Financial Freedom Intensive: Het Grootste Inzicht

1088 views | 21 reacties |
shares


Best Financial Freedom Video Award

In de Financial Freedom Intensive training van een paar weken geleden introduceerden we een wedstrijd voor de beste video met Financiële Vrijheid ervaringen en inzichten.

Velen stuurden hun video in, en wij hadden de moeilijke taak de beste eruit te selecteren…

En de winnaar is… Peter Smith!

Van deze video stralen het enthousiasme en de positiviteit af en de manier waarop Peter andere deelnemers bij de video heeft betrokken, maken het tot een topper!

En dus wint Peter:

  • de “Best Financial Freedom Video award”, én
  • een driedaagse Open Circles training naar keuze…

Gefeliciteerd!

Voor alle anderen die ons hun video hebben gestuurd: onze dank is groot!
Een blijk van onze waardering komt binnenkort per post naar je toe…

Deel je inzichten

Heb je aan de Financial Freedom Intensive meegedaan en heb je ervaringen of inzichten die waardevol kunnen zijn voor anderen? Deel ze door hieronder een opmerking in het commentaarvak te plaatsen.

Dank voor je bijdrage!

En dan nu de winnende video van Peter Smith.
Kijk hem helemaal – dan zie je het Geldmagneet-ritueel… Veel plezier!

Ken je mensen in je omgeving die baat kunnen hebben bij dit artikel?
Deel het met al je:

  • - Facebook-vrienden
  • - Twitter-volgers
  • - LinkedIn connecties
  • en bloglezers...

Op jouw succes, Nisandeh Neta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Steve Ghoerbien
Steve Ghoerbien
12 years ago

My biggest insights:
Build up supporting roots and DELETE non-supporting roots,
Build up supporting believes and DELETE your non-supporting believes,
Level up your ENERGY every day, cause it levels UP your MONEY !!
My business is really going GREAT, since the Financial Freedom Intensive training the direction has changed HIGHLY upwards including myself and also other people around me who got involved. You can join also, it’s an unbelievably GREAT ride !!! Financial Freedom is very nearby now. Thanks to all of you for the HIGH ENERGY !!!
And also thanks to my brains for all the sharing.

Maarten Pieters
Maarten Pieters
12 years ago

Oefening baart kunst! Ik ontvang graag nieuwe betaalde opdrachten voor de training Roestvrij Samenwerken!

Maarten Pieters
onderzoek – advies – training

Ruud van Corler
Ruud van Corler
12 years ago

Peter,

Van harte gefeliciteerd met je prijs. Het filmpje geef goed weer, wat er leeft, wat er ontstaat en wat het met de mensen en hun mindset doet. En wat een energie er loskomt.

Groet,

Ruud van Corler

Maarten Pieters
Maarten Pieters
12 years ago

Door het Financial Freedom Intensive programma ben ik anders gaan denken over geld, geld hebben en geld verdienen. Ik ben gaan inzien dat:
– als je veel wilt geven, het handig is als je veel hebt;
– als je veel wilt hebben, het handig is als je een buitengewoon goede ontvanger bent.
Voor mij werkt dit als een openbaring, het geeft me toegang tot veel niet eerder ontdekte ruimte en mogelijkheden.

Vooral vaardig in geven wil ik me de kunst van het ontvangen meester maken. In de wetenschap dat oefening kunst baart, ben ik aan het oefenen……. Ik ontvang graag !

Maarten Pieters
onderzoek – advies – training

Jeffrey Leichel
Jeffrey Leichel
12 years ago

Mijn grootste inzicht is het inzicht van ontvangen. In de eerste week na de training vielen er voor 2 maanden orders! Op 28 mei wonnen wij € 200 in de postcodeloterij. De hoogste prijs ooit, maar niet voor lang :-). Ineens hebben zich drie situaties voorgedaan die op korte termijn ca. 1.000 euro passive income per maand gaan opleveren. This is the first week!.

Deze anekdote wil ik jullie niet onthouden. Vorige week stond ik aan de A1 bij een BP tankstation mijn dieseltank te vullen. Voor de pompinstallatie is een langwerpige afvoerput met een rooster er op. In de put lag een laag water/diesel/benzine. De substantie was nog wel transparant en ik zag duidelijk een muntstuk op de bodem liggen. Zonder aarzeling heb ik twee van die plastic handschoentjes aan één hand gedaan en voor ik het wist stond ik daar in alle macht dat rooster er uit te trekken, om vervolgens uit de glibberige brij een volle euro muntstuk te pakken. Never had so much fun making money! Ja de blikken van de pompbediende waren er, but he, I’m worth receiving!

Het gaf me nog twee prachtige inzichten. Als ik vroeger wel eens geld vond en de moeite nam het op te rapen, dan gaf ik dat direct uit aan iets leuks of lekkers (Yes I ‘m a spender!). De naar diesel stinkende euro (soms stinkt geld dus echt) brandde echt in mijn zak, maar ik heb hem toegevoegd aan de FFA. Dat was een overwinning!

Mijn tweede inzicht was dat ik ineens zag dat ik met mijn business dieper moest graven om het succes te vinden. Onder de oppervlakte ligt het echte geld….. Je moet alleen beter kijken en bereid zijn verder te gaan dan een ander.

Lot’s of love
Jeffrey

Miranda Kampers
12 years ago

Gefeliciteerd Peter!

Knap dat je tijdens zo’n enerverend weekend de energie vond om deze film te maken. Met jouw film deel je de emoties die bij iedereen leefden en hopelijk nog leven.
Ik ga jouw film op dag 30, 60 en 90 van het Rijkdom Conditionerings Programma bekijken om weer helemaal in flow te komen.

Thank you!

Roland Scholten
8 years ago

Gefeliciteerd Peter. Je hebt de wedstrijd vast terecht gewonnen. Ik wilde graag naar je video kijken. Helaas geeft YouTube nu de melding dat de video privé is.

Misschien dat daar iets aan gedaan kan worden en dat ik, met met mij vast nog veel anderen, de video alsnog kunnen bekijken.

Marina Schriek
Marina Schriek
12 years ago

Hoi Peter,

Van harte gefeliciteerd! Ik had je filmpje al bekeken en het kon eigenlijk niet missen dat jij de prijs hebt gekregen! Super!
Ja, we zijn allemaal even enthousiast over het Financial Freedom Intensive Weekend. Mijn leven is werkelijk veranderd, ik kan en wil niet meer terug, heerlijk! En dat enthousiasme komt er echt goed uit in jouw compilatie van het weekend. Dank!

Hartelijke groeten, Marina

Christel Nolle
12 years ago

Peter gefeliciteerd. Echt gaaf. Lachen, dat stukje met het geld, jammer dat je je dansje daarbij niet gefilmd hebt. Had ik graag willen zien.

Vandaag is voor mij dag 17 van mijn Rijkdom Conditionerings Programma. En het gaat HEEL goed. Afgelopen vrijdag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik had al klanten voor ik een bedrijf had tijdens/direct na FFI.

Heb het geld voor het seminar al ruim terug ontvangen. Erg bijzonder. Kan een ieder die overweegt naar Financial Freedom Intensive te gaan het van ♡ harte aanbevelen.

Krista Steenbergen
8 years ago

Leuk om alle reacties te lezen! Sinds mijn besluit om deel te nemen aan de Financial Freedom en het geld zelf bij elkaar te verdienen heb ik al 260 euro ontvangen en een aantal klanten die een inspiratiedate willen kopen. Daarnaast heb ik ontvangen: een hotelovernachting + sauna, een concert + workshop van Peruquois en een massage van mijn holistisch masseur. WOW!!

I am open to receive..

Hoop en verwacht dat het gaat lukken om deel te nemen, nog een paar honderd euro te gaan..

Help je mee met mijn Crowd Funding Project?

Met leuke beloningen!

Liefs, Krista

Janine Ubert
Janine Ubert
12 years ago

Mijn eerste inzicht was het feit dat ik een “saver” was! Erg verrassend voor mezelf, maar verklaarde wel een hoop. Alle tools die aangereikt zijn waren voor mij nuttig en zoals altijd weer: meteen toepasbaar. Mijn grootste inzicht: OOK IK kan rijk worden!

Lizethe Keijzer
Lizethe Keijzer
12 years ago

Het is veel makkelijker toe te passen, dan je denkt.

Vooral de postjes met de kinderen werkt uitstekend. Ze maken al bijna ruzie wie de karweitjes mag doen.

Inmiddels heb ik 2 goede gesprekken gehad voor het verkrijgen van een opdracht.

Els Cappel
12 years ago

Peter,

Wat heb jij verdiend gewonnen.

Geweldig filmpje

Hug Els Cappel

Marijke Popma
8 years ago

Wat jammer dat de video niet te bekijken is “deze video is privé” wordt gemeld. Jammer, na zo n enthousiaste aankondiging……

Marja Smits
12 years ago

Peter,
Proficiat met je prijs, je hebt hem echt verdiend.

De wijze waarop je de kernwaardes uit de open circles trainingen naar voren laat komen is indrukwekkend. Ik ben zelf alleen op de business bootcamp geweest maar herken de energie die er van de deelnemers afspat! Heerlijk om dit keer op keer te zien gebeuren bij zo’n grote groep mensen.

Genieten van je gewonnen training zal vanzelf gaan, veel plezier er mee!

hartelijke groet,
Marja Smits

Claudia Kaldenbach
12 years ago

Allereerst wil ik Peter feleciteren met zijn terechte overwinning. Leuk al die verschillende reacties te zien: de energie spat er gewoon van af.

Ik ben vol goede moed het pad opgegaan richting financiele vrijheid en ontwikkel goede gewoontes voor moneymanagement. De VAKS oefening doe ik dagelijks terwijl ik de hond uitlaat. Ideaal! Het seminar sloot zo mooi aan bij de richting die ik al in wilde: passief business income creeeren.

Omdat mijn bedrijf nog in de opbouwfase zit en ik in de zomervakantie tijd wil nemen voor productontwikkeling, hebben we als gezin besloten een vakantie naar Denemarkten naar volgend jaar te verschuiven en ervoor te sparen (LTS).
We zullen het potje PLAY aanspreken om een leuk weekend te camperen en gaan hier in Nederland vakantie vieren en windsurfen. Simplify your holidays!! Ook ga ik de vakantie gebruiken om mijn financieel management (wirwar van bankrekeningen) te reorganiseren.

Mijn kinderen (11 en 14) doen graag mee aan het geldspel en doen nu allerlei klusjes om zakgeld te verdienen. 7 euro per week per kind is niet ongewoon…..Ze kunnen thuis meer verdienen dan met een ander baantje en leren meteen moneymanagement. En het ontlast mij tegelijkertijd: win win voor iedereen. De potjes FFA en LTS willen ze verhoudingsgewijs meer geven dan 10%, omdat ze nog geen NEC potje hebben kan dat ook…Ben benieuwd of er nog meer ouders zijn die sinds het weekend het yarsysteem aan hun kinderen leren en hoe jullie ervaringen zijn.

Langs deze weg wil ik iedereen succes wensen.
Het FFA weekend is een waardevolle investering, wanneer we in actie komen, gebaseerd op die nieuwe gedachtes en gevoelens. Gedachten –> Gevoelens –> Actie —> Resultaat.

Kansrijke groet, Claudia Kaldenbach

Carin
Carin
12 years ago

… I’ve got the power and love to create everything I want!!!
I had it all the time, but my blueprint made me kind of blind 😉

Coby de Groot
12 years ago

Peter, van harte gefeliciteerd met je overwinning!!
Je hebt een geweldige, veelzeggende compilatie gemaakt!
Grote Klasse!!

Warme groet,
Coby de Groot

Miranda Kampers
12 years ago

Met hard werken kan ik mijn hele leven vullen.
Met een open mindset vervul ik mijn droomleven.

Door mijn potentieel te optimaliseren en als waarde te laten zijn voor de wereld om mij heen, werk ik aan mijn eigen PI. Binnen 3-5 jaar ben ik financieel vrij!

Marianne Elken
12 years ago

Mijn grootste inzicht in de Financial Freedom Intensive bijeenkomst was dat ik ten aanzien van rijk worden, wat overtuigingen had die mij belemmerden om voor financial freedom te gaan. Die weg is nu vrijgemaakt. Met de 6 jars en het opzetten van een passive inkomen, gaat dat lukken.

Alexander van Dijl
Alexander van Dijl
12 years ago

Ik heb inmiddels de volgende dingen gekregen:

– Laptop
– 2 x MP3 speler
– Heel veel contacten
– Een product verkocht wat ik nog niet heb ontwikkeld!

Bedankt guys voor alle hulp en steun!