Jouw beste zomer ooit

2746 views | 49 reacties |
shares

Nog 5 dagen en dan begint officieel de zomer. Veel van jouw prospects en klanten zullen binnenkort met vakantie gaan.

Ben je ook van plan lekker achterover te leunen en te genieten van het warme weer?

Ontspannen is belangrijk en ik raad je aan om van jouw welkome break te genieten, maar…

Besef dat de komende periode jou ook een uitgelezen kans biedt om aan jouw business te werken.

Je kunt onafgemaakte projecten afmaken, onderhoud plegen waar nodig en/of nieuwe plannen (eindelijk) op de rails te zetten.

Hier volgen een paar suggesties voor wat je zou kunnen doen:

Focus op geweldig content
Start een blog als je er nog geen hebt. Gebruik het om te informeren en te onderwijzen en jouw blog zal jouw meest kost-effectieve marketing tool worden. De basis die je nodig hebt voor het bloggen voor jouw business, krijg je in de Business Bootcamp.

Als je al een blog hebt, schrijf dan een paar geweldige artikelen of zelfs een paar video blogs

Experimenteer met iets nieuws
Probeer een ‘hot’ nieuw social media platform, zoals Instagram, Pinterest of Periscope. Of experimenteer met een ander type social media bericht (bijvoorbeeld een quiz op Facebook of een verhaal over een van jouw klanten).

Poets jouw social media profiel weer eens op
Zorg voor een mooie, gepaste cover-image en passende tekst op jouw Facebook pagina. Update jouw LinkedIn profiel met de 4 eenvoudige stappen die je hebt geleerd in de Business Bootcamp

Verbeter je website
Levert jouw website voldoende abonnees op voor jouw mailinglijst? Kopen abonnees jouw product of dienst via jouw website? Zet jouw website jou neer als een absolute expert op jouw vakgebied?

Indien nee, dan is de zomer de perfect tijd om jouw website te ‘upgraden’. (als je een Master Entrepreneur Graduate bent, volg dan de instructies die je hebt gekregen voor het maken van the Ultimate Website)

Definieer jouw doelgroep
Zorg dat je precies weet wie het meest waarschijnlijk van jou gaat kopen en richt jouw marketing uitsluitend op hen. Verspil geen kostbare marketing euro’s aan anderen.

Als je niet weet hoe je jouw doelgroep moet definiëren, kom dan naar de Business Bootcamp, want het is de eerste marketing strategie die je daar gaat leren.

Verzamel testimonials
Vraag jouw tevreden klanten om een getuigenis of LinkedIn recommendation. Voeg deze vervolgens toe aan jouw website en al jouw marketing materiaal.

VRAAG het aan HEN
Laat jouw klanten je helpen met jouw marktonderzoek. Gebruik een gratis tool als SurveyMonkey of een eenvoudige Facebook enquête voor het verzamelen van waardevolle informatie over wat zij écht van jou willen en verwachten. Vraag hen wat zij waarderen (of niet waarderen) in jouw product/dienst en wat jouw business volgens hen uniek maakt.

Lever ze ‘WOW’
Probeer iets nieuws wat jouw klanten in extase brengt. (“Wow!” zullen ze ervan zeggen). Geef iets wat hen verrast en jouw business doet opvallen. Doe dit op de juiste manier en jouw klanten zullen steeds naar jou terugkeren EN hun vrienden meenemen.

De beste manieren om een WOW-ervaring te leveren met jouw product of dienst, ontdek je in de Business Bootcamp

Maak een lijst van jouw top prospects
Als je een B2B ondernemer bent, moet je een lijst hebben van jouw top-klanten en top-prospects. Doe deze zomer je huiswerk en maak een lijst met contacten (LinkedIn is hiervoor waarschijnlijk de beste plek) die voor het einde van het jaar goede klanten van jou kunnen worden.

Ontwikkel jouw herfst marketing plan
Verhelder en bepaal nog strakker wie jouw doelgroep is (zie boven). Onderzoek hoe je hen het beste kunt bereiken. Bepaal jouw marketing-budget, stel een strategisch plan op die je kunt implementeren zodra jouw prospects terug zijn van hun zomervakantie.

Verbeter jouw marketingmateriaal
Wanneer heb je voor het laatst kritisch naar jouw visitekaartjes en brochures bekeken? Staat jouw faxnummer er nog op, maar ontbreken jouw social media accounts?

Dan is het tijd voor een update…

DOE een TO-DO
Kies een project of to-do item waar je al een tijd tegenaan hikt en gebruik de rustige zomermaanden om het voor eens en voor altijd gedaan te krijgen. Bijvoorbeeld: Lees een marketingboek, doe een cursus, schrijf een PDF-rapport, maak een enquête of creëer een nieuw product.

Er zijn natuurlijk honderden dingen die je kunt doen.

Als je niet weet waar je moet beginnen of wat je nou het BESTE kunt doen, dan biedt de aankomende Business Bootcamp jou nog een uitgelezen kans om hier nog vóór de zomer helderheid over te krijgen.

Met de business-strategieën, tools en honderden netwerkcontacten die je in de Business Bootcamp krijgt aangereikt, krijg je de ideale bagage om een vliegende start te maken met een uiterst productieve en vervullende zomerperiode.

Het aftellen is begonnen, dus reserveer jouw plek vóór het te laat is

Ik hoop je snel te ontmoeten in het NBC Congrescentrum.

Mijn eigen ‘business-batterij-oplaad-zomerperiode’ begint ook na de Business Bootcamp.

Mocht het je interesseren 🙂 …

… dit zijn de projecten die ik ga ondernemen tussen het het rotsklimmen door en het renoveren van ons huis in Tenerife:

  • Werken met Pencils of Promise om te beginnen met het bouwen van de scholen voor de kinderen in Laos met de opbrengst van de Schools for Laos Crowdfunding Campagne. En vergeet niet dat jouw bijdrage helpt om het doel van 4 scholen (kosten: €100.000) waar te maken.
  • Het samenstellen van een totaal nieuwe Passive Business Income training – ik sta te popelen om de strategieën en tools die ons de afgelopen 2 jaar gigantisch veel passief inkomen hebben opgeleverd, met je te delen.
  • Videoblogs maken voor de komende maanden.
  • Afschrijven en redigeren van mijn nieuwe Crowdfunding boek.
  • Een strategisch marketingplan schrijven voor internationale verkoop van onze online programma’s.

Zo heb ik nog tig andere plannen voor de zomer… maar de bovenstaande hebben mijn prioriteit.

En nu ben ik ook heel benieuwd om van jou te horen.

Wat ga jij de komende periode doen?

Plaats alsjeblieft jouw belangrijkste zomerprojecten in het commentaarveld hieronder.

Lees ook de comments van anderen, VRAAG om hulp als je die kunt gebruiken en BIED HULP in de vorm van advies, connecties of middelen als je een kans ziet.

Maak komende zomer en de tweede helft van het jaar tot jouw beste ooit!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel alsjeblieft dit artikel met jouw netwerk via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen, zodat ook de mensen in jouw netwerk hiervan kunnen profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

49 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
7 years ago

Mmmm. Het lijkt alsof jij denkt dat de zomer een complete stop is voor veel bedrijven Nisandeh. Voor mij gaat de business as usual gewoon door.

Veel ondernemers denken zelfs dat er in de zomer helemaal geen plek is voor zaken doen. Voor mij gaat hetgewoon door.

Over een maand zijn de kinderen vijf weken thuis. We gaan nog lekker op vakantie, dus we gaan zeker genieten van een tijd heerlijk samen met ons gezin en heerlijk ontspannen.

Ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn meest recente product, dat ondernemers helpt deze zomer aan hun blog te werken.

Eigenlijk ga ik met alles op je lijst aan de slag in meer of mindere mate.

Elske van de Fliert
7 years ago

Ik ben het helemaal met je eens Esther: het gaat gewoon door!
Wat ik wel merk is dat in gesprekken er soms wel een andere ‘flow’ is. Doordat mensen minder collega’s om zich heen hebben en zich even ergens op kunnen richten, ontstaat er ruimte en is er meer tijd voor sommige dingen. Het ideale moment soms om binnen te komen. Doorpakken is dan wel belangrijk, want iedereen zit zo weer in het oude stramien.

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Hoi Esther,

Denk dat het ook heel erg afhangt welke business je in zit. Maand augustus hier valt helemaal stil voor mij. Mensen gaan op vakantie, geen wedstrijden, geen trainingen, etc… Dit is ideaal om extra projecten op te pakken!

Echter zou ik willen dat ik net zoals jij lekker op vakantie kon met het hele gezin. Iets om deze zomer extra hard voor te werken en volgende zomer de vruchten van te plukken.

Hele fijne zomer.

Saskia Steur
7 years ago

Heerlijk om alles zo op een rijtje te krijgen voorgeschoteld !! Mijn belangrijkste zomerprojecten zijn:

– videoreeks over zakelijk bloggen
– mijn FE van GOOD naar GREAT te brengen
– FB-campagne om aantal mensen op mijn lijst te verviervoudigen

En: lekker genieten van vrije tijd, mijn gezin en het mooie weer!

Klaas van Oosterhout
7 years ago
Reply to  Saskia Steur

Hoi Saskia,

Wij zijn ook hard bezig om onze mailing lijst flink te laten groeien, ver viervoudigen is erg ambitieus! Ben erg benieuwd hoe je hier mee aan de slag gaat!?

Fijne zomer

Freke Schoemaker
7 years ago

Goed idee om mezelf hier te beloven wat ik deze zomer ga doen:
– website verbeteren
– blogonderwerpen uitwerken tot blogartikelen en
– beginnen met videoblogs
– minimaal 3 verkoopbare producten maken
– de lanceringen daarvan voorbereiden

Willy Valk
7 years ago

Fijn artikel Nisandeh en handige checklist mocht ik het even niet weten!

Eigenlijk is daar geen sprake van want mijn optin met gratis cursus gaat deze week online. Als bonus bied ik een Skype gesprek aan en dat kan ook als ik op vakantie ben ;-).

De rest van de zomer ga ik werken aan het betaalde product, mijn online 6 weken programma. En als het lukt een video opnemen waarin ik vertel wie ik ben en wie ik help, waarmee en waarom etc.

Dat zijn overigens vrouwelijke therapeuten en coaches die worstelen met social media; de techniek, de inhoud en om er een systeem van te maken.

De grootste uitdaging wordt even afstand nemen en ontspannen 😉

Ik wens jou, Vered en het Open Circles Team een fantastische zomer toe!

Marijke Willems
7 years ago
Reply to  Willy Valk

Wauw wat een mooie plannen! En inderdaad: lang leve de digitale mogelijkheden 🙂 Alhoewel als afstand nemen en ontspannen de grootste uitdaging is, dan zou ik de computer en telefoon ook echt een paar dagen in een kluis leggen of zo. Succes met je mooie plannen en vooral ook met genieten van je vrije tijd!

Elske van de Fliert
7 years ago

Met al deze dingen ben ik wel gedurende het jaar bezig, dus dat is prettig. Ik ga dit weekend naar de Master Entrepreneur, dus ik verwacht vanuit die training weer een heleboel te kunnen implementeren en dat heb ik dus ook gepland voor deze zomer. Vooral de ultimate website ben ik wel aan toe 🙂

Caroline van Wijk
7 years ago

Niet nieuw maar toch weer een impuls om een speciaal zomerplan op te zetten! Al mijn oude schriften van alle trainingen van Open Circles Academy en anderen nog eens doornemen en kijken wat ik nog kan verbeteren. Dank je wel voor je blijvende impuls!

Marijke Willems
7 years ago

Over waardevol gesproken, wat is het toch geweldig om de te nemen stappen zo voorgeschoteld te krijgen! Voor mij werk zat! De zomer is vooral niet om stil te zitten 🙂 Ik vind de zomer ook heerlijk om goede (non fictie) boeken door te spitten. Lekker met een hapje en een drankje erbij… Ik kijk er nu al naar uit!

Coen Tuerlings
7 years ago

Duidelijke checklist Nisandeh,

De komende periode is een uitgelezen kans om grote veranderingen door te zetten. In mijn business liggen de trainingen even stil en kan ik mijn nieuwe inzichten uitwerken en implementeren.

Ik werk wekelijks minimaal 1 dag AAN mijn bedrijf in plaats van IN mijn bedrijf en dat brengt enorm veel inzicht met zich mee. In de zomerperiode kan ik deze inzichten heel doelgericht inzetten voor grote veranderingen. Het voelt als een royal flush voor mijn onderneming die daarna fris en vitaal aan de slag kan.

Vorige zomer periodes hebben ook innoverende veranderingen gebracht. De standaard website is tot een membersite met online training en trajecten omgevormd. Het soundfulness bedrijf is van twee zzp’ers naar een netwerk organisatie gegroeid met een vakgroep en team coördinatoren. Nieuwe producten zoals webinars, drip feed nurturing, geautomatiseerde coaching agenda’s zijn geïmplementeerd en draaien volop.

Voor de trainingen bij Open Circles keek ik erg op tegen de zomerperiode omdat er weinig inkomen werd gegenereerd.

Tegenwoordig kijk ik er naar uit om AAN mijn bedrijf te werken en mijn visie te zien groeien tot tastbaar resultaat.

Weer een flinke stap verder deze zomer,
Let’s go for it…

Jacqueline Moleman
7 years ago

Op dinsdagavond 30 juni a.s. geef ik mijn GRATIS Sales Velocity Power Event in Zuidpark Amsterdam. Niet alleen om mijn eigen zomer een boost te geven, maar ook die van ALLE Open Circles studenten die dit bericht lezen. JE BENT VAN HARTE UITGENODIGD.

Daarnaast geven Ingrid Langen (marketing expert) en ik een tweetal zomerintensives ‘De Grote Sprong Voorwaarts’ op een mooie locatie in de Eiffel. Groep is max. 4 personen. Je gaat naar huis met een compleet marketing- en verkoopplan.

De zomer is heerlijk om te genietwerken!

Baudy Wiechers
7 years ago

Deze zomer ga ik een nieuwe vervolgtraining uitwerken. Deze ga ik dit najaar geven en ik heb nog maar een paar plekjes beschikbaar. Extra leuk schrijven als ik weet dat er al zoveel leuke mensen meedoen!

Verder is mijn grootste uitdaging om afstand te nemen. Door ‘niets’ te doen, ontstaan de beste ideeën. Die ik dan vervolgens weer implementeer.

Marjolein Koetsier
7 years ago
Reply to  Baudy Wiechers

Ja even helemaal niets, is zo nodig!!

Sandra Hubers
Sandra Hubers
7 years ago

Deze zomer ga ik mijn LinkedIn profiel updaten en mijn website maken. Tijd om mijn eigen aanbod te laten zien en eigen cliënten aan te trekken. Tot nu toe vooral gewerkt via anderen…

Elfriede Krauth
7 years ago

Haha, mooi te lezen wie in de zomer gaat knallen. Voor mij is het drie verschillende front-ends voor mijn passive business income plaatsen (en in januari/februari evalueren hoe het ging).

Voor de working income ga ik mijn kennis over mijn doelgroep en hun frustraties finetunen, door mensen – op dit moment noem ik ze precisiemedewerkers – te bellen.

let’s go for it! Uaaaaahhhh!

Marjolein Koetsier
7 years ago

Deze zomer ga ik eerst genieten van andere dingen en me opladen om daarna weer aan mijn business te werken.
Veel lezen, wandelen, fietsen, in de zon zitten, peinzen, lekker eten, lachen, zwemmen, over de zee turen, ideeen opdoen, vrienden ontmoeten, praten, verbinden, opruim klussen in huis, nadenken over mijn nieuwe boek en implementeren wat ik in de master entrepreneur van komend weekend heb geleerd.
Zodat ik na de zomer nog beter mijn bijdrage kan leveren: Ondernemende professionals met spreekangst helpen met een pakkend stemgebruik in presentatie en performance.

Mariëtte Verlaan
7 years ago

Heerlijk genieten van een fijne vakantie in Umbrië heeft mijn prioriteit en is de beloning voor een jaar lang enthousiast werken aan mijn boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui’ en de boost van mijn tuinontwerp-business. Zon, buiten leven, lekker niksen en smaakvol puur zongerijpt eten en drinken!

En daarna vol energie en plezier inderdaad allerlei marketing voorbereidingen doen, plannen maken, doelen omschrijven, starten met het schrijven van mijn volgende boek, tuin- en landschapsontwerpen afmaken en, zoals in bovenstaand artikel beschreven is, een review doen van wat belangrijk is voor mij en mijn business. Waar word ik blij van en waar worden mijn klanten blij van?

Het is fijn om te werken vanuit een stappenplan (strategie), te weten wat belangrijk is, te ontdekken waar je plezier aan beleeft en overzicht te hebben. Dat heb ik geleerd in de Business Bootcamp en is na 5 jaar nog steeds actueel. Zo vier ik dit jaar meerdere mijlpalen.

Ik ben zó dankbaar voor de inzichten die ik in de Business Bootcamp aangereikt kreeg en enorm trots op wat ik vervolgens heb bereikt. Gun jezelf deze kans en ga!

Veron Goemans
7 years ago

Deze zomer ga ik er eens lekker drie weken helemaal tussenuit. Word al helemaal blij als ik daaraan denk. Verder ga ik door met het maken van mijn online trainingsprogramma over mijn H.E.F.B.O.O.M.-Marketing Systeem waar ik offline ook in de zomer 2 V.I.P. dagen van wil maken. En natuurlijk nadenken over mijn nieuwe boek over Vrouwelijk Ondernemerschap en kijken hoe ik in de herfst mijn business weer een nieuwe boost kan geven!

Anouk Bleekemolen
7 years ago

Ik ben al druk bezig met het vernieuwen van logo, visitekaartjes en mijn website. Binnenkort komt mijn nieuwe site online. Mijn doelgroep heb ik veel en veel specifieker gemaakt, waardoor ik mijn marketing ook veel specifieker kan richten. Er gebeurt nu zoveel! Echt heel gaaf. Waar ik als leiderschapscoach aan het werk was ben ik me nu verder aan het specialiseren op leiderschapscoach voor vrouwen. Ik ben de komende weken nog hard aan het werk 😉 Genoeg te doen nog.

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
7 years ago

Deze zomer… wil ik
– mijn 60-dagen-challenge voortzetten in 60-dagen-zomerchallenge
– m’n money-mindset verder verbeteren, en o.a.
– het boek van Vered ‘Financial Independence for Women’ lezen
– spelen en ervaring opdoen met video en vlog
– alle stappen voor succes en de P’s regelmatig doornemen
– koers vasthouden, richting verscherpen, doel in vizier

Beste zomer ooit? We zullen zien!

Marieke
7 years ago

Hallo Marjan,

Ik help ondernemers (met name coaches) om hun focus te verscherpen. Ik ben bezig met een pilot en ik zoek coaches die het fijn vinden om dagelijks of wekelijks een opfrisser van hun eigen doel te krijgen. Als je het handig lijkt om een stok achter de deur te hebben en regelmatig een Wake Up Call te krijgen, laat je dan wat weten? Mijn mailadres staat in de contact gegevens. Ook voor andere coaches die dit lezen, geldt dit aanbod. Op mijn website thewakeupcall vind je meer informatie.

Marieke Smeding
7 years ago
Reply to  Marieke

O ja: Mijn doel voor de zomer is in beeld komen bij klanten, dus contact zoeken, netwerken, nieuwe mensen leren kennen. Ik leg graag contact dus hier heb ik veel zin in!

Paulien van ‘t Westeinde

Mijn eerste 2 blogs liggen inmiddels op de plank (derde in de maak), er wordt momenteel gewerkt aan de techniek om digitaal blogs te publiceren zodat meteen na de zomervakantie mijn eerste blog de deur uit kan. Nu nog uitvinden hoe ik mijn LinkedIn contacten mee kan nemen in dit verhaal. Waarschijnlijk eenmalig link sturen waar ze kunnen inschrijven voor blog, of is het aan te raden meerdere malen blog te delen via LinkedIn?

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Hi Paulien, Op zich is het slim om je LinkedIn contacten een bericht te sturen over je blog. Ik zou dat dan wel doen naar de mensen die in je doelgroep zitten. De kunst is om een uitnodigende e-mail te sturen met een ‘teaser’ onderwerp, zodat ze geprikkeld worden. LinkedIn berichten worden slecht geopend en gelezen is mijn ervaring. Maar als je een betrokken netwerk hebt, zullen ze vast nieuwsgierig zijn.

Geef in de mail ook iets weg zodat ze graag meer willen en verder lezen.
Ik zou het beide doen, dus zowel een bericht als meerdere malen op LinkedIn delen.
Als je een bericht aan meerdere mensen stuurt, vergeet dan niet het vinkje onderaan het bericht uit te zetten, zodat de geadresseerden elkaars naam niet zien.

En, gebruik ook de mogelijkheid een long post te plaatsen. Dat is dus iets anders dan de update, het is een soort blogartikel op LinkedIn . Deze wordt nog het meest gelezen. Succes! en mocht je meer uitleg willen, mail me dan
op leni@45plusondernemer.nl

Anneke Stuij
7 years ago

dank, Leni voor deze reactie!

John Verbruggen
7 years ago

Het werk blijft hier binnen stromen dus geen vakantie. Geen straf hoor! De zomer met lange dagen is een uitstekende tijd voor architectuurfotografie. Voor mij is het juist in de winter rustig en de tijd om aan mijn bedrijf te werken.
Fijne vakantie iedereen!

Anouk Plantinga
7 years ago

Ok, twee nieuwe websites, een e-cursus, twee producten en het begin van een online programma. Ik denk dat ik daar de zomer wel mee kan vullen 🙂

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Dat klinkt inderdaad als een volle agenda, geloof dat iedereen de zomer gebruikt om de agendas overvol te plaatsen met nieuwe projecten.
Heel veel succes.

Jean Vercruysse
7 years ago

Wat ik komende periode zal doen? De squeeze page afwerken voor mijn web- en blogsite, incl. het gratis e-book dat daarmee gepaard gaat. En bovendien de Master Entrepreneur (19-21 juni) volgen, en daar zoveel mogelijk van realiseren voor mijn zaak. De vakantie zal ik dus ruimschoots kunnen gebruiken 😉

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Een geweldig moment om eens een wrap-up te maken, maar ook een paar weken op vakantie te gaan naar Frankrijk. Om daar… ook aan het boek te schrijven, wat ik te lang uitstelde. En vooral vakantie te vieren.
De rest van de tijd:
– Lancering membershipsite van twee audio trainingen LinkedIn Profiel Basis en Gevorderd. Spannend!
– Hoofdstukken boek parallel laten lopen met blogartikelen dus ik ga nu eindelijk voorwerk doen en een aantal blogs inplannen
– Me verdiepen in een grote complexe start-up waarbij ik betrokken ben en waar ik sparringpartner mag zijn, helemaal mijn doelgroep
en niche (innovatieve business)

En verder….. in de zon zitten, niks doen, muziek maken, lezen, tussen de mensen zijn

Elske van de Fliert
7 years ago

Goed bezig, zo lekker helder.

Ik ga je helpen je er aan te houden 😉

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Membershipsite klinkt super interessant, dit is iets waar ik later naar toe wil. Heel erg benieuwd hoe dit bijdraagt aan jouw succes!?
Groeten

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Hi Klaas, daar ben ik ook benieuwd naar. Zoals met alles zal ik er mee naar buiten moeten komen en ook promoten. Ik ben zeer benieuwd hoe het gaat vallen.
Ik zal dat zeker hier en daar eens melden.

groet
Leni

Patricia Budding
7 years ago

Een goed moment om mijn fysieke werkplek/omgeving te optimaliseren, en dan mijn eerste online training afmaken. Tussendoor ook lekker op vakantie met mijn dochtertje en duimen voor mooi weer.
Succes allemaal!

Helmy Kleinlugtenbeld
7 years ago

Ha, we doen er nog een lijstje bij 🙂 Ik houd ervan!!

Ik ben deze zomer volop in beweging met mijn nieuwe samenwerkingsverband Meer Zaken Doen. Samen met 12 coaches en specialisten gaan we een geweldige community lanceren waarin implementeren en groei centraal staan. Werken aan mijn bedrijf en de bedrijven van anderen… heerlijk!!

En natuurlijk ook lekker genieten van mijn gezin en de vrije tijd die er is. Iedereen een geweldige zomer gewenst!

Melanie Lo
7 years ago

Hi Helmy,

Ik ben erg benieuwd naar deze community!

Veronika Rutten
7 years ago

Ik ben bezig met een nieuwe website en heb hier genoeg te doen, deze zomer kom ik wel door… en dan nog met al de tips in deze mail…moet het helemaal goed komen

Titia van der Werf
7 years ago

Mijn doelgroep verder helder krijgen, doelenplan opstellen voor aankomend jaar en kwartaal, website aanpassen etc. Ik heb een drukke zomer voor de boeg om te werken aan mijn business. Zin in! Want ik heb ontzettend behoefte om het van de grond te krijgen en alle energie te voelen stromen.

Marnie van Dinther
7 years ago

Meer dan genoeg te doen! Met Mark C Hoogenboom:
– medio juli weer een korte schrijfweek aan ons boek over de kracht van het duo.
– onze gezamenlijke doelgroep voor de nieuwe business bevragen.
– het eerste front end product ontwikkelen
– onze nieuwe gezamenlijke ultimate website (laten)ontwikkelen
– gaan bloggen over onze gezamenlijke nieuwe business.

En wie gaan wij helpen? Wij gaan solo ondernemers die er alleen niet (naar tevredenheid) in slagen succesvol te zijn, helpen en leren samen te werken met een andere solo ondernemer. Om te ontdekken dat 1 + 1 geen 2 is maar 3!

Voor iedereen een geweldige zomer gewenst!

Elske van de Fliert
7 years ago

Aha, werk je samen met Marc C?! Ik wil er dit weekend alles over horen 🙂 Keer een workshop van Mark gevolgd, wat een fijne vent.

Ik werk op een specifiek ding samen met een Open Circles collega (Thea van Zevenbergen), dit is misschien wel wat voor ons.

Sjoerd Goodijk
7 years ago

Tot we met het gezin op vakantie gaan (eind juli) is het ook voor mij gewoon doorgaan en proberen nog wat op te schakelen.
Momenteel hebben we een cruciale U-turn gemaakt met mijn bedrijf (personeelsbemiddeling). Nu vooral actief vanuit de aanbod gestuurde gedachte (werken vanuit de top kandidaat).

Daarvoor is het nodig om de website ook geheel upside down te herontwerpen (nieuwe template, nieuwe foto’s en gebruik maken van video –> voor het eerst! spannend!). Ook de teksten moeten worden aangepast (doen we met Open Circles relatie..). Dus nogal een druk programma.
Voor iedereen alvast een fijne vakantie gewenst en rust ook lekker uit!

Anneke Stuij
7 years ago

Ik heb veel aantekeningen gemaakt tijdens de Master Entrepreneur, die ga ik weer doornemen komende zomer. Mijn doelgroep om mee te werken is nog steeds kinderen, maar ik heb nu een beter beeld van hoe ik de ouders als doelgroep hierover kan berichten. What is in it for them?
De eerste Facebook advertentie is vandaag geactiveerd, dus dat ga ik beginnen en evalueren. En meer systeem en focus aanbrengen in mijn acties.
Ik ben een tijdje geleden verhuisd van Delft naar Lochem en wil met een duidelijke boodschap teksten schrijven: dus ik ga tijd steken in artikelen, advertorials, blogs klaar zetten en bedenken welke berichten ik op video kan gaan zetten. Me dunkt, daar kom ik de zomer wel mee door!

Mirjam van Drimmelen
7 years ago

Genoeg TO-DO deze zomer. De AAA, BBB, CCC tip van Nisandeh aan het toepassen. Boek schrijven, prospects zoeken, en een office manager vinden. Iemand met een sterke affiniteit met communicatie, social media, Nederlandse taal. Collega ondernemers bij mij op de gang kijken ook uit naar ondersteuning. Waar? in Naarden.

Wie kan mij helpen om deze ‘to do’ in de zomer te realiseren?

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Zomerprojecten:
Eigen trainingsvideo afmaken.
Met mijn trainer een techniek video maken.
Met bekende Spanjaard K1 techniek video maken.
Vertalen van boeken en videos van het Engels in het Spaans.

Wordt een heerlijke zomer!

Debora Tempelman
7 years ago

Deze zomer zijn we heel actief van start gegaan met bloggen. Eerst was er nog enigszins een drempel, maar daar is nu niets meer van over; we doen het vol overgave. Het is echt super om te zien hoeveel het blog gelezen wordt. En dat is tot nu toe zonder een extra advertentie. Binnenkort gaan we ook een fb-add maken, om een grotere doelgroep te bereiken. Vandaar uit onze list opbouwen.
Leuk om te doen!
Hartelijke groet van Marc en Debora van Hulplijn Vastgoed

Nicole Nagelgast
6 years ago

– Een video maken waarin je kan zien wat we doen, wat het nut ervan is en als een online elevator pitch voor ons zal werken.
– Ik heb blogs geschreven, nu ze op de vernieuwde website twee wekelijks posten en daarbij een nieuwsbrief rondsturen.
– Naar de Business Bootcamp in april.
– Veel nieuwe contacten leggen.
– Prijzenpakketten ontwikkelen, dit vind ik een uitdaging omdat er een hoop ‘if’s and but’s’ zijn.

Valeria Cabi
5 years ago

De zomer is al lang voorbij, en ik ga mij verdiepen in Youtube filmpjes. Terwijl ik nu aan mijn niche zit te twijfelen. 🙁