Ik raad je aan de Business Bootcamp te volgen, omdat…

20902 views | 242 reacties |
shares

Wie kunnen jou het beste vertellen wat deelnemen aan de Business Bootcamp jou gaat opleveren?

Juist!

De ZZP-ers en kleine zelfstandige ondernemers die jou voorgingen.

In de commentaren onderaan deze pagina lees je waarom deelnemers aan de Business Bootcamp vinden dat je er bij moet zijn.

Ze laten je weten wat zij er uit hebben gehaald, wat het voor hen heeft betekend en wat hun resultaten zijn.

Laat je inspireren en motiveren!

En als je je nog niet hebt aangemeld, doe het alsjeblieft snel, want voor je het weet zijn we volgeboekt.

Tot ziens in de Business Bootcamp!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk ontdekken wat de Business Bootcamp hen kan opleveren.

242
Leave a Reply

avatar
203 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
202 Comment authors
Elene Simone van AstJos LuypaersNancy de VinkInga van ZalmLeo van Veenendaal Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Veron Goemans
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je je tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdient met de waardevolle tips die je krijgt voor je business!

Simone Roodselaar
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de business Bootcamp te volgen, omdat het zo’n enorme energie boost geeft dat je nog weken lang stuitert van de energie. Nieuwe ideeën krijgt en ze ook nog uitvoert. GEWELDIG!
Ik krijg nu nog kippenvel als ik er aan terugdenk.

Suzanne Gerbenzon
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat het je in een korte tijd op een gestructureerde manier veel punten geeft maar je de komende tijd effectief aan verder kan werken.

Vaak blijven dingen onduidelijk in je hoofd hangen, maar na 2 dagen Business Bootcamp had ik een takenlijst van 4 pagina’s van dingen die ik rustig een voor een kan aanpakken. Ik ga zeker in september weer.

Wim den Engelsen
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je meer uit je business kunt halen dan je nu voor mogelijk houdt.

Suzanne Glorie
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat je er:

– concrete actiepunten krijgt om succesvol te zijn
– super kunt netwerken
– nuttige feedback krijgt op jouw business
– er vol energie en inspiratie van terugkomt
– inziet dat succes een keuze is en geen toeval
– net dat zetje krijgt dat je nodig hebt om er nu echt voor te gaan

en omdat je nooit zult weten hoe succesvol je kunt zijn als je niet gaat!

dj pheifer
Gast

Zeker een aanrader voor elke ondernemer uit het MKB. Veel leuke tips gekregen, maar ook verandering in denken.

Cora Bakker
Gast

“Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je zo vol energie en enthousiasme er vandaan komt”.
Je heel veel goede ideeën krijgt wat je allemaal kan doen om je zaak te laten groeien.
Het is gewoon een kei van een EYE OPENER en als je niet ga dan doe je jezelf en je bedrijf heel veel te kort.

D.Eisink
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat je er met vraagtekens komt en eruit gaat met uitroeptekens

Ed Veldman
Gast

Ik raad iedere ondernemer en ZZP-er aan de Business Bootcamp te volgen omdat je er jezelf en je bedrijf een enorme dienst mee bewijst.
Je krijgt in een tijdsbestek van tweedagen, die voelen als twee dagdelen, een enorme hoeveelheid waardevolle tips. Niet verkregen uit boeken maar uit de harde realiteit, de praktijk.
De vraag is dus niet: ‘Kan ik deze tips intergreren in mijn manier van werken, mijn bedrijfsvoering’. Nee. De vraag is:
‘Hoe kan ik ze het beste integreren in mijn bedrijfsvoering, mijn manier van werken’. En dit is HET essentiële verschil met de meeste andere seminars.

Alida P.B. van Wezenlijk Contact
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat

* je er ontzettend veel nieuwe manieren en insteken leert om een succesvolle onderneming te realiseren. Op meerdere manieren belicht en bekeken. Zowel zakelijk als spiritueel.

* Bovendien heb je twee superleuke dagen waarin je volop kunt netwerken.

* Plezier combineert met serieus aan de slag.

* De twee dagen nog lang doorwerken en je dus veel meer krijgt dan die twee dagen.

Martijn van der Horst
Gast
Martijn van der Horst

“Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je met 2 dagen (net)werken waardevolle contacten opdoet, leert waar je op kan focussen in je business en hoe je in minder tijd meer geld kan verdienen.”

Kaspers
Gast

“Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je de rest van je leven je zult afvragen wat je gemist hebt. Nisandeh blijft inspireren!”.

Astrid Flamand
Gast
Astrid Flamand

“Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat dit de meest enerverende, inspirerende, waanzinnige, leerzame event is die je kan beleven.
Je staat versteld van wat je ervan leert, mee krijgt, ervaart, energie je op doet en bovenal WAANZINNIG VEEL CONTACTEN.

Dit is een MUST HAVE DONE event enne…. omdat ik ook de volgende keer er weer ben, ben jij er dus ook gewoon 🙂

Astrid.

Rob Wijnolts
Gast
Rob Wijnolts

Hoi Astrid,
Helemaal mee eens…..ik zou er zeker moeten zijn maar heb helaas andere verplichtingen dit weekend…..is al heel lang geleden afgesproken en belofte maakt schuld.
Overigens gaat dit over mijn eigen bedrijf(je) dus wat dat betreft is er niets mis mee.
Gewoon doodzonde dat het in hetzelfde weekend valt !!!!!!!!!!

Volgende keer ben ik er zeker bij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rob

Edwin Glaser
Gast

Hi Revilla, Did Ingrid not explain what this is all about?

This Blog is all about the power and energy you get from visiting Nisandeh’s Business Bootcamp. All the contact and ideas as a result etc. etc.

If you can be there, maybe watch some images, video clips ( are on the site ) about this event….

Regards,

Edwin Glaser

Natascha Weinert
Gast
Natascha Weinert

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je de tools mee krijgt om een positieve verrandering te maken in jezelf en jouw onderneming om het optimale uit je bedrijf te krijgen.

Nadja Benschop
Gast

het DE Business Boost is die je altijd al nodig had!
Ideeen, netwerken, inzichten, motivatie, energie…it’s the FULL package! Mijn business is er door verdubbeld……

Heleen den Haan
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je in een paar dagen tijd leert op een andere manier naar je eigen bedrijf te kijken waarbij je tevens veel praktische tips, informatie en vooral inspiratie krijgt om er ook direct mee aan de slag te gaan. Een aanrader!

Maarten de Bruin
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat als we allemaal deze manier van ondernemen toepassen ” Succes is een keuze” er morgen geen crisis meer bestaat.

J. Leendertse
Gast

De Business Bootcamp geeft je het gereedschap en de power om ondernemer te worden.

Als je je eigen richting wilt bepalen en ontspannen en met plezier aan het stuur wilt staan van jouw onderneming schrijf je dan nu in voor de Business Bootcamp.

Hanneke van den Elzen
Gast
Hanneke van den Elzen

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat, je wezenlijk anders gaat denken over ondernemerschap. Je leert waar je focus moet liggen, welke prioriteiten je moet stellen. Maar het allerbelangrijkste is dat je belemmerende overtuigingen vervangt door ondersteunende overtuigingen. Het mooie daarvan is dat je dan vanzelf effectiever gaat ondernemen! Doen dus!

Guerlain
Gast
Guerlain

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je ongelooflijk uit je comfortzone gaat (=groei!) en daarna niet meer terug kan!

Tineke Blokzijl-Haar
Gast
Tineke Blokzijl-Haar

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je na twee dagen luisteren naar en meedoen met Nissandeh Neta zoveel eye-openers, tips en handvaten hebt gehoord, dat je als je eenmaal het business center uit loopt meer dan ooit geïnspireerd en gemotiveerd bent om jouw bedrijf en jezelf als expert en ondernemer te laten schitteren!

De sfeer en energie tijdens dit tweedaagse evenement zijn geweldig en dat voor een heel klein prijsje. Dit mag je echt niet missen!!!!!

Marijke van Loon
Gast

Begin van dit jaar zei iemand mij; “Moet jij niet op Linkedin?” Ik keek hem verbaast aan en vroeg me af waarom,. Dit is niets voor mij. Maar ja het was wel een zakelijk netwerk dus ik op LinkedIn. In april heb ik aan de tweedaagse Bootcamp meegedaan en vond het helemaal geweldig. De impact van deze tweedaagse cursus is terecht omgekeerd evenredig aan de investering. Sindsdien heb ik via mijn sociale media veel leuke contacten gekregen die voor mijn werk zeer waardevol zijn en ik anders nooit ontmoet zou hebben. Dus mocht je de kans hebben om deel te… Lees verder »

karin hogenboom
Gast

Ik raad iedere ondernemer aan de businessbootcamp te volgen, omdat je op een leuke, inspirerende manier een andere manier van denken en handelen leert, veel goede tips en ideeen opdoet om van jouw bedrijf iets groots te maken. En daarnaast doe je veel contacten op die je kunnen helpen bij je bedrijf. Echt de moeite waard.

Esther Molenaar
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat Nisandeh je tot grote hoogte kan tillen als ondernemer en ZZP’er. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier heb in het ondernemen. Nisandeh heeft ervoor gezorgd dat ik mijn vastgeroeste overtuigingen aan de kant kan zetten, zodat er ruimte is voor ideeen. Ik ben nu 10 jaar ondernemer. Ik heb in slechts 2 dagen Business Bootcamp, meer geleerd dan in de 10 jaar dat ik ondernemer bent. Ben je je energie voor ondernemen kwijt? Weet je niet meer wat je moet doen om klanten te… Lees verder »

Jan Bullens
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan naar de tweedaagse BOOTCAMP van Open Circles te gaan omdat je praktische handvatten aangereikt krijgt je binnen 24 uur rendement geven. De focus die je krijgt en de energie is fenomenaal. Dus gewoon doen, die BOOTCAMP mis het niet!

Conny de Bresser
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat Nisandeh je laat beseffen dat het “ondernemen” anders en beter kan. Zoveel INSPIRATIE, MOTIVATIE en ENERGIE heb ik nog uit geen enkele training gehaald. Mijn mindset is ten positieve veranderd, evenals mijn zelfvertrouwen. Het is een ervaring op zich en ik was toch behoorlijk sceptisch op voorhand. Ik benader mijn klanten effectiever, mijn netwerk is enorm uitgebreid, heb geleerd om simpelweg dingen te vragen en ben (nog steeds) verbaasd over de kracht hiervan en dat mensen je echt willen helpen. Kortom: GEWOON DOEN! Het geeft jezelf… Lees verder »

S. Burger
Gast
S. Burger

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat je tijdens deze twee inspirerende dagen veel praktische tips krijgt hoe je op die belangrijke dingen kunt focussen die je business een boost kunnen geven.
Het helpt je om net weer anders tegen je bedrijf aan te kijken waardoor je nieuwe ideeën en inzichten krijgt wat je kunt verbeteren.
En Nisandeh is een inspirerend persoon en getalenteerde spreker die je ook enthousiast weet te krijgen voor aspecten van het zaken doen die je daarvoor misschien als noodzakelijk maar niet echt leuk ervaren hebt.

Peter Kokkeler
Gast

Op de eerste business bootcamp was ik van de partij en ik kan iedereen aanraden om te gaan.

Het is een uniek evenement in Nederland wat zo goed als gratis is. Wij hebben er veel contacten gelegd en gebruiken linkedin nu als klantenwerver (al twee klanten gevonden).

Ook de inzichten en aha momenten zijn uitstekend. Daarnaast is het gewoon heel erg leuk, lachen en gezellig! Zou zo nog een keer gaan alleen hiervoor!

Dus … het is een aanrader. Gewoon gaan!

Edwin Glaser
Gast

(Lees hier de samenvatting van vorige blogs waarmee ik het totaal eens ben!) Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat; 1. het je tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdient met de waardevolle tips die je krijgt voor je business! 2. je het een enorme energie boost geeft. Je komt er vol energie en inspiratie van terug. 3. je in een korte tijd op een gestructureerde manier veel punten geeft maar je de komende tijd effectief aan verder kan werken. 4. je meer uit je business kunt halen dan je nu voor mogelijk houdt. 5.… Lees verder »

Edwin Glaser
Gast

Bedankt allemaal voor jullie steun! Ik ben al een heel eind op weg. De competie is wel zwaar dus heb ik jullie steun EXTRA nodig. Fotografeer jij? Zou je het leuk vinden om foto’s in 3D te fotograferen? Maak jij kleine video’s Zou je leuk vinden om ook in 3D te filmen? GRATIS 3D ebook. Als ik win dan krijgt een ieder die zich inschrijft op mijn site http://www.3dee4you.nl een GRATIS ebook die de vraag “Hoe maak ik 3D foto’s?” beantwoord. GRATIS 3D Workshops Ik zou graag een ieder uitnodigen voor mijn 3D bootcamp die ik binnenkort ga organiseren. Als… Lees verder »

Edwin Glaser
Gast

Thank you all for such a large quantity of replies. I will write a book about 3D photography and video making when I win this course. Free 3D photography course If YOU are interested in 3D photography please help me get the highest score! Give me your thumbs up and register for a FREE course in taking 3d photography ( worth 750 euro ). Free ebook on 3D photography If you want to get your hands on my 3D ebook edition following up after writing my 3D book, let me win and you will benifit too. All it takes is… Lees verder »

Pim van Gils
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat jous succes dichterbij ligt dan je in de gaten hebt.

Loes
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat het een enorme stroom geld naar je toe op gang brengt en ook weer vanuit jou naar anderen toe. Zodat iedereen kan genieten van het feest dat ondernemen heet!

Karen Voshol
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat het een geweldig leerzaam evenement is. Een evenement waar je niet alleen handvatten krijgt aangereikt om je business beter te managen, maar waar je ook een enorm inzicht krijgt in je zelf.
Business Bootcamp is grenzenverleggend!!

Marjolein Kranendijk
Gast

Ik raad jou als ondernemende ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat het je kijk op ondernemen voorgoed verandert!
Ondernemen is vooral fun! En Nisandeh leert je de spelregels van het ondernemenschap! Dus kom!

Gerhard Radstake
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je in 2 dagen tijd waardevolle tips, gereedschappen en informatie krijgt waardoor je als ondernemer slagvaardiger wordt.
2 dagen die je lang bij zullen blijven omdat je met het geleerde direct aan de slag kunt en gaat.

Baukje Westerlaken
Gast

Ik raad iedere ondernemer en zzp-er aan om naar het business bootcamp te komen. Ik heb zelf een aantal trainingen bij Nisandeh en Vered gedaan. Sindsdien is de kwaliteit van mijn leven, zakelijk en privé, ongelooflijk omhoog gegaan. Ik kan in alle openheid nu met volle overtuiging zeggen dat ik gelukkig ben en vanuit overvloed leef. Ik had in mijn stoutste dromen niet gedacht dat ik dit kon. Je krijgt in het Business Bootcamp een spiegel voorgehouden die je duidelijk gaat maken wat jou tegen houdt om verder te groeien. Bovendien krijg je zeer goed werkbare gereedschappen mee om ook… Lees verder »

Harold
Gast
Harold

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat het je even lostrekt uit je gevestigede orde en aanzet om jezelf weer eens fris te beschouwen.

Stefan van Happen
Gast

De Business Bootcamp is een MUST voor elke kleine ondernemer of ZZP-er:

ALS JE ALLE GELEERDE TOEPAST, DAN IS HET RESULTAAT: EEN VERDUBBELING VAN JE INKOMEN EN EEN VERDUBBELING VAN JE VRIJE TIJD.

Het netwerk, de energie en de tips die je krijgt tijden business bootcamp zijn al vele malen meer waard dan de belachelijk lage kosten

Henk Stomphorst
Gast
Henk Stomphorst

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat alles wat Nisandeh verteld, gebaseerd is op zijn ervaring en snel en eenvoudig toepasbaar is. Die kennis maakt je een rijker mens. Voor de Business Bootcamp, was ik alleen maar bezig met het genereren van meer en meer werkinkomen, uurtje factuurtje. Tijdens de Business Bootcamp geeft Nisandeh regelmatig voorbeelden, waarin excellente ondernemers zich onderscheiden, die kennis gebruik ik nu. Nu na de Business Bootcamp heb ik een totaal andere focus: * Ik benader een mogelijke klant anders. * Ik ben veel meer met marketing bezig. *… Lees verder »

Rickert Pos
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat

JE NU IN THE BUSINESS BOOTCAMP JE KANS KRIJGT OM OP EEN VROLIJKE MANIER TE LEREN OM ERVOOR TE GAAN,
EN MET NUTTIGE RICHTINGAANWIJZERS!

Tania Keijer
Gast

Laat je verrassen, vooral als je denkt dat je alle benodigde wetenswaardigheden voor een goed draaiende onderneming al een keer gehoord hebt. Je gaat na twee unieke dagen popelend naar huis.

Josefine Logemann
Gast

Ik raad iedere ZZP-er aan om het Business Boo(s)tcamp te volgen. Het geeft energie, inspiratie, veel contacten, leerzame eye-openers en je gaat met zo’n gevoel naar huis dat lang bij je blijft waardoor je het geleerde meteen wilt omzetten in daden.

Liesbeth ter Horst
Gast

Ik raad elke ondernemer aan om naar de businessbootcamp te gaan, omdat je daar zo geïnspireerd wordt om naar jezelf en je bedrijf te kijken en daardoor heel duidelijk krijgt, wat je zou moeten veranderen om een beter succes te verkrijgen. Het is inspirerend, motiverend en geweldig om andere mensen te leren kennen voor je netwerk. Die hele 2 dagen zijn zo geweldig, als je na die dagen naar huis gaat, wil je direct weer!!!!!!!!!!!!!!!!

Anne Raaymakers
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat ik daar een schat aan inzichten gekregen heb over mijn manier van zaken doen, vertrouwen winnen, hoe met geld om te gaan en mijn overtuigingen hierover. Ik ben de afgelopen maanden bijzonder geïnspireerd geraakt door Nisandeh Neta, die ik heb leren kennen als trainer op Business Bootcamp. Hij heeft mijn ogen geopend en geleerd wat de winnaars onderscheidt van de verliezers. Na een weekend Business Bootcamp sta ik anders in de wereld en in mijn werk. Ik bruis van energie en heb een lijst van nieuwe… Lees verder »

Gerrie
Gast

Hallo Anne,
Ik zit er over te denken om te gaan maar dan moet ik alleen. En dat staat me nog een beetje tegen!
Maar wederom dank voor je tip. Jullie waren allemaal zo enthousiast hierover tijdens de brabantse netwerkbijeenkomst!

Gr Gerrie

Isabelle Willemse-Weeda
Gast

NEEEEEE….!

Gerrie, je bent bepaald niet alleen met 1000-1200 mensen…

Trust me, wanneer je open staat voor nieuwe ontmoetingen en vol met je bedrijf aan de slag wil – gewoon gaan.

Laat dus zeker de belemmering ‘ik ben alleen’ niet een excuus zijn. Mail me op acquisitievoorbedrijven@gmail.com en we kunnen desnoods echt even afspreken, als dat toch fijner voelt. Dan ken je er al 1….!

Kom je?

Groet,
Isabelle Willemse-Weeda

Gerrie Breusers
Gast

Hai Isabelle,
Ik ben bij de Business Bootcamp geweest in september! En wat een ervaring en de moeite waard!
Aankomend weekend (12-13-14 nov.) ga ik naar Breaktrough to success!
Weer een weekend vol inspiratie en kick asses!

Karen Voshol
Gast

Je bent er nooit alleen. De meesten komen alleen en na twee dagen ga je als groep weer weg. Ik ben er in elk geval bij om foto’s te maken!!

Dus….tot september??

budget-care
Gast

Hai Karen,

Ja, ik ben er in september en dankzij 15 duimpjes dus ook in November!

innertalent
Gast

Dat zeg je precies goed, Karen!

Peter Ronkes Agerbeek
Gast

Aanstekelijk zoals je dit beschrijft, Anne.
Ga er toch ’s over denken.

peter r.a.

David van der Stoep
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat er een hoop energie vrijkomt tijdens het weekend, die je een boost geeft om daarna je business verder uit te bouwen.

Alida P.B. van Wezenlijk Contact
Gast

Okay, David moet er gewoon ook naartoe. Hier is mijn duimpje voor hem.
SUCCES met alles wat jullie ondernemen!!

Alida

Ronald de Bruijn
Gast

Waarom elke ZZP-er (en wat mij betreft MKB ondernemer) de Bootcamp MOET bijwonen: Dankzij Nisandeh ontdek je dat je kunt vliegen Je leert er stoppen met navigeren in het donker Je leert er inzien dat alles energie is, en dat je die dus positief kunt beïnvloeden Je laadt je accu bij met de pure POWER van bijna 1000 (na enige uren) gelijkgestemde collega’s Je ontdekt dat je grenzen een kwestie van inbeelding zijn Je ervaart dat 12 uur keihard werken op een dag pure fun is, en dat je daarna nog energie hebt voor nóg eens 12 uur! Je landt… Lees verder »

Mariëtte Verlaan
Gast

Je had het niet mooier kunnen zeggen.
“In the void new creation begins”
Veel plezier aan alle deelnemers. Twijfel niet, ga!
Met een zonnige groet, Mariëtte

Mark Verschoor
Gast

Eerst twijfel je of je zult gaan. Als je er bent twijfel je of je zult meedoen. Je doet mee en je twijfelt of het iets voor je is. Je gaat na twee dagen weg, laat je twijfel achter en je twijfelt er niet aan om het iedereen te vertellen; Business Bootcamp Just do it!

Walter
Gast
Walter

Graag gedaan Mark en succes!

groeten,
Walter

Babs de Jong
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat dit in een minimum aan tijd een maximum aan energie, ideeen, gereedschap en enthousisme geeft om je bedrijf een BOOST te geven.
Als inkoopmanger zeg ik dat er geen evenement is dat kan tippen aan de PRIJS/PRESTATIE verhouding van Business Bootcamp

Cristina Andriescu
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat:

–>Je gelooft je oren en ogen niet van wat je mee maakt

–>Je kijk op het ondernemerschap gaat voorgoed veranderen

–>Je meer wilt en gaat doen met je bedrijf

–> Het raakt je, het inspireert je en het zet je aan actie toe:
I just did it!

Stella Webber/ WellnessWebb
Gast

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat ik, tegen mijn verwachting in en ondanks mijn “kriebels” van tevoren, hier enorm veel aan heb gehad qua professionalisering van mijn bedrijf, het goed opzetten van één en ander en misschien nog het belangrijkst:
mijn nog groter enthousiasme dan ik al had!

Bovendien heb ik erg leuke, warme contacten opgedaan, waar ik veel aan heb.
Dus een ABSOLUTE AANRADER!

Esther Molenaar
Gast

Ik gun iedereen een geweldige training. Tot ziens in november!

Baye
Gast

Je in één klap een volldige update krijgt van de meest recente marketing en sales technieken!
Zoek je waar voor je geld én waar voor je tijd dan zijn 2 dagen Business Bootcamp een aanrader voor ZZP’ers en ondernemers die meer willen halen uit zichzelf en hun onderneming.

Esther Molenaar
Gast

Nieuwsbrieven maken? Interessant. Ik zie je in ieder geval op de training in november.