het beste bij ze past. Dat doe ik door ze werk te leren vinden op basis van een uniek concept met 6 fases waarin ze de arbeidsmarkt leren benaderen als een ondernemer.

  Ik geloof dat mensen die hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten dienend aan anderen meer geluk hebben en creëren in de wereld.

  Ik geloof dat mensen binnen 10 jaar meerdere carrières in hun leven hebben. Ik geloof dat de vaste baan en de CAO heeft afgedaan en dat professionals van de toekomst meer en meer als ondernemers met een budget een probleem zullen gaan oplossen.

  Mijn bijdrage betreft de soepele transitie waarin werknemers hun unieke kwaliteiten inzetten in werk dat hun opdrachtgever(s) en zijzelf zinvol en waardevol vinden zodat ze met plezier tot of voorbij hun 67e aan de slag zijn.

  Andrea Cusinello
  Andrea Cusinello
  7 years ago

  Chinese Medicine voor everybody available.
  And I’m just very near to it… I will share it with you!

  Chantal Gooijer
  7 years ago

  Ik ben verbaasd over het feit dat je vanuit een bepaald doel met je bedrijf start, maar gaandeweg niet helder hebt wat er precies achter ligt. Na de bootcamp heb ik mijn missie weer helder op de voorgrond. Dit geeft ontzettend veel energie. Dank daarvoor!

  Sinds ik moeder ben is het voor mij nog duidelijker geworden. Ik wil mijn kennis en energie gebruiken om bij te dragen aan een veilige omgeving voor kinderen. Als ouder ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je kind. Het is in mijn ogen daarom ook niet meer dan logisch dat je weet wat je moet doen als je kind niet in staat is om zichzelf te kunnen helpen.

  Ik wil ouders dit laten inzien, want als je wel weet hoe je je kindje kan helpen tijdens een ongeval, dan heb je je zo goed mogelijk voorbereid. Kinderen zijn onderzoekend en nog zo kwetsbaar. Het is onze taak om ze te beschermen. En daar wil ik voor vechten!

  Niek Sjaardema
  Niek Sjaardema
  7 years ago

  Tijdens de Master Entrepreneur sessie kregen we het aanbod voor de 52-weken implementatie. Die kon ik me op dat moment niet veroorloven, maar had daardoor wel een kleine financiële reserve over.

  Omdat ik mijn heleleven al begaan ben met het welzijn van kinderen en het gevoel heb dat ik hiervoor beloond ben omdat ik van de liefde van mijn 2 lieve kleindochters mag genieten, heb ik direct na de training dit mooie project gesteund met € 250,- zodat ik voor iemand het verschil kan maken in de wereld die voor hem of haar Laos heet.

  Anneke Stuij
  7 years ago

  I offer Reconnective Healing. I work with children from 4-12 years old (in sessions and workshops) and their parents (sessions)

  I believe that a happy family life for children brings up happy adults and thus a better future, a better world.
  And for parents: in the end a happy family life is absolutely the most important thing in their life.

  I can help them to improve the quality of their family life by empowering them and their kids to fulfill their highest potential in happiness and health.

  Angelique Bouwman
  7 years ago

  Goeie actie! Ik had graag meegedaan aan het jaarprogramma maar financieel was het kiezen tussen 2 investeringen: nieuwe markt aanboren of pr en promotie. Ik dacht dat het slim zou zijn om eerst markt te wijzigen en daarna de pr te doen.

  Vorige week heb ik een nieuwe klant binnen gehaald en onderweg met stap 1. Dus ik heb goede hoop dat de volgende stap ook wel gaat lukken in een paar maanden. Dit weekend had ik een leuke en inspirerende Business Bootcamp, en vond het jammer dat ik nog niet de volgende investering kon doen. Hoe jammer ook dat ik niet in mijn educatie kon investeren, ik weet dat het een kwestie van tijd is. De kinderen in Laos hebben die tijd niet, dus deel ik mijn investering met hen! Onderwijs voor iemand daar en ontwikkeling voor mijzelf hier…hoe mooi!

  Elfriede Krauth
  7 years ago

  Gaaf van zo dicht bij mee te mogen maken, hoe jullie voor jullie doelen gaan, en mensen helpen!

  Het goede doel wat mij het meeste raakt is mensenhandel. Ik geel al donaties en kijk ernaar uit nog meer te kunnen helpen.

  Ilse Groothuis
  Ilse Groothuis
  7 years ago

  Ik ben op deze wereld om mensen te helpen. Dat weet ik al heel lang. Eindelijk heb ik mijn missie gevonden en heb ik bijna mijn eigen praktijk voor kindercoach staan.

  Tijdens de Business Bootcamp was ik geraakt door de verbondenheid van deze twee en hoe ze elkaar kunnen versterken. Ik had niet gedacht dat mijn missie in life mij zo kon helpen in mijn bedrijf en persoonlijke groei.

  Marike Jonker
  7 years ago

  In Laos zijn veel mensen economisch aan het groeien, maar er zijn enorm veel wezen (er liggen namelijk nog steeds heel veel landmijnen en ook na de oorlog zijn er veel mensen omgekomen toen ze daarop stapten).

  Ik heb gezien hoe veel van die kinderen er in Laos zijn die ontzettend graag naar school willen gaan, zeker als ze de middelbare school hebben afgerond. De overheid laat de 10% beste leerlingen (die arm zijn) doorstuderen, maar ik gun de top 11, 12, 20, 99% ook een kansrijke toekomst en een mooi vak.

  Ik maak met liefde en blijdschap € 300 over.

  Pauline van der Veeken

  De missie van Home of Image, uitgever van Het Imago Spel is om in 2020 1 miljoen mensen te hebben laten ervaren hoe bijzonder ze zijn.

  Omdat wij ook geloven in een “jong begin” lanceren we in augustus onze 3 kinder sets van Het Imago Spel, om ook kinderen te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Dit zijn Kids voor de basisschool, Tieners voor de middelbare school en 17+ voor de jong volwassenen waarbij er veel verandert.

  Home of Image steunt als Home of Hope in Sri Lanka, een kinderthuis voor oorlogswezen , waar ze weer een kans krijgen.

  Omdat ik het zo fantastisch vind wat jullie in de wereld zetten, Nisandeh en Vered, steun ik graag jullie project in Laos.

  Pauline

  Carolina van Rooy
  7 years ago

  Ik, Carolina van Rooy, droom dat iedere vrouw kan opgroeien in vrede en vrijheid. Mijn intuïtie, kennis en ervaring zet ik in om vrouwen te laten ontdekken dat ze een verschil kunnen maken voor zichzelf, hun gezin, het bedrijf. Door te leven en werken vanuit eigen kracht, vitaliteit, talent en de mooie eigenschappen die ze bezitten. Door dit te doen ervaar ik en creëer ik zingeving.

  Ik wil graag bijdragen aan het onderwijs voor vrouwen, ook hier in Nederland. Voor vrouwen die vastzitten in armoede en genoeg drive hebben om hier uit te willen komen, maar net een klein zetje in de rug nodig hebben. Ik zet daarom geld apart voor een fonds om deze vrouwen te steunen.

  Birgitta Hermans
  Birgitta Hermans
  7 years ago

  Drie jaar terug was ik in Laos en daar heb ik gezien dat onderwijs het verschil kan maken. Nu zijn er veel dorpen afhankelijk van landbouw waardoor er veel bomen worden gekapt. Gevolg, overstromingen. Onderwijs geeft de kinderen in Laos een kans om een beroep te leren waardoor het land een beter en duurzamere toekomst heeft.

  Gerda de Vink
  7 years ago

  As trainer first aid and resusitation I teach police, fireman and first responders to help people who cannot help themselves. First help is often crucial for the outcome. Thereby, prevention costs a bit, buts saves so much more! Educated people make conscious choices in everything. It makes people alert, curious and involved. Education makes a world of difference, especially for young women, who get self-awareness an independance by education.

  Marnie van Dinther
  Marnie van Dinther
  7 years ago

  Ik geloof dat we SAMEN Ultimate Success behalen, door krachten te bundelen, kennis en kunde te delen en elkaar te versterken als ondernemer! Hoe? Dat geef ik graag door aan succesvolle ondernemerd die verder willen groeien maar niet weten hoe!

  Marnie van Dinther
  Marnie van Dinther
  7 years ago

  Nu al dankbaar om voor een kleine gift, een geweldig seminar bij te kunnen wonen in mijn pad to become a conscious millionaire!

  Heel bijzonder om te groeien in het pad van geven en zijn, in plaats van hebben!

  Janine Jacobs
  7 years ago

  Goed onderwijs is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van het kind. Mijn hart ligt bij kinderen en hun ontwikkeling.
  Ik help ze graag op weg, zo ook nu met mijn bijdrage aan de ‘Schools for Laos”.

  Waardevol!
  Op meer bijdrage aan … … verheug me op de energie die ik ervan krijg 🙂

  Tot ziens, warme groet, Janine ja2coaching, omdat je het kunt!

  Johan Dekker
  7 years ago

  Wat een mooie campagne voor de scholen in Laos !
  Dat verdient steun en daarmee hulp voor de kinderen.

  Dat er nog velen helpers mogen volgen !

  Reford draagt graag bij aan Pencils of Promise !

  Franka Voortwist-van Hal

  Ik heb even moeten nadenken en toch heb ik gekozen om naast de eerdere gift van € 150 nu ook nog te gaan voor de gift van €250 want mijn visie is het begeleiden van het kind vanuit zijn /haar talenten en kwaliteiten om het hoogste potentieel te behalen. Ik doe dit door samen met het kind op zoek te gaan naar de optimale leerstrategie die daarbij past. Hoe mooi is het dan om een kind in Laos de kans te geven om alvast 1 jaar onderwijs te kunnen volgen wat ook voor dit kind kansen biedt om zijn optimale kansen te ontwikkelen. Nog mooier is het wanneer dit kind ook een gezicht krijgt.
  Ik hoop dat nog velen zullen delen en verbinden in dit mooie project.

  Klaas van Oosterhout
  6 years ago

  Mooie woorden en daden Franka! Geweldig!

  Danielle Teheux
  7 years ago

  Met veel liefde en een warm hart steun ik dit prachtige project in Laos want voor mij heeft ieder kind recht op een gelukkig leven.

  Nisandeh en Vered, ik hoop dat jullie nog veel scholen wereldwijd mogen bouwen!

  Met jullie passie en liefde, doorgegeven aan duizenden hartverwarmende mensen, gaat dat zeker lukken.

  Op jullie succes;)

  Klaas van Oosterhout
  6 years ago

  Ik zou graag gratis Muay Thai trainingen willen geven aan kinderen. Waarbij de kinderen en ouders een contract moeten tekenen waarin de gedragsregels staan en waarin ik de kinderen wil stimuleren om goed hun best te doen op school.

  Esther Groenewegen-Jonker

  Ik heb natuurlijk al gelijk de eerste dag gecrowdfund voor 250 euro. Ik ben alleen zo suf geweest om op een of andere manier ‘geen perk’ aan te klikken. Ik hoop dat ik toch kan deel nemen aan het seminar.

  Ik wil dat alle getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen de hulp krijgen die ze nodig hebben.