Kom naar het feest voor jouw succes

1638 views | 25 reacties |
shares

Wist je dat ik 20 jaar als trainer actief ben in Nederland?

We spoelen de tijd even terug…

Het is woensdag 19 juni 1996 en ik sta voor het eerst van mijn leven als trainer voor een groep van 42 deelnemers, waarvan ik de meeste nog nooit heb gezien. De trainingsruimte is een te grote hal met kale witte muren en grijs tapijt, ergens op een industrieterrein in Amsterdam Noord.

Een paar weken daarvoor had ik de enige 6 Nederlanders die ik toen kende verteld dat ik na 6 maanden intensieve zelfreflectie (lees: opkomende depressie) klaar was voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, en wel als trainer. En ik vroeg ze om hulp. “Wil je alsjeblieft zo veel mogelijk mensen naar mijn training sturen?”

Ze kwamen naar mijn eerste workshop en ze namen hun betalende gasten mee.

Met klamme handen en het zweet op mijn voorhoofd en bovenlip verwelkomde ik iedereen en begon ik mijn presentatie met de korte uitleg die ik al honderd keer had geoefend voor de spiegel.

Ik zei: “Er zijn slechts 2 belangrijke regels die je moet weten als je maximaal wilt profiteren van deze avond.”

De eerste regel is ……………………………………………”

En daar stond ik met mijn mond vol tanden. De pijnlijke stilte duurde voor mij een eeuwigheid.

Kun je het je voorstellen? Een paniekaanval markeert de officiële start van mijn carrière als top trainer!

Het blijkt een beslissend moment in mijn leven (als mens, als trainer en als ondernemer) te zijn, nu bijna 20 jaar geleden.

Sindsdien hebben Vered en ik meer dan 157.000 mensen op verschillende manieren getraind en daarmee een boost gegeven aan hun levens en bedrijven. We zijn al jaren financieel vrij (we hoeven niet meer te werken voor ons geld) en vorig jaar zijn we naar Tenerife verhuisd om een heel grote droom van ons waar te maken: wonen en werken op een bergachtig eiland met een aantrekkelijk klimaat.verednisandeh

Tijd voor een feestje.

Het ENLIGHTENED MILLIONAIRE seminar

Om 20 jaar trainerschap en ondernemerssucces te vieren, geven we op vrijdag 24 juni een feest voor een groep gecommitteerde, gepassioneerde en ambitieuze professionals.

Het feest heeft de vorm van een éénmalig, 1-daags VALUE PACKED seminar waarin ik alle belangrijke lessen deel die we hebben geleerd op het zogenoemde Enlightened Millionaire Path. We delen ook wat we leerden van de meest succesvolle, welvarende mensen in de wereld. Velen daarvan mogen we tot onze vriendenkring rekenen.

Wat jouw grote droom of wens ook mag zijn – in het Enlightened Millionaire seminar ontdek je welke doelgerichte stappen je moet nemen deze droom waar te maken. En dat niet alleen, je doet dit met maximaal positieve impact in de wereld. Hiervoor krijg je een concreet actieplan met concrete doelen waarmee je snel voortgang boekt als je implementeert.

Je gaat ontdekken en ervaren dat… hoe succesvoller jij bent, hoe beter dat is voor de wereld. Zonder schuldgevoel of valse bescheidenheid.

Dit feestelijke seminar (t.w.v. €997) heeft de potentie om de richting van jouw levenspad voorgoed te veranderen en is wonderwel GRATIS voor jou. Onder één belangrijke voorwaarde.

Je krijgt een gratis ticket voor het Enlightened Millionaire seminar wanneer je een Nepalees meisje redt van de slavernij via de Save a Girl crowdfunding campagne

Kies de PERK SAVE ONE GIRL: Education Pack 

Doe het alsjeblieft zo snel mogelijk, want de crowdfunding campagne op Indiegogo eindigt op donderdag 21 april 2016
(de looptijd van een crowdfunding project is per definitie beperkt) education package

Zodra jouw donatie is ontvangen, ben je automatisch geregistreerd als deelnemer van het Enlightened Millionaire seminar.

Tot slot

Naast het redden van een Nepalees meisje, kun je NU nog iets doen om jezelf maximale kans van slagen te geven op het pad van de Enlightened Millionaire.

Verkondig je intentie om het pad te volgen aan de wereld in het commentaarveld onderaan deze pagina (oké, het is niet de hele wereld, maar een heleboel kanjers zullen het lezen).

Ik ben heel benieuwd en verheug me je te mogen ontmoeten op 24 juni wanneer we 20 jaar trainerschap vieren EN het begin van jouw succes op het pad van de Enlightened Millionaire.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Als je wilt weten hoe ik mezelf uit die pijnlijke black-out van mijn eerste training redde… vraag het me alsjeblieft op 24 juni. Het verhaal bevat een belangrijke les die ik graag persoonlijk met je wil delen.

PS II DEEL DIT ARTIKEL alsjeblieft met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Donna Hoogstraaten
6 years ago

Mijn missie begon een jaar of 16 geleden. Ik was opgebrand, onzeker, humeurig, had overgewicht en een slecht zelfbeeld. Door een ontmoeting met een vrouw, die precies de vinger op mijn zwakke plek wist te leggen, veranderde er veel in enkele weken in heel mijn zijn.
Dit is uiteindelijk mijn kans geweest mijn hele leven te veranderen en om te gaan doen wat dat ik het liefste doe: Vrouwen inspireren dichtbij zichzelf te blijven en te leren hoe zij een vitaal kunnen zijn. Wanneer zij vanuit hun eigen kracht gaan handelen en leven en vol van energie en gezondheid zijn, kunnen zij op hun beurt hun levensmissie neer gaan zetten. En zo zal er een spiraal van mooie energie ontstaan.

Elske van de Fliert
6 years ago

Ik volg het pad van de enlightened millionaire!

Robert Rosier
Robert Rosier
6 years ago

Verlegen. Verlegen en onzeker. Dat was ik. Heel af en toe sta ik er nog bij stil, maar niemand die mij kent zal het zich kunnen voorstellen. Ik acteer, presenteer, op een klein podium, op een groot podium, op tv… Het maakt me niet uit.

Een mens kan groeien. En blijven groeien. Dat lukt alleen met blijven leren. Met doorzetten.

Ik voel de tranen opwellen bij het idee dat er kinderen zijn die de kans niet eens krijgen.

Sigrid van de Marel
6 years ago

Ik ga het pad volgen en wordt een ‘verlicht miljonair’ !! Heerlijk lijkt me dat. Ik ga dat visualiseren. Op naar de party op 24 juni!!

Rosa Gerlach
6 years ago

Ik volg het pad van de enlightened millionaire! Ik vond het altijd zo onrechtvaardig dat degene die het meeste (af)neemt, het meeste krijgt. Het zou zo moeten zijn dat degene die het meeste geeft (in menselijkheid, goedheid) het meeste krijgt. Dankzij jou, Nisandeh, weet ik nu dat dit ook echt mogelijk is. In mijn handen is het geld ‘in goede handen’, ik zal er heel veel goeds mee doen. Ik ga durven ontvangen, omdat ik heel veel te geven heb. Inzicht, wijsheid, liefde.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Rosa Gerlach

Als je goed voelt kan je voelen dat geven en ontvangen het zelfde zijn.
En geven is nog net ietsje meer, ten minste voor mij…

Marjolein Kalter
6 years ago

Gelukkig had ik het voorrecht om op dag -2 van de campagne getuige te zijn van de start van de campagne om 1000 Nepalese meisjes te helpen. En ik ben meteen ingestapt.
Ja ik ga voor het enlightened millionaire pad.
Tjonge, wat loop ik vaak door de braamstruiken 🙂

Ik zal nooit vergeten hoe ik overgeconcentreerd op een seminar in Nice in het Engels (Denglish) een praatje moest houden over het gebruik van een computersysteem in de bancaire wereld. Ik hapte steeds meer lucht omdat ik nog een heleboel moest vertellen. En de presentatie leek HELEMAAL nergens op. Na afloop ben ik heel stilletjes afgedropen.

Een paar jaar later mocht ik een presentatie geven op een ICT-seminar. Weer op van de zenuwen.
Ik was na de (overvloedige) lunch aan de beurt, het moment om in te dutten. De zaal was stil. Na een half uur vroeg ik me af wat de stilte betekende en voor het eerst keek ik naar de mensen. Ik zag dat ze driftig aantekeningen aan het maken waren. Een zucht van verlichting.
Per ongeluk was ik precies op tijd klaar. Er was ruimte voor 1 vraag die ik netjes beantwoordde. Als toegift kreeg ik een ´compliment´ van een deelnemer dwars door de zaal met 75 mensen:
´Dat was een goede presentatie voor een vrouw!´
Ik aarzelde 1 moment, even flabbergasted en kwam toen met repliek:
´Dat is een sterke opmerking voor een man´
Ik was niet trots op deze reactie.
Een week later bleek mijn verhaal als de beste geëvalueerd te zijn, uit het veld met 40 sprekers. Toen wist ik dat ik daar meer mee wilde (wat ik nu doe).

De aller aller belangrijkste les was dat ik letterlijk 3 weken heb zitten broeden op het doel val mijn presentatie, vanuit: wat wil ik dat de mensen in de zaal gaan DOEN als ze mijn verhaal gehoord hebben.
Toen ik het doel had, had ik nog 24 uur om mijn presentatie in te sturen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Prachtig inspirerend verhaal, hoe dat jij zo dichtbij jezelf anderen weet te insireren en drempels neemt.

Saskia de Rooy
6 years ago

Geweldig verhaal! Dank je zeer! (brede lach op mijn gezicht…)

Peter Clausman
6 years ago

Making a difference is for me the only way to fulfill the life I was born to live. I am so glad to have found a mentor in Nisandeh, who did awaken this spirit in me and showed me how to succeed. I am so happy that I can make a difference. Within 2 years of starting my business I can support my young family.

Which feels like a giant relieve. But I can do more, because of my expert status, my brand, my community. There is a lot more power to make impact. And that resulted in being able to make a very generous donation for the kamlari girls. And that feels liberating. I hope that more people will get to experience this feeling and will get to make even a bigger impact.

Aafke Dijkstra
6 years ago

For me it is important to make a difference everyday. And to contribute to make a better world. Although it is on a small scale. If we all try to contribute it will be on a large scale all together.

Linda Graanoogst
6 years ago

I am so glad I was born in the Netherlands. People are so fortunate here, and as a woman I can move around freely and be an entrepreneur. How would my life have been if I was born in Nepal?

I really could not tell. I know one thing for sure: I feel blessed with every day when I am helping other entrepreneurs to get more committed clients and supporting them in their communication. I want to grow and florish with my business so I can make a difference for other people, such as these Kamlari girls.

I feel this as my moral obligation to the world, and I freed 4 of them now and I deeply hope to free so many more girls in Nepal and in other parts of the world too.

Let’s start to make a better world. Begin now, it’s never too late to donate. It will be a big shift in a human life, for her, to be free and love life again and for you as well. Open your heart and your wallet 😉 and give this Kamlari girl back her life, she’s worth it! So… Begin now, it’s really never too late to donate.

Saskia de Rooy
6 years ago

Je was op de Business Bootcamp! Fijn dat je dit kan doen en dat je zo vertelt waarom het goed is om te geven en dat je vertelt dat we in een wereld leven met verschillende kansen. Dank en succes.

Stefania Papaccioli
6 years ago

From depressed to success: I attended my first Business Bootcamp some years ago when I was in a middle of a depression, with my business going down and with debts. After so many trainings, and a lot of actions I can now say I am on the right path to help others as never before.

I absolutely intend to make it to my first million in order to help as many people as possible – I know I can, I believe it now and I am determined to do it the right way. Looking forward to the day.

Jan de Blaeij
6 years ago

In 1989 Ben ik in contact gekomen met een intense liefde, zo sterk dat ik een hele poos teerde op die liefde. Eerst was het een liefde voor een persoon omdat de liefde mij triggerde waardoor je op de andere persoon richtte maar die wilde niets met mij. Maar gelukkig voor mij bleef dat intense liefdes gevoel bestaan.

Zo kwam ik erachter dat er een liefdes bron in mij moest zitten. Toen het gevoel na acht maanden verdween ben ik op zoek gegaan om die liefde in mezelf te hervinden en te versterken. Wat uit eindelijke resulteerde in een liefdes gevoel dat er blijvend is en wat er ook gebeurt in mijn leven dit waar te maken en voor te gaan staan.

Met andere woorden om altijd in contact te blijven met je gevoel, zonder dat het ego overheerst. Dit probeer ik de laatste 10 jaren aan anderen over te brengen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Prachtig als je mensen bij dit gevoel weet te brengen. Zeker ook omdat entrepeneurs het best vanuit dit gevoel handelen en zo een positieve stroming in hun zelf en hun zaak op gang zullen brengen.

Michaëla Wierdsma
6 years ago

Het leven kabbelde voort met ups en downs, tot ik de 40 gepasseerd was en bedacht ‘wat wil ik worden als ik groot ben’. Open Circles kwam op mijn pad en er ging een wereld open. Ineens zag ik helder het pad dat ik vanaf dat moment bewuster wandel met veel grotere missie dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. I Love Life kan ik met hart en ziel zeggen. En daarbij, ik weet wat ik worden wil als ik groot ben. Ik ben het namelijk al.

Conny Oraby
6 years ago

Be in the moment and trust your intuition and never get into the trap of thinking of growing too old for something. Your thoughts deliver your believes, so the only thing you have to do is changing your thoughts!

Marcel Sanders
6 years ago

Gefeliciteerd met deze 20 succesvolle jaren en dank voor dit mooie initiatief !

Arjan Rooyens
6 years ago

Echte spreekangst is op te lossen.

Veel mensen vinden presenteren spannend, maar een kleine groep (zo’n 1 op de 6 mensen) loopt echt vast. De zoektocht hoe dit op te lossen is heeft me lang gefascineerd. En uiteindelijk heb ik de sleutel gevonden.

Van de oplossing naar het daadwerkelijk helpen van mensen, daarbij heeft me het ‘remarkable product’ diagram erg geholpen.

Je bent niet alleen expert, maar eigenlijk marketeer op het gebied van je expertise. Dank voor dat insight!

Leontine van Roosmalen
Leontine van Roosmalen
6 years ago

Natuurlijk doe ik hier direct aan mee. In het afgelopen jaar heb ik al een aantal prachtige crowdfunding campagnes mogen steunen. Geweldig wat jullie doen voor anderen. Dat maakt het verschil.

Zelf zal ik dit jaar ook een eigen crowdfunding campagne starten en hoop het geleerde van Nisandeh dan te kunnen gebruiken. Ik hoop op 24 juni bij het ENLIGHTENED MILLIONAIRE seminar te mogen zijn. Tot dan allemaal en keep the light shining.

Wilma van Dartel
Wilma van Dartel
6 years ago

Mijn Missie: Een fonds oprichten waarop mensen met een gezichtsafwijking (al dan niet aangeboren) een beroep kunnen doen als ze hulp nodig hebben bij hun opleiding tot verwezenlijking van hun échte droom, waarvan ze vanwege hun uiterlijk denken dat het niet voor hen is weggelegd.
Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is. Ik gun anderen hetzelfde.
Tevens reikt het fonds periodiek een prijs uit aan iemand die van onderscheidende emancipatorische waarde is geweest voor mensen met een gezichtsafwijking.

Wist je overigens dat het in het buitenland bij bepaalde stammen voorkomt, dat vrouwen om het minste of geringste dat hun man niet zint, in hun gezicht verminkt worden en daarna uitgestoten?

Ik volg graag het pad van de enlightened millionaire!

Margareta Svensson
6 years ago

Giving is a little complicated for me. As soon as someone offers me an opportunity to give I start questioning myself. Do I want to give in order to profit? Or to get rid of my feeling of guilt or because someone is putting pressure on me? I learned a lot in the money game a few months ago, it is important to give with honest intentions.

With this project I don’t really have to ask myself all these questions, because the subject fits into one of my deepest concerns. The equal rights of women and men.
Thank you for adding some attractive gifts to help us jump on the opportunity.

Saskia de Rooy
6 years ago

In januari deed ik de Business Bootcamp. Ik ben kunstenaar, al jaren geef ik veel value maar zorg ik niet goed voor mezelf, het was eigenlijk meer charity. Nu ben ik veel dingen aan het veranderen maar dat heeft ook een beetje tijd nodig. De uitdaging is een heel basale. Als ik met al mijn energie al mijn talent geef komt er ook een overvloed aan energie naar me terug. In de vorm van onder andere geld dat ik dan weer kan delen om goede ontwikkelingen in gang te zetten. Dus ja, ik word heel graag een Enlighted Millionare! Samen maken we de wereld beter, houden we haar levend, want er moet wel veel gebeuren. Dank voor jullie verhalen!

Valeria Cabi
5 years ago

Helaas te laat voor dit event, maar wil toch zeggen dat ik het Nepalees initiatief een waanzinnig mooi idee vind.