De eerste stap om een expert te worden

7842 views | 121 reacties |
shares

Alleen voor dienstverleners (coaches, consultants, adviseurs…)!

Je kunt het verschil maken EN tegelijkertijd een lucratief inkomen verdienen!
En ik kan je laten zien hoe!

Zijn de grote letters hierboven je opgevallen, net als al die uitroeptekens?
Meestal doe ik dat niet zo, maar ik ben echt heel enthousiast hierover.

Al een tijdje ben ik hier mee bezig, en iedereen met wie ik erover praat raakt ook helemaal enthousiast…
En nu is het JOUW beurt om te horen over mijn nieuwe project.

Echter… voordat ik je er alles over vertel… eerst even wat context.

Eén van de belangrijkste dingen die je kunt doen in je coaching of consultancy praktijk is de expert te worden… wat simpelweg betekent dat je prospects en klanten je zien als een “expert”.

Als je wordt gezien als een expert, dan word je veel beter betaald – het maakt het gemakkelijker om je diensten aan te bieden… EN je kunt veel hogere bedragen vragen.

Je hebt tevens veel meer impact op de wereld (en misschien is dat voor jou wel minstens even belangrijk als het extra geld).

Ik vertel je dit vanuit mijn persoonlijke ervaring…
Ik heb de “expert positie” in vijf verschillende gebieden bereikt, en ik begon met niks.
Ik herinner me heel goed de tijd dat ik nog niet als expert werd gezien… het leven was toen een stuk lastiger…

Dus, hoe word je een expert?

Het eerste dat je moet begrijpen, en dit is essentieel, is dat de expert status niet iets is dat iemand je GEEFT.

Je gaat niet zitten wachten tot iemand vanuit het niets verklaart dat je een expert bent in jouw vakgebied.

Dat gaat naar alle waarschijnlijkheid niet gebeuren… en als het wel gebeurt, dan duurt het een eeuwigheid.

Wat je moet doen is erop uit gaan en die expert positie CREËREN… en dat is goed nieuws want dat is goed te doen en te herhalen als je de goede strategiën volgt.

BELANGRIJK: om je brein over te laten stappen van te denken dat iemand je de expert status gaat GEVEN, naar het besef dat expert status iets is dat je zelf CREËERT, is de eerste belangrijke stap op je pad om die expert te worden.

Om je te helpen daar te komen met een minimum aan geworstel en tijd en een maximum aan effectiviteit, hebben wij (Vered en ik) een intensief programma ontwikkeld – de Expert Bootcamp Training – dat je EXACT laat zien hoe je expert status bereikt.

Het is geen hogere wetenschap of magie of een gelukkig toeval. Het is iets waarvoor je op pad gaat en het creëert. En in de vierdaagse training laat ik je precies zien hoe je dat doet.

Waarschijnlijk heb je me wel eens horen zeggen dat…
“Succes is gemakkelijk… als je weet hoe het moet”.

En het is waar!
Je kunt dingen op de moeilijke manier doen of je kunt ze op de slimme manier doen.

Ik heb het allebei gedaan in mijn business… en ik heb geleerd dat de slimme manier mij veel beter bevalt.

En erop uit gaan en de expert status CREËREN is de slimme manier.

Maar, hoe doe je dat dan?

Dat is waar het in de vierdaagse Expert Bootcamp Training in mei 2011 allemaal over gaat.

JIJ kunt anderen helpen met je advies, kennis en informatie. En dan kun je er zeer, zeer goed voor worden BETAALD. Ik laat je zien hoe, in de Expert Bootcamp Training.

In deze vierdaagse, intensieve training deel ik alle innovatieve strategiën, templates en tools die je helpen om bij het begin te beginnen en jezelf te positioneren als expert, je kennis te verpakken in lucratieve programma’s, je producten te promoten voor passief inkomen, en samen te werken met anderen om jouw boodschap uit te dragen.

Ik ben met niets begonnen en heb dezelfde strategiën gebruikt om Open Circles Academy uit te bouwen tot de krachtcentrale die het nu is. Als gevolg hiervan heb ik een aantal bestsellers gepubliceerd, presenteer ik seminars met duizenden deelnemers, vraag een vermogen voor een lezing te geven en verdien miljoenen met het online verkopen van mijn kennis.

Hoe?
Ik laat je zien dat jij hetzelfde kunt doen in de Expert Bootcamp Training.

Want weet je, je doet het waarschijnlijk best OK als coach, consultant, adviseur, trainer…
Maar… je bent niet geboren om het best OK te doen.
Je bent geboren om geweldige dingen te doen.
En als je geweldige dingen doet, word je daar geweldig voor betaald en heb je een geweldige impact op veel meer mensen.

Als jij er klaar voor bent om van OK te gaan naar GEWELDIG, maak dan nu de keuze om te beginnen.
Wacht niet nog een jaar om jouw informatie de wereld in te sturen en er voor te worden betaald.

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
121 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tinne Sterckx
11 years ago

De reden waarom ik dit niet wil missen is omdat ik het gevoel heb dat dit moment in mijn leven hét moment is om hét te doen.
Ik ben iemand die heel empatisch is, altijd voor anderen zorgt met heel veel liefde en toewijding maar nu heb ik het ‘en-nu-ik-gevoel’ waar ik geen weerstand mag tegen bieden.
Waarom ik expert wil worden? Om anderen nog beter te kunnen helpen en mezelf niet weg te cijferen zoals ik veel te lang gedaan heb.

Kevin Verlinden
11 years ago

De beste manier om kanker te overwinnen is te vergeten dat je het hebt en alleen te concentreren op dingen waarbij je je goed voelt en daar desnoods voor vechten alsof je leven ervan afhangt. Wie strijd voor het goede word onsterfelijk zelfs al wil het lichaam niet meer mee. Alleen door ons vast te klampen aan het lichaam kunnen we ziek worden. Onze ziel is onsterfelijk. Angst om te sterven angst om ziek te worden, komen allen voort uit de identificatie met het lichaam. Treed vanaf nu uit je lichaam en laat je zuiveren door de kracht die dit alles overstijgt en blijf geloven wat er ook gebeurd. Je zal zien het goede zal heersen.

Thea van Dijk
10 years ago

Ik ben goed in wat ik doe. Graag wil ik hier expert in worden. Ik dacht dat dit door ervaring, lezen en oefenen kon. Maar als er een snellere effectievere manier is, dan wil ik die leren.
Wanneer is de Expert Bootcamp Training?

Monique van der Schans
11 years ago

Ik ben een veelzijdig persoon, dat is handig en tegelijkertijd een grote valkuil voor mijn onderneming, zowel voor mijn eigen bedrijf als voor mij persoonlijk. Ik doe alle dingen met veel plezier, maar een echte expert ben ik niet. Hierdoor start ik projecten en breek ik deze halverwege weer af omdat dan het volgende ‘leuke’ project weer langskomt. Veelzijdigheid is zeker ook niet dupliceerbaar naar mijn team toe. Dus het trainen en coachen is dan ook echt een uitdaging.

Ik ben nu zoekende naar mijn ware passie zodat ik een echte expert kan worden in een vak waaraan ik ALTIJD plezier beleef. Gelukkig word ik hierbij geholpen door een aantal mensen om mij heen. Sommigen van hen zijn experts en hebben een bepaalde niche.

Wat ik iedereen wil meegeven, is vooral niet veelzijdig te zijn maar 1 ding uit te kiezen waarvoor je helemaal wilt gaan…dan word je een expert, toch?

Ik hoop in dit seminar van Nisandeh en het team van Open Circles de valkuilen en don’ts van veelzijdigheid te kunnen verduidelijken. Zelf zou ik graag handvaten ontvangen waarmee ik mijn activiteiten kan kanaliseren, leren welke stap ik eerst moet zetten en dan mijn verdere leven als een succesvolle onderneming leiden.

Ik wens jullie allemaal ook een succesvolle expert business toe.

Koen Snoek
7 years ago

Ik ben de online gitaar expert! Ik blijf mij ontwikkelen om mijn expertstatus te behouden en te vergroten, maar dit doe ik wel stap voor stap.

Een muzikale groet,
Koen

Eefje Driessen
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Doordat ik op de andere site geen mail kon versturen doe ik het op deze manier. Ik heb genoten afgelopen zaterdag! Heb er veel van opgestoken om toe te passen in mijn bedrijf.
Helaas moest ik eerder weg (fam.omstandigheden) Dus het laatste gedeelte heb ik gemist jammergenoeg.
In de toekomst ga ik zeker gebruik maken van de trainingen.
HEEL erg bedankt voor alle info!!!!

Groetjes;
Eefje

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago

Beste Esther-Marieke,

Heel veel succes met dit initiatief! Ik denk dat je voorziet in een grote behoefte. Zelf heb ik jarenlang startende ondernemers begeleid en ik kan bevestigen dat hieronder hoogbegaafde mensen waren.

Het naar buiten brengen van jouw visie getuigt van je innerlijke gedrevenheid, je kracht en je authenticiteit. Zonder dat immers heeft je initiatief geen kans van slagen! Gefeliciteerd. Je verzamelt nu de mensen om je heen die wel in jou en je initiatief geloven… kortom: winst voor jou!

Ik wens je alle goeds en hoop dat je centrum een enorm succes wordt.
Hartelijke groet, Daphne Riupassa

Hetty Hanekamkp
11 years ago

Ik ben Nederlands eerste personeelsmarketeer (en mogelijke wereldwijd!) Ik help ondernemers die vanuit hun vak hun bedrijf zijn begonnen en die personeel aannemen hier vanuit een ander kader naar te kijken: hoe kan ik medewerkers zover krijgen dat zij het leuk vinden mij als ondernemer te helpen bij het realiseren van. Dat doe ik door coaching on the job en in maart heb ik een pilot voor een training personeelsmarketing. Ik ben dus dé expert. Ben al gevraagd door de Universiteit van Twente voor een gastcollege.
Een Expert Bootcamp zonder mij? Dacht het niet 🙂

Met hartelijke groet,

Hetty Hanekamp

Liesbeth van Buuren
11 years ago

Wat een super initiatief wederom!

Expert word je in aanvang door nieuwsgierigheid en vooral te doen wat je leuk vind. Daardoor verdiep je jezelf en ervaar je. Als je je dan ook nog continu reflecteer op wat goed gaat en wat beter kan dan heb je 1 van de instrumenten in handen om je leervermogen blijvend in te zetten waardoor je je continu ontwikkelt. Natuurlijk is het zaak dat je passie behoudt.

En op een dag merk je dat je gevraagd wordt, dat mensen naar je toekomen en dat mensen doorverwijzen. Elke keer ben ik blij en dankbaar dat ik met hetgeen ik leuk vind organisaties en andere mensen kan helpen. En dat dit beloond wordt met de bereidheid van anderen om te investeren in hun bedrijf of in zichzelf en de tevredenheid die zij uiten naar hun omgeving en naar mij. Wat is ondernemen en expert zijn toch mooi.

Patricia van Oosten
Patricia van Oosten
11 years ago

Expert in muzikale fenomenen.
Ik weet álles van de scheppende, oorzakelijke kracht van fenomenen als maat, ritme, (woord)klank, toon, melodie, harmonie, frasering, dynamiek en zeggingskracht. Ik pioneer met deze kennis, die veel breder inzetbaar is dan alleen het zang/muzische domein.
Ik heb een methode ontwikkeld waarin de fenomenen kunnen worden begrepen aan ons eigen wezen. Ieder moment is een samenspel van deze muzikale architectuur. Het geheim is daarin te ge hoor zamen….te ontdekken, te groeien en te bloeien. Ja, zoals God het dus bedoeld heeft.
Lieve groet, Patricia

Afzal Jarmohamed
11 years ago

Hmmm, wat maakt jou een expert op welk gebied dan ook.
Mijn expertise groeit met de dag. Ik ben dan ook van mening dat, hoe geweldig je expertise is op welk vlak dan ook, jij je altijd zult moeten ontwikkelen om je expert positie te kunnen behouden. Want zodra er een ander expert opstaat dan ben ineens niet meer de expert maar een co-expert.

Vandaag de dag gaat het niet enkel om de expert die je zelf bent maar hoe kun je andere experts in je team krijgen om jouw expertise te laten groeien voor de buitenwereld.

Nog interessanter is hoe denk je dit te kunnen verkopen??? Show me the answer!!!!

Driss Tarrahi
Driss Tarrahi
11 years ago

Goed gezegd Afzal! van mij krijg je een duimpje

Groeten Driss

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago

Sinds 7 weken weet ik dat ik een ernstige vorm van kanker heb met een geringe overlevingskans vanaf het derde jaar. Ik pas o.a bij Open Circles geleerde technieken om 1) met deze nieuwe ‘Uitdaging’ te dealen en 2) om ALLES in het werk te stellen om zo lang en zo goed mogelijk te leven.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn aanpak werkt en dat ik langer zal leven dan 5 jaar. Deze aanpak wordt mijn nieuwe business / product. Hier kan ik andere mensen met een ernstige aandoening, lichamelijk en geestelijk, enorm mee helpen om elke dag een goede dag te hebben.
Ik weet niet of het mij zal lukken om deze training te volgen vanwege de medische behandelingen (chemokuren, operatie, e.d.) onderga. Ik weet zeker dat de Expert Bootcamp Training hieraan kan bijdragen. Voor mij en voor de mensen die ik ermee kan helpen.
Hartelijke groet, Daphne Riupassa

Hans Peeters
11 years ago

Knap Daphne dat je hier zo open in bent en dat zo wilt delen.
Goede instelling en je hebt een goed product door te investeren in jezelf juist nu. Het gaat je lukken !

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

Dank je wel Hans! Jij ook veel succes.
Hartelijke groet, Daphne

Eefje Driessen
11 years ago

Lieve dappere Daphne,

Heel veel sterkte. Ik denk aan je en zal je veel positieve energie sturen!

Liefs;Eefje

Ferdy Koot
11 years ago

Veel te zeggen, weinig te zeggen: heb je de ayurvedische geneeskunde al geraadpleegd? Baadt het niet, zal het niet schaden. Maar wat ik de laatste paar weken heb meegemaakt! Zelfs mensen in mijn omgeving zijn verbaasd. (Ik heb zelf geen kanker).

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Ferdy Koot

Beste Ferdi,

Ik ben me er nader op aan het orienteren momenteel. Pas al e.e.a. toe in de praktijk.
Heb je specifieke tips of namen, dan houd ik me aanbevolen.
Jij ook alle goeds en succes met je business.
Hartelijke groet, Daphne

Ferdy Koot
11 years ago

Dag,

De ayurvedische geneeskunde (agni-nederland.nl en ayurveda-nederland.nl ken ik zelf) gaat òòk uit van een basisch menselijk lichaam. Zoals blijkbaar de China study, waar ik hier boven over lees. Verder heb ik inmiddels Canadian Essence te horen gekregen van een kennis.
En alleen als de allopatische geneeswijze bewijst dat het een genetische oorsprong heeft schijnt het een kwestie van afbouwen te zijn. Als een soort bouwfout in de baarmoeder.

Mijn echtgenote van 64 jaar is in vier (4!) dagen pijnloos gemaakt door het innemen van A;yu Acid Base, waar de allopatische geneeskunde haar 14 maanden heeft laten modderen met de meest uiteenlopende pijnen. En de uroloog blijkt nu welwillend tegenover dit mineraalzout te staan omdat ook hij het eerlijk niet meer weet. Morgen, zaterdagmiddag, volgt gerichter onderzoek, ‘slechts’ door polsanalyse! En álle patiënten die we in het Diaconessen-ziekenhuis in Leiden op de urologie-afdeling tegen komen, nemen gráág kennis van de ayurvedische mogelijkheid.

Tinne Sterckx
11 years ago

Lieve Daphne,
Geloven kan bergen verzetten dus blijf er vooral in geloven. Plant de warme energie die mensen jou doorsturen in elk celletje van jou en weet dat, hoeveel moeilijke momenten er ook nog komen, jij degene bent die het zoveel moois verdient.
Warme groet en heel veel moed en sterkte,
Tinne

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Tinne Sterckx

Lieve Tinne,

Dank voor je warme reactie! Ik word van alle positieve energie hoe dan ook sterker… dat kan niet anders. En al voel ik me momenteel erg beroerd, het is wel een opsteker. Hoop dat jij op jouw beurt ook veel energie krijgt van jouw doelen en wensen!
Alle goeds,
Hartelijke groet, Daphne Riupassa

Tim van Orsouw
11 years ago

De zuur-base balans is inderdaad ontzettend belangrijk in het lichaam. Als therapeut heb ik het afgelopen jaar de 12 beste boeken en 8 DVD’s / documentaires over dit onderwerp bestudeerd en volg ik meerdere top experts op dit gebied.

Enkele gouden tips:
Op energiseforlife.com staat voor zover ik weet de meeste betrouwbare en waardevolle gratis informatie. Aan de China Study mankeert overigens een hele hoop en is ook volgens de vegetarische en raw-food experts niet echt geschikt als betrouwbare bron. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Dr. Alex Guerrero is volgens enkele toppers een topexpert in het genezen van terminale patiënten. Zijn boek ‘In Balance For Life’ is één van mijn favorieten. Volgens Tony Robbins had hij enkele jaren geleden al een succesratio waarbij 80% van zijn ‘terminale’ patiënten jaren later klachtenvrij en energiek door het leven gaan. Hoe minder chemo ze gehad hebben, hoe groter de kans op genezing volgens Dr. Guerrero. Dit hoor ik ook van andere toppers van healingcenters zoals The Hippocrates Institute, The Gerson Institute en de Tree Of Life Rejuvenation Center.

Een interessant boek en DVD is: Crazy Sexy Cancer, van Kris Carr. Zij gaat met succes op zoek naar de oplossing tegen haar eigen langzaam-progressieve vorm van kanker. Je ziet o.a. ayurveda, rebounding, darmspoelingen, een vitamix blender en één van de meest belangrijke noodzakelijkheden: een water ionisator.

Uiteindelijk komt Kris in aanraking met DE PIONIER op het gebied van Acid-Alkaline, Dr. Robert O. Young. Mijn zijn aanpak slaagt ze er in de kanker onder controle te krijgen. Dr. Young is auteur van ‘the PH-miracle’ series en heeft o.a. een praktische en informatie DVD gemaakt die te koop is. Of… je kunt hem net als de meeste DVD’s stiekem gratis downloaden. Dit raad ik ook aan om te doen.

Wat IK o.a. zou doen is ook het ezen en implementeren van van het boek Heal Yourself 101 van Markus Rothkranz. Google trouwens ook maar eens op Dr. Tullio Simoncini . Dit is een Italiaanse oncoloog die tumoren basisch maakt, waardoor ze in no time verdwijnen. Dit ondersteund in ieder geval het verhaal van de zuur-base.

Om een lang verhaal kort te maken: dood gaan we allemaal, maar je hebt het voor mijn gevoel zelf in de hand of dat dit gebeurd vóór of na je 100ste verjaardag. Neem de regie over je gezondheid, omarm de tegenslag en zie de komende tijd als een dure Universitaire opleiding in Levenskunst. Bekijk jezelf vanuit de toekomst, vanuit het perspectief van een gezond lichaam, het lichaam van een wijze vrouw die een inspirator is voor ons allen 🙂

Daphne, hopelijk heb je hier wat aan. Succes!

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Tim van Orsouw

Beste Tim,
Zeer bedankt voor je zeer uitgebreide reactie met tips en adviezen! Ik heb hier echt veel aan en ga me hier na mijn operatie (over 2 dagen) verder in verdiepen. Jammer dat je helemaal in Oss zit…
Hartelijke groet, Daphne Riupassa

Kees van der Waal
Kees van der Waal
11 years ago

Tjemig Daphne… brrr en sterkte. Je klinkt geweldig krachtig en daar bewonder ik je enorm om. Ik weet uit ervaring dat je de eerste weken na zo’n bericht alle kanten op kan schieten.

Zo heb ik uit geweldig goede bedoelingen tegen mijn (inmiddels) ex gezegd dat ze beter een andere man kon zoeken waar ze wel oud mee kon worden..

Ik heb nog elke dag spijt en inmiddels alle voorspellingen al overleefd. Dat laatste wens ik jou ook en als er iets is om je in de weg daar naartoe te ondersteunen let me know!

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago

Hallo Kees,

Dank voor je mail en je aanbod.
Ik heb jouw site bezocht en kwam daar Steppen tegen Kanker tegen. Wat een goed initiatief ook, ik heb wel zin om mee te steppen in 2011 (ipv fietsen).
Jij veel succes met MKBCoach en alle goeds,
Hartelijke groet, Daphne

Anna van Noort
Anna van Noort
11 years ago

Hallo Daphne,

Ik ben me de laatste tijd heel erg aan het verdiepen in gezonde voeding en kwam daarbij de zgn. “China Study” tegen. Door een onderzoek in China is aangetoond dat kanker zich niet kan ontwikkelen (en misschien ook niet uitbreiden, dat weet ik niet zeker) in een lichaam dat basisch is. Door ons eetpatroon verzuurt ons lichaam en is de pH waarde van je bloed uit balans. Als je googlet op “China Study” kom je op de site uitdaging.net en daar kun je heel veel informatie vinden (ook via diverse links) over manieren om je lichaam basisch te houden. Als je hierin bent geïnteresseerd kan ik je eventueel meer literatuur adviseren m.b.t. dit onderwerp.

Heel veel sterkte gewenst !

Anna van Noort

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Anna van Noort

Hallo Anna, ik heb er veel over gelezen en heb mijn dieet hierop ook aangepast. Dank je wel voor de tip! Ik ga de website uitdaging.net ook eens goed bekijken, die kende ik nog niet. Jij ook veel succes en alle goeds.
Hartelijke groet, Daphne

Isabelle Willemse-Weeda

Vorige week zaterdag kwam ik in contact met Albert Jansen en heb zijn boek Ziek Gezond Beter gekocht en gelezen.

Wat hij aankaart en bespreekt is de essentie die ik wil meegeven aan jou en waar je de voorzet voor geeft. Jij hebt een besluit genomen om verder te komen dan wat anderen hebben voorspeld dat mogelijk is (ten minimale nog 5 jaar leven maar feitelijk genezen).

Albert Jansen heeft een achtergrond als huisarts, is geraakt door de werken van Neal Donald Walsch en past technieken van Brandon Bay’s The Journey toe. Kortom combinatie van medische achtergrond met overtuiging dat er meer bestaat en dat heling vanuit binnen komt.

Mijn tip in dit verhaal voor jou: lees het boek en contact Albert persoonlijk. Uiteraard aan jou om te bepalen of je dat wilt. Ik denk dat je er iets aan kunt hebben.

Heel veel succes en sterkte.
Take care…!
Isabelle

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago

Hallo Isabelle,

Dank je wel voor je reactie en je tip! Ik ga het boek meteen bestellen, de combinatie van e.e.a. spreekt me aan in ieder geval.

Hartelijke groet, Daphne

Sylvie Beekman
Sylvie Beekman
11 years ago

Hallo Daphne,
wat een verhaal. Als ik dat zo lees, verwacht ik dat het jou wel zal lukken om deze verschrikkelijke ziekte te verslaan. En wat kun je daarna veel mensen helpen, de beste expert is een ervarings expert. Heb je wel eens van de mir methode gehoord (mentale en intuïtive reset), deze kan je mogelijk ondersteunen de komende maanden. Ik zal voor je duimen.
Sylvie

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Sylvie Beekman

Hallo Sylvie, dank voor je tip, ik ga er gauw over lezen!
Hartelijke groet, Daphne

Eefje Driessen
11 years ago

Hallo Daphne,
Ik heb je mail enige tijd geleden gelezen en vandaag kwam me het volgende onder ogen:
yufoundation.org/watanabe.pdf
Iemand stuurde het me op om te vertellen welke kracht misosoep heeft. Ik had er al vaker over gehoord maar nadat ik het onderzoek had doorgespit dacht ik direct aan jou.
Het schijnt wonderen te verrichten bij kanker en straling:

1. Radiation protection by miso
In August 9th, 1945, the 2nd atomic bomb was dropped on Nagasaki. At the time,
physician Tatuichirou Akizuki, worked with 20 employees, caring for 70
tuberculoses patients in” Uragami Daiichi Hospital” (St Francis Hospital)
located about 1.4km away from the hypocenter. However, these people,
including Dr. Akizuki, escaped from death caused by acute radiation damage.
Dr. Akizuki conjectured that the reason there was no nuclear bomb disease was
that these people had consumed cups of wakame miso soup (miso soup with
garnish of wakame seaweed)3
)everyday. …
yufoundation.org/watanabe.pdf

Ik wens je heel veel succes!
Ik denk aan je net als veel anderen!

Liefs Eefje

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Eefje Driessen

Beste Eefje,

Bij jouw bericht barstte ik spontaan in huilen uit. Ongelofelijk en ontroerend vind ik het dat onbekende mensen de moeite nemen om mij te helpen! Jij ook dus. Dank je wel daarvoor. Ik heb de link opgezocht en ga het artikel uitgebreid lezen als ik komende tijd plat in het ziekenhuis lig.
Alle goeds voor jou.
Hartelijke groet, Daphne

Annemieke Figee
11 years ago

Geweldig om hiervan je produkt te maken! Dit vraagt om heel veel duimpjes. Ik ben zó nieuwsgierig naar je verhaal geworden, want er gaat een enorme kracht vanuit die aanstekelijk werkt. Als je die kracht weet over te dragen aan een breder publiek (any person), dan heb je echt een succesvol en mooi produkt! Succes ermee!

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago

Dank je wel Annemieke!
Jij ook veel succes en alle goeds toegewenst.
Hartelijke groet, Daphne

Petra Ferwerda
11 years ago

Hallo Daphne, Heb jij vroeger in Buitenveldert gewoond samen met je zus en ouders? Zo ja, dan kennen we elkaar van vroeger. Als jij het bent, wat een rotbericht om te horen over je gezondheid. Neem gauw contact op ajb.

Daphne Riupassa
Daphne Riupassa
11 years ago
Reply to  Petra Ferwerda

Hallo Petra, ja dat klopt, en tot vorig jaar woonde mijn moeder daar. Help me eens op weg, want je naam doesn’t ring a bell… School? Studie? Werk? Groet, Daphne

Esther-Marieke Dekens
11 years ago

Ik ben Esther-Marieke Dekens en ik help hoogbegaafde volwassenen begrijpen wat hoogbegaafdheid is en welke grote invloed dat heeft op hun leven. Daarvan komen zij in hun kracht te staan en kunnen zij datgene gaan doen wat voor hen van betekenis is. Ze leren zichzelf te zijn en vanuit hun hart te leven. Hoogbegaafdheid is namelijk veel meer dan goed kunnen leren!!!

8 jaar geleden begon ik als eerste counselor, en ervaringsdeskundige, hoogbegaafde volwassenen te begeleiden. 75% weet niet dat ze hoogbegaafd zijn en dat geeft veel problemen. Laten daar nou héél véél zzp-ers en ondernemers bij zitten! Ja echt, heel veel van jullie zijn hoogbegaafd, ook al heb je daar nooit zo over nagedacht, geen hoge opleiding genoten of voel je je op veel gebieden juist dom!

Voel jij je anders dan anderen? Onbegrepen? Kun jij op diepgaande wijze processen doorzien en vergaande verbanden leggen? Ga dan maar eens op zoek naar de kenmerken ;-))

Inmiddels ben ik een expert op mijn vakgebied en ik wil heel graag een centrum opzetten waar we met een aantal hele sterke, liefdevolle mensen de wereld voor hoogbegaafden begrijpelijker maken en hen terugbrengen naar hun kracht.
Zowel nationaal als internationaal. Omdat hoogbegaafden van nature wereldoverbruggers zijn. Zij zijn, wanneer zij in hun kracht staan, in staat deze maatschappij weer met elkaar te verbinden en een boost de goede kant op te geven.

Het afgelopen jaar heb ik ontzettend geworsteld met mijn angst om mijn visie op hoogbegaafdheid naar buiten te brengen. Hij zal door de wetenschap verguist worden en er is dus heel wat moed voor nodig om er voor te gaan staan. Mijn angst is/was al heel oud en zit/zat heel diep. Ik geloof dat ik bijna over de drempel heen ben en kan daarom de expert bootcamp heel goed gebruiken!
Ik heb al heel wat mensen duidelijkheid gebracht en gelukkiger gemaakt. Nu het lef en de middelen om dat op grotere schaal te gaan doen. Help je me?

Jiry de Waal
11 years ago

@ Esther-Marieke,

Het is zo waar wat je zegt over die problemen die komen als je niet weet dat je (hoog)begaafd bent.

Ik had het bepaald niet makkelijk op de basisschool en het voortgezet onderwijs (veel gepest enzo). Mijn cijfers gaven ook vooral niet aan dat ik een talentje was. Integendeel (hij snapt het pas met de kerst dus het is niet zo’n snelle leerling). Na een paar slechte rapporten en uitbranders thuis haalde ik het op met een paar hoge cijfers en ik mocht weer over.

Ik deed er ook helemaal niks voor want ik vond er allemaal niks aan. Alsof ik 12 jaar lang strafwerk moest maken. Zo voelde dat.

Toen ik ook maar even een klein beetje beter mijn best ging doen (rond mijn 17e) werd alles anders. Ik wou iets en had een doel en ik haalde fluitend de ene 10 na de andere 10. Ik mocht een jaar overslaan, maar dat wou ik niet het was veel te gezellig. Het aantal keuzevakken paste niet in het rooster dus ik wisselde weken met roosters om maar niets te missen van de aangereikte kennis. Mijn motto was altijd “need more input!”

Ik deed later een test van Mensa en helaas niet hoogbegaafd (slechts een IQ van 131 en ik werd niet toegelaten) Wel zeiden ze je bent nog zo jong kom later nog eens testen. Maar die testen zijn ook niet gratis, dus dat kwam er niet van.

Inmiddels heb ik met een enorme omweg wel drie HBO’s op zak en ik was verder gekomen en had zeker minder geleden als er een persoon was in mijn omgeving die zelf kon vertellen hoe je met je gaven om kan gaan.

Na je expertsessies wil ik zeker met je in contact komen.
Mijn probleem is dat ik door mijn studie-omzwervingen en carriere switches geen expert ben maar een generalist die van alles een beetje weet. Wel ben ik inderdaad een wereldoverbrugger en weet ik mensen enthousiast te maken, dat zeggen anderen ook over mij en dat lijkt me een goede graadmeter nietwaar?

Ik wil ook graag naar de expertsessies dus geef me een duim.

vriendelijke groet,
Jiry de Waal

Django Blok
11 years ago

Klinkt weer erg goed! Ik ben er graag bij.
En mijn expertise?
Ik geloof dat ik expert ben op het gebied van bescheidenheid.
Iets dat niet altijd goed samengaat.

Mia Macke
11 years ago

Ik ben een expert in het begeleiden van familieopstellingen. Sinds ik in aanraking kwam met familieopstellingen, 11 jaar geleden, ben ik gefascineerd en ontroerd door de diepgang en impact van het werk.
Sinds 2005 heb ik vele opstellingen mogen begeleiden. Ik ontdek steeds nieuwe aspecten in het werk.
Een van de nieuwere ontwikkelingen is het werken met mensen, van wie in de baarmoeder hun tweelinghelft is overleden.
Ik wil mijn werk toegankelijk maken voor die mensen die meer kwaliteit in hun leven willen toelaten.

Tamar Kaijzer
11 years ago

In mijn leven wil ik alles het liefst vasthouden… ik ben er inmiddels achter dat vasthouden niet de manier is om te kunnen leven…noodgedwongen moest ik loslaten…

Dat maakt mij een expert in loslaten…
Daardoor ontdekte ik FLOW…

Flow is als zien, je moet de beelden loslaten om iets anders te kunnen zien…

In organisaties betekent dit een nieuwe manier van werken…
Dit wil ik graag delen en leren aan iedereen, alleen hoe?
Dit zou ik graag willen…

Kees van der Waal
Kees van der Waal
11 years ago

Wat een geweldig idee!

Iedereen heeft geweldige ideeën maar we realiseren er maar weinig en profiteren er bijna nooit van. Of het nou gaat om mijn bedrijf of dat van jou, dat restaurant waar je luncht en oplossingen ziet voor verbetering of zelfs het fileprobleem wat je al jaren zou willen oplossen..

We hebben een neiging om te bagatelliseren ..

“Als ze nou eens zo… “ nah.. dat is te simpel, dat had vast al iemand anders bedacht als het zou kunnen ..
“Ik expert? Nah.. doe maar gewoon. Ik heb niet eens mijn HBO afgerond”

Dus ga ik mezelf niet zitten ergeren of lopen klagen in het restaurant waar ik weer dezelfde tegenvaller meemaak, maar geef ik een tip van de dag aan het personeel. Een tip die als ze die altijd opvolgen zomaar 15 tot 25% omzet zou kunnen opleveren. En vervolgens vraag ik om de rekening..

Ik ken twee leuke meiden die met zo’n idee aan de gang zijn gegaan en met Restaurantcontact nu horecabedrijven helpen om haarfijn uit te zoeken wat er aan ontbreekt in de service. Bedrijven halen meer omzet uit en besparen kosten dankzij de service van Karin en Dorine. Willen ze daarvoor betalen? Jazeker!

Het verschil zit dus niet in het idee maar in het profileren als expert.

Nou doe ik hetzelfde voor bedrijven in andere branches. Knap lastig. Niet om dingen te constateren of te adviseren wat werkelijk verschil zou maken .. Nee daar ben ik best heel goed in. Het is vooral lastig als de vastgeroeste organisatie of de eigenzinnige ZZP-er niet van zijn eigen idee af wil ook al is het doel (minder kosten, meer omzet) voor alle betrokkenen gelijk..

Nog lastiger is als er gemengde belangen in het spel zijn.. en je bijna zou denken dat ze gewoon geen oplossing willen..

Zo heb ik de oplossing voor het file probleem. Ik ga er hier niet verder op in (stuur een mailtje als je meer interesse hebt) maar als we zelfs op zaterdag files kunnen maken ligt het niet aan de weg of het aantal auto’s maar aan ons rijgedrag. De oplossing is dan ook simpel: door ander rijgedrag lossen we alle files op.. door slechts een media campagne en een uitgebreide ondersteuning..

Op verzoek van de minister bood ik mijn plan in boekvorm aan en ik mocht daarover in gesprek met twee topambtenaren. “Files zijn niet op te lossen, en vallen ook eigenlijk best mee” en “uw praktische tests zijn geslaagd maar niet wetenschappelijk te bewijzen dus ze werken niet” . De ANWB bevestigde de stelling dat “weggebruikers files niet zo erg vinden als ze maar weten hoe groot de vertraging is”. De VVD zei “we krijgen meer oplossingen dan we problemen hebben”.

Zou het helpen als ik een expert ben? Of, althans dat mensen mij zo gaan zien en gaan helpen mijn plan uitvoeren? En mij daarvoor bovendien betalen in plaats van dat ik miljoenen die ik niet heb moet gaan pompen in onderzoek om iets voor elkaar te krijgen?

Dacht het wel!
Daarom kom ik graag naar de EXPERT BOOTCAMP.

Jon Meekma
11 years ago

De afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven op beurzen, in vele landen, gewerkt. En hen geholpen om hun beurs-prestatie enorm te vergroten…….
Zonder daar voor mezelf iets mee te doen.
Omdat ik dus al die tijd niet bewust ben geweest van mijn expert-positie. Als een slapende reus.
Dit besef maakt mij enthousiast over de enorme mogelijkheden…en tegelijk nerveus, om die te verzilveren.
Expert zijn heeft dus ook vooral met zelf-vertrouwen te maken.
Ik hoop dat met dit seminar deze reus opstaat, om met beide handen te grijpen, wat hem toekomt: de beloning voor al het potentieel, dat in mij schuilt.
Ik wens jullie deelnemers, allemaal individueel, eenzelfde meeropbrengst toe.
En dat we aan het eind van dit jaar het succes met z’n allen kunnen vieren ! YES, WE CAN !!!

Samyra van Roy
11 years ago

Expert in goede relaties. Dat lijkt mij een uitstekend doel! Waarom?

Ons leven bestaat uit relaties. De relatie met onszelf maar vooral ook de relaties met anderen bepalen voor een belangrijk deel onze levenskwaliteit en ons succes. De relatie met onze ouders beïnvloedt sterk de relatie met onze partner en onze kinderen. Dat daar hiaten in zijn, kunnen we om ons heen goed zien aan de vele echtscheidingen en gebroken gezinnen, waarvan de kinderen later ook meer kans hebben op gebroken relaties.

Hier zou ik graag de vicieuze cirkel willen doorbreken. Vreemd genoeg leren we nergens hoe je een goede relatie kunt creëren. Terwijl dit zo essentieel is voor levensgeluk. Dit zou toch een van de eerste dingen moeten zijn die je op school zou moeten leren. Of dan toch op z’n minst als je iemand gevonden hebt, met wie je een duurzame relatie wilt opbouwen.

Tot nu toe is het nog ‘not done’ om aan je relatie te werken als die ‘nog’ goed is. Bewust aan je relatie werken doe je pas als je op het punt staat om uit elkaar te gaan, als het bijna te laat is en het erg veel energie, tijd en geld kost om je relatie weer te laten functioneren.

Dit zou ik graag anders zien, mijn missie is het, om het tijdig volgen van een relatiecursus/training de gewoonste zaak van de wereld te laten zijn. Zoals je ook een baby- of bevallingscursus doet als je zwanger bent. Goed voorbereid het huwelijk in, of de Samenwoningscursus: hoe maken we onze relatie tot een duurzaam succes? Ik weet zeker dat dit een grote invloed zal hebben op de stabiliteit van relaties en heel veel leed in gezinnen zal voorkomen, nu en in volgende generaties. Het is mijn manier om een deel bij te dragen aan meer liefde en vreugde op deze aarde.

Ik werk met een zeer effectieve methode die wereldwijd bewezen heeft erg doeltreffend te zijn. Mijn eigen relatie met mijn partner (21 jaar) is daar een levend voorbeeld van, daardoor werd ik ook zo enthousiast om dit zelf door te gaan geven. Ik werk met stellen die al lang bij elkaar zijn, maar ook met jonge paren, waar nog veel energie in de relatie aanwezig is. Bij hen gaat de groei van een onbewuste naar een bewuste relatie veel sneller. Jonge paren die zich deze vaardigheden en inzichten eigen maken, hoeven helemaal geen dip mee te maken, zij creëren vanaf het begin een bewuste relatie.

Om eerst maar eens Nederland te helpen een nieuwe mindset hierover te ontwikkelen, zal ik een expert moeten zijn. Gezien mijn gedegen kennis en ervaring zou ik dat kunnen zijn, ik moet alleen mijn eigen mindset over het Expert durven zijn ontwikkelen. Daarvoor kom ik graag naar de Expert Bootcamp.
Mogelijk is een volgende stap dat er nog veel meer velden zijn waar relatie ontwikkeling nodig is, maar dat volgt later.

Ik wens iedereen hartverwarmende relaties!

Samyra van Roy
Loving-Life

Maggie Boogaart
11 years ago
Reply to  Samyra van Roy

Ik ken Samyra als een integere, empatische en uiterst bekwame coach. Vorig jaar heeft zij mij en mijn partner begeleidt/gecoacht via Imago therapie.

Zowel mijn partner als ikzelf hebben (of liever gezegd: hadden, sinds we vele ‘rugzakjes hebben verwerkd en af kunnen doen dankzij ons werk met Samyra!) sterke persoonlijkheden en een behoorlijke dosis bagage: mijn partner is ex-danser op solist niveau nu werkzaam als econoom – 53 jaar; ikzelf ben danseres op solist-niveau, nu werkzaam als choreograaf/pedagoog – 41 jaar en beiden werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Samyra bleek krachtig genoeg om onze sterke persoonlijkheden doeltreffend te begeleiden en om vele blokkades op te heffen
binnenin onszelf en in onze relatie. Onder Samyra’s bezielende begeleiding en met behulp van haar scherpe inzichten heeft ze
ons verder geholpen in onze relatie, dan wij hadden durven dromen.

Samyra’s geduld, toewijding en grote kennis heeft ons dichterbij onszelf en elkaar gebracht. Mijn echtgenoot en ik kunnen nu van elkaar en onze relatie genieten in harmonie, begrip, respect. We hebben dankzij Samyra’s steun, inzichten en oefeningen een eindeloze poel van liefde bereikt die ons beider levens verreikt!

Met grote dank en diep respect voor Samyra: bedankt!
Ik wens iedereen dezelfde geweldige ervaring toe en een leven vol liefde.

Maggie Boogaart

Kevin Verlinden
11 years ago

Weet er iemand hoe ik dat duimpje kan plaatsen op men wordpress website zodat ik mensen ook kan laten scoren.

Hans Peeters
11 years ago

Wij zijn wel expert maar gedragen ons niet als experts.
Een expert mag een hoger prijs vragen maar dat doen wij niet.
Wij twijfelen aan ons expertschap maar dat moeten wij juist niet doen. Ik weet wel dat ik de expert ben op het gebied van spel door mijn kennis en ervaring met spel voor vele doelgroepen. Maar hoe weet de ander dat ik de expert ben !
Om meer aan mijn expertschap invulling te geven en er meer mee te doen ga ik naar het Expert Information Seminar.
Ik ga die kans grijpen en adviseer je dit ook te doen.
Het is een opportunity die kun je nu pakken straks is die kans weer weg en kun je er spijt van krijgen.
Niet doen dus jij bent de Expert en benut dat ten volle.

Ik duim dat jij ook komt. Ik ontmoet graag Experts !

Josefine Logemann
Josefine Logemann
11 years ago

Wat een fijne ontwikkeling zo’n bootcamp training om Expert te worden. Ik ben daar wel gevoelig voor!

En dat is nou precies mijn expertise. Ik ben expert in Hoogsensitiviteit. Omdat ik zelf ook een grote mate van hoogsensitiviteit heb kan ik spreken uit ervaring. Ik heb dus gevoel met hoogsensitiviteit. En wat is hoogsensitiviteit? Wetenschappelijk zijn er helaas weinig onderzoeken naar gedaan. Wel E. Aron die er in haar boek over schrijft. In mijn ervaring is hoogsensitiviteit niet alleen gevoelig zijn maar op een bepaald zintuiglijk gebied ontwikkeld te zijn zodat het in feite als eerste helpt met te overleven. Uit het onderzoek van E. Aron blijkt dat 20% van de mensen binnen groepen, dus dat zou ook de wereldbevolking kunnen zijn, hoge mate van sensitiviteit heeft. Het blijkt ook dat deze mensen vaak kiezen voor mensgerichte beroepen. Als ik dan praat over mijn ervaring en expertise hoogsensiviteit betekent het dat je heel veel energie van anderen kan oppikken en dat onbewust meedraagt. Dat kan ertoe bijdragen dat je vaak een time-out nodig hebt en dat je je vaker ziekmeldt om bij te komen van het werk en de omgeving. Wordt je je ervan bewust dan weet je een onderscheid te maken tussen wat je oppikt en wat je zelf aan energie hebt. En daar zijn allerlei trucjes voor te leren om die scheiding te maken. Door bewust te worden van hoogsensitiviteit kan je het ook voor je laten werken. Aanvoelen of op een andere manier je zintuiglijke waarnemen om intuïtief te gebruiken.

Mijn expertise zet ik in om mensen die hoogsensitief zijn en daar meer van willen weten of mensen die vermoeden dat ze dat zijn en die werken in mensgerichte beroepen (met name zorg en ziekenhuizen) te helpen te ontwikkelen en zich bewust te worden op welke manier ze hun hoogsensitiviteit kunnen gebruiken in hun werk en privé.

Maar inderdaad zoals hierboven vermeld als EXPERT bouw je je expertise uit. En daar ben ik ook heel gevoelig voor.

Als je deze uitleg de moeite waard vind dan ben ik ook gevoelig voor een duimpje als waardering. 🙂 🙂

Dennis Kneulman
Dennis Kneulman
11 years ago

Hoi ook ik heb ervaren wat het is om compleet open te staan en hoogsensitief te zijn. Dankzij nlp en hypnose heb ik het weten om te turnen en leer ik nu ook aan anderen hoe ze daarmee om kunnen gaan en het zelfs te kunnen gebruiken.

Hele simpele oefeningen die je leren om je energie( zintuigen) te besturen en je innerlijke gemoeds toestand te kunnen sturen.

Voor wie echt ver en diep durft te gaan is het zelfs mogelijk om het geheel te kunnen veranderen.

Goed dat je hier mee bezig bent want het is hoog tijd dat hier veel meer begrip en aandacht voor komt.

Ruud Overstegen
10 years ago

Hoi Dennis,
Kanjer en EXPERT. Leuk je hier ook tegen te komen. Ga ervoor man.

Wilem Koopman
Wilem Koopman
11 years ago

We kunnen niet eeuwig bescheiden blijven….
Nog steeds moet ik over deze drempel om me zelf op te peppen en te zeggen dat ik een expert ben
Vooruit dan maar met de geit, daar komt ie dan:
Als geen ander ben ik thuis in kwaliteitsmanagement en business modellen.
Ik ben bezig met een innovatief business model dat in de non profit sector een doorbraak in de bedrijfsvoering moet gaan opleveren. Efficienter en inspirerend werken is mijn slogan: Less is more…
Mijn advies : Kijk zo rond 20 februari op mijn fonkelnieuwe website willemkoopman.org, dan ben je op de hoogte van mijn plan…..
Voor concurrentie ben ik niet bang omdat ik zoveel eigenheid heb en daarvan ben overtuigd dat ik wel boven het maaiveld uitgroei, zeker wanneer ik vanaf nu de synchrodestiniciteit op mijn hand weet te krijgen en me niet laat afleiden door de negen legers van Mara (ff googlen, haha).
En toch, beste Nisandeh, dat duwtje in de rug kan ik nog steeds wel gebruiken!!

Marijke Tevreden
11 years ago
Reply to  Wilem Koopman

Willem,
Bewonderenswaardig dat je je zo kwetsbaar durft op te stellen. Je groeit er alleen maar door. Chapeau!

Marijke Willems
8 years ago
Reply to  Wilem Koopman

Die eerste zin is pakkend zeg! Die ga ik stelen 😉 Waarom bescheiden blijven? Ja, dat is eigenlijk wel een hele goede. Dan kom je in elk geval niet in de expert positie terecht…

Jan Inberg
11 years ago
Reply to  Wilem Koopman

Ha Willem, good for you! ik ben benieuwd naar de volgende stappen, ik ga helpen ook. Suc6! Ji

Hans Peeters
11 years ago

PROFICIAT EXPERT !

Als EXPERT op het gebied van spel wil ik u graag van dienst zijn. Bel mij op als u en VAKKUNDIG en UNIEK opgezet teamuitje wilt.

Kijk ook op mijn website naar mijn UNIEKE en GELIEFDE spelzeilen. UNIEKE Wereldspelen op UNIEK materiaal (zeil) uitgevoerd.

U bent ook een EXPERT op uw gebied. Kom naar het Expert Information Seminar en ontdek de kansen voor u als
DE EXPERT

Geluksvogel dat het Expert Information Seminar GRATIS is !

Karin Hogenboom
11 years ago

Ik ben een expert in ogen en goed zien. Zelf heb ik dertig jaar een bril gedragen en ben 2,5 jaar geleden met oefeningen en workshops aan de slag gegaan om weer goed te gaan zien. Ik weet nog dat tijdens een workshop mijn leraar vertelde dat als je gaat verdiepen in de ogen, het is of je de doos van pandorra opent. Hmm, interessant dacht ik nog, maar ging eerst alleen met de oefeningen die ik van hem leerde aan de slag. Een jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen ogenschool, Volzicht, en heb de doos geopend. Ik heb van alles ontdekt wat helpt bij beter zien en ik ontdek nog steeds van alles. Ik ben eigenlijk onbewust een expert geworden in Inzicht in ogen. Een expert die nog steeds leert en die het heel leuk vind om haar expertise door te geven.

Ilse van der Put
11 years ago

Hallo Karin, jouw expert verhaal raakt me. Ik tob met mijn ogen, ben niet ziek maar goed zien doe ik ook niet. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw aanpak en leerweg.

Karin Hogenboom
11 years ago

Beste Ilse, Ferdy en Eefje,

Als jullie meer willen weten, bijvoorbeeld waarom het niet hetzelfde is als laseren en hoe je meer rust kunt creeeren in je ogen, maar ook in je leven, woensdag 16 februari geef ik een lezing in Diemen. Meer informatie op volzicht.nl.

Eefje Driessen
11 years ago

Waar heb je die opleiding gevolgd?
Ik wil er graag meer over weten!!!!

Groetjes;
E. Driessen

Liesbet Muijlwijk
11 years ago
Reply to  Eefje Driessen

Hoi Eefje,

Ga naar Karin. Zij heeft inmiddels de beste opleiding op dit gebied.
Zij is in Nederland echt “DE EXPERT”.

Groetjes,
Liesbet

Ferdy Koot
11 years ago

En in twee keer 6 minuten je ogen laten laseren? Of is dat iets heel anders?

Yassir van Unen
8 years ago

Ik merk steeds meer hoe de expertstatus voordeel biedt. Ik weet het zelf wel maar nu de rest van de wereld nog. Zaak dus om naar buiten te treden!

Dennis Kneulman
Dennis Kneulman
11 years ago

Ben ik een expert?
JAzeker. Ik ben een expert geworden in het oplossen van lichamelijke en emotionele klachten en los tegenwoordig ,angsten trauma,s ,hooggevoeligheid,migraine en lichamelijke klachten en pijnen op.

In het verleden heb ik al succes gehad in de muziek industrie met diverse groepen en maakte ik diverse cd,s. Ik heb met zogenoemde moeilijk opvoedbare jongeren een 16e eeuws houten schip gebouwd en na 2 jaar met me gewerkt te hebben konden ze houten schepen bouwen en waren ze weer vol goede zin om aan de maatschappij deel te nemen.

Tijdens mijn carriere in de filmwereld had ik succes met het ontwikkelen van ingewikkelde mechanische special effects, het maken van dvd produkties, beelden maken en allerlei andere bijzondere objecten zoals bomen enz.

Echter na een verlichtings ervaring draaide de wereld voor mij om. Ineens was ik in staat om dieren en mensen te genezen met mijn handen en door met ze te praten.
Om dit alle te begrijpen besloot ik om alles wat los en vast zat over het brein, hypnose, nlp enz te bestuderen.
Ik behaalde mijn NLP masters en hypnotherapeut certificaat. reconnection.

Ondertussen was ik echter op een school gaan werken om kinderen te helpen. Het was echter niet de goede school want het was nog te ver hun bed show en te nieuw om te kunnen begrijpen. Ik werd ontslagen en raakte mijn inkomen kwijt. Tot overmaat van ramp werd te spanning thuis te hoog en wilde mijn vrouw scheiden. De goedbedoelende zich ermee bemoeiende instanties maakten het nog erger door de druk op mijn ex op te voeren en er zodoende voor te zorgen dat ik mijn kinderen(die ik tot op dat moment elke dag zag en vol liefde bij ze wilde zijn en voor ze zorgen) ineens in 8 maanden maar 6 dagen zag.Dit tot groot verdriet en pijn van mijn kinderen en ex.
Ik raakte mijn huis mijn gezin alles kwijt en na vele jaren succes ineens helemaal aan de grond.

Ik ben echter door blijven gaan en heb zelf onlangs een arts ( de grootste scepticus) mogen helpen en verlossen van de pijn van zijn hernia in 1 sessie. 3 weken later kwam hij zelfs vertellen dat dankzij wat ik gedaan heb hij geen last meer heeft.

Nu lukt het om in gemiddeld in 3 sessie de meeste klachten op te lossen en ga ik gewoon door met het opzetten van het werk.
Onlangs gaf ik een training waarin allerlei mensen me gigantisch dankbaar voor waren omdat ze ineens van hun trauma,s, depressiviteit, en angsten en negatieve gevoelens af waren.

Ben ik een expert? JA ik heb het allemaal overleefd, alles kwijt raken en het weer terugkomen. Mijn kinderen zie ik weer elke week en de liefde met mijn ex stroomt weer. Ik ben ontzettend dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden en dat we elkaar weer vast mogen houden(mijn ex, mijn kinderen).
Ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik nieuwe vrienden heb mogen krijgen en die me zelfs steunen en helpen om door te gaan met het werk.

Mijn kennis vanuit de sonologie en hypnose en nlp en spiritualiteit vallen op hun plek en ik mag het vertellen en tonen dat het zo snel en effectief werkt, ook al wordt dat in nederland soms weleens niet gewaardeerd.

De mensen die de sessies doen en het aandurven maken hun wonderen mee, zoals de marinier die zijn trauma uit cambodia na 1 sessie kwijt was en na de 2e sessie zijn hooggevoeligheid voor licht kwijt was en nu ook het pad opgaat om mensen te helpen. Hij is daarna zelfs de reconnection gaan doen en wil nu ook nlp gaan doen om mensen te helpen.

JA IK BEN EEN EXPERT!

Line Raaijen
Line Raaijen
11 years ago

Top Dennis!

Dennis Kneulman
Dennis Kneulman
11 years ago
Reply to  Line Raaijen

Dank je wel.
Ik kan alle steun gebruiken en jouw reply geeft me moed om door te gaan met mijn missie.

Viv Koning
11 years ago

Mooi, man! Mooi verhaal.
Ook dat je weer dichter bij je gezin komt.
Ik “ken” je van Facebook, ik sta ook bij Edwin’s vrienden.
Zelf ben ik na de NLP training meer de EFT richting uitgegaan.
Wat ik goed herken in je verhaal is dat het niet makkelijk is om Nederlanders hulp aan te bieden. (en ze daarvoor nog te laten betalen ook)
De torenhoge bijdragen aan de zorgverzekeraars zal daar niet in de laatste plaats de oorzaak van zijn…

Never give up! En heb een lekker leven, groetjes, Viv.

Willem Koopman
Willem Koopman
11 years ago

Dennis wat een prachtig verhaal en wat een rijke ervaring. Je moet soms heel wat pijn ervaren om er doorheen te breken en je expertise naar boven zien komen. Dat vind ik erg mooi in jouw ervaringen naar voren komen. Veel succes en geluk NU!

Saskia Post
11 years ago

Komt er nog een keer een expert bootcamp? Wanneer?

Kees van der Stel
10 years ago

Als coach en counselor heb ik heb een expertise opgebouwd in persoonlijke – en bewustzijnsontwikkeling.

Kort door de bocht gezegd coach ik ondernemers en ondernemende mensen naar hun innerlijk referentiekader (naar innerlijk leiderschap), zodat ze zelf aan het stuur en het dashboard van hun leven komen te staan. Ik doe dat in 1 op 1 coachingtrajecten en verdergaand in een diepgaand en impactvol groepsprogramma. Ik bied hoge toegevoegde waarde door professioneel te werken en topkwaliteit te leveren. Uiteraard levert dat belangrijke benefits voor de klanten op. Het voert te ver om deze hier te noemen.

De eerste stap om de expertise te verkrijgen heb ik acht jaar genomen met het besluit me volledig om te scholen van het financieel economische vakgebied naar het vakgebied van coaching en counseling. Inmiddels heb ik dat besluit volledig uitgevoerd.

Om steeds professioneler te worden, de expertise op te bouwen en een echt vakman te worden heb ik in de afgelopen acht jaar ca 10.000 uur geïnvesteerd in diepgaande coaching- en counselingopleidingen, cursussen, workshops, coachingstrajecten, intervisie, supervisie, lezen, studeren, reflecties, zelfcoaching en productontwikkeling.

Door me te blijven ontwikkelen is de opgedane kennis ook geïntegreerd in mijn systeem en heb ik de zekerheid gekregen het vak van coach inderdaad als expert te kunnen uitvoeren en voor mij het belangrijkste er 100% voor mijn coachees en groepsdeelnemers te kunnen zijn. Mijn eigen ‘problematiek’ is dus vergaand ‘uitgezuiverd’.

Tot zover.

Be the change you want to be. Kees

Corry Bos
11 years ago

IK ben een expert.
Ik BEN een expert.
Ik ben een EXPERT.
IK BEN EEN EXPERT.
Het is moeilijk om dit hardop te zeggen. Ik heb geleerd om bescheiden te zijn. Maar Nisandeh leert me om je talent te delen. HARD OP.
Wie volg ik nu: mijn ouders die me leerden bescheiden te zijn, of Nisandeh die me leert om het vooral uit te spreken.
Bescheiden zijn, doe ik al jaren. En ik kom niets te kort, maar verdien geen geld als water.;-)
Dus.. eigenlijk is de conclusie al duidelijk: ik ga nu ONBESCHEIDEN ZIJN. Ik roep het van de daken: ”
IK BEN GOED IN MIJN VAK”.
Ik doe mezelf tekort als ik bescheiden ben. Vertrouw je personeel aan mij toe en ik maak er een TEAM van. Want teambuilding is mijn vak. En IK ben er GOED in!

En weet je…. het voelt goed om GOED te zijn. Dat mag je best weten!
Corry

Reina Beuving
11 years ago
Reply to  Corry Bos

Hallo Corry,

Persoonlijk zou ik de affirmatie IK BEN een EXPERT het meest roepen. Daarmee maak je namelijk de connectie met je Zielsniveau en bevestig je dat hetgeen je doet ook op je levensplan staat.
Wat ik ook mooi in jouw verhaal zie is dat je de afweging maakt naar wie je luistert – de oude indoctrinatie van je ouders of naar het nieuwe geluid van Nisandeh. Luisteren is goed, maar doe uiteindeljik wel hetgeen het beste dat bij JOU past – dat hoeft dus ook niet letterlijk te zijn wat Nisandeh zegt.
Heel veel succes!

Stefan van Happen
11 years ago
Reply to  Corry Bos

Hoi Corry
Het zou nog beter zijn als je zegt waarin je expert bent.

In jouw geval (als ik je site goed begrepen heb) is dat bijvoorbeeld:
“Ik ben expert in betere samenwerking” of
“ik ben expert in goede samenwerking creeren ”

gr. Stefan.

ps. Ik ben expert in Meer Verkoop Succes creeren

Ed Veldman
11 years ago

Expert worden kun je door ervoor te leren. Volgens mij is het veel simpeler door het te doen. Juist die dingen die je vanuit je passie doet, zijn de items die je tot een expert kunnen maken.
Anderen geloven veel sneller in je wanneer je vanuit je hart praat. Praten vanuit je hoofd brengt over het algemeen veel vraagtekens met zich mee. Mijn passies liggen in het verbinden en de muziek. Een mooi combinatie waarover ik veel kan vertellen zowel ieder apart als in combinatie.

Khema Y. Waasdorp
Khema Y. Waasdorp
11 years ago

“ Men and women climb mountains because where the mountain ends, the sky begins. But the point is, at every point on the mountain while you are climbing it, the sky begins. All you have to do is jump.”

The trouble is that if you jump when you are on the mountain, you usually land back on the mountain again, a bit further down. So you have got to jump with a great deal of energy. And if in the meantime, on your way up to the point where you jump, you have learnt to fly, it will be of great help.

I am the expert in the art of jumping.

It is my deep wish to connect professionals with their authentic potential and turn that into Gold. Cause I have always been deeply moved by outstanding authentic achievements and saddened by wasted potential.

The method I have developed to realise that is called “Hints in the art of jumping”.

“Hints in the art of jumping” connects professionals with their Energy, their Being and their Authentic potential. And make that authentic potential visible in daily life. Whether that’s in a purposeful business or a meaningful and good paying job.

By simple movements for Ecstasy, Peace and Transformation ánd Crystal Clear Mindset tools, professionals like you and me are guided towards an authentic, harmonious and successful life.

Bringing “Hints in the art of jumping” in the world is my vocation and fullfils me on a deep level.

I am asking you to give me your thumb up.
And help me to make “Hints in the art of jumping” visible in the world.

Thank you for doing so.
Warm regards,
Yolande Khema

Rob Franssen
Rob Franssen
11 years ago

Ik las de tekst over het doel van deze seminair en de ondernemer komt in me naar boven. De stap van wel ok naar geweldig wil ik maken!

Lady Lynn
11 years ago

Well done girl! I just gave you a thumb up! Congratulations with this achievement. How are you doing in Belgium? Drop a line sometime. Have a great sucess with this project. Keep in touch. Bye and with a warm Cosmic chi smile, @Lady4Lynn

Henry Rabbers
Henry Rabbers
11 years ago

Mijn collega weet op de juiste manier te begeiden, de mens staat centraal en moet zelf zijn eigen keuze maken en heeft daarbij soms de nodige caoching en begeleiding nodig om te komen tot het gwenste doel. Het moet zeker gaan om een duurzame oplossing ebn waarbij de mens belooft wordt voor de inspanning. Yolanda kan daarbij zeer goed ondersteunen.

Je staat er voor.

Henry

Theo Heus
11 years ago

Expert zijn in dienstverlening bij de verkoop van huizen is voor mij proberen om de mens achter de woningbehoefte te zoeken. Ik ga er vanuit dat iedere woning zijn eigen bewoners kiest door de sfeer, de ligging en de mogelijkheden. Voor mij is het ontdekken van wat nou precies die klik maakt tussen de mens en het huis de grootste uitdaging.

Liesbet Muijlwijk
11 years ago

Zoals degenen die mij kennen en degenen die mijn verhaal op mijn website colon-cleansing-expert.com/Mijn-verhaal.html) hebben gelezen wel weten, is 2008 een heel heftig jaar voor mij geweest. Nadat ik in 2007 heel veel schepen achter me verbrand had, is in 2008 zowel mijn lieve man Ben overleden als mijn vader. Ik heb leren loslaten tot op het diepste niveau.

Toch heb ik dit jaar beleefd met heel veel liefde, moed en kracht van mensen om mij heen maar ook van mijzelf. In dit jaar was ik bezig met het tweede jaar van de opleiding Mind and Body Connection bij Roy Martina Experience. Tevens heb ik in dit jaar meerdere trainingen gevolgd bij Open Circles.
Ik kan met recht zeggen dat dit het grootste veranderingsjaar van mijn leven is geweest.
Ik heb veel geleerd en verbanden gelegd en een mega sprong gemaakt naar het uitwerken van mijn expertise.

Mijn expertise ligt op het gebied van reinigen, zowel fysiek (m.b.v. darmspoelingen en leverreinigingen) als mentaal en emotioneel (m.b.v. coaching).
Het is vooral mijn taak om mensen te leren de verbinding met hun buik te herstellen en deze weer lief te hebben.
Ik begeleid mensen, vooral preventief, om een lang, gezond, vitaal en gelukkig leven te leiden.

Ik wens voor iedereen een leven, als wat ik nu zelf leidt. Ik geniet met volle teugen van iedere nieuwe dag, ik heb de liefste man aan mijn zijde die ik maar bedenken kan en doe het werk waar ik intens van geniet.

Marvin Ouwehand
11 years ago

Expert zijn… Zijn… Zen… Martial Arts… 25 jaar ervaring.
En meten is weten… Balanced Scorecard… 10 jaar ervaring.
De combinatie maakt mij een expert op het vlak van bedrijfscoaching.
Mensen, afdelingen en management ondersteunen bij verandering op de weg naar meer rendement met als communicatiemiddel duidelijke visualisaties van prestaties (grafieken).
Speerpunt is luisteren naar medewerkers, inspelen op reacties (met name non-verbaal), vertrouwen winnen en bruggen bouwen tussen afdelingen, directie, management en medewerkers.
Zo heb ik de afgelopen meerdere malen succes geboekt bij diverse bedrijven.
Graag wil ik deze weg vervolgen en hier mijn inkomen mee verdienen.

Line Raaijen
Line Raaijen
11 years ago

Ik ben expert in mezelf zijn.
In mijn boek zul je jezelf herkennen. Je zult uitgedaagd worden stappen te zetten om jezelf te vinden en in de wereld te zetten. De workshops en de individuele coachsessies helpen je alle facades te ontmaskeren en bij je authentieke zelf uit te komen. Wordt ook expert in jezelf.
Niemand kan het beter dan jij!
Harte groet, Line

Miranda Romer
Miranda Romer
11 years ago
Reply to  Line Raaijen

En zo is het!!!
(boek?? spannend….)

Marijke Willems
7 years ago

Wow, ja, inderdaad. Ik kan wachten tot ik een ons weeg eer anderen mijn experpositie zien. Ik moet hem innemen… Wat een eye opener!

Petra-Esmeralda Beekers-Romme

Een expert worden. Mezelf een expert laten zijn.
Dat vraagt keuzes maken!
Oke, nieuwe uitdaging.
Waarin ben ik expert!

Zachte liefdevolle krachtige healingen: zielevoeding en zieleheling.
Ik creeer rust en veilige ruimte waar kwetsbaarheid gedeeld en geheeld kan worden. Daarbinnen begeleid ik mannen en vrouwen naar de zachtheid van hun ziel.

Ja. Ik ben een expert!

Edwin Selij
11 years ago

Ik ben een expert op het gebied van hypnose. En dan vooral de combinatie van de showhypnose en de therapie.

Ik leid hypnotherapeuten op die de kennis vergaren over alle facetten van de hypnose en zo snellere resultaten met hun cliënten. Daarnaast leer ik coaches ‘hypnotisch coachen’ waardoor ze ook effectiever worden in het helpen van hun cliënten.

Mijn missie is om all mythes rondom hypnose af te breken en mensen te laten ervaren wat de werkelijke kracht is van hypnose. Hypnose in jouw leven kan namelijk alle patronen die je nu nog belemmeren eenvoudig wegnemen. En je kan het zelf doen en leren.

Ik ben gekomen van een leven achter het station Amsterdam naar een leven als expert in persoonlijke groei en ontwikkeling. Beide kanten van de munt ken ik en ik weet dat alles mogelijk is wanneer je de kracht in jezelf ontdekt. Dat kan met hypnose vrij makkelijk en eenvoudig. Wanneer je dit zou leren op school dan waren veel problemen verleden tijd.

Viv Koning
11 years ago
Reply to  Edwin Selij

Hi Edwin!
Wat leuk om je hier te ontmoeten!
Jij BENT een EXPERT. Dat kan ik beamen. 🙂
Niet alleen in hypnose, maar ook in het beste in mensen naar boven halen. Het gemak waarmee je het doet, je humor en je peroonlijke aanpak… het is een onvergetelijke ervaring geweest voor mij.
Zie ik je op 5 maart aanstaande?

Lieve groet,
Viv Koning.

Martine Verweij
7 years ago

Ik ben de expert in het gebruik van het plantenrijk. Ik verhoog mijn expert positie door:

– om te gaan met andere experts in mijn vakgebied;
– veel boeken te schrijven en via een uitgeverij uit te geven;
– allerlei gerelateerde producten te ontwikkelen, zoals: oogstkalender, verjaardagskalender, jaarkalender, dvd’s;
– iedere week een relevant artikel op mijn blog ‘Gebruik van het plantenrijk’ te publiceren;
– evenementen te organiseren.

Marijke Willems
7 years ago

Expert in het plantenrijk, dat klinkt al zo boeiend dat ik op zoek ga naar je site 🙂

Mooi ook dat samenwerken juist zorgt voor een expertpositie, veel mensen zien de ander toch als de concurrent die je moet vermijden… Gelukkig denken veel mensen daar anders over.

Evenementen organiseren, dat lijkt me wel wat. Maar hoe dat aan te pakken zodat er ook voldoende mensen komen dat is voor mij een uitdaging.

Ishwari van Teylingen
Ishwari van Teylingen
11 years ago

Er zijn 4 tracks waar je expert in kan zijn:
De financiele track, De relatie track, De gezondheid track en De God/Spirit track
De meeste experts zijn werkzaam in een of combinatie van een van de eerste 3 tracks.
Ik ben een expert in de laatste track. Dit is de track waar je alleen een expert in kan zijn als je echt authentiek en vanuit eigen ervaring spreekt.
Eigenlijk ben ik vrijwel mijn hele leven bezig geweest met spiritualiteit. In 1995 heb ik een spirituele ontwaking gehad en sindsdien ben ik spirituele ontwaking leraar/coach/trainer geweest en een leraar van Een Cursus in Wonderen. Ik leer mensen de oorzaak van al hun lijden en stress te herkennen en een diepe liefde vrede en vreugde in zichzelf te vinden die niet verstoord kan worden door uiterlijke omstandigheden. De hemel in hen.

Yvonne Maree
Yvonne Maree
11 years ago

Waarom ik wil meedoen aan de Expert Business Bootcamp:

Wat wil ik delen met de wereld? Alle gaven waarmee ik geboren ben!
Het goede stel hersenen waarmee ik gezegend ben, mijn relativerende nuchterheid, een open nieuwsgierigheid, gevoel voor humor, mijn grote liefde voor mijn medemens en de passie om te blijven groeien.
Als ik dit alles niet met de wereld wil delen, waarmee dan wel? Want ik kan me niet voorstellen dat die prachtige geschenken alleen maar voor eigen gebruik zouden zijn. Ik ben er van overtuigd dat ik ze heb om er zo groots mogelijk mee werken. Want ze beginnen namelijk pas werkelijk uit de verf te komen en te stralen als ik ze ruimhartig inzet bij ieder mens die er gebruik van wil maken of ieder doel dat ermee gediend is. Daarom wil ik aan de Expert Bootcamp Training meedoen. Ik wil leren hoe ik mijn gaven als expert kan inzetten en op die manier meer impact kan hebben op de wereld.
Yvonne Maree

Ruud Overstegen
10 years ago

Ik een expert? De gedachte al is nog steeds doodeng. Maar door hierover vaker na te denken en er mee bezig zijn geeft het me weer moed. Expert waarin?
Eind 1995 kreeg mijn vrouw een hersenbloeding waarbij ze 3 weken in coma heeft gelegen. Op een nacht kreeg ik een visioen dat ik via haar vingers haar weer uit die coma kon verlossen. Drie dagen later zat ze rechtop. Het is inmiddels 2011 en we nog steeds samen. Er zijn enkel wat lichte beschadigingen merkbaar bij het lopen en praten.

In 2004 schreef ParaVisie daar een artikel over en noemde mij ‘de Vingerlezer’. Veel mensen wilde daar toen meer van weten en ik had het ontzettend druk. Echter, ik kon toen niet goed met die belangstelling omgaan. Ik wist amper zelf wat ik deed.
Ik voelde me toen zeker geen expert en vond die kennis die ik had ontdekt/doorgekregen alleen maar beklemmend. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg was het credo van mijn ouders.

Het unieke is dat in het septembernummer van ParaVisie wederom weer aandacht wordt besteed aan Vingerlezen. Door de Business Bootcamp en zeker door de wijze lessen van Nisandeh hoop ik nu mijn angst om expert te zijn op te lossen.
Vingerlezen heeft inmiddels wel een betere benaming gekregen, namelijk Dactyologie. (De kennis van de vingers.)

Dat ik een expert mag zijn is duidelijk. Ik ben de enige in de wereld die dit zo doet. Nu nog daarmee aan het werk om het verder uit te dragen.

Nisandeh, ik ben er klaar voor.;-))

Eelco van der Wal
8 years ago

Wat een bijzondere gave Ruud, ik wens je dat je die expertstatus ook ruimhartig in de wereld mag blijven zetten!
Vergeet niet een boek te schrijven over je belevenissen, dat helpt je nog verder bekend te maken.

Miriam
11 years ago

Share the invitation to the expert seminar with friends, partners or people you care about.
Just sharing it, already works. It is strong information.
A friend of mine – after she received the mail from the expert seminar – turned a lot of decisions around and focused on what she is really good at!
By sharing this information with a friend. I could share: selfconfidence, joy, fun, insights, selftrust, care and more….
SPREAD IT!!!

With Love,
Miriam

Ryan Ip
Ryan Ip
11 years ago

Nisandeh had het tijdens de andere trainingen al over de wordt-een-expert seminar en hier is die dan eindelijk!

Van wat ik zoal heb meegekregen hier en daar is dat we allemaal al experts zijn in wat wij doen want je bent namelijk een expert van jouw eigen leven wat al rijkelijk gevuld is met vele ervaringen en levenslessen. Dat wat er moet gebeuren is om voor jezelf te beseffen waar jij uitzonderlijk in bent en dat je dat wilt delen met anderen (en ook weet dit goed te verpakken) zodat anderen daar profijt van kunnen hebben.

Mijn expertise is die van mijn jaren in de ICT gecombineerd met de nodige mensen skills in de vorm van coaching en lichaamsbeweging.

Ik ben benieuwd naar jullie expertises!

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
7 years ago

Ben op weg…
2 spreekbeurten staan te wachten, website wordt anders, trechter-systeem aan het ontwerpen… ben op weg.

Peter de Nooijer
11 years ago

Je eigenheid gaat de succesvolle doorslag geven Willem, ik blijf je volgen!!

Ritska - Van der Zee
11 years ago

Ik heb het nooit gedacht; maar ook IK ben een EXPERT. Ik ben een expert geworden door alles wat mijn leven me heeft gegeven. Door wat pittige levenslessen in een heleboel vormen en maten en een paar specifiek uitgezochte opleidingen, heb ik ontdekt wat mijn grootste passie is, waar mijn grootste interesse ligt en mijn grootste kracht huisvest.

Ik ben een expert geworden in het luisteren,aanvoelen, inzicht verkrijgen, patronen zien en spiegelen. De opgedane kennis en de van wijsheid van ervaringen wil ik delen met een ieder die daar behoefte aan heeft en hiervoor open staat. Ik ben een inspirerende en soms pittige coach die je inzicht kan geven in je “grenzeloze mogelijkheden” en motiveren en aanmoedigen de soms moeilijke lessen te leren. Graag zou ik deze wijsheid ook op papier verwoorden maar dat is nog even een lastige. Van nature goed met aanvoelen, herkennen en uiteindelijk ook in gesprek overtuigen maar wat minder met overtuigen van je expertise op papier. In het midden van mijn leven voelt mijn nieuwe expertise nog als een jong hondje aan; onstuimig, energiek maar deze niet altijd gericht op het juiste punt, voorzichtig, onwennig maar zó vertederend en mooi. Dit wil ik graag met andere delen. Hiermee kan ik anderen raken en een beetje licht brengen in hun leven. Ze laten reiken naar de onbegrensde mogelijkheden in plaats van meewarig ernaar kijken en denken dat dit niet voor hun is weggelegd. In iedereen zit een winnaar. In iedereen zit een mooi mens en in iedereen zit dat onstuimige hondje wat juist die bal wil die net buiten het bereik ligt. Ik zal de bal een zetje geven als jij de rest doet. Ik hoop alleen dat ook ik een zetje kan krijgen om mijn bal, van het uitdragen van mijn expertise, te pakken te krijgen zodat ik verder kan anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Sprankelende groet,
Ritska van der Zee

Mariëtte Verlaan
11 years ago

Geweldig, Ritska! Go for it. You’re successful.
Mijn duimpje heb je!
Met een zonnige tuingroet, Mariëtte

Ritska - Van der Zee
11 years ago

Dank je Mariëtte voor je lieve woorden en je duim! Zie ik je zaterdag?

Sas
Sas
11 years ago

Lieve Ritska,

Lees ik nou goed dat je e.e.a. nog niet op papier kunt zetten? Vermoed dat je toch beter je eigen stukken mag lezen lieverd! Je schrijft het net zo sprankelend en inspirerend als je zelf bent!! Een expert ben je zeker en ik gun je de wereld! Hoop dat mijn duimpje nog op tijd was!

Dikke knuffel en zet um op!
Sas

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago

Ik ben een expert in de manier waarop ik pianoles geef. Tuurlijk leer je tijdens de les alle vaardigheden om goed piano te leren spelen, maar daarnaast is er ook ruimte voor een persoonlijk gesprek. Hierin komt naar voren waar leerlingen perssonlijk behoefte aan hebben. Dit kan op emotioneel, relationeel maar ook op cognitief vlak liggen.

Wanneer ik mijn leerlingen hiermee help en ondersteun zie ik ze groeien en dit is dan ook mijn passie en ik geniet er elke dag weer van. Bovendien met de tools die ik via de Open Circles Academy verkregen heb kan ik deze behoeftes nog makkelijker vervullen.

Maar wil je een expert worden en blijven dan moet je zeker bezig blijven en je actief blijven ontwikkelen.

Met een muzikale groet,
Karin

Daisy Loonen
11 years ago

Ik wil de unieke combinatie van bioresonantie, 20 jaar ervaring met autisme , energetische healing en wie ik ben delen met de wereld.