De Business Bootcamp is niks voor jou

4502 views | 110 reacties |
shares

Het klinkt een beetje gek uit mijn mond, nietwaar?

“The Business Bootcamp is NOT for you.”

Als Open Circles Academy ‘leven’ wij van onze uitverkochte Business Bootcamps, gevuld met gepassioneerde en ambitieuze zelfstandige professionals die enthousiast over hun ervaringen en resultaten vertellen aan bevriende ondernemers in hun netwerk.

Zo raken wij keer op keer volgeboekt…

En toch willen wij niet dat zomaar iedereen deelneemt aan onze GRATIS 2-daagse training commerciële vaardigheden

… het is namelijk NIET aan jou besteed als een of meer van de volgende 10 dingen op jou van toepassing zijn:

1 - Je gaat alleen maar omdat het GRATIS is
(Inderdaad, de Business Bootcamp is gratis. We vragen slechts €47 voor het dekken van de kosten van koffie/thee, lunches en trainingsmaterialen. Gratis toegang is onze manier om jou op een risicoloze, vrijblijvende manier kennis te laten maken met de strategieën, tools en systemen waarmee jij jouw product of dienst krachtiger dan ooit in de markt zet.

Deze gratis kennismaking is onderdeel van ons business model en in de Business Bootcamp ontdek je precies hoe het werkt. En voor degenen die nu denken: “Maar… €47 is toch niet hetzelfde als GRATIS?” of: “Meer dan duizend deelnemers… hmmm, daar houd je toch aan over?” Ik vrees dat zij belangrijke basisinzichten missen over kosten, baten en over de werkelijke WAARDE van een 2-daagse business training…)

2 – Je hebt geen business, noch ben je van plan om er NU mee te starten
(In de Business Bootcamp krijg je praktische tools en instructies die snel tot resultaten leiden, MITS je een bedrijf hebt - hoe groot of hoe klein ook. Zonder enige prospects of klanten en zonder KvK nummer, heb je (nog) weinig te zoeken in de Business Bootcamp…)

3 - Je komt alleen maar voor de energie-boost en/of inspiratie
(Het is waar dat de energie en ideeën die je krijgt in de Business Bootcamp voeding kunnen zijn voor een enorme groeispurt van jouw onderneming, maar… het is een business-training waar je concrete stappenplannen krijgt die je moet implementeren om vooruit te komen. Je haalt er nooit het maximale uit als het jou slechts om ‘feel-good’ gaat…)

4 - Je bent niet bereid om uit jouw comfort-zone te stappen
(Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je de resultaten krijgen die je altijd krijgt. In de Business Bootcamp krijg je andere, bewezen effectieve manieren van denken, doen en werken aangereikt. Als jouw standaard ‘kniereflex’-reactie zal zijn: “Oh nee, dat ga ik niet doen, want dat past niet bij mij” – dan pas je helaas ook niet in de Business Bootcamp…)

5 – Je bent niet bereid om te DOEN wat er voor nodig is
(Ondernemen is een werkwoord. Succes in business komt je niet aanwaaien. Je moet er voor werken. Hard, maar vooral ook slim. De juiste acties ondernemen. Ga alsjeblieft geen felbegeerde Bootcamp-plek bezetten om alleen te luisteren, aantekeningen te maken, te sparren om vervolgens niets met jouw nieuwe inzichten en contacten te doen. De enige manier om maximaal te profiteren van het materiaal dat je krijgt aangereikt in de Business Bootcamp is implementeren en nog eens implementeren, wat er ook gebeurt… )

6 – Je zoekt cynisch naar het addertje onder het gras
(Je kunt blijven zoeken naar die kleine slang tot je een ons weegt, maar je gaat het niet vinden. Het is heel simpel: Je krijgt van ons een 2-daagse business training waar je slechts 47 kostendekkende euro’s voor betaalt. Toegegeven, voor sommige mensen klinkt dit te mooi om waar te zijn, want je vindt het nergens anders.

Het model waar wij volle zalen mee trekken is het model waar jij straks ook mee raakt uitverkocht als je het goed doet. En wij verdienen goed, omdat honderden goedgeinformeerde ondernemers begrijpen dat onderwijs de beste investering is die ze kunnen doen voor het succes van hun bedrijf.  Daarom besluiten ze na de Business Bootcamp ook een gevorderde training bij ons te volgen.

Als je dit een 'addertje' wilt noemen, prima – maar dan is mijn vraag aan jou… WAAR IS HET GRAS?!)

7 – Je bent niet bereid te investeren in jouw business-opleiding
(Ondernemen leer je helaas niet op school. Je moet er echt zelf voor zorgen dat je de kennis en vaardigheden opdoet om succesvol te zijn als ondernemer. Alleen de naïeven denken nog dat klanten vanzelf op hen afkomen als hun product of dienst maar goed genoeg is.

Zelf-educatie is de belangrijkste investering die je kunt doen als zelfstandige professional, want JIJ moet het doen! Jouw business groeit immers met elke beter-geïnformeerde beslissing die je neemt. En als je nu nog denkt dat deelnemen aan een gratis 2-daagse training niet de beste (tijds) investering is die je kunt doen voor jouw business-opleiding, dan is de Business Bootcamp inderdaad niet voor jou…)

8 – Je bent niet van plan de volle 2 dagen te blijven
(Wanneer jij nu niet de resultaten hebt die je wenst… Je hebt bijvoorbeeld te weinig klanten en jouw zaal/praktijk is niet volgeboekt, terwijl anderen het wél voor elkaar krijgen… dan is er iets wat jij niet weet, niet doet of niet ziet. Het programma van de Business Bootcamp vormt een geïntegreerd geheel en alle onderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Jij kunt niet weten in welk onderdeel jij de grootste inzichten of de netwerkcontacten krijgt die gaan zorgen voor de transformatie van jouw business.) 

9 – Je wilt plezier maken en zakendoen strikt gescheiden houden
Wat ik voor jou wens en wat ik met de Business Bootcamp wil bereiken, is dat ondernemen het passievolle avontuur wordt waar je (ooit) van droomde. Geen avontuur is mogelijk zonder doorzettingsvermogen, fouten (durven) maken en de bereidheid om hiervan te leren, maar als je niet gelooft in plezier maken en met volle teugen genieten van leren en zakendoen… dan heb je niets te zoeken in de Business Bootcamp)

10 – Je gelooft dat succes een kwestie is van geluk of aangeboren talent
(Het komt misschien als een schok voor degenen die in heldenverhalen en in filmscenario’s geloven, maar om succesvol te zijn als zelfstandig ondernemer, heb je geen uitzonderlijk talent of geluk nodig. Je moet ‘gewoon’ de dingen doen die gewenste resultaten opleveren in de praktijk.

Volg de praktische strategieën, systemen en formules die je krijgt aangereikt in de Business Bootcamp en succes is bijna onvermijdelijk. Maar als je diep van binnen nog gelooft dat geluk of talent een doorslaggevende factor zijn… dan kom je in de Business Bootcamp bedrogen uit)


Denk je dat ik jou wil afschrikken of vind je mijn benadering af en toe een beetje hard of ongevoelig?

MOOI!

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Ik doe wat er nodig is om jou te laten profiteren van het educatieve materiaal waarmee jij jouw business succesvol kunt laten groeien in de nieuwe economie. Dat is mijn missie, want ik geloof dat wanneer jij óók bent volgeboekt… jij met jouw dienst of product maximaal bijdraagt aan een betere wereld.

De 10 punten in dit blogartikel lijken te gaan over de Business Bootcamp, maar staan vol met waardevolle inzichten voor degenen die het willen en kunnen zien.

Als je mijn aanpak ‘te commercieel’ vindt, niet bij jou vindt passen of als je nooit zou kunnen denken: “Hmmm, zou het niet heel slim zijn om met minimale investering de (commerciële) kennis en vaardigheden te leren van iemand die Business Bootcamps volboekt met duizenden klanten en prospects…?

… dan is de Business Bootcamp NIET voor jou.

Maar… ik vertrouw er liever op dat je inziet dat je met deelname aan de Business Bootcamp absoluut niets te verliezen hebt en alles te winnen.

Klik hier en meld je nu aan voor de Business Bootcamp

Tot slot

Als het voor jou geldt, ben ik eens benieuwd…

Waarom ben jij WEL de juiste persoon voor een felbegeerde plek in de Business Bootcamp?

Plaats jouw antwoord alsjeblieft in het commentaarveld hieronder.

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je het GLOEDNIEUWE rapport: Client-Magnet Referral Systems met 10 makkelijk te implementeren systemen voor mond-tot-mondreclame, inclusief 5 checklists voor gespreksvoering en doelgroep-bepaling.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel alsjeblieft dit artikel via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen, want... zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

110 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bart van Veghel
7 years ago

Tof dat je dit gewoon kan. Ik ben blij dat ik tegenwoordig ook mijn cliënten kan filteren op degene die echt bereid zijn en het nodig hebben. Tot einde van het jaar bij de Breakthrough to Success en volgend jaar de Master Entrepreneur. Financial Freedom was al super!

Francoise Zorge
7 years ago

Ik kan iedereen aanraden naar de Business Bootcamp te gaan. Veel goede bruikbare informatie en ook veel inspiratie. ben je er nog nooit geweest, dan doen. Het brengt je veel op.

Erica Gasseling
7 years ago

Als je denkt dat je van je business een echte business wilt maken is de Business Bootcamp de ideale plek voor jou om de juiste energie te krijgen zodat je gaat doorpakken. Tips, tools, bewustwording, inzichten, acties en energie zullen ervoor zorgen dat jij gaat doen wat nodig is voor je onderneming.

In de Business Bootcamp leer je wat ondernemerschap is. Het is een vaardigheid die je kan leren. Try it out, don’t stay in the bigger you.

Jacqueline Koel
7 years ago

‘Out of my comfortzone’, dat was de eerste Business Bootcamp zeker. Maar wat een boost kreeg ik in die 2 dagen!

Ik heb mijn (nog jonge) organisatie onder handen genomen en niet te vergeten mezelf, ik ben met m’n visie aan de slag gegaan, heb een groepje ondernemers om me heen verzameld om met elkaar te gaan werken aan de doelen die we ieder half jaar voor onze ondernemingen stellen en evalueren en nog veel meer.

Mijn collega ondernemers zijn enthousiast en 2 van hen gaan dit weekend mee naar Nieuwegein. Het wordt zeker weten voor hen ook een stap ‘out of their comfortzone’ maar ik weet dat als zij dat doen en na dit weekend de intentie hebben om met het geleerde aan de slag te gaan dat zij zichzelf zullen verrassen!

Cristien Temmink
Cristien Temmink
7 years ago

I have been twice to the Business Bootcamp and have done a series of trainings with Open Circles.

First, in 2013, it helped me to get my own business started, define my niche, target audience etc.

The second time and after some trainings it was a very welcome boost that gave me again new insights as I was in another stage of my business development.

Now I have just become a partner in an enterprise with 8 other consultants and I am going again, bringing some of my new colleagues and with the focus of working on our joint enterprise.

I am so looking forward to the energy and the insights and then to implement!

Ingrid Larik
7 years ago

Prima artikel..en jawel, zonder actie en volgehouden actie en zelfreflectie geen resultaten. Week van 27 en 28 is schrijfweek. Deadline voor boek nadert = binnen business model…Dus is actie ?.

Een volgende maal want al 3j geleden ondertussen en uiteraard wil ik de evolutie niet missen

Gabriela van Gemert
7 years ago

Dear Nisandeh,

YES! Business Bootcamp is the right training for me! I joined it in February 2014. I’ve completed year one last december.

Last weekend I joined Master Entrepreneur for the second time AND I have registered for year two! My opinion is that even If you think, I have heard this before, there is always something new. Again, it was very valuable!

Now I am implementing so this Business BootcampI won’t be there. But I will spread the news !

Eric Simons
7 years ago

Waarom ik wel mijn plek waard ben op de Business Bootcamp…Nou, ik ben ABSOLUUT overtuigd over de meerwaarde van de nieuwe borgingsdienst die ik ga leveren (site is nu nog onder constructie).

Om dit wereldkundig te maken heb ik de ander nodig. Een van mijn lijfspreuken is “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” En daar heb ik nog (heel) wat te leren.

Ik kan er zijn omdat de ander er is.
Ik zie naar jullie uit.

Cindy Pérez
7 years ago

Waarom ik naar de Business Bootcamp moet??!!

Omdat ik aanvullende kennis nodig heb in deze snel ontwikkelde online world! Ik ben zeer gepassioneerd over de diensten die ik aanbied.

Ik wil mijn klanten flow verbeteren aangezien mijn motivatie doodbloed wanneer ik zie dat het lastig is om klanten te krijgen en ik dus niet kan doen waar ik goed in ben: anderen motiveren, stimuleren en inspireren om hun Wellness doelen te behalen!

Ella de Jong
7 years ago

Heel veel geleerd van Nisandeh!
Verwijs vaak naar hem op LinkedIn.
Echt implementeren gaat lukken over twee weken, als ik van mijn hobby mijn business ga maken. Ik neem een jaar onbetaald verlof, dus de passie is er zeker! Nu eerst “even” het schooljaar goed afronden.

Eelco van de Wiel
Eelco van de Wiel
7 years ago

Je weet me toch vaak te trieerden met de diverse artikels en opleidingen. Na Business Bootcamp heb ik een aantal zaken ook daadwerkelijk geïmplementeerd (boek gepubliceerd, ‘amazing product’ geïmplementeerd) – maar er is nog werk te doen!

Ine Mulder
7 years ago

Ik wil naar de Business Bootcamp!!

Omdat het ontzettend spannend en uitdagend is om mijn bedrijf succesvol te maken. Adrenaline!

Peter Gouweleeuw
7 years ago

Ik droom al lang van een succesvol eigen bedrijf. Ik heb grote succesvolle ondernemingen opgezet in loondienst. Sinds 5 jaar heb ik een eigen bedrijfje en dat wil niet groeien.

Business is veranderd en ik mis de aansluiting. Ik ga naar de Business Bootcamp om te leren wat ik moet veranderen om meer te bereiken en ambities waar te maken.

Gwen Dudok van Heel
7 years ago

Heerlijk om elke dinsdag je blog binnen te zien komen.
En ik ben het er mee eens. Ik spreek regelmatig ondernemers met veel beperkende overtuigingen over Business Bootcamp.

Echter: er is heel veel te leren èn het is leuk en jij laat zien dat het mogelijk is, want je hebt het al bewezen! Top!

Ramon Billoni
7 years ago

Het is dat ik dit weekend voor zaken in het buitenland zit, anders had ik me zeker ingeschreven voor de Business Bootcamp!

José Hoeflaken
7 years ago

Ik heb de vorige Business Bootcamp in april bezocht, wat een ervaring, ik kwam er stuiterend van de energie vandaan.

Ik ben daarna begonnen met implementeren, ik blog iedere week, ben veel actiever op LinkedIn en ik heb nog een hele waslijst van dingen die ik nog wil / moet doen.

En succes heb ik ook al geboekt. Mijn grootste inzicht: ophouden met uitvluchten en excuses bedenken en gewoon DOEN, als een ander het kan kan ik het ook.

Margreet Schouren
7 years ago

Ik ben al 3 keer geweest 1e keer voor mezelf en 2 keer met bevriende ondernemers. Dit keer ben ik er niet bij, omdat ik druk bezig ben met implementeren. De informatie die Nisandeh me heeft gegeven heeft al zeker een super positieve invloed gehad op mijn bedrijfs resultaten, en hoe meer ik er implementeer hoe meer ik groei in omzet. Mijn mening? elke ondernemer moet eigenlijk minstens 1x de Bootcamp volgen, nog nooit een seminar gevolgd dat zoveel waardevolle informatie levert in een korte tijd EN ook nog eens gratis, no brainer…

Ron Scheerder
7 years ago

De Business Bootcamp zit zo boordevol waardevolle tips, strategieën en templates dat het m.i. onmogelijk is alles te implementeren.
Ik heb de Business Bootcamp in 2011 gedaan en in januari 2012 nogmaals. Sindsdien heb ik alle trainingen gedaan en heb (als team-lid zeker 8 Business Bootcamps meegemaakt. En zelf dan doe ik nog steeds nieuwe inzichten op of merk ik dat ik een bepaalde strategie nog niet (voldoende) doe.

Als je jouw business een ongekende boost wil geven, dan mag je de Business Bootcamp niet missen, dus Go for it!!

En uiteraard ben ik er wederom als teamlid bij 🙂

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago
Reply to  Ron Scheerder

Leuk je dan weer te zien Ron!

Wim van der Hoek
Wim van der Hoek
7 years ago

Bijzonder nieuwsgierig ben ik naar de toegevoegde waarde van de komende Business Bootcamp. De betogen van Nisandeh op de DVD zijn uitermate inspirerend!

Ruud van Diepen
7 years ago

De Business Bootcamp is een event dat je lang bijblijft. Ik heb er top tips door gekregen en pas die dagelijks succesvol toe. Zet je twijfel aan de kant en onderga deze ‘experience’.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Ik ga voor de vierde keer na bijna alle gevorderde trainingen te hebben gedaan. En geen van de bovenstaande punten zijn op mij van toepassing. Ik krijg wel de vraag waarom ga je nu nog een keer?

Het is inderdaad vanwege de energie, de laatste trainingen zijn al weer een tijd achter de rug, het netwerken en omdat iedere training van Open Circles Academy toch altijd weer een nieuw inzicht oplevert. Bovendien, Open Circles Academy is een community en behalve de online waarde die je krijgt is een live bijeenkomst een ervaring op zich, die altijd weer het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel, versterkt. Pure Magie!

Frans Oversloot
7 years ago

Hallo Leni leuk je weer eens te zien, het is alweer een tijdje geleden. Tot zaterdag

Gwendoline Teske
7 years ago

Waarom ik WEL de juiste persoon voor een felbegeerde plek in de Business Bootcamp? Ik ben er ‘n aantal jaar geleden geweest (zonder echt bedrijf, zonder grote plannen, met veilige vaste baan), en wow, wat is mijn leven veranderd sinds dat weekend.

Heel veel geïmplementeerd, keihard gewerkt, ontslag genomen en nu eigenaar van mijn hard groeiende succesvolle bedrijf en ik geniet met volle teugen van mijn ‘nieuwe’ leven!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Hi Gwen, wat leuk je dan weer te zien!

met hartelijke groet,
Leni

Reinier Bloem
7 years ago

Het is heel verleidelijk om weer naar de Business Bootcamp te gaan. Ik denk goed in het profiel te passen dat Nisandeh hierboven schetst.

Momenteel ben ik met een POI opleiding en project bezig dat al mijn aandacht vraagt om het succesvol af te kunnen ronden. Ik zeg daarom nee tegen deelname aan deze Business Bootcamp.

Focus en afmaken waar je mee begint is immers de sleutel tot succes.

Marja Oosterman
7 years ago

De reden dat ik het komende weekend aanwezig wil zijn is, omdat ik mijn bedrijf wil zien groeien. Ik ben ervan overtuigd dat mond-op-mond reclame de beste is die een onderneming kan krijgen, maar je moet eerst wel zover zien te komen! Graag ontvang ik hiervoor diverse tools die ik kan inzetten.

Sylvia De Goede
7 years ago

De Business Bootcamp, is een super event. Het is een super cadeau voor me geweest, ik ben echt heel dankbaar dat het op mijn pad is gekomen en de keus heb gemaakt de opleiding te doen.

Ik ben een absoluut expert in mijn vak als coach en kan nu zeggen door de opleiding mijn bedrijf echt op de kaart heb kunnen zetten.

Dus dank aan Open Circles.

Anabella Meijer
7 years ago

Ik ga voor de eerste keer, en ja, ik ben nog wat skeptisch. Dat vind ik juist een goede eigenschap eigenlijk, om toch te doen waar je niet helemaal zeker van bent of het bij je past.

Toch te proberen, en te leren. Daarom ga ik naar de Business Bootcamp.

Maar bij 10 moet ik toch echt zeggen: klopt niet. Geluk speelt wel degelijk een grote rol in het leven. Daar zijn verschillende studies over.

Maar dat neemt niet weg dat inspanning heel belangrijk is!

Roald Penning
7 years ago

Dit wordt mijn eerste keer Business Bootcamp. Ik was altijd wat sceptisch, maar heb er inmiddels zoveel bevriende ondernemers met enthousiasme over horen vertellen, dat ik er nu ook voor ga.

En ik kijk ernaar uit om nu goed te leren hoe ik mijn onderneming écht kan laten groeien.

Stephane van Gassen
7 years ago

De Business Bootcamp is een fantastische gelegenheid om over je eigen schaduw heen te stappen. Tezamen met een grote groep enthousiaste ondernemers en hobbyisten ervaar je de energie van een zeer gedreven Nisandeh en krijg je talloze waardevolle tools en tips aangereikt.

Natuurlijk zitten daar ook de spreekwoordelijke open deuren bij, maar je zal zelf zien dat die in de praktijk toch nog vaak worden vergeten of gewoonweg niet worden toegepast.

Twijfel over deelname aan de Business Bootcamp? Dan gewoon meedoen!

Tot zaterdag in Nieuwegein voor een nieuwe Business Bootcamp!

Astrid Daans
7 years ago

Ik ga niet bedelen voor een plekje..Ik ben 55 jaar…heb mijn portie aan tegenslag in het leven wel gehad..heb een drive van hier tot Tokyo… Ik wil mijn tijd optimaal benutten omdat ik, die verrekte rotwereld soms, een beetje mooier MOET maken.

Ik run 2 bedrijven, ik wil leren, ik wil succesvol mijn ding(en) doen..daarmee bakken geld verdienen om daarmee mensen te helpen en te investeren in projecten. Dat is mijn levensdoel en dat ga ik bereiken maar niet ten koste van alles. Dus jullie nodigen mij uit of niet..

Daniël Jansen
7 years ago
Reply to  Astrid Daans

Beste Astrid, gewoon zelf inschrijven of bellen! Succes!

Remko Piepers
7 years ago

Reeds 1 x geweest met collega’s. Zeer waardevolle twee dagen geweest. 1 van ons team heeft de vervolg trainingen geboekt en ik zal de volgende zijn, tegelijk was gewoon niet zo handig.

Gonny de Wit
7 years ago
Reply to  Remko Piepers

Wow Remko wat een slimme aanpak.

Zometeen hebben jullie dezelfde kennis en kunnen echt meters gaan maken. Nog eens elkaars notities bekijken – zo kunnen jullie elkaar mooi aanvullen en ben je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste inhoud van de trainingen.

Ben benieuwd wat jullie al geimplementeerd hebben door de trainingen van je collega. Deel je het met ons?

Groetjes,
Gonny de Wit

Saskia van Roekel
7 years ago

Ik had altijd een negatief oordeel over commercie en marketing. Omdat het naar mijn idee alleen over geld gaat. Als geld verdienen het doel is, is het voor mij leeg en inspiratieloos.

Dit geld voor mij nog steeds, maar: kunnen inspiratie en bezieling en marketing en commercie niet hand in hand?

Ik ga ervoor.

Gonny de Wit
7 years ago

Hallo Saskia,

Natuurlijk is het de bedoeling, dat als jij dat wil en dat wil je, dat het hand en hand gaat.
Ik ben al eerder geweest en als het programma nog een beetje hetzelfde is – zul je zeker op de zondagochtend merken dat velen het met je eens zijn.

Hoop je te ontmoeten 🙂
Groetjes,
Gonny

Bianca Meeuwissen
7 years ago

Ik kan de Business Bootcamp uit eigen ervaring van harte aanbevelen. Ben speciaal vanuit mijn mooie Andorra naar Nederland gereisd om dit event mee te maken. Heb veel geleerd en het zit nog steeds in de planning om enkele cursussen te gaan doen.

Maar op het moment loopt het bedrijfje zo lekker, dat ik geen tijd kan creëren als ik niet meer mensen aanneem. Ik zou echter willen proberen dadelijk in de herfst wat tijd vrij te maken om te leren wat ik moet doen om dadelijk minder present te kunnen zijn en toch het bedrijf te blijven runnen en om te leren hoe ik het bedrijf rendabeler kan maken en minder afhankelijk van mijn persoon.

Saskia Willockx
7 years ago

Ja ZEKER zit ik op mijn plaats tijdens de Business Bootcamp: hij werpt namelijk een zeer positieve schaduw vooruit.

Ik merk dat ik al anders tegen e.e.a. aankijk en deze nieuwe inzichten heb ik vanochtend verwerkt in mijn website.

Ik bied nu een geheel gratis en vrijblijvende intake aan voor mensen die een sessie bij me overwegen. En ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan voor potentiële cursisten, om vrijblijvend het lesmateriaal in te zien en kennis met mij te maken en de sfeer.

Een paar jaar geleden was ik hier nog niet aan toe, en nu valt opeens het kwartje. Leuk hoe dat werkt. Toen ik mijn website aanpaste had ik er een heel goed gevoel over, alsof het al direct beter “stroomt” .

En dat is nog maar het begin !

Ik verheug me op het weekend en op het kennismaken met iedereen.

Hartelijke groet,
Saskia Willockx

Gerrit Middelkoop
7 years ago

Nadat ik 27 jaar bij grote bedrijven had gewerkt heb ik meer als een jaar geleden mijn eigen firma opgericht en ben enorm enthousiast.

Ik kom uit de financiële hoek, dus ik ben van nature niet enorm commercieel, maar ben vast van plan mijn bedrijfje enorm uit te breiden. Een hindernis dat ik heb is dat ik in Duitsland woon en werk (sinds 20 jaar) en als Nederlander toch een nadeel heb als het er om gaat een opdracht te krijgen. Ook hiervoor hoop ik op de Business Bootcamp tools te krijgen.

Gerrit

Gonny de Wit
7 years ago

Totaal veranderde inzichten door de Business Bootcamp.

Een van de zaken die bij mij totaal veranderd is, is dat ik kijk naar de waarde. Wat bedoel ik hiermee: Als ik heb vertrouwen heb dat ik die vaardigheid bij hem of haar kan leren en ik kan inschatten wat mij dat oplevert – dan kan ik heel goed wikken en wegen of mij dat die prijs waard is. Dat is een heel andere manier van kijken naar een prijs van een training of van een dienst.

Natuurlijk kun je die euro maar 1x uitgeven en moet je dat slim doen en dat is juist zo handig om met Open Circles Studenten hierover te brainstormen.

Groetjes,
Gonny

Marineke Scholtes
Marineke Scholtes
7 years ago

Ben ik even blij dat ik me al geruime tijd geleden heb aangemeld met heel veel dank aan een vriendin die me dit aanraadde! De Business Bootcamp is zeker voor mij. Ik herken hier de drive, de wil of van niets tot iets te komen. Ik hoop er veel zo niet alles te leren waarmee ik met succes verder kom dan dat ik nou ben. Ik heb ook zo het idee dat de Business Bootcamp dé plek is om dat te doen. Ik kijk er ontzettend naar uit.

Reindert Gatsmans
7 years ago

Dank je Nisandeh,
Het werd mij allemaal heel helder toen ik als oefening je 10 punten overnam, en je ‘Business Bootcamp’ verving door mijn eigen service.
Het werd een bruikbare lijst.
– Wat bied ik
– Voor wie
– Waarom
Hierin heb ik ook een aantal redenen gevonden waarom mensen je dienst niet kopen.

Ik ben zelf nog niet naar de Business Bootcamp geweest maar mijn vader wel al vier keer, en dat heb ik mogen horen. Hierdoor kon ik als familie lid voor een prijsje naar de Financial Freedom.
Die was geweldig.

Ik zal nooit de Business Bootcamp doen, omdat ik weet wat ik wil en nodig heb, de Master Presenter, die staat boven op mijn verlanglijstje, 😉

Groeten Reindert

Saskia van Velzen
7 years ago

Hoi Reindert,

Dat je naar de Master Presenter wil – die super gaaf is dus een heel mooi streven – wil niet zeggen dat je niet naar de Business Bootcamp zou kunnen gaan. Andere informatie, gericht op bedrijfsvoering en vooral marketing en veel contacten. Ik zou zeggen, doe én én! Wat let je?

Margreet Houdijk
Margreet Houdijk
7 years ago

Ik had me al lang geleden aangemeld en ben nog steeds gemotiveerd om naar de bootcamp te komen. Ik mag dan nog geen business hebben en geen KvK nummer, ik ben toch de juiste persoon. Ik heb mijn baan opgezegd omdat ik niet meer geloofde in waar ik mee bezig was. Ik ben vast van plan om een bedrijfje op te zetten en volledig bereid om te doen wat er voor nodig is. Ik weet wat ik wil en ik weet wat ik niet wil. Zover ben ik al. Ik wil leren en succesvol zijn.

Groeten
Margreet Houdijk

Anutosh van Varik
7 years ago

Ik heb een MBA van de Graduate Columbia Business School, een van de beste business schools te wereld MAAR ik krijg hier kennis die ik daar nooit heb gekregen – in feite noodzakelijke kennis voor ZZP’ers.
Als ambassadeur voor Business Bootcamp functioneer ik momenteel om mensen te motiveren daar naar toe te gaan. Ik neem nu 3 mensen uit mijn organisatie mee, helaas is het me nog steeds niet gelukt mijn dochter te verleiden hier naar toe te gaan. Dit komt nog wel.

Elvira Noot
7 years ago

Ha, leuk gedaan! Ik ben al naar de Business Bootcamp geweest en dit was een goede boost; ik heb een hoop geleerd.

En interessante aanpak is dit om eens te bekijken; wij zijn momenteel nog onze zomer cursus aan het promoten.

Janine Jacobs
7 years ago

Dit jaar heb ik de waardevolle ervaring mogen meemaken van de Business Bootcamp tijdens het weekend van 18 en 19 april. Een absolute aanrader! Een kennis van mij is net terug van 3 hele goede dagen bij Nisandeh. Die dagen wil ik volgend jaar ook meemaken!
Tot die tijd zal ik niet stilzitten 🙂
Ik maak het waar!
Wederom een fantastische Bootcamp komend weekend!!!
Hartelijke groetjes,
Janine ja2coaching, omdat je het kunt!

Jacques van Bragt
Jacques van Bragt
7 years ago

Waarom ik een stoeltje heb bij de Business Bootcamp? Omdat ik er helemaal klaar voor ben de juiste actie te ondernemen. Heb er zin in en ben heel benieuwd met welke inzichten ik mee naar huis neem. Maandag is implementatiedag 1 😉

Carin Sievers
7 years ago

Fijn dat jullie zo goed voor jezelf zorgen en dat ik daardoor ook een graantje kan meepikken, want alleen is ook maar alleen.

Frans Oversloot
7 years ago

Ik verwacht wederom net zoals alle andere keren dat ik geweest ben 2 geweldig motiverende en inspirerende dagen, tot zaterdag

Marion Danenberg
7 years ago

Het heeft al veel te lang geduurd, ik weet al drie jaar van het bestaan van de Business Bootcamp, nu ben ik eraan toe. Ik heb er zin in. Tijd voor actie

Elske van de Fliert
7 years ago

Ik ga andere hele leuke dingen doen dit weekend, maar ik weet wel dat ik tussen de Financial Freedom vorig jaar en nu de Master Entrepreneur afgelopen weekend, ik het veels te lang vond duren voordat ik weer naar Nieuwegein kon.

Eerdere Business Bootcamps had ik ook andere dingen te doen. Als ik ga, leer ik altijd weer nieuwe dingen, krijg ik altijd weer nieuwe inzichten, doe ik altijd weer nieuwe contacten op.

Ik moet wel zeggen dat de trainingen daarna van een nog hoger niveau zijn en veel meer waarde leveren. Wat dat betreft zou ik daar ook wel ‘op herhaling’ willen. Maar voor volgend jaar heb ik al weer 3 cursussen in Nieuwegein en 2 online op de planning staan, dus dat zit wel goed 🙂

Wim Bakker
Wim Bakker
7 years ago

Ik heb al meegedaan met de Business Bootcamp in 2011. Afgelopen november de Financial Freedom gedaan en afgelopen weekend de Master Entrepeneur.

Als ik deze Business Bootcamp geen afspraak had gehad, was ik waarschijnlijk weer gegaan, weliswaar op het laatst, omdat een vriend met wie ik samen ga werken ook gaat.

Vergeet wat je met economie op school hebt geleerd. Je zult je eigen aandeel moeten leveren, zelf nadenken, zelf handelen en zelf implementeren….. Het mooie daaraan is dat je de opzet/insteek en stof al aangereikt krijgt op de Business Bootcamp. Je moet het alleen vertalen naar jouw business/ target audience.

Ga er voor…. de wereld heeft veranderaars nodig en daar ben jij er één van….
Op ons succes…..

Marius van Vlijmen
7 years ago

Ik ben er helemaal klaar voor en ben blij, ook na het lezen van de 10 redenen waarom het Business Bootcamp niets voor mij is, dat ik erbij ben. Het is wel iets voor mij. Ondernemen en leren zijn twee dagelijkse ingrediënten voor mij. Ik ben met mijn derde business bezig en wil die graag nog succesvoller maken dan mijn 2 andere bedrijven.

Ik ga ervoor en sta open voor elke aanpak die mij gaat helpen met nog meer plezier en gedrevenheid succesvol te zijn. Ik kijk uit naar de ontmoeting met vele gedreven mensen!

Groet, Marius

Astrid Schuurmans
7 years ago

Omdat ik benieuwd ben naar het rapport.
Komend weekend tijd voor mezelf nadat ik deze week druk ben met implementeren mede dankzij de vele goodies uit de Master Enterpreneur training.

Petran Liket
7 years ago

Ik ben door een meedenkende klant gewezen op de Business Bootcamp en ik hoop hier heel wat te leren. Ik kijk er naar uit deze dagen te groeien.