Joint Venture Endorsed Mailing – geometrische groei deel 3

2733 views | 147 reacties |
shares

Dit is het derde artikel in de serie met praktisch uitvoerbare, stap-voor-stap systemen waarmee jij jouw business geometrisch kan laten groeien.

Als je het eerste artikel: 3 manieren voor het groeien van jouw business nog niet gelezen hebt, lees dat dan eerst en bekijk ook de videolessen die erbij horen (onderaan het artikel vertel ik je hoe je de video in bezit krijgt).

Het tweede artikel, gaat over één van de allerbeste manieren om klanten te werven – via een SYSTEEM voor mond-tot-mondreclame.

In het artikel van vandaag en de bijbehorende video (zie verderop hoe je de 15-minuten durende video in bezit kunt krijgen) vertel ik je over een ultra-krachtige strategie voor het werven van nieuwe klanten…

De meeste kleine bedrijven doen het niet (zijn zich vaak niet bewust van de enorme potentie).

Ik heb het over de…

Joint Venture endorsed mailing

“Hmmm… wat bedoel je hier PRECIES mee Nisandeh?” (hoor ik je denken…)

Laat me het uitleggen door het begrip eerst in tweeën te hakken.

“Joint Venture”
In deze context is de joint venture een partnerschap tussen twee partijen die dezelfde doelgroep bedienen, maar niet elkaars directe concurrenten zijn. Blogpost 21-07 formaat 2

Bijvoorbeeld: Een loodgieter en een elektricien die gespecialiseerd zijn in renovaties. Of… een advocaat en een boekhouder die zich richten op startende ICT bedrijven. Of… een verloskundige en een yogalerares die yogales geeft aan zwangere vrouwen.

Ik denk dat je nu zelf met meer voorbeelden kunt komen… en getriggerd bent om te bedenken wie nog meer JOUW doelgroep bedient.

“Endorsed mailing”
Een endorsed mailing gebeurt wanneer een partij een (e-)mail stuurt naar zijn eigen mailinglijst – met een aanbeveling (endorsement) voor de dienst of het product van de andere partij.

Bijvoorbeeld: De verloskundige stuurt een e-mail bericht naar haar (zwangere) klanten met een aanbeveling voor het volgen van yogales bij de yogalerares, terwijl de yogalerares haar klanten vertelt over de voordelen van de diensten de verloskundige.

Joint Venture Endorsed Mailings zijn voor beide partijen eenvoudige, rechttoe rechtaan constructies, maar om het te laten slagen EN duurzaam te laten werken, moet je een aantal zaken in acht nemen:

1. WIN-WIN
Beide partijen moeten overtuigd zijn van de enorme kracht die uitgaat van dit type partnerschap. Je krijgt toegang tot een (mailing)lijst die anders voor jou onbereikbaar blijft, en dat geldt vice versa voor jouw joint venture partner. Voor beide partijen opent zich een nieuwe markt. Blogpost 21-07 formaat (4)

2. WIN-WIN-WIN
Van een krachtige joint venture profiteert altijd nog een derde partij – je raad het denk ik al: het zijn de klanten van de joint venture partners. Dit betekent dat jouw joint venture (JV) een groot voordeel moet bieden aan jouw klanten EN aan de klanten van jouw JV partner – om het succesvol te laten worden.

3. START OP GELIJKE VOET
Het is veel gemakkelijker om een JV-deal te sluiten met een onderneming die ongeveer dezelfde omvang heeft als de jouwe. Dus – wanneer jij bijvoorbeeld 1000 klanten/prospects op jouw mailinglijst hebt, is het gemakkelijker om een joint venture op te zetten met een onderneming met ongeveer hetzelfde aantal abonnees, dan met een bedrijf dat e-mails naar meer dan 50.000 mensen stuurt.

4. BEGIN KLEIN
Houd het voor jouw eerste (en misschien ook tweede en derde) joint venture endorsed mailing, klein en eenvoudig. Een goed begin is het aanbieden van een laaggeprijsd product (of dienst) of zelfs een gratis versie (front-end), zodat het voor de ontvangers van beide mailings heel gemakkelijk wordt om op het aanbod in te gaan.

In de videoles die bij dit artikel hoort, vertel ik je meer over…

  • hoe je de JUISTE joint venture partner kiest
  • de one and only reden WAAROM joint venture endorsed mailings zo geweldig effectief zijn
  • wat jij en jouw JV-partner allebei NIET mogen vergeten – om de deal tot een onverdeeld succes te maken
  • in welke soort bedrijven JV endorsed mailings het BESTE werken en…
  • hoe je iemand overtuigt om jouw joint venture partner te worden

Om de video over joint venture endorsed mailings (de derde video in de serie over geometrische groei) in bezit te krijgen – laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Welk type bedrijf of dienstverleners zouden goede joint venture partners VOOR JOU kunnen zijn?Blog formaat (5)

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je de link naar de joint venture endorsed mailing videoles.

Tot slot

Als je er echt klaar voor bent om meer nieuwe klanten aan te trekken via een slimme aanpak die is afgestemd op de eisen van de nieuwe economie – kom dan naar de Business Bootcamp, onze 2-daagse training commerciële vaardigheden.

Meer dan 20.000 ondernemers gingen je voor en profiteerden al van de praktische strategieën, tools, systemen en netwerkcontacten die ze in de 2-daagse Business Bootcamp hebben opgedaan.

Als zelfstandig professional mag je de 2-daagse Business Bootcamp niet missen.

Deelname is bovendien GRATIS. We vragen slechts €47 excl. btw als bijdrage voor de kosten van lunches, koffie/thee en trainingsmaterialen.

Klik hier en meld je aan voor de Business Bootcamp

En voordat je gaat… Laat ons in het commentaarveld weten wie goede joint venture partners VOOR JOU zouden kunnen zijn.

Je ontvangt de link naar het derde deel van de videocursus “30% More Income in 30 Days” kort daarna in jouw mailbox.

Tot het volgende artikel en de volgende videoles!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel alsjeblieft dit artikel via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen, want… zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk óók van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
147 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Voor mij zou iemand die zich bezighoudt met social media een goede partij zijn en iemand die expert is op het gebied van WordPress. Dit zijn twee ideale partijen om mijn blogproducten te laten promoten en voor mij ideale partijen om hun WordPress en social media diensten te promoten.

Stuur me gerust een mail via mijn website van dé Blog Universiteit.

Eline van Veen
6 years ago

Nou Esther, dat moet lukken. Daar hebben we er wel een paar van in ons Open Circles netwerk.

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Ester,

Wat denk je van Maureen Mulder – Faceonline of
Willy Valk – Hands on Social Media
De website bouwers die ik ken ken jij ook toch? Saskia Frankena en Merrijn

Succes Gonny

Joyce Beckker
6 years ago

Mijn Joint Venture partners bieden diensten en producten aan voor vrouwen die in het verleden een miskraam hebben gehad.

Harold Meerveld
6 years ago

Voor mij zou iemand die met honden en hondeneigenaren werkt op wat voor manier dan ook een goede joint-venture kunnen zijn.

Hondentrainers, scholen, winkels etc. Via mijn website hondenfotos.eu ben ik goed te bereiken. Ik beteken met mijn fotografie specialisatie “honden” ook graag wat voor jou!

Claudia Broeke
6 years ago

Hoi Harold,

Ik ken iemand die een hondenschool heeft. Zal ik jullie in contact brengen?

Alexandra Wilkinson
6 years ago

Hoi Harold,

In welke regio ben je werkzaam?
Ik geef trainingen aan hondeneigenaren in midden Nederland.
Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Max van den Berge
Max van den Berge
6 years ago

Voor mij zou t interessant kunnen zijn om met iemand samen te werken die diensten aanbied aan welgesteldere 50-ers , daar ik interesse heb om met welgestelde 65+ te werken. Het is een grote markt, maar wat lastiger in te komen.

Eline van Veen
6 years ago

Kleine ondernemers op het platteland zijn mijn doelgroep. Starters of degene die meer uit de locatie willen halen door samenwerken. Vaak vrouwen.

Mogelijke partners zie ik in: plattelandsmakelaars, herbestemming projectontwikkelaars, B&B platforms, platforms voor zelfvoorzienend leven.

Ken je deze partijen of heb je andere suggesties? Alvast dank voor je reactie!

Gonny de Wit
6 years ago
Reply to  Eline van Veen

Hoi Eline,

De organisatoren van Open Coffee’s of soortgelijke netwerkorganisatie hebben ook vaak grote netwerken.

Is dat een idee voor jou?

Succes

Patrick Vollenbroek
6 years ago

Voor mij zal een content schrijver voor websites een goede partner zijn, want ik kan de schrijver aanbevelen als ik zie dat er veel schrijffouten zijn op de site. De schrijver kan mij aanbevelen, als de website er niet zo mooi uitziet.

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Patrick,

Ken wel Evelien Bruins – zij schrijft blogs voor ondernemers, misschien is zij wel een JV partner voor jou. Misschien kent zij wel meer content schrijvers.

succes

Gonny de Wit
6 years ago

Hallo Patrick,

In dit blog is Esther Vondel op zoek naar jou !

Succes

Ivo Bakker
Ivo Bakker
6 years ago

Ikzelf zit in de Koreaanse vechtsport. Een ander soort sport als bijv. Boogschieten zou kunnen of een talencentrum waar Koreaans geleerd wordt.

Klaas van Oosterhout
6 years ago
Reply to  Ivo Bakker

Een samenwerking met andere zelfverdediging of vechtsporten, zoals Muaythai of kickboksen of Judo, is dat een optie voor je?
Groeten

Judith van den Dool
6 years ago

Als zangeres werk ik veel samen met instrumentalisten, zoals pianisten, harpisten, organisten. Het is voor zangers normaal om duo’s of ensembles te vormen met een instrumentalist en dan je onder een naam in de markt te brengen. In de komende maanden wil ik graag weer een vaste pianist om mee te gaan optreden.

Om mezelf als solist te verkopen bij operahuizen of oratoriumverenigingen moet ik het toch echt zelf doen. Uiteraard met de hulp van allerlei mensen die mij (foto’s, styling) en zingen (opnames) neer kunnen zetten.

Voor mijn zangstudio is het idd een heel leuk idee om samen met een andere ondernemer een product aan te bieden. Dat zou kunnen zijn met een pianist: bijvoorbeeld een traject met groepsles, repetitie en optreden waarvoor ik altijd een pianist nodig heb. Ook wil ik graag dat m’n leerlingen opnames krijgen van zichzelf, en heb daardoor iemand gevraagd die hen kan opnemen. We kunnen dit idd samen aanbieden. Ik huur altijd mensen in en maak dan reclame voor ze. Of foto’s van een leerlingenoptreden, door een professionele fotografe, die ze kunnen nabestellen. Dat heb ik ook onlangs gedaan. Het is een heerlijk gevoel als je mensen inhuurd en leerlingen betalen met z’n allen mee deze inhuur. Ik zou het liefst deze dingen vast inzetten ieder jaar en de prijs doorberekenen in het jaarbedrag.

Wat ik leuk zou vinden is eens een workshopweek aan te bieden met een yogadocent en pianist. Dan kunnen ze heel direct ontdekken hoe goed het is voor je zingen om van tevoren Yoga te doen.

Heeft iemand nog mee ideeën? Welkom!

Evelien Bos
6 years ago

Hoi Judith,
neem eens contact op met Lex Empress… lexempress.com

Hartelijke groet,
Evelien

Ronald de Vos
6 years ago

Sinds ik met anderen samenwerk groeit mijn omzet en ik houd er zelf ook meer aan over.

Yuka Groenenberg
6 years ago

What you give in life you get back

Robert Rosier
6 years ago

Video, montage, licht, geluid, effecten.. Mensen die zich daar mee bezig houden kunnen voor mij voortreffelijke partners zijn om samen aan grotere win-win-win te werken.

Klaas van Oosterhout
6 years ago
Reply to  Robert Rosier

Hoi Robert,
Zijn dit dan profesionals die hier mee werken, of kunnen het ook mensen zijn die hier werkzaam in zijn om hun producten te ondersteunen?
Groeten

Gonny de Wit
6 years ago
Reply to  Robert Rosier

Hoi Robert,

Neem eens contact met Laerke Nissen, Merrijn Kegel, Wim Symoens, Maureen Byrney; Matthieu Wijnen

Succes

Monique van Dam
6 years ago

Websitebouwers die hun klanten samen met mij willen helpen upgraden. Bijvoorbeeld naar een responsive website die ze actiever in kunnen zetten voor hun business. Daar wil ik graag mee samenwerken.
WIN voor de eindklant: een mooiere, nog betere website
WIN voor de websitebouwer: meer omzet uit bestaande klanten
WIN voor mij: nieuwe klanten en leuke nieuwe projecten

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Monique,

Neem eens contact op met Saskia Frankena/Roel van Bommel of Merrijn Kegel.

Succes

Ron Scheerder
6 years ago

Voor mij zijn Business Coaches de ideal JV partners. Zij houden zich bezig met de business specifieke aspecten van de ondernemer en ik richt mij erop om de ondernemer lichamelijk, mentaal, emotioneel in TOPconditie te krijgen zodat de ondernemer de TOPondernemer kan worden die hij/zij altijd heeft willen zijn.

Coen Tuerlings
6 years ago
Reply to  Ron Scheerder

Hey Ron, lets’ JV…

Tanja Haarbosch
6 years ago

Helemaal eens! Met vereende kracht bereik jeveel meer dan alleen. Als specaliste care for Women ben ik dan ook een samenwerking met een mindfulness trainster aangegaan om samen een serie avonden voor vrouwen in de overgang te verzorgen! Ook hou ik mijn ogenen oren oopen om dit soort joint ventures meer te maken! Dankzij het Bootcamp ben ik nog steeds in actie. Toepassen van al het geleerde! Super motiverend, na maanden nog steeds!

Frans Hendrix
6 years ago

Dat is een lastige. Eigenlijk kan iedereen wel wat met mijn dienstverlening. Vooral nieuwe manieren van marketing.
Marketingoptimalisatie in een woord samengevat. Dat is maatwerk, dus in alle situaties anders. Die trajecten zijn eigenlijk per saldo al joint ventures omdat ze meestal leiden tot vervolgtrajecten bij klanten van de klant. JVE mailings heb ik nog niet geprobeerd maar zijn zeker effectief daar ben ik zeker van.

Gerdy Heek
6 years ago

Oei lastig! Ik train bedrijven die een ICT project doen (met een leverancier) in het doen van een succesvol project met als resultaat een verbetering voor de klant. De leverancier heeft daar het meeste last van als dat niet goed gaat bij zíjn klant, dus hij is mijn klant.

Maar ik kan niet zo goed bedenken wie er nog meer leveranciers als klant heeft… de leverancier fungeert in sommige gevallen als joint venture, als ze een project doen en geen coachprogramma meeleveren. Iets HR achtigs misschien richting ICTers? Iemand tips?

Bas van Pelt
6 years ago
Reply to  Gerdy Heek

Hi Gerdy,

Is de leverancier echt je klant? Of is de klant van de leverancier jouw klant? Wie van de twee bepaalt of je ingezet wordt en wie betaalt jouw inzet.

Als hun klant jouw klant is, kun je namelijk leveranciers als joint ventures zien.

Leni Minderhoud
6 years ago
Reply to  Gerdy Heek

Best ingewikkeld Gerdy 😉 Er vanuit gaande dat de leveranciers van systemen/software jouw klant zijn, zou je een JV aan kunnen gaan met de leverancier van de leverancier, want die heeft ook baat bij een succesvol traject. Eigenlijk train jij een hele keten van partijen. Misschien is je doelgroep wel de keten zelf? De uiteindelijk primaire leverancier is dan de grootste belanghebbende?

Nils de Rijk
6 years ago

Mijn ideale jv partners als hardlooptrainer zijn: fysiotherapeut, voedingsdeskundige, podoloog, orthopeed en speciaalzaak.

Titia van der Werf
Titia van der Werf
6 years ago

Lijkt me heel gaaf in de toekomst om meer samen te werken. Als voetreflextherapeut ben ik gespecialiseerd in mensen met fibromyalgie. Bij samenwerken kan ik gaan denken aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, reumacentrum, mindfullnesstrainer. Er zijn genoeg mogelijkheden. Dus zeker iets voor de toekomst om verder mee te gaan.

Ronald Stalling
Ronald Stalling
6 years ago

Samenwerking met iemand die als voedingstherapeut wat dichter staat bij de praktische invulling van een gezonde leef- en voedingswijze zou behulpzaam kunnen zijn voor mij als meer fysio-pathologisch en biochemisch werkend therapeut functionele geneeskunde (ook wel klinische PNI genoemd). De wetenschappelijke benadering, zeker voor zeer chronische en complexe problematiek, werkt voor mijn doelgroep vaak drempelverhogend. Een wat toegankelijker opererende collega kan bruggen slaan en tegelijkertijd bij behoefte gebruik maken van mijn specialisaties, met name op het gebied van hormonen, overgewicht, stofwisseling en spijsvertering.

Bastiaan de Beer
6 years ago

Ik denk zo veel types bedrijven goede joint venture partners kunnen zijn. Bijvoorbeeld: financieel adviseurs, vormgevers, website bouwers, juristen maar ook architecten en aannemers. Ik doe zelf aan ICT geconcenteerd rond Apple- en Wi-Fi apparatuur.

Overigens wat bedoel je in bovenstaande context met “geometrisch”?

Tessa Augustijn
6 years ago

Voor mij zouden boekhouders en accountants goede joint venture partners kunnen zijn. Ik kan zorgen dat de (personele) kosten aan de voorkant verminderen (door minder verloop, lager verzuim, betere match met de organisatie en bijv. een goed huishoudelijk reglement). Mijn klanten kan ik op mijn beurt deze accountant of boekhouder aanprijzen.

Artur Schmal
6 years ago

Als ontwerper gespecialiseerd in huisstijlontwikkeling zou een samenwerking met een communicatie- of merkstrateeg vruchtbaar kunnen zijn om rebranding trajecten voor middelgrote tot grote MKB bedrijven te verzorgen.

Joke IJlst
6 years ago

Ik zou willen samenwerken met websitebouwers. Ik maak een astrologisch bedrijfsprofiel voor kleine zelfstandigen, waarin ik laat zien wat jij moet uitstralen met je website om authentiek over te komen. Ik kan de websitebouwer onder de aandacht kunnen brengen bij mijn klanten die professioneel astroloog zijn.

Reinier Bloem
6 years ago

Een dietist of een fitness trainer / sport docent zou voor mij een goede joint venture partner zijn om mijn healthy lifestyle product beter te kunnen maken en te kunnen promoten.

Coen Tuerlings
6 years ago
Reply to  Reinier Bloem

Hoi Reinier,
Ik wil graag wat meer weten over je healthy lifestyle producten. Wie weet zit er een JV in… Ik neem contact op via LinkedIn.

Groet Coen

Klaas van Oosterhout
6 years ago
Reply to  Reinier Bloem

Hoi Reinier,
Ik werk in Spanje, om Muaythai te promoten, is een martial art. gezondheid en fit zijn is super belangrijk. Ben benieuwd wat voor producten je hebt.
Groeten

Herman Poort
6 years ago

Een webbouwer of een drukkerij een goeie partner kunnen zijn voor mijn reclame, studio die zich vooral richt op vormgeving, strategie en signing.

Janine Jacobs
6 years ago

Dezelfde doelgroep dienen maar toch niet elkaars directe concurrent zijn. Enkele weken geleden een gratis traject gestart met een opticien die zich bezighoudt met ‘cognitief trainen’ en ik met ”the mind” van de adolescent. Binnenkort de evaluatie rondom dit hele project.
M.a.w. ik zie wel degelijk de voordelen van samenwerken vanuit verschillende disciplines binnen dezelfde doelgroep.
Nu nog meer de Win-Win factor ervaren.
Dit artikel en de video-les komen nu heel goed van pas!
Big thanks!
Nice day.
Janine, ja2coaching, omdat je het kunt!

Coen Tuerlings
6 years ago

Mijn ideale klanten zijn intuïtieve ondernemers met grote dromen.
Als ik ze weet te vinden, dan weet ik ook met wie ik een Joint Venture kan aangaan.

De belangrijkste vraag die ik me stel is;

Waar liggen de interesses van mijn doelgroep en
welke producten of diensten zijn aanvullend aan die van mij?

Als ik bijvoorbeeld kijk naar vrije-tijd besteding van mijn doelgroep,
dan blijkt dat climbing, meditatie en yoga hoog scoort.

Geschikte JV partners vind ik dan ook bij running coaches, yoga coaches en meditatie coaches.

Maar ook bij redacties van climbing magazines, yoga magazines en mediatie magazines.

Zelfs bij owners van climbing store’s, yoga centra’s en mediatie resorts.

Er zijn dus oneindig veel Joint Venture mogelijkheden voor endorsed mailing.

Let’s Go for It..

Coen Tuerlings
6 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

PS … en als je de reacties van deze blog naleest, heb je er zo weer enkele JV partners erbij 😉

Ingrid Verbeek
Ingrid Verbeek
6 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Hey Coen…
Als je iets met klimmen wilt… Dan kan ik je wel helpen.
Let’s connect!
Groet, Ingrid

Karin van Mierlo
6 years ago

Als fotograaf gespecialiseerd in fotografie rondom en tijdens geboorte werk ik samen met diverse dienstverleners in de geboortewereld, zoals een yoga docente en een doula. Een gezamenlijke mailing of een gezamenlijk aanbod hebben we nog niet gedaan maar is zeker een goed idee.

Karin Kagenaar
6 years ago

Wat leuk naamgenoot! Ik werk ook in de geboortezorg, kun je me wat meer vertellen over hoe jullie samenwerking tot nu toe vorm kreeg en wat de voordelen voor jou en de klanten waren? En welke regio werk je, ik in regio Eindhoven-Tilburg-Den-Bosch, wellicht kunnen wij ook iets voor elkaar betekenen….

Mirjam van Drimmelen
6 years ago

Een goede joint venture partner voor mij zou zijn een expert op het gebied van kwaliteit- en risicomanagement. Wie zich herkent in dit profiel nodig ik graag uit voor een kop koffie om kansen te onderzoeken.

Vick Nieuwenhuis
6 years ago

Een effectieve joint venture zou voor mij werken als het een partner betreft die werkt met intelligente klanten die al veel zelfkennis hebben. De joint venture partner zou kunnen werken als yoga-docent of een andere vorm van bewegingsleer. Dit is aanvullend op mijn professie van enneagram trainer en procescoach.

Karin Kagenaar
6 years ago

Ben hier ‘toevallig’ van de week op aan het broeden geweest naar aanleiding van een mooi plan wat ik gemaakt heb met een zwangerschapsyoga-docente en een babymassagetherapeut. Beiden hebben echter een stuk kleinere mailinglist/nog helemaal geen mailinglist. Toch ga ik wel graag met hen verder omdat ik wel win/win zie voor de klanten. Hebben jullie nog tips hoe op een andere manier dan via mailinglisten elkaar verder te helpen? Of komt dat via de video wellicht?

Bas Huijnen
Bas Huijnen
6 years ago

Een diëtiste kan een goede joint venture zijn.

Gonny de Wit
6 years ago
Reply to  Bas Huijnen

Hoi Bas,

Een onderneemster uit ” De Koploper uit 2013″ Fenna Janssen kan je zeker verder helpen.

Groetjes,
Gonny

Brenda Serree
6 years ago

Mindfulness coaches, stylingcoach, kleur of imago specialist, heart coach, tekstschrijvers, webbouwers, ondernemerscoaches.

Gonny de Wit
6 years ago
Reply to  Brenda Serree

Hoi Brenda,

Ik heb verschillende contacten neem een keer contact op – help je graag. Coen Tuerlings zie je al staan hier in het blog.

Groetjes,
Gonny

Corry Bos
6 years ago

Ik heb een JV met 2 partners: een reder die een bootreis aanbiedt, een horecagelegenheid die zijn specialiteit aanbiedt en ondergetekende met mijn specialisme. Werkt goed. We halen ieder op ons eigen gebied de klanten binnen en combineren die met de JV-partners.

Ik blijf zoeken naar andere partners, zoals een organisatie met buitenactiviteiten, die ik aanvul met binnenactiviteiten.
Heb eerder samengewerkt met een ski-centrum, want tijdens een bedrijfsuitje wil niet iedereen op de lange latten.
En zo zijn er meer mogelijkheden.

Marjolein Kalter
6 years ago

Dienstverleners en bedrijven die mensen helpen om er goed uit te zien, goed voor de dag te komen en financiële kennis op te doen zouden
een goede joint venture kunnen zijn voor het concept om te solliciteren in de huidige economie: Baan Als Business.

Sylvia Bochem
6 years ago

Hoi Marjolein,

Kan ik je helpen? Ik help mensen in hun kracht te zetten dmv de juiste kleding-en kleuradviezen te geven. Hoe presenteer je je als jezelf en ga ook in op een stuk bewustwording van je eigen presentatie.

Mail me gerust.
Hartelijke groet,
Sylvia Bochem

Miranda Bakker
6 years ago

Een JV zou mijn bedrijf dynamisshop.nl aan kunnen gaan samen met patientenverenigingen of uitgevers van gezondheidsbladen.

Daisy Goddijn
6 years ago

Ik help ondernemers met het uitgeven van een boek in eigen beheer waardoor ze meer uit hun business kunnen halen. Voor het schrijfproces werk ik samen met schrijfcoaches en redacteuren. Ik kom in beeld bij de vormgeving, het drukwerk, uitgeven en promoten van het boek. Voor het laatste (boekpromotie) kan ik nog wel goede JV’s gebruiken. Iemand ideeën?

Klaas van Oosterhout
6 years ago
Reply to  Daisy Goddijn

Boekenwinkels, boekenbeurzen, kamer van koophandel. bibliotheek.
Groeten

Gonny de Wit
6 years ago
Reply to  Daisy Goddijn

Hoi Daisy,

Wat denk je van Maureen Mulder of meer E-Team Ingrid Verbeek; video Laerke Nissen.

Succes

Esther van Vondel
6 years ago

Webbouwers zijn goede samenwerkingspartners voor mij. Ik werk er al wel eens mee samen en dat bevalt goed. Ik vind samenwerken leuk en leerzaam. Voor de klant is het een absolute win-win-winsituatie: ondernemers die een nieuwe website nodig hebben, hebben vaak ook nieuwe teksten nodig. Om de investering van de nieuwe website er versneld en dubbel uit te halen heb je als ondernemer professionele, aantrekkelijke teksten nodig. Daarmee til je je website en je professionaliteit naar een ander niveau en dat merkt de ondernemer bijna direct.

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Esther,

In dit blog is Patrick Vollenbroek op zoek naar jou.

Succes

Peter Felen
6 years ago

Ik ben binnen de zorg gespecialiseerd als trainer/adviseur op diverse gebieden: communicatie, samenwerking, bedrijfskundige inzichten. Ik zoek partijen die ook in de zorg werkzaam zijn en waarmee we samen een sterke samenwerking kunnen opbouwen.

Roelf Hut
6 years ago
Reply to  Peter Felen

Ook ik ben op zoek naar samenwerkingen in de zorg op gebied van communicatie, samenwerking en bedrijfskundige inzichten. Ik heb hiervoor een aantal trainingen ontwikkeld.

Mark Verschoor
6 years ago

Een juwelier; onlangs zijn we een JV aangegaan met een juwelier. Zij hebben ons benaderd om sieraden van hun klanten te kopen. Dit doen we een keer per maand in het pand van de juwelier. Zij verlenen een extra service aan hun bestaande klanten door ons te laten kopen van hun klanten en hun klanten hoeven niet (ver) te reizen en kunnen in vertrouwde omgeving hun sieraden laten taxeren. Win-win-win!

Carla Peters
6 years ago

Ik ben o.a. werkzaam als arbeidsdeskundige en ben op zoek naar bedrijven die arbeidsdeskundige onderzoeken moeten laten verrichten i.h.k.v. Wet verbetering Poortwachter.
Daarnaast adviseer ik het MKB op het gebied van arbeid, ziekte en verzuim.
Ik zoek JV partners die mij in contact kunnen brengen met MKB bedrijven of bedrijven die arbeidsdeskundige zaken cq. advies nodig hebben.
Mijn JV kan dan o.a. de P&O taken op zich nemen. Uit ervaring leert mij dat voornamelijk kleine MKB-bedrijven dit minimaal geregeld hebben.
Sta altijd open voor andere JV die ik zelf nu even niet zie!

Bouwine Lokkerbol
Bouwine Lokkerbol
6 years ago

Als MVO adviseur kan ik JV aangaan met een HRM adviseur.

Jeroen Verdonk
6 years ago

Als praktijkeigenaar fysiotherapie heb ik al diverse samenwerkingsverbanden op het gebied van bewustzijn, voeding, mindfulness, yoga en meditatie. Ik ben daarin steeds op zoek naar meer samenwerkingsverbanden want ik merk dat we elkaar versterken. Joint Venture is daarin een verdere stap.

Jean Vercruysse
6 years ago

Aanvullend op Effic’s process management is bv. HR-consultancy, want zonder de juiste vaardigheden en gemotiveerde werknemers kan een bedrijfsproces niet optimaal zijn.

Stance van Heijst
6 years ago

Een goede joint Venture partner voor mij zou iemand zijn die zich met zijn bedrijf richt op managers beleidsmakers en professionals in Zorg en Welzijn.

Met de ZorgSubsidieKalender help ik organisaties in Zorg en Welzijn bij het vinden en aanvragen van subsidies voor innovatieve projecten en bijzondere doelgroepen.

Inge Mevissen
6 years ago

Diëtisten, voedingsconsulent, voedingscoach, daar innermanagement counseling en coaching zich aan het toeleggen is op cliënten die kampen met emotie-eten.

Freek Verrijk
6 years ago

Ik denk aan reclame-ontwerpbureau’s, stylisten, visagisten, beeldbewerkers en montage specialisten.

Klaas van Oosterhout
6 years ago

Sportscholen, Muaythai docenten en fitness docenten.

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Klaas,

Misschien zijn deze namen interessant voor jou: Marvin Alexander; Anouk de Voogd; Ludka Vloemans; Jorgen Welsink – Allemaal Open Circles contacten

Kijk maar eens op LinkedIn of Google of ze interessant voor je zijn.

Gonny de Wit
6 years ago

Hoi Klaas,

Nog een tip:
Vraag Nisandeh – eens naar zijn personal coach voor de marathon in een LinkedIn bericht. Zeer waarschijnlijk heb je dat allang gedaan.

Groetjes,
Gonny

Bert Boelens
6 years ago

Goede partners zouden sportketens of retailketens kunnen zijn.

Elske van de Fliert - Zero-e

Goede JV partijen zijn voor mij bedrijven die ondersteunen in het verduurzamen, kwaliteit verbeteren, processen optimaliseren, een CO2/MVO prestatieladder/ISO14001/Lean&Green award certificeringstraject begeleiden en zich niet zo specifiek richten op het wagenpark.

Of partijen die zich bezig houden met het monitoren van het wagenpark, maar zich niet zo richten op het bieden van specifieke verbeteringsopties.