HET IS NU OF NOOIT

1495 views | 61 reacties |
shares

Tijdens de afgelopen Business Bootcamp deed ik een voor velen verrassende aankondiging.

Hieronder een clip uit die bewuste Business Bootcamp:

Ja, de eerste Business Bootcamp was 7 jaar geleden…

Ik herinner me nog dat er tijdens die allereerste Business Bootcamp een vrouw naar me toe kwam die zei dat ze eigenlijk geen geld had, maar zich tóch voor de Master Entrepreneur en Financial Freedom trainingen had ingeschreven, ‘omdat ze voelde en wist dat het de juiste beslissing was.’

Een paar jaar later kreeg ik een dankjewel bericht van haar dat ze dat jaar €285.000 had verdiend (bijna 10 keer zoveel als voor de Business Bootcamp).

Een bericht als bovenstaande is onbetaalbaar voor mij, daar doe ik het voor…

En daar blijf ik het voor doen, want hoewel de Business Bootcamp van juni 2016 de LAATSTE BUSINESS BOOTCAMP OOIT zal zijn, is het in feite een NIEUW begin…

Ik zal het uitleggen…

De periode van de MEGA, open, GRATIS trainingen is na dit jaar definitief voorbij (De GRATIS Business Bootcamp is met 1500-2000 deelnemers het grootste trainings- en netwerk evenement voor zelfstandige professionals in Europa).

Als Open Circles Academy gaan we ons nu richten op een bepaald type ondernemer dat maximale kans heeft op duurzame groei van hun business en financiële vrijheid.blogpost3

Mensen vragen me vaak: “Kan IEDEREEN succesvol zijn als ondernemer en financieel vrij worden?” of “Kan iedere ondernemer een Enlightened Millionaire worden?”

En mijn antwoord is altijd hetzelfde…

“Ja, ik geloof dat iedere ondernemer succesvol, financieel vrij en een Enlightened Millionaire kan worden… MITS hij of zij bereid is te DOEN WAT DAAR VOOR NODIG IS (zoals tijd, geld en moeite investeren in leren HOE je als ondernemer jouw hoogste doelen bereikt).

Maar in de praktijk blijkt dat niet iedere ondernemer daartoe bereid is. En daarom gaan we volgend jaar alleen verder met het type ondernemer dat daartoe WEL bereid is.

Hoor jij daarbij?

Ik wil niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is om te implementeren wat je leert in de Business Bootcamp en onze gevorderde trainingen, maar eenvoudiger vind je het nergens. En degenen die het materiaal consistent implementeerden en bleven implementeren, plukten daar de vruchten van

We zoeken ondernemers die geloven EN begrijpen dat de wereld geholpen is met jouw maximale succes als ondernemer. Dat je (bijna) de plicht hebt om succesvol te zijn, omdat je met jouw expertise een maximaal aantal mensen helpt en er dankzij jouw succes óók genoeg geld overblijft om te geven aan goede doelen.

Waar het ons om te doen is, is verwoord in onze missie, die onveranderd blijft:

Creating a better world by empowering entrepreneurs to fulfill their greatest potential

Na de Master Entrepreneur training in september vertel ik je meer over hoe onze nieuwe programma’s jou gaan helpen jouw maximale succes te bereiken.

Maar tot dan, zijn er 4 URGENTE en ABSOLUUT LAATSTE KANSEN die je niet mag missen.

KANS 1

Als je nog nooit hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp en je ooit nog van plan was deze te volgen, dan is ooit nu gekomen. In juni heb je de laatste mogelijkheid om te ervaren wat meer dan 25.000 ondernemers in de afgelopen 7 jaar hebben ervaren en belangrijker – welke resultaten je kunt behalen als je bereid bent te doen wat daar voor nodig is.blogpost2

Zorg ervoor dat je geen spijt krijgt dat je het NOOIT hebt meegemaakt (terwijl je er nota bene van wist).

KANS 2

Als je WEL ooit naar de Business Bootcamp ben geweest – in juni is het jouw laatste kans om op herhaling te gaan tijdens deze LAATSTE (feestelijke) editie OOIT. Een ongeëvenaarde laatste kans op nieuwe energie, inspiratie, netwerkcontacten en inzichten waar je de rest van je (zakelijke) leven je voordeel mee kunt doen.

KANS 3

Je krijgt een allerlaatste kans om een ONVERGETELIJKE indruk achter te laten bij bevriende ondernemers en collega’s die de Business Bootcamp nog niet kennen. Je weet dat je de Business Bootcamp moet hebben meegemaakt om er écht over te kunnen meepraten. Een ding is zeker, mensen vergeten niet aan wij zij hun eerste Business Bootcamp te danken hebben. En dat zal zeker gelden voor de LAATSTE EDITIE ooit. Geef jouw vrienden de link om zich aan te melden (en ga het SAMEN meemaken).

KANS 4

Last but not least. Vanaf volgende jaar zullen onze nieuwe gevorderde programma’s alleen toegankelijk zijn voor Master Entrepreneurs. En in de laatste Business Bootcamp (25 en 26 juni), krijg je dus ook de LAATSTE kans om je met maximaal voordeel in te schrijven voor de Master Entrepreneur training in september.

Maar wacht alsjeblieft niet tot juni met kansen grijpen. Het is NU of nooit.Blogpost4

Zodra de INSCHRIJVING voor de Business Bootcamp is gesloten, zijn bovenstaande kansen ook VOORGOED verdwenen. We kunnen niet voorspellen op welke dag we precies zijn volgeboekt, maar de inschrijvingen stromen sneller binnen dan ooit.

(“Oe!” , “Ah!” en “Yeah!” zeggen ze op kantoor)

Alsjeblieft, zorg dat je geen spijt krijgt en grijp deze allerlaatste kans, want de meeste vorige ‘gewone’ Bootcamps waren al weken van tevoren uitverkocht.

Klik hier en meld je aan voor de LAATSTE BUSINESS BOOTCAMP OOIT

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. Als je interesse hebt, krijg je alleen spijt als je deze laatste kans niet grijpt (terwijl je er wel van wist).

Tot slot

Deze maanden ben ik druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe Open Circles programma’s met het meest krachtige, effectieve en educatieve materiaal wat je maar kunt bedenken voor zelfstandige professionals die willen transformeren naar de best denkbare versie van hun ondernemende zelf.

En omdat ik graag de beste oplossingen biedt voor jouw meest prangende problemen, ben ik heel benieuwd naar jouw grootste ACTUELE uitdaging op zakelijke gebied.

Dus, laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder:

Wat is het grootste obstakel, jouw grootste uitdaging die je ervan weerhoudt om maximaal succes te hebben als ondernemer en financieel vrij te worden?

Zodra jouw comment is geplaatst, krijg je als dankjewel een ticket voor het 1-daagse Elements of Success seminar in september, daar ga je van smullen!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL DIT ARTIKEL alsjeblieft met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo weten bevriende ondernemers ook dat het hun LAATSTE kans is om de Business Bootcamp ooit nog eens mee te maken.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
61 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn focus te behouden en prioriteiten te stellen. Ik laat me nog steeds te veel afleiden door dingen die er niet of minder toe doen in mijn business.
En ik luister nog te veel naar de stemmetjes in mijn hoofd die zeggen dat het onmogelijk is.

Gelukig heb ik het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en is mijn omzet daarmee ook gestegen.

Ik weet dat mijn successen letterlijk voor het oprapen liggen. Ik ben alles aan het implementeren wat ik heb geleerd. En ik neem actie om mijn mindset om te draaien naar een goede gezonde groeimindset.

Arina Angerman
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is het ontwikkelen van 3 online ‘remarkable services’ (must have & remarkable) en een webinar. Mede dankzij deelname aan Business Bootcamp juli 2014 veranderde ik van ondernemende werknemer naar sociaal ondernemer en verdubbelde mijn (business) income.

Robert Rosier
6 years ago

Ik verveel me snel, dus voor je het weet begin ik weer met iets nieuws. Ik kan veel en vind zoveel leuk om te doen…

Wendy Weel
6 years ago

Wat ontzettend jammer!! En wat ontzettend balen!!! Wat had ik graag gekomen maar ik ben op reis, ik zit voor een WordPress Congres in Wenen die week. Gelukkig ben ik wel een keer geweest en daar pluk ik nog steeds de vruchten van.

Ik zal zoveel mogelijk ondernemende collega’s naar deze laatste Business Bootcamp sturen.
Succes met het ontwikkelen van ander, nieuw materiaal, ik kijk er naar uit!
Op jullie Succes 😉

Cynthia Zwart
Cynthia Zwart
6 years ago

Volgens mij is mijn grootste obstakel nog altijd zelfvertrouwen. Ben ik wel goed genoeg om al mijn doelen te kunnen en mogen bereiken?

Niña Mooi
6 years ago

Waar ik moeite mee heb, is om een goede planning te maken met prioriteiten en dat uit te voeren zonder verzand te raken in andere zaken en details. Hoe meer ik in de details zit, hoe minder de grote lijnen neergezet worden

Eric Plantema
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is om nieuwe klanten te vinden via LinkedIn en het geven van gratis trainingen ipv via dure leads kopen, zoals ik nu doe.

Kevin colle
6 years ago

Mijn grootste obstakel is dat ik teveel wil doen en alles zelf wil doen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Ik heb nog veel uitdagingen.
De grootste uitdaging is alles in de juiste volgorde implementeren. En vervolgens de juiste focus bewaren. En wellicht ook risico’s durven nemen. En dan aan mijn zelfvertrouwen werken.

Genoeg werk aan de winkel. Dat is niet erg, maar soms verlies ik mijn geduld….ik zou willen dat er 100 uren in een dag zitten. En dat accepteren is ook een uitdaging. 🙂

Bene Bailleul
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is focus en er blijven voor gaan.
Als ik dan een focus heb dan komen er weer nieuwe ideeën en dan ben ik afgeleid. Begin twijfelen en verlies mijn focus.
En nu … focus 😉

Henri Leest
Henri Leest
6 years ago

Ik heb enorm veel geleerd op de Business Bootcamp. Maar twee grote uitdagingen blijven er over:

Het behouden van de focus. Ik krijg te veel ideeën en heb te neiging om hierdoor mijn aandacht te zeer te spreiden. En daardoor komt niets

De kennis van de Business Bootcamp heb ik wel opgedaan. Maar het implementeren blijft een probleem.

Rozanne van Heiningen
6 years ago

Mijn grootste obstakel om sneller verder te groeien is tijd. Ik vind het geweldig om te ondernemen maar als zelfstandig werkende alleenstaande moeder vind ik het lastig om nieuwe tijd vrij tr maken voor verdere ontwikkeling; het lukt wel maar een tand lager.

Ik wil er in de eerste plaats voor mijn dochter zijn. Daarnaast heb ik mijn eigen werkinkomen gecreëerd waarbij ik veel tijd kwijt ben met reizen. Maar afgelopen week heb ik mijn online programma gelanceerd, nu is het mijn taak om daar veel tijd aan te geven en het te promoten. Tot in juni voor de laatste Business Bootcamp.

met liefde Rozanne

Elske van de Fliert
6 years ago

Mijn grootste obstakel, grootste uitdaging die me ervan weerhoudt om maximaal succes te hebben als ondernemer en financieel vrij te worden? Ik merk dat ik constant groei, ik merk dat ik steeds beter word, ik merk dat ik steeds meer kansen creëer.

Dus eerlijk gezegd: ik heb niet het idee dat iets me tegenhoudt. Er zijn soms dingen die ik niet weet, of dat ik uit mijn comfortzone moet, of dat het echt niet makkelijk gaat, of dat ik veel sneller wil dan het gaat. Maar ik zie echt vooruitgang. Ik vul elk kwartaal de Success Inventory in die we tijdens de Business Bootcamp invullen en ik zie gewoon stijging op alle fronten (toevallig gister nog gedaan).

Maar als er dus iets zou zijn, zou het: makkelijk toegang tot kennis die ik op dat moment nodig heb, zijn. Dat ik met een probleem zit en dan snel de oplossing kan vinden doordat ik bijvoorbeeld een video kan kijken van Nisandeh of Vered, waarin uitgelegd wordt wat ik kan doen. Dat ik dus ook makkelijk kan zoeken op onderwerp.

Vervolgens wil ik er best even voor gaan zitten om er mee aan de slag te gaan, het hoeft niet allemaal in kleine brokjes. Ik heb bijv. de Write Your Book op video gedaan, heerlijk, kon ik helemaal mee uit de voeten en ben ik nu aan het implementeren.

Marianne de Werdt
6 years ago

Als ik zie wat de Business Bootcamp al voor mij heeft gedaan is mijn grootste obstakel momenteel financiën. Ik smul van alle informatie en tips die Nisandeh geeft en vraag me af wat er zou gebeuren als je de trainingen zal volgen. Wat ik mis is de strategie, dat kan ik zelf eigenlijk niet bedenken.

Daarnaast ben ik gaan genieten van het spel dat ondernemen heet. Voorheen genoot ik alleen van het uitoefenen van mijn vak. Ik ben aan het zaaien en voel de bodem al borrelen. Weldra kan ik gaan oogsten.

Marjan Mell
Marjan Mell
6 years ago

Een grote uitdaging is om mijn omzet te verdrievoudigen. Een nog grotere uitdaging is om gefocust te blijven. Ik kan nog wel eens wegdromen!

Maria van den Bekerom
Maria van den Bekerom
6 years ago

Mijn grootste obstakel is klanten werven.

Xxandr Kaspers
6 years ago

Heb twee Business Bootcamps meegemaakt en veel van geleerd en nog meer inspiratie uitgehaald. Doordat ik teveel nieuwe uitdagingen zie en ideeën heb wil ik teveel doen. Ook alles zelf willen doen om de hoogste kwaliteit en service te kunnen bieden kost veel extra tijd.
Probeer me te focussen op de belangrijkste dingen, maar de dag blijft met maar 24 uur te kort… Hopelijk bieden verdere adviezen van Nisandeh uitkomst.

Roland Boukema
6 years ago

Geweldig de Open Circles trainingen. Ik heb mijn business radicaal omgedonderd. EN DAT VOELT PERFECT!

Mijn prangende vragen zijn:
> Mijn Target Audience zat sterk in de banken/verzekeringen. Dat droogt op. Nu heb ik wel goed helder waar dan wel een goede TA zit, alleen hoe daar nu SNEL business te doen?
> hoe ga ik mijn Target Audience beperken,
> hoe diep moet je ‘graven’ om je Target Audience goed te kennen?

Aafke Dijkstra
6 years ago

Mijn grootste obstakel is de implementatie. Ik heb nu Financial freedom en Breakthrough to Succes gevolgd. In september Masterentrepreneur. Grote hoeveelheid informatie maakt, dat er eigenlijk niet zoveel uit mijn handen komt. En ja Focus, focus. Als ik op cursus ben denk ik, dat kan ik wel. Geen probleem. De praktijk is weerbarstiger. Er is zoveel informatie, dat ik af en toe denk. Zal wel. Nu moet ik dit weer doen om succesvol te worden. Oja, en dat zal ook wel helpen?

Jervis Groeneveld
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is mijn BackEnd 2 met herkenbaar toegevoegde waarde & impact succesvol in de markt te profileren (BackEnd 1 legt die ‘brug’ nog onvoldoende).

Tara Esther Kleij
6 years ago

Mijn grootste obstakel is dat ik het moeilijk vind om mijn tijd goed in te delen tussen werk en vrije tijd. Als zelfstandige lijk ik wel altijd aan het werk te zijn.

Frans Janssen
6 years ago

Tja, …., mijn grootste obstakel ben ik zelf. Iedere dag weer de juisre drive vinden en de moed erin houden is tuff. Mijn energie loopt dan meer dan eens weg. Focus en nieuwe klanten is de uitdaging op dit moment.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Frans Janssen

Als ik jou stukje lees Frans, dan vraag ik mij af of je wel met de juiste dienst of product bezig bent? Wanneer je met je dienst of product bezig bent zou je er toch energie van moeten krijgen? En de juiste drive vinden is dan toch niet nodig? Of berijp ik je verkeerd?
Als het goed is ben je nu met je passie bezig.

Geja Heinen
6 years ago

Mijn grootste prangende probleem: hoe krijg ik alles gedaan wat er, naar mijn idee, moet gebeuren: presenteren, voorbereiden, social media, acquireren, mensen aantrekken om te delegeren, instrueren. Ik wil graag delegeren maar goed delegeren kost ook tijd..om te instrueren.

Yildiz van der Zijden
6 years ago

Mijn grootste obstakel is dat de groei van mijn online training me niet snel genoeg gaat…en tegelijkertijd te weinig tijd om alles te doen wat ik wil/moet doen om die groei te behalen.

Ine Mulder
6 years ago

Geld vragen… vind ik zo ongelooflijk moeilijk! Het blijft een struikelblok. Ik voel me altijd opgelaten als ik een factuur stuur. Alsof ik mijn klant om een gunst vraag..!

Ik wíl dit veranderen, daarom nog een keer Business Bootcamp. Wat een geluk hier nog één laatste keer aan mee te kunnen doen.

Marjolein Kalter
6 years ago

Mijn grootste obstakel zit in het neerzetten van meerdere producten zodat ik vervolgverkopen kan doen

Jaco Beeuwkes
6 years ago

Dat ik 101 ideeën heb maar niet in actie kom. Wat wil ik nu echt? Waar wil ik mijn energie instoppen ipv het naar allerlei dingen weg te laten lekken? En mijn onzekerheid staat me in de weg. Daardoor geen beslissingen durven maken.

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago
Reply to  Jaco Beeuwkes

Misschien helpt het als je uitzoek wat je het liefste doet van al die honderd en een ideeen en daarmee aan de slag gaat en dan je focus zien vast te houden want ideeen blijven altijd komen. succes ermee.

Carolien Schooneveld
6 years ago

Mijn grootste probleem is dat ik na meerdere trainingen wel een beeld heb van wat er allemaal moet, maar dat dit te veel is om op een rijtje te zetten. Wat moet ik, in mijn situatie eerst gaan doen, wat kan als tweede? Ook ontbreekt mij het ‘hoe’ nog te vaak.

Tenslotte zijn er veel tegenslagen: website uit de lucht door ontbrekende updates, malware waardoor Google je uit de zoekmachines gooit, opgeschoonde lijsten die je moet hebben voor je Mailchimp mag gebruiken. Dat soort dingen kosten veel energie en vertragen mijn ideeën!

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Zoooo herkenbaar allemaal!

Tilly van der Knaap
6 years ago

My 2 biggest problems are time (to grow my business itself) and defining a SUPER remarkable product.

Birgit Dieleman
6 years ago

Mijn grootste struikelblok is, dat ik een dienstverlenende business heb, waarin ik nog steeds zelf veel aan het wrk ben. (uurtje factuurtje) Ik weet niet zo goed hoe ik dit kan veranderen. Heb wel heel veel ideeën, maar het lukt me nog niet om deze te implementeren.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Dag Birgit, ik ben even op je website gaan kijken; Je bent al goed bezig. wat mij wel opvalt op je website dat het een overload aan vanalles is. Er is ook een grote diversiteit. Wellicht kan je je meer specialiseren in een richting. En ik denk dat je in jou vak ook online dingen kunt doen. Een ebook bijv?
je laatste blog heb ik gelezen dat is ook al een heel mooi iets!
veel succes!

Hermien Redmond
Hermien Redmond
6 years ago

Ik heb heel veel kennis opgedaan, maar moet zoveel implementeren en weet niet goed waar ik moet beginnen. Met als resultaat dat het heel moeizaam gaat.

Sabine Schalkwijk
6 years ago

Nu ik het eindelijk helemaal gevonden heb en enthousiast ben over mijn product kan ik gaan als een speer met alle opgedane kennis dacht ik… nu komen de vaardigheden, keuzes en prioriteiten om de hoek kijken, hoe doe ik dit, wat wel, wat niet en wanneer dan wel? Wat een proces! …met heel veel vallen en opstaan! Wat een ervaring!

Arnoud Kas
6 years ago

When I look at you Nisandeh. I see that business models (doing good stuff and make money from it) is what you love doing.

For me this model is necessity to get ahead and earn a decent living.
If I would be financially free, I would also do good stuff, but not primarily to get money out of it. Right now f.i. I’m helping my parents, for they have a hard time growing old and all the mental and physical restrictions they encounter. I find it great to do this for them, but I won’t sent them an invoice for sure.

My wife Baudy and me are volunteers for refugees and help them to get acquainted with our country. That’s great work but unpaid.

I see that with a lot of money I could do perhaps more good stuff, but I prefer to put time and energy also in the “hands on, good stuff” so to say, rather than try to grow a big business first.

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

mijn grootste obstakel is naar de mensen toegaan en ze aanbieden wat ik kan en mezelf aanprijzen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Je hoeft jezelf niet aan te prijzen Jan. Je hoeft enkel over je passie te vertellen en ze te laten voelen wat jouw dienst voor hen kan betekenen. En vertrouwen opbouwen.

jet Sebus
6 years ago

My biggest stumbling block is my mindset. I’ve made progress, but I’m not yet where I want to be. I know give a lot of value, but I’m still too shy to ask to be paid for my value, instead of or my time.

Thanks a lot, Nisandeh, Vered and team, for the steps I did take. It feels so much better than before. Big hug from Jet.

Roy Somer
6 years ago

Ik heb veel kennis opgedaan, maar heb een probleem met implementeren.

Cora Hiebinger
6 years ago

My biggest problem is still implementation. Between working one-on-one with my clients and building up a second pillar of my business – giving workshops, writing a blog and newsletter and doing all the other administrative stuff that is just part of entrepreneurial life I started to also take better care of myself – meaning some sports everyday, enough sleep and taking care of my relationships.

So I am implementing, but it is like tiny mini-steps – nothing compared to what I should be doing when I look at all the material I already have from you and what is provided in the Implementation Ninja.

So sometimes this makes me a bit frustrated – and then my mindset has a tendency to kick in again – even though that is much better, especially after Breakthrough to Success – and getting better with each course I take with you! – But of course – I will never, never, never give up! 🙂

Dingena Tromp
6 years ago

Grootste obstakel is nog steeds tijd, business gaat goed, maar dan wordt je weer geleefd door de hectic van de dag en moet je weer even achteruit stappen om van een afstandje te kijken hoe nu verder en wat willen we nu echt.

Gaan we goed en hoe krijg ik het personeel ook mee in de trein en hoe snel kunnen we iets implementeren, willen we niet te snel? kortom nog altijd een heleboel vragen als ondernemer.

Moniek Jansen
6 years ago

Balans vinden tussen enerzijds focus voor en tijdsinvestering in lopende business en anderzijds voor de ontwikkeling van nieuwe (online) business.

Roy Sijgers
Roy Sijgers
6 years ago

Mijn grootste uitdaging is om te blijven focussen op het grotere doel en de tussenliggende doelen en niet teveel aandacht aan het proces te geven. (of dat nu wel of niet perfect is; het antwoord op die vraag is is nl altijd nee 🙂 Lekker comfortabel.)

Christa Vermeer
6 years ago

Mijn grootste obstakel en uitdaging ben ik zelf, het vertrouwen in mijzelf en focus, ik laat me afleiden door mijn eigen twijfels, kan ik het wel, weet ik wel genoeg. Dit kost tijd en energie die zo verstrijkt en wegloopt.

Hoe pak ik de draad weer op, mijn verlangen te volgen, autonoom en vanuit mijn hart te werken. Mij volle potentieel in het licht te zetten.

Pauline Cromvoirt
6 years ago

Kort samengevat. Mijzelf 🙂
Maken van juiste keuzes! Tijd, product, doelgroep, keuzes en geduld!

Fabienne Kootstra
Fabienne Kootstra
6 years ago

Ik heb helemaal mijn ding gevonden en ben daar erg blij mee. Om het nu allemaal uit te rollen is een heel proces. Vooral het prioriteiten stellen. Wat doe ik wanneer en vooral wat doe ik eerst en hoe ga ik het doen? Het is elke dag weer leren. Steeds een stapje verder in het proces. Spannend en zo leuk ook!

Frank Verberne
6 years ago

Mijn grootste uitdaging momenteel is vooral het plannen en het plan blijven uitvoeren (get in line & stay in line). Ik merk dat ik snel afgeleid raak, al lukt het een stuk beter door in blokken te werken waarin ik ongestoord aan 1 ding tegelijkertijd werk. Ook het implementeren van geleerde technieken is een struikelblok. Theoretisch weet ik veel, maar het daadwerkelijk toepassen is een heel ander verhaal.

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

gewoon er voor 100 % in te stappen.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Waarom lukt het niet om er voor 100% vor te gaan?
Welke obstakels zie je en angsten zijn er nog?

Nicole Nagelgast
6 years ago

Mijn grootste obstakel is het goed verkopen van mijn product. Ik ben vaak te bescheiden en under sell mijn waarde of kan het niet goed onder woorden brengen wat het de klant gaat opleveren!

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Nicole, je kunt klanten die al bij je kochten vragen wat de meerwaarde voor hen is en waarom zij voor jou kozen. Dat maakt het gemakkelijk voor jou om het over te brengen aan potentiële klanten.
En je verkoopt niet, je maakt de wereld mooier 🙂

Claudia Verstegen
6 years ago

Hi, unlike most of the participants I’m selling a product and not consultancy. So after the business bootcamp I know what To do To create /connect To a target community. My question is how can I manage to keep my product development up to speed.

Anja Bakker
Anja Bakker
6 years ago

Mijn grootste uitdaging en tegelijk struikelblok ben ik zelf! Het is toch steeds weer het verschil tussen de theorie en de praktijk… hoe blijf ik gefocust, hoe houd ik alle ballen tegelijk in de lucht, hoe zorg ik dat ik mijn doelen haal? Er zijn vele touwtjes die aan je trekken, ik ben snel afgeleid, ga in de hoogste versnelling en 10 dingen tegelijk doen… waardoor je juist eigenlijk minder bereikt dan je wilt. Het is lastig om een stap terug te nemen en kritisch te kijken naar het proces en je te focussen op ‘1 ding tegelijk’

Maurtis von Heijden
Maurtis von Heijden
6 years ago

Mijn grootste obstakel is dat ik te divers ben; een te breed aanbod (van organisatiestrategie tot en met intervisie) aan een te brede doelgroep (van stichtingen tot farmaceuten)

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Wat is je werkelijke passie?
Waar heb je zelf het meest mee geworsteld?
Wellicht heb je hier iets aan om een keuze te maken waar jij je op wilt gaan richten en zo je focus te bewaren en een expertstatus te krrijgen.
Of vraag je omgeving waar ze aan denken bij jou.

Thomas Monsma
Thomas Monsma
6 years ago

Mijn grootste obstakel is de tijd die ik moet investeren naast mijn reguliere baan. Nadeel daar van is de lage snelheid van groei en ontwikkeling van mijn bedrijfje ( hobby?) Voordeel is wel het feit dat ik mij door mijn vaste baan, deze trage groei kan permitteren.

Trijntje de Haan
Trijntje de Haan
6 years ago

Wat me weerhoudt is de grote kans op succes: dat zal met zich meenemen dat alles in een stroomversnelling gaat. Mijn gedachte is dat daardoor de ontwikkeling niet meer zorgvuldig en afgestemd op de missie zal kunnen groeien. Dat het zijn eigen leven leidt, en dat ik daardoor geleefd ga worden.