Het is weer gratis!

3435 views | 121 reacties |
shares

Het is mijn missie om jou te helpen succesvol te zijn met je bedrijf. Meer dan 122.000 mensen heb ik begeleid op hun pad naar succes in trainingen, seminars en met persoonlijke coaching.

Honderduizenden zijn geholpen met de gratis content in mijn blog, rapporten, webinars, online (video) cursussen en live seminars.

Maar… HET programma waar ZZP-ers hun pad naar succes ontdekken is de 2-daagse Business Bootcamp

Wist je dat de Business Bootcamp zijn 5-jarig jubileum viert? En dit heuglijke feit komt met heel goed nieuws voor jou:

De Business Bootcamp zit boordevol strategieën, tools, methoden en netwerkcontacten die je als ZZP-er nodig hebt om te slagen in de nieuwe economie. Terwijl je doet waar JIJ goed in bent én waar jouw passie ligt!

Er is toch niets mooiers?

Vertel dus de ZZP-ers en ondernemers in je netwerk over de Business Bootcamp en geef ze jouw vriendenlink om zich aan te melden. Doe het in eerste instantie niet voor de beloning. Doe het omdat jij hen daarmee helpt een commercieel succes te maken van hun passie.

Niemand vergeet OOIT wie hen de Business Bootcamp heeft aanbevolen. Ze blijven dankbaar aan degene die aan het begin stond van hun succes.

Waar vind je jouw vriendenlink?
Je vindt jouw vriendenlink in iedere wekelijkse e-mail nieuwsbrief die je als Open Circles relatie ontvangt. Of we sturen je direct jouw vriendenlink in een aparte e-mail als je hieronder jouw e-mail adres invoert:

Zoals ik al zei in de video, de Business Bootcamp is altijd actueel en afgestemd op de behoefte van de deelnemers.

DUS heb ik een heel belangrijke vraag aan JOU:

Als je nog nooit hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp:

  • Wat is jouw grootste uitdaging? (Waar kan de Business Bootcamp jou mee helpen?)

Als je al eerder hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp:

  • Wat is voor jou het meest waardevolle wat je uit de Business Bootcamp hebt gehaald?
  • En wat is op dit moment jouw grootste uitdaging? (Waar kan de Business Bootcamp je mee helpen?)

Plaats jouw antwoord(en) alsjeblieft in het commentaarveld hieronder:

Met jouw antwoorden kan ik het programma van de Business Bootcamp nog beter afstemmen op jouw behoeften.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

121 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marieke Gels
7 years ago

Al lang geleden de Business Bootcamp; het heeft geleid tot een targed audience Vitale Vrouwen en mijn ontwikkeling van het hebben van een hobby tot een business. Tenminste…daar ben ik naar op weg.

Dinand Reiling
7 years ago

Open Circles en Nisandeh Hartelijk Dank voor de Business Bootcamp van januari 2014!
Één van de waardevolle adviezen was om te gaan bloggen! Niet geweten dat dit erg effectief is. In bijna de helft van alle landen wordt mijn blog gelezen, in ieder geval, er wordt op geklikt!

Een ander waardevol advies is het besef dat er vaak 1 kans is. Mooi geïllustreerd tijdens de Business Bootcamp. Ik stap eerder op iets af en ben amper bang voor een eventuele teleurstelling.

Nog een mooi advies is de implementatie om de inventory score te gebruiken. Geeft goed inzicht in de vorderingen hoe het zakelijk, persoonlijk en financieel met je gaat, maar vooral hoe het verloopt.
Dit is nog maar een gedeelte van alle waardevolle dingen die ik mee naar huis mocht nemen. Voor mij was het een mindset voor het leven.

Robert van der Wulp
7 years ago
Reply to  Dinand Reiling

Inderdaad Dinand. De systemen die je leert in iedere cursus zijn direct toepasbaar en geven een heel belangrijk thema weer:

Meten is weten!

Voorheen deed ik maar iets en dat werkte vervolgens of niet. En soms werkte het 1 keer en de andere keer weer niet of maar half.

Dan ging ik weer op zoek naar iets anders. Nu meet ik veel meer resultaten, vraag ik klanten om meer feedback en stel ik mijn plannen bij ipv iets compleet nieuws te bedenken.

Marie-Astrid Zeinstra
7 years ago

Na twee Business Bootcamps in 2013 zijn dit mijn belangrijkste geleerde lessen:
1. Stop met uurtje-factuurtje denken en bedenk hoe je de meeste waarde kunt bieden aan je klanten en welk prijskaartje daarbij hoort.
2. Winners never quit, quitters never win. Get in line, stay in line.
3. Het voelt goed om deel uit te maken van een community van bewust levende en ondernemende mensen!

Mijn belangrijkste uitdaging op dit moment is (nog steeds): hoe laat ik mijn mailinglijst groeien, zodat ik aan nog meer klanten waarde kan bieden?

Esther Molenaar
7 years ago

Hoi Marie-Astrid, ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je mailinglijst te laten groeien.
Voor mij was het de uitdaging om de juist opt-in te vinden. En het e-book dat ik nu heb begint in de buurt te komen.

Ik kan je ook aanbevelen om meerdere opt-ins te hebben: een e-book en een video-serie en misschien een webinar.

Dan kun je voor verschillende mensen een passende opt-in maken.

Ine Van Hofstraeten
7 years ago

Hoi Esther en Marie-Astrid,

Klopt helemaal wat Esther zegt. Als je de juiste opt-in hebt, waar je doelgroep echt wat aan heeft en naar op zoek is, komen de inschrijvingen vanzelf.

Ik heb nu ook meerdere opt-ins, e-book en video-serie en je merkt toch dat dat je geloofwaardigheid vergroot.

Tonnis van Dam
7 years ago

TIP: gebruik hierbij ook meerdere websites die passen bij jouw product en markt. Laat de websites naar elkaar verwijzen. Gebruik op elke website een andere opt-in die allen naar dezelfde database wegschrijven.

Caroline van Wijk
7 years ago

Beste Marie-Astrid: met een sterke opt-in en waardevolle blogartikelen. Bedenk dat je je blogartikelen ook kunt delen op social media. Ook je oude blogartikelen!

Jur Houtman
Jur Houtman
7 years ago

Ik heb via de mailings al veel opgepikt waar ik blij mee ben.

Vooral het focussen, jezelf en bedrijf onder de loupe nemen. Voor jezelf duidelijk krijgen waar je krachten liggen en soms dingen uit handen geven om verder te komen.

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Jur Houtman

He Jur,

Geweldig dat je dat uit de mailingen van Open Circles hebt gehaald. Het is ook een enorme bron van informatie waar je gewoon toegang toe hebt.

Mooi om te lezen dat dit blog jou al heel veel heeft gebracht. Dat geldt voor mij ook. Inzichten, kennis en contacten.

Wilma Franke
7 years ago

Mijn eerste Business Bootcamp was in juni 2013. Met de mindset: Everything is Energy heb ik in 2013 een stijging van 25% van mijn omzet gerealiseerd. Dit jaar is mijn doel 50% omzet stijging. Daarnaast heb ik veel meer clienten.

En misschien wel het aller, allerbelangrijkste, ik neem mezelf als ondernemer serieus. Ik ben geen aangewaaide hobbist. Ik ben een professional.

Koen Snoek
7 years ago

De Business Bootcamp was voor mij een hele belevenis.
Ik ging op aanrader van een kennis hier naartoe en kwam met een echte WOW thuis!

Wat een inzichten, wat een informatie, wat goed direct toepasbaar en wat een mega energie.

Na de cursus ben ik direct begonnen met implementeren en het toepassen van alles wat ik had geleerd.

Mocht je hier nog nooit zijn geweest en wil je verder komen als zzp-er…. dan is er maar 1 stap die je moet nemen… Business Bootcamp!

Een muzikale groet,
Koen

Bart Hendriks
Bart Hendriks
7 years ago

ik zou heel graag zo’n Business Bootcamp bij willen wonen, want ik denk dat ik daar veel aan kan hebben, maar wanneer komt dat in het Nederlands?

Veron Goemans
7 years ago
Reply to  Bart Hendriks

Bart, uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het Engels van Nisandeh heel goed te volgen is. Dat hoeft echt totaal geen belemmering voor je te zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer, jij dus ook, een forse groeisprong kan maken na het Business Bootcamp. Ik raad je dan ook echt aan om er naar toe te gaan.

Martine Verweij
7 years ago
Reply to  Bart Hendriks

Hallo Bart,

Ik denk dat het nooit in het Nederlands komt, maar het Engels is zo eenvoudig dat zelfs als je geen woord Engels verstaat, dat je het toch kan volgen. Ook wordt alles op een flipover visueel gemaakt en moeilijke woorden die je moet begrijpen worden uitgelegd. Laat je niet afschrikken door het Engels. Als je serieus bent over je business moet je hierheen.

Warme groet,
Martine

Luc de Haas
Luc de Haas
7 years ago

Ik heb afgelopen jaar ook deelgenomen aan de Business Bootcamp. En ik ben er zeker wijzer van geworden. Wat ik alleen niet begrijp is dat steeds wordt gezegd dat het echt de LAATSTE keer is dat het gratis is. Maar ook nu in januari is het wederom gratis. Dat geeft mij een misleidend gevoel, en brengt ongeloof.

Marijke Willems
7 years ago

Eye openers:
-Goede ideeën zijn leuk maar zonder implementeren kom je nergens
-Je kunt veel meer bereiken met een duidelijk en simpel systeem
-Succes ligt buiten je comfort zone!
-Do whatever it takes

Ik wil weer back in track! Mijn doelen scherp stellen en gaan!

Els Verschuren
Els Verschuren
7 years ago

Mijn grootste uitdaging is aandacht blijven houden voor implementatie.

Meest waardevolle dat ik heb meegekregen van de Business Bootcamp is de energie en vertrouwen in samenwerking met anderen én de contacten die ik heb opgedaan. Ik weet dat de mensen die daar geweest zijn eenzelfde state-of-mind hebben.

Elske van de Fliert
7 years ago

Het meest waardevolle dat ik uit de Business Bootcamp heb gehaald is dat ik de keuze heb gemaakt ondernemer te zijn en er echt voor te gaan. Verder alle praktische tips over het bloggen. Ook de mindset en het verhaal van de consiouss millionair hebben mij echt een boost gegeven.

De grootste uitdaging is op dit moment ‘painting the picture’, mijn einddoel helder voor ogen krijgen.

Pieter van Dijk
7 years ago

Meest waardevolle uit de business bootcamp die ik heb gevolgd:

Get in line, stay in line. Met andere woorden: denk goed na, stel je doelen en ga er voor. En blijf gaan. En blijf gaan….. En blijf nog steeds gaan.

Eerder had ik die mentaliteit niet. En nu ben ik – dankzij deze verandering – binnen gekomen bij een GROOT bedrijf (in de top 50 van Amerika’s grootste bedrijven..)

Hoe gaaf is dat?

Keep up the good work, Nisandeh!

Lucia Sandaal
7 years ago

Het belangrijkste dat ik uit de Business Bootcamp heb meegekregen, is een totaal andere mindset!

Ik ben het leven en zakendoen sindsdien op een hele andere manier gaan bekijken en benaderen en ik voel me absoluut verrijkt. En diezelfde feedback krijg ik ook terug van alle andere ondernemers die ik adviseer naar de Business Bootcamp te gaan.

Mijn grootste uitdaging – als startende ondernemer – is het bereiken van de juiste doelgroep, mijn ideale klant en zorgen dat ze niet alleen inspiratie en informatie bij me weghalen, maar ook daadwerkelijk kopen. Want hoewel ik veel volgers heb op Facebook met veel interactie, blijft het aantal mensen dat daadwerkelijk koopt nog achter. Daar ligt de komende tijd dus mijn focus op…

Jet Sebus
7 years ago

Dank je wel Nisandeh, voor de Business Bootcamp en voor alle informatie, kennis en ervaring die je steeds weer met ons deelt.

Het meest waardevolle dat ik uit de Business Bootcamp heb gehaald, is, dat ik heb ontdekt heb wat ik graag wil doen en waarom. En dat doe ik nu: ik geef schrijf- en denkworkshops aan overheidsprofessionals met veel technisch-inhoudelijke kennis. Ik help hen, om hun kennis en ervaring helder op papier te zetten, in duidelijke adviezen en voorstellen aan bestuurders en burgers. In mijn vrije tijd schrijf ik boeken over mensen en hun werk.

Ad van Buel
7 years ago

Wij hebben geweldige producten.

Ik heb al meerdere Business Bootcamps meegemaakt en ze echt geweldig. Ze zijn meer dan de moeite waard!

Toch blijft mijn grootste uitdaging nog steeds — wanneer mensen zelf nog geen ervaring hebben met ons — aan hen duidelijk maken wat onze diensten voor hen kunnen doen…

Caroline van Wijk
7 years ago
Reply to  Ad van Buel

Helemaal eens met Esther! Ga bloggen over wat jij voor je klanten hebt gedaan, vertel wat je expertise is en werk zo een compleet portfolio uit zonder dat je hoeft op te scheppen. Dien het op in de korte leesbare stukjes van blogartikelen!

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Ad van Buel

Ik geloof graag dat jij geweldige producten hebt Ad, maar geloven je klantenn dat ook? Vraag ze wat ze van je producten vinden. En vraag ze wat ze missen, dan kun je daar een product voor maken.

Ben je al begonnen met bloggen? Wanneer je steeds weer moet uitleggen hoe geweldig jouw producten zijn en wat jullie kunnen betekenen, is de afstand tussen jou en de prospect veeeeeel te groot. Verklein die door er voor te zorgen dat ze jou leren kennen. Dus: GA BLOGGEN! 😉

Ine Van Hofstraeten
7 years ago

Een jaar of zes geleden heb ik de eerste keer een Business Bootcamp gevolgd. Toen ik nog full time werknemer was. Wat me vooral is bijgebleven is de drive die ze me heeft gegeven. Tijdens en na de Business Bootcamp wist ik het gewoon: Ik moest en zou ondernemer worden. Die bewuste Business Bootcamp heeft alles op gang gebracht.

Mijn grootste uitdaging op dit moment is het allemaal kunnen bolwerken. Ik ben nog steeds deeltijds werknemer maar mijn business en trainingen beginnen echt te lopen. Ook mijn volgende twee boeken liggen dit jaar in de winkel en de distributie en promotie wil ik echt tot een succes maken.

Probleem is alleen, er zijn maar 24h in een dag. Ik zou de ideale persoon willen vinden die me kan ondersteunen en helpen bij mijn websites, plaatsen van blogs, verzenden van nieuwsbrieven, social media beheer, facturatie, promotie voeren van mijn trainingen en boeken, aanschrijven en aanspreken van media. Nu doe ik dat allemaal nog zelf maar dit kan niet blijven duren…

En wat is op dit moment jouw grootste uitdaging? (Waar kan de Business Bootcamp je mee helpen?)

Caroline van Wijk
7 years ago

Beste Ine, daar zijn we toch voor? Vraag hulp! Doe vooral waar je goed in bent en laat de andere dingen over aan anderen die daar weer goed in zijn.

Bij Open Circles zijn er administratieve experts, financiële, secretariële, huishoudelijke, noem maar op! Ik kan je helpen met je webteksten en je blog, anderen met het bouwen van je website en het onderhouden van je social media. Je hoeft het niet alleen te doen!

Brenda Serree
7 years ago

Mijn meest waardevolle inzichten van de Business Bootcamp zijn:

Dat er stappen zijn die je bedrijf succesvoller maken
Dat klanten krijgen via know-like-trust gaat en je deze cirkel kunt beïnvloeden
Dat je een remarkable product kunt maken, soms zonder veel aan je product te veranderen
Dat je je website voor je kunt laten werken
Dat het fundamenteel is aan je klantenlijst o.a. via opt-in form te werken en deze te gebruiken bij bloggen, aanbiedingen op maat, etc.
Maar het aller allerbelangrijkste is dat ik nu vanuit de pains van mijn klanten denk en hier op in speel. Het gaat niet om mij en wat ik kan of leuk vind, maar wat de klant nodig heeft .

Marcel Oerlemans
7 years ago

Voor mij is het meest waardevolle dat ik bij de Business Bootcamp heb geleerd: implementeren!

Ik ben hier dan ook direct na de Business Bootcamp in Januari mee begonnen en ben er nog steeds veel mee bezig. Het heeft me veel gebracht dit jaar en ik verwacht nog veel meer te groeien volgend jaar!

Tijdens de Business BootcampCvan januari heb ik direct het eerste jaar aangeschaft, en geen moment spijt van gehad. Het heeft me al enorm veel opgeleverd, en ik kan er nog zoveel meer mee doen. Ik wil dan ook graag het 2e jaar ook volgen om nog meer te leren.

Mijn grootste uitdaging op dit moment is het vinden van deelnemers aan trainingen die ik geef om ondernemers online succesvoller te maken.

Arnoud Kas
7 years ago

1. Ik kwam er veel gelijkgestemde mensen tegen. ZP’ers die meer met hun bedrijf willen dan dat ze nu doen.
2. Iedereen kan met alles wat hij/zij geweldig vindt om te doen een goed bedrijf opbouwen en een verschil maken voor een ander en hiermee een bijdrage leveren aan een betere, mooiere wereld.

De sleutel is: Het toepassen van business systemen. Welke stappen je moet nemen in welke volgorde om een succesvol bedrijf te creëren worden je bij Open Circles geleerd. Open Circles is voor mij als een soort kookboek. Als je een apeltaart wilt bakken, heb je deze ingrediënten nodig en deze apparatuur. Als je het geheel in de juiste volgorde samenvoegt, en bakt komt er een mooie appeltaart uit de oven.

Zo blijkt het ook te zijn met het creëren van een succesvol bedrijf. Als je de juiste stappen in de juiste volgorde neemt dan is een succes de uitkomst. Het verdienen van een prima inkomen is dan het logische gevolg.

Mark ten Seldam
7 years ago

Wat mij het meeste is bijgebleven van de Business Bootcamp is dat succes vooral afhangt van het consequent volgen van een systeem. Overal is een systeem voor, te starten met MGSPI.

En dat binnen MGSPI, de M van Mindset wel een erg belangrijke factor is: verruim je mindset en onderzoek al je beperkende overtuigingen over geld, je eigenwaarde, energie, personal power etc.

Michaela Wierdsma
7 years ago

Beste Mark,

Heel herkenbaar die M van mindset. Dat was voor mij in mei 2013 de aanleiding om niet alleen met Open Circles verder te gaan maar ook mijn onderneming te veranderen.

Als gevolg daarvan komt mijn eerste boek uit in november over het veranderen van gedrag bij ondernemers.

En dat door die ene zin in de Business Bootcamp (en uiteraard implementeren).

Succes met ondernemen en leven.
hartelijke groet,
Michaëla
Verander Gedrag.Nu

Willy Valk
7 years ago

Het meest belangrijke element uit mijn eerste Business Bootcamp was het bepalen van een doelgroep. Niet voor iedereen willen werken. Daarnaast dat het om de klant gaat en niet om mij.

Wat ik als mijn grootste uitdaging zie is verkopen, het verkoop gesprek. Dus meer sales in het Business Bootcamp zou voor mij een mooie aanvulling zijn.

Peter van Minnen
Peter van Minnen
7 years ago

Combinatie Passief en Actief inkomen!
Daarna onderwerpen zoals een Systeem voor marketing.

Esther Molenaar
7 years ago

Oh die term: Passief Inkomen. Ik kan er slapeloze nachten van hebben. Ik ben er steeds mee bezig hoe ik dat tot stand kan brengen binnen mijn bedrijf. Ik kom steeds dichterbij…… 😉

Michaela Wierdsma
7 years ago

Hoi Esther,

Ik ben heel benieuwd naar jouw stappen op het pad van Passive Business Income. Houd me op de hoogte.

Groet, Michaëla

Marielle Jansen
7 years ago

Zoveel dingen …
show up, participate, je doelgroep helder hebben en heel specifiek maken, duidelijk plan maken hoe je ze wilt bereiken, je ‘produkt’ in termen van de klant vertalen, je zichtbaarheid vergroten, implementatie, bloggen … nog jaren werk aan!

Sascha Meyer
Sascha Meyer
7 years ago

Show up! Everything is energy. Wat dat betekent heb ik bij de Business Bootcamp aan den lijve ondervonden. Play the game! It’s fun. En na de eerste weerstand (waar ik echt doorheen moest in plaats van afhaken voor dat moment) ging ik het serieus leuk vinden. Nisandeh zei op dat moment precies de dingen waardoor ik aan kon blijven haken.

Ik was een toeschouwer van het leven en weet nu dat ik deel moet nemen. Het heeft mij de connectie met mezelf teruggegeven en me ook heel erg gefronteerd met hoe ik dacht en wat ik deed. Ik ben me er nooit bewust van geweest dat ik een poor mindset had en dat ik mag vragen om hulp. En ook niet dat mijn energy zo laag was.

Het is heerlijk om open te zijn en te focussen op mijn plannen. En dat gaat echt stapje voor stapje, vallen en opstaan, dat is inherent aan het proces. Ik ga nu met een open blik op dingen af ipv dat ik nu bang ben voor een NEE. Het is doen, doen, doen. Dat heeft ook zijn tijd nodig. Ik geef mezelf een dikke vette GO. De cursussen bij Open Circles zijn het grootste cadeau dat ik mezelf gegeven heb. Het is echt knap wat jullie doen. Respect!

Simon Droog
Simon Droog
7 years ago

Voor mij is het meest waardevolle dat ik een roadmap heb gekregen waarin stap-voor-stap word uitgelegd wat ik moet doen om een succesvolle ondernemer te worden.

Als startende ondernemer weet je soms niet meer welke stap je nu moet nemen. Er komt zoveel op je af. Je moet aan alles denken en alles ook zelf gaan doen.

Nisandeh kan op een of andere manier elk ingewikkeld proces in simpele, hapklare stappen omzetten en dat ook nog eens goed overbrengen.

Daarnaast heb ik ook geleerd dat ik niet alles alleen hoef te doen. Inmiddels durf ik om hulp te vragen en heb ik een groepje enthousiaste ondernemers om me heel verzameld waar ik veel steun aan heb en we helpen elkaar met dingen waar we tegenaan lopen.

Op het moment is mijn grootste uitdaging het opzetten van passief inkomen naast mijn normale werk inkomen.

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Simon Droog

Simple is doable!
Dat probeer ik zelf ook zo veel mogelijk toe te passen in mijn eigen bedrijf en de systemen en technieken die ik anderen leer.

Tja, dat passief inkomen. Ik heb enorm veel ideeën die wachten om geïmplementeerd te worden.

Heb jij al ideeën Simon, want daar begint het mee.

Simon Droog
Simon Droog
7 years ago

Goeie tip, Esther! Ideeën heb ik ook genoeg. Het implementeren, daar ga ik tijd voor maken en hulp bij vragen 🙂

Waar wacht jij op om je ideeën te kunnen implementeren?

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Simon Droog

Ik kan niet alles tegelijk. Dus ik werk de projecten één voor één af.

Nu is dat mijn boek plus bijbehorend platform. Daarna mijn product dat vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd gaat worden.

Focus is voor mij belangrijk, anders ga ik zwalken en krijg ik niets gedaan.

Robert van der Wulp
7 years ago

Mijn grootste uitdaging is het vinden en behouden van focus.

Inmiddels merk ik dat hoe duidelijker mijn doelen, strategieën en plannen worden, hoe beter ook mijn focus wordt.

Het meest waardevolle was toch de les die ik uit mijn eerste bootcamp heb gehaald: ik had een hobby ipv een bedrijf.

Mijn bedrijf gaat nu over hen ipv over mij.

Waar ik nog mee worstel is pricing en positioning in de markt.

Pieter van der Kaaij
7 years ago

Door de Business Bootcamp is mijn wereld op zijn kop komen te staan. Na de Master Entrepreneur, Financial Freedom en Breakthrough to Success is dat niet minder geworden. Tijdens de Business University wordt alles nog verder uitgediept.

Ik ben hard aan het implementeren, mijn boek ‘Bouw je onderneming!’ komt volgende week uit. Mijn ondernemen maakt een enorme ontwikkeling door.

Gertie, mijn vrouw heeft nu ook de drie trainingen gevolgd. Ook dat geeft een enorme boost. Zonder de Business Bootcamp was dit niet gebeurd en zat ik nog ‘ouderwets’ te hobbyen.

Ik dank Dennis, die mij op de Business Bootcamp heeft gewezen, hij is zich er terdege van bewust wat de gevolgen hiervan zijn geweest.

Tonnis van Dam
7 years ago

Gefeliciteerd met je boek, Pieter. Geweldig dat je al zover bent gekomen.

Esther Molenaar
7 years ago

Gefeliciteerd Pieter met je boek. Dat is iets waar je enorm trots op mag zijn.

Mijn boek komt over ongeveer twee weken uit. Ik kan niet wachten om eindelijk een exemplaar in mijn handen te houden. Heb jij dat ook?

Lotte Kaptijn
7 years ago

Het meest waardevolle is dat ik een shift heb gemaakt van een grote hobby, naar een ondernemer zijn. In het begin had ik er weerstand tegen. Inmiddels krijg ik er meer en meer plezier in en ik zie mijn bedrijf groeien. En door Open Circles heb ik ervaren dat je kunt ondernemen met hart en ziel en hoe je dat doet.

Mijn grootste uitdaging is om gericht mijn producten bij mijn doelgroep onder de aandacht te brengen. en om te netwerken…..

Marjo Engbers-Bardoel
7 years ago

Versmal je doelgroep, dat is wat ik heb geleerd, maar vooral ook GEDAAN.
Want DOEN en IMPLEMENTEREN wat je hebt geleerd, daar draait het om!

GET IN LINE AND STAY IN LINE.

Groet, Marjo.

Esther Molenaar
7 years ago

Geen SUCCES zonder DOEN.
Geen DOEN zonder FOCUS.
Geen FOCUS zonder DOEL.

MGSPI rules!

Miranda Kruse
7 years ago

Meest waardevolle waar ik me in de business bootcamp bewust van werd was DOEN, DOEN, DOEN.
Van je fouten leer je, dus vallen is niet erg, je staat weer op en gaat weer door dan merk je dat je steeds een stapje verder komt.
Mijn grootste uitdaging blijft om ook in grote drukte door te blijven werken aan mijn marketing.

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Miranda Kruse

Precies… vallen is niet erg, het hoort erbij. Het gaat erom hoe vaak je weer opstaat en doorgaat.

Marjolein Kalter
7 years ago
Reply to  Miranda Kruse

Eens Miranda!
Wat ik een mooie les vond van Robert Benninga was dat het vallen en je knieën schaven is een bewijs van het feit dat je vooruit aan het gaan bent.
Hoera!

Caroline van Wijk
7 years ago
Reply to  Miranda Kruse

Miranda, ook voor jou geldt: je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn mensen die je kunnen helpen met je marketing, je social media, je website en je blog. Voor dat laatste mag je mij altijd benaderen.

Martine Verweij
7 years ago

Ik heb in maart meegedaan met de Business Bootcamp en het heeft mijn hele bedrijf en persoonlijkheid in een enorme stroomversnelling gebracht.

Ik heb de persoon die me naar de Business Bootcamp heeft gestuurd bedankt met een kado en ik blijf haar eeuwig dankbaar, want zonder haar was mijn bedrijf en ik niet binnen 5 maanden zo ver ontwikkeld.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je klanten eerst bekenden moeten worden, daarna moeten ze je vertrouwen en gaan ze je vrienden worden en vervolgens worden ze je ambassadeurs.

Foeke van der Zee
7 years ago

Het werk wat ik doe is het allerleukste wat ik me maar kan bedenken. En dat zal waarschijnlijk voor heeeeeel veel mensen gelden in hun eigen business.

Wat Nisandeh mij geleerd heeft, is om met mijn werk ook geld te verdienen. Dus niet te weinig vragen. Jezelf in de markt zetten als een expert en niet bang te zijn om reclame voor jezelf te maken.

Esther Molenaar
7 years ago

Vooral dat “niet bang zijn om reclame voor jezelf te maken” vind ik mooi Foeke.

Voor mij hoort daar ook bij dat je jezelf durft te laten zien en dat je weet dat je het talent waar je andere mee kunt helpen niet verstopt.

Max Tuerlings
Max Tuerlings
7 years ago

Ik ben nog nooit bij de Business Bootcamp geweest maar heb er goede dingen over gehoord. De grootste uitdaging voor mij persoonlijk is het werven van starterskapitaal om eindelijk eens te beginnen aan het implementeren van mijn businessideeën!

Leni Minderhoud
7 years ago

Het meest waardevolle dat ik uit de Business Bootcamp heb gehaald is FOCUS en een remarkable product. Daarnaast hiermee overal aanwezig zijn, online en offline. Na alle trainingen en 4 x de Business Bootcamp, zal ik niet meer gaan, maar mijn grootste uitdaging is, staying in line en implementeren.

Nu vraag je naar een keuze hieruit natuurlijk 😉 Dan is voor mij FOCUS en IMPLEMENTEREN.

Esther Molenaar
7 years ago

Online en offline zichtbaarheid zijn zo belangrijk. De online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker, omdat de techniek ons toestaat vai Skype contact met elkaar te leggen.

Implementeren blijft altijd een uitdaging. Ik heb tenminste altijd van die kleine stemmetjes in mijn hoofd die altijd het tegendeel bewijzen van waar ik mee bezig ben.
Ik hoor ze, ze mogen er zijn, maar ik handel er steeds minder naar.

ACT IN SPITE OF FEAR (or those pesty little voices).

Julian Gielen
7 years ago

Het meest waarde volle van Business Bootcamp is dat ik anders ben gaan denken en dat is iets dat is onbetaalbaar.

Mijn grootste uitdaging voor nu is winkels tewerven in 15 europese landen die duurzaame en hand made producten willen verkopen aan hun klanten.

Simone Swinkels
7 years ago

Het meest waardevolle dat ik op de Business Bootcamp heb geleerd is het inzien dat ik een expert ben op mijn gebied en dat ik daarmee naar buiten moet treden!

De grootste uitdaging is om uit mijn comfortzone te treden het het ook te doen!!!

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Hoi Simone,

Dat was inderdaad ook een van mijn belangrijkste lessen, je bent een expert voor jouw doelgroep! Heeft mij nog wel wat meer moeite gekost dan alleen maar de Bootcamp, maar stap voor stap ben ik dichterbij die gedachte gang.

Groeten

Esther Molenaar
7 years ago

Het is al weer een tijdje geleden dat ik voor het eerst de Business Bootcamp deed. Een heel bijzondere ervaring. Veel mensen, high fives, en dansen op de stoelen….. Nou ja zeg, dat doe je toch niet…..

Na twee dagen was ik helemaal verbaasd over alle kennis die ik had gekregen. Het meest waardevolle wat ik heb geleerd…. Pffff heb je even.
1. Business is simple: we maken het moeilijk, maar eigenlijk is het niet moeilijk
2. Get in line, stay in line: wanneer je ergens mee begint, maak het af, anders moet je weer helemaal overnieuw beginnen.

Het is vooral de mindset geweest. Ik heb ervaren door allerlei krachtige processen wat er allemaal mogelijk is. En dat gun ik iedereen.

Zit je vast in je bedrijf en weet je niet meer wat je moet doen om meer klanten te krijgen of je zichtbaarheid te vergroten, dan moet je naar de Business Bootcamp.

Ine Van Hofstraeten
7 years ago

Sinds een paar maanden werk ik dagelijks met een lijstje met taken. Niet zomaar een to do lijst maar ook echt met een schatting van tijd eraan geplakt. Als je maar 8 uur kan werken die dag heeft het geen zin om voor 12 uur taken in te plannen. Brengt alleen maar frustratie.

Deze methode heeft er echt voor gezorgd dat ik dingen afgerond krijg en stap voor stap vooruit ga.

Dus wat Esther zegt, als je ergens aan begint maak het af voor je aan een andere taak begint.. is absoluut een aanrader!

Tonnis van Dam
7 years ago

Ben ik het helemaal mee eens. De kracht van succes ligt ‘m in het afmaken van taken. Om taken af te maken heb je focus nodig en de wil om iets af te maken. Wees nooit bang voor succes, want als je er eenmaal bent snap je niet meer waar je ooit bang voor was.

Michaela Wierdsma
7 years ago

Daarnaast Esther, werk je enorm aan je eigen mindset die niet ophoudt bij alleen je onderneming. Die leeft door in alle aspecten van je leven.

Eigenlijk het cadeautje van de Business Bootcamp.

Gewoon ervaren en mee gaan met de energie.

Jelly Bijlsma
7 years ago

Het meest waardevolle voor mij….dat ik een hobbyist was en zeker geen ondernemer…dat ik ook geen flauw idee wat dat inhield…dat ik zelf geen regie voerde op mijn bedrijf….het bestond op basis van mond tot mond reclame…maar daar voerde ik geen regie op.

Het heeft bij mij lang geduurt voordat ik ‘het systeem’ zag, toen dat kwartje viel ben ik gaan bouwen: website voor specifieke doelgroep, opt-in. lijst opbouwen, wekelijs bloggen etc etc. En de tekening: get in line..stay in line…ik pak het er regelmatig bij.

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Jelly Bijlsma

En bloggen is belangrijk. De beste manier om je zichtbaarheid te vergroten en je expert status te laten groeien. Deel je kennis!

Erik van Gulik
7 years ago

Gisteren mijn eerste klant binnen gehaald die met name door mijn blog geïnteresseerd is geraakt!

HOERA!

Michaela Wierdsma
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Gefeliciteerd Erik, wat een geweldig nieuws. Heel veel plezier met deze klant enne, hoe heb je het gevierd?

hartelijke groet, Michaëla

Erik van Gulik
7 years ago

Dank je Nathan en Michaela,

Michaela, wat denk je…WOOHOO uitgeroepen en met een glas wijn getoast samen met mijn vriendin.

Thanks, leuke vraag!

Caroline van Wijk
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Wow Erik, gefeliciteerd! Voelt goed hè!

Erik van Gulik
7 years ago

Zeker 🙂

Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Gaaf Erik, gefeliciteerd! Het werkt, ik heb het ook gemerkt. Deel je kennis, toon je expertise en ze weten je te vinden. Geniet van je succes!

Herman van de Kuit
7 years ago

Het meest waardevolle dat ik uit de Business Bootcamp heb gehald is: Never, never, never give up. En dat is momenteel ook de grootste uitdaging. Met een faillissement in zicht voor één van de bedrijven die ik heb, is het een uitdaging om positief te blijven kijken naar de mogelijkheden voor de andere bedrijven.

Marjolein Kalter
7 years ago

Jeee en dit is mijn 400e comment! Hoera!

Wat ik vooral bij de Business Bootcamp (en andere trainingen van Open Circles) geleerd en ervaren heb is het vrijer worden in zowel geven bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk contact tot stand brengen van mensen die elkaar kunnen helpen.

Als vragen: vraag wat je wilt, wat je kunt gebruiken. Wanneer ik me verbind met het plezier dat ik heb van het mensen helpen voel ik me ook weer vrijer om te vragen.

Ik help baanlozen en beginnende ondernemers met hun implementatie van denken en doen als een ondernemer.
Wat kan ik voor jou betekenen?

hartelijke groet, Marjolein Kalter

Esther Molenaar
7 years ago

YES! And counting….

Mooi dat jouw plezier van het helpen jou vrijer maakt. Daar ligt denk ik ook de kracht van het ondernemen.

Stefania Papaccioli
7 years ago

Hett meest waardevolle die ik geleerd heb is:
start a blog and become an expert in your field!!!

Mijn grootste uitdaging:
to create a community that is supported by and supports my business.

Erik van Gulik
7 years ago

Het meest waardevolle voor mij, is de mindset geweest.
Ik ben meer gaan denken als een ondernemer.

Hierdoor ben ik CREATIEVER geworden in mijn werk en in het aantrekken van klanten.

Mijn FOCUS is scherper doordat ik weet wat ik heb te doen om succesvol te zijn (lees waarde leveren aan klanten).

En daarnaast zoveel tips en waardevolle info die ik graag af en toe weer eens na lees om te implementeren.

Ik ben er weer bij in januari!

Erik

Esther Molenaar
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Betekent dat je meer commercieler bent gaan denken Erik?

Erik van Gulik
7 years ago

Vooral creatiever dus. Met als resultaat dat het commerciëler is. Of in ieder geval meer klanten aantrekt en dan dus idd meer omzet.

Ik merk dat als ik mijn focus op ‘halen’ leg, ik uit balans raak en als ik mijn focus op ‘geven’ leg, ik stevig sta en mensen aantrek.

Michaela Wierdsma
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

En zie ook wat het je privé op levert Erik. Mooie nieuwe uitdagingen op allerlei vlak welke je op een creatieve manier aangaat.

Chapeau!

Erik van Gulik
7 years ago

Hi Michaela,

Dat is zeker waar, dank je!

Marielle Meijer
7 years ago

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens de Business Bootcamp wat ondernemen eigelijk is en wat ik moest doen om klanten te krijgen. Tijdens de Business Bootcamp ontdekte ik dat ik daar (ondanks mijn jarenlange werkervaring) gewoon te weinig over wist.

Daarbij heeft het me ook een groot netwerk van waardevolle contacten, vrienden, klanten en ambassadeurs opgeleverd.

Ik zeg: ga naar de Business Bootcamp!

Esther Molenaar
7 years ago

Helemaal waar! Voorla klanten die betalen voor jouw diensten, zijn best essentieel voor je bedrijf. 😉

Puck van Groningen
7 years ago

Tijdens de Business Bootcamp besefte ik dat als ik zou gaan doen wat er verteld werd, dat mijn bedrijf veel sneller zou gaan groeien. Dit klopte, en ik kreeg een bonus, ik heb veel meer plezier in mijn werk 🙂

Dus Nisandeh, heel erg bedankt voor deze mooie kans, Puck

Jantina van der Waal
7 years ago

Ik ben groter gaan denken, en heb dat ook in praktijk gebracht. Zonder Business Bootcamp zou ik nooit gekomen zijn waar ik nu ben.

Grootste uitdaging: volhouden

Diana Lo-A-Njoe
7 years ago

DE eye-opener aan het begin van mijn onderneming: het verschil tussen een HOBBY en een BEDRIJF heeft alles voor me veranderd. Ook “NEVER give up.” gaat automatisch door mijn gedachten wanneer dingen anders lopen dan ik wilde. De seminars van Brian Tracy en Annemarie van Gaal in de Business Bootcamp van afgelopen juli waren echt te gek!

Mijn uitdaging nu is, dat ik een van mijn werkmodellen wil verbeteren. Mijn doel is nl dat alle betrokkenen bij dit model (directe klanten, klanten van klanten, leveranciers die t.z.t. ook klanten worden, mijn onderneming) een hoge ROI krijgen.

Het model is al goed en solide, maar ik wil naar het volgende niveau: het AWESOMENESS niveau!

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Hoi Diana,

Dat is nog eens een goede uitdaging om naar toe te werken. Hoop dat dit gelukt is.

Groeten

Hilda Mossink
7 years ago

Wat ik het meest geleerd heb van een eerder Business Bootcamp is het ontwikkelen van een totaal andere houding: me verdiepen in mijn doelgroep en mezelf afstemmen op hun behoeften/vragen. Ook het doelgericht werken, met planning en werkritme levert me veel op.

Mijn grootste uitdaging is mezelf serieus nemen en vertrouwen in het proces op weg naar een expert in mijn niche!

John van der Veer
7 years ago

De kennis die je in 2 dagen tijdens de Business Bootcamp aangereikt krijgt kan overweldigend zijn. Als je daar mee om weet te gaan dan is het met recht een Life-changing experience. Maar hoe hou je het vol zonder de energie van die 1.000 mensen om je heen die hetzelfde willen als jij?

Terug in je werk- en/of privéomgeving sta je er weer alleen voor. Word je omgeven door mensen die zeggen: “Hoe lang ben je hier al mee bezig”, “Dat hebben we al eens gedaan, dat werkt toch niet”, “Maar hier doen we het altijd zo”.

Hoe doorbreek je dat in je eentje?

Mijn oplossing is de Master Mind Groep. Degene die dat uitgevonden heeft verdient de Nobelprijs wat mij betreft.

Esther Molenaar
7 years ago

Overweldigend is het zeker John. Daarom stond ik pas op zondag op de stoel te dansen…..

En een Master Min Groep is absoluut priceless….. net als jij kan ik dat iedereen aanraden. Vind een groep gelijkgezinde ondernemers en kom regelmatig bij elkaar om elkaar te ondersteunen.

Mark Coppelmans
7 years ago

De 3 dingen die mij het meest zijn bijgebleven: focus, Focus, FOCUS.

Ine Van Hofstraeten
7 years ago

Hoi Mark,

Dat is het bij mij ook. Focus op de dingen die je echt moet doen en de taken die je kan delegeren, ook echt delegeren aan de juiste mensen.

Veron Goemans
7 years ago

Ik ben al een paar keer naar het Business Bootcamp geweest. Mijn ervaring is dat ik steeds weer nieuwe dingen hoor waarmee ik mijn business kan laten groeien.

Mijn grootste uitdaging is om mijn focus te houden en om alle kennis die ik inmiddels heb gekregen ook daadwerkelijk te gaan gebruiken. Implementeren en blijven implementeren is dus mijn grootste uitdaging!