GRATIS Crowdfunding cursus

3013 views | 100 reacties |
shares

In de vorige 2 artikelen vertelde ik over het principe achter onze bedrijfsvoering Doing Good is Good for Business en ik gaf je als voorbeeld ons 5-Step Model for Doing Good waarmee je jouw klandizie EN positieve impact in de wereld spectaculair vergroot.

In dit artikel ontdek je de enorme kracht van crowdfunding voor kleine zelfstandige ondernemers.

Onlangs hebben we weer een succesvolle crowdfunding campagne afgesloten en ik wil jou graag helpen om vergelijkbare resultaten te behalen.

Daarom nodig ik je van harte uit voor mijn nieuwe GRATIS webinar Crowdfunding Secrets Revealed EN… je maakt via dit artikel kans op gratis deelname aan de Crowdfunding Mastery cursus (t.w.v. €1.475).

Lees verderop hoe je hiervoor in aanmerking komt…

Hoe kun JIJ profiteren van Crowdfunding?

Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat steeds meer bedrijven Crowdfunding gebruiken voor de financiering van de ontwikkeling van een nieuw product of dienst, waarbij sommige bedrijven zelfs miljoenen kunnen ophalen in een crowdfunding campagne van 30 dagen.

Misschien heb je er zelf ook ooit over gedacht om je ‘geluk te proberen’ met Crowdfunding, maar twijfel je over hoe je het moet aanpakken en/of crowdfunding wel geschikt is voor jouw product of dienst en jouw doelgroep?AdobeStock_98465562-123

Nou, ik kan je vertellen… het heeft NIETS met GELUK te maken.

Wanneer je crowdfunding op de juiste manier aanpakt heb je maximale controle over de resultaten.

Toen ik me – als doorgewinterd marketeer – ging verdiepen in de mogelijkheden van crowdfunding om je klandizie te groeien, heb ik me echt verkneukeld. Het was alsof ik een goudmijn ontdekte.

In de afgelopen jaren heb ik talloze crowdfunding campagnes ‘gedraaid’ – voor ons bedrijf en onze liefdadigheidstak (Open Circles Foundation) en voor anderen als externe consultant.

Ik mag best – onbescheiden 🙂 – zeggen dat de Maximum Results Crowdfunding aanpak die ik heb ontwikkeld voor kleine zelfstandige ondernemers, ongeëvenaard is in de wereld.

Crowfunding for charity

En de afgelopen 2 jaar hebben we onze uiterst effectieve crowdfunding aanpak ingezet voor onze jaarlijkse inzamelingsacties voor goede doelen die volgens ons urgent aandacht en geld nodig hebben.

In 2015 hielden we de Schools for Laos Crowdfunding campagne die €48.902 in 30 dagen opbracht. Met dit bedrag financierden we 2 basisscholen (we verdubbelden het bedrag uit eigen portemonnee, waardoor we zelfs 4 scholen konden laten bouwen)

In 2016 hielden we de Save a Girl Crowdfunding campagne die meer dan €130.324 in 33 dagen opbracht. Met dit bedrag redden we 550 Nepalese meisjes van de slavernij en financieren we hun voortgezet onderwijs.

Dankzij beide campagnes verbeteren we de levens van talloze mensen die AdobeStock_105620431groot123anders geen kans hadden gehad. En daar worden wij ook diep door geraakt.
Zo diep, dat Vered (mijn vrouw) heeft besloten een heel jaar (2017) in dienst te stellen van een goed doel. En ik ga zelf PRO BONO nieuwe mega-succesvolle crowdfunding campagnes opzetten (en beheren) voor filantropische instellingen.

Op deze manier willen en kunnen wij charitatieve organisaties helpen om nóg meer impact te hebben met hun goede werk

Bijwerking… of strategisch doel?

Onze charitatieve crowdfunding campagnes gaven óók een enorme boost aan onze business in de vorm van goodwill, (internationale) PR, nieuwe connecties met invloedrijke personen, lucratieve nieuwe klanten, een versterkte expertpositie (De Save A Girl campagne heeft als PERK mijn nieuwe boek en het Enlightened Millionaire seminar) en meer…

Mooie bijwerkingen nietwaar?

Maar nu wil ik graag dat je – in het kader van “DOING GOOD is GOOD for business” – de bijwerkingen eens ziet als strategisch doelen voor JOUW volgende crowdfunding campagne.

En er zijn minimaal 12 strategische crowdfunding doelen die jij kunt onderscheiden:

 1. Een project financieren
 2. HOT leads genereren
 3. Zorgen voor waardevolle mond-tot-mond reclame
 4. Bakken vol gratis publiciteit krijgen
 5. Prospects en klanten actief betrekken bij jouw bedrijf
 6. Verzamelen van de meest accurate marktonderzoek informatie, direct van de bron (je klanten)
 7. Het opbouwen van enorme goodwill in jouw markt
 8. Backend verkopen garanderen (10-100 keer het gefinancierde bedrag)
 9. Co-creatie van jouw product of dienst met jouw klanten en prospects
 10. Het genereren van testimonials en aanbevelingen
 11. Het creëren van samenwerkingsverbanden – joint venture deals – met belangrijke partijen in jouw branche.
 12. Het vergroten van jouw merkbekendheid en expertpositie

In de Save a Girl crowdfunding campagne hebben we doelen 1, 2, 3, 4, 5, 7, 11 en 12 bereikt. En met €130.000 als opbrengst, hebben we meer dan 550 meisjes van de slavernij gered.

Niet gek voor een 33-dagen durende campagne die met een effectieve, stapsgewijze aanpak is opgezet, vind je ook niet?

Wil jij ook leren hoe je een succesvolle crowdfunding campagne opzet voor jouw bedrijf?

Wil je ook een project financieren en enkele (of alle) van bovenstaande 12 strategische crowdfunding doelen realiseren?

Zo ja, dan heb ik HEEL GOED NIEUWS, want ik heb speciaal voor jou een nieuw webinar gemaakt, en deze is zelfs helemaal GRATIS…

Crowdfunding Secrets Revealed

In dit 1-uur durende webinar deel ik met jou de 10 belangrijkste zaken die je MOET WETEN als je (zonder stress) een succesvolle crowdfunding campagne wilt opzetten.

Klik hier om je aan te melden voor Crowdfunding Secrets Revealed

Nog één ding over Doing Good is Good for Business…

Als het gaat over (crowdfunding voor) het goede doel, zijn er mensen die (vanwege opvoeding, cultuur…) vinden dat ze zelf niet BETER mogen worden van de inspanningen waarmee ze een een betere wereld creëren.AdobeStock_80367499groot123

Helaas is met deze (calvinistische) mindset de wereld NIET geholpen

INTEGENDEEL!

Hoe bescheidener je bent als het aankomt om het streven naar eigen succes met jouw (goede) business, hoe minder jij de wereld helpt.

Als jij schroomt om jouw product of dienst te promoten met het oog op meer klandizie, kom dan naar de allerlaatste Business Bootcamp OOIT. Daar krijg je nog één keer de kans om een doorbraak te bereiken in de mindset die je nodig hebt voor succesvol ondernemen.

Klik hier om je aan te melden vóór het definitief te laat is!

We hebben al meer dan 1200 inschrijvingen en voor je het weet, zijn we uitverkocht.

Tot slot

Ik ben eens benieuwd…

Voor welk project zou jij crowdfunding willen inzetten en wat is jouw gewenste opbrengst?

Laat het me alsjeblieft weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Zodra jouw comment is geplaatst, doe je automatisch mee met de win-actie waarin we de Crowdfunding Mastery Cursus (t.w.v. €1.475) verloten.

In deze krachtige online cursus, krijg je de stap-voor-stap crowdfunding aanpak waarmee je niet alleen een project succesvol financiert, maar ook de overige 11 strategische doelen bereikt.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Heb je je al ingeschreven voor het maandprogramma waarmee je Doing Good is Good for Business DAGELIJKS in de praktijk kunt brengen?

30 DAY CHALLENGE – Doing Good is Good for Business

Als je meedoet met deze Challenge, krijg je de hele maand juni IEDERE werkdag een video van 2-3 minuten met een IMPLEMENTATIE opdracht van 10-15 minuten waar je opmerkelijk “goede” resultaten mee behaalt.

De 30 Day Challenge kost normaal 100 euro, maar jij kunt GRATIS deelnemen als je bereid bent om dagelijks 15-20 minuten hiervoor vrij te maken.

Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe het dan snel via onderstaand formulier. Volgende week gaan we al van start!

30-DAY CHALLENGE

Doing good is good for business

You have successfully subscribed! Check your inbox folders and follow the link.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
100 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Ik zou crowdfunding inzetten voor mijn bedrijf, om het ontwikkelen van een product te finacieren.

Als blogger vind ik het schrijven vanuit je hart het belangrijkste dat er is. Daarmee bereik je het publiek dat je wilt, krijg je het bereik dat je nodig hebt om jouw boodschap uit te dragen in deze wereld.

Barbara Veldt
6 years ago

Ik wil crowdfunding inzetten om een nieuw project te starten in de jeugdzorg. Een project dat volledig anders wordt dan we ‘gewend’ zijn in Nederland. Met een andere mindset, een andere kijk op zorg. Innovatief en bovenal aansluitend bij de mogelijkheden en talenten van jongeren. In plaats van alles wat hen beperkt.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Het gaat erbarmelijk slecht met het voedingspatroon van velen.
Ik zou met mijn crowdfunding diverse dingen willen doen.
Ten eerste zou ik een groot lesprogramma willen maken voor de lagere school en middelbare school. Waarin de kinderen en jongeren leren wat goed voor hen is qua voeding en algehele zelfzorg.
Velen zouden een beter en gelukkiger leven leiden wanneer zij betere voeding gaan gebruiken en beter voor zichzelf gaan zorgen . En zo ontstaat er een betere en mooiere wereld.
Voor dit project heb ik wellicht 20.000 euro nodig

Mijn tweede project is een boek schrijven over mijn eigen worsteling naar vitaliteit en een duidelijk stappenplan erbij.
Vitale mensen bereiken meer in hun leven, zijn gelukkiger.
Wederom is mijn doel meer geluk creëren en een mooiere wereld.
Wellicht heb ik voor dit project ook 20.000 euro nodig.

Leuk om dit hier zo neer te schrijven!

Richard Kok
Richard Kok
6 years ago

Ik zou crowdfunding gebruiken om projecten te financieren die anders lastig / niet te financieren zijn.

Monique Wagenaar
Monique Wagenaar
6 years ago

Ik zou crowdfunding willen inzetten om de omgeving van zieke mensen mooier en beter te maken, zodat zij zich onderdeel blijven voelen van de maatschappij en sneller beter worden.

Guy Hamaekers
6 years ago

Dieren die in jammerlijke condities leven vind je overal op de wereld. Om ergens te beginnen wil ik een crowdfunding opzetten om voor straathonden in Mexico een nieuw thuis te vinden. Om ook daadwerkelijk aan een oplossing van het probleem te werken worden de honden voordat ze ter adoptie aangeboden worden eerst gesteriliseerd en krijgen hun vaccinaties. Dit kost ongeveer € 30,- per hond. Mijn doel is om voor 1000 honden een nieuw baasje te vinden.

Joyce Beckker
6 years ago

Een herdenkingsboek bij miskraam en stilgeboorte, dat is waarvoor we graag een crowdfunding actie inzetten. Dit prachtig vormgegeven fotoboek inclusief Zonnebloemzaadjes biedt troost aan ouders, broertjes en zusjes van een ongeboren, of bij de geboorte overleden kind.

Marvin Alexander
6 years ago

Mijn missie is een gezonderen en fittere wereld te creëeren. Een project zou zich voor mij centreren rond thema’s als sport&beweging en voeding. Hierbij denk ik aan zowel educatie als het beschikbaar stellen van faciliteiten om de juiste (voedings)middellen.

Saskia de Rooy
6 years ago

Ik worstel met dat idee dat we allemaal miljonair moeten worden. Op dit moment is min inkomen niet overvloedig maar zet ik me wel in voor een betere wereld. Is dat dan dom? En als iedereen zijn eigen goede doelen zoekt ( zonder overheid), waar blijft dan het overzicht/ (Niet dat het nu zo fantastisch gaat, dat is natuurlijk ook helemaal waar).

Het is waardevol om de richting in geduwd te worden die zegt doe het nu!, niet later maar nu. Ik ben beeldhouwer en heel erg blij geworden van en over permacultuur en herstellende landbouw. We kunnen het CO2 probleem terugdraaien door op een slimme manier voedsel te verbouwen. Niet in een monocultuur maar in een multicultuur 😉 dat ken je wel als ecosysteem!

Waarschijnlijk draait het in het leven om schoonheid. In mijn werk zoek ik dat en in permacultuur zit het ook. Kracht, samenwerken, talent gebruiken, daar gaat het om. Fijne dag!

Marjolein Kalter
6 years ago
Reply to  Saskia de Rooy

Hoi Saskia,

Is het waar dat we allemaal miljonair MOETEN worden?
Volgens mij is de essentie dat je doorkrijgt dat het groot/groots denken niet gaat over de externe wereld.
De voornaamste beperking zit in onze manier van kijken naar de wereld.

Jouw overvloed kan je inzetten voor een betere wereld. Hoe groot of hoe klein die ook is.

Heb een grootse dag!
Marjolein

Saskia de Rooy
6 years ago

Hoi Marjolein,

Nee, wat mij betreft hoeft dat niet maar dat lijkt heel erg zo omdat de trainingen allemaal zo heten. Wat mij betreft is het beter om genoeg te hebben en overvloed in te zetten om de wereld weer heel te maken.

Fijne dag gewenst!

Femke Klein
Femke Klein
6 years ago
Reply to  Saskia de Rooy

Hoi Saskia,

Volgens mij gaat het niet om het woordje ‘millionaire’, maar om het woord ‘conscious’ als Nisandeh het heeft over ‘conscious millionaire’.

Je bent een ‘miljonair’ als je ‘glas vol is’ en wanneer dat is, is voor iedereen anders, o.a. afhankelijk van je leefstijl en uitgaven.

Als je ‘bewust’ met je geld om gaat, stroomt het vervolgens over naar anderen en zo verbeteren we de wereld!

Ga door met de wereld beter maken 🙂
Femke

Eef van der Meer
6 years ago

Crowdfunding wil ik inzetten voor een community van kinderen. Zij kunnnen daar insturcties voor techniekprojecten downloaden en hun producten daarvan weer uploaden. De community van kinderen en de volwassen begeleiders kunnen met elkaar communiceren.

Dit bestaat in Nederland (nog) niet en dat wil ik opzetten. Nederland heeft behoefte aan techstudenten in de dop. Hands ON

Groet, Eef techjuf

Saskia de Rooy
6 years ago

Misschien beginnen met iedere maand ergens een boom (laten) planten. Dat is een goede manier om ecosystemen te herstellen. Wie doet er mee? tegenlicht.vpro.nl/biografieen/p/jadav-payeng.html

Lidy van Oord
6 years ago

I would love to make a crowdfunding campaign for my project Roovim.

Roovim want to help young people who have a “speck” on their life.
They can live in one of our houses with a contract tot participate and learn how to give more meaning and purpose to their life.

The campaign is needed to have a first house and decoration to start up. Fund to need will be € 120000

Niña van Wermeskerken

I would like to use the crowdfunding campaign to finance the making of a software program that will help speech therapists with their administration.

Francisco Ockhuisen
6 years ago

Ik zou een crowdfunding project gebruiken om de Olifanten te beschermen en de Neushoorns tegen uitroeiing.

Elske van de Fliert
6 years ago

Ik wil crowdfunding inzetten om een nieuw product in de markt te zetten: een template voor een workshop groener, schoner en slimmer rijden zodat KAM coördinatoren en MVO managers zelf met dit onderwerp, met hun collega’s, aan de slag kunnen.

Vera Broos
6 years ago

Ik wil crowdfunding doen voor een idee waarvoor de Engelse partner waar ik vorig jaar mee werkte, een miljoen pond van de staatsloterij heeft gekregen en dat al door 2 klanten is besteld met een eigen inleg maar niet genoeg om het op te zetten zoals ik het zou willen. Het heet Henpower, een cultureel programma rondom de komst van een kippenhok in verzorgingshuizen.

De combinatie van artiesten en kunstenaars met ouderen is al geweldig, met levende dieren kunnen we de mensen in instellingen helemaal verwennen! Om dit een half jaar te gaan doen, wil ik 12000 euro ophalen met crowdfunding om het op 1 plek een half jaar te gaan doen (er is 8000 door de instelling ingelegd).

Groetjes van Vera Broos

Robert van der Wulp
6 years ago

Ik wil de crowdfunding gebruiken voor het publiceren van mijn boek en zo het vergroten van mijne expertstatus. Ik heb daarvoor €10.000 nodig.
Het boek wil ik doneren aan de organisaties die deze fietsers helpen.

Ik kan daarmee talloze fietsers helpen die geld inzamelen voor alle goede doelen waar je voor kunt fietsen.
Ik help hen met een gezonder leven, meer plezier te beleven aan hun prestatie en met de cursus Crowdfunding kan ik hen allemaal helpen meer geld in te zamelen voor hun goede doel.

Daar wordt de wereld een stuk mooier van!

Astrid Steijger
Astrid Steijger
6 years ago

Prachtig! Het was me eerst niet helemaal duidelijk waar je boek over gaat. Dat is wel belangrijk wil je er mensen warm voor krijgen. Doorlezend begrijp ik dat het gaat over de wijze van aanpak van fietstochten voor een goed doel. Succes.

Marjolijn de Rooy
Marjolijn de Rooy
6 years ago

Ik zou crowdfunding graag in willen zetten voor het financieren van onderzoek naar de voorspellende waarde van thermografie. Waarmee iedereen in staat wordt gesteld zijn gezondheid te monitoren en dan bv via aanpassing van lifestyle hierin verbetering te brengen.

Thermografie is niet invasieve, stralings- en contactvrije methode, waarmee met een warmte gevoelige camera, het unieke symmetrische warmte patroon van een persoon kan worden vastgelegd. De camera meet minder dan 0,5º verschil. Iedere gezondheidsprobleem of blessure begint met een ontstekingsproces, waardoor thermografie een geweldig preventie tool kan zijn.

Marjolein Kalter
6 years ago

Mijn campagne zou ik graag willen inzetten voor het maken van een online programma met de methode van het nieuwe solliciteren.

Stop met solliciteren op vacatures, creëer je eigen baan!

Er zijn nu zoveel capabele mensen die ontmoedigd ongewild thuis zitten met geweldige potentie in handen vooral omdat ze iedere keer weer proberen om met 200 man 1 vacature te winnen.
Doodzonde van de potentie de kwaliteiten en de mogelijkheden die daardoor blijven liggen.

Een online training heeft laagdrempelig een enorm bereik.
mensen kunnen meteen beginnen, zonder te reizen, tegen lage kosten en met een hoog rendement.

Marnix Des
Marnix Des
6 years ago

App om Creativiteit bij Jonge Kinderen te Stimuleren.

We leven in een wereld waar kleine kinderen van jongs af aan met gadgets zoals tablets in aanraking komen. Waar de meeste apps de kinderen overladen met stimuli en de kinderen in een soort trance brengen willen wij een App ontwikkelen die kinderen juist stimuleert om rond te kijken in hun omgeving en hun creativiteit en fantasie te gebruiken!

De Crowdfunding Mastery Cursus zou hiervoor een uitkomst zijn, omdat we van crowdfunding gebruik willen maken, alleen hier nog niet de benodigde ervaring in hebben.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Marnix Des

Waw dat is een prachtig idee,Marnix. Met 3 tieners in huis zou ik zoiets direct willen aanschaffen!

Marian Oort
6 years ago

Samen met een collega proberen wij mensen te helpen die buiten hun schuld om in de financiële problemen zijn geraakt en daardoor ook hun kinderen niet kunnen laten meedoen met allerlei activiteiten, zowel schoolse als sportieve.

Wij proberen al enige tijd om met onze stichting er voor die mensen te zijn maar kunnen veel niet doen omdat de financiële middelen ontbreken.
Uiteraard hebben wij het wel eens over crowdfunding gehad maar probleem/vraag is dan altijd hoe pak je dat aan ..??

Martin Kugel
6 years ago

Crowdfunding wil ik gebruiken om meer mensen laten ondernemen, specifiek vanuit een uitkering/ontslag.

Astrid Steijger
Astrid Steijger
6 years ago
Reply to  Martin Kugel

Mooi doel! succes want het is echt een nijpend probleem. Mijn eigen ervaring is dat het als een fuik is en waar moeilijk uit te komen is. Wil er graag meer van horen.

Onno Nieveen
6 years ago

Crowdsourcing voor anti malaria project.
Via de stichting ARHF (www.arhf.nl) gebruiken we een totaal nieuw soort homeopathisch medicijn waarmee we malaria kunnen verhelpen (kinderen en volwassenen).

In 2015 zijn er 100.000 mensen mee geholpen (10 ct/behandeling), we doen het ook via scholen, ongekend succes (> 95% succes).
Ons budget komt via donaties, maar is te laag om de nieuwe plannen te verwezenlijken 2016: 500.000 mensen, waarvan 300.000 kinderen!
Crowdsourcing is enige optie voor de toekomst: 2016 moet het jaar worden!

Annet Rogier
Annet Rogier
6 years ago
Reply to  Onno Nieveen

Kijk, dat vind ik nou nog es een prachtige doelstelling. Mooi project ! Alle succes!

Marion Moolenaar
Marion Moolenaar
6 years ago

Ik zou crowdfunding graag in willen zetten voor het aanschaf van een apparaat waarmee ik langdurige kleine kwaaltjes waar een huisarts geen antwoord op heeft, kan onderzoeken en op kan ondersteunen. Het gaat dan over de kleine kwaaltjes waar de diagnose is dat je er maar mee moet leren leven of waar geen aandacht aan gegeven wordt, maar die voor jou wel mee tellen in je levenscomfort.

Daarnaast wil ik met dit apparaat kinderen met dyslexie, dyscalculie en adhd ondersteunen zodat hun schoolleven aangenamer wordt.
Ik ben nog aan het puzzelen hoe ik laagdrempelig de kinderen kan bereiken, naast gereduceerde tarieven of gebaseerd op inkomen.

Astrid Steijger
Astrid Steijger
6 years ago

Hoe heet dat apparaat? Heb je zelf een praktijk? In welk kader wil je het gebruiken?

Paulien van 't Westeinde
Paulien van 't Westeinde
6 years ago

Ik zou crowdfunding willen inzetten om alle Nederlands middelbare scholieren te laten beleven wat nodig is om ons land veilig voor het rivierwater te houden. Ze gaan werken met de interactieve leskist Ruimte voor de Rivier die aansluit bij examenstof Aardrijkskunde alle niveau’s (vmbo, havo, vwo).

Zo zijn alle beslissers van de toekomst (nu tieners) op de hoogte wat nodig is om Nederland veilig te houden. Deze bewustwording is van belang voor de toekomstige veiligheid van heel Nederland.

De Crowdfunding Mastery Cursus zou enorm helpen om handvatten te krijgen om mijn netwerk in te zetten!

Nicole Nagelgast
6 years ago

Ik zou crowdfunding gebruiken voor het financieren van een boek over set design en paperart waarmee creatieven hun werk naar een hoger niveau kunnen tillen, waar ik al mijn kennis in overdraag.

Ben Oostrum
6 years ago

Afgelopen woensdag ben ik mijn KICKSTARTER Crowdfunding campagne gestart: kck.st/1OF5jfi
Geïnspireerd door de Breaktrough to Success van november 2015.

Toen ik op zondagavond na afloop van de training eindelijk in bed lag kreeg ik een helder moment.
Mede cursist Yolanda van der Jagt stelde voor om Crowdfunding te gaan doen, maar ik dacht: dan heb ik wel een zak geld, maar geen oplossing voor mijn situatie. Maar tijdens de training had Nisandeh ook gezegd: “Use other peoples money, other peoples time, and other peoples knowledge.”

Ik kon die nacht niet meer slapen, want ik wist wat me te doen stond.

Ik zou een KICKSTARTER campagne beginnen voor de realisatie van mijn AZUME Keramische Rijstkoker, maar ik zou het niet in mijn eentje doen. Ik zou eerst een team formeren.

Dus heb ik de afgelopen maanden samen met mijn team hard gewerkt aan de campagne voor de AZUME.
Ik ben productontwerper en een goeie ook! Maar nu heb ik ook een sales expert en een marketing expert in mijn team, samen met een webdesigner, fotograaf, filmmaker en een paar koks. We vormen een geweldig team en hadden afgelopen woensdag een vliegende start!

Astrid Steijger
Astrid Steijger
6 years ago
Reply to  Ben Oostrum

Als ik geld zou geven voor jouw plan wat heb ik dan voor op anderen mbt jouw keramische rijstkoker? Wat is voor mij het voordeel?

Eric Herber
6 years ago

Ik wil CrowdFunding gebruiken om mijn ideeën en (deel)producten naar een hoger Level te brengen en ze zo uit te (laten) werken dat heel veel mensen ze kunnen (aanschaffen en) gebruiken en daardoor meer mensen bewegen.

Want:
Bewegen gaat vanzelf.
Je hebt alleen de juiste middelen nodig,
Om te worden uitgenodigd…

Chantal Herrebrugh
6 years ago

Ik ben ondernemer en mijn bedrijf kan alleen maar bestaan door klanten en omzet. Om dit te bereiken is reclame nodig. Reclame maken kan op veel manieren maar kost over het algemeen veel geld en de opbrengsten laten vaak te wensen over. Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf .

Een online platform waar collega ondernemers tegen een laag tarief op een leuke manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf. Onze kracht en onderscheidend vermogen zit hem in de manier waarop en de samenwerking die we met de ondernemers aan gaan. Een uniek concept met enorm veel potentie zowel voor de ondernemers, de consument en voor ons zelf.

Wij zoeken een financiering van 100.000. Dit is om ons te positioneren in de markt, het aannemen van personeel bedrijfsmiddelen. Eerlijk zaken doen…ons bedrijf gaat het verschil maken!

Anutosh van Varik
6 years ago

Prachtig, neem contact met on op: tel 06 5539 1430 (anutosh@vlierhof.org)

Geert Jan Rijpstra
6 years ago

Ik heb crowdfunding nodig om de Noord- en Zuidpool en de toedra’s te koelen/bevriezen met behulp van duurzame energiebronnen.

De wereld gaat ten onder door ons nog steeds voortdurend gebruik van veel CO2 producerende brandstoffen. De 0,8 graad temperatuurstijging is het gevolg van ons handelen van 20 jaar geleden. Als we nu volledig stoppen met CO2 produceren, schieten we alsnog naar een onleefbare 6 tot 12 graden temperatuurstijging, omdat er een aantal onomkeerbare reacties in gang gezet worden.
De ijskappen van de polen, de natuurlijke airco van onze aarde, smelten door de temperatuurstijging.

Hierdoor is er minder ijs (wit) wat zonlicht reflecteert en juist meer water (donker), wat zonlicht absorbeert. Dit proces versterkt zichzelf. Ook de permafrost op de toendra’s ontdooit, waardoor grote hoeveelheden methaan vrij komen. Dit is een broeikasgas dat voor een nog snellere opwarming van de aarde zorgt dan CO2. Ook dit proces versterkt zichzelf.

Naast CO2 reductie is dus preventieve koeling nodig.
Dit is technisch mogelijk, maar hiervoor zijn miljoenen zonnepanelen en windmolens nodig met koelmotoren.

Dit is met worldwide crowdfunding goed te realiseren.

Niels Dolieslager
6 years ago

Ik wil crowdfunding gebruiken om een tiendelige compositie voor fanfare te kunnen maken van 40 minuten inclusief studio-opnames.

Het zou een revolutie betekenen voor de financiering voor nieuwe muziek. Auteursrechten dekken de kosten niet van het componeren van nieuwe muziek, subsidies bestaan bijna niet meer en muziekverenigingen zelf hebben meestal te weinig geld voor grote nieuwe werken. Dat laatste geldt niet als ze de kosten delen.

Niels Kaan
6 years ago

Mij croudfunding campagne zou zijn voor het financieren van de marketing van de woef-app:

De woef-app in een notendop, geeft veiligheid aan psychiatrisch patiënten, die zelfstandig thuis wonen lijden aan dissociatieve stoornis en daar bang voor zijn.
Deze app haalt een gedeelte van de angst weg doordat er automatisch verzorging komt zonder dat de patiënt actie hoeft te onder nemen.

Door een goede marketing kunnen we deze app veel sneller bij de doelgroep onder brengen en dus helpen bij een beter en zelfstandiger leven. Psychiatrisch patiënten is een zo langzamerhand ondergeschoven groep geworden. Hoe sneller wij ze kunnen vinden en helpen hoe beter.

Femke Klein
Femke Klein
6 years ago

Ik ga crowdfunding inzetten voor financiële hulp aan, en meer bekendheid voor, ‘Emergency pedagogic interventions’ van de ‘Friends of Waldorf Education’.

Leerkrachten en therapeuten gaan als vrijwilliger via deze organisatie naar gebieden op de wereld waar kinderen door oorlog of door een natuurramp zijn getraumatiseerd.

Door middel van therapeutische spellen, ritmische oefeningen en kunstzinnige opdrachten helpen ze de kinderen te stabiliseren, stress weg te laten vloeien en met hernieuwd vertrouwen verder te kunnen.

De urgentie van deze pedagogisch therapeutische hulp is groot, gezien de vele oorlogssituaties en natuurrampen die er in de wereld zijn. Financiële hulp is dan ook hard nodig!

Kijk voor meer informatie over dit super goede doel op freunde-waldorf.de/en/emergency-pedagogy/

Mijn gewenste opbrengst is 40.000 euro binnen 2 maanden tijd. Nu alleen nog leren hoe ik dit kan voor de ‘Friends of Waldorf Education’ en voor al die kinderen kan bereiken!

Astrid Steijger
Astrid Steijger
6 years ago
Reply to  Femke Klein

Geweldig idee!

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

Crowfunding zou ik gebruiken om een “Open Hart” centrum te creeéen. Om meer liefde in de Wereld te brengen waardoor we liefdevoller met elkaar om kunnen gaan!

Shirley-Jane Jasper
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Mooi plan Jan! Dat begint vast al met lekker veel knuffelen!

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

liefdevol omgaan met je medemens bestaat niet alleen uit knuffelen het houdt in dat je in alle omstandigheden bij je liefde/ innerlijke vrede kan blijven.

Rob Kramer
6 years ago

Ik wil crowdfunding inzetten om een vernieuwende aanpak tegen structureel pestgedrag op scholen gratis of zo goed ala gratis aan te kunnen bieden.

Piekel Slors
6 years ago

Ik zou crowdfunding willen inzetten om een Stichting op te richten, die zich bezig houdt met schuldhulpverlening. In eerste instantie in mijn stad, waar er te weinig man/vrouwkracht beschikbaar is bij de Gemeentelijke Kredietbank en er geen andere Stichtingen werkzaam zijn op dit vlak. Via deze stichting zouden er in de diverse buurtcentra meer mensen en middelen beschikbaar kunnen worden gemaakt om meer mensen te helpen weer op de (financiële) rails .

Jolanda Nagtzaam
6 years ago

Met een crowdfunding bedrag zou ik het volgende willen organiseren: VROUWELIJKE ASIELZOEKERS, die járen moeten wachten op een verblijfsvergunning (of uiteindelijke afwijzing), zouden tijdens de procedure (het lange wachten) gratis korte cursussen moeten kunnen volgen. Belangrijk is dat de kinderen worden opgevangen en óók met educatieve spelletjes worden begeleid. Ingeval VROUWELIJKE analfabeten : leren lezen en schrijven. Ingeval de vrouwen een goede basisopleiding hebben : zich ontwikkelen op een bepaald gebied (mag heel breed zijn). Mochten zij te horen krijgen dat zij tóch worden terug gestuurd dan hebben zij in ieder geval een betere (basis/start) in hun land van herkomst en mochten zij wél een verblijfsvergunning krijgen dan hebben zij al een goede start om zich verder te ontwikkelen in NL. Zo wordt de uitzichtloosheid van deze vrouwen nuttig ingevuld en ook hun kinderen hebben een goede start. Dit biedt tevens werkgelegenheid of stageplekken.

Is het bovenstaande niet realiseerbaar dan zou ik in den lande events (FAIRS) willen organiseren waar VROUWELIJKE asielzoekers én kinderen hun talenten kunnen tonen aan omwonenden. Bijv. maken van heerlijke gerechten, kleding, dans, zang, muziek, kunstprojecten etc.

Sterre Mense
Sterre Mense
6 years ago

Ik zou crowdfunding willen inzetten voor het herverpakken van mijn dienst om het bereikbaar te maken voor de groep mensen die het ontzettend goed kunnen gebruiken.

Het gaat om een cursus om verstandig met je geld om te gaan, en een goede financiële start te maken.

De mensen die hier het meeste profijt van kunnen hebben zijn kansarme scholieren met relatief sombere arbeids- en toekomstperspectieven, omdat deze het relatief vaak in de financiële problemen komen.

Mijn doel met de crowdfunding zou dus zijn om bijvoorbeeld 10 klassen in een jaar op weg te helpen naar een stabiele financiële basis.

Shirley-Jane Jasper
6 years ago

Ik zal een crowdfunding project opzetten voor het aankopen van een stuk leefgrond voor het opzetten van het eerste Reconnecting Centre. Een plaats waar mensen de kans krijgen om zich her te verbinden met zichzelf, met de natuur en met elkaar.

Een plek die (deels?) off-grid gedreven wordt door bewoners en bezoekers die elk hun eigen taak hierin dragen, passende bij wie zij zijn: werken in de permacultuur moestuin/voedselbos, social media, marketing op kantoor, bibliotheek en infotheek bijhouden, artikelen schrijven en publiceren, cursussen geven, supplies halen, huizen van natuurlijke materialen bouwen, gaterig and sharing, natuurgeneeskundige middelen maken, healings geven etc.

Meerdere weken worden aangeboden aan mensen die behoefte hebben aan rust, ruimte, schone lucht, medemenselijkheid, een plek om na te denken of juist niet, een plek om los te laten, buiten de gehaaste structuur van alledag, zonder (voor)oordeel in warmte verbonden.

GEEN geïsoleerd eiland in deze wereld, maar een thuisplaat voor ieder die – niet goed in zijn vel zit – zich niet helemaal thuis voelt in deze wereld – graag eens wil zien hoe het anders kan – een duwtje in de rug/aanmoediging nodig heeft om werk te doen waar het hart ligt – behoefte heeft aan persoonlijke e/o spirituele groei – gelijkgestemden zoekt – een andere vorm van vakantie/vrijetijdbesteding behoeft etc.

GEEN ideëel oord, hier kom je nl. ook jezelf tegen, je blokkades, je mindfucking. Hier botsen mensen evengoed, maar gaan we er wel op een ander manier mee om. (Geen veroordelingen, het bij jezelf houden en je bv afvragen wat zegt dit over mij als ik boos word).

Er kunnen pittigere weken/ weekenden worden gepland voor bezoekers, maar ook lichtere waarbij ieder bijdraagt met iets wat hij/zij wil delen. Er wordt daarbij niet gekeken naar je papiertjes, maar naar je passies. Een lezing, een workshop, een groepsactie, kampvuur, liefst zonder tv of wi-fi. Thema’s als: stilteweken, yoga/fitness, werken aan je persoonlijke groei, intuïtieve ontwikkeling, je eigen blokkades opsporen en ermee dealen, creatieve weken etc.

Wat het ‘meer’ is dan menig alternatief vakantieoord: alleen al dat het dat dus NIET is: het is een school, een leefgemeenschap, een hersteloord, een natuurgebied, zelfvertrouwenbouwersplek, leerplek voor alternatief bouwen etc. Alternatieve energiebronnen, spiritualiteit, creativiteit, commercie en zakelijkheid, heling, techniek en natuur, vakantie, wonen en werken gaan hand in hand.

Een deel van de opbrengst zal worden gebruikt om weer nieuwe Reconnecting Centres op te zetten. Eerst in Nederland/ buurlanden, daarna over de hele wereld.
Ik kan nog wel even doorgaan hoe dit verder is ingevuld, maar voor nu vast even genoeg!

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

Hallo Shirley-Jane, Lijkt me een goed idee mijn steun heb je! vriendelijke groet

Anutosh van Varik
6 years ago

Prachtig, neem contact met on op: tel 06 5539 1430 (anutosh@vlierhof.org)

Edgar Hutte
6 years ago

Ik wil een crowdfunding actie opzetten om mijn huidige expat platform in Brussel om te zetten naar een veel krachtiger internationaal platform. Naast het IT element zal ik een team moeten opbouwen om daarna snel het netwerk buiten Brussel op te bouwen en te ondersteunen bij het ontwikkelen van lokale evenementen en andere services. Het bedrag dat hiermee gemoeid gaat is moeilijk in te schatten, maar zal waarschijnlijk enkele tonnen zijn.

Fred Groen
6 years ago

Met een crowdfunding investering zou ik graag een hypotheken portefeuille aankopen om voor ons voldoende werk te kunnen hebben wat we leuk vinden en voldoende oplevert aan volkomen tevreden klanten en een goed inkomen

Daniela Razocher
6 years ago

I have an idea for educating children about emotions – how to deal with them, what they are for, something we don’t learn in school. It is related to my job, but addresses a different audience.
The crowd funding campaign would aim to raise money to implement a deck of cards that could be used in schools and at home.

For me this would be a contribution I’d like to make but requires funds I don’t have. I believe giving kids a head-start in this arena would add a lot of good for them and our future.

Ems Peters
Ems Peters
6 years ago

Ik wil crowdfunding gebruiken om kankerpatiënten te kunnen laten logeren in een hersteloord waar zij worden voorzien van groentensappen die gemaakt zijn van biologisch dynamisch geteelde groenten dmv slow gear juicing én waar deze patiënten kunnen detoxen zodat hun lever zo goed mogelijk blijft functioneren.

Eén begeleider per persoon mag mee om te leren wat er gedaan moet worden en hoe zodat ze na twee weken naar huis kunnen om daar verder te herstellen. Voor het aankopen en inrichten van het gebouw en grond is 750.000 euro nodig. Voor het verbouwen van de groenten en bekostigen van personeel en vaste lasten is in eerste opzet 250.000 euro nodig. Streven is om energie neutraal te gaan werken dmv duurzame systemen.

Anutosh van Varik
6 years ago
Reply to  Ems Peters

Hallo Ems,

Helemaal niet nodig die €750.000.
Na geconfronteerd te worden met kanker ben ik zelf ook naar een dergelijk centrum geweest (Acinipo in Spanje – Wilko van der Vegt) waar ik kanker patiënten heb zien opbloeien door de informatie die we kregen, en vooral ook door het groepsproces wat we met elkaar deelden. Ik ben dankbaar dat ik kanker heb gekregen omdat het een prachtige wake-up call voor me is geworden.

Wij willen graag ook zo’n centrum beginnen, vooral ook omdat het centrum in Soanje veel te duur is voor de meeste mensen. Wij hebben vrijwel alles in huis om een dergelijk centrum te beginnen. Wil je contact met me opnemen (tel 06 5539 1430)

Claudia Verstegen
6 years ago

Ik wil een crowdfunding starten om meiden in de techniek te promoten.

John-Pierre Cornelissen

Voor het starten van een B&B gericht op fietsers in de Franse Alpen.

De gewenste locatie is een zéér geliefd wielersportgebied. Doordat het is omringt door verschillende wintersportplaatsen (boven op de berg) zijn er in het dal nauwelijks goede accommodaties te vinden. Dat is echter wél waar de fietsliefhebber wil overnachten.

De gewenste opbrengst is mede afhankelijk van de kosten van het bedrijfspand dat we kunnen vinden, maar dat zal zo rond de € 200.000,- zijn

Cora K. Hiebinger
6 years ago

I would do a crowd-funding campaign to address an issue that I really care about: that more and more people have no awareness on their impact on the environment (e.g. letting the motor run while they go shopping, or sit in the car and have a snack etc.) – and the officials do not seem to care about such “minor” issues too much.

With the fund money I would pay a team and create a website with information (e.g. on how much money you could save turning the ignition key, and how much CO2 that would save, or hook up to the swiss site that already exists…), a Social Media Campaign, organize events where people talk to drivers who let their motor run, get the media involved (mostly boulevard newspapers which people read for free) and make a short video showing the benefits for everyone.

Also, I would create a workshop series with the purpose of raising awareness and body attention (this is were my expertise comes in) and go into schools with that to get the kids motivated, who in turn will influence their parents for sure.

I think I would need to raise about 12000.- to be able to pay everybody involved and for the products that need to be created.

Femke de Caluwe
Femke de Caluwe
6 years ago

Ik wil graag crowdfunden om diverse stichting waar ik actief voor ben te helpen om hun projecten te financieren. Zo ben ik vrijwilliger voor ISV Aangepaste sportvereniging waar we onder andere sporten met kinderen met een handicap.

Daarnaast werk ik op projectbasis voor Stichting Muziek aan Bed, waarbij twee cellisten op 1 cello muziek maken voor zieke kinderen in ziekenhuizen.

Daarnaast zet ik me altijd graag in voor de medemens en wil ik niet meer alleen afhankelijk zijn van subsidies en fondsen. Ik heb een mooi verhaal en wil dit graag delen met anderen en ze er zo bij betrekken op een manier die voor iedereen prettig voelt en iets bijdraagt: Crowdfunding dus!

Patrick Asmus
Patrick Asmus
6 years ago

Crowdfunding inzetten ter stimulering thermodynamische (en dus ‘zon-onafhankelijke’) energiesystemen om een versnelde transitie naar een duurzame energiemarkt mogelijk te maken, bij voorkeur via collectiviteiten. Benodigde opbrengst : €250.000,-

Greta van Buuren
6 years ago

Dag, ik zou graag twee crowdfundings starten. Eentje voor een high-end symposium over PostTraumatischeStressStoornis in de praktijk en eentje voor een boek over dit onderwerp. Voor de eerste heb ik ca. € 50.000,= nodig en voor de tweede ca. € 5.000,=.

Daniel Jansen
Daniel Jansen
6 years ago

Vision: Connecting and building the worldwide network of organisations with high integrity.
Desired revenue: €75.000 for the first year promotion and inspiring activities.