De FINAL countdown…

2011 views | 36 reacties |
shares

In de vorige 3 artikelen vertelde ik over het principe achter onze bedrijfsvoering Doing Good is Good for Business en ik gaf je als voorbeeld ons 5-Step Model for Doing Good en een GRATIS Crowdfunding cursus als manieren waarop je jouw positieve impact in de wereld spectaculair kunt vergroten.

VANDAAG wil ik het hebben over de MEEST BELANGRIJKE PERSOON VOOR JOU als het gaat over Doing Good is Good for Business…

JOUW KLANT

Daarom doe ik er alles aan om jou te helpen jouw klandizie maximaal te laten groeien. Want, de impact die jij hebt in de wereld door jouw doelgroep te helpen met jouw expertise is de meeste belangrijke. Als jij mensen blij maakt met jouw product of dienst, hen ondersteunt, hun pijn verlicht, hen verder helpt in hun ontwikkeling, etc. dan creëer je op maximale en unieke wijze een betere wereld.

En jouw impact eindigt niet bij jouw klant, want…

Het verbeterde leven van JOUW KLANTEN straalt op hun beurt impact weer af op hun klanten/familie/vrienden, etc.

En het is jouw taak als ondernemer om MEER mensen, prospects te laten weten wat JOUW UNIEKE IMPACT is en hoe je JOUW DOELGROEP kunt helpen.

Wie niet weet, wie niet profiteert…

Laat me dit illustreren met 2 actuele voorbeelden van deze week.

IMPACT VERGROTEN MANIER 1: Deel jouw unieke verhaal

Jouw levensloop heeft jou voorbereid om een specifieke groep mensen te dienen met jouw expertise. En hoe meer je jouw verhaal deelt en duidelijk maakt WAAROM jij met jouw ervaring en achtergrond gekwalificeerd bent om jouw doelgroep te helpen, hoe meer prospects overtuigt raken dat ze bij jou moeten zijn voor de oplossing van hun probleem.

Vind dus een manier om jouw verhaal bij de juiste mensen te krijgen. Via social media, jouw blog, LinkedIn, (lokale) kranten of online nieuwssites.

Gisteren is er bijvoorbeeld een artikel over mij gepubliceerd in het Financieele Dagblad. Inderdaad, de bekende toonaangevende krant met financieel-economische focus. (met een oplage van meer dan 140.000)FD-nn

Klik hier voor het volledige artikel

Grote kans dat je dingen ontdekt die je nog niet wist van mij…

Publiciteit werkt, MAAR… er is nog een BETERE manier om de juiste aandacht te krijgen voor expertise en impact.

IMPACT VERGROTEN MANIER 2: Laat JOUW klanten het vertellen

Er is geen betere manier om te bewijzen dat jij gekwalificeerd bent om mensen te helpen met jouw expertise dan JOUW KLANTEN te laten vertellen dat je goed bezig bent.

En niets kan je meer MOTIVEREN om door te gaan met het delen van jouw expertise.

Weer geef ik je een voorbeeld uit onze eigen praktijk, waarmee we een stap verder gaan dan je bent gewend…

Ontdek de BUSINESS BOOTCAMP IMPACT via DUO testimonials

Afgelopen week zijn we begonnen met het dagelijks publiceren van zogenoemde DUO testimonials op Facebook over de impact van de Business Bootcamp op onze klanten.

Maar dat niet alleen. We delen ook testimonials OVER onze klanten om te demonstreren welke impact zij met hun expertise hebben op hun klanten.

Bekijk bijvoorbeeld de testimonials van Esther, Elske, Gordana, Andrea, Niña en hun impact. 13239215_1105434289519754_7042490980278303374_n

Als ik die testimonials lees, dan vult mijn hart zich met een ongelooflijk rijk gevoel. Dit is namelijk precies waar ik het allemaal voor doe. De cirkels van het logo van Open Circles staat symbool voor de impact die zich na de Business Bootcamp uitbreidt via de klanten van onze klanten.

Ik hoop en wens dat dit voorbeeld jou inspireert en motiveert om door te gaan met het delen van jouw expertise en het maximale te halen uit jezelf en jouw onderneming.

En ik wil ook dat jij krachtige testimonials blijft verzamelen over de impact die jij hebt op jouw klanten. Het helpt meer prospects over de streep wanneer ze het BEWIJS zien dat ze met jouw product of dienst gewenste RESULTATEN kunnen behalen.

Als het goed is, kan niets of weinig JOU meer motiveren dan een lovende testimonial om door te gaan met jouw goede werk. Vandaar ook mijn vraag aan het einde van dit artikel.

Maar eerst…

THE FINAL COUNTDOWN

En wat jouw expertise ook mag zijn, als je nog nooit aan de Business Bootcamp hebt deelgenomen en jij wilt MAXIMALE impact op jouw klanten en MAXIMALE groei van jouw klandizie…

Laat de impact van de ALLERLAATSTE Business Bootcamp dan niet aan jou voorbij gaan.

“Dat meen je niet!” hoorden we vaak toen we aankondigden dat de Business Bootcamp van juni 2016 de allerlaatste ooit zou zijn.

Maar we menen het heel serieus.

Ons unieke MEGA event, de legendarische, de fenomenale Business Bootcamp met spectaculaire impact op onze deelnemers… stopt voorgoed!

En de kans om je aan te melden is bijna voorbij – als je dit tenminste op tijd leest.

We hebben nu weken voor aanvang al meer dan 1360 inschrijvingen en het aftellen is officieel begonnen.

Als de teller op 0 staat is je kans zeker voorbij… of zelfs eerder zodra we zijn volgeboekt.

Klik hier om je aan te melden voor de ALLERLAATSTE BUSINESS BOOTCAMP OOIT

Tot slot

Als jij maximaal impact wil hebben, dan heb ik 3 suggesties over wat jij NU kunt doen:

1 Reserveer NU jouw plek in de LAATSTE Business Bootcamp OOIT (als je het nog niet hebt gedaan). Alleen dan kun je nog profiteren van onze unieke aanpak en de talloze nieuwe contacten die je daar ontmoet. Klik hier om je aan te melden vóór het definitief te laat is.

2 Schrijf je NU in voor de 30 Day Challenge “Doing Good is Good for Business” (als je het nog niet hebt gedaan). Morgen, 1 juni, gaan we van start, zorg ervoor dat je het niet mist.

Als je meedoet met deze Challenge, krijg je de hele maand juni IEDERE werkdag een video van 2-3 minuten met een IMPLEMENTATIE opdracht van 10-15 minuten waar je opmerkelijk “goede” resultaten mee behaalt.

De 30 Day Challenge kost normaal 100 euro, maar jij kunt GRATIS deelnemen als je je via onderstaand formulier inschrijft.

30-DAY CHALLENGE

Doing good is good for business

You have successfully subscribed! Check your inbox folders and follow the link.

3 Verzin de BESTE testimonial die jij OOIT van JOUW KLANT zou kunnen krijgen.
(Let op, het mag geen bestaande testimonial zijn, je MOET een nieuwe verzinnen die jouw beste testimonial tot nu toe overtreft…)

Deel jouw droomtestimonial in het commentaarveld onderaan deze pagina

Hiermee wil ik je stimuleren en motiveren om naar jouw droom testimonial toe te werken met maximaal positieve impact op jouw klanten.

Ik ben heel benieuwd naar wat ik ga lezen in het commentaarveld hieronder.

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

De mooiste testimonial die ik zou kunnen krijgen is de volgende:

Esther inspireert om stappen te zetten. Ze heeft mij geholpen om het verhaal in mijn hoofd op papier te krijgen en het is een super waardevol verhaal geworden. Nu weet ik wat ik moet doen om mijn kennis te delen en ik ervaar elke dag dat ik word gezien als dé expert. Potentiële klanten vinden mij moeiteloos en mijn klantenkring groeit elke dag.

Marjolein Kalter
6 years ago

Dankzij BaanAlsBusiness doe ik het werk dat ik het liefste doe, voor de werkgever waar ik het beste bij pas en ik verdien een prima inkomen.

Door BaanAlsBusiness leerde ik eindelijk vorm te geven aan wat ik altijd al wist dat in me zat, maar ik kon het niet onder woorden brengen. Daar kan ik iedere dag nog over juichen,

Ik ben nooit meer bang om mijn werk kwijt te raken omdat ik dankzij Marjolein weet hoe ik altijd opnieuw mijn nieuwe baan kan creëren. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid en vermogen om door te geven wat ik geleerd heb gaat maar door.

Ik ben nu bijna 50, maar jonger en energieker en meer geïnspireerd dan ooit. Had ik dit maar 20 jaar eerder geweten. Blij dat mijn pensioendatum nog heel ver weg is. Ik denk dat ik nooit ophoud eigenlijk.

Tegen iedere veertigplusser die tegen zijn zin op de bank zit zou ik willen zeggen: Ga naar de workshop Creëer je Baan van Baan Als Business en schrijf je in voor het Baan Als Business programma. In 10 workshops word je kijk op werk en werken 180° gedraaid. Een feestje!

Marjolein Kalter
6 years ago

(Jee, wat een mooie manier om ons te vragen om je doelstellingen te formuleren Nisandeh!
Vanmiddag verzorg ik een kennismakingsworkshop en ik ga de testimonial verwerken in mijn presentatie.
Het is me weer eens duidelijk geworden waar ik het voor doe. 🙂

Dankjewel.

En wat een mooi artikel!)

Monique van Dam
6 years ago

Wat ik leuk vind om te horen: Monique maakt het mij op een leuke, persoonlijke manier duidelijk hoe ik beter zichtbaar kan worden op internet. Hoe ik met eenvoudige hulpmiddelen zelf meer kan doen aan zoekmachine optimalisatie om mijn website hoger te laten ranken. Zonder al te technisch te worden. Gewoon praktisch en toch resultaatgericht.

Monique te Kiefte
Monique te Kiefte
6 years ago

Mooiste testimonial:
Monique leerde mij communicatievaardigheden aan, zodat ik nu meer voor mijzelf opkom en ik een diepere en meer open relatie heb met familie en collega’s. De irritaties waarvan ik dacht dat ze erbij hoorden, zijn minder heftig en minder frequent.

Dank je Nisandeh voor de tip dat ik, door mijn droomtestimonial op te schrijven, er naar toe werk…

Yvonne van Beurden
6 years ago

Mooi artikel in FD Nisandeh !!!

Jacoline Steegstra
6 years ago

Jacoline heeft ons stapsgewijs geholpen op weg naar een betere relatie met elkaar. We hadden al van alles geprobeerd en stonden op het punt om te scheiden, maar wat we eigenlijk wilden was elkaar terugvinden en de liefde tussen ons opnieuw laten opbloeien. Dat is gelukt!

We hebben van Jacoline geleerd de juiste prioriteiten te stellen in ons leven en echt tijd voor elkaar te maken. Door samen te werken als een team lossen we nu zelf onze problemen op en voelen we ons weer verbonden met elkaar. Dat het na jaren van aanmodderen, mogelijk is gebleken met een paar gesprekken onze relatieproblemen op te lossen, is voor ons een groot wonder. We zijn daar bijzonder dankbaar voor.

Marianne van den Elsen

Friends Enterprise helpt mij om succesvol te ondernemen op Facebook. Voorheen vond ik “Facebooken” slechts een noodzakelijk kwaad, maar nu vind ik het superleuk.
Ik zag door alle Facebook marketing guru’s het Facebookbos niet meer, maar nu weet ik het maximale resultaat te behalen voor een minimaal Facebook budget. Het kost me veel minder tijd en levert me ontzettend veel nieuwe klanten op.
Ik barst van de inspiratie en de interactie op mijn berichten is gigantisch.
En… loop ik ergens vast, dan stel ik mijn vraag in de Friends Community en word ik snel en deskundig geholpen.

Lodewijk Buschkens
6 years ago

Dankzij Lodewijk geloof ik in het Europese project en heb ik succesvol de verbinding met de Europese beleidsmakers kunnen maken. Ik wist niet dat de Europese instellingen zo open en transparant zijn!

Elske van de Fliert
6 years ago

Mooi artikel Nisandeh 🙂

Mijn droomtestimonial:
Door de workshops van het CO2 afslankprogramma hebben wij alle CO2 uitstoot van ons wagen- en materieelpark en van onze mobiliteit tot nul te weten te reduceren. Elske is een fantastische motivator en reikt ons precies aan wat we nodig hebben om ons doel keer op keer te bereiken. Ze weet waar ze het over heeft, maar geeft ons de mogelijkheid om zelf het resultaat te behalen, fantastisch!

Engelien Mulder
Engelien Mulder
6 years ago

Dank je wel voor de mooie opdracht !
Een mooie “testimonial” die ik zou kunnen krijgen is; ze heeft me inzicht gegeven in (oude) patronen en me begeleid in het onder ogen zien en transformeren van diepliggende emoties. Ik voel me na de sessies met haar vrijer en ruimer en ik heb het idee dat deze verandering in mij blijvend is.

Monique Wiggers - van Rooij

De mooiste aanbeveling die ik zou kunnen krijgen is:
Voordat ik met T-Training en -Coaching in zee ging had ik steeds het gevoel dat ik niet goed uit de verf kwam en ik kon er maar niet achter komen waar dat door kwam. Door snel opvolgende veranderingen binnen de organisatie vergat ik om vanuit de verbinding te werken, ik rende mezelf voorbij, kon de ontwikkelingen binnen de organisatie niet meer bijbenen en liep ik steeds tegen problemen aan met mijn teams. Daar wilde ik verandering in brengen.

Door de trainingen en coaching van Monique ben ik terug gegaan naar de kern: wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik. Verbindend leiderschap begint immers bij mezelf! Nu voel ik de verbinding weer met mezelf, waardoor ik beter kan aansluiten bij wat de organisatie van mij vraagt, en ben ik meer in verbinding met mijn teams. Ik heb geleerd dat leidinggeven veel gemakkelijker, plezieriger en effectiever is als ik in staat ben om vanuit die verbinding te werken en mijn mensen te betrekken en mee te nemen in het proces.

Doordat ik heb gekozen voor verbindend leiderschap is er rust en waardering voor elkaar gegroeid, is de communicatie verbeterd, zijn we elkaar beter gaan begrijpen en versterken en motiveren we elkaar op weg naar ons gezamenlijk gedragen doel, en hebben onderweg ook nog veel plezier. Door de kennis en ervaring die Monique heeft opgedaan in onze branche kon alleen zij deze training, met deze inhoud en op deze manier, geven. Ze sloot daarbij precies aan bij wat ik als deelnemer nodig had. Ik ga nu weer fluitend naar mijn werk! Daarom beveel ik T-Training en -Coaching van harte aan bij iedere leidinggevende die het verschil wil maken voor zijn/haar teams door middel van Verbindend Leiderschap.

Yvette van Boven
6 years ago

Yvette is an author, international speaker and the best of the best. She is not a ‘one hit wonder’. I worked side by side with Yvette as she grew to become a top leader. She doesn’t just teach it . . . she practices what she preaches! Her story already inspired countless others and has helped them to overcome, not only cancer, but many other diseases. Her books are read by many people worldwide, not only by the ones who’ve suffered from personal crises, but also by others who need inspiration and motivation.

Yvette is a person with tremendous courage and talent. Read what she writes, listen to what she says and do what she suggests. She will give you the real strategies, steps and skills for overcoming any personal crisis. Her ideas will inspire you to take action. I highly recommend her.

Gerdy Heek
6 years ago

KnipoogICT heeft van ons een team gemaakt. We werken samen aan de doelen die we willen halen, er wordt niet meer gewezen maar we helpen elkaar als er iets niet lukt. Niet elk project is succesvol, maar we voeren alleen nog de juiste projecten uit die waarde toevoegen. En is dat niet zo, dan trekken we de stekker eruit. Door onze persoonlijke en teamgroei zijn we blijer, efficiënter en gemotiveerder en onze klanten merken dat!

Jan de Blaeij
6 years ago

Een droom getuigenis schrijven, is niet echt eenvoudig omdat je moet laten zien wat je ambities zijn. En om neer te schrijven dat je goed bent dat je het kunt. De lof trompet over jezelf blazen wordt bijna altijd gezien als arrogantie.

Toen ik de Business Bootcamp deed in januari dit jaar. Ervoer ik de waarde van de massa als die één focus heeft. Eén focus hebben, en wat voor een energetische kracht en doorwerking dat had op mij en de aanwezigen. Eén die ook nog een tijd doorwerkt hoewel dit voor iedereen anders kan zijn.

Zo kan ik wel dromen over hoe het zou zijn om voor zo’n club te staan en ze te vertellen dat ze liefde zijn. Maar daar ook nog een droomgetuigenis te schrijven.
Wel merk dat er van alles naar boven komt als ik dit zit te schrijven. Zoals je durft het niet neer te schrijven, waarom zou jij niet kunnen fantaseren, je mag wel dromen.

Baudy Wiechers
6 years ago

Door het gebruik van de CONSENT-methode® worden in ons bedrijf heldere, effectieve en gedragen besluiten genomen, op basis van gelijkwaardigheid. Iedereen voelt zich gezien en gehoord, mag meedoen en is echt belangrijk. Door samen te werken en gebruik te maken van ieders individuele kwaliteiten hebben we veel plezier in ons werk, stralen dat uit op onze klanten en realiseren zo meer winst op duurzame wijze. Fijn om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan een steeds mooiere wereld.

Ina Sabanoglu
6 years ago

Dankzij de training en aanvullende coaching van Naar Essentie kennen onze staf en medewerkers de signalen van hun lijf en gedachten mbt negatieve emoties of oud gedrag, en zijn ze nu in staat om op een compleet andere manier te denken. Dat genereert veel creativiteit en efficiëntie in onze organisatie.

Er heerst nu een andere wind, die van optimisme, toekomstgerichtheid en verbinding – verbinding met zichzelf, met het team en de organisatie en met de klant.

Hoewel er in het begin bij verschillende mensen nog scepsis was over de toegevoegde waarde, zijn we het er nu unaniem over eens dat dit de beste zet is die we ooit hebben gedaan om ons management, personeel en organisatie te ontwikkelen naar een toekomst met nieuwe mogelijkheden.

Martine Verweij
6 years ago

Droomtestimonial 1

“Hello, I’m James Wong and I recommend the learning method ‘Geneeskrachtige Planten in Beeld’. It’s the fastest, easiest and most fun way to learn everything you want to know about medicinal plants by heart!”

Droomtestimonial 2
“Hello, I’m Jekka McVicar and if you really want to know and remember everything about medicinal plants, then you must use the method ‘Geneeskrachtige Planten in Beeld’. This method is unique in the world and a true experience with learning medicinal plants”

Droomtestimonial 3
“Hello, I’m the top expert herbalism in the United States and if you truly seriously about learning medicinal plants and you want to learn it fast and easy by coloring. Then the method ‘Geneeskrachtige Planten in Beeld’ is for you.”

Marcel Dassen
6 years ago

Het beste testimonial is een testimonial dat de kern raakt waarmee jouw bedrijf maximale waarde levert voor een klant die dit maximaal waardeert:

Authenticiteit in beeld trainde en coachte onze directie- en managementleden in het voeren van betere gesprekken met elkaar en met onze klanten. Onze werkcultuur en efficiëntie verbeterde zodanig dat onze omzet met meer dan de beloofde 20 procent steeg. Communicatie is het hart van elke organisatie en wat wij door Marcel Dassen ontdekt hebben in hoe we betere gesprekken met elkaar kunnen voeren valt bijna niet in woorden te vatten 😉

Mark ten Seldam
6 years ago

Mijn leven heeft een onverwachte- en spectaculaire wending genomen nadat ik in contact kwam met Mark ten Seldam.

Ik voelde mij moe en als een stuurloos bootje dat maar in rondjes draait. Ik was het punt op de horizon kwijt om op te koersen. Dit zowel privé in mijn relatie, als met de kinderen maar ook in mijn werk. Een vriendin raadde mij een gesprek met Mark aan.

Mark is puur en oprecht en hij heeft een unieke aanpak waarbij hij snel tot mijn kern komt. Hij is daarbij liefdevol en tegelijkertijd meedogenloos helder confronterend aanwezig. Hij geeft ruimte aan al mijn gevoelens, vooral aan mijn cynisme, woede en haat. Daardoor ontdekte ik dat ik intuïtieve gaven heb die ik kan vertrouwen!

De humor van Mark, maar ook zijn psychologische en spirituele blik hebben mij doen smelten en ontwaken: ik weet nu waarom ik op de wereld ben, wat mij gelukkig maakt en wat ik te doen heb.

Mark is met recht een inspirator en gelukscoach. Ik zie nu meerdere punten op de horizon en heb een nieuwe koers uitgezet. Als jij ook je hart voor jezelf wil openen en wil ontdekken waartoe je in staat bent als je je essentie leeft, dan beveel ik je Mark van harte aan.

Conchita van Dijk
6 years ago

Mijn droomtestimonial zou zijn:

Beste Conchita, dank je wel voor je eye-openers, je inspiratie, je liefde en inzichten die je afgelopen periode met mij en mijn kind gedeeld hebt. Je hebt een wezenlijk verschil gemaakt voor ons gezin, waarin wij elkaar en onszelf beter hebben leren begrijpen. We hebben je input als toegankelijk en tastbaar ervaren, als bijzonder waardevol en liefdevol. Jouw houding, jouw visie en inzichten hebben ons geïnspireerd om als beter en bewuster mens door het leven te willen gaan. Je hebt voorgoed veranderd wie wij zijn. Dank je wel. Dikke knuffel! 😉

Siska Kroondijk
6 years ago

Siska is een creatieve inspirator die intuned op mijn behoeften om mijn bedrijf authentiek zichtbaar te maken met mijn Branding. Ze voelt haarfijn mijn WHY aan en wat ik nu vanuit mijn hart de wereld in wil brengen via mijn bedrijf. Ze heeft mijn haute couture jas echt perfect passend gemaakt. Ik ben de magneet voor mijn Tribe en perfect passende klant geworden!
Siska is een superfijne sparringspartner om in de diepte te brainstormen en daar juist mijn unieke kwaliteiten naar boven te halen.

Ze is mijn spirituele creatieve coach en designer!

Ze draagt zoveel wijsheid vanuit de Spirit in haar die ze in overvloed met je deelt. Zij is liefde, zij is schoonheid van binnenuit en leeft dit oprecht door haar hart heen. Dat voel je in alles wat ze je aanreikt. Ze is daarnaast super nuchter, energiek, grappig, actief, snel, gedreven en gepassioneerd omtrent de dingen die ze doet!

In deze hectische tijd van internet en snelle digitale designs is het werkelijk landen bij Siska. Als jij van je eigen Brand wilt gaan houden, kies dan voor Siska !

Isabelle D'hondt
Isabelle D'hondt
6 years ago

Mijn gedroomde testimonial:

“Isabelle van Happy Life Designer heeft niet alleen ons huis in een nieuw kleedje gestoken, maar ook wij die er wonen. We voelen er ons als herboren. Zowel wij als onze kids hebben er elk hun eigen plekje én een mooi aangeklede ruimte waar we gezellige samen kunnen vertoeven. De Chi energie stroomt weer volop door ons huis.

Ook hebben we terug de innerlijke kracht in onszelf gevonden. De sterkte van Isabelle is dat zij interieur & life coaching verenigt. A happy soul in a happy home. Ik kan nauwelijks wachten om onze vrienden uit te nodigen!”

Jan de Blaeij
6 years ago

Business Bootcamp impact
Mijn vriendin kwam op internet de Business Bootcamp tegen en zei daar wil ik naar toe. Ze vroeg aan mij of ik mee wilde en ik dacht waarom niet? Ik wil haar graag steunen ook al omdat ik het zelf nooit heb gedaan om iets voor mezelf te beginnen.

Toen we in januari de Business Bootcamp deden zaten we helemaal in een flow om alles wat we daar geleerd hadden toe te passen.

Helaas werd het voor mij onderbroken door een ziekenhuis opname. En het herstel ervan nam behoorlijk wat tijd in beslag. Het zakelijke was even helemaal verdwenen. Net toen het een beetje begon terug te komen moest ik opnieuw naar het ziekenhuis. Maar ook nu koste het een hoop tijd om weer te herstellen.

Gelukkig kon ik toch weer de draad oppakken. Na het kijken van de video social media ben ik gestart met LinkedIn op orde te brengen. Daarna een blog gemaakt, en vaker gaan reageren op artikelen die in blogs of op Facebook komen.

Zo ben ik toch aan de slag gegaan om nog iets voor mezelf te gaan doen. Eindelijk kom ik dan toch opgang. Je bent nooit te oud om te leren.

Harro van den Berg
Harro van den Berg
6 years ago

Nu durf ik eindelijk stappen te zetten om te gaan leven zoals ik wil leven!
Het verhaal van Harro is er een van dertien in een dozijn, maar tegelijkertijd ook uniek. Dertien in een dozijn is niet negatief bedoeld, integendeel. Ik wil ermee zeggen dat miljoenen mensen nog steeds doen en denken zoals Harro dat jarenlang heeft gedaan. Als kind denken te weten wat je de rest van je leven wilt gaan doen om de kost te verdienen.

En dan, tijdens je opleidingen, met toenemende twijfels die kant op blijven gaan en er werk in vinden. Om na verloop van tijd steeds meer te beseffen dat jouw werk en jouw passie, om het maar zo te noemen, steeds verder uit elkaar zijn komen te liggen. Maar ja, financiële zekerheid is belangrijk en zorgt ervoor dat je elke dag weer linksaf gaat naar je werk terwijl je eigenlijk rechtsaf wilt gaan, op weg naar jouw flow en passie.

Harro heeft mij laten zien dat je die stap kunt zetten. Dat veel geld hebben niet automatisch betekent dat je gelukkig bent. En sterker nog: dat je met heel weinig geld je enorm gelukkig kunt voelen. En juist dat gevoel van gelukkig zijn bracht hem in de flow om zijn financiële vrijheid te hervinden. Ik heb besloten dezelfde weg als Harro te gaan bewandelen.

En met zijn kennis ben ik vele malen beter voorbereid dan hij destijds zelf was. Harro, ik verheug mij erop binnenkort weer met elkaar ervaringen te kunnen uitwisselen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Toen ik bij Donna kwam was ik moe, had moeite met het maken van mijn eigen keuzes.Ik had last van allerhande kwaaltjes en overgewicht. Ik had erg met mijzelf te doen.

Ik ben dan ook dankbaar dat een kennis mij verwees naar Donna, want het heeft mijn leven zo positief veranderd, ik ken mijzelf haast niet terug.

Mijn mindset is veranderd, ik sta nu positief en opgewekt in het leven, barst van de energie en zelfvertrouwen. Ik weet dat ik zelf verantwoordelijkben voor mijn eigen leven en de keuzes die ik maak. En dat ik altijd keuzes heb. Daarnaast ben ik mij bewust geworden van hoe belangrijk een gezondvoedingspatroon is en dat dit leuk en lekker is.

Het is heel fin om met Donna samen te werken; Haar begeleiding is altijd heel oprecht en vol van warmte en aandacht, al durft ze op een leuke manier ook confronterend te zijn. Zoals ze beloofde behaalde ik mijn doelen: ik ben gewicht kwijt, voel mij fit en bruis van de energie. Ik voel mij herboren!

Ik kan haar van harte aanbevelen!

Bree Both
Bree Both
6 years ago

Naar deze dame heb ik nou al mijn hele leven uitgekeken! Waar was zij nou al die tijd in mijn leven? Was ik haar maar eerder tegengekomen!

Met haar speelse, anders dan anders maar no nosense aanpak weet Bree keer op keer feilloos de angel uit het wond te trekken, deze stapsgewijs doch permanent te helen om vervolgens moeiteloos gewenste resultaten te leveren die een leven lang mee zullen gaan!

Bree Both & services raad ik een ieder aan die serieus het beste uit haar leven wil halen op fysiek, mentaal en spritueel/emotioneel vlak! afz Heeeeeeele Lieve Blije Tevreden Klant For LIFE!!!! :))))))))))

Suze Boedermaker
6 years ago

Mijn droom Testimonial is deze:

Suze, door jouw ondersteunende en veilige manier van werken heb ik durven kijken naar mijn schaduwkant, die mij altijd zo geblokkeerd heeft om vol te leven. Ik ben nu meer mijzelf, voel me krachtig en levenslustig. Als mijn oude patronen me weer te pakken hebben, weet ik wat ik kan doen.
Ik kan er nu met aandacht en warmte naar kijken. En het bewust loslaten.
Dank voor je wijze levenslessen, en voor je geloof in mij, als ik mijzelf niet kon dragen.
Mensen in mij heen valt het op. Ik kan zelf ook niet stoppen dit verhaal te vertellen.
Dankdankdank.

Mireille Vandevorst
6 years ago

Mijn droomtestimonial:
Ik heb er weer zin in gekregen, ik geloof in mijn sterke talenten, ik durf nu keuzes te maken EN ik ga vanaf nu de juiste keuzes maken. Ik ben herboren uit de loopbaancoaching gekomen.
Dat is allemaal te danken aan Mireille. Zij was mijn eye-opener en heeft me op een empathische manier gecoacht en mij gered uit mijn oude vreselijke situatie.

Mireille Vandevorst
6 years ago

Mijn droomtestimonial 2:
Ons team staat weer als een parade paardje op nummer 1 in de firma. Wij zijn een top-team geworden, omwille van de management skills van Mireille. Haar aanpak in people management, process optimalisatie, organisatie-vermogen en lange termijn planning zijn top of the bill. We couldn’t have done it without here.

Lieve Snellings
6 years ago

Toen ik het boek open deed was het alsof ik in een heel nieuwe wereld terecht kwam. Sprekende dieren kom je normaal alleen in sprookjes tegen. Maar Margot de bosmarmot is echt, gaat in op de uitdagingen en uitnodigingen van het leven en stelt vast dat vriendschap de levensvreugde zoveel groter maakt. Een hele prestatie voor een dier dat zo gesteld is op alleen zijn. Kennismaken met onbekenden maken zowel Margot als Marie en Lowieske, haar mensenkinderenvriendinnetjes, Duidelijk dat ze veel meer gemeen hebben dan ze dachten.

Samen met alle vogels uit de buurt, beleven Margot, Marie en Lowieske fantastische dingen want het Canadese Vrouwen Team gaat de finale van de wereldbeker ijshockey voor vrouwen spelen…
Doo de prachtige sterke beelden in het boekje, maak je dit alles mee vanop de eerste rij. Meer nog, neem je zelf deel aan al hun belevenissen.

Dit boeiend fotoverhaal is een sterke aanrader als kadootje voor je kind of kleinkind. En ook voor het kind in jezelf. Ik heb alvast erg genoten van de foto’s en vooral van de humor die erin verweven zit.

Sigrid van Marel
6 years ago

Beste testimonial ooit:
‘Dit was de beste beslissing in mijn leven! Ik ben zo blij dat ik haar boeken heb gekocht, haar online cursus heb gevolgd en naar haar cursus in het buitenland ben geweest. Sindsdien heb ik heb ik een blije buik met blije darmen en nooit meer buikpijn! Ik voel me echt super goed en ik geloof dat dat zo blijft. Ik raad haar cursussen en boeken aan iedereen die last heeft van zijn of haar darmen. Als je haar programma mist, dan mis je de kans van je leven!’

Boukje Canaan
6 years ago

Ongelooflijk dat hier nog een taboe omheen kan hangen! Is het dan nog niet doorgedrongen dat ieder mens recht heeft op prachtige foto’s van de meest intense en liefdevolle momenten in je leven, die je nooit meer over kunt doen?

Wanneer je de laatste echte pure momenten met je dierbare op een waanzinnig mooie manier kunt bewaren en blijvend kan terugkijken, dan heb je iets van onschatbare waarde! Eerlijk, hoe kan het dat dit nog niet openlijk bekend is? Als ik jou was, dan zou ik snel even kijken op deze site.

Hilde Van Hove
6 years ago

Ik kreeg niet zo lang geleden onderstaand testimonial van een klant en het raakte me zo dat ik geen beter droomtestimonial kan verzinnen op dit moment:

Hilde is een innemende dame met een warm hart en zin voor het leven. Haar eigen levenswandel, ervaringen, talenten en kennis, zorgen dat een bezoek bij haar je niet onberoerd laat. Ze brengt je terug naar ‘je essentie’. Hilde helpt je om je balans tussen lichaam en geest gezond te houden en indien nodig te herstellen. Haar sessies geven rust, energie, inspiratie en inzichten. Voor een boeiende ‘wandeling’ in en met jezelf is Hilde een aan te raden gids. Hilde, ik ben blij dat we elkaar zo spontaan mochten tegenkomen. Je bent een prachtig mens. Mariska

Linda Broer
Linda Broer
6 years ago

Wij hebben binnen onze organisatie geen afdeling or functie die zich met HR learning bezig houdt. Ik ben me heel bewust van mijn waarde als medewerker en wil mij daarom blijven ontwikkelen. Alleen toen ik dit bij mijn manager ter sprake bracht, was de reactie dat ik maar een training moest uitzoeken.

En waar begin je dan…? LearningCoach heeft me geholpen om een passende oplossing te vinden waar ik heel erg blij mee ben. Het is een heel natuurlijk proces waarbij ik ook veel over mezelf heb mogen leren. Echt aan te bevelen!

Linda Broer
Linda Broer
6 years ago

Hoe maak je van een team met zoveel verschillen een TopTeam? Onze sfeer was redelijk net zoals onze prestaties, totdat we genoodzaakt werden om te gaan voor het optimale. We hebben met behulp van LearningCoach via heel praktische tools de krachten in ons team gebundeld en zijn ongelooflijk blij met waar we nu staan: wat een energie, wat een sfeer en wat een topresultaten!

We zijn niet alleen als team maar ook als individuen gegroeid en gaan met nog meer plezier aan het werk. Echte innovatie leveren we nu als team en hebben ons bedrijf nog beter op de kaart kunnen zetten!