Cadeautijd!

4659 views | 569 reacties |
shares

De maand december is een cadeaumaand en dat geldt dit jaar dubbel en dwars voor Open Circles, want we hebben een serie van maar liefst 4 prachtige cadeaus voor jou in petto…

En we beginnen natuurlijk met Sinterklaas.

Hier is de vraag die mij bezighoudt:

“Wat vragen zelfstandige professionals dit jaar voor Sinterklaas?”

 • Meer klanten?
 • Beter betalende klanten?
 • Meer focus?
 • Een joint-venture partner?
 • Betere positionering?
 • Een krachtig systeem voor mond-tot-mondreclame?
 • Een nieuwe productiviteitstool?
 • Een effectief marketingsysteem?
 • Meer vrije tijd?
 • Een vis? of…
 • Een hengel?

Als ik Business-Sinterklaas was, dan wist ik wel wat ik jou cadeau moest geven.

Hint: Het is geen vis…

Ik geef jou het beste cadeau wat ik je kan geven.adobestock_90556564

Je krijgt van mij de eerste maand van mijn nieuwe Zero to Million programma helemaal gratis…
Zo, hup… in je schoen geworpen!

Als je mijn nieuwe programma nog niet kent… in Zero to Million ontdek je hoe ik met 2 dagen werken per week en ‘gewapend’ met slechts een iPad … een nieuw bedrijf opzet en dit in 12 maanden laat groeien van niets (geen klanten, geen product, geen mailing database, etc., en slechts $100 budget per maand) tot een miljoen dollar jaaromzet.

En ik laat jou met wekelijkse updates precies zien wat ik doe, zodat jij de strategieën, acties en tools kunt inzetten voor het groeien van jouw klandizie en inkomen.

(En maak je geen zorgen als je je al tijdens een van onze evenementen hebt ingeschreven voor het Zero to Million programma… jouw voordeel reikt véél verder dan een gratis maand)

Om jouw Sinterklaascadeau te claimen, beantwoord alsjeblieft de volgende vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Wat geef JIJ jouw klanten/prospects dit jaar cadeau?

Ik wil graag dat je hier serieus over nadenkt en iets geeft van jezelf dat MEGA waardevol is, zodat ze er daarna alleen nog maar méér van willen hebben.

(Dus geen chocoladeletters of iets dergelijks – tenzij je chocoladeletterfabrikant bent)

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je de link naar de pagina waar je jouw gratis Zero to Million maand kunt claimen.

Vergeet niet jouw voornaam en achternaam te vermelden bij jouw comment, anders kunnen wij deze niet goedkeuren.

Volgende week verras ik je graag met cadeau 2, maar voor nu… veel plezier met Sinterklaas!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel alsjeblieft met jouw netwerk, door op de Facebook, LinkedIn of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk óók hiervan kunnen profiteren!!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
569 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boris
5 years ago

I give them resources such as white papers, webinars, sometimes even online courses

Wim Annerel
5 years ago

Ik geef mijn klanten extra aandacht cadeau onder de vorm van een sms of telefoontje.

Esther van Dijk
Esther van Dijk
5 years ago

Goedemorgen, wat een fijn begin van de dag met zo’n cadeau! Dank je! Ik geef mijn klanten volgend jaar (mijn bedrijf start volgend jaar) de tools om focus binnen hun bedrijf te krijgen op een manier die bij hun past en die ze dagelijks toe kunnen passen. Wat ik hun hiermee eigenlijk wil geven: rust in hoofd, lijf en business.

Jet Spruit-Haasbroek
5 years ago

Mijn klanten en prospects krijgen een eenvoudige constructie voor ‘the council’ cadeau, op papier en filmpje, waarin ik ze motiveer om in de decembermaand de council met iemand naar keuze te DOEN.

Max van den Berge
Max van den Berge
5 years ago

Wij geven de bewoners van het bedrijven pand waar we inzitten een product filmpje bijna gratis we. We hopen hier mee meer bekendheid te generen, in de hoop dat ze vaker bij ons terug zullen komen.

Joyce Beckker
5 years ago

Wij geven nieuwe partners een maand gratis lidmaatschap als ze zich nu verbinden aan ons platform voor miskraamverwerking.

Saskia de Rooy
5 years ago

Beste Nisandeh,
Toe maar, en ik geloof niet eens in Sinterklaas! Toch werken de dingen die ik bij je leer, ik heb meer klanten en heb hogere prijzen en heb meer lol in mijn werk OMDAT het EINDELIJK betaalt!

Dank je wel voor je uitstekende adviezen! Ik ga stug door met implementeren. Het enige dat ik nog moet bedenken is waarover mijn boek moet gaan zodat ik financially free kan worden. Maar daar kom ik uit! 🙂

Eric Breddels
5 years ago

Ik geef dit jaar mijn kennis van Permanent Magneet Generatoren aan mijn klanten en prospects.

Jessica Leffers
5 years ago

Ik geef mijn klanten graag advies over het verbeteren van hun gezondheid en welzijn met behulp van puur natuurlijke producten als essentiele olien en voedingssupplementen. Ofwel; ik geef hen een goede gezondheid, welzijn en overvloed. Naast alle service die er gewoon bij hoort.

Anett Buytaers
Anett Buytaers
5 years ago

Ik geef in 2017 de beste Coaching zodat ik nog nog meer mensen naar een betere fysieke en financiele coaching kan helpen. Ik vertoon geduld, medeleven, en geef mijn passie door, waardoor mensen enthousiast worden en hetzelfde willen bereiken als ik

Ilza Keeman
5 years ago

Ik geef mensen die serieus op mijn blog reageren een middag cadeau waarin ze een brainstormtechniek gaan aanleren zodat ze deze zelf kunnen gaan toepassen in het ontwikkelproces.

Hoe waardevol is het om te leren hoe je ECHT brainstormt?
Thee-leuten, discussiëren, dat kunnen we allemaal, maar echt effectief brainstormen met creatieve technieken dat is toch echt wel een vak apart.

Tove Lise Skarestad
Tove Lise Skarestad
5 years ago

I give them aha-moments, clarity and a deep insight of what is literally blocking them in reaching their goal from the unconscious level, so when giving the New Year promise, they will be better equipped.

Vick Nieuwenhuis
5 years ago

Op 10 december geef ik klanten gratis een interactieve lezing voor meer zelfkennis. Zodat bezoekers zichzelf en anderen beter leren begrijpen en er meer compassie in onze wereld ontstaat.

Laura Bouwmeester
5 years ago

Ik ga in 2017 het eerste hoofdstuk van mijn boek weggeven.

Linda Graanoogst
5 years ago

Leuk, Laura! Succes 🙂 ben benieuwd!

Kirsten Nelis
5 years ago

Mijn (potentiële) klanten krijgen een burn-out test kado. Ze vullen de test in en zien direct waar zij staan. Een echte eye-opener voor veel mensen.

Jur Houtman
Jur Houtman
5 years ago

Ik geef aan mogelijk nieuwe klanten een LIVE optreden/voorstelling.

Harry Heijligers
5 years ago

Helaas heb ik nog niet zoveel weg te geven. Vandaar dat ik nu met mijn e-book bezig ben te ontwikkelen die ik als gratis weggever op mijn website ga plakken. Maar ja ik heb ook nog geen klanten, dus valt er ook nog niet zoveel weg te geven.

Maarrrrr …

Over 12 maanden heb ik ontzettend veel weg te geven, omdat ik dan ontzettend veel klanten en online producten heb. Dat is ook de reden dat ik aan het Zero to Million programma mee doe. En ik ben nu al begonnen met het programmeren van mijn mindset door iedere morgen tussen 5.45 en 6.00 mijn lange termijn doelen op te schrijven en met mijn vrouw te bespreken. We doen dit nu bijn een week sinds de Open Circles training vorige week woensdag. En het gaat steeds beter!

Groet, Harry Heijligers

Arvid Kuipers
Arvid Kuipers
5 years ago

Het zal waarschijnlijk wel zoiets worden als een eBook of een video. Of een probeer-periode.

Arvid Kuipers
Arvid Kuipers
5 years ago

Gaaf 🙂
Succes Harry!

Elsje Visser
5 years ago

Oei, wat een goeie!
Alhoewel de feedback van mijn klanten en prospects zo positief is over hoe ik ze help, vind ik het steeds lastig zonder directe interactie “cold value” te geven. Ik ben niet goed in het denken in “algemeniteiten”.

Maar door te denken aan een actuele klant weet ik eigenlijk wel iets waar veel mensen wat betreft interieur mee worstelen.

Waarvan velen echt denken: “maar hoe; ik heb al zoveel geprobeerd, gekocht, weer weg gedaan, verschoven, tijd, geld en energie geïnvesteerd; hoe pak ik dat aan?!

Ik geef een simpel stappenplan voor een altijd goede basis voor een ideaal intererieur.

Wat een mooie aanzet geeft dit blog!

Thea van Dijk
5 years ago

Een gratis e-learning module, zodat onze klanten nog beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Cynthia Brown
Cynthia Brown
5 years ago

Ik geef mijn klanten persoonlijke aandacht en nazorg, in een markt waar steeds meer geautomatiseerd wordt. We do care !

Marieke van der Meer
Marieke van der Meer
5 years ago

Tools to improve their English pronunciation skills and improve their confidence and fluency in speaking English professionally

Sofia Vercoulen
5 years ago

Van elke aankoop van onze plaid of deken doneren we 1 euro aan UNICEF. Onze klanten krijgen een bedankt kaartje.

Wabke Bouman
5 years ago

Met Zhineng Qigong kan volledige gezondheid van lichaam en geest worden gecreëerd. Het is nog work in progress, maar er gaan gratis filmpjes komen met de basisoefeningen. Zodat iedereen ermee kan werken en het heft in eigen handen kan nemen.

Amanda de Ronde
5 years ago

Ik geef mijn klanten inzicht in zichzelf cadeau. Doe de dingen uit liefde en de wereld gaat open.

Anne Brattinga
5 years ago

Hoi,

Ik geef mijn klanten, singer songwriters die een volgende stap in hun carrière willen zetten een gratis gesprek en advies over welke stappen ze nu het beste kunnen nemen. Een stappenplan op maat.

Ronald Knuit
5 years ago

Voor mijn opdrachtgevers zoek ik de beste werknemers die ik persoonlijk interview en waarvan ik de referenties check. En die gratis 1 dag proefdraaien en voor mijn kandidaten zoek ik de best passende werkgever ook mensen die graag aan het werk willen maar er niet tussen komen door bijvoorbeeld een “slecht” CV

Jitske Lochtenberg
Jitske Lochtenberg
5 years ago

Ik stuur ze een kaartje met een erkenning en dankwoord voor de fijne ontmoeting dit jaar

Erwin Janszen
5 years ago

Wij gaan een aantal .pdf / ebooks weggeven.

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
5 years ago

Aan waardevolle klanten geef ik een of twee workshop-deelname-kaarten die ze zelf als cadeau geven. Ze geven een prachtige workshop-ervaring cadeau aan een voor hen bijzonder iemand.

Guido Dik
5 years ago

Ik geef ze een digitaal werkboek van de Career Boost Camp waardoor ze het werk wat ze gedaan hebben tijdens de Career Boost Camp kunnen plannen door het jaar heen. Een behulpzame tool eigenlijk voor iedereen, nu gratis voor onze klanten.

Sterre Mense
Sterre Mense
5 years ago

Ik ga mijn klanten dit jaar nog rapport cadeau doen bestaande uit de eerste paar hoofdstukken van mijn ebook wat nog in de maak is.

Hanny Mommers
5 years ago

Ik geef mijn inschrijvers een ebook met 365+1 tips om hun trainingen en hun leven te verrijken cadeau.
En omdat een cadeau niet alleen waardevol voor je (potentiële) klanten moet zijn, maar ook zo waardevol voor jezelf dat het bijna pijn doet om het weg te geven, geef ik de geïnteresseerden daarna een maand van ons trainingsprogramma cadeau (Leuk dat we hetzelfde idee hadden, Nisandeh 🙂

Lidy van oord
5 years ago

Ik geef mijn klanten aandacht en nazorg. Ben nu bezig om mijn ebook over het aankopen van een huis verder vorm te geven zodat ook dat deels of helemaal als weggever komt.

Jeroen Verdonk
Jeroen Verdonk
5 years ago

Ik geef mijn cliënten volgend jaar de volledige verantwoordelijkheid over hun eigen leven, en ik geef hun de tools hoe dit te bereiken en vast te houden.

Wilbert Sluiter
5 years ago

Mijn Tijd, om hun Mobiele App nog meer hun vaste klanten en ambassadeursbooster te maken.

Ted Daamen
5 years ago

Ik geef mijn klanten een gratis 11 delige videoserie over Videomarketing

Stijn Bijnens
5 years ago

Een goodiebag voor elke klant met een kortingsbon, verzorgingsproduct, voedingssupplement, medicinale thee afgestemd op hun natuurgeneeskundig “type”.

Stijn Bijnens
5 years ago
Reply to  Stijn Bijnens

Stijn Bijnens:

en goodiebag voor elke klant met een kortingsbon, verzorgingsproduct, voedingssupplement, medicinale thee afgestemd op hun natuurgeneeskundig “type”.

Henri Leest
Henri Leest
5 years ago

Ik ben bezig een minicursus van korte video’s te ontwikkelen. Dit wordt mijn opt-in cadeau.

Maurits van Boetzelaer

Via ons blog over geraffineerde suikers vermijden geven wij elke dag gratis waardevolle content met allerlei suikervrije recepten en interessante blogs.

Maar om onze volgers extra aan te sporen geven wij over een paar weken een gratis workshop weg waarbij we in een kookstudio hen laten zien welke heerlijke recepten zij thuis makkelijk toe kunnen passen ipv allerlei pakjes en zakjes.

Gewoon vers en puur! No added sugars. Ons heeft het in ieder geval onwijs veel opgeleverd. Hartelijke groet, Maurits (WijSuikerVrij.com)

Jurre Blaauw
5 years ago

Niet langer verkopen maar problemen oplossen. Ik laat je in een gratis webinar zien hoe je dat voor elkaar krijgt met je organisatie.

Marianne van Gelder
Marianne van Gelder
5 years ago

Een gratis webinar

Iris Maier
5 years ago

Ben begonnen met het weggeven van starterculturen en straks krijgen een aantal prospects gratis een ondersteuningssessie voor een gezonde leefstijl op Skype.

Irma Meinema
5 years ago

Wij geven één maand abonnement gratis weg op ons programma.

Ann Vermonden
5 years ago

Wat ik gratis ga weggeven:
– een doorbreekanalyse
– websitescan
– e-book
– enkele van mijn meest waardevolste inzichten
– een gratis online cursus
– workshop
– mijn persoonlijke klanten mijn volledige aandacht en een knuffel

Silvie van der Zee
5 years ago

Geen concreet cadeau, maar net zoals altijd mijn uiterste best, volledige inzet en uitstekende service.

Els Wijnoltz
Els Wijnoltz
5 years ago

Ik geef mijn klanten nog meer aandacht en output dan wat verwacht wordt.

Bianca Boender
5 years ago

Wij gaan coaching gesprekken gratis geven.

Ietsen Bakker
5 years ago

Als het bouwproject gereed is wordt deze opgeleverd.
Mochten er nog opleverpunten openstaan (nog aanwezige gebreken) dan zijn de begeleidingsuren om deze gebreken tot een goed einde te brengen gratis.

André Werkhoven
André Werkhoven
5 years ago

Voor mijn waardevolste klanten geef ik hen niet alleen een warm nest van liefde, maar ook een volledige zelf klaargemaakte Indonesische rijsttafel.

Eduard Bosch
Eduard Bosch
5 years ago

Gratis ebook en een gratis uur consultancy.