Ik raad je aan de Business Bootcamp te volgen, omdat…

20928 views | 242 reacties |
shares

Wie kunnen jou het beste vertellen wat deelnemen aan de Business Bootcamp jou gaat opleveren?

Juist!

De ZZP-ers en kleine zelfstandige ondernemers die jou voorgingen.

In de commentaren onderaan deze pagina lees je waarom deelnemers aan de Business Bootcamp vinden dat je er bij moet zijn.

Ze laten je weten wat zij er uit hebben gehaald, wat het voor hen heeft betekend en wat hun resultaten zijn.

Laat je inspireren en motiveren!

En als je je nog niet hebt aangemeld, doe het alsjeblieft snel, want voor je het weet zijn we volgeboekt.

Tot ziens in de Business Bootcamp!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk ontdekken wat de Business Bootcamp hen kan opleveren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

242 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cor Kok
11 years ago

De Business Bootcamp was een hele bijzondere ervaring! De energie, de inzichten en de inspiratie geven mij heel veel bagage en nieuwe ideeën om in mijn eigen kliniek toe te passen.

Mijn bedrijf loopt al goed, dat kan nu alleen nog maar beter!
Nisandeh Bedankt

Sia Nuus
Sia Nuus
12 years ago

Een spannend moment. Misschien heel confronterend maar wel de ultieme mogelijkheid om je (mijn) plannen waar te maken. Dit zijn woorden van een startende ondernemster met nog een zak vol vragen is op zoek is naar de vruchten met de antwoorden.
We kunnen elkaar helpen.

Jan Bullens
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan naar de tweedaagse BOOTCAMP van Open Circles te gaan omdat je praktische handvatten aangereikt krijgt je binnen 24 uur rendement geven. De focus die je krijgt en de energie is fenomenaal. Dus gewoon doen, die BOOTCAMP mis het niet!

Heleen den Haan
Heleen den Haan
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je in een paar dagen tijd leert op een andere manier naar je eigen bedrijf te kijken waarbij je tevens veel praktische tips, informatie en vooral inspiratie krijgt om er ook direct mee aan de slag te gaan. Een aanrader!

Wim den Engelsen
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je meer uit je business kunt halen dan je nu voor mogelijk houdt.

Christien Papez
Christien Papez
11 years ago

Gewoon doén!
Mag je gewoon niet missen.

Dick den Boer
11 years ago

Ik raad je aan om de BusinessBootCamp in November te volgen omdat je dan LEF toont om jouw eigen ” Businessbril ” af te doen en eens door een andere bril naar jouw eigen business durft te kijken …
Hierdoor zal je een heel andere kijk op jouw eigen business krijgen, door meer AAN jouw business te werken en niet IN jouw business te werken. Open Circles Academy geeft jou de mogelijkheid, via de BusinessBootCamp, en stimuleert jou om meer BEWUST, FOCUS en VERANTWOORDELIJKHEID te nemen voor jouw eigen $uccessen….!!!
BusinessBootCamp geeft jou Tools aan HOE jij jouw eigen Business op een hoger niveau kunt te brengen, door de lat wat LAGER….!! in te zetten, door meer Slimmer/ Effectiever te werken.., door alle kennis met/aan elkaar te delen en als een TEAM te (net)werken ( Together Each Achive Miracles.. ).
Ik wens een ieder heel veel Plezier, Inspiratie, Fun & $ucces toe tijdens de BusinessBootCamp en de daarop volgende seminars…
* I ASK : ” Vind je deze tekst OK, laat dan een duimpjes achter, bij voorbaat dank ”
Dick den Boer

Natascha van Der linden

Na zoveel negatieve reacties van mensen om mij heen, geen van hen heeft overigens deelgenomen blijf ik enthousiast over de Business Bootcamp. Waarom? Door de totaal combinatie van persoonlijk inzichten ontwikkeling, marketing en geweldige bruikbare adviezen en tips. Er valt nog zoveel winst te behalen en iedereen kan het toepassen. Daarnaast is zoveel positieve kracht aanstekelijk.

Edwin Glaser
12 years ago

(Lees hier de samenvatting van vorige blogs waarmee ik het totaal eens ben!)
Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat;
1. het je tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdient met de waardevolle tips die je krijgt voor je business!
2. je het een enorme energie boost geeft. Je komt er vol energie en inspiratie van terug.
3. je in een korte tijd op een gestructureerde manier veel punten geeft maar je de komende tijd effectief aan verder kan werken.
4. je meer uit je business kunt halen dan je nu voor mogelijk houdt.
5. je concrete actiepunten krijgt om succesvol te zijn
6. je super kunt netwerken
7. je nuttige feedback krijgt op jouw business
8. je inziet dat succes een keuze is en geen toeval
9. je net dat zetje krijgt dat je nodig hebt om er nu echt voor te gaan en omdat je nooit zult weten hoe succesvol je kunt zijn als je niet gaat!
10. je er ontzettend veel nieuwe manieren en insteken leert om een succesvolle onderneming te realiseren. Op meerdere manieren belicht en bekeken. Zowel zakelijk als spiritueel.
11. je er twee superleuke dagen beleeft waarin je volop kunt netwerken.
12. je plezier combineert met serieus aan de slag.
13. je met 2 dagen (net)werken waardevolle contacten opdoet, leert waar je op kan focussen in je business en hoe je in minder tijd meer geld kan verdienen.”
14. het de meest enerverende, inspirerende, waanzinnige, leerzame event is die je kan beleven.
15. je staat versteld van wat je ervan leert, mee krijgt, ervaart, energie je op doet en bovenal WAANZINNIG VEEL CONTACTEN.
16. je wezenlijk anders gaat denken over ondernemerschap. Je leert waar je focus moet liggen, welke prioriteiten je moet stellen. Maar het allerbelangrijkste is dat je belemmerende overtuigingen vervangt door ondersteunende overtuigingen. Het mooie daarvan is dat je dan vanzelf effectiever gaat ondernemen! Doen dus!
17. je ongelooflijk uit je comfortzone gaat (=groei!) en daarna niet meer terug kan!

Edwin Glaser
12 years ago
Reply to  Edwin Glaser

Bedankt allemaal voor jullie steun! Ik ben al een heel eind op weg.
De competie is wel zwaar dus heb ik jullie steun EXTRA nodig.

Fotografeer jij?
Zou je het leuk vinden om foto’s in 3D te fotograferen?

Maak jij kleine video’s
Zou je leuk vinden om ook in 3D te filmen?

GRATIS 3D ebook.
Als ik win dan krijgt een ieder die zich inschrijft op mijn site http://www.3dee4you.nl een GRATIS ebook die de vraag “Hoe maak ik 3D foto’s?” beantwoord.

GRATIS 3D Workshops
Ik zou graag een ieder uitnodigen voor mijn 3D bootcamp die ik binnenkort ga organiseren. Als jullie mij JOU Thumbs Up geven en ik win deze blog competitie dan kunnen jullie GRATIS op deze speciale 3D foto en video bootcamp komen!

Dus klik op Thumbs Up onder mijn oorspronkelijke posting ( niet de replies ) en ga naar mijn website http://www.3dee4you.nl en/of laat je reply achter zodat ik jou kan bereiken.

WINWIN
Laat mij winnen en jullie winnen ook!

Groetjes,

Edwin Glaser

Edwin Glaser
12 years ago
Reply to  Edwin Glaser

Thank you all for such a large quantity of replies. I will write a book about 3D photography and video making when I win this course.

Free 3D photography course
If YOU are interested in 3D photography please help me get the highest score! Give me your thumbs up and register for a FREE course in taking 3d photography ( worth 750 euro ).

Free ebook on 3D photography
If you want to get your hands on my 3D ebook edition following up after writing my 3D book, let me win and you will benifit too.

All it takes is one click, a few nice words on my behalf and you get your copy of the 3D ebook manual on how to make 3D photo’s.
Go to my site for full or FREE registration!

Regards,

3D for YOU
Edwin Glaser

Karin Hensen
11 years ago

Ik heb het afgelopen weekend de Business Bootcamp gedaan en ik heb het als geweldig ervaren! Ik twitterde al: ik heb geen bubbels meer nodig, ik bruis van binnen. Ik heb ontzettend veel leuke, fijne en inspirerende mensen ontmoet. Ik heb heel veel geleerd: Focus op mijn doel en werk daar naar toe, never niver give up, maak van je hobby je goed betaalde werk. Denk out off the box. Van het begin tot eind was het een feest! Iedere ondernemer mag zich dit weekend gunnen omdat het te veel om op te noemen oplevert! DOEN

Christien Papez
Christien Papez
11 years ago

Een aanrader!!
Jammer dat ik mijn colega’s (nog) niet heb kunnen overtuigen, ze weten niet wat ze missen!
Het afgelopen weekend was weer absoluut top!
Veel geleerd, veel gedaan en weer vol opgefriste ideeen huis.
Ik heb nu drie keer deelgenomen en het is beslist de moeite te zien dat het elke keer tóch weer even anders is, met tóch weer even een andere input.

Alisha Radjkoemar
12 years ago

Na de bootcamp,heb ik succesvolle deals gemaakt, mijn bedrijf uit de problemen gehaald ,nieuwe klanten binnen gehaald ,een positief attitude opgedaan bij de bootcamp en nu sta ik op het punt andere producten to promoten met succes.

Jenny Hack
11 years ago

SUPER; SUPER; SUPER en ……….mis de rest niet.
Je raakt er aan verslaafd.

Ik wens iedereen het allerbeste toe met zijn of haar business en als ik daarin kan helpen…………….graag!

Warme groet, Jenny Hack

Frans Oversloot
Frans Oversloot
11 years ago

Het is verwonderlijk hoe je in zo een korte tijd zo veel bruikbare informatie kunt ontvangen. Als de gelegenheid komt om het mee te maken, benut hem dan om hieraan deel te nemen.

http://bit.ly/aanrader

Fenna Herrema
Fenna Herrema
12 years ago

Deelname aan de Bootcamp is voor alle ondernemers en mensen in de Sales een ware aanvulling. Doen en geniet van deze marketingtraining.

Suzan Jong
12 years ago

Ben je ZZP-er en ben je ervan overtuigd alles zelf te moeten doen?

Ben je vooral operationeel bezig en heb je te weinig tijd voor marketing en acquisitie van nieuwe klanten?

Om welke redenen ben je je eigen business gestart? Is het een uit de hand gelopen hobby of heb je bepaalde doelstellingen die je wilt bereiken?

De Business Bootcamp beantwoordt deze vragen en nog veel meer…!

Toen ik in februari hoorde van Open Circles en de Business Bootcamp was ik erg sceptisch. Een bedrijf dat seminars geeft van € 1.500,- voor € 45,-; zal daar geen addertje onder het gras zitten…?

Maar niets was minder waar. Het bleek voor mij een evenement van grote waarde voor m’n bedrijf en voor mij persoonlijk. En dat voor een investering van € 45,- en twee dagen tijd.

Op de Business Bootcamp van april heb ik veel inzicht in m’n eigen beperkende overtuigingen gekregen; gedachten die me ervan weerhielden om te bereiken wat ik wil bereiken. Ook heb ik veel vertrouwen, inspiratie, een schat aan contacten en werkelijk een boost (!) aan energie gekregen om al m’n ideeen om te zetten in actie.

Na 3 maanden denk ik nog elke dag terug aan de business bootcamp en ben ik bezig om het geleerde in praktijk te brengen. Ik overweeg sterk om er bij de volgende Business Bootcamp in september weer bij te zijn. Al is het alleen al om de energie weer te voelen, weer nieuwe contacten te maken en te ervaren hoeveel ik de afgelopen tijd ben gegroeid.

Ervaar ook wat de Business Bootcamp voor jou kan betekenen. De enige manier om dat te doen is om er zelf bij te zijn.

Loes van der Veen
11 years ago

Ik raad je aan om Business Bootcamp te volgen omdat dit The Link is to succes is om je omzet te vermeervoudigen met doeltreffende en effectieve insights! Voor alle nieuwelingen: Welcome to Neta-Land!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baukje Westerlaken
12 years ago

Ik raad iedere ondernemer en zzp-er aan om naar het business bootcamp te komen. Ik heb zelf een aantal trainingen bij Nisandeh en Vered gedaan. Sindsdien is de kwaliteit van mijn leven, zakelijk en privé, ongelooflijk omhoog gegaan. Ik kan in alle openheid nu met volle overtuiging zeggen dat ik gelukkig ben en vanuit overvloed leef. Ik had in mijn stoutste dromen niet gedacht dat ik dit kon. Je krijgt in het Business Bootcamp een spiegel voorgehouden die je duidelijk gaat maken wat jou tegen houdt om verder te groeien. Bovendien krijg je zeer goed werkbare gereedschappen mee om ook werkelijk jouw doelen te behalen. Voor iedereen die succesvol wil zijn: ga naar Business Bootcamp!

Groet,
Baukje Westerlaken

Els Cappel
12 years ago

Wie wil mijn reaktie nog eens lezen en me nog een duimpje geven?

Ik ga erg graag naar de training……

Vast bedankt
Els

Saskia van Velzen
11 years ago

Business Bootcamp still attending. Dit is zaterdagavond (bijna nacht), zondag nog te gaan. 17 pagina’s inzichten en ideeën opgeschreven, dubbel zoveel contacten gelegd. Vol energie en gedachten over mijn benadering van mijn werk.

Is het een onderneming of blijf ik hobbyen? Waar denk ik mezelf klein en waarom en waarin stel ik mezelf doelen? Hoe maak ik mijn product (lachworkshops) remarkable en hoe stel ik de juiste vragen en blijf ik lachen bij nee omdat ik bij de zoveelste keer wel een ja zal krijgen.

Maandagavond ga ik mijn businessplan schrijven. Misschien dinsdagavond afmaken. Meer tijd zal het niet kosten. Zoveel energie heb ik opgedaan bij deze Business Bootcamp.

En gezien de commentaren hiervoor ben ik reuze benieuwd wat er daarna nog allemaal zal gebeuren.

I make it happen!

Danielle
Danielle
12 years ago

Ik raad je aan de Business Bootcamp te volgen, omdat je zoals vele voor mij zeiden, je er geweldig veel energie en informatie krijgt. Uit de praktijk, leren van elkaar, contacten leggen zijn zaken die centraal staan.

Samen maakt je sterk!
Leer in een team te werken en werk aan je passieve inkomen, zie je kansen en pak ze!! Wees creatief! Wees open!

WAT EEN BOOST!!

Jo Bothmer
11 years ago

I recommend the Business Bootcamp for two reasons. Firstly you get the chance to rethink your business efforts. Secondly you will, as I experienced, will have a lot of fun, meet wonderfull people and expand your network.
Very well organised.

Alida P.B. van Wezenlijk Contact

Esther meid, ik had je blijkbaar al een duimpje gegeven, want bij mij was deze al wit.Dus heb ik je een duimpje gegeven bij de tweede mogelijkheid. Kijk al uit naar je boek.

Hartelijke groet, Alida van Wezenlijk Contact

Stella Webber/ WellnessWebb

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat ik, tegen mijn verwachting in en ondanks mijn “kriebels” van tevoren, hier enorm veel aan heb gehad qua professionalisering van mijn bedrijf, het goed opzetten van één en ander en misschien nog het belangrijkst:
mijn nog groter enthousiasme dan ik al had!

Bovendien heb ik erg leuke, warme contacten opgedaan, waar ik veel aan heb.
Dus een ABSOLUTE AANRADER!

Esther Molenaar
12 years ago

Ik gun iedereen een geweldige training. Tot ziens in november!

Rashied Jarmohamed
Rashied Jarmohamed
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat elke ondernemer dit nodig heeft. Vooral als je uitgeput, moedeloos en geen fantasie meer over hebt. Je komt namelijk helemaal opgepompt en vol vertrouwen weer terug.

Je zal alle inspiritatie vinden die je nodig hebt om de wereld te veroveren.

Rashied

Gabriele van Doorn
Gabriele van Doorn
11 years ago

Het weekend was een geweldige ervaring en een demonstratie van perfecte teambuilding. Er zijn voor mij diverse aandachtspunten ontstaan. ‘Niet wat ik leuk vind, maar wat je cliënt wil’, Netwerken via de sociale media, een blog maken…pfff: ik ben met heel wat huiswerk weggegaan.

Alex Hulleman
12 years ago

De Business Bootcamp is:

* Inspirerend
* Gezellig
* Een goede mogelijkheid tot netwerken
* Goed voor persoonlijke en zakelijke groei
* Praktisch
* Toegankelijk
* Voor iedereen!

Dus, aarzel niet en probeer het eens is mijn advies!

Miriam
Miriam
12 years ago
Reply to  Alex Hulleman

Hi Alex ik wens je een 15e duimpje maar er gebeurt niets als ik er op klik?

groetjes Miriam

Rani Goederee
Rani Goederee
12 years ago
Reply to  Miriam

Beste Miriam,

Kan het zijn dat je vanaf je PC al eerder een duimpje hebt gegeven aan Alex?

Als dat niet zo is, dan zou het aan je internet browser kunnen liggen. Probeer ook even de aloude oplossing – computer uit en weer aan.

Mocht het nog steeds niet lukken, meld je dan weer even, dan gaan we kijken of wij er iets aan kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Rani Goederee
Open Circles Academy

Indra Radjkoemar
12 years ago

De Business Bootcamp is een aanrader voor jou, omdat je lang niet alles weet wat je zou moeten weten. Kom uit je illusie en stap de realiteit in.

Succes

Baukje Westerlaken
11 years ago

Ik raad je aan naar de Business Bootcamp te komen omdat je ongelooflijk veel handvatten aangereikt krijgt waar je heel veel verbeteringen in jouw bedrijf kunt aanbrengen. En dat voor maar 47 euro!!!

EN… het is nog leuk ook!

Vrolijke groet,

Baukje Westerlaken

Pamela
Pamela
12 years ago

Ben erg benieuwd wat bootcamp doet, Esther zet hem op.

groetjes Pamela

Helmy Kleinlugtenbeld
11 years ago

Remarkable!! Echt super deze Business Bootcamp.

Wat ik mijn vrienden heb verteld… dit mag je niet missen!
Je krijgt hele praktische, direct toe te passen informatie. Snel, simpel en heel verhelderend. Ben al jarenlang ondernemer geweest en er zijn veel dingen die ik altijd al deed, alleen was ik me er niet bewust van. Nu wel. Ook de oefeningen hebben veel bij me losgemaakt. Hoe een netwerk voor je werkt… geweldig.

Kortom; helder, duidelijk, véél goede tools, GEWOON DOEN!
Groetjes uit Brabant!

Esther Verwoord
Esther Verwoord
12 years ago

Reactie van een heuse ‘sceptica’: Het Business Bootcamp heeft mij een totaal onverwacht inzicht opgeleverd. En onverwacht is altijd het meest waardevol. Het heeft zelfs mijn relatie gered!
Als je 100% meedoet en je overgeeft aan wat Nisandeh je heeft te bieden zit dat er voor jou ook in. Absolute aanrader. Wel het hele weekend gaan!

Doretti de Goede
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er in spe aan om de Business Bootcamp te volgen,omdat dit je zoveel inspiratie, nieuwe inzichten en ideeen geeft en ook leert je veel meer te focussen. Een heel intensief weekend, die meer dan de moeite waard is. Als je jezelf serieus neemt, mag je dit niet missen!

Els Cappel
11 years ago

Dit was het beste advies wat ik eens kreeg. Inmiddels ben ik heel wat trainingen verder…

Ik heb zoveel geleerd… of bevestiging gekregen… geweldig.

Zijn er nog ZZPers… of andere ondernemers die willen groeien?

LAAT JE KANS DAN NIET VOORBIJ GAAN.

Robert Kiemel
Robert Kiemel
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat dit het meest inspirerende evenement is dat ik in jaren heb gevolgd.

Voor de kosten van koffie, thee en een lunch neemt Nisandeh je in 2 dagen mee op reis door zakelijke essenties, die je aan het eind van de reis op een simpel A4tje ook nog cadeau krijgt.

En als slagroom op de taart kan je netwerken, uitproberen en nieuwe contacten leggen.

De energie die ik daaruit gekregen heb, zorgt er nu weer voor dat ik na 12 jaar ondernemerschap met een nieuwe blik en nieuwe mogelijkheden opnieuw mijzelf en mijn ondernemerschap heb opgepakt.

Op het moment dat ik dacht dat mijn vlammetje was uitgebrand heb ik ontdekt dat inspiratie uit het hart komt, mijn eigen hart. En dat alleen maar omdat ik de zaken die werkelijk belangrijk voor mij waren uit het oog was verloren. Het gevoel dat ondernemen het allerleukste is wat ik kan doen! Anytime, Anyplace, Anywhere.

Leon Romeyn
10 years ago

Iedere ondernemer/zzp’er die ook in het komend jaar verder wil met zijn of haar bedrijf, móet aan het Business Bootcamp deelnemen. Dat weet je nu nog niet, maar dat móet echt! Ja, tenzij je niet verder wilt met je bedrijf… dan hoeft het niet.
Maar anders gewoon doen. Nu!

Stefan van Happen
12 years ago

De Business Bootcamp is een MUST voor elke kleine ondernemer of ZZP-er:

ALS JE ALLE GELEERDE TOEPAST, DAN IS HET RESULTAAT: EEN VERDUBBELING VAN JE INKOMEN EN EEN VERDUBBELING VAN JE VRIJE TIJD.

Het netwerk, de energie en de tips die je krijgt tijden business bootcamp zijn al vele malen meer waard dan de belachelijk lage kosten

Kees Kuijlman
12 years ago

” Opportunities only knocks once”; dit is slechts en van de vele inspirerende uitspraken waarmee Nisandeh Neta jou als ondernemer uitdaagt.
Je komt swingend tot leven, krijgt een kraakheldere spiegel voorgehouden waardoor je in je kern wordt geraakt.
En met een zeer hoog energieniveau laat hij elke snaar in jou en de honderden andere ondernemers trillen.
Pas na een paar weken heb ik alles wat ik heb aangereikt gekregen kunnen verwerken.
Twee dagen business bootcamp is helemaal TOP.
Zo’n kans mag je niet laten lopen!

Inga van Zalm
12 years ago

Als zelfstandig ondernemer kun je je eigenlijk niet permitteren niet de Business Bootcamp te gaan. Dat is echt een gemiste kans.
Na 2 dagen van onstuimige activiteit ziet de wereld er heel anders uit, vooral je zakelijke wereld.
* Je hebt een hoop nieuwe contacten opgedaan
* Je hebt tig nieuwe ideeen gekregen om je business een oppepper te geven
* Je hebt handvatten gekregen om probleemgebieden aan te pakken.
* Je bruist weer van energie
* Je hebt er weer zin in
Doen dus!

Mariëte Verlaan
11 years ago
Reply to  Inga van Zalm

Jazeker, en het blijft fantastisch, zelfs de derde keer!

Ik heb weer een wereld van nieuwe inzichten ontdekt en ik realiseer me dat de wereld dichterbij en bereikbaarder is dan ik dacht.

Het is een spiegel en een klankbord. Daarnaast heeft de gezamenlijke energie me weer een ‘schouderklopje’ gegeven en heb ik enorm veel inspiratie en plezier opgedaan. Het weekend was weer groots.

Ben je nog niet geweest? Geen twijfel mogelijk, als je verder wilt als entrepreneur is dit je GOUDEN KANS. Schrijf je direct in via: http://bit.ly/aEpfCv en wie weet ontmoeten we elkaar de volgende keer.

Mijn Tweet aanrader: Winning is not the opposite of loosing. It is the game of creating!

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte

Agnes
Agnes
12 years ago
Reply to  Inga van Zalm

Ik ben nu wel nieuwsgerig – misschien dan bij de volgende workshop!
Agnes

Django Blok
12 years ago

Het lijkt onmogelijk, maar is toch waar!

Business Bootcamp = Inzicht + Inspiratie + Energie + Fun + Value + Connecties

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te beleven.

Elvira van Rijn
11 years ago

Ga naar Business Bootcamp. Simpelweg omdat deze enorme lijst aanbevelingen het bewijs is dat daar iets bijzonders gaande is. Wie krijgt zoveel ondernemers zo gek om een lijst als hierboven te produceren? Dat kan alleen maar als het ECHT WERKT.
Veel plezier allemaal!

David van der Stoep
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP-er aan om de Business Bootcamp te volgen omdat er een hoop energie vrijkomt tijdens het weekend, die je een boost geeft om daarna je business verder uit te bouwen.

Alida P.B. van Wezenlijk Contact

Okay, David moet er gewoon ook naartoe. Hier is mijn duimpje voor hem.
SUCCES met alles wat jullie ondernemen!!

Alida

Remco van Overbeek
Remco van Overbeek
11 years ago

De Business Bootcamp is een MUST DO voor alle (kleine) ondernemers!

Op een humoristische en confronterende wijze wordt je inzichtelijk gemaakt hoe je SUCCESVOL kunt ondernemen. Nisandeh weet je echt te raken en te inspireren! Dit smaakt naar veel meer…
Mijn advies: meld je direct aan! De tijdsinvestering valt in het niet bij dat wat de Business Bootcamp je oplevert. EN over het geld hoeven we het niet te hebben, peanuts voor iedereen!

Met warme groet,
Remco van Overbeek

Nancy Boot
11 years ago

Aanrader! Een mix van pure marketing en plezier en netwerken! Belangrijkste inzicht voor mij: je denkt dat je genoeg kennis hebt om ondernemer te zijn maar je hebt meer nodig om echt goed te kunnen ondernemen.
Bijenkorf spel bevestigde mijn idee en manier van netwerken maar was erg leuk als afsluiter van een energieke tweedaagse!

Els Cappel
12 years ago

Business Bootcamp is een must voor iedere ondernemer.

Voor een andere kijk op zaken, andere mogelijkheden….en een enorme energieboost ga je naar Business Bootcamp.

Waarschuwing:

Je raakt verslaafd….hoe meer je weet, hoe meer je er achter komt dat je nog weinig weet…..je nieuwsgierigheid wordt enorm geprikkeld. Een andere kijk op kansen…mogelijkheden…meer
presteren in minder tijd….dus meer quality time.

Er wordt OOK veel nadruk gelegd op ons privéleven…..naast
het werken.

Laat je kans niet voorbij gaan……het is dan een gemiste kans.

Succes!!!!!!!!
Bloemen geven voor de goede tip hoeft niet, koop die maar lekker voor jezelf…..als je geweest bent……

Annie Bazelmans
Annie Bazelmans
12 years ago

Heel veel succes!!!

Jacoline Steegstra
12 years ago

Ben jij een hardwerkende, in je eentje voortploeterende zzp-er? Ben je goed in je vak, maar heb je eigenlijk geen kaas gegeten van ondernemen? Merk je dat je als kleine zelfstandige amper meer verdient dan toen je voor je baas werkte, terwijl je eigenlijk 24/7 met je bedrijf bezig bent? Heb je moeite om de juiste klanten aan te trekken en een sterk netwerk op te bouwen? Dan kan ik je aanraden om naar het Business Bootcamp te gaan. Ik was er in april van dit jaar en heb er geleerd om groter te gaan denken en mezelf niet langer te zien als zzp-er, maar als ondernemer. Met een zetje in je rug ontdek jij ook dat je beschikt over een genius business mind.

D. Willems
D. Willems
11 years ago

Ik raad je aan om de business Bootcamp te doen omdat je je zelf echt iets kado doet!

Durf jij het aan om eerlijk naar jezelf te kijken en te kiezen voor verandering? Ga! en ERVAAR

Ik wens je ontzettend veel plezier. En ik raad je aan om iemand mee te nemen. Na de Business Bootcamp heb je iemand nodig om je energie te delen. hahahaha anders worden je naasten helemaal gek.

Ontzettend veel plezier!

Gerhard Radstake
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en ZZP’er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat je in 2 dagen tijd waardevolle tips, gereedschappen en informatie krijgt waardoor je als ondernemer slagvaardiger wordt.
2 dagen die je lang bij zullen blijven omdat je met het geleerde direct aan de slag kunt en gaat.

Wikke Meisner
12 years ago

Ik raad elke ondernemer en zzp-er aan om de Business Bootcamp te volgen, omdat het aan iedereen persoonlijk laat zien wat je nog kan verbeteren in jezelf. Wanneer je dat dan ook daadwerkelijk gaat doen, zul je zien dat je business gaat groeien!

De Business Bootcamp doet dit op een hele leuke, inspirerende en humoristische manier. Het is fun en wanneer je ervoor open staat, zul je veel goede en leuke contacten opdoen. Beoordeel het voor jezelf, spendeer er 2 dagen aan en haal er vervolgens alles uit!

Rudy en Wilma
Rudy en Wilma
12 years ago
Reply to  Wikke Meisner

Geweldig dat je dit doet Wikke ik wens je veel succes.
Groet Rudy en Wilma