Prestatie dankzij Implementatie

9256 views | 247 reacties |
shares


Als jij hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp, is je heel duidelijk geworden dat…

…wil je succes hebben, dan moet je onredelijk (in de goede zin van het woord) kunnen zijn en een systeem hanteren!

En het systeem dat we je bijbrengen in de Business Bootcamp (en in onze gevorderde programma’s) is het MG-SPI systeem.

Waar staat MG-SPI voor?

M
staat voor MINDSET, de mentaliteit die je nodig hebt om succesvol te zijn
De meeste mensen die voor de eerste keer deelnemen aan de Business Bootcamp, komen met de mindset van een werknemer of van een hobbyist. Deze mindset moet je transformeren naar een ondernemer-mindset als je je eigen succes wilt creëren.

G staat voor GOALS, de juiste doelen die jouw succes markeren
Veel professionals hebben aan het begin van de Business Bootcamp nog geen helder doel voor ogen. Of het gaat om een slap aftreksel van een doel, zoals: “Als ik maar een beetje kan rondkomen, ben ik al blij.” Tijdens de Business Bootcamp leer je hoe je 3 krachtige, winnende doelen stelt voor jouw business.

S staat voor STRATEGIES, de juiste successtrategie voor het behalen van jouw doelen
In al onze programma’s focussen we op een aantal BEWEZEN strategieën die efficiënt en effectief maximale resultaten opleveren tegen minimale kosten (in tijd, inspanning en geld).

P staat voor PLAN, het actieplan dat je moet volgen om je doelen te halen
De meeste ondernemers zijn dol op dit gedeelte…maar….

De belangrijkste stap in dit eenvoudige, krachtige en effectieve systeem is de “I”

I staat voor IMPLEMENTATION! – daadwerkelijk DOEN wat je hebt gepland.

En dit is de stap waar de meeste mensen juist het meest mee worstelen.

Als dit ook voor jou geldt, heb ik 2 supertips voor jou én een buitenkans!

Om te beginnen, de 2 tips:

  1. Als je weet wát je moet doen…ga dan stapje voor stapje te werk. Veel mensen nemen te veel hooi op hun vork omdat ze snel grote resultaten willen behalen. Echter, zelden is er een spectaculaire actie vereist om vooruit te komen. Uit ervaring weet ik dat kleine stapjes (bijv. één blogartikel per maand, één Facebook bericht per dag, één hoofdstuk lezen uit een managementboek) veel effectiever is als je resultaten wilt bereiken op de lange termijn.
  2. Zodra je een idee hebt, ga over tot actie…snelheid is geboden! Denk er niet dagen over na. Leg je idee niet voor aan een trage commissie. Overweeg niet alle voordelen en nadelen, maar DOE HET GEWOON! Zo doe ik het en ja, in meer dan 70% van de gevallen stoot ik mijn neus. Maar elke tegenslag is een leermoment en die 30% van de keren dat ik wél slaag brengt mij het succes waarvan ik nu geniet, zowel in mijn zakelijke als mijn persoonlijke leven.

Alsjeblieft, onderschat de waarde van deze tips niet omdat ze zo simpel zijn of voor de hand liggen. Als ik een boek zou schrijven met de titel “Prestatie dankzij Implementatie” dan zouden de bovenstaande tips de kern van de inhoud vormen.

Dat was het dan…

Of zit je nog te wachten op die buitenkans?

“Ja Nisandeh…vooruit met die geit!”

Oké, hier is mijn onredelijke idee  (nee, je kunt geen geit winnen)

Ik wil graag met een groep volledig (200%) toegewijde studenten, EEN JAAR LANG, een HELE DAG per week aan de implementatie voor hun business werken.

Ik wil je niet alleen leren hoe je het moet doen…maar we gaan het ook DOEN tijdens die dag, elke week! Een dag per week werken we samen aan jouw business. Denk aan het schrijven van een blogartikel of een nieuwsbrief, het creëren van een nieuw front-end product dat je kunt weggeven of het opzetten van een campagne om nieuwe klanten te werven, etc.

Nu, mijn vraag, of liever…mijn 2 vragen aan jou:

  1. Als zo’n programma zou bestaan, ben je dan geïnteresseerd? Sorry, ik bedoel natuurlijk: Ben je 100% TOEGEWIJD? Toegewijd om een dag per week te werken aan jouw business, toegewijd om open te staan voor feedback, toegewijd om te doen wat nodig is om jouw business te laten groeien, toegewijd om hiervoor te betalen…
  2. En de tweede vraag: Wat zou ik jou precies helpen implementeren? Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan een maandelijkse nieuwsbrief zijn, het herschrijven van jouw website teksten zodat jouw bezoekers converteren tot klanten, een social media campagne opzetten met content, het bepalen van jouw doelgroep en hun daadwerkelijke behoeften, etc.

Er is zoveel te doen!

Laat me weten wat er moet gebeuren! Schrijf jouw antwoord op de 2 vragen in het commentaarveld hieronder. En als we dit speciale wekelijkse implementatieprogramma gaan starten, krijg jij als eerste de kans om je in te schrijven (omdat het aantal plaatsen beperkt zal zijn).

Mijn hart gaat hier sneller van kloppen, ik hoop ook dat van jou!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier links te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

247 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mieke Thijssen
9 years ago

Ik voel me nog niet 100% gecommitteerd. Ik zeg ja tegen de 1 dag per week, het openstaan voor feedback, het doen van wat nodig is. Ik lijk er nog geen geld voor over te hebben. Dus wil ik dan wel echt doen wat ervoor nodig is? Is meteen de vraag die ik me dan stel.

Waar ik hulp bij kan gebruiken is:
het bepalen van een doelgroep die bij me past en die geholpen wordt door de kennis en vaardigheden die bij mij aanwezig zijn
het schrijven van een blog voor deze doelgroep
het opstellen van een systeem waarmee ik deze doelgroep op een effectieve, leuke en slimme manier kan bereiken
het voorbereiden van presentaties voor mijn doelgroep
het uitwerken van trainingen en het opbouwen van een coachingssysteem

In ieder geval bedankt dat je mij en anderen door het schrijven van blogs en je aanwezigheid scherp houdt.

Anne Buiskool
9 years ago

Hallo Open Circles vrienden,

Vandaag even wat langer de tijd genomen om de reacties door te lezen. Wat een waanzinnige community met minstens zo’n geweldige potentie….en daar viel me vandaag iets op. Velen spreken over hun bedrijf, maar niet wat voor bedrijf, over product…maar niet welk product.

Daar ligt één van de vele mogelijkheden die Open Circles ons biedt. Laten zien wie je bent, wat je doet, voor wie of waar je aan denkt als je het nog niet weet, zet andere mensen op het spoor.

Andere mensen (zoals ik) denken graag mee, verwijzen door, helpen zoeken enz…

Dus mijn uitnodiging is: Vertel ook hier wat je doet, waarvoor, wat het is, hoe het er uit ziet, zodat we elkaar zien en weten te vinden, helpen, vragen, geven, ontvangen. Groeien. Samen werken aan onze bedrijven.

Willy Valk
9 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Dag Anne,

Goed opgemerkt want ook al herken ik sommige foto’s; ik heb geen idee wat de mensen doen.

En aangezien ik het zelf ook niet steeds vermeld: ik heb een organisatieburo Hands on Events en ik help patiënten- en gehandicaptenorganisaties bij het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten.

Hartelijke groet Willy

Francine van Rosmalen
9 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne,

Goed idee. Wat is jouw bedrijf of product?

Ik richt me op vrouwen die zich mentaal of fysiek onder druk voelen staan, die willen opkomen voor zichzelf, eventueel (terug) willen keren in echt arbeidsproces of in ieder geval een positieve bijdrage willen leveren aan hun eigen leven en dat van hun kinderen. Zo zijn ze in staat om de boodschappen die generaties lang zijn doorgegeven te doorbreken.

Het mogelijk maken het persoonlijke verlangen dat ze hebben, klein of groot, na te leven. De transformatie in hun leven tot stand te brengen en mogelijk te maken.

Anne Buiskool
9 years ago

Hallo Francine,

Ja ik had er natuurlijk niet aan gedacht dat je dat dan eigenlijk in elke reactie moet doen omdat niet iedereen alles leest.(gaan we niet doen 🙂
In mijn eerste reactie op deze blog en via de blauwe link onder ieder commentaar kun je verder vinden wat mensen doen.

Nog eenmaal dan: Ik help gescheiden ouders en ouders die gaan scheiden met een scheidings ceremonie en met samenwerking voor de kinderen.

Verder mag je me opzoeken, ik heb denk ik wel wat leuke contacten voor je, heb lang met vrouwen gewerkt, ceremonies gegeven en persoonlijke ontwikkeling was daar een onderdeel van. Succes en Hartegroet
Anne

Gert-Jan Brandenburg
9 years ago

In tegenstelling tot veel mensen, ben ik wèl van het afmaken.

Ik kan je alleen maar aanraden bloktijd en focus te oefenen.

Na de Business Bootcamp en het Leef Lekker event, ben ik aan de slag gegaan met het pakket boeken en dvd’s. Ik zit nu halverwege de 6-weekse oefening (uit Leef Lekker) en merk hoe essentieel de Mindset is.

Passive income, dat is nog ver weg..
G-J

Esther Groenewegen-Jonker

1: 100% toegewijd is mijn streven. Maar in de praktijk vaak afgeleid door dagelijkse bezigheden.

2: Eigenlijk met alles. Doordat alles nog opgezet moet worden voor ons bedrijf is de berg actie punten zo groot dat deze mij verlamd. Wat zou het fijn zijn om aan de hand genomen de worden en deze stap voor stap niet meer alleen te gaan zetten.

Ik heb nog wel een vraag: Deze dag in de week is dit op een locatie of online?

Patrick de Jonge
9 years ago

Het commitment is er zeker, want ik besteed volop tijd aan mijn business. Dus als ik dat op een efficiëntere manier kan doen, graag!
Ik zou graag hulp hebben bij het focussen op wat nu belangrijk is. Ik ben volop bezig met het starten van mijn onderneming en er zijn 1001 dingen te doen. Focus om de juiste dingen te doen is dus heel belangrijk en daar zou ik graag wat hulp bij hebben.

Michaëla Wierdsma
9 years ago

Beste Nisandeh, prima weer zo’n blog om je te helpen herinneren om te focussen. De stap voor stap is inderdaad de methode.

De vraag is wat leer ik meer dan bij alle workshops die ik nog ga volgen (3 x 3 dagen), de blogs die je schrijft, de intervisies die ik heb in een wekelijks programma? Als ik alles implementeer dan kom ik daar waar ik wil zijn.

Antwoord op vraag 1:
100% ja als ik me kan vinden in het lesprogramma.
(op 6 weken schoolvakantie na, dit omdat ik die weken nodig heb om te ontspannen en een minder strakke agenda te hebben en tijd te hebben om te helicopteren).

Antwoord op vraag 2:
1. Maken van een bedrijfsplan om 2 miljoen van de bank te krijgen. Hoe stel je dat op, wat zijn de do’s en dont’s.

2. Naast het werken aan een klein bedrijf, focus te houden op je doel voor groter.
( ik heb nu een Centrum voor verandering, Tijd & Ruimte, welke kleinschalig is en werk ik aan een financial freedom. Over 5 jaar ben ik consious miljonair en wil ik een groter centrum beginnen met verschillende therapeuten, werken aan preventieve gezondheid, werkgelegenheid scheppen voor jongeren die wat langzamer zijn, bewoning voor senioren waar ik zelf op mijn oude dag zou willen wonen.)

3. De do’s en dont’s bij werken in een groter team. Hoe geef je leiding aan een groep zonder autoritair over te komen.

4. Hoe houd ik de focus op een winstgerichte onderneming in de zorg.

5. Pensioen, arbeidsongeschiktheid, (zorg)verzekeringen. Welke tips heb jij daar voor.

6. Social media buiten dat wat je al verteld hebt.

Succes met alles verwerken, ik ben heel benieuwd naar je vervolgtrainingen. Hartelijke groet, Michaëla

Aischa Ajoeb
9 years ago

Ja, ik ben 100% gecommitteerd. Ik stel heel graag 1 dag in de week beschikbaar om mijn business te laten groeien. ik wil heel graag feedback hebben.

Door alle mogelijke opties en de vele informatie tijdens de trainingen, zie ik af en toe door de bomen het bos niet meer en raakt mijn hoofd overvol.
Ik heb hulp nodig bij:
– het vinden van mijn niche
– het maken van een front-end
– mijn niche benaderen
– nieuwsbrieven/blogs schrijven
– ……

Ik denk dat ik door deze wekelijkse hulp ook meer van mijn blokkades kan laten varen en meer zelfvertrouwen kan opbouwen.

Dus ik doe heel graag mee!

Suzanne Wartenbergh
9 years ago

Een heel mooi plan! Ik denk dat velen van ons daar blij van worden 🙂 Ik wel in ieder geval.

1) Spreekt voor zich
2) Mijn diensten/producten zo inrichten dat ze resulteren in een front-end en back-end, waar mijn klanten en ik allebei blij van worden.

Marloes van der Kamp
9 years ago

Ik ben wel benieuwd naar het aanbod. Ik vraag me wel af wat het toe zou voegen boven een goedwerkende mastermind-groep.

Als ik mee zou doen, dan zou ik er zeker 100% voor gaan. Maar evt. reistijd en/of een langzame computer zijn wellicht een struikelblok

(nee, ik kan geen sneller internet aanschaffen, ik woon op een schip en geen provider kan het zo maken dat we altijd video goed kunnen bekijken 🙁 )

Wat er nu te implementeren is: boek schrijven, membershipsite verder vormgeven, veel nieuwe klanten aantrekken.

Riet de Vlieger
9 years ago

Aan toewijding ontbreekt het me niet, maar wel aan focus. Daardoor zijn er altijd te veel projecten open en in actie, en is er steeds veel tijdsdruk, vergeten op tijd te bloggen, nieuwsbrieven te schrijven etc. Misschien nog steeds te weinig delegeren, systematiseren etc.

Er staat een mooi, leuk, fris en inspirerend front-end product (color-snacks.nl) online. Compleet automatisch. Een volgende stap is dit uit te brengen in een of meer andere talen. En vervolgens varianten voor specifieke doelgroepen. En het gaat ook de eerste fase van onze opleiding kleur-nieuwe-stijl zijn. Dit zijn allemaal nieuwe projecten. Pfff.

Als ik echter één dag per week systematisch hieraan zou (kunnen) werken zou dat heel veel verschil maken. De structuur van het programma dat je hier aanbiedt, Nisandeh, zou me daar zeker bij helpen. Ik ben benieuwd naar het aanbod.

Dolores Dimic
Dolores Dimic
9 years ago

Het zou zoooo gaaf zijn om het niet allemaal alleen te hoeven doen!! Iemand die al succesvol is en weet hoe het moet en me bij de hand neemt en meedenkt en dezelfde visie heeft en mij ‘overhoort’,een droom. Ja, ik wil!!!

Elizabeth Knappert
9 years ago

These two points you make Nisandeh, are indeed the best way to make a ster on your business. This makes it all managable. And what we need to be good at is managing… also oursleves.

A day a week (for a year) intesive coaching for my/any business would certainly be welcome, Not only for the implementation but more importantly, sustainabilty.

Good idea Nisandeh! I look forward to some deepening on this idea. How would you plan a years coaching for such diverse businesess as all of ours? I must say I am curious.

Elizabeth

Sacha Kramer
9 years ago

Ja, ik wil hier heel graag aan meedoen! Een dag per week met anderen werken aan implementatie, zou mij enorm helpen.

Ik heb focus, weet waar ik naartoe wil en heb mijn doelgroep helder. Natuurlijk moet dit aangescherpt worden maar dat zie ik als een ongoing proces, wat ik erg leuk vind om te doen. Waar ik enorme behoefte aan heb is de actie. uitvoeren van mijn ideeen. Het maken van een filmpjes, het vernieuwen van mijn website, vaker bloggen. Online diensten in de markt zetten etc. Het gaat hierbij veel meer om het praktische, Meer om het Hoe dan het Wat.

Anne Buiskool
9 years ago
Reply to  Sacha Kramer

Hallo Sacha,

Mogen we je zien? en eh ik ben ook wel benieuwd wat je doet. Dat maakt het voor mij makkelijker om mee te denken en soms om het mensen door te geven en /of jou op mogelijke samenwerkingspartners te wijzen.

Succes Anne

Michaëla Wierdsma
9 years ago
Reply to  Sacha Kramer

Hoi Sacha,

Ik ben benieuwd wie er onder dat tekeningetje zit, dus ben inderdaad net als Anne nieuwsgierig naar jou en je onderneming.

Zolang dit programma van Nisandeh er niet is, is het misschien handig om je aan te sluiten bij een mastermind of intervisie groep. Met hen kan je brainstormen over je ideeën en over die van hen.

Het geeft mij enorm veel energie en houdt mij goed gefocust op mijn doelen voor korte termijn zonder weg te dromen over een groter geheel.

Succes en hartelijke groet, Michaëla

Arwin Baauw
9 years ago

Een dag per week? Een jaar lang?
Daar wil ik ook nog een dag per week “huiswerk” aan koppelen.

Wat het moet opleveren?
1. Na dat jaar ben ik “Financieel Vrij” – Massive Passive Income, Virtual Realestate, Content Based Memebership Sites, …
2. Heb ik (eindelijk) mijn tweede boek geschreven en uitgegeven.
3. Aan het eind van dat jaar heb ik een concreet stappenplan liggen om binnen een jaar “Conscious Millionair” te zijn.

Als dit de inzet is ben ik zeker 100% gecommitteerd!

DUS NISANDEH, IK BEN SUPER ENTHOUSIAST OVER HET IDEE: COUNT ME IN!!!

Esther Benard
Esther Benard
9 years ago

Pffffff, mijn hart begint inderdaad heel hard te kloppen van dit aanbod, ik zet me met alle liefde voor 200% in voor dit mooie aanbod. Niet alleen omdat ik mijzelf hiermee verder help, maar ook de doelgroep mensen die clean zijn van drugs en dit willen blijven (dat laatste is juist altijd het moeilijkste)

Nisandeh je vertelde dat een verslaafde man, je boek Leef Lekker had gelezen en dat dit hem had geholpen om te stoppen met drugs….eigenlijk ben ik erachter gekomen dat je inderdaad business strategiën heel goed kan toepassen om van je drugsverslaving af te komen. Het geloven in jezelf, het stellen van doelen, het nemen van actie….. vallen opstaan en weer doorgaan, heb je nodig om een nieuw leven, zonder drugs op te bouwen.

Ik ben momenteel druk bezig met mijn membership site, heb 24 topic’s geschreven. Ik heb hierbij ook inspiratie gevonden in het boek ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey.

Omdat ik uit een reguliere verslavingszorg kom, moet ik echt van de grond af aan beginnen met mijn site. Omdat het clean blijven samenhangt met steun, wil ik graag een online support groep aan de site koppelen. Zodat niemand in de moeilijke strijd van het stoppen met drugs, het gevoel heeft er alleen voor te staan…degene kan altijd terugvallen op de online supportgroep. Alleen heb ik wel moeite in wat voor vorm ik het precies moet gaan gieten om het succesvol te laten worden?

Nisandeh ik ben ervan overtuigd dat er veel raakvlakken zijn met het succesvol ondernemen van een business….en een nieuw leven opbouwen zonder drugs. Ik zie het als een uitdaging om dit nog meer vorm te geven te kunnen geven, met jouw als expert op het gebied van business en ik met mijn kennis en ervaring op het gebied van drugsverslaving. Mijn gedachtes dwalen nu al af, wat dit kan gaan betekenen voor de mensen die niet meer hoeven te overleven….maar leven.

Nisandeh Neta
9 years ago
Reply to  Esther Benard

Hi Esther,

I’m sure that many of the tools we teach to help entrepreneurs can help also other people (like the one you mention – the drug addicts).

However… the motivation to implement the strategies AND to succeed are very different.

What motivates entrepreneurs is their desire. They run TOWARDS a goal, a reward, a dream.

What motivates addicts (drugs, food, alcohol, gambling…) is their fear. They run AWAY from what they don’t want, from their feelings, from the nightmare…

It’s a very different psychology at play… something to think about.

Brenda Baart
9 years ago

Het is een poosje geleden dat ik de Business Bootcamp heb gevolgd en dan merk je na een periode dat je weer vast komt te zitten.

Edwin Selij
9 years ago

Ja ik ben geïnteresseerd en mijn doel zou zijn om meer mensen op mijn emaillijst te krijgen en ten tweede om meer uit social media te halen

Veronika Rutten
9 years ago

Yes, ik ben 200% gemotiveerd.

Vind persoonlijk 2 x per maand voldoende, maar ik zou het fantastisch vinden feedback te krijgen, het motiveert gewoon!

Karola Asche
9 years ago

Bij vraag 1 kan ik heel kort zijn: ja…..dit zou het zijn!
Bij vraag 2: Ik ben al vrij lang zelfstandig onderneemster en het gaat best goed….maar ik wil dat het beter gaat en daar ben ik sinds kort mee bezig. Ik heb al een heel goede basis maar wat me steeds weer parten speelt is het vinden van nieuwe klanten en het vasthouden van klanten. Hier werk ik niet systematisch genoeg aan. Dus ik wil een campange om nieuwe klanten te werven en een strategie om klanten vast te houden. Ik ben er al mee bezig maar goede begeleiding zou daarbij heel erg welkom zijn.

Evelien Koekkoek
9 years ago

Hulp bij implementeren is een goed idee.

Alleen heb ik last van het tegenovergestelde van de meeste ondernemers.

Ik heb juist moeite met het maken van een PLAN voor de lange termijn.

Het DOEN is het probleem dus niet, ik doe juist alles gewoon. En denk dan later dat dat wellicht niet handig was. Dat kost me alleen maar tijd.

Wat moet ik doen? Blijven doen – fouten maken – leren? Of toch iets langer nadenken voor ik iets DOE?

Wie heeft hier ook problemen mee en wat zou kunnen helpen?

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
9 years ago

Geweldig Evelien. Gewoon doen, daar ben ik ook van. Mijn klanten houden van plannen dus heb ik met beiden rekening te houden. Maar ik blijf me verwonderen, vermoeden en dan testen

Evelien Koekkoek
9 years ago

Dank je Maja,

Maar hoe pak jij je lange termijn planning aan? Dagelijks plannen lukt me wel. Maar een agenda voor aankomend kwartaal invullen vind ik heel lastig, aangezien je vaak moet wachten op respons van opdrachtgevers. Of dan alleen de dingen plannen die je wil bereiken? Misschien ook een kwestie van doen?

Bodo Agterhof
9 years ago

Commitment: JA! Heb sinds de 3 trainingen bij Open Circles de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt.
Heb eerst trainingen ontwikkeld die gewaardeerd worden met minimaal een 8,5. Een goed product is de basis.
Zo kan ik in 3 dagen iemand uit een burnout halen en in zijn/haar kracht krijgen.

Vervolgens gewerkt aan de presentatie: heb sinds 2 maanden een nieuwe site.

Nu is de promotie aan de beurt: de welbekende olievlek. Sinds deze week elke week een nieuwsbrief met filmpje.

Maar ik wil nog verdere stappen zetten: go to the max.

Wat ik soms mis is focus. Heb brede belangstelling en veel energie. Mijn aandacht gaat al snel te veel kanten op.

En zonder focus: I’m an expert, but nobody knows it …

Heb veel tips en trucs te delen, wil samen een krachtige pisitieve flow neerzetten en vooral: Resultaat!

Thea van Zevenbergen
Thea van Zevenbergen
9 years ago

1. Ik ben meer dan 100% toegewijd om een dag per week te werken aan mijn business. Mijn mening is dat je zonder deze motivatie je doel nooit kan bereiken. Je kan zonder inspanning lang wachten om je doel te bereiken. Je zult er voor moeten werken en mee bezig moeten zijn. Een dag per week houd je focus scherp.
2. Wat voor mij belangrijk is en waar ik hulp bij kan gebruiken is hoe ik actief blijf met de juiste zaken. Ik merk van mezelf dat ik heel goed ben om te starten met die zaken die me eenvoudig af gaan. Eigenlijk heel raar, want als ik dan uiteindelijk ga starten met de zaken die ik eerder heb uitgesteld, gaan ze eigenlijke als vanzelf..

Wat voor mij geld is:
Door mezelf met vaste regelmaat te confronteren / spiegelen met wat goed gaat, met wat nog beter gaat als ik er eerder mee start, bereik ik mijn doel sneller, je gaat als vanzelf een vliegwiel effect creëren. Door het te controleren middels de een dag per week zou een handige zijn om ervoor te zorgen dat ik niet uit de bocht vlieg.

Fijne dag,
groet,
Thea

Anouk Plantinga
9 years ago

….met wat nog beter gaat als ik er eerder mee start…..

Precies Thea, daar sla je de spijker op zijn kop, voor mij tenminste. Als ik steeds opnieuw zou beseffen dat dat me meer succes geeft en inderdaad een vliegwieleffect heeft, zou dat me zo veel opleveren. Bedankt voor deze zin!

Yvonne van Loon
9 years ago

Ik ben zeker 100% gemotiveerd, maar dan wel binnen de randvoorwaarden die ik heb opgesteld. Mijn gezin staat op nr. 1 en mijn bedrijf bouw ik daarom heen op. Als dat betekent dat mijn bedrijf langzamer groeit, so be it!

Waar ik hulp bij kan gebruiken? Ik denk dat dat toch hoofdzakelijk op mindset niveau zit, maar ook wel het overtuigend brengen van een aanbod tijdens mijn frontend, maar ook in telefonische of persoonlijke gesprekken.

Ruud Smit
9 years ago

Aan toewijding ontbreekt het niet. Sterker nog: toewijding is één van de woorden die ik me dagelijks te binnen breng. Eén van mijn exposities draagt dan ook die naam.
Toch bekruipt me soms het gevoel dat het niet genoeg is. Er is zoveel te doen: bloggen, column schrijven, acquireren, nieuwe dienst de markt op brengen (inderdaad: niet aarzelen!) en daar ook allemaal nog een systeem van maken.

Mij zou het helpen als ik leer systematischer aan al die dingen te werken. En ik wil balans houden tussen toewijding aan mijn werk en aan de andere dingen die ik belangrijk vind: mijn relatie, de kunst en de literatuur.

Ruud Smit

Angelique Slatius
8 years ago

200% toegewijd: JA
was ik niet moet ik eerlijk zeggen, maar door al die vallende kwartjes de laatste tijd WIL IK nu ECHT!

Implementatie van het bepalen van de juiste, de beste en de leukste doelgroep. Maar vooral het loslaten van wat er nu is en HOE je van koers moet veranderen.

Marné van Veenendaal
9 years ago

Ik lees hierboven al veel leuke ideeën, creatieve vrijdag, sportieve maandag, die ga ik ook implementeren.
Dat is gelijk waar het aan schort implementatie, doe snel alles door elkaar. Ik vind het lastig…een hele uitdaging om de delen te af te bakenen, marketing en inhoud bijvoorbeeld.

200% gecommiteerd…met vlagen. Als ik de berg zie in plaats van de stapjes die ik op de berg kan maken ren ik naar nevenaktiviteiten om daar een werkinkomen uit te halen.
Maar het liefst wil ik een team om me heen en samen die berg op.
Mijn droom realiseren en de wereld kleurrijker maken met mozaiek die er toe doet.

Mijn MMG helpt me enorm focus te houden. 1x per maand.
Dus 1x per week een implementatiedag zou me sprongen vooruithelpen.
Wat ik het meeste nodig heb is prioriteiten vaststellen.

Frans Oversloot
9 years ago

Denk aan het einde van elke dag eens even na over wat je niet had moeten doen maar wel gedaan hebt.
Hierdoor doe je dat de volgende dag minder op die punten.

Francine van Rosmalen
9 years ago

De blogs in zijn algemeenheid helpen me al om me te herinneren dat er werk aan de winkel is (en niet alleen mijn loondienst baas tevreden te houden).

Deze blog helpt al om weer eens even na te gaan wat ik met MG SPI gedaan heb tot nu toe. Leuk om te merken dat de M in ieder geval in beweging is. Dat heeft geleid tot de eerste klanten.

Het minder lang wachten tot de ideale situatie er is om in actie te komen. Ik verschuil me nog achter het idee dat ik 1 kans heb om me te presenteren en mijn verhaal dan wel heel erg goed moet zijn. Dat weerhoudt me enorm. Ik ga mijn doelen maar eens wat meer in mijn blikveld hangen. Inclusief een nuttige “straf” voor het geval ik weer een smoes heb bedacht om iets niet te doen.

Hein Holthuizen
9 years ago

Ik ga 100 % voor die dag per week. Maar beperkingen en beperkende gedachten zijn mijn grootste belemmeringen. Het beginnen van een activiteit is het grootste probleem en problemen van een ander zijn makkelijk op te lossen maar problemen van mijzelf zitten in de knoop met mijn gevoel.

En verder heet mijn toekomst expert Identity and Access Management in waarde ketens

Greetje Bunnens
Greetje Bunnens
9 years ago

Actie en implementeren zijn mijn valkuilen. Ondersteuning daarbij kan ik zeker gebruiken want ik ben van plan mijn volgende bedrijf op de kaart te zetten. Eentje dat deze keer volledig van mij is en helemaal volgens mijn principes waarden en normen.

Patricia van Turnhout
9 years ago

YESSSS! I would love to be part of this. I’m convinced that my business will grow much faster being part of a program like this. And I made myself a promiss to grow towards financial indipendancy the coming year. So Yess, I am committed!
Things I would really love some help with is a strategic plan and improve my website and writing a book. So thanks Nisandeh for this opportunity.

Nicola Romme
9 years ago

Laat me zo makkelijk afleiden maar, meer steun bij implementeren van ideeën is welkom. Ja ben dus 100% TOEGEWIJD? Toegewijd om een dag per week te werken aan mijn business, toegewijd om open te staan voor feedback, toegewijd om te doen wat nodig is om mijn business te laten groeien, toegewijd om hiervoor te betalen…

Je zou me helpen implementeren: het uitgeven van een boek over Reiki en Godin. Daarnaast een twee wekelijkse blog en nieuwsbrief, en het herschrijven van mijn website
teksten.

Heb er nu al zin in !

Angeline Ringens
8 years ago

Dag Nisandeh,

Jee, ja, ik ben 200% toegewijd! Dus alle hulp is welkom. Ik wil doorgroeien naar een eigen bedrijf en ben hier hard mee aan het werk. Nu bezig met de website.

Ik ben ook razend enthousiast over mijn product: vakantieweken opzetten in Portugal waarbij mensen een week lang de kans hebben om te investeren in zichzelf. Dus een week lang intensief trainingen / behandelingen aanbieden.

Mijn motto is dat werken aan jezelf ook heel leuk en rijk kan zijn! Dus het accent ligt op een veilige, positieve omgeving creeeren waardoor mensen enthousiasme en energie krijgen om stappen te durven zetten. Daarbij is een mooie omgeving, heerlijk eten en vooral ook elkaar steunen in het proces helpend.

De bedoeling is om hier in NL ook nazorg op te zetten, om het geleerde vast te houden en te implementeren. Als jij me zou willen helpen dit aanbod te realiseren zou dat geweldig zijn!

Karin Moelker
9 years ago

Ja, en ja.
Alle hulp van harte welkom en ik volg graag cursussen en workshop ed om een zelfstandig ondernemer te worden

Esther Molenaar
9 years ago

Ik ben niet 100% toegewijd, zelfs niet 200%, ik ben meer dan 1000% toegewijd. Ik ben bereid er tijd met mijn gezin voor op te geven… echt!

Te lang ben ik al bezig met de ‘STRUGGLE’ en waar ben ik nu? Na 3 jaar trainingen bij onder andere Open Circles ben ik steeds met het verkeerde bezig te zijn. Niet met mijn passie, maar met geld verdienen.

Ik wil:
Mijn liefde voor mezelf
Mijn geluk
Mijn liefde voor mijn vrouw
Mijn gezin
Mijn bedrijf
Mijn inkomen
LATEN GROEIEN.

Je zou me helpen met het implementeren van FOCUS. Gefocust bezig zijn met 1 project in plaats van 100 verschillende dingen die ik leuk vind. Stap voor stap implementeren wat ik de afgelopen jaren heb geleerd.

De tips die je geeft zijn voor mij zo waardevol. Ik weet dat het zo simpel is. Waarom doe ik het dan niet? Mijn angsten staan alles wat ik wil in de weg.

Het gaat zo LANGZAAM, dat ik bang ben voor de toekomst. Heb ik dan wel genoeg geld om van te leven, heb ik dan nog wel een dak boven mijn hoofd, heb ik dan nog wel te eten. Ik doe er alles aan om mijn angsten niet de boventoon te laten voeren en me te focussen op wat ik wil.

De tijd is daar!

Michaëla Wierdsma
9 years ago

Ha Esther,

Als ik zo jou verhaal lees weet je precies wat je wilt. Je bent gepassioneerd en enthousiast. Ik lees ook graag je commentaren. De vraag is alleen hoe het komt dat je je niet focust op 1 of 2 projecten. De vraag is dan ook of je na al de open circles workshops nu eerst mag/durft te kijken naar het waarom van niet focussen. Wat hindert je, welke blokkades/angst/onmogelijkheden/ onzekerheden kom je tegen.
Wellicht haal je dan nog meer uit 1 dag focussen per week.

Met alle plezier wil ik hierover met je van gedachten wisselen. Bel me gewoon op.

Hartelijke groet, Michaëla

Mirjam Stoffels
9 years ago

Heel erg herkenbaar Esther…

Dat is inderdaad ook wat ik nodig heb: het implementeren van FOCUS.

Naast het op- en uitbouwen van seven2success.com werk ik samen met Marcel in Studio Marcel Stoffels. Diverse projecten lopen hier door elkaar.

Al zo vaak heb ik me voorgenomen om bepaalde dagen van de week toe te schrijven aan bepaalde projecten: dins- en donderdag seven2success-dagen, maandag project A voor Studio Marcel Stoffels, woensdag project B en vrijdag project C bijvoorbeeld. En dat lukt nooit… Het fietst altijd door elkaar, waardoor ik enorm het gevoel heb van alles maar een beetje doe en niet efficiënt bezig ben. Het gaat inderdaad zo LANGZAAM…

Dus Nisandeh:
Ja, ik ben 100% TOEGEWIJD. Toegewijd om een dag per week te werken aan jouw business, toegewijd om open te staan voor feedback, toegewijd om te doen wat nodig is om mijn business te laten groeien, toegewijd om hiervoor te betalen…

En je kunt me helpen met het implementeren van structuur [hoe krijg ik diverse projecten gestroomlijnd?] en specifiek voor seven2success [mijn ‘kindje’] met het ontwikkelen van een front-end product en een strategie om door middel van dit front-end product mijn community sneller te laten groeien.

Dank je!!

Lucia Sandaal
9 years ago

Implementeren levert me vooralsnog niet al te veel problemen op. Heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat ik nog met mijn onderneming moet beginnen waardoor ik én alles meteen op de juiste manier kan doen én dat ik (nog) geen last heb van betaalde opdrachten waar ik minder tijd aan kan besteden tijdens implementatie. Wat dat betreft konden de Business Bootcamp en Master Entrepreneur training voor mij niet op een beter moment komen.

Toch kan ik met bepaalde -heel belangrijke- onderdelen wel wat ondersteuning gebruiken. Zo worstel ik nog steeds met:
– een goede front-end voor mijn onderneming als weddingdesigner
– hoe ik van mijn dienst een remarkable product maak
– hoe ik voor deze eenmalige dienst (trouwen) een goede funnel inricht.

Dus ja, ook voor mij zou een implementatieprogramma van grote toegevoegde waarde zijn.

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
9 years ago

Ja wat heb ik nog te zeggen, na zoveel mooie woorden. Misschien wel dit: Wie kan doet en wie niet kan doceert.
200% heb ik geen zin meer om te geven. 100% van wat ik op dat moment kan geven wel. Een klant zei mij ‘we stoppen hiermee als ik jou niks mag geven’ Het verbaasde mij heel erg, en ik vermoedde dat hij iets miste dus ben ik aan het testen geslagen en mijn diensten zijn wel beter geworden

Naomi Dongelmans
9 years ago

Hoi Nisandeh

Op vraag 1: jaaaaa, ik ben 100% toegewijd.
Antwoord op vraag 2:
Ik heb wat grote knoppen doorgehakt. Ga nu als huisarts echt parttime werken zodat ik om de week 2 en 3 volle dagen aan mijn andere business kan werken. Volgende week gaan we verhuizen waar we meteen een opname studio hebben. Ik heb helemaal zin om nu echt het ondernemerschap in te gaan. Netwerken gaat steeds beter maar heb daar nog wel hulp bij nodig. Hoe krijg ik wat ik wil. Ook het implementeren, een agenda maken van nu een blog schrijven, nu aan mijn boek werken, nu aan mijn video’s werken enz. wil ik gestructureerder doen en met meer power. Graag heb ik ook dan jouw hulp. Succes weer met dit nieuwe project. Tot snel!

Fenna Janssen
9 years ago

Ha Naomi,

Mooi dat je meer gaat ondernemen en oa video’s gaat opnemen!

Kan ik video’s van jou als huisarts gebruiken in mijn Online Membership Programma ‘Emotie-eten de baas’?
Ik zou het heel prettig vinden wanneer jij als huisarts uitleg geeft over bijv. positieve effecten van gewichtsdaling op diabetes, gewrichtsklachten etc.

We hebben het hier al over gehad tijdens de Passive Business Income.

Keertje contact? hartelijke groeten van Fenna info@fennajanssen.com.

Anja Leinders
9 years ago

Een grote stap die je hebt genomen Naomi. Ik kan me voorstellen dat deze niet gemakkelijk is geweest, maar wel chapeau dat je doorgezet hebt!
Enne… Succes met de verhuis en de uitwerking natuurlijk!

Sonja Schaap
Sonja Schaap
9 years ago

Ik zou zeker 200% gecommitteerd zijn voor deze stap. Ook ik merk net als Esther dat ik in bepaalde dingen blijf hangen. Ik heb diverse trainingen bij Open Circles gevolgd en daar ook veel van geleerd. Ik ben daarmee ook echt een heleboel stappen verder gekomen en van een diep dal weer in een positieve flow terecht gekomen. Daar ben ik al heel trots op.

Maar dat laatste stukje. Dat DOEN en niet eerst alles tot in de puntjes willen hebben (heb mijn perfectionisme al voor een groot verminderd, maar het blijft altijd een valkuil). Ik heb mijn doel en doelgroep helder voor ogen, ook weet ik heel goed wat ik te bieden heb. Wat me op een of andere manier niet goed lukt, is dit om te zetten naar een business system waar ik goed geld mee kan verdienen. Ik blijf steeds op die nullijn zitten…

Dus ondanks de vele stappen die ik al heb gezet, kan ik zeker nog hulp gebruiken bij het opzetten van een succesvol business system. Ik word nog steeds teveel geleefd door mijn bankrekening en daar ben ik wel een beetje klaar mee…

Anouk Plantinga
9 years ago
Reply to  Sonja Schaap

Helemaal herkenbaar, Sonja! Ook ik heb al erg veel gedaan bij Open Circles en als je mijn bankrekening ziet, zou je dat niet meteen zeggen. Hoewel ik nu in een situatie zit, als ondernemer, die ik zonder Open Circles nooit gehad zou hebben. Je bedrijf naar een hoger plan krijgen, juist dat systeem, dat DOEN, volgens mij lopen veel van ons daar tegenaan…

Corry Bos
9 years ago
Reply to  Sonja Schaap

Geleefd worden door je bankrekening is niet fijn Sonja. Maar dat hoeft niet alleen afhankelijk te zijn van je werk en inkomsten. Dat kan ook voor een deel komen door de verdeling van je financiën. Of eigenlijk, het inzicht in je financiën.

Na de Financial Freedom bij Nisandeh heb ik mijn rekeningen onder de loep genomen. Ik heb het systeem van Nisandeh geïmplementeerd. En nu heb ik een duidelijk zicht hierop. En als ik dan zeg dat mijn wensen binnen mijn budget vallen, dan kan ik zeggen dat ik financieel vrij ben.

En dat had ik nooit overzien als ik niet de Financial Freedom gevolgd had. En nee, dat wil niet zeggen dat ik “rijk’ ben. Maar zo voelt het wel een beetje.
Misschien is dit ook iets voor jou?

Helmy Kleinlugtenbeld
9 years ago
Reply to  Corry Bos

Inderdaad Corry en je mag het gerust stellig schrijven. Rijk zijn heeft alles te maken met je gevoel. En als dat financieel bevestigd wordt is dat super.

Als je je niet rijk voelt, kun je financieel nooit rijk worden. Mocht dat wel gebeuren, dan blijft die rijkdom niet plakken. Voorbeeld daarvan is het grote aantal loterij-winnaars dat op den duur terug is bij af of het zelfs slechter heeft financieel.

Timon Vinke
Timon Vinke
9 years ago

1) Op dit moment ben ik niet 100% toegewijd. Ik werk ook nog in loondienst en merk dat het heel lastig is om dat los te laten. Mede door de (relatieve) zekerheid, de wens een huis te kopen, gezin te beginnen, etc.

2) Als ik dit programma toch zou doen, dan zou ik graag hulp willen hebben bij het creeren van Remarkable Products en de bijbetreffende Irresistible Offers.

Tanja Nolten
Tanja Nolten
9 years ago

Ik loop er echt tegenaan dat ik teveel tegelijk wil doen en daarmee mijn aandacht versnipper. Dus focus houden en duidelijke stappen maken.

Het begint al bij de naam van het bedrijf dat ik wil starten. Die heb ik nog steeds niet want duidelijk herkenbare namen zijn allemaal al geregistreerd.

Ik zou wel graag wekelijks met een groep aan de gang gaan om daarmee het proces van keuzes maken, beslissen en focus houden te optimaliseren.

Marjan Crabtree
8 years ago

Ik was altijd van gaan en impulsief meteen doen. Nu plan ik meer. Wil eerst de website af (tweetalig) en mijn linkedin profiel goed voordat ik mijn bedrijf ga presenteren aan de wereld. Die eerste introductie kan maar 1 keer.

Ilse de Graaf
9 years ago

Beste Nisandeh,

Wat is dit inderdaad weer een geweldige buitenkans voor ons-vaak-nog-zoekende-ondernemers. Sinds een aantal maanden volg ik je artikelen/blogs en staat mijn mailbox ondertussen vol met interessant videomateriaal, nog meer interessante artikelen en overig leesmateriaal wat mij motiveert en inspireert een geweldige business op te zetten. Gezien ik tot eind dit jaar nog op Aruba woon, ben ik nog niet bij een van je Business Bootcamps kunnen zijn, iets waar ik erg van baal. Ik heb ondertussen een goede vriendin zich laten aanmelden voor het weekend in oktober want dat mag ze niet missen! Toewijding kan ik volledig geven (vanaf medio januari 2014), voor 100%, ik kan sowieso niet wachten om bij een van je Business Bootcamps te zijn dus ik sta al te popelen! Ik hoop dus dat je aanbod ook geldt wanneer er (nog!) geen Business Bootcamp gevolgd is…

Wat zou ik jou precies helpen implementeren? Ik ben mijn onderneming nog niet gestart (start begin nieuwe jaar i.v.m. verhuizing terug naar Nederland, als ik iets doe wil ik het goed doen en dat kan op dit moment zo niet) en momenteel ben ik -met alles wat ik via internet al van je geleerd heb- goed aan het nadenken over de precieze invulling van mijn onderneming als weddingplanner.

Waarbij je mij zou kunnen helpen? Ik ben een perfectionist, iets wat zowel positief als negatief zaken kan beinvloeden, iets wat mij soms kan tegenhouden ‘is dit wel haalbaar’, ‘kan ik dat zo wel doen’? Kan hierdoor wel eens een spreekwoordelijke schop onder mijn …. gebruiken of iemand die mij een hart onder de riem kan steken zodat ik meer zal geloven in mijzelf (zelfvertrouwen kan beter!!). Kan hierin ook nogal streng zijn naar mezelf toe waardoor ik mijn eisen (het moet perfect!) nogal hoog kan leggen. Mijn gewoon DOEN-talent moet ik dus ook nog beter ontwikkelen 😉 Kan je me onder andere hiermee helpen?

Ik ben benieuwd naar je aanbod Nisandeh! En je weet het, deze jonge ondernemer staat als eerste in de rij (voor hopelijk nog een interessant financieel voordeel) om zich in te schrijven voor het Business Bootcamp 2014 🙂

Met zonnige groet vanuit Aruba,
Ilse de Graaf

Thieu van Kaathoven
Thieu van Kaathoven
9 years ago
Reply to  Ilse de Graaf

Hoi Ilse,

Wellicht is het ook zinvol om een mastermindgroep(je) te maken dan hou je elkaar scherp. En kijk voor je nieuwe bedrijf ook een op pinterest héél véél info over wedding.

Ruud Wildschut
Ruud Wildschut
9 years ago

Het zou voor mij super zijn. Elke week een stap zetten met je business en die dingen doen (en daar hulp bij krijgen) die voor nog geen routine zijn. Door elke week de stap zetten en deze te blijven zetten krijg je ervaring en routine. En daarme nieuw succesvol gedrag.

Verstandelijk weet ik wat ik moet doen en hoe ik het moet doen. Toch houdt mij iets me tegen? En het overwinnen van deze weerstand is volgens mij de sleutel.

Ruud

Saskia van Velzen
9 years ago

Aan implementatie en actie ontbreekt het niet.
Mijn boek is klaar en de uitgever is laaiend enthousiast.
Ik werd gevraagd om mee te doen met Holland’s Got Talent ik heb ja gezegd (3 september zijn de opnames). Ik merk dat dat wat ik roep op mijn pad komt op de meest onverwachte en vreemde manieren.
Mijn online trainingsprogramma is in de maak.

Het antwoord op vraag 1 is JA. Het antwoord op vraag 2 is: ik zou graag hulp willen bij het creëren van een goede frontend-backend.

Anouk Plantinga
9 years ago

Wow Saskia,

Wat een mooie berichten! Een laaiend enthousiaste uitgever en een uitnodiging voor Holland’s Got Talent, dat is helemaal te gek!

Ik wens je ontzettend veel succes volgende week!

Marné van Veenendaal
9 years ago

Hoi Saskia, gefeliciteerd.
Mooie ontwikkelngen en succes met de opnames.
Laat mij/ ons ook weten wanner de uitzendingen zijn.

Alex van Dam
9 years ago

Ooooooh, I was affraid that something like this would occur…

Introduction.
PartTracker, a new kind of organization, based on the philosophy that everything is circular, (except for the consumption behaviour of mankind) is acting in the branch of Electrical Industrial equipment.

Why, the industry?
Because it’s the root of our linear system, if we need to change to a more sufficient, durable system (circular sustainable economy), we also have to grasp for the core of the linear system.

The answers:
1) Yes, 100% commitment. I will die for a better future for the offspring.
2) I have troubles with the small steps in implementing. Problems with all kinds of strategic issues. It would be of a great help to know, how to:
– Keep track of time (timemanagement).
– Create more value with more customers in less time (difficult, because they don’t know the principle of circularity.)
– Set up a strategic overview (processes and workflow charts)
– Switch between different target audiences.
– How to maintain and expand customer relations.

Thanks in advance for reading this post.
Yours sincerely.

Alex van Dam

Baudy Wiechers
9 years ago

1 Prachtig plan en ja, ik blok nu al een dag in de week om ermee bezig te zijn en hierop meer structuur zou helpend zijn.
2. Vooral feedback op waar ik mee bezig ben, blijvend aan mijn mindset werken, toetsen aan mijn doelgroep of overkomt wat ik bedoel over te brengen, te vieren dat we implementeren en dit te delen. Met als doel het beoogde resultaat behalen.

Gerard Petersen
9 years ago

Beste Nisandeh,

Mijn onderneming voorziet in WordPress website hosting in een veilige omgeving. Ik ben erachter dat waarvan ik dacht dat het mijn concurrenten waren het uiteindelijk mijn doelgroep is. Die doelgroep kampt met problematiek die ik al opgelost heb.

Waar ik zelf een oplossing voor zoek: Hoe kan ik grotere groepen mensen bereiken en de kracht van mijn boodschap overbrengen zoals ik dat kan in 1-op-1 gesprekken.

Daarnaast zoek ik affiliation constructies die aantrekkelijk zijn voor mijn klanten maar waarin de zorgeloosheid en betrouwbaarheid van mijn boodschap/diensten nog steeds over komen, in tegenstelling tot pay-per-click ads.

Dank en groet,

Gerard.

Wout-Jan Slob
9 years ago

Implementatie van het geleerde maar dan gestructureerd. Ik stap veel in de zelfde valkuil met van alles tegelijk bezig zijn…

Mirjam Stoffels
9 years ago
Reply to  Wout-Jan Slob

Mooi verwoord Wout-Jan:
‘Implementatie van het geleerde… maar dan gestructureerd!’
Dat voel ik precies zo!

Wout-Jan Slob
8 years ago

Ik merk dat het beter gaat als ik er gewoon tijd voor vrij maak in mijn agenda. Dus tijd in blokken om te werken aan mijn business in plaats van in mijn business.

Marjolein Kamstra
9 years ago

Met de toewijding zit het wel goed. Als ik kijk naar wat ik allemaal doe en laat om verder te komen dan is dat meer dan de gemiddelde mens in loondienst. Ik denk dat dat opgaat voor vele van ons hier.
Velen van ons werken keihard. Maar werken we aan de juiste dingen?
Focus (het doen van de juiste dingen) en structuur (welke actie doe ik eerst, welke daarna, en daarna?) – daar zou ik zelf in elk geval nog wat meer van kunnen gebruiken.