Het regent cadeaus

2711 views | 200 reacties |
shares

Het is bijna Kerstmis en dat betekent voor velen quality time met de familie en reflecteren over het afgelopen jaar en vooruitkijken op het komende jaar.

Laten we nooit vergeten hoe belangrijk je familie en je naasten zijn, hoe druk je ook mag zijn met het runnen van je business.

Als de balans tussen zakelijk en privé is verstoord, gaat dat ten koste van zowel jouw relaties als jouw business. Het mes snijdt aan twee kanten.

Daarom heb ik voor jou een speciale PDF gemaakt die jou gaat helpen om jouw familie op de eerste plaats te houden (of weer te zetten) terwijl je óók jouw business de aandacht geeft die het nodig heeft om te kunnen groeien.

Onderaan dit artikel ontdek je hoe je deze 16-pagina’s tellende PDF in bezit kunt krijgen.

Maar nu wil ik jouw aandacht weer terugbrengen naar de kerstdagen; het is bij uitstek de tijd van DELEN en GEVEN en we willen graag met je vieren!

Dus hebben we – zoals ieder jaar – ons best gedaan om voor jou een speciaal en gepast kerstcadeau uit te zoeken.

En omdat het deze kerst waarschijnlijk wéér niet gaat sneeuwen en we toch willen dat je blij wordt van de neerslag, krijg jij van ons…

EEN REGEN VAN CADEAUS!

En dan bedoel ik niet een paar spatjes.

We leggen de komende 10 dagen maar liefst 30 cadeaus voor jou onder onze kerstboom.

Onze kerstboom is de Facebook pagina van Open Circles Academy

Je krijgt cadeaus die jou gaan helpen om van 2016 jouw beste jaar ooit te maken.

Dat is mijn grootste kerst- en nieuwjaarswens voor jou…

Maak snel een notitie in jouw agenda om iedere dag op onze Facebook pagina te kijken en jouw cadeaus te downloaden – je hoeft er verder niets voor te doen.

Ga naar:

https://www.facebook.com/OpenCircles (Vind het leuk!)

En doe je voordeel met maar liefst 3 cadeaus per dag tot het einde van het jaar.

Als je de kans op een boek uit de FaceBOEK actie meerekent, geven we zelfs VIER cadeaus per dag via onze Facebookpagina. We hebben al 450 boeken weggegeven. Krijg jij een van de laatste 50? Klik hier voor meer informatie over onze FaceBOEK Give Away actie

Hoe maak je 2016 tot jouw beste jaar ooit?

Een van de beste (en meest kosteneffectieve) dingen die je kunt doen om van 2016 jouw beste business jaar ooit te maken, is deelnemen aan de GRATIS Business Bootcamp.
De Business Bootcamp is onze 2-daagse training commerciële vaardigheden en het grootste netwerk evenement voor ZZP-ers in Europa.
Als zelfstandige professional mag je dit niet missen.

Op het moment van schrijven van dit artikel hebben we al 1112 deelnemers voor Business Bootcamp van januari en is het aftellen begonnen…

Op 31 december 20:00 uur sluiten we de inschrijving, of eerder zodra we het maximaal aantal inschrijvingen hebben bereikt.

Het is dus nog een kwestie van dagen, uren…

Klik hier en meld je aan vóór het te laat is

Tot slot…

Zoals beloofd, kun jij de 16-pagina’s tellende PDF 10 Great Ways to Keep Your Family First while Growing Your Business Ideas (Engels) snel in bezit krijgen.

Daartoe vraag ik je slechts een ding te doen…

Beantwoord alsjeblieft de volgende vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Welke wens(en) voor het komende jaar heb jij voor jouw mede ondernemers in het Open Circles netwerk?

Zodra jouw comment is geplaatst, sturen we jou het printklare PDF rapport (Engels) en kun jij je voordeel doen met de “10 Great Ways to Keep Your Family First while Growing Your Business”.

Ik wens je fijne dagen en ik ‘zie’ je hopelijk volgende week in het laatste blogartikel van het jaar waarin ik nog iets moois voor jou in petto heb…

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Wist je al dat wanneer jij 2 mensen (of meer) naar de Business Bootcamp van januari brengt via jouw vriendenlink, jij een GRATIS ticket (t.w.v. €997) krijgt voor het exclusieve evenement Live Behind the Scenes with Nisandeh waarin je (onder andere)een LIVE uitzending meemaakt van een Business Boost in 60 Minutes webinar.
Klik snel hier voor meer informatie – de tijd dringt…

PPS. Je hebt nog een aantal dagen de kans om je voor een sterk gereduceerd tarief in te schrijven voor de Business Boost in 60 Minutes webinar serie. Ik zou het nu doen, want als je na 1 januari bestelt, betaal je het volledige tarief.

PPPS. DEEL dit artikel met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

200 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Dongelmans
6 years ago

Wat ik voor wensen heb voor mijn mede OCA ondernemers? Vooral rust en balans met een lekker inkomen. Dat je je geen zorgen hoeft te maken en van voren nog steeds weet dat je van achteren leeft.

Didier Dohmen
6 years ago

Beste Naomi, Hartelijk dank voor je mooie wensen. Ik hoop dat jij ook van voren merkt dat je van achteren nog leeft ;-)?

Marion Geelen-Landeo
6 years ago

Ik wens je toe dat je je niet langer door (faal)angst laat leiden maar echt gaat voor de uitdaging de volle potentie uit jezelf te halen

Esther Molenaar
6 years ago

Aan al mijn Open Circles vrienden en mede-ondernemers wens ik het lef toe om de stappen te zetten die jij wilt en nodig hebt om je bedrijf verder te bouwen en te ontwikkelen.

Dat jij de ondernemer mag zijn die jij wilt!

Maak van 2016 je beste jaar ooit!

Marjolein Diks
6 years ago

I wish for all my Open-Circles-Buddies to have an inspirational and successful 2016. Party every day…:-)

Nicole Geurs
Nicole Geurs
6 years ago

Ik wens iedereen een geweldig inspirerend jaar! Laat je inspireren maar inspireer ook anderen. Als je geluk deelt, verdubbelt het!

Richard Kok
Richard Kok
6 years ago

Ik wens mijn mede ondernemers een vruchtbaar nieuw jaar toe, met voldoende hoogtepunten.

Gerda Bultstra
6 years ago

Ik nodig je uit vooruit in de tijd te kijken. Hoe is je leven als je 80 of 90 of 1000 bent geworden? Wie staan er dan om je heen? Wat kun je doen aan planning backwards op dit onderwerp? Ik wens je in 2016 een heel veel mooie momenten met je ‘framily’.

Johan Dekker
6 years ago

Aan alle toekomstige Open Circles ondernemers wens ik de Power om in 2016 de stap naar ondernemerschap ook echt te maken !

Willy Valk
6 years ago

Ik wens al mijn mede ondernemers bij Open Circles een vooral gezond 2016 toe én een jaar waarin zij hun social media marketing voor hen laat werken. Door er voldoende aandacht aan te geven maar het ook slim (lees systematisch) in te zetten.

Liefs Willy

Ilza Clarissid
Ilza Clarissid
6 years ago

Dat iedereen zijn balans mag vinden (of behouden)!

Michal van Belle-Stup
6 years ago

I wish everyone a year of focus, clarity, and a lot of good development s in their business and personal life!

Roel van Buggenum
6 years ago

Ik wens alle medewerkers een top jaar toe

Kim van Hinsberg
Kim van Hinsberg
6 years ago

Voor iedereen wens ik dat 2p16 een spetterend succesvol jaar mag worden. Zonder angsten om te falen, maar juist om grootst te worden in je business maar ook voor je eigen zelf een spetterende indruk achter te laten bij anderen door gewoon je zelf te zijn!

Mark C Hoogenboom
6 years ago

Ik wens elk van jullie een zakelijke compaan toe om daar 10x sneller mee te leren implementeren.

Marjolein Kalter
6 years ago

Beste Mark,
Je schrijft het alsof jij er dit jaar heel goede ervaringen mee opgedaan hebt. Is dat zo? Ik zou er graag meer over horen van je. (Zie mijn Utrechtse voorstel)

Manuella Slof
6 years ago

Ik wens iedereen de rust en de focus om die dingen op te pakken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf om te kunnen groeien. Niet alles tegelijk, want dat kan niemand. Maar stap voor stap….

Dat het maar een heel mooi jaar mag worden…

Marjolein Kalter
6 years ago
Reply to  Manuella Slof

Helemaal eens Manuelle,
Focus op enkele doelen zodat deze in alle ruimte gerealiseerd kunnen worden!

Voor jou ook een prachtig jaar

Dick Sandbergen
6 years ago

Ik wens iedereen toe dat hij of zij gaat ondernemen van zijn of haar passie! Mooi 2016!

Gabriela Gemert
6 years ago

Ik wens alle ondernemers toe dat ze echt hun dromen kunnen waarmaken, hun hart volgen en in balans blijven of komen. Dat ze al het fantastische materiaal van Open Circles implementeren maar daarin wel hun eigen pad blijven volgen en hun tempo.

En bovenal een hele fijne tijd en their best year ever.. (as a start)

Colette Ebben-Pastoor
6 years ago

Je hebt ons al heel veel gegeven, dit jaar is een grote verbetering op vorig jaar, maar ik wil het dit jaar nog beter: een perfecte combinatie tussen werk en familie is mijn ideaal en met jullie hulp/adviezen etc gaat dat lukken!!

Karin Muller
6 years ago

Ik wens iedereen een mooie stijgende omzet toe, op zo’n manier dat je de rust en focus kunt behouden.

AnnaSofia van Hooijdonk

Ik wens iedereen toe dat al hun wensen en dromen gerealiseerd mogen worden en dat 2016 het beste jaar van je leven mag worden.

Jet Sebus
6 years ago

Ik wens alle ondernemers in het OCA-netwerk fun, inspiratie en resultaten om trots op te zijn.

Roy Somer
6 years ago

Een geweldig zakelijk fantastisch 2016.

Nicole van den Kroonenberg

Ik wens iedereen de moed en het doorzettingsvermogen om stap voor stap een mooier en succesvol leven voor zichzelf en hun beloved ones te creëeren.

Ivana Caprioli
6 years ago

Ik wens iedereen heldere inzichten in wat ze willen bereiken in 2016 en dat vervolgens waar te maken.

Josine van de Nobelen
6 years ago

Het is mijn wens voor mijn mede ondernemers dat ze ontdekken dat ze meer waard zijn dan dat ze op dit moment denken.

Dat ze de deur (soms een hele dikke poort 😉 ontdekken, waarachter veel mooie eigenschappen zitten. Eigenschappen die ze de moeite waard vinden om verder te ontwikkelen, waardoor ze anders in de wereld gaan staan en gaan stralen… en stromen… en totaal in hun flow bewegen.

Michaëla Wierdsma
6 years ago

Ik wens een ieder en Open Circles Academy medewerkers en studenten een balans toe tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning. Focus op je leven, niet alleen op je bedrijf.

Fijn 2016, met meer zon dan regen.
Michaëla

Renate Brown-van Dijk
6 years ago

Ik wens mijn Open Circles collega’s de kracht toe die nodig is om de stappen te zetten buiten hun vakgebied om te groeien. Maar weet vooral… Everything is energy! You can do it!

Lidy van Oord
6 years ago

Voor 2016 wil ik een ieder een gezond, vredevol en succesvol jaar wensen. Een jaar waarin je groeit op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Waarin je weet wat je zou mogen loslaten en wat te omarmen.

Marjolein Kalter
6 years ago

Lieve Mede Open Circelaar,
Voor 2016 wens ik je een jaar toe met MLR 😉 :
Many Loving Relationships.

En ik heb er eentje voor je in gedachten:
Zit jij in Utrecht en is gedisciplineerd doorgaan met implementeren voor jou ook lastig? Voor 3 Utrechtse ondernemers heb ik plek aan de keukentafel zodat we elkaar wakker en energiek houden om Visie, Intentie en Doelen Strategisch omzetten in Plannen en Implementatie.
Mijn boek (Onderneem je volgende baan) en en mijn online programma (Baan Als Business) zijn de mijlpalen voor 2016.
Neem via Facebook of LinkedIn contact met me op als je ook graag minimaal 1 dag per week samen aan het werk gaat.

Heb een heerlijk en heelrijk 2016, in alle opzichten.
Lieve warme grootse groet,
Marjolein Kalter

Robert Rosier
Robert Rosier
6 years ago

Maak van 2016 je beste jaar ooit!

Maruschka Hendrikx
6 years ago

Ik wens iedereen een geweldig, inspirerend en fantastisch 2016!

Ems Peters
Ems Peters
6 years ago

I wish everybody to be able to focus and energize. If you really need to doubt something, doubt your LIMITS! Succesfull 2016!!

Regina Rinia
Regina Rinia
6 years ago

Fijne dagen, geniet van elkaar en maak er een succesvol zakelijk jaar van.

Ron Scheerder
Ron Scheerder
6 years ago

Ik wens voor iedereen dat 2016 het beste jaar wordt zowel zakelijk als prive.

Fijne feestdagen iedereen!

Hug

Jan van Kilsdonk
6 years ago

Ik wens iedereen een goede gezondheid want alleen dan ben je in staat vrij te denken en bovenal vrij om te handelen zoals van een ondernemer mag worden verwacht.
Fijne feestdagen en voorspoedig 2016

Collin Leijenaar
6 years ago

Ik wens iedereen een jaar van focus en daadkracht en de juiste inzichten om je business aan jouw leven aan te passen, inplaats van jouw leven aan te moeten passen aan je business!

Jelle den Breejen
6 years ago

Dank Collin voor deze wens. En … dankzij ‘koplopers’ kan ik immens genieten van Harmagedon. Dank aan jou en de band voor de fantastische CD. Pareltje. Ook jij een fantastisch 2016 met al je dierbaren toegewenst.

Carla Peters
6 years ago

Ik wens mijn medeondernemers voor 2016 alleen die klanten die het verschil maken en waardoor ondernemen eerlijk en oprecht blijft en wij gemotiveerd blijven.

Alex van Dam
6 years ago

Beste mede ondernemers,

Ik wens u een onbeperkt 2016 toe, zonder grenzen die u uzelf stelt of anderen oplegt.
Ik wens dat u open minded bent en daarbij invloeden van buitenaf een positieve twist kan geven.
Ik wens u kennistoename en bewustzijn toe met circulaire gedachten, praktijk en systemen. (Economisch, religieus en wetenschappelijk)
Ik wens u veel geluk.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
6 years ago
Reply to  Alex van Dam

Mooie wens Alex, dank je wel!

Alex van Dam
6 years ago

Graag gedaan Leni!

Fijne dagen.

Groetjes.
Alex

Karin de Kremer
6 years ago

Dat het voor iedereen een TOP jaar mag worden!

Eveline Wawoe
6 years ago

Ik wens dat alle ondernemers in 2016 hun dromen zullen verwezenlijken!

Max van de Berge
Max van de Berge
6 years ago

Ik heb elke maand 2 veranderingen doorgevoerd en me daar ook aangehouden. Die veranderingen heb ik ook opgescheven in een mooi aantekeningenboekje. Ik heb nu een mooie lijst van veranderingen.

Ik wens iedereen hetzelfde tempo van veranderen toe, daarmee wordt het vanzelf een mooi nieuw jaar!

Jelle den Breejen
6 years ago

I wish you all a year, that brings you everthing you need.

Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
6 years ago

Ik wens alle Open Circles Academy-studenten meer omzet, meer vrije tijd en vooral veel plezier in het ondernemen voor 2016. We weten dat we het kunnen, we gaan het doen!

Natasja Hoex
6 years ago

Voor al mijn collega ondernemers: Ik wens julllie toe dat je die service ontdekt waarmee jij anderen echt verder helpt en waarvan je zelf ook harstikke blij wordt.

Nynke Roukema
6 years ago

Ik wens jullie een geweldig energierijk, inspirerend en succesvol jaar toe. Laten we er wat van maken in 2016! Nynke

Anita Kornman
6 years ago

Ik wensiedere ondernemer dat zij de marketing lessen van Open circles kunnen toepassen op hun onderneming waardoor ieder de groei ervaart die het verdient. Verder wens ik ieder fijne feestdagen en mooie doelen en goede energie voor 2016 toe.

Erwin Siereveld
6 years ago

Ik wens iedereen naast een gezond en succesvol 2016, vooral veel plezier en een goede balans tussen zakelijke en privé relaties.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
6 years ago

Ik wens alle collega’s en studenten veel mooie inzichten toe zodat je jouw ondernemers mindset steeds verder ontwikkelt. Als de mindset goed zit dan kan er enkel succes volgen. Verder op de eerste plaats gezondheid, goed voor jezelf zorgen en je naasten veel aandacht geven.

En af en toe de boel de boel laten, niksen, mijmeren, lange wandelingen maken, muziek maken, dansen, schilderen, iemand diep in de ogen kijken, glimlachen naar ieder mens die je tegenkomt 😉

Bas Huijnen
Bas Huijnen
6 years ago

Een wondervol 2016!

Coen Tuerlings
6 years ago

Ik wens jullie mooie toevallige momenten in 2016.
Want soms is toeval beter dan 1000 afspraken.