Introvert of extrovert?

4881 views | 148 reacties |
shares

.
Sinds het uitbreken van de financiële crisis zou netwerken één van je belangrijkste marketingstrategieën moeten zijn.

Als je een goede netwerker bent, dan zul je het goed doen.
Als je een middelmatige netwerker bent of je geeft jezelf niet voldoende gelegenheid om te netwerken, dan zal je business daaronder lijden.

Wanneer je naar een netwerkbijeenkomst gaat zoals die bij de KvK wordt gehouden, dan ontmoet je daar mensen die netwerkers van nature lijken te zijn en mensen die pijn en lijden uitstralen.

Welke van de twee ben jij?

Ik behoor tot de lijdende categorie…

Als introverte persoon is een netwerkbijeenkomst a la KvK niets voor mij.

Mensen die mij op het podium hebben gezien, denken vaak dat ik een grapje maak als ik mezelf introvert noem.
De realiteit is dat als ik op het podium sta, ik er geen probleem mee heb om verbinding te maken met mijn publiek.
Maar als ik in een ruimte vol vreemden ben, dan vind ik het moeilijk en ongemakkelijk om iemand die ik niet ken te benaderen en een gesprek aan te knopen.

Vered, mijn vrouw en zakenpartner, is daarentegen extrovert.
Het is heel gemakkelijk voor haar om in gesprek te raken met mensen die ze helemaal niet kent, en ze vindt het leuk en spannend om een heleboel nieuwe mensen te ontmoeten in één avond…

Nu, als het om netwerken gaat, wie is er dan beter af – de introverte mens of de extroverte mens?

Bekijk de onderstaande korte en grappige video om het verschil te zien tussen extrovert en introvert…

[youtube]XuM0KtW73WU[/youtube]

Mijn ervaring heeft me geleerd dat zowel introverten als extroverten meesters in netwerken kunnen worden.

Extroverten zijn beter in het beginnen van een gesprek en in het praten over zichzelf en hun business.
Echter, ze vergeten vaak dat ze niet alleen op de wereld zijn.
Hun uitdaging is om hun mond dicht te houden en hun oren te openen om te luisteren.

Introverten, aan de andere kant, zijn geweldige luisteraars en hebben de neiging om veel vragen te stellen waardoor de ander betrokken blijft bij het gesprek en het gesprek gaande niet stokt.
Hun uitdaging is om op anderen af te durven stappen en aan de praat te raken, én om meer over zichzelf te vertellen.

We hebben de Business Bootcamp ontwikkeld als een geweldige netwerkgelegenheid voor zowel introverten als extroverten, voor zowel meester netwerkers als beginners.

Het bevat formele processen (zoals “Vraag om wat je wilt” en het Bijenkorfspel) en informele gelegenheid om te netwerken tijdens de pauzes.

Deze netwerkmomenten voegen veel waarde toe aan de lessen uit de Business Bootcamp – van het verhogen van zelfvertrouwen, het kwijtraken van angsten en veel lol en energie tot het aangaan van nieuwe concrete zakenrelaties en deals sluiten.

Uiteraard kan netwerken eigenlijk altijd… bijvoorbeeld… NU! Hier op het blog.

Met wie wil jij in contact komen in de komende tijd? 

Met welke persoon wil jij contact leggen, die echt impact op jou en je business kan hebben?

Gebruik het commentaarveld hieronder om de naam te plaatsen (bijv. Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart) of de positie (bijv. directeur trainingen bij KLM ) van de persoon met wie je in contact wilt komen, samen met een kort stukje tekst dat beschrijft WAAROM je in contact wilt komen met deze persoon.

Lees vervolgens ook de input van anderen en kijk of je iemand kan helpen om in contact te komen met “hun persoon”.
Misschien is hij of zij een direct contact van je of misschien kun je advies geven hoe in contact te komen met deze persoon.

Tenslotte, stuur dit artikel door aan je

  • - Facebook-vrienden
  • - Twitter-volgers
  • - LinkedIn connecties
  • en bloglezers...
… zodat nog veel meer mensen hulp kunnen krijgen bij het netwerken of anderen kunnen helpen om contact te maken met iemand die echt iets kan betekenen voor hun business.

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

148 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Merijn Kegel
11 years ago

Ik wil graag in contact komen met vrouwelijke ondernemers, zzp’ers en/of starters die een gratis WordPress weblog met eigen domeinnaam willen starten inclusief hands-on uitleg en advies.

We stellen tijdens de workshop enkele vragen die ons verder helpen de dienstverlening voor vrouwen te verbeteren teneinde vooral de technische zorg uit handen te nemen en (0, zo mannelijk) op te lossen. We proberen hiermee onze kracht aan te wenden om de kracht van vrouwelijke ondernemers te ondersteunen.

Meld je aan op weblogs4women.nl of informeer gerust andere geïnteresseerde contacten.

Jeannette Bal
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hahaha Merijn,

Waar was je toen ik begon 🙂
Na jaren aanmodderen, bleek ik gewoon meer mannelijk inzicht en daadkracht nodig te hebben.

Wil graag een keer met je om de tafel gaan zitten met een paar vrouwen en jullie om te vertellen wat wij nodig hebben.
Ik heb toegang tot een groot team met vrouwen, waarvoor wij altijd op zoek zijn naar verdere ontwikkeling om zakelijk beter te worden.

Heb een gratis weblog geclaimd, dus daar zie je ook mijn email adres.

neem graag contact met me op.

succes
Jeannette Bal

Elise Ledderhof
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hallo Merijn,

Ik ben sinds kort aan het experimenteren met wordpress. Ik wil kijken hoe ik met name de websitefunctionaliteit kan gebruiken. Ik heb nu meerdere blogs via wordpress zelf (howtobecomeasuccesfulentrepeneur.wordpress.com en willemdreesinbizz.wordpress.com) en via een provider (allaboutmindsets.com).

Ik kan dus wel wat hulp gebruiken!

Overigens kunnen wij vrouwen best wel wat technische dingen hoor 🙂

Anna Klijn
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hallo Merijn,

Dat is bijzonder. Ik doe zeker mee en neem contact via de opgegeven mail.

Bedankt

Marijke Eggink
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hallo Merijn,

IK ben best wel geinteresseerd en wil wel een keerjte met je praten over mijn wordpress site die weliswaar beschikbaar is maar waar ik nog niets mee doe.

Nicolet Groen
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hoi Merijn,

Ik wil al tijden overstappen van Blogger op WordPress maar hik continu aan tegen het inrichten van wp, misschien zijn de mogelijkheden gewoon te groot? Kortom ik ben wel geinteresseerd!

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hoi Merijn,

Heb je niet zoiets voor mannen ? Ik ben zelf begonnen met het uitpluisen van WordPress, maar er gaat toch best veel tijd in zitten. Dus wat tekst en uitleg om tijd te besparen zou welkom zijn.

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hoi Merijn, ik ben bezig met het opzetten van een (blog)website om een netwerk-evenement op te zetten. Het gaat De Nieuwe Bedrijfskeuken heten en de opzet voor de site is zo goed als klaar.
Ik doe het samen met iemand anders en we willen met zo min mogelijk budget starten, gewoon om te kijken of het kan!
Ik zat eraan te denken om via pagelines (drag & drop techniek) een website te bestellen. Maar misschien kun jij me helpen?
mijn tel. nr. 06 53114267
groet!

Stef Linsen
Stef Linsen
8 years ago

Ik ben ook een introvert type. Sociaal vaardig genoeg om me goed te kunnen bewegen tussen de mensen. In mijn freelance praktijk heb ik geen probleem om werk te vinden/ krijgen (ervaring genoeg).

In januari ga ik boek schrijf workshop doen, want ik wil mijn schrijfplannen werkelijkheid laten worden. Dit jaar ben ik 100% freelance geworden en heb goed geboerd zoals dat heet.
Maar mijn schrijfplan ligt op de plank. Te weinig tijd en energie.

Dus heb ik gereorganiseerd. Vanaf januari heb ik 3 opdrachtgevers over. Dan werk ik 3 tot 3,5 dag/ week en dan is ruimte/ energie voor schrijven er wel.
Schrijven via (e) boek en blog/ website maakt in of extravert zijn wat minder belangrijk. Als de doelgroep, wat, hoe, waarom maar helder is. Ik denk het wel, maar eind januari zet ik de puntjes op de i.

Als ik mensen tegenkom die competent zijn met (WordPress) website opzetten dan is dat heel nuttig. Ik stel me daarvoor open. Allen succes en alvast goede jaarwissel.

Sofie De Smet
11 years ago

Just wanted to say that it really motivates me to see that even introvert people like yourself can be succesful, but only if you use your introversion well enough. This really changes the image I had from an entrepreneur. Thank you for that!

Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Sofie De Smet

You’re welcome Sofie. Being an introvert or an extrovert has nothing to do with success. Both has their strengths and weaknesses, and the challenge is to use the strength and overcome the weaknesses…

Martine Teunissen
11 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Being considered as an extravert, I found it an eye-opener to see the movie and to consider listening more! I don’t think I’m as bad as that guy but it wouldn’t harm to use more qualities of introvert people that you have pointed out. Thanks Nisandeh!

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
11 years ago

Graag kom ik in contact met restaurantvrouwen. Vrouwen die zelf een restaurant hebben of samen met hun echtgenoot in de horeca actief zijn.

Ik ben horeca-expert, trainer en coach en op dit moment bezig met een onderzoek. Graag leg ik deze vrouwen een aantal vragen voor om te zien waarmee ik ze kan ondersteunen.

Alvast bedankt voor je hulp!

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik lees net in het artikel dat ik eigenlijk een naam moet noemen van iemand die ik graag zou willen ontmoeten. Ik heb zelf al eens gedacht aan Oprah Winfrey. Zij inspireert me enorm, maar zij is geen trainer/coach. Wel kan ze erg goed spreken en heeft de kracht om succesvol te zijn en te blijven en daar zou ik dan wel wat vvan kunnen leren.

Bertine Oudesluijs
11 years ago

Voor Dress voor Success ben ik op zoek naar eigenaren van modezaken, die restanten willen doneren zodat wij sollicitanten met een laag inkomen kunnen voorzien van een gratis mooie kledingset. Zo kunnen zij een goede eerste indruk maken en hebben zij meer kans op een baan.

Sonja van Beveren
11 years ago

Hallo Bertine, wat een mooi initiatief.
Ik heb volgende week een afspraak met de eigenaar van een exclusieve herenmodezaak en zal jouw vraag eens meenemen. Wie weet wil/kan hij zelf helpen óf heeft hij namen voor me van eigenaren van andere kledingzaken die iets willen betekenen. Wanneer je mij jouw e-mail adres of 06 nummer doorgeeft, zal ik je laten weten wat de uitkomst is. Doorgeven kan bijvoorbeeld via mijn website.

Hartelijke groet,
Sonja van Beveren

Ruth Weidenaar
11 years ago

Dag Bertine,

Wat een prachtig idee!
Helaas kan ik je hier niet mee verder helpen. Verder heb ik ook niemand in mijn netwerk zitten bij wie je moet zijn. Maar ik wil je meegeven dat ik hoop dat je spoedig reactie zult krijgen. Want het idee is hartverwarmend!

Succes.

Groet,

Ruth Weidenaar

Marjan
11 years ago

Ik ben extrovert, vormgever, heerlijk creatief, hou van uitdagingen, én al meer dan 35 jaar een verkoper. Ik vind het heerlijk om te netwerken.
Mijn grootste verlangen is om samen te werken en met z’n allen mooie dingen te realiseren.
Heb een eigen bureau in de tuin- en landschapsarchitectuur. Werk nationaal, als wel internationaal. En ben dan gericht o.a. op de Cote d’Azur.
Zullen we met een team mensen gelukkig maken? Een woonhuis en tuin sleutelklaar opleveren?? Wie heeft er zin in? Ik wel.

Gin Wijsman
11 years ago
Reply to  Marjan

Hoi Marjan,

Een mooie droom die ik met je deel. Lijkt mij geweldig om met je samen te werken en zo’n droomhuis sleutelklaar af te leveren.

Ik zou hier graag met jou en alle mensen die deze droom ook hebben willen brainstormen.

Hartelijke groeten,

Gina

Anneke Kaptein
Anneke Kaptein
11 years ago
Reply to  Marjan

Hoi Marjan,

Ik zou je zeer bijzonder graag eens ontmoeten dan tijdens de Business Bootcamp, geloof dat ik tijdens de Beehive voorbij zag vliegen..
Iig, jouw verlangen en werk spreekt me erg aan.
Ook zou ik graag eens een klant van mij die ik coach, en heel graag wil gaan doen wat jij met jouw bedrijf doet, met jou in contact willen brengen.
Vind je dat goed?

En een High 5, nee een HIGH 10 voor jou! 🙂
Zo lekker enthouasiast En Professioneel, heerlijk!!

Groetjes/ liefs Anneke
Kaptein Mens en Werk
Coaching en Human resource Developement-adives
voor het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Thies Kuijlman
11 years ago

Ik wil graag in contact komen met contractmanagers van grotere organisaties (vanaf 150 contracten).

Wij bieden een eenvoudige en krachtige softwareoplossing voor het managen van contracten en leveranciers. Ik zoek contractmanagers die deze software 30 dagen willen testen en terugkomen met kritische feedback.

Elise Verheul
11 years ago

Na de zomervakantie zal ik een serie dagworkshops & weekenden gaan organiseren voor moeders: ‘Time-Out voor moeders’.
Moeders zullen ontspanning ervaren, handreikingen krijgen en inzicht verwerven over de wijze waarop het moederschap bij kan dragen aan persoonlijke ontwikkeling.
De ‘Time-out voor moeders’ zal niet alleen jou als moeder ten goede komen, maar ook je kind(eren).

Ik ben op zoek naar een breed netwerk van (hoogopgeleide) moeders die toe zijn aan tijd voor zichzelf!

Ben je zelf zo’n moeder, of heb je een netwerk van moeders die interesse hebben in mijn aanbod: laat het me weten!

(Momenteel word er hard gewerkt aan mijn nieuwe website, met daarop het nieuwe programma-aanbod. Eind mei zal het in de lucht zijn.)

Graag hoor ik van je!

Jeannette Bal
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Hi Elise,

In mijn twitter netwerk zit iemand die blogs schrijft speciaal voor moeders en ook veel hoogopgeleide moeders.
Dus tweet je vraag naar @jebalans en ik zal het voor je retweeten.

succes
Jeannette Bal

Anna Klijn
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Hoi Elise,

Dit is een bijzonder onderwerp en zeker nuttig in de drukke maatschappij die wij nu hebben.

Ik kan iemand die trainingen voor moeders organiseert om (weer) de contact met de kinderen te krijgen en elkaar aanvoelen op een niveau waar ze na verlangt.

Trainingen organiseert ze in Portugal waar ze zelf ook woont.
Is dat iemand met wie je in contact zou willen komen om over ideeën te brainstormen?

Marja
Marja
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Hoi Elise,

Kun je mij meer informatie geven over dit onderwerp. Ik heb er wel oren naar. Ben zelf een drukke moeder met een startend bedrijfje en wil graag met andere moeders eens van gedachten wisselen.

Marianne Kapteijn
9 years ago
Reply to  Marja

Tip: maak je bedrijf niet klein door “je” !
Je hebt dus een BEDRIJF.
Marianne

Elise Verheul
11 years ago
Reply to  Marja

Hallo Marja,
Je hebt aangegeven meer informatie te willen over de trainingen die ik geef voor moeders. Als je mij een mailtje stuurt op adres eliseverheul@orange.nl dan hou ik je op de hoogte van de trainingen ‘persoonlijke ontwikkeling voor moeders’.
Graag hoor ik van je!
Groeten, Elise Verheul

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot NLP Master Practitioner. Dat houdt onder andere in dat ik voor mijn certificering een modelleringsopdracht wil doen. Ik wil graag iemand modelleren die een succesvol ondernemer is in het trainen/coachen van mensen. Mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw, omdat ik zelf een vrouw bent. Iemand die inspireert en authentiek is.

Jeannette Bal
11 years ago

Hi Sherina,

Ik ken iemand die denk ik aan je profiel voldoet, maar leg even uit wat je precies met modelleren bedoelt.
Stuur me even een email info@magneetmassage.nl dan zal ik haar toestemming vragen haar gegevens door te geven.

succes
Jeannette Bal

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Eigenlijk is het mijn ambitie om seminars te geven over intuïtie/zelfvertrouwen maar dan met een spirituele inslag. Ik werk zelf met Engelen energie en daar heb ik veel aan. Ik help daar ook mijn cliënten goed mee. Bestaat er eigenlijk een vrouwelijke succesvolle ondernemer die zoiets doet? Dan zou ik haar willen modelleren. In Amerika heb je bijvoorbeeld Marianne Williamson, maar ik heb daar nog geen gevoel bij. Maar zo iemand als Louise Hay of Byron Katie zijn ook erg goed. Pfoe, lastig hoor om iemand te vinden die ik wil ‘kopiëren’…

Marijke Eggink
11 years ago

Hi Sherina,

Byron Katie komt in juli naar Nederland, dus dat kan een echte mogelijkheid zijn – wie weet.

EN ik ben geen Byron Katie en Wel Marijke Eggink. Ik ben een succesvolle coach en trainer en werk met The Work – van Byron Katie.
Nu ben ik wel benieuwd wat je bedoelt met “modelleren” . Wie wil je modelleren en kopiëren? het zijn woorden die mij nogal onnatuurlijk voorkomen. Als coach is het mijn doel om mensen te helpen meer zichzelf te zijn en meer authentiek. Een oefening die ik zelf soms doe en cliënten laat doen is: wat vind ik zo inspirerend aan bijvoorbeeld Oprah Winfrey of Byron Katie? Nadat ik een lijst heb gemaakt, keer ik die eigenschappen en vaardigheden om naar mezelf, en ga voorbeelden zoeken uit mijn leven waar ik die kwaliteiten zelf heb. Ik voel me dan niet meer afhankelijk van iemand anders om die te kopiëren: het zal toch niet lukken want ik BEN die persoon niet. Die persoon is uniek zoals hij of zij is, en ik ook: net zo gelijkwaardig EN ook uniek.
Maar misschien bedoel jij met modelleren wel iets anders. Dus vertel eens en als het me aanspreekt mag je mij als succesvolle coach, ondernemer en trainer benaderen.

Pim de Rooij
Pim de Rooij
11 years ago

>>> Ik wil heel graag in contact komen met SJOERD E. (founder at Werkspot.nl) <<<

Waar mag ik jou mee helpen?

Eric Plantema
9 years ago

Hi, volgens mij verwachten klanten van bepaalde beroepsgroepen dat ze introvert of juist extrovert zijn.

Zelf heb ik een administratiekantoor en dan verwacht men min of meer een introvert persoon die rustig overkomt en normaal gekleed is.

Wat dat betreft heb ik de juiste beroepskeuze gemaakt, al blijft netwerken lastig voor me.

Auke
11 years ago

Ik ben Auke Jongbloed en help starters en zelfstandige professionals met het effectief inzetten van internet om meer klanten te werven.

Ik zoek starters en zelfstandigen die Internet willen inzetten om meer omzet te genereren, ontevreden zijn met de huidige prestaties van hun website en internet strategie of beiden zelfs niet hebben.

Ik help je meer omzet te genereren.

Karin Hogenboom
11 years ago
Reply to  Auke

Beste Auke,
Ik ben zo’n zelfstandige. Mijn bedrijf heet VolZicht en ik geef cursussen aan mensen om weer te leren zien zonder bril of lenzen. Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd over internet marketing, heb inmiddels ook een tweede website, zit op Facebook en LinkedIn. En maak daar ook gebruik van.
Er zijn 2 dingen: 1. Ik heb niet het idee dat het veel klanten oplevert. 2. Ik vind het niet leuk om te doen, heb er geen structuur in en het kost veel tijd. Ik heb wel de behoefte aan ondersteuning hierin.

Alex
11 years ago

Hoi Karin,

Ik wil je wel helpen en wil zelf best graag weer leren leven zonder bril.
Jouw website kan stukken beter converteren en ik doe je graag tips aan de hand wat je moet veranderen.om wel veel klanten binnen te halen.
Ik heb zelf een goed lopende website en bouw deze zelf.
Neem maar contact met me op en dan praten we verder
Groet,

Alex

Jeannette Bal
11 years ago

Hi Karin,

Wat fijn dit te lezen. Heb jaren geleden iemand op een beurs gesproken die hetzelfde als jij doet, maar mijn ogen waren toen nog goed.
Er is inderdaad weinig bekendheid over het leren beter zien zonder bril/lenzen.
Ik ga je in de gaten houden, heb je ook een twitter account?

succes
Jeannette Bal

Karin Hogenboom
11 years ago
Reply to  Jeannette Bal

Hoi Jeannette,
Dank je wel voor je reactie. Ik heb inderdaad een twitter account, goed-zien.com, maar op het moment is hij suspended. Ik ben ermee bezig het weer goed te krijgen.

Tania Keijer
11 years ago

Hoi Karin,

Een tijdje geleden had je ook een comment geplaatst over je werk en het onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Ik heb je website toen uitgebreid bekeken en ik was onder de indruk van de resultaten die je bereikt had met je cursussen. Wij hebben sinds kort een site met producten van diverse bedrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en lichamelijke ondersteuning. Wij doen zelf onderzoek naar de kwaliteit van deze producten voordat wij ze eventueel plaatsen. Omdat ik onder de indruk was van je werk heb ik iemand naar een cursus van jou ‘gestuurd’ om dit te ervaren, en ook zij was enorm onder de indruk, en heeft er nog veel baat bij.

Als ik het goed begrijp hou je zelf niet van het bezig zijn met internet marketing. Ik hou daar wel enorm van en wil je dan ook aanbieden om jouw website via mijn site te promoten. In onze ogen is jouw werk het waard om goed onder de aandacht gebracht te worden. Mocht je interesse hebben, neem dan even contact met me op via de site (even op mijn naam klikken), dan kan ik een en ander uitleggen.

Hartelijke groet, Tania

Tanja Ruisch
11 years ago
Reply to  Auke

Hallo Auke,

TheReconnectionInAction.nl
Ik heb deze website opgezet m.b.v. Sitebuilder van de hostprovider.

Nu wil ik nog enkele websites opzetten, maar dan zelf maken. Ben bezig met Joomla! maar zie door de bomen het bos niet meer. Heb gisteren Artisteer uitgeprobeerd waar je meer op een Windows wijze je website kan maken middels ingebouwde templates maar blijkt dat je alleen de Header foto kan aanpassen en dus niet je eigen foto’s erop kan zetten (ze gaan deze feature in de toekomst toevoegen is me ge-emailed).

Nu maar weer terug naar Joomla, templates gedownload en geinstalleerd, maar loop nu vast in het customizen van de template.

Heb jij ideeen en tips voor mij, eventueel andere software?

groetjes, Tanja

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Tanja Ruisch

Hoi Tanja,

Welliswaar heeft iemand voor mij de templates gemaakt, maar ik kan zelf mijn hele website beheren met een oneindig aantal pagina’s en foto’s e.d.
Er zitten beperkingen in wat je ermee kan, maar toch ben ik er zeer tevreden over.
Klik maar eens op mijn naam om de site te bekijken.
Ik maak gebruik van het programma WebPagemaker.

groetjes,

Dave.

Tanja Ruisch
11 years ago
Reply to  Dave de Lange

@ Dave,

Ik ga Webpagemaker eens uitproberen.
Dankjewel voor je tip!

groetjes, Tanja

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Tanja Ruisch

Graag gedaan, Tanja. Succes !

Laa nog eens weten hoe het gegaan is…

groetjes,

Dave.

Tanja Ruisch
11 years ago
Reply to  Dave de Lange

@ Dave,

Webpagemaker is precies de software waarnaar ik op zoek ben!

Ik heb nog niet alles uitkunnen proberen sinds vanmiddag maar ik verwacht verder geen problemen.

Zodra de website in de lucht is laat ik het via de Business Bootcamp group op LinkedIn weten!

Super bedankt!

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Tanja Ruisch

@Tanja:
Ik ben blij om dat te horen !
En misschien moet ik me op LinkedIn dan toch ook maar eens aanmelden bij de Business Bootcamp Group.

Zucht. Ik word toch ook wel een beetje moe van al die online dingen waar je ALLEMAAL aan mee moet doen…

Groetjes,

Dave.

Marijke Eggink
11 years ago

Slim Nisandeh om deze netwerkservice verder uit te breiden! Bedankt daarvoor.

Ik ben momenteel op zoek naar bedrijfsartsen, die geïnteresseerd zijn in een tool voor hun patienten/clienten in de ziektewet, of bijna in de ziektewet, die coaching en tegelijkertijd cursus is. Na de coaching hebben deze patienten een zelfhulpmethode – The Work – in handen. Ze kunnen en weer aan het werk en deze methode toepassen in elke volgende stressvolle situatie.

Anoeshka van den Brink
11 years ago

Ik ben zelf extrovert, maar af en toe ben ik zo passioneel dat ik maar blijf doorpraten. Gisteravond hebben we wat netwerktips gekregen van Nisandeh, die ik zeker ga toepassen. Ik ben benieuwd wat het me gaat opleveren.

Dave de Lange
11 years ago

Hoi Anoeshka,

Wil je misschien wat van die tips met ons delen ?

groetjes,

Dave.

Dave de Lange
11 years ago

Ik ben op zoek naar iemand die me wat tijd kan laten besparen met alles zelf uitzoeken van WordPress. Is er iemand die hier veel verstand van heeft ?

Marijke Eggink
11 years ago
Reply to  Dave de Lange

Hallo Dave, ik ken wel iemand die je op weg kan helpen. ik kan je haar naam geven in een prive mail. stuur me even een mail naar marijke @watwerktwerkt.nl

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Marijke Eggink

Hoi Marijke,
Ondertussen heeft iemand anders ook al contact met me opgenomen, die o.a. een gratis e-boek voor me had over WordPress. Maar je kunt niet genoeg leren en weten, dus ik stuur je een mail.
Bedankt voor je hulp alvast !

groetjes,

Dave.

Bert Kuiper
9 years ago

Ik kom graag in contact authentieke mensen. Bij voorkeur op het snijvlak mens en organisatie.
Ik kan niet zo goed tegen boekjesvolgers,

Marjolijn Delver
Marjolijn Delver
11 years ago

Ik heb een mooie webshop in vintage costume jewelry uit de VS: fabulous-vintage.com. Het gaat om oude, prachtig ontworpen en vaak theatrale sieraden met een hoog glittergehalte uit de 40er, 50er, 60er en 70er jaren. Geen goud en zilver maar wel vaak gesigneerde designersieraden. Ik koop ze in in de VS, waar deze sieraden meer verzameld worden dan in Nederland.

Ik ben op zoek naar een medewerker of partner die de marketing en verkoop voor zijn of haar rekening kan nemen.

Bedankt,
Marjolijn

Ruth Weidenaar
11 years ago

Dag Marjolijn,

Wat voor persoon zoek je precies? Heb je wellicht een functieprofiel? Ik ken genoeg marketeers die je graag willen ondersteunen.

Groet,

Ruth Weidenaar

Anouk Plantinga
11 years ago

Goh, dat is nou weer niet zo´n makkelijke vraag. Komt meteen mijn perfectionisme om de hoek kijken, alsof er maar 1 beste keuze is.
Goed, ik maak gewoon een keuze. De vrouw die vrouwencoach is komt bij me op. Daar zou ik wel eens mee willen babbelen om te kijken hoe zij dingen heeft aangepakt die hebben geleid tot de term ´de vrouwencoach´.

Ik ga nu de rest lezen om te kijken of ik iemand anders hier kan helpen.

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
11 years ago

Beste Anouk,
Ik ben coach voor vrouwen in de restaurantsector. Is de vrouwencoach waar je het over hebt diegene waar Nisandeh het over had op de Business Bootcamp? Die ben ik niet, wellicht toch zinvol contact te leggen? Hoor graag van je.

Anouk Plantinga
11 years ago

Hallo Helmy.
Dank voor je reactie.
Ik meen me te herinneren dat Nisandeh het over haar had tijdens de Master Entrepeneur, maar hij zal haar ook vast genoemd hebben tijdens de Business Bootcamp, dus ik vermoed dat we dezelfde persoon bedoelen.

Ik ga je opsnorren op LinkedIn.

Jeannette Bal
11 years ago

Ik ben een extrovert persoon en leg makkelijk contact. Alleen hulp vragen voor anderen, kan ik heel goed, voor mezelf minder.

Dus ben blij dat er nu om gevraagd wordt.
Als ik jullie bij je vraag kan helpen, doe ik dat natuurlijk graag!

1. Ik zoek masseurs en/of trainers die mijn concept voor Workshop Magneet Massage in de markt willen zetten.
2. Ik zoek masseurs die een workshop magneet massage willen volgen.
3. Ik zou graag eens met Roy Martina willen praten, zonder dat ik een cursus bij hem hoef te volgen.

SUCCES
Jeannette Bal

Sylvie van den Meerendonk
Reply to  Jeannette Bal

Dag Jeannette,
Mijn vriend kent de neef van Roy Martina goed. Als je me vertelt waar je hem over wilt spreken, dan zal ik je verzoek doorgeven. Overigens kent Nisadeh Roy Martina ook goed, volgens mij,

Groeten, Sylvie

PS Ik zou ook wel eens met hem willen praten!

Jacqueline Taalman
11 years ago

Wellicht kan Nisandah hem eens uitnodigen. Ik heb zijn cd emotioneel fit zelf gebruikt en ben daar zeer enthousiast over. Onlangs heb ik hem ook laten gebruiken door een client van mij met zeer goed resultaat. Je begrijpt, dat ik hem ook wel zou willen ontmoeten.

Evert Onink
10 years ago

Ik ben van nature extrovert. Ik stap gemakkelijk naar mensen toe, begin gemakkelijk een gesprek en praat gemakkrlijk over mijn bedrijf.
Op Bootcamp heb ik geleerd dat je in een gesprek niet alleen moet kijken wat jouw gesprekspartner zelf voor je kan betekenen, maar vooral wat zijn/haar netwerk voor jou kan betekenen. En dan uiteraard ook andersom. Omdat veel netwerkers dat niet doorhebben is het al een meerwaarde om dat inzicht in het gesprek in te brengen.

Mijn knelpunt zit meer in het afbreken van een gesprek.
Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn gesprekspartner kan verlaten zonder onbeleefd te zijn?

En nu we toch vragen stellen: mijn vraag in elke netwerkbijeenkomst is: Weet jij in jouw netwerk bedrijven die behoefte hebben aan bedrijfskleding met borduurwerk (logo’s, naam, et cetera)? Bij een mooie deal bied ik een leuke vergoeding.

Evert Onink
borduurstudio-lefildor.nl

Marjan
11 years ago

O ja, mensen die tips, ideeën en of contacten aan kunnen reiken mbt de Franse Rivièra zijn altijd welkom, want dat is mijn grote droom.

Gezamenlijk in Nederland projecten realiseren en mensen gelukkig maken is mijn core-business op dit moment.

Mijn werk is mij passie, waarin werken aan je grote droom heerlijk is en altijd veel energie geeft.

Nicolet Groen
11 years ago
Reply to  Marjan

Hoi Marjan,

Jouw insteek, mensen gelukkig maken, sluit goed aan bij mijn insteek als interieurontwerper: Samen keuzes maken zodat de klant zicht écht thuis voelt en niet het gevoel heeft te wonen of te werken in een bedachte omgeving.
Momenteel ben ik bezig met het ontwerp en de inrichting van een vakantiewoning in de Biesbos, erg leuk maar de Cote d’Azur klinkt een stuk exotischer! Het lijkt me leuk om een keer te brainstormen,
mijn email: nicolet [at] grasvormgeving.nl

Thorsten Meininger
11 years ago

Hallo allemaal

mijn naam is Thorsten Meininger en ik ben levensmiddelentechnoloog en natuurgeneeskundeig en ben gespecialiseerd in voeding en ontgiften en ik zoek samenwerking met sportscholen het liefst in Amsterdam.

Thies Kuijlman
11 years ago

Misschien kun je eens contact opnemen met thebootcampclub.nl. Die hebben een aantal speciale programma’s waar ook voedingsadvies een onderdeel van is. Misschien kunnen jullie wel iets samen.

Rickert
11 years ago

Wordt je onderneming of zelfs je beroep niet echt begrepen door jong (studerend) talent. Laat Featuretalent helpen voordat er niemand meer voor te vinden is. De war on talent is geen loze kreet, het komt er aan; dus realiseer je dat hoop hebben geen strategie is die werkt.

Elise Ledderhof
11 years ago

Voor een nieuw onderdeel van mijn bedrijf ben ik op zoek naar managers (het hogere kader) die mij kunnen aangeven of de dienst die ik voor hun in gedachten heb, ook daadwerkelijk werkt.

De service die ik aanbied is bedoeld voor managers/directeuren die even de tijd nodig hebben om:
• Dingen kwijt te kunnen over bijvoorbeeld het bedrijf, zonder dat dit gaat rondzingen;
• Bepaalde zaken op een rijtje te zetten;
• Stagnaties over bepaalde onderwerpen te kunnen ombuigen naar werkende acties;
• Het hoofd tot rust te laten komen, te ontspannen en daarna weer volledig opgeladen door te kunnen gaan.

De “experience” bestaat uit een window van maximaal 3 uur, waarschijnlijk tussen 15.00-20.00u en is opgebouwd uit een aantal blokken:

• Spuien;
• Confrontatie met zichzelf middels door eerlijk te zijn en naar de emoties/gevoel te durven komen:
• Omkeren: negatieve gedachten vervangen door positieve gedachten en bij nieuwe oplossingen komen;

Optioneel:
• Verankeren: middels meditatie/visualisatie/ontspanning veranderde mindsets verankeren en de energie doen terugkomen => in de kracht komen (ontspannen en helder);
• Ontspanning (in te vullen middels massage, wandelen etc.).

Na afloop krijgt men (indien van toepassing) een bestandje mee op MP3 met daarop de meditatie/visualisatie + een kaartje met daarop de verankeringpunten.

Wie kent managers/CEO’s/directeuren die dit zouden willen ervaren en die zouden kunnen aangeven wat ze nodig hebben/missen in bovenstaand verhaal?

Hilde Vossen
Hilde Vossen
11 years ago

Ik zoek contact met directeuren van technische bedrijven. Ken je iemand waarbij je mij wilt introduceren. Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement. Ik heb een product ontwikkeld waarmee ik technische managers kan leren zelf veranderingen en verbeteringen succesvol te implementeren.

Tevens zoek ik contactpersonen bij de Rotery in de omgeving Haarlem/Amsterdam/NoordHolland.

Jan Everts
9 years ago

Netwerken, ik krijg er nu al rillingen van. Ik vind het vreselijk lastig. Ik ben introvert en zie er als een berg tegenop om zomaar met mensen te gaan praten.

Daarnaast ben ik hoogbegaafd, en voor mij is een gesprek pas interessant als het diepgang heeft. Dus de prietpraat is niet aan mij besteed. Dat bij elkaar is netwerken echt een opgave voor mij.

Maar na de Business Bootcamp en het lezen van deze commentaren geven wel weer wat aanknopingspunten. Zeker de opmerking van Desiree, iedereen komt om kennis te maken met anderen. Een echte eye-opener.

Ik maar direct de stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld voor de lokale ondernemersborrel en de open-coffee..

Peter Smith
11 years ago

Ben jij opzoek naar vormgevers of websitebouwers? Dan kan ik je wellicht helpen.
Zelf ben ik opzoek naar bedrijven die zich bezighouden met het oplossen van het probleem zwerfafval of het daaruit voortvloeiende probleem: de plastic soep.

Marcel Jansen
11 years ago
Reply to  Peter Smith

Hallo Peter,
Ramon Knoester van het Rotterdamse architectenbureau Whim wil midden in de Grote Oceaan een drijvend eiland bouwen van de 44 miljoen kilo plastic afval die tussen San Francisco en Hawaï in de zee ronddobbert. Het eiland moet 10.000 vierkante kilometer beslaan, met plek voor 500.000 inwoners.

Ramon is een tweede graads contact van mij op LinkedIn, je kunt hem benaderen via
http://nl.linkedin.com/pub/ramon-knoester/a/71b/9b4

Hartelijke groet,
Marcel Jansen

Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Marcel Jansen

Ja, ik heb hier eens over gelezen. Een geweldig initiatief!

Robert Rosier
Robert Rosier
11 years ago
Reply to  Marcel Jansen

Wat ben ik blij dat te lezen zeg. Ik erger me rot aan het plasticprobleem en dat er niets aan recycling wordt gedaan en dat “we” er maar gewoon mee doorgaan. Dit project geeft hoop!

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago
Reply to  Marcel Jansen

Een drijvend afval eiland? Kan ik ergens contact met je opnemen?
Erg interessant!

Marcel Jansen
11 years ago

Hallo Esther,

Als je op mijn naam klikt, dan kom je op mijn website met onder “WAAR” mijn contactgegevens.

Je kunt me ook bellen 06-23004626

Hartelijke groet,
Marcel Jansen

Rozelinde Warmoes
9 years ago

Momenteel zoek ik iets praktisch:

Ik zoek voor mijn bedrijf nog iemand die me willen helpen schilderen en opknappen mijn praktijkruimte in Gent; 1 dag of een halve dag, omdat het gezelliger en sneller is met meerdere mensen samen. Ik geef daar ook graag hulp voor terug. Dat is dringend omdat ik daar de komende weken aan bezig ben. Je kan me terugvinden via Facebook of hier!

Lucy Zijlstra
11 years ago

Hallo mijn naam is Lucy Zijlstra, ik ben eigenaar van mijn praktijk voor coaching en counseling.

Ik ben op zoek naar succesvolle carriere vrouwen in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. Onlangs ben ik begonnen met een onderzoek om aanvullende informatie en inzicht te krijgen waardoor vrouwen die succesvol zijn in hun werk soms moeite hebben om hun succes door te voeren op persoonlijk vlak. Hier heb ik een concept op geschreven en wil dit graag in een boek uit gaan brengen in de loop van dit jaar.

Ook ben ik mijn praktijk aan het uitbreiden en heb nog ruimte voor nieuwe clienten.

Ruth Weidenaar
11 years ago
Reply to  Lucy Zijlstra

Dag Lucy,

Ik vind het interessant dat je onderzoek doed naar succesvolle carriere vrouwen. Ben echter wel benieuwd wat versta jij onder succesvolle carriere vrouwen?

Groet,

Ruth Weidenaar

Patricia
11 years ago
Reply to  Lucy Zijlstra

Hallo Lucy, ik ben benieuwd naar je concept en als fotograaf naar hoe je het boek gaat vormgeven, qua illustraties of fotografie.

Momenteel ben ik namelijk bezig met een serie portretten van zelfstandig werkende vrouwen, wel of niet perse succesvol, maar wel allen bijzonder ondernemend en inspirerend. En in deze leeftijdklasse. Mocht je interesse hebben of het leuk vinden van gedachten te wisselen hierover, dan hoor ik het graag.

Succes verder met je boek!
hartelijke groet Patricia

Anneke Kaptein
Anneke Kaptein
11 years ago
Reply to  Lucy Zijlstra

Hey Lucy,

Ik breng je graag in contact met ruim tien meiden/ dames die naar mijn idee zeer zeker voldoen aan jouw kriteria: succesvol hebben van een eigen bedrijf/ vette managers positie bij groot farmaseutisch bedrijf; succesvolle dokter, mondhiechniste, hoge positie binnen universiteit… van alles wat 😉
Ik hoor graag van je via LinkedIn!

Suc7 en veel plezier met creeren!
Groetjes Anneke
Kaptein Mens en Werk
Coaching en Human Resource Development-advies

Hilde Vossen
Hilde Vossen
11 years ago
Reply to  Lucy Zijlstra

Pamela Boumeester is een succesvole directeur geweest bij NS en is nu commissaris bij verschillende bedrijven. Je kunt haar mailen met de vraag of ze wil meewerken aan je onderzoek.
pamelaboumeester@gmail.com

Jeannette Bal
11 years ago
Reply to  Lucy Zijlstra

Hi Lucy,

Probeer het eens op de linkedin groep van Female Factor.
Ook ken ik nog wel andere vrouwen netwerk groepen.
Stuur me je vraag naar twitter @jebalans dan kan ik hem voor je retweeten. Heb vele vrouwelijke ondernemers in mijn netwerk.

succes
Jeannette Bal

Annelies Vroomans
9 years ago

Ik zou Marshal Rosenberg willen ontmoeten.
Hij is de ontwikkelaar van Geweldloos Communiceren, een prachtige, rustige en respectvolle manier om verbinding te maken met anderen.

Ik zou hem willen vragen mij te leren om zijn manier van communiceren in te zetten om te netwerken. Dat lijkt me geweldig voor de introverten onder ons (ik o.a.)

Sylvie van den Meerendonk

Ik help mensen die boventallig zijn, ziek zijn of gewoon niet meer op hun plek zitten in hun baan snel aan een nieuwe werkplek.

Geen maandenlange of zelfs jarenlange trajecten, maar door te werken aan iemands levensvisie, zijn mindset en hem de beste tools in handen te geven lukt het om mensen binnen enkele maanden zichzelf aan een nieuwe baan te laten helpen waar ze helemaal op hun plek zitten.

Omdat ik iedereen zo’n snel en effectief traject gun, ben ik op zoek naar:
– (case)managers van arbodiensten.
– HR managers van middelgrote bedrijven.
– werkcoaches van het UWV.
– klantmanagers van de gemeente Amsterdam of een van de omliggende gemeenten.

Alvast hartelijk dank voor je doorverwijzing!

Sofie De Smet
11 years ago

I would like to get in contact with mid-size to big companies who came to understand that their present business logo doesn’t really work for them and need to implement a powerful one.

Ik wil in contact komen met middelgrote tot grote bedrijven die tot de conclusie zijn gekomen dat hun huidige bedrijfslogo niet werkt voor hen en dat het tijd is om een krachtiger logo te verwezelijken.

Desiree Baan
11 years ago

Ik ben Coach Financieel Welzijn en ben op zoek naar bedrijven die begeleiding zoeken voor hun werknemers met loonbeslag, en/of problematische schulden.

Sinds de Business Bootcamp heb ik mezelf ‘gedwongen’ uit mijn introverte comfortzone te stappen. Het was “of geen contact zoeken en geen business” of “op mensen afstappen en contact leggen en business creëren”. Het kan maar één van de 2 zijn. Ik vind het nog steeds moeilijk maar ik doe het wel.

Adinda
11 years ago

Het lijkt een detail, maar zou grote impact hebben als ik een Representatieve Coachingsruimte in Amersfoort zou vinden. Ik zoek iets a la Coachingshuis: te huur per uur voor 10,-/15,- per uur. Iemand een tip?

Anna Sofia van Hooijdonk

Ik ben bezig met de realisatie van een gezondheidsboerderij en zoek daarbij de juiste mensen op de juiste plek.

Als gespecialiseerd verpleegkundige, pionier en expert binnen de palliatieve- terminale zorg en pijnbegeleiding ga ik ervan uit dat reguliere, complementaire en geestelijke gezondheidszorg samen geïntegreerd de beste benadering is. Ik heb naast mijn particuliere verpleegkundig werk een praktijk waar ik met frequentietherapie d.m.v. I-Healthtechniek en een Physio Acoustic Stoel mensen met o.a. een burn out, chronische pijnklachten en mensen met verlies, verdriet en rouwervaringen begeleid. Binnenkort verschijnt mijn eerste boek: “Licht op Sterven” online!

Jeannette Bal
11 years ago

Hallo Anna Sofia,

Wat een geweldig project.
Het is me alleen niet duidelijk wie je nu zoekt.
De juiste mensen op de juiste plaats …
Wat/wie heb je concreet nodig?

succes
Jeannette Bal

Kees van der Stel
10 years ago

Extravert is meer out of the box voor me dan introvert……
Ik netwerk vrij veel. Ik heb gemerkt dat het per netwerkbijeenkomst nogal verschilt hoe ik me voel. Soms voelt de energie helemaal niet goed en haak ik innerlijk af. Ik ben ook gevoelig voor herrie en vaak worden de bijeenkomsten gehouden in zalen met lage plafonds waardoor de herrie wordt versterkt en ik bijna moet gaan schreeuwen om me verstaanbaar te maken. Ik vind het ook wel prettig als er een paar bekenden rondlopen waar ik me aan het begin bij kan aansluiten.

Er zijn ook bijeenkomsten waar ik de stoute schoenen aantrek en gewoon op een of enkele wildvreemden afstap en er een gesprek mee aanknoop. Ik heb ook wel complimenten gehad over de diepgang van het soms korte gesprek wat ik weet aan te kaarten.

Ik werk als executive coach in Schiedam en heb zelf een langjarige ervaring als executive in het bedrijfsleven.

Ik coach graag ondernemers en ondernemende mensen.

De coachingthema’s zijn o.a. leiderschap, toekomstperspectief, performance, energiebalans en communicatie.

Ik wil graag preferred coach voor meer bedrijven worden en daarmee vanaf heden een boost geven aan mijn coachingsbedrijf.

Mijn vraag is wie bereid is mij bij de juiste contactpersonen van bedrijven of bij ZZP-ers te introduceren?

Voor informatie zie mijn site a.u.b. en voor aanbevelingen zie mijn Linkedin profiel.

Be the change you want to be. Kees

Ilonka Mol
11 years ago

Ik kom graag in contact met bedrijven of gemeenten die onder hun medewerkers de helderheid en duidelijkheid in de correspondentie van brieven en e-mails willen verbeteren. Ik ontwikkel en geef zakelijke correspondentietrainingen en heb de ervaring dat hierin nog grote stappen gezet kunnen worden.

En iets heel anders: ik kom graag in contact met mensen die een teamuitje willen organiseren of een uitstapje voor een familiereünie of vriendenclub. Ik verzorg hiervoor natuurbelevingsprogramma’s waarbij we de natuur in gaan en waarbij ik kennis geef over de natuur maar vooral jullie de natuur laat ervaren met behulp van je zintuigen. Ik kan dit doen voor groepen van tussen de 5 en 90 personen in de leeftijd van 6 tot 90 jaar. Organiseer eens iets origineels en laat je verrassen.

Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen of hoe ik je kan helpen (bijv. via mijn netwerk).

Hartelijke groeten!

Coen Tuerlings
9 years ago

Ik zoek een audio/video super hero die wil samen werken in het genereren van passieve income. Iemand die de passie begrijpt om met klank en aandacht werkelijk te communiceren in de gezondheidszorg, educatie branche en wellness sector.

Marianne Kapteijn
9 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Je vraag lijkt volledig aan te sluiten bij mijn aanbod!
Ik zeg: laten we een keer koffie drinken en zien en horen of we iets kunnen ontwikkelen.
Krijg er zin in!
Marianne

Leon Romeyn
10 years ago

In aanvulling op mijn vorige reactie kom ik ook graag in contact met ondernemers die zien dat het anders moet met hun bedrijf, maar niet goed kunnen bepalen hoe en waar dan. Ik begeleid deze ondernemers in hun zoektocht naar die nieuwe koers en samen vinden we die ook. Vervolgens train ik/trainen wij ook hun medewerkers om met elkaar daadwerkelijk deze nieuwe koers te gaan. Uitgangspunt en doelstelling zijn daarbij het bereiken van andere en betere resultaten.

Robert Rosier
Robert Rosier
11 years ago

Op dit moment ben ik tevreden over mijn contacten en is er niemand in het bijzonder die ik zou willen spreken.

Maar ik wil wel graag een compliment geven voor dit fantastische idee en in de gaten houden of ik iemand kan helpen.

Marja
Marja
11 years ago

Ik ben een vertaler Engels en vertaal naar het Nederlands. Ik wil graag startende ondernemers helpen die weinig budget hebben om een duur vertaalbureau in de arm te nemen.

Marijke Eggink
11 years ago
Reply to  Marja

Marja, op dit moment is het nog niet aan de orde, maar het gaat ervan komen. IK ben bezig om een jaar intensive met THe Work te starten en wil dat in het Engels doen. Wil je mij je gegevens doen toekomen op marijke@watwerktwerkt.nl?
alvast bedankt!

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago

Ik zoek mensen of bedrijven die op zoek zijn naar een interessante en avontuurlijke investeringsmogelijkheid. Wat ik feitelijk nodig heb is een bedrag dat ons toestaat te focussen op een omvangrijk project. Zonder dat ik me daarnaast druk hoef te maken over de maandelijkse lasten voor een gezin van 5 en een hond in een oude boerderij. Het project bevindt zich in een niche en biedt moeiteloos veel distributiekanalen voor groei & winst, van groot tot zeer klein, wereldwijd.

I am currently hoping to find somebody who is looking for an interesting and adventurous business-opportunity. What I am basically looking for is a specific amount of money that will allow us to focus on the project instead of worrying about how to feed our 3 children and 1 dog who also live with us in our old farmhouse. The project has its own nichemarket and offers countless channels for growth & profit, big or small, worldwide.

Call me crazy. Call me a dreamer. I know what I want. I’ve seen our dream and intend to live it out!

Mick Laarman
9 years ago

Netwerken vond ik vóór de eerste Business Bootcamp een beproeving. Luisteren vond ik altijd wel leuk, maar ik had vaak de indruk dat anderen vooral zichzelf wilden horen. Door de oefeningen begin ik het steeds meer als een spel te zien. En het is sowieso makkelijker te geven dan te vragen. Dus ik verheug me tegenwoordig op het ontmoeten van nieuwe mensen en vind het een uitdaging om een vreemde (zelf tijdens het uitlaten van de hond) aan te spreken zonder in “weer” praatjes te vervallen. Mijn inzicht: oefening baart kunst. En ik zou graag in contact komen met mensen die met expats werken zodat we kunnen onderzoeken of we elkaar wijzer kunnen maken. Wie o wie?

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago

[Discover. Define. Connect.] Impact Radius links performance advertising to TV, radio, print and online distribution channels—delivering to advertisers and media partners opportunities for growth and profit. impactradius.com
They are US based, operating worldwide. They have an office in the UK as well.

I would like to meet people that know this company or has worked with them.
Or maybe someone who knows a company that does the same thing from Holland.
Please contact me.
Thnx!

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago

Ik werk op dit moment aan een omvangrijke website die zich bevindt in een goed te definiëren niche markt. De site biedt info kennis van hoge kwaliteit.
Vanzelfsprekend wordt daarbij gemikt op de wereldwijde markt.
Ik zoek mensen die mij kunnen adviseren over de evt. verdienmodellen van deze website.
Bel me als jij die persoon bent of als je iemand kent die ervaring heeft met dit onderwerp.

I am currently working on an extensive website which finds itself in a well definable niche market. The site offers info & knowledge.
The aim is a market worldwide. I am hoping to meet someone who can advise me on the possible earnings model for this website.
Please contact me if you are that person or know someone who is experienced and adventurous.
Thnx!

Jacqueline Taalman
11 years ago

Ik ben voornemens een ontwikkelingsproject op te starten in omgeving Puno in Peru. Ik zoek contact met mensen, die ervaring hebben met soortgelijke projecten. Ook zoek ik mensen, die met mij samen willen werken en/of financieel willen ondersteunen.
De bedoeling is om een stichting op te richten. Ik sta ook open voor andere ideeen, b.v. om een eigen onderneming op te starten aldaar.

Hugo Janzen
9 years ago

Netwerken in mijn business is en blijft lastig.
Ik help produktiebedrijven in theater, broadcast, beurzen e.d. met specifieke video en besturingstechniek.
Mijn prospects lopen niet rond bij een KvK meeting.
Ik moet het echt hebben van mond-op-mond reclame en sociale media.

Karin Hogenboom
11 years ago

Ik zoek mensen die een cursus willen doen om te leren hoe ze weer kunnen kijken zonder bril of lenzen.

Guerlain Stokkel
11 years ago

Hoi Karin,

Ik ben erg geintresseerd in je product/dienst om weer te kunnen zien zonder bril of lenzen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Groetjes,
Guerlain

Karin Hogenboom
11 years ago

Hoi Guerlain,
Leuk dat je geinteresseerd bent. Dinsdagavond 17 mei start er weer een cursus en er is nog plaats voor enkele cursisten.