GOED nieuws, GEWELDIG nieuws

6349 views | 130 reacties |
shares


We hebben onze business opgezet met de missie om entrepreneurs en de manier waarop ze zakendoen te transformeren.

We helpen deze entrepreneurs hun business te groeien, financieel vrij te worden en uiteindelijk… Bewuste Miljonairs.

Als jij je al op dit transformationele pad begeeft, de Business Bootcamp hebt gevolgd, de Master Entrepreneur en mogelijk nog een andere programma, dan – is dit artikel niet voor jou.

In plaats daarvan… klik hier voor het GEWELDIGE NIEUWS dat speciaal voor jou bestemd is!

Echter, als je nog niet hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp of de Master Entrepreneur, lees dan dit artikel, want het bevat ook GEWELDIG NIEUWS voor jou

PLUS… in dit artikel ontdek je ook hoe je GRATIS kunt deelnemen aan een Performance Boost webinar! met Brian Tracy en ondergetekende.

Zoals je in de voorgaande blogartikelen hebt kunnen lezen, hebben we de afgelopen maanden de successen van duizenden ondernemers die de Business Bootcamp en de Master Entrepreneur volgden, geanalyseerd.

We deden 2 belangrijke ontdekkingen:

  1. Hoe meer ondernemers onze lessen implementeren, hoe groter het succes dat ze ervaren
  2. Deelnemers aan de Master Entrepreneur zijn veel succesvoller dan degenen die alleen de Business Bootcamp volgden.

Op basis van deze resultaten trokken wij de conclusie we dat veel deelnemers niet implementeerden:

  1. Omdat ze niet serieus waren over het groeien van hun business; en/of
  2. Omdat ze alleen deelnamen om geïnspireerd te raken, vermaakt te worden en de talrijke gratis netwerkmogelijkheden

We hebben 5 jaar van ons leven en een fortuin geïnvesteerd om de Business Bootcamp te ontwikkelen en de grote groep ondernemers daaromheen en toen… deden we een aanname.

Een aanname waarvan we dachten dat die juist was.

Onze aanname dat sommige mensen gewoon geen actie willen ondernemen.

Let op, want hier komt de terugslag…

Je hebt me waarschijnlijk al eens horen zeggen dat ‘ASSUME’ betekent: ‘making an Ass out of U and ME’.

Nou… toen we onze studenten in onze communicatie confronteerden met onze aanname, gebeurde er iets onverwacht…

We werden geroerd, verrast en raakten behoorlijk geïmponeerd over het feit dat honderden ons in alle oprechtheid lieten weten hoe gecommitteerd ze waren en dat ze echt niet wisten hoe ze al die waardevolle lessen moesten implementeren.

Je kunt veel van hun reacties lezen in de commentaren bij de volgende artikelen: Jouw dag van de waarheid – wie ben je?, Wat als je dagen zijn geteld? en JOUW pad naar succes.

Omdat zovelen hun verlangen tot implementeren uitten, de wens om hun business te groeien en een verschil te maken in de wereld, hebben we onze visie op de Business Bootcamp heroverwogen.

En na intensief wikken en wegen zijn we tot een grondig besluit gekomen. Hoewel het onze eerdere beslissing in zekere zin tegenspreekt, geloven we dat het juist is, want…

Wij zijn gecommitteerd om jou actie te zien ondernemen en te slagen.

Het GOEDE NIEUWS
Omdat zovelen zo oprecht hun verlangen uitten om actie te ondernemen, hebben we besloten om onszelf opnieuw te committeren aan het oorspronkelijke uitgangspunt van de Business Bootcamp; het concept waarbij we het merendeel van de kosten van de Business Bootcamp op ons nemen.

Hiermee maken we jouw beslissing tot deelname aan dit 2-daagse business- en life changing event tot een zogenoemde no-brainer.

En het GEWELDIGE nieuws is…
Nu kun je deelnemen aan de 2-daagse Business Bootcamp MET Brian Tracy EN Annemarie van Gaal voor slechts €99 (i.p.v. €495)

Zelfs als je al eerder naar een Business Bootcamp bent geweest… DE kans om deze legendarische succesondernemers te ontmoeten en hun boodschap en lessen te ontvangen is op zich al zo uniek en waardevol, dat je deze kans als slimme en toegewijde ondernemer niet wilt missen.

Daarnaast zul je extra aangemoedigd worden om actie te ondernemen en te implementeren door ons NIEUWE implementatie- en actieprogramma die je de methoden en tools geeft die je NODIG hebt om direct in de weken na de Business Bootcamp te profiteren van alles wat je hebt geleerd.

En, om dit allemaal te krijgen voor de minimale investering van €99 (inclusief lunches, koffie/thee, cursusmateriaal en dus de eenmalige kans om presentaties van zowel Brian Tracy als Annemarie van Gaal bij te wonen) is alles wat we van je vragen… jouw commitment.

  • Jouw commitment om een betere business te ontwikkelen
  • Jouw commitment om een effectievere business aanpak te volgen en betere strategieën
  • Jouw commitment om na de Business Bootcamp te implementeren wat je krijgt aangereikt

Als je 100% gecommitteerd bent, willen we met plezier jouw investering verkleinen om deelname onweerstaanbaar te maken voor jou (en ondernemers die jij kent die net zo gecommitteerd zijn aan hun business-groei)

En nu… is het helemaal aan jou.

Grijp deze kans en reserveer VANDAAG
jouw plek in de Business Bootcamp

Het voelt goed om dit voor je te kunnen doen. Een beetje als… weer thuiskomen.
Ik hoop dat dit ook geldt voor jou.

Oké… dan rest nu nog 1 belangrijk ding…

Ik had je beloofd dat je kon deelnemen aan een speciaal Performance Boost webinar met Brian Tracy en mijzelf.

Om jouw GRATIS ticket voor dit 1-uur durende speciale webinar te bemachtigen… vraag ik om je hulp.

Ik wil er namelijk zeker van zijn dat het implementatie- en actieprogramma dat we ontwikkelen jou daadwerkelijk gaat helpen.

Dus wil ik graag van je weten wat jouw implementatie NU tegenhoudt en wat jij denkt nodig te hebben om (meer van) de inzichten en lessen sneller en beter te kunnen implementeren.

Plaats jouw implementatie uitdagingen en ideeën in het commentaarveld onderaan deze pagina.  Zodra je comment is geplaatst, stuur ik je jouw GRATIS ticket voor het speciale Performance Boost Webinar met Brian Tracy.

En tot dan…

Op jouw succes!

Nisandeh

P.S. Er zijn mensen die altijd slachtoffer lijken te zijn en mensen die bijna altijd slagen.
Wij willen investeren in degenen die zijn gecommitteerd aan hun succes.
Als jij diegene bent EN je wilt niet alleen weten wat je daarvoor moet doen, maar ook HOE je dit moet doen – meld je dan NU aan voor de Business Bootcamp

PPS. Als je je al hebt aangemeld voor de Business Bootcamp van juli en €247 of €495 hebt betaald voor een NORMAAL ticket:

  • Dan kun je jouw ticket omruilen voor een VIP-ticket (t.w.v. €990)
  • Of… je krijgt het verschil terug tussen de prijs die je hebt betaald en de €99
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
130 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John Peter
8 years ago

Soms gebruik je zoveel energie om alleen maar overeind te te kunnen blijven staan dat er te weinig over is om te lopen. Met het inzicht van achteraf blijkt dat het te weinig kunnen samenwerken met anderen vaak oorzaak is van dat energiegat. Een andere aanpak is noodzakelijk (zelfde doen -> zelfde resultaat!) en met een beetje mazzel en veel knokken kom je daar waar je wil zijn. Alleen komen de meesten daar pas veel later.

Lambertine ter Haar
8 years ago

Wat mij toch nog tegenhoudt zijn mijn eigen gedachten – bang zijn om te falen, geen durf, terwijl ik het wel kan (?). Ook focus blijft bij mij lastig: start ik de computer op om iets belangrijks te doen, lees ik alleen maar e-mails en reacties op blogs – en zo ben ik weer een paar uur verder niet gewerkt te hebben aan mijn eigen bedrijf!

Maar ik blijf positief – het gaat mij lukken!

Leo van Veenendaal
8 years ago

Wat houdt me tegen:

Ik heb veel geld geïnvesteerd om tijd te kopen. Website zou ik grotendeels geautomatiseerd moeten hebben. Maar om je website te automatiseren, heb je weer tijd nodig.

Een paradox natuurlijk. Ik ben nog steeds op zoek naar wat handige mensen die dat voor me kunnen doen. Content leveren daar gaat het namelijk om!!

Eva Gundlach
8 years ago

Een gericht actieplan zou mij helpen nog beter te implementeren en mijn doelen te realiseren. Er is zo veel te doen op een dag dat ik soms door de bomen het bos niet meer kan zien! Ik werk in een ‘hands on’ business, waardoor het soms moeilijk is het ondernemen goed in te plannen.

Herman Poort
8 years ago

De tips en ideeën die ik tot nu toe heb gehad in de Business Bootcamp zijn allemaal even interessant en nuttig om te implementeren.

Het gaat me alleen te langzaam. Waarschijnlijk ligt dit aan mijn gebrek aan planning.

Vanaf deze week besteed ik iedere dag een uur aan mijn implementatie en ik verwacht dat dit meer structuur zal bieden.

Anne Brattinga
8 years ago

Ik ben heel veel aan het implementeren.
Soms zie ik even door de bomen het bos niet meer.
Wat me tegenhoudt?
Eigenlijk niets, maar soms zou ik wel vaker willen overleggen met anderen over de plannen en implementaties die ik maak/doe.
Er zijn erg veel mensen in mijn omgeving die niets van deze materie weten. Dat vind ik wel eens lastig.
Maar ik ben vol energie bezig mijn dromen te realiseren!

Nina Meiling
8 years ago

Waar ik tegenaan loop is dat ik graag dingen wil implementeren die mijn business meer automatisch maken. Ik wéét dat ze bestaan maar ik weet er net te weinig van om de knoop door te hakken voor welke optie we gaan… Zo weet ik dat onze manier van factureren teveel tijd kost en dat we dit moeten automatiseren. En ik weet dat we gebruik moeten maken van automatische emails. En ik weet dat we een stagiaire o.i.d. in moeten huren want we redden het alleen niet meer. Toch is het alsof deze stappen in ons idee zo groot lijken dat we het niet durven te doen.

Het is dus niet alleen implementatie, want we implementeren heel veel (als we weten dat we het kunnen). Pas als we twijfelen aan onze capability lopen we vast…

Marjolein Kalter
8 years ago
Reply to  Nina Meiling

Beste Nina,

Heb je al eens contact opgenomen met Mark Coppelmans van Factuur op Maat?
Ik ken hem als een zeer gedreven ondernemer die zeer degelijke oplossingen kan bieden.

Succes!
Hartelijke groet, Marjolein

Robert van der Wulp
8 years ago

Bij mij zijn er twee dingen die remmend werken op mijn vooruitgang. Ze houden me niet tegen want ik WIL en ZAL ZEKER WETEN een SUCCES maken van mijn business.

De eerste is in contact komen met mijn doelgroep. Ik help atleten harder te trainen, sneller te herstellen en te genieten van hun prestatie door middel van voeding, training en coaching. Vaak is het contact erg koud. Ik probeer me overal tussen te wurmen en voel me daar steeds comfortabeler in maar mis ook nog vaak kansen.

Het tweede wat me remt is een gevolg van de eerste. Ik leg wel eens contact met verenigingen om mijn diensten aan te bieden. Vaak zien ze wel de meerwaarde maar komt het contact gewoon niet lekker op gang. Gaan er bijvoorbeeld drie weken overheen om een afspraak te maken. Dan merk ik dat ik langzaam afhaak. Zo laat ik veel eindjes open zonder ze goed af te sluiten.

Henry Pot
8 years ago

Robert,

Ik weet niet hoe jij je doelgroep benaderd. Uit jou stukje lees ik dat je zo graag WILT.

Ik zit in hetzelfde schuitje. Of althans, ik vraag feed-back van mijn doelgroep over mijn aanpak. Ik kreeg ook te horen dat ik te graag wilde. Ik was te enthousiast. Sommigen kunnen daar ook enthousiast van raken, maar bij anderen (en misschien jouw doelgroep wel) kan het zijn dat je ze omver blaast. Of dat ze je ‘arrogant’ vinden.

Let ook op waar je doelgroep vandaan komt. Zijn er al veel aanbieders voor jouw doelgroep? Hebben ze/zijn er slechte ‘recensies’ over jouw niche?

Punten waar je rekening mee moet houden bij de benadering. Ik noem dit maar het levelen van je doelgroep. En dit kan altijd anders zijn. Zorg er voor dat je eerst iets te weten komt over je doelgroep en waar ze mee zitten. Dus in plaats van te vertellen wat je kan, moet je eerst afstemmen wat ze nodig hebben. Waar ze mee zitten. Zoals ik in jouw stukje lees, probeer je (sorry Nisandeh voor het gebruik van jouw woorden) vlees aan een vegetariër te verkopen.

Veel succes,
Henry

Willy Valk
8 years ago

Hi Robert,

Het klink heel herkenbaar voor mij. Zie ook mijn verhaal en reply op Marjolein’s reactie. Succes!

Natascha Soares
Natascha Soares
8 years ago

De vele ideeën en acties die ik moet doen, zorgen ervoor dat ik overweldigend raakt met wat ik moet doen en dan ligt het op de loer dat ik er passief van wordt of tijd besteed aan zaken die op dat moment geen prioriteit hebben. Mis dan een overzicht welke (kleine)stappen ik moet nemen om mijn focus terug te krijgen en prioriteiten te stellen.

Ik weet het allemaal wel hoe het moet, maar mijn gedrag is soms zo lastig om die opnieuw te programmeren.

Om sneller en beter de inzichten die ik leer binnen Open Circles te kunnen implementeren, zou ik graag willen zien dat ik de acties op dagelijks en wekelijks niveau kan inplannen, uitvoeren en evalueren.

Marjolijn de Rooy
Marjolijn de Rooy
8 years ago

Ik sluit me aan bij Esther. Tijd is voor mij ook de beperkende factor, want ik wil ook iets gaan doen met alle informatie die ik krijg. Dan komt er nog de reistijd naar Nieuwegein bij, ik ben toch gauw een dikke 3 uur aan reizen kwijt.

Ben ook hard bezig een team te formeren. Eerste stappen zijn gezet en verheug me zeer op de samenwerking.

Ron Scheerder
8 years ago

Marjolijn,

Laat je niet weerhouden door de reistijd. Het gaat erom wat het je oplevert als je het geleerde gaat implementeren. Je zult zien dat als je er later op terugkijkt, de tijdsinvestering een erg goede investering geweest is.

Arjan Koopmans
8 years ago

Ik vraag me af wat, naast wat ik allemaal al gedaan heb en doe, wat er nog gedaan zou moeten worden en wat jullie nog zouden kunnen doen.

Dieuke Feenstra
Dieuke Feenstra
8 years ago

Het punt met implementeren is dat je als totale leek de theorie in hoofdpunten krijgt aangereikt. Van een vak genaamd marketing dat je helemaal niet beheerst. Daarna ga je al die hoofdpunten uitvoeren en blijken er heel wat details te zijn waarin je kunt vastlopen. Elk detail moet je dan oplossen en zo doe je er heel lang over om alles geimplementeerd te krijgen. Voor iemand die slechts expert is op zijn vakgebied is marketing leren net zo moeilijk als een chinees leren; het lukt wel maar gaat langzaam.

Eveline van Dijk
8 years ago

Hi Nisandeh,

there is nothing what keeps me away from implementation at the moment! Interested in your Performance Boost Webinar!.

Thx,
Eveline

Esther Molenaar
8 years ago

Het is voor mij vooral de tijd die mij tegenhoud. Tijd én een team van mensen om samen zaken op te pakken en aan de slag te gaan.

Met een team bedoel ik niet de MasterMind, die heb ik en daar ben ik heel blij mee. Ik bedoel een team als in een Joint Venture. Ben al kleine stappen aan het zetten, maar vind het heel erg zoeken naar de juiste modus aan het aan te pakken.

Mariëtte Verlaan
8 years ago

Hallo Esther,

Goed om jouw comment hier te lezen en te horen waar je mee bezig bent. Alles is in beweging, lees ik.
Ik denk graag met je mee en wie weet kunnen we elkaar verder helpen in het denk- en doeproces. Mijn passie ligt bij tekst en tuin. Op tekstgebied beweeg ik nog slechts langzaam. Misschien pas ik wel in jouw team.

Op tuingebied wil ik stappen zetten om mijn concept van de tuinverrassing borders in een groter kader te plaatsen. Ik geniet enorm van hoe het nu loopt maar het kriebelt en de ondernemer in mij is er aan toe om groter te groeien. Ik heb zin in de uitdaging om het concept uit te bouwen met regionale afhaalpunten. Grappig is dat er nu volop ideeën naar boven komen borrelen over hoe ik dat zou kunnen realiseren.

De Business Bootcamps en ook de Breakthrough to Success hebben mij veel gebracht en ik kan nog steeds vooruit. De vele eye-openers en de praktisch bruikbare kennis hebben mij gevormd tot een entrepreneur met durf en vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.

Ik spreek je graag weer eens.
Zonnige tuingroet, Mariëtte
op Twitter @create_destiny

Anja Baelemans
8 years ago

Ik heb diverse webinars, seminars trainingen etc bijgewoond. Hoe ga ik de acties implementeren in mijn leven, naast mijn baan en gezin. Er ontbreekt een goed actieplan en het stellen van doelen. When you fail to plan, you plan to fail gaat in mijn geval nog steeds op en heb ik te weinig uren in een dag. Tenminste zo voelt het.

Elske van de Fliert
8 years ago

Wat ik ervaar als hetgeen dat echt lastig is bij implementeren is het moment van prioriteiten stellen.

Ik wil zoveel dingen en het liefst wil ik ze allemaal tegelijk. Daarom is het fijn als er een soort logische volgorde is, een startpunt en een planning. Maar ook: een vast moment van bezinning: dan even de prioriteiten weer scherp zetten.

Ik doe dit wel regelmatig: vrijdag plan ik bijv. de volgende week in. Maar ook gedurende de dag moet je soms even bijsturen. En soms moet je het in een langere periode bezien. Dat vind ik ook nog wel lastig, hoe krijg je het overzicht van een aantal maanden.

Ook: hoe lang moet je ergens mee bezig zijn ongeveer. Niet zozeer omdat ik maar blijf door gaan, maar omdat het een bepaalde vastigheid geeft.

Pieter van den Aarsen
Pieter van den Aarsen
8 years ago

In de drang naar ontwikkeling heb ik een baan aangenomen waar ik dacht mijn skills als coach te kunnen ontwikkelen. Dit is deels het geval, maar vervolgens merk ik dat mijn focus volledig vewijderd is van het ondernemen. Mijn uitdaging is me niet op te laten slokken door de oneindige hoeveelheid werk die zich in loondienst aandient.

Groetjes,

Pieter

Gonny de Wit
8 years ago

Wat mij tegenhoudt is de balans tussen de 7 goals – zoals privé / bedrijf etc.
Daarnaast ben ik ervan doordrongen dat als mijn bedrijf succesvol wil zijn, ikzelf ook moet groeien persoonlijk – daarom doe ik nogmaals de Breaktrhough to Succes, die ik de eerste keer volgde met gemengde gevoelens. Nu de volgende stap nemen en helemaal tijd voor mijzelf nemen.

Implementeren lukt wel, maar voor mijn gevoel kan het sneller: wat houdt mij tegen (allerlei belemmerende gedachten).

Suzanne Olde Rikkert
Suzanne Olde Rikkert
8 years ago

Wat mij tegenhoudt om te implementeren:

Overzicht van wát je allemaal kunt en moet implementeren, volgorde etc. Ik vind het soms gewoon moeilijk alles te ontboden wat je zou kunnen doen.

Tweede, veel pijnlijker punt: Zit ik na 2 jaar buffelen en mondjesmaat vooruitgang, en al vrij veel te hebben geïnvesteerd: wel-in-de-goede-niche…??

(Nog nooit hardop gezegd!)

Corrie Wierda
8 years ago

Suzanne,

dank je wel dat jij hebt aangegeven dat je na 2 jaar buffelen jezelf afvraagt ‘zit ik wel in de juiste niche’… Bij mij volgens mij ook een van de pijnpunten die ik – én niet onder ogen wil zien én nog niet eerder heb uitgesproken.

Saskia Post
Saskia Post
8 years ago

Ik gebruik deze vragen van Nishandeh altijd om iets voor mezelf op een rijtje te krijgen. Dank voor je vragen! En nu even schrijven:

Ik coach en train mensen die meer voldoening in hun leven willen hebben. Altijd als ik iemand of een team gecoacht heb zijn zij blij, gelukkig en kunnen ze nieuwe stappen zetten en verder in hun leven. Ik ben ook bljj en gelukkig en vol zelfvertrouwen. En altijd evalueer ik: wat kan beter. Mijn werk is inspirerend omdat ik steeds een nieuw mens ontmoet en ook omdat ik altijd ‘verbeter’. dat verbeteren kost ook wel veel tijd.

Ik ben niet op die manier bezig met mijn marketing en administratie.
Daar zie ik nog geen uitdaging in maar heb ik alleen angst. Angst dat ik daaaaagen bezig ben en er niks van terecht komt. Nooit duidelijk kunnen krijgen waarom er wel of niet mensen op iets afkomen en dus ‘doelloos’ bezig zijn. Niet vertrouwen dat ik zelf mijn computer vaardigheden kan upgraden.
Zonder vertrouwen, doel en focus gaat het natuurlijk nooit werken.

Opvallend is ook dat ik hoewel ik nu op een klein budget leef. toch wel geld uitgeef voor persoonlijke en professionele ontwikkeling maar NIET aan ondersteuning bij de dingen die ik moeilijk vind. Hm.

Dan vind ik het als perciever lastig om te plannen. En als ik plan houd ik me daar slecht aan.
Doelen geven me stress. Geen doelen maken dat ik rond ga zwerven en niet veel bereik van wat ik wil bereiken op een gegeven moment.
Ik ga dus relaxed om met plannen en doelen stellenen dat werkt wel in die zin dat ‘ik me goed voel’. Hoe wel ik me natuurlijk nog veel beter voel als ik gedaan heb wat ik wilde doen.
Het helpt mij om iedere dag op te schrijven wat de minstens 10 successen van de dag waren.

– Ik zou veel opschieten met een stappen plan. Met KLEINE stappen. Als een soort mindmap: ben je nu hier, dan kan deze stap stap 1 zijn, ben je daar, dan… enz.
Structuur helpt.
– Ook samen werken met iemand optrekken die op ongeveer dezelfde plek zit helpt. Anders dan een mastermind groep.
– Misschien in de bootcamp een soort ruildiensten advertentie bord, op de muren op grote vellen papier/prikborden maken dan wel digitaal of allebei. Met mijn vrienden doe ik dat natuurlijk ook maar die hebben niet alles in huis dat ik nodig heb en ik kan hun ook niet iets bieden waar zij iets aan hebben. Soms wil ik ook niet weer komen met een hulp vraag.

So far,

Anne Buiskool
8 years ago

Wat me tegenhoudt zijn technische zaken.
De afgelopen jaren heb ik veel geïmplementeerd, mijn doelgroep (niche) is duidelijk geworden (ouders helpen om bewust te scheiden in dienst van de kinderen) en ik zie mijn omzet groeien.

Ik krijg prachtige testimonials zowel voor mijn werk met ouders (goedgescheidenouders.nl) als voor mijn bijeenkomsten met de Mondo-Zen Koan dialoog.

Op zich ga ik dus fantastisch, maar…the speed of implementation is niet naar wens. Termen als Hootsuite, Aweber (ik heb het, maar zie op tegen het gebruik), Nieuwe programma’s op mijn computer installeren…dat zijn zo de dingen waardoor het bij mij trager gaat dan ik zou willen.

Gelukkig kom ik op Zuidpark waar ik 2x per maand zit te Coworken, altijd mensen tegen die me willen helpen. Die willen brainstormen. Wie geeft me een Aweber schop onder mijn billen? Mijn 1e blog op de nieuwe site gaat 8 mei de lucht in.

Hierbij wil ik Het Open Circle-team dan ook bedanken voor die mogelijkheid. Ik zou zeggen: Doen! Kom ook Cowoorken op Zuidpark.

Groet Anne

Francoise Zorge
8 years ago

Voor mij ligt de moeilijkheid in hoe ik het precies moet toepassen in mijn siuatie. De informatie in de Business Bootcamp is (uiteraard) niet specifiek voor mijn bedrijf. De vertaalslag kost tijd en het blijkt dan toch niet goed te werken.

Marcel Dassen
8 years ago

Wat een goede vraag! Vragen is toch een voorwaarde voor succes 😉

Mijn grootste belemmering was niet vragen stellen, maar aan wie. Pas na de workshop van Aramik kreeg ik daar enigszins een vinger achter. Dat voelde alsof ik het begin maar niet kon vinden van een kluwentje wol.

Ik ben een stap verder in het benoemen van mijn doelgroep en toen kwam zomaar uit de lucht een client vallen die zich in het centrum van mijn doelgroep bevindt. Ik koester haar en over deliver haar om zoveel mogelijk te weten te komen over mijn doelgroep.

Het tweede struikelblok is toch marketing en langzaam aan begin ik dit steeds beter te begrijpen. Mijn inzichten hierin zijn dat communicatiedeskundigen minder concreet zijn dan marketeers, het verschil tussen wat klanten willen en wat ze nodig hebben, emoties verbinden met resultaten die iets opleveren voor klanten. Eigenlijk kun je zeggen nadat ik wist voor wie ik het doe, dat ik steeds meer alles lessen van Nisandeh ben gaan begrijpen.

Het laatste struikelblok: meer winst genereren. Hiervoor heb ik toch samenwerkingspartners nodig. Samen een concept ontwikkelen dat werk en passief inkomen oplevert door de juiste match te vinden met samenwerkingspartners. Als het Open Circles lukt om de juiste mensen bij elkaar te krijgen, die elkaar helpen, steunen en door de combinatie een expertiseaanbod hebben waarvan elke klant droomt dan is de Sky the limit.

Dit is wel de beste les die ik geleerd heb in de samenwerking met Eagle’s Flight Benelux: echte win-win. We denken nog teveel van eerst voor mezelf zorgen en dan voor de ander. Als we oprecht voor elkaar zorgen dan hoef je nooit meer voor jezelf te zorgen!!!

Floortje Barneveld
8 years ago

Wat mij tegenhoudt? Hoe combineer ik een studie met een eigen bedrijf, terwijl ik ernaast dingen ontwikkel? Ik heb sinds de laatste Business Bootcamp een e-mail lijst gemaakt, ben bezig met een website, social media, beoordelingen etc. Zonder studie zou het makkelijker zijn; want: 2 dagen per week meer tijd. En commitment houdt voor mij in, dat ik geen robotje ben, dus niet 16 uur per dag ga werken.

Robert Rosier
8 years ago

Het is de hoeveelheid inzichten, de hoeveelheid acties, de hoeveelheid aan mogelijke implementaties, gecombineerd met het experimenteren wat werkt, wat aanslaat, wat niet. Daar ben ik voortdurend mee bezig, het resultaat is er, maar er kan nog veel meer. Ook is het een kwestie van focus en prioriteit, welke drie hoofdzaken verdienen alle aandacht en zijn dat wel de juiste drie.

Marc Müskens
8 years ago

Sinds ik met Open Circles ben begonnen kom ik tijd te kort. Naast mijn normale werkzaamheden voor mijn opdrachtgevers heb ik ook ideeën genoeg liggen om AAN mijn business te werken. Hiervoor kom ik tijd en mensen te kort. Ik ben erachter gekomen dat alleen werken zeker niet de beste optie is om te kunnen groeien en mooie plannen uit te werken. Maar wat ik implementeer… Dat gaat perfect!

Lesly Peeters
8 years ago

We have gotten so much information, tips & tools from Nisandeh, that we find it sometime very overwhelming to implement everything. We are trying to do too much too fast. We have to pace down.

Elsje Visser
8 years ago

Mijn grote uitdaging in de implementatie is naast (en door) chronisch tijdgebrek dat ik niet kies welke taak ik het eerst aanpak. Sommige ondernemers zijn heel goed in het stap voor stap aanpakken van wat er te doen staat. Maar velen, waaronder ik, hebben dat typische ondernemerstrekje om constant nieuwe ideeën te hebben en o ja! dat en dat ook nog van plan te zijn. Enz.

Tijdens de lunch bij een seminar zei jij, Nisandeh, heel kort en duidelijk: choose.
Dat klinkt nog steeds als een dreunende gong in mijn hoofd.

Mijn uitdaging dus: kiezen met vertrouwen dat daarna de volgende stap komt.

Esther Molenaar
8 years ago
Reply to  Elsje Visser

Hoi Elsje,

Kiezen is lastig. Probeer eens één van deze methodes:
1. Flip a coin
2. Wanneer je een toverstok had en je kon één van de taken direct realiseren en welke taak zou het meest impact hebben als je die direct kon realiseren.

Success!

Ellen van der Hall
Ellen van der Hall
8 years ago

First of all: how great Nisandeh: you all listened to the message, I hope all the present and future Business Bootcamp participants are happy. For me the past two Business Bootcamps have helped me to focus more and more, but sometimes I just lose it.

One of the difficulties of implementation is still to define my niche and target group.

The period between my first Business Bootcamp last October and the coming Master Entrepreneur in June has been too big and although I did the Financial Freedom in between, for me the coming Master Entrepreneur could have come earlier.

Anja Kruska
Anja Kruska
8 years ago

My challange is to keep going and not to give up working continuously on my business. Even so it’s hard sometimes to believe in the small successes.
Entrepreneurship needs a strong mind and soul to get through the ‘mindfucking’ moments.
Just last week kayaking between high waves (looking scary) along the Sicilien coast I had moments where my brain was played a lot with. I didn’t give up, but it reminded me of some moments running my business been scared or angry.

Keep going and don’t give up and don’t forget to celebrate the good moments!!

Mike Koehorst
Mike Koehorst
8 years ago

Goeie beslissing om te blijven bij de oude principes van de Business Bootcamp!

Wat implementatie betreft gaat het me prima af … maar als ik de reacties zo lees dan merk ik dat dit niet voor iedereen geld. Daar ben ik blij mee, want dat betekend dat mijn bedijf nog steeds bestaansrecht heeft 😉 Ik help mensen juist door middel van persoonlijke begeleiding context te bieden op maat waardoor het implementeren van onder andere jou lessen, maar ook de lessen uit bekende boeken, mogelijk wordt.

Mocht iemand interesse hebben neem dan even contact met me op.

Ik wil graag afsluiten met 2 tips:

1: Niet alles is voor iedereen van toepassing. Probeer alles wat je hoort en leest te vertalen naar jou situatie en neem alleen die dingen mee die NU het sterkst resoneren, sterke ‘aha!’ momenten opleveren.

2: Zoek professionele hulp voor die zaken waar je zelf moeite mee hebt of niet zo sterk in bent. en BETAAL DAAR VOOR. Je zult waarde vinden waar je waarde legt… Ik kom veel reacties tegen waarin mensen uitleggen via mastermind groepen bezig te zijn of diensten te ruilen… Hoewel mastermind groepen zéker hun waarde hebben en echt goed werken zijn er ook coaches, zoals ik, die je prima kunnen begeleiden met het implementeren van theorieën en concepten door ze toepasbaar te maken op JOU werkelijkheid.

Denk maar zo: stel, U bent hondentrainer. Uw bedrijf loopt lekker, maar tegelijkertijd zou het ook allemaal nog beter kunnen. Nu gaat u boeken lezen en cursussen volgen over succesvoller ondernemen, of over Marketing. In die tijd bent U geen honden aan het trainen, geen boek aan het schrijven over hondentraining, geen workshops aan het ontwikkelen. In plaats daarvan probeert u uzelf iets nieuws te leren… Waar iemand anders al expert in is.

As ik een hond zou nemen heb ik 2 opties. Optie 1: een paar boeken over hondentraining lezen, een oude martin gaus dvd en een paar seizoenen the dog whisperer kijken. Of optie 2: naar een goeie hondentrainer gaan. Grote kans dat ik bij optie 2 in een uur meer informatie op maat krijg dan in 3 uur zelf boeken lezen (en dan ook zelf niet bezig zijn met geld verdienen)

Goed, zoals Nisandeh zou zeggen: Op jullie succes! 🙂

Emily Nijhuis
8 years ago

Ik krijg van Open Circles zoveel nieuwe, maar tegelijk ook volstrekt logische informatie, dat implementatie heel gemakkelijk en voorhanden lijkt.
Toch struikel ik daar: HOE dan? HOE kom ik tot mijn doelgroep? HOE bepaal ik mijn kernproduct? Wat moet ik CONCREET doen om mijn omzet te verhogen?

Daaronder liggen alle valkuilen en oude aannames en nog oudere overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben, dat (alleen het streven naar al) veel geld verdienen onethisch is.

Langzaam, beetje bij beetje voel ik dat die vastgeroeste mindset aan het veranderen is, krakend en piepend, maar toch!

Ik ben erbij in het komende Business Bootcamp!

Renny Wiegerink
8 years ago

Waarom het moeilijk tot implementeren komt:

– neiging tot perfectionisme 🙂 waardoor elke implementatie een groot project dreigt te worden,
– het vraagt een heel andere focus en kennis dan mijn expertise als acupuncturist, en
– ik moet mijn volledige aandacht bij een implementatie kunnen hebben, net als bij de begeleiding van mijn patiënten. Met beide bezig zijn op eenzelfde dag, werkt niet optimaal.

Daarom zit ik deze week in Friesland, in een vakantiehuisje, waar ik drie uur per dag aan mijn nieuwe website werk!
Heerlijk, en even los van de dagelijkse werkzaamheden.

Nou ja, ik houd dus wel de mail bij :))

Peter Jonges
8 years ago

Wij helpen MBK bedrijven die groeien aan personeel zonder de moeilijkheden van het aannemen, ontslaan belastingen etc!

Door de inspiratie van Business Bootcamp en master entrepeneur groeide het bedrijf van 21 naar vijf medewerkers.

Een team hebben is niet moeilijk.

Ik hoop op 7 mei weer veel inspratie op te doen en collega ondernemers te ontmoeten!!

Agnes Hoogendoorn
Agnes Hoogendoorn
8 years ago

Ik heb zeker al veel geleerd en pas ook veel toe.

Waar ik tegen aan loop is: tijd. Naast mijn eigen bedrijf is het helaas nog steeds noodzakelijk dat ik ergens anders parttime in dienst ben. Daarnaast wil ik ook tijd over houden voor mijn kind.

Dit is een bewuste keuze, wat wel betekent dat de implementatie bij mij langer duurt.
Waar ik ook tegen aanloop is mijn perfectionisme. Het moet allemaal goed zijn. Dat probeer ik nu wel beetje bij beetje los te laten, is wel moeilijk…

Karin Versmissen
Karin Versmissen
8 years ago

Ik word geremd in de accenten en/of focus die ik wil leggen in mijn dienstverlening. Er zijn zoveel leuke dingen om te doen en er is zo weinig tijd. Hierin moet ik keuzes maken die duidelijker zijn. Waarin ligt nu net mijn onderscheidend vermogen?

Tineke Huizenga
8 years ago

Heb me zojuist (weer) aangemeld voor Business Bootcamp.
Ik wil graag dat mijn dochter van 15 de sfeer proeft van Open Circles, maar vooral om haar te stimuleren in haar aanwezige ondernemerschap.
YES we gaan samen!

Waar ik moeite mee heb in mijn ondernemerschap is dat ik weet dat er nog veel meer in mij zit maar ik niet weet waar de laatjes zitten. Om te openen…

Een duidelijke doelgroep benoemen is ook nog een dingetje…

Leuk een webinar! Zin in!

Conny Heerkens
8 years ago

Sinds de Business Bootcamp heb ik al veel geïmplementeerd – dat vind je terug in de nieuwsbrief die ik naar mensen stuur- ik geef 10€ korting aan nieuwsbriefmensen die mijn massage aanbiedingen op Facebook delen – en ja ik richt me meer op een doelgroep , ik kan haar ook steeds beter vinden- en ondertussen heb ik besloten de masseur te worden die haar mond houdt tijdens het masseren . Regelmatig hoor ik terug dat mensen een hekel hebben aan praten tijdens massages . Ondertussen geniet ik volop van het ondernemerschap . Dank je Nisandeh voor alle positieve energie/ inspiratie die je mij hebt gegeven ! Er valt nog veel te leren maar dat komt .

Naomi Dongelmans
8 years ago

Ik blijf soms draaien rond de dingen die ik denk die perfect moeten. Futilileiten…

Ik ben soms ook wat bang om dingen te implementeren, zeker als ik op de video sta. Ik moet ook gewoon over die angst heen.

En m.b.t. andere mensen inhuren, ik durf dat ook vaak niet, onbekend terrein. Ik weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Ik begin er dan ook niet aan.

Nelleke van der Palen
8 years ago

Met de ideeën die ik afgelopen tijd heb gekregen ben ik voortvarend aan de slag gegaan, maar soms heb ik moeite om zo veel informatie in een duidelijk plan te zetten, en dan vooral de nieuwe technieken, video’s maken, social media toepassingen en nieuwe tools als Pinterest en Evernote, om nog maar niet te spreken van webinarts geven. Met al deze nieuwe mogelijkheden is het eigenlijk niet zo gek dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie… Maar ik laat me niet van de wijs brengen en ga stug door op de nu ingeslagen weg.

Jeroen van Mierlo
8 years ago

Hallo Nelleke,

Erg herkenbaar wat je schrijft. Zelf hanteer ik als overzicht de 13 strategieën uit het Business Bootcamp. Elke categorie vul ik vervolgens aan met de aantekeningen uit de andere Master Classes, de video courses en het blog. Zo blijven de informatie en insights gerubriceerd bij de bijhorende strategie.
Wellicht heb je er wat aan.

Hartelijke groet, Jeroen

Ron Scheerder
8 years ago

Ik word vooral geremd door tijdgebrek. Ik heb zoveel te implementeren. Voor mij is dus het belangrijkste om goed helder te krijgen en houden wat de beste volgorde van de stappen is. Wat zijn de quick wins en welke brengen mij het resultaat om mijn doelen te bereiken.

Janine de Wolf
8 years ago

Ik vind het heel moeilijk om de juiste content te geven aan de ideeën voor mijn product. Bv webinars, workshops, passief inkomen.
Hoe ik de juiste content neerzet om mijn doelgroep op een effectieve manier te bereiken en hoe ik ze uiteindelijk kan bewegen om ook daadwerkelijk klant te worden.

Ik zou daar graag meer informatie en/of begeleiding in willen hebben.

Esther Molenaar
8 years ago
Reply to  Janine de Wolf

Hoi Janine,

Goede content begint bij een goed geformuleerde doelgroep. Hoe specifieker hoe beter.

Marjolein Kalter kan je daar heel goed bij helpen.

Succes!

Saskia Frankena
8 years ago

Als ik me tegengehouden voel dan is het eerlijk gezegd meestal mijn eigen interne radio. Dan raak ik overweldigd door het vele dat er schijnbaar tegelijkertijd en allemaal NU!!! moet gebeuren.

Zowel in als aan ons bedrijf.

Het helpt als er dan mensen zijn met wie je het samen kunt doen.

Zo besteden wij steeds meer werk uit, maar blijven wel als supervisor de kwaliteit bewaken. Dit dwingt ons ook tot steeds verder systematiseren, zonder de klanten te kort te doen. Ook de persoonlijke aandacht dient in beeld te blijven.

Marjolein Kamstra
8 years ago

Vaak denk ik dat het tijdgebrek is dat me belet te implementeren, maar dat is te kort door de bocht.

Ondernemen gaat in golfbewegingen: je maakt stappen, je bereikt je persoonlijke grens, pas op de plaats, je leert bij, maakt stappen, bereikt een nieuwe persoonlijke grens, pas op de plaats etc etc. Daar moet ik meer op vertrouwen.

En het kost mij nu eenmaal meer tijd dan ik zou willen. Ik kijk enorm uit naar de Master Entrepeneur om weer bij te leren en volgende stappen te kunnen zetten!!

Rose Marie Van Wijnsberghe

Het lukt me niet om onze workshop persoonlijk meesterschap voldoende aan de mensen bekend te maken. Ik werk intensief met social media , en toch heb ik zelden mensen die het delen of reacties. Dus ik doe iets verkeerd. Ik wil heel graag een opleiding bij jullie volgen die me kan leren hoe het echt moet. Dus graag jullie advies hoe ik ‘persoonlijk meesterschap’ van Roy Martina in de markt kan zetten. Vooral in Nederland, Welke opleiding is daar het meest geschikt voor.

EvaMaria de Belder
EvaMaria de Belder
8 years ago

The amount of information that is new …. where do I start ????

The moment that I start somewhere, then more information is coming in. It is nice to have so much information, but I feel I get stuck in trying to work out all this information.

Petra Rademakers
8 years ago

Het vrijmaken van tijd om alle uitgewerkte ideëen op de website te plaatsen en in te passen in het lopende programma staat nog niet op nummer 1 en daar zou het wel moeten staan.

Anouk Plantinga
8 years ago

Via Open Circles zit ik in een Master Mind groep met zeer gemotiveerde mensen. We zijn heel doelgericht bezig en ik merk dat vooral dat me helpt om te implementeren. We hebben elke twee weken een hangout, elke dag opdrachten en onze bestanden staan op Google Drive zodat we elkaar kunnen motiveren en scherp houden.

De regelmatige basis zorgt ervoor dat ik gedreven blijf. Ik heb gigantisch veel geleerd in de seminars van Open Circles, maar na een tijdje ebt het vaak een beetje weg en dat is zo jammer. Gecombineerd met deze groep is het voor mij perfect zo. We spreken dezelfde taal en helpen elkaar naar een hoger plan en werken met wat we hebben geleerd bij Open Circles.

Marjo Engbers
8 years ago

Hallo Nissandeh/Allemaal,

Zoals de meesten heb ik ook te weinig tijd. Maar misschien moet ik zeggen: Ik DENK dat ik te weinig tijd heb, of ik KIES voor iets anders om mijn tijd aan te besteden…….Maar zoals iedereen heb ook ik maar 24 uur in 1 dag zitten. Dus het gaat toch weer om de juiste keuzes te maken. Zoveel tips en adviezen die ik van Nissandeh heb gekregen kloppen allemaal, en zijn voor mij ZO herkenbaar.

Dus ik ga implementeren, keuzes maken. En ja, ik weet ook niet precies waar ik moet beginnen. Dus ik heb maar eens een agenda geactiveerd op mijn laptop, ga mijn afspraken erin zetten, en vooral mijn ‘things to do’. en dus vooral uitvoeren!!

Regelmatig zit ik met mijn handen in het haar, dan pak ik de readers van de Business Bootcamp, BuisinessIQ en de Remarkeble Product Master Class erbij, dan krijg ik weer een beetje orde in mijn chaos. Ik kijk uit naar de volgende lessen van Nissandeh, eind juni de Master Entrepreneur. Tot ziens, groet, Marjo.

Jeroen van Mierlo
8 years ago

Hallo Nisandeh,

Allereerst bedankt voor alle inzichten die je hebt gegeven in het Business Bootcamp, de Businiess IQ en de Remarkable Product Master Class. Alles in heldere stappen.

Het punt waar ik in de implementatie tegenaanloop:
Waar begin ik eerst, hoe grijpt het één, in het ander?

Ik kijk uit naar de de Master Entrepreneur en Business Mastery in juni!

Hartelijke groet, Jeroen