DANKJEWEL nog eens an toe!

4586 views | 463 reacties |
shares

Afgelopen weekend was de laatste Business Bootcamp ooit…

Wat een geweldig feest was het. Een mooiere laatste editie had ik me niet kunnen wensen.

En als ik mijn gevoel in één woord mocht samenvatten, dan is het…

DANKBAARHEID

Verderop in dit artikel deel ik nóg een belangrijk woord voor jouw succes, maar eerst wil ik de mensen bedanken die het ontstaan en het voortduren van het succes van de Business Bootcamp mogelijk hebben gemaakt.

THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU

E-team DANKJEWEL

Het succes van de Business Bootcamp (en alle andere trainingen in ons programma) staat of valt met de inzet van het fantastische Event team (E-team).

Het E-team bestaat uit de kanjers (onze studenten) die zich vrijwillig en met volle 100% inzetten om iedere deelnemer de tijd van zijn of haar leven te geven.

Er gebeurt zoveel achter de schermen waar je als geen benul van hebt als niet-ingewijde. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, lang voor en na de officiële trainingstijden, zijn de e-teamleden bezig met de voorbereidingen en afbouw.

Door samen te werken als een geoliede machine stellen ze iedereen in staat om maximaal te profiteren van onze programma’s, terwijl ieder e-team lid individueel de kans krijgt om te werken aan (een aspect in) zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het E-team is ongeëvenaard en ik voel ontzettend veel dankbaarheid voor de meer dan 300 e-team leden die ons hebben bijgestaan en die een onuitwisbaar verschil hebben gemaakt in de levens van meer dan 25.000 Business Bootcamp Graduates.

THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU

Ja, ‘thank you’ blijft gonzen en bonzen door mijn hoofd en hart.

Want over ‘kanjers achter de schermen’ gesproken…

Team Open Circles Academy DANKJEWEL

blogpost image office team

Je ziet hierboven de coryfeeën van Open Circles Academy die zich DAG IN – DAG UIT inzetten voor jouw succes, voor even OP het podium van de Business Bootcamp.

Ik ben zo blij en dankbaar dat deze heel speciale mensen – die ik als mijn vrienden en familie beschouw – onderdeel uitmaken van de DNA van ons bedrijf.

Dankjewel Walleh, Raymond, Miro, Anja, Sylvia, Janieck (v.l.n.r. met rechts Vered, mijn vrouw)

En last but not least ben ik een heel grote groep mensen dankbaar…

THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU – THANK YOU

Business Bootcamp Graduates DANKJEWEL

Meer dan 25.000 deelnemers hebben de Business Bootcamp gevolgd. En ik hoop van harte dat jij daar één van bent.

Dankjewel voor het vertrouwen, je inzet en deelname (participation is key). Door open te staan om nieuwe dingen te leren en door te implementeren, groei je als ondernemer en maak je steeds meer van jouw ondernemerspotentieel waar.

Daar is het mij tenslotte om te doen.

En als ik denk aan onze klanten, aan jou – borrelt het tweede belangrijke woord van vandaag naar boven….

LIEFDE

Ja, je mag het best weten en ik ben niet bang om het te benoemen. Ik houd van mijn klanten en als je de Business Bootcamp hebt gevolgd, weet je ook dat ik je letterlijk en figuurlijk wil omhelzen.

En misschien denk je dat het woord LIEFDE ongepast is in een zakelijke context, in een blogartikel gericht op ondernemers.

Maar… mijn blog is niet zomaar een blog en Open Circles Academy is niet zomaar een trainingsbureau en onze evenementen zijn niet zomaar trainingen.

Als Open Circles Academy richten wij onze trainingen op zowel jouw hoofd als jouw hart. En omdat alles wat ik doe gericht is op JOUW SUCCES (ook dit blog), wil ik je op jouw hart drukken hoe belangrijk LIEFDE en DANKBAARHEID voor JOUW klanten (en team, partners, etc.) is, als je duurzaam succes wilt hebben als ondernemer.

Als Open Circles Academy gaan we daarom niet voorbij aan deze SOFTE factoren, want het cultiveren van liefde en dankbaarheid zal zich uiteindelijk uitbetalen in klinkende munten.

Als je de Business Bootcamp hebt gevolgd, kun je dit begrijpen. En als je aan dit idee moet wennen, wijs ik je graag op het werk van Dr. Masuru Emoto die de kristalstructuren van water onderzocht nadat water aan verschillende woorden en typen muziek was blootgesteld.

De woorden ‘Liefde en Dankbaarheid’ leverden volgens Emoto verreweg het mooiste en meest symmetrische waterkristal op. 20160626_OpenCirlesBootCampBBC-106 kopie

Ben bedenk je nu dat jouw ideale klant voor ongeveer 70% uit water bestaat…

En ik hoop dat je ook beseft dat mijn woorden van dank en liefde in dit artikel geen afscheid betekenen.

INTEGENDEEL!

Het einde van de Business Bootcamp markeert een nieuw begin.

Ja… the BEST is yet to come

En ik hoop ook dat jij mijn blog blijft lezen, want ik ben óók heel dankbaar voor iedereen die (ooit) een of meer van mijn 318 artikelen (inclusief dit artikel) heeft gelezen en voor elk van de 93.176 comments (exclusief dit artikel) die we hebben ontvangen.

Je hebt geen idee hoe belangrijk het voor een blogger is om een reactie te krijgen. En hoe belangrijk het is om als blogger reacties te plaatsen. Daarom stimuleer ik jou ook altijd om een comment te geven en lees ik ook altijd (vroeg of laat) iedere bijdrage die wordt geplaatst.

En vandaag hoop ik van harte dat je gebruik gaat maken van mijn dankjewel-cadeau voor jouw waardevolle comment, een ticket voor het Elements of Success seminar

Het enige wat je hoeft te doen om een gratis ticket voor het Elements of Success seminar te bemachtigen is…

Laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld onderaan deze pagina hoe onze blogartikelen, de Business Bootcamp en/of onze gevorderde trainingen jou geholpen hebben…

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Zodra jouw comment is geplaatst in het commentaarveld hieronder krijg je een GRATIS ticket voor het 1-daagse Elements of Succes seminar (t.w.v. €997)

Ik ben heel benieuwd.

Met liefde en dankbaarheid…
OP JOUW SUCCES,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel met jouw netwerk via de social share knoppen hieronder, want op die manier kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook hiervan profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

463 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marije Strobos
6 years ago

Participation, commitment and standing in line .. woorden die ik niet meer zal vergeten. Volledig geïnspireerd na de Business Bootcamp weet ik wat mij te doen staat. Thank you, thank you, thank you .. blessed to be part of your last Business Bootcamp.

Rob Nisters
Rob Nisters
6 years ago

Ik ben hartstikke dankbaar voor de nieuwe kansen en inzichten die ik gekregen heb dankzij de Business Bootcamp.

WOW!
E-team, Opencircles employees, Vered en Nisandeh, ik wil jullie uit het diepst van mijn hart bedanken voor de enthousiaste en liefdevolle manier waarop jullie ons ondersteund hebben, en blijven ondersteunen.

Ingrid Larik
6 years ago

Beste Nisandeh en top e-team,

Ik had het genoegen eenmaal de Business Bootcamp bij te wonen. Enkele jaren geleden al. Ik die niet zo voor massa-events ben te vinden…maar het maakte een bepaalde energie los. En ik lees je blog sowieso. Niet dat ik altijd iets Super nieuws lees, maar het is als een vriendelijke tik op schouder ‘hey, ben je nog consequent met jezelf?’ , een spiegel die wordt voorgehouden ‘Ingrid, focus focus focus!’.

En af en toe weten ze me ook een glimlach te ontlokken omdat het herkenbaar is. Dus ja, de blog hebben een plaatsje veroverd in mijn werkpatroon en mijn hart. En ik wens jou, je vrouw, je team nog veel inspiratie toe om verder de ingeslagen weg te bewandelen. En met veel liefde ?. Van harte Ingrid

Brigitte van rooij
Brigitte van rooij
6 years ago

Wow! Voel de liefde stromen en ben blij. Blij en dankbaar voor alles in mijn leven. Precies zoals het is. En er is nog zoveel te ontdekken en te leren.

Een van mijn doelen voor mijn eerste half jaar als startende ondernemer was open staan en leren en mijzelf op de plek van leerling zetten.

Dank voor de lessen tijdens laatste Business Bootcamp. Stay in line. Get a team. Systemize. Love what you do and what you (I) have to share with the world.
Brigitte

Danielle Klinkenberg
6 years ago

Eindelijk, na 4 jaar aanmodderen, besef ik dat mijn bedrijf nog hobby is…. omdat ik.nooit geleerd had hoe je een bedrijf runt!! En hoe kun je een vak uitiefenen zonder gedegen opleiding?

Dankjewel voor dit eerste deel van mijn opleiding tot succesvol ondernemer en enligthed miljonair!

Antien Ninaber
6 years ago

A big THANK you to You, for sharing so much of your being, together wit all the helpfull information. But the power of it all comes with the honest energy you give within it. So Thank you for being available to do the work you do!

Rina de Vries
Rina de Vries
6 years ago

Mijn mantra na de Business Bootcamp: get in line, stay in line..

Marianne de Werdt
6 years ago

Hoe bijzonder is het dat een persoon (Nisandeh) je kan laten inzien dat wat je doet de wereld werkelijke een stukje verbetert. Niet alleen nu maar tot in volgende generaties.

Mijn mindset is compleet verandert. En ik heb mensen leren kennen in de Business Bootcamp. Zij voelen als familie want we zijn hetzelfde opgevoed.

Jaap Kleinstapel
6 years ago

Het heeft mijn gedachte weer op scherp gezet. Ook al loopt mijn business goed, het kan altijd beter! En dat heeft me deze laatste Business Bootcamp gebracht. Het zaadje is gepland, nu is het aan mij om deze te laten groeien tot een volwaardig uitgevoerd plan! Being different, So I will be myself!

Ilene Krause
6 years ago

Dear Nasandeh and the team! Thank you so much for all the insights and teachings, I’m so happy that I could join this last bootcamp ever! I must say I haven’t slept very well since, because of all the idea’s that are running through my mind. So I’m still processing all the information.

By the time I’m going to the Master Entrepreneur I hope that I can absorb some new stuff. Very much looking forward to that! I also believe that all the adjudments and blogs caused LinkedIn to crash, which is an achievenment I must say, because I haven’t been able to link anyone but you.

Today I’m going to try again. Thank you so much and see you in September!

Marjolijn Cohen
6 years ago

De woorden implementeren, NU doen, focus en doorzettingsvermogen stimuleren mij geweldig! De no-nonsense taal, geen flauwe excuses of andere smoesjes voor jezelf verzinnen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen bedrijf. Your mouth puts the money in the company. Thank you Nisandeh and your team for over delivering! With gratitude and a warm heart I once more say thank you!
Xxxx Marjolijn

Hanneke van den Berg
6 years ago

Thank you !! for all the wise lessons, the hospitality, the education, the people, the connections, the ideas, the warm welcome, the journey, the nice words, the experience………. that s what it is. Thanks !

Petra Lanphen
Petra Lanphen
6 years ago

BEDANKT Nisandeh, Vered en jullie hele team! Wat ik onder andere heb geleerd is de ‘rich people mindset’ en dat geld het resultaat is van je acties. Dit kan ik zo weer overdragen aan mn kinderen. Dank!

Conrad van Pruijssen
Conrad van Pruijssen
6 years ago

Stand inline

Christine van der Pol
6 years ago

Zondagavond ging ik dankbaar naar huis. Dankbaar dat er iemand is die startende ondernemers als ik met zoveel enthousiasme op weg helpt. Iemand die bereid is zijn kennis voor niets te delen; waardevolle kennis!
Ook was ik blij met de boeken, die ik heb ontvangen en/of heb gekocht. Het helpt me om mijn bedrijf verder te ontwikkelen.

Ik vond het geweldig te zien dat er zoveel mensen betrokken zijn bij dit evenement. Vrijwilligers én werknemers. Ieder van hen was behulpzaam en betrokken.

Dus inderdaad: THANK YOU!

Marcelline Goyen
6 years ago

De Business Bootcamp heeft mij voor de 2e keer weer een enorme Boost gegeven aan energie met en dankzij zeer waardevolle en makkelijk te implementeren tips voor een ‘(nog) beter ondernemen’. Nisandeh heeft mij op een integere manier een aantal elementen van (mijn) bedrijfsvoering weer helder gemaakt.

Ik werkte al met passie en uit LIEFDE voor mijn cliënten, nu besef ik weer dat dit ook de basis is voor een gezond bedrijf, naast DANKBAARHEID en natuurlijk een goed product met een WOW factor. Ik ben blij dat ik deze laatste bootcamp heb mogen meemaken en de komende tijd ga ik alle voor mij handige tips implementeren!

Thank you so much Nisandeh and your team for this beautiful opportunity and last but not least thank you for your special gift: your new book! 😉

Yvonne van Iersel
6 years ago

Ik was zeer ontroerd bij de afsluiting van de Business Bootcamp. Deze laatste Business Bootcamp was de eerste voor mij. De afsluiting maakt voor mij zeer zichtbaar wat mensen kunnen doen, die gedragen zijn door een visie groter dan zichzelf. Hartelijke groet van een dankbare last minute Business Bootcamper.

Tibor Kuitenbrouwer
6 years ago

Geef nooit op, denk groter dan jezelf en volg je hart en passie !
Daarmee ga ik nu starten op mijn nieuwe website met mijn visie:

Bring concentrated solar power to all people on the world by providing innovative products

Isabel Rodriguez Erena

Mijn ENERGIE hoog houden. Commitment aan mezelf, mijn klanten en mijn bedrijf! Dat is wat ik van de Business Bootcamp dagen en van de Master Entrepeneur al direct heb geïntegreerd. De energie van dankbaarheid en commitment aan mezelf, mijn klanten en mijn bedrijf! Dank jullie allemaal mensen van Open Circles!

Tanja Markies
Tanja Markies
6 years ago

Nisandeh and Vered, you have opened my eyes wide. I have learned to show up and take full responsibility for each and every result in my life. I have built my second company and jumped in the deep end, to find that not only can I swim, but I love every stroke. Creating films seemed like a dream and now it is a dream come true. I cannot wait to take each next step. I am grateful and love you both,

Tanja

Esther Sanders
6 years ago

De laatste Business Bootcamp is nog maar net voorbij en ik ben druk bezig met implementeren van alles wat ik afgelopen weekend heb opgestoken en met mezelf heb afgesproken. En dat is veel!

Ik ben diep dankbaar voor alle informatie, tips, tools en praktische handvatten die we hebben gekregen. Daarmee kan ik echt aan de slag en kan ik de veranderingen die dit weekend in mezelf hebben plaatsgevonden doorzetten naar mijn bedrijf.

De eerste en allerbelangrijkste voor mij was mijn verandering in mindset zaterdagochtend: ‘100% participate’ en ‘go for it!’ Dat heb ik gedaan dit weekend en dat blijf ik doen, dit is wat ik wil en waar mijn hart ligt!
Thank you with all my heart <3

Angelique Wittenbernds-Rath

Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten toen ik zaterdag op weg was naar de laatste Business Bootcamp. Ergens zag ik er enorm tegenop, een heel weekend zitten bij een event terwijl ik ook bij mijn gezin kan zijn…..ik merkte dat ik met tegenzin ging.

Deze tegenzin was snel weg…..bij binnenkomst voel je je al welkom, dankzij een team van mensen die daar zo enorm enthousiast zijn, er zo’n zin in hebben om 1800 mensen weer een super weekend te bezorgen. Terwijl ze zelf weten dat dit de laatste keer zal zijn.
Iedereen weet, als iets de laatste keer is en je vind dat jammer, dan is het moeilijk om daar vrolijk onder te blijven, maar zij hebben het gedaan.

Ik heb enorm veel energie gekregen van dit weekend. Ik kon niet wachten om dit thuis te vertellen en direct aan de slag te gaan met de stappen die ik nog kon nemen.
Super! dit had ik nodig, de schop onder mijn kont om er in te geloven dat ook IK een bloeiend bedrijf op kan zetten.

Ik kon 7 jaar geleden ook een studie oppakken om mijn carrière een andere richting op te sturen, nu kan ik ook leren hoe ik kan ondernemen!

Bedankt voor dit mooie cadeau en voor iedereen, succes met de NEXT STEP!

Angelique Wittenbernds-Rath

Wat ik vergeet te vertellen: ik had zaterdag als doel om ooit in de microfoon te durven spreken……Dat heb ik gewoon GEDAAN!!! trots op mezelf 🙂

Monique Willems
6 years ago

De belangrijkste boodschap die ik gekregen heb tijdens de Business Bootcamp was het beeld van het glas met troebel water waarbij je de keuze hebt om al het vuil eruit te vissen of het te laten overstromen met fris helder water( positieve energie) ik heb dit al heel vaak gedeeld in mijn praktijk en daarbuiten en het heeft bij iedereen hetzelfde effect: pffff het mag ! Positief zijn het verleden laten voor wat het is en opnieuw stromen! Dank je wel

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Ik mag geen mini me van mijzelf maken ik ben het verplicht om een maxi me van mijzelf te maken om zo mijn talenten die ik kreeg te delen met anderen, anderen te inspireren en verder in hun leven te helpen.

Ik heb veel geleerd over geven, over soberheid in je leven te gebruiken naar een financiële vrijheid, ik leerde over dankbaarheid, over het belang van een juiste mindset.

Ik heb geleerd over het belang van geld, over de waarde van geld over delen van geld, over de manier van om gaan met geld.

Ik heb geleerd over het belang van een netwerk, over samenwerken…….

Ik leerde zo veel, ik ben dankbaar dat Open Circles op mijn levenspad is gekomen.

A life changing organisation!!! Thank you so much!!!!

Maïté Simonart
6 years ago

Business Bootcamp 25-26 june 2016.
In a few words, this weekend was instructieve, interesting, stimulating. I felt positive energy, lots of ideas went through my mind, specially after the first day. I went back home on Sunday night tired, but full of energy and hope. Yes I can.

I hope everybody will have success and of course will be happy.

We all contribute for a better world.
Good luck everyone : ) keep smiling !

Maïté Simonart
Wellness Masseuse
Nutrition advisor & Mental coach

Maïté Simonart
6 years ago

Thank you Nisandeh. Thank you to the Business Bootcamp team for your kind reception and ready to answer our questions !
MERCI : )

Erica Gasseling
6 years ago

Nog elke dag ben ik me bewust van de dingen die ik heb geleerd in de Business Bootcamp: aandacht, betrokkenheid, liefde en de dingen doen vanuit je purpose.

Jur Houtman
Jur Houtman
6 years ago

Dag Nisandeh,

Ik heb in januari de Business Bootcamp gevolgd. Heel veel gelezen, toegepast. Informatie tot mij genomen en telkens weer waren de blogs een inspiratie. Ik hoop dat je ermee door blijft gaan. Ik heb veel momenten van twijfel gehad, en ben toch doorgegaan, zoeken naar nieuwe wegen. Investeren, grenzen doorbroken. Nu halverwege het jaar, ben ik toch al verder dan ik had vermoed.

Bastiaan de Beer
Bastiaan de Beer
6 years ago

Door een zeker toeval kwam ik kijken op het eerste Business Bootcamp. Ik had nooit van Open Circles gehoord maar een kennis vroeg of ik mee ging. Ik ben blij dat ik ben gegaan en heb een hoop gehad aan (en geleerd op) vervolgtrainingen als Master Entrepreneur, Financial Freedom, Train the Trainer.

Een van mijn belangrijkste herinneringen aan Business Bootcamp is de tip dat je als ondernemer toch misschien je meeste tijd aan marketing moet besteden. Tenzij je bedrijf een hobby is…
Succes met de nieuwe activiteiten!

Fokko van der Veen
6 years ago

A wake-up call …….. hands on the weel. And luck is no issue if you know what you are doing.

Lidy van Oord
6 years ago

Thank for all your inspiring words, for the love you gave to me and everybody and the insights
THANKS NISANDEH AND VERED

and ofcourse everything who gave there time to help

Josine Stok
6 years ago

Ik ben altijd een onzekere, twijfelende en afwachtende ondernemer geweest. Ik klaagde dat men het potentieel in mij niet zag, maar ja, ik was er zelf dan ook niet van overtuigd. Opgegroeid in een omgeving waarin iedereen altijd zei dat ik het niet kon en dat er nooit iets van mij terecht zou komen, was ik zelf ook gaan geloven dat ik er nooit zou komen. Maar aan de andere kant heb ik altijd die visie gehad, die drang om de wereld beter en de mensen erin (in mijn geval ouders) gelukkiger te maken.

Tijdens het Business Bootcamp vielen ineens alle stukjes op de juiste plek. Ineens snapte ik waarom ik deed wat ik doe en waarom het ondernemen niet wilde lukken. Maar ook zag ik dat er zoveel anderen waren net zoals ik! Ondernemen is een eenzaam pad zei ik altijd, maar niets was minder waar. Al die mensen met dezelfde dromen en visies, dat raakte me echt (en ik ben geen mensen-mens, dus voor mij was dat best een ding). Business bootcamp heeft me echt geraakt, precies op het juiste moment.

Mijn zelfvertrouwen en daadkracht is terug en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met alles wat ik heb geleerd. Je hebt me echt geraakt, oneindig veel dank daarvoor!

Dave Zuijderwijk
6 years ago

Dankjewel E-team, wat een kanjers!!

Dankjewel Nisandeh en het team van Open Circles voor dit geweldige event. Mijn vizier is weer scherp gesteld en ik kijk uit naar de Master Entrepreneur in september.

Een liefdevolle knuffel,

Dave Zuijderwijk

Chris Godthelp-Kortink

The Business Bootcamp gave a big impulse to my thoughts about entrepeneurship. Commitment, concentration, connecting, focussing, staying in line, do whatever it takes, think uncommon, participation. Great ideas.

Time for implementation of all these ideas.

Ingrid Thoonen
6 years ago

De Business Bootcamp heeft mij naast veel bruikbare kennis ook geleerd dat je met veel enthousiasme ook veel stappen verder komt!

Thank you! Thank you all!

Kamran Lips
6 years ago

Nisadeh you openen the minds of thousands of people. Even they agressie with you or not, Kamran Lips.

Monique van Dam
6 years ago

De Business Bootcamp was voor mij twee keer over een bijzondere boost voor mijn business. Door bewustwording heb ik het afgelopen jaar mijn omzet kunnen verdubbelen en afgelopen weekend ben ik klaar gestoomd voor de volgende stap.

Van uurtje factuurtje naar product. De blogs zijn voor mij een manier om de energie van de Business Bootcamp weer op te laten leven en ‘gentle nudges’ in de goede richting. Nisandeh, heel erg bedankt voor het bieden van een perspectief. Op weg van ZZP’er naar entrepreneur. En het hele E-team voor het leveren van de bijzonder energie! Ik heb daar heel erg veel bewondering voor!

Maaike van Walstijn
6 years ago

Voor de tweede keer het Business Bootcamp bijgewoond en wat ben ik blij dat ik gegaan ben.
Het was een bijzonder event omdat het de laatste keer was maar ook omdat ik ‘het licht’ zag: ik realiseerde me dat mijn mindset is wat me het meest hindert om een succes te maken van mijn bedrijf, en dat moet stoppen! I get in line & stay in line!

Nisandeh en e-team: bedankt voor al jullie goede zorgen & adviezen. Zie jullie graag op de volgende training.

Cora Hiebinger
6 years ago

Before I came to the Business Bootcamp, I was prejudiced against “business” and “making money”. I held the believe that – since I love my work – that should suffice. First wake-up call that I still remember: Nisandeh said: You do not have to be surprised that things are not working the way you want, since you have no idea about business.

And: participation and keeping up the energy. I started a blog and newsletter after the Business Bootcamp, still have an opening rate of 44% after 1,5 years and am receiving the benefits of reminding clients and prospects that I exist every month. Also have done advanced courses, with each course, my mind opened a bit more and my self-confidence grew.

I learned so many things that I never even thought about and also realized that my initial reaction – well, this is wonderful, but in my type of business this will not work – was just not true. So now I am implementing, step-by-step. And I actually enjoy doing “business” in the Open Circles way. Thank you!

Machteld Koenraad
Machteld Koenraad
6 years ago

Na de Business Bootcamp van afgelopen weekend ben ik me nog meer bewust van “Handson en Focus”. Gisteren meteen mee begonnen en werkt heel goed. Nu volhouden en vasthouden wat ik begonnen ben. Ik heb er zin in!

Ingrid Thoonen
6 years ago

Al was het de 2e keer dat ik bij de Business Bootcamp was, ik heb weer veel geleerd. En ook dat je met veel enthousiasme en geloven in jezelf ook al heel ver komt. En de volgende stap, implementeren, het allerbelangrijkste is.

Thank you, thank you all!

Machteld Buit
6 years ago

Belangrijkste voor mij is ‘stay in line’, volhouden. vallen en opstaan en doorgaan. focussen en focus houden. Ik heb 2x de Business Bootcamp mogen bijwonen en ging daar geïnspireerd vandaan. Daarnaast nog een aantal cursussen gedaan en de Master Entrpreneur.

Dank jullie voor jullie kennis, inspiratie en energie

José Hoeflaken
6 years ago

And a big THANK YOU to all of you. I feel privileged that I was part of it. Thank you for the insights, the energy and the knowledge. All of it caused real, bigtime change in my life for which I am very greatful.

Nell Berger
Nell Berger
6 years ago

De energie van dit artikel is te optelsom van het weekend waar ik bij mocht zijn. Dankbaarheid en liefde zoals je schrijft horen bij het leven bij alles wat je doet en ik ben blij dat je dit benoemd.

Zonder zouden we ten onder gaan. Als ik/jij de liefde niet had zou ik jou/jullie niet ontmoet hebben. Dit resoneert na, nu ik weer thuis ben en ik vanuit dit gevoel zoveel zin heb om te beginnen aan mijn nieuwe inzichten en doelen.

Uit dankbaarheid en liefde want als ik de liefde niet heb zou ik geen bergen kunnen verzetten. Dank.

Elske van de Fliert
6 years ago

Het heeft me geholpen om een pad uit te stippelen, om te weten waar ik naar toe ga, om een doel te hebben en een duidelijke overtuiging, om helderheid te hebben en te snappen wat financiële vrijheid is, het heeft me geholpen om op zoek te gaan naar meer ene beter, om te zien waar anderen een stap terug doen en ik een stap vooruit kan doen. Het heeft me geholpen te gaan bloggen, zichtbaar te zijn, waardevolle content te creëren voor mijn doelgroep.

Het heeft me laten zien wat er mogelijk is en hoe ik een bedrijf kan bouwen met dat wat ik doe. En dan vergeet ik vast nog de helft 🙂

Arnoud Kas
6 years ago

Dear Nisandeh,
As an advanced student your blog articles help me to remind me of the things I learned from you, but that slipped my mind or were not actual for me at the time I heard you telling them. With every blog article there is at least one thing I implement that I didn’t implement before.

This time it will personalise my standard ‘thank you’ letter to each of my customers.

Robbert Lee
Robbert Lee
6 years ago

Nieuwsgierig geworden door de positieve verhalen van startende ondernemers heb ik de Business Bootcamp bezocht.

Wat een vibe, wat een energie in de zaal.

Veel take-aways en hands-on tips die ik gelijk in actie heb kunnen zetten.
Dank voor de mooie dagen en zeker ook de aanwezige ondernemers!

Ilaria Caputo
6 years ago

Wauw! Ik had zulke goede verhalen over jullie gehoord dat ik de vorige editie besloot te gaan. En toen daarna besloot ik meteen om de laatste keer ook te gaan. Wat een geweldige energie! Ik dacht altijd dat ” in kleine groepjes werken” beter was, maar jullie hebben bewezen dat zelfs met 1500 de sfeer geweldig kan zijn.

Jullie hebben me uit mijn comfortzone gebracht en veel nieuwe inzichten gegeven. Wat me toch wel het meest is bijgebleven, is dat een opportunity maar één keer komt en dat je snel je kans moet grijpen. Ik doe dit vaak al, maar het heeft me nog meer bewust gemaakt. Ook de “get in line & stay in line” zal ik nooit meer vergeten.

Wat ik daarnaast ook erg leuk vind, is dat jullie allemaal heel normaal zijn. Dank voor jullie enthousiasme, liefdevolle energie en nuttige info!

Eleonora van Grinsven
6 years ago

4 jaar geleden zat ik aan de top van mijn carrière als werknemer. Ik leidde miljoenen projecten in Europees verband. En ik baalde enorm. Veranderingen die ik geacht werd door te voeren, gingen voorbij aan de kracht van de individuele werknemers. Ik besloot als zelfstandige verder te gaan.

Een tijd van ploeteren brak aan. Gelukkig ben ik datzelfde jaar deelnemer geweest aan de Business Bootcamp. Wauw, wat een geweldige ervaring! Nu, vele blogs, enkele Business Bootcamps, alle gevorderde trainingen en vele E-team ervaringen verder, ben ik veel verder ontwikkeld in mijn ondernemers kwaliteiten, help ik zelfstandigen bij het in hun kracht komen als ondernemer en heb ik een gezond bedrijf.

Ik ben Nisandeh, Vered, het E-team, Open Circles en de vele duizenden deelnemers enorm dankbaar voor hun hulp en liefde. Samen maken we de wereld steeds mooier. BEDANKT

Carla Boone
6 years ago

This last Business Bootcamp was my first one and I was overwhelmed, by the energy and the boost that such an event can give. The great insights that Nisandeh has given to me as an entrepreneur and has a human are unpayable. And I knew what I had to do but I didn’t, he makes it so simple that I am doing all the things he said that I didn’t do before, right on monday.

And now of a sudden I am right into action, following my marketingplan and doing all the things I knew for a long time I should do. I am even writing my blog now and it feels great to do that, so much different than I did before.

Why is that: I ask myself? Because of you all: I am bursting with energy and fly around as I am totally fallen in love and that feels great.

Nisandeh and his team and the other entrepreneurs who were there, woke me up that I am alive and have no time to waste. So my love and thanks are unbelievebly big, I can’t thank you all enough.
With love and big gratitude Carla

Bianca van Rooij
6 years ago

Mooi Eleonora, ik volg je al een tijdje en het wordt inderdaad steeds mooier en sterker met jou kwaliteiten en passie. Ik heb je zien stoeien en zien groeien. Ik hoop nog op een heleboel mooie jaren samen! Knuffel Bianca

Boris Wielinga
6 years ago

Het was een fantastische ervaring afgelopen weekeinde op de Business Bootcamp. 2 dingen zet ik mijn focus op. Allereerst natuurlijk get in line en stay in line maar het allerbelangrijkste is : GIVE !! Wat je geeft krijg je terug! Good luck everyone 🙂

Roelie Zanting
6 years ago

An attitude of gratitude. Thank you Nisandeh. Having a team and sharing the same vision is probably the most important lesson. I saw and I felt it.